36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Fontosabb időpontok:
  • Szeptember 30: Évfolyamléptetési kérvények leadása
  • Október 01: Megkezdődik az új tanév
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaFő utcza

Oldalak: « 1 2 ... 35 ... 43 44 [45] 46 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1131
Összes hsz: 1434
Írta: 2023. február 26. 13:27 | Link

Margaréta


Leheletnyit rogyasztott a térdén, mert most már nem élvezte annyira a tényt, hogy mindent lát. És hogy őt is látják.
 - Kérlek mondd, hogy van előzenekar még előttük és csak azért látom Danverst odafent. - hebegte, ahogy lehajolt Margarétához. Örült neki, addig is takarásban volt Winter elől. - Vagy hogy valamit tényleg ittam és hallucinálok. Ugye ez történt?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Havas-Mezei Margaréta
KARANTÉN


Kis unikornis ... Tündérke
offline
RPG hsz: 238
Összes hsz: 486
Írta: 2023. február 26. 13:43 | Link

Zalán
... koncertezzünk ... outfit ... aktuális

Megszeppenve pislogok rá.
- Ööö... nem, nem hallucinálsz. Nem is ittál - szalad ráncba szemöldököm, egyáltalán nem esik le, hogy költői az egész mondat. - Az Oisin áll a színpadon, Cone a frontember - a színpadra nézek, majd vissza Zalánra. Valószínűleg az arcomra ül az értetlenségem, hiszen tudta, hogy Oisin koncertre jövünk, az együttes alapítója meg Cone. Nem értem a kérdést.
- Miért baj, hogy ő áll a színpadon?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1131
Összes hsz: 1434
Írta: 2023. február 26. 14:38 | Link

Margaréta


- Pedig most valamiért örülnék neki - utalt az italra hadarva. Kicsit hangosabban kellett már beszélnie, mert a zene és a közönség kezdte elnyomni a hangját.
 Meg kellett álnnia, még mielőtt meggondolatlan megjegyzést tesz Margarétának. Nem akart bunkónak tűnni a lány előtt, ugyanakkor magát sem akarta kínos helyzetbe hozni.
 - Mondjuk úgy, hogy... egyike azoknak, akikkel nem vagyok jóban.
 A ritmus lüktetett már a fülében és csak bosszantotta a tény, hogy tetszik neki, amit hall.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Havas-Mezei Margaréta
KARANTÉN


Kis unikornis ... Tündérke
offline
RPG hsz: 238
Összes hsz: 486
Írta: 2023. február 26. 14:42 | Link

Zalán
... koncertezzünk ... outfit ... aktuális

Értetlenségem fokozódik a válasza után. Ha ezen múlik, én aztán hagyom, hogy leigya magát, de nagyon vicces lesz egy nálam háromszor magasabb sráccal visszabattyogni a kastélyba, akit ráadásul - valószínűleg - cipelnem kellene. Tutira lekopna a cipője orra - reflexből nézek is le az említett ruhadarabra, majd vissza rá.
- Ez teljesen elhiszem, Cone egy bunkó - vonom meg vállamat. - És van egy olyan sanda gyanúm is, hogy nem miattad nem vagytok barátok - mosolyodom el kedvesen. - Próbáld meg kizárni valahogy, hogy ő van ott és csak hallgasd. Hm... kössük be a szemed? - billen oldalasan a fejem. Nincs jobb ötletem, hogy tudja élvezni a koncertet, anélkül, hogy Cone-nal szemezne közben.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1131
Összes hsz: 1434
Írta: 2023. február 26. 15:53 | Link

Margaréta


 Megkönnyebbült sóhaj és egy azzal elegyedő óvatlan, szórakozott nevetés szakadt fel belőle Margaréta megjegyzését követően. Cinkos vigyort festett a benne ébredező bátorság az arcára. Kárörvendőnek hatott? Talán egy kicsit.
 - A szemem? - kérdezett vissza értetlen félmosollyal - Nem, megvagyok! Megleszek - helyesbített.
 Összeszedte a bátorságát, hogy felegyenesedjen és jobban megnézze magának Danvers bandáját. Rossz ötlet volt, így a navinés tanácsát megfogadva - meg a kíváncsiságtól vezérelve is kicsit - behunyta a szemét. Komplett hülyének érezte magát, aztán belegondolt, hogy talán akkor lenne a leghülyébb ha itt és most sarkon fordulna és otthagyná az egész cirkuszt.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2023. február 26. 16:14 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Havas-Mezei Margaréta
KARANTÉN


Kis unikornis ... Tündérke
offline
RPG hsz: 238
Összes hsz: 486
Írta: 2023. február 26. 16:07 | Link

Zalán
... koncertezzünk ... outfit ... aktuális

Mosolyom szélesebb lesz, ahogy fülemet megüti a nevetése. Sokkal jobb érzés így látni a levitás fiút, mint az előbb. Az a sápadtság nem állt jól neki. Aprót bólintok, amolyan jelzése annak, hogy így sokkal jobb, és kicsit büszke is vagyok magamra.
- Rendicsek - felelem ugyanúgy mosolyogva, végül fordulok vissza a színpad felé, hogy egyelőre csak némán, de tátogjam a dalszöveget. A zene a csontjaimig hatol, minden másodpercét élvezem az egésznek, akkor csak még inkább, mikor oldalra pillantva látom meg Zalán lehunyt szemeit. Halkan felhihizve nézek előre, de egyáltalán nem látok semmit. Lábujj hegyre állok, ide-oda dőlök, hogy valamit láthassak, és annak érdekében, hogy megtartsam egyensúlyom, gondolkodás nélkül csípem össze Zalán kabátját. Különös lehet, néha még nekem is az, de a koncertek elején soha nem Cone az, aki leköt. Dodit szeretem figyelni, ahogy bűvöli a billentyűket, mert mindig melegséggel tölti el a szívemet, hogy így láthatom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Winter Cone Danvers
Bogolyfalvi lakos, Végzett Hallgató, Vendéglátós


A Fenséges
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 248
Írta: 2023. február 26. 16:47 | Link

OISIN x set list

Itt állok, elkülönítve büszkeségemben a Fő utcza egyik beton lépcsőjén, hogy a koncert előtti kötelező cigimet elszívjam. Felmegyünk hangolni, az emberek gyűlnek és időközben a térvilágítás lámpáiban is kigyulladnak a fények. Ez csak egy este amikor kezdetét veszi az idei megváltó káoszom. Zsomborra nézek. A szakítása óta még szarabbul néz ki, mint előtte. A csajok zabálni fogják a szerelmes balladáit, amiket kiszenvedett magából. Teljesen másról ír, mint én, de mit bánom én, amikor minden valamirevaló, önző alkotó ember a saját életét használja. Az pedig végeredményben most sem tudott más lenni, mint azelőtt bármikor. Ehhez pedig kapcsolódjon, aki akar. Egy fél lemezre való vállalható saját dalt kapartunk össze, azok meg egy globálisan mindenkit megterhelő időszakában nyerték el végső formájukat.
Gyorsan pillantok Domonkosra és Zsomborra, hogy a dob után egyszerre kezdjük el, ne pedig szétcsúszással. Ujjaim a basszus húrjain járva adják meg a zene alját. Végignézek az embereken, lehunyt szemekkel kezdek bele az Artic szövegbe.
Pár kötelező körös bemutatkozás után, Maneskin és ha még most sem érzik igazán, a Killing In The Name-re már egyszerre hullámzanak felénk.
- Some of those that work forces, are the same that burn crosses - egy pillanatra sem tudok az állványba kapszkodni, miközben a hangszeren játszok. Fejemet mozdítva veszem észre a Tündérkét, pár akkordig tartom vele a szemkontaktust, mielőtt észreveszem mellette a húgom kiskedvencét. Ez a gyerek olyan, mint a korrupció, mindenhol ott van. De ma este van esélye összeszedni a tökeit. - Now you do what they told ya - visszafoghatatlanul terül el pofátlan vigyorom a képemen. Aztán Zsombor szólója után engedem el a basszust, kapom el a mikrofont és másik kezemmel az emberek felé mutatva ordítom velük a sorokat. - Fuck you, I won’t do what you tell me.
Ez a város még nincs a gyűlölet magaslatán, de már egy csöpp fantázia is provokációnak számít. Érzem a démoni düh, az olcsó pia és a búskomorság elegyét, ahogy lassan másba megy át.
Az kell nekik, ami a világ határaira tör, látni akarják, szemtől szemben, hogy még jobban gyűlölhessék őket. A minisztériumot, a kibaszott szerelmeket, érzéseket és elvárásokat. Én viszont az esélytelenek nyugalmával várom a világvégét a mikrofonba énekelve. Először a Word of it, amin bassza meg, de érződik, hogy nem tudom eléggé magaménak érezni, aztán a Radiant joy és ez pont eléggé felbasz a Cold dead grey-re, hogy Zsombornak legalább egy szövegét rendesen baszassam. A Deadly danderre már teljesen átizzadom a fekete felsőmet.
- We are the grandsons of the witches you burnt bitches! - szemtelen vigyorom negatívja a szikra, ami a szememben csillan. A Grand szövege mellé a többinél progresszívabb hangzás szedi szét az utcát. A HIM-től sem fognak jobbat aludni a lakók, aztán anyánkba küldenek az erkélyről. Azt még épp a Mötley introja előtti szünetben, amit két szám között improvizálok, hogy minden Oisin tag jobban utáljon. A mikrofonhoz visszalépve kacsintok Mayre, pofátlanul játszok tovább néha ki-ki szólva a közönségnek, akik a koncert végére szép számmal tobzódnak. Tavaly egy ilyen fellépésünk sem volt, és minden kibaszott energiát, amit kapok, visszaadom a faszba.
Mire a Give it a lash, Leila jön, már együtt rezdülök minden hanggal, hogy úgy adjam elő ezt a dalt élőben, először, ahogyan akartam. Mélyen szuszogok párat a Sweet Dreams előtt, hajamat eltűrve homlokomból, de vissza is esik és bőrömhöz tapad. Lehunyt szemmel érintem ajkam a mikrofonnak, majd ordítok bele a verse végére.
- Some of them want to abuse you, some of them want to be abused - fojtott hangom mellé pillantok ki a közönségre, egyikre, majd másikra és emelem fel középső ujjamat Hollósi irányába, szórakozott pillantásom mellett. Szinte már kedves vagyok.
A koncert utolsó soraira acélozom meg a torkomat, és legszívesebben le se mennék innen soha.
Utoljára módosította:Winter Cone Danvers, 2023. február 26. 17:05 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


"Botránysztár" - Vattai
Lick your cigarette, then kiss me

Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1131
Összes hsz: 1434
Írta: 2023. február 26. 17:24 | Link

Margaréta


Egyszerűbb lett volna, ha inkább elmegy egy Underground Augurey koncertre. Valószínűleg. Igen. De oda meg kit rángathatott volna el magával. És mikor?
 Elég nevetségesnek tűnhetett, hogy mindenki más körülötte próbálta minden érzékével befogadni az élményt, ő meg ott állt lehunyt szemmel, mint akinek sóbálvány átkot szórtak volna a nyakára.
 Először sikerült ráhangolódnia az olyan pillanatokra, amikor Winter éppen nem énekelt. A közönség jókedve erőszakosan próbálta hatalmába keríteni, és valahol mélyen ő is szeretett volna velük sodródni, de valahányszor Danvers kinyitotta a száját, valami megreccsent a fülében és grimasz futott át az arcán. Az első szám alatt.
 Aztán belegondolt, amikor Autumn dicsérte őt a zenével kapcsolatban. Gyors párbeszédet futtatott le magában erről és egy vállrándítás jelezte, hogy történetesen nem kéne, hogy ez akkora tragédia legyen. A zene jó, nem? Winter nem vele foglalkozik, nem igaz? Végre lát - vagyis hall - tőle valami olyasmit, ami arra utal, hogy ő is ember, nem valami bunkó hegyitroll. Persze nem esett túlzásokba és gondolta azt, hogy Danvers normális, de ezt a tehetségét kár lett volna tagadni tőle.
 Lábával is dobolta már a ritmust, volt olyan dal, amit ismert, más teljesen újnak hatott. Egy idő után nem is Winter zökkentette ki, hanem Margaréta, ahogy belékapaszkodik.
 Kíváncsian pattantak fel a szemei, hogy megnézze, mit szeretnének tőle. Nem érezte éppen udvariasnak, de muszáj volt nevetnie a látványon, ahogy próbál a lány látni is valamit az egészből. Megvárta, hogy ránézzen és kérdőn intett neki a fejével, kell-e segítség neki.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2023. február 26. 17:27 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Havas-Mezei Margaréta
KARANTÉN


Kis unikornis ... Tündérke
offline
RPG hsz: 238
Összes hsz: 486
Írta: 2023. február 26. 18:35 | Link

Zalán
... koncertezzünk ... outfit ... aktuális

Nem nehéz hagynom, hogy az egész koncert vibe-ja elvigyen: Cone hangja, Dodi ujjai a billentyűkön, Zsombor szólói, mindez olyan felszabadultságot szakít rám, amit mindig csak akkor érzek, ha koncerten vagyok. Éppenséggel pont Oisinon, ami csak még inkább boldogsággal tölt el. Szeretem látni, ahogy csapatként dolgoznak és mozognak együtt a színpadon.
Halvány pír lesz arcomon, ahogy Cone szemkontaktusát tartom, de mosolyom nem lankad arcomon. Imádom, amikor ezt csinálja, és tudom, hogy tudja, milyen reakciót vált ki belőlem. Önfeledten éneklem a dalszövegeket, amiket éppen tudok, lábam és testem is akaratlan rezdül a ritmusra, a tömeggel ugrálok, főleg, amikor Mötley jön.
De ahogy a tömeg tódul előre, úgy egyre kevésbé látom, nemhogy Dodit, de még Cone magasodó alakját is. Egy ponton durcásan szusszanok, mert feladom. Megfogadva a saját tanácsomat, bár én nem csukom be a szemem, de akkor látatlanul megyek a koncertélménnyel és csak a dalokra hagyatkozom. Oldalasan pillantva engedem el Zalánt, mikor elkapom tekintetét. Fejem biccen félre, végül kicsit kitárva karjaimat vonom meg vállamat: miért is ne? kérdés ez, bár fogalmam sincs, hogy szeretné megoldani, hogy ne az előttem álló srácok tarkóját - inkább hátát - lássam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1131
Összes hsz: 1434
Írta: 2023. február 26. 19:30 | Link

Margaréta


A sors fintora volt, hogy pont ő láthatott mindent, amit nem biztos, hogy szeretett volna, míg Margaréta a kis termetével mindent megtett azért, hogy jobb rálátása legyen a bandára. Megkapta a beleegyező pillantást a navinéstől, de látta rajta, hogy nem teljesen érti, mire gondolt.
 Megvárta a szám végét, azután pedig a sáljáért nyúlt, hogy lehúzza a nyakából és szabaddá tegye azt. Hátralépett kissé, hogy le tudjon guggolni, a kezét meg felemelte, hogy abba kapaszkodhasson majd a lány, amikor feláll vele.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Havas-Mezei Margaréta
KARANTÉN


Kis unikornis ... Tündérke
offline
RPG hsz: 238
Összes hsz: 486
Írta: 2023. február 26. 19:48 | Link

Zalán
... koncertezzünk ... outfit ... aktuális

Pár másodperc, míg vége van az éppen zajló dalnak, én pedig türelmesen várok, hogy Zalánnak mi a terve, mert már tényleg kíváncsi vagyok. Értetlenségem csak nő, ahogy a sál lekerül a nyakából, a következő pillanatban pedig a levitás guggol előttem a tömeg közepén. Párat pislogok, végül széles vigyorral pattanok a nyakába megfogva a kezét.
Izgatottan ficergek kicsit, ahogy helyezkedem, pálcámat előkapva tisztítom meg bakancsomat, majd teszem hátra a lábamat, hogy igazából Zalán csípőjében is kapaszkodjak lábfejemmel. Kezéből veszem el a sálat, majd teszem a nyakamba azt is, hogy ne neki kelljen fognia.
Előrébb hajolok, fülében szólalok meg halkabban. Ez fontos, nem ordítok a fejébe. - Köszönöm - lehelek lágy csókot a hideg arcra, majd egyenesedem fel és emelem égnek kezeimet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1131
Összes hsz: 1434
Írta: 2023. február 26. 20:49 | Link

Margaréta


Lépésekkel korrigálta az egyensúlyukat, amikor fészkelődni kezdtek rajta. Lényegesen kényelmesebbnek tűnt így cipelni egy lányt, mint a karjában vagy a hátán. Meg az is fontos tényező volt, hogy az illetőnek egyben volt a bokája és nem tolta túl magát tündérporral sem. Margaréta térdére ejtette a kezét, amikor szabaddá tették azt neki, hogy még jobban stabilan tudja tartani.
 Aztán minden próbálkozása arra vonatkozóan, hogy egyben maradjanak, megingott egy pillanatra, amikor lehajoltak hozzá. Libabőr futkosott rajta a fülét csiklandozó lehelettől és kellett neki bő két perc, mire teljes lélekjelenlétet tudhatott magáénak.
 Addigra már javában ment a következő szám. Egyszer elkapta Winter pillantását, de olyan rövid ideig tartott, hogy egy megszeppent pislantáson kívül nem futotta több reakcióra. Nem úgy, mint a koncert vége felé, amikor is Danvers egyenesen bemutatott neki. Tekintete ellaposodott, majd fáradtan az égnek emelte azt. Őszintén, ez a mozdulat adta magát.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Havas-Mezei Margaréta
KARANTÉN


Kis unikornis ... Tündérke
offline
RPG hsz: 238
Összes hsz: 486
Írta: 2023. február 26. 21:50 | Link

Zalán
... koncertezzünk ... outfit ... aktuális

A tomboló tömegből néhányan, a mi példánkat követve, már szintén valaki nyakában ülnek, kezüket az ég felé tartják. Egy ismeretlen lánynak integetek vissza, aki utána a lendülettől majdnem leesik a fiú nyakából, de amint látom, hogy jól van, hüvelykujjamat felfelé emelve konstatálom neki is a megnyugvásomat messziről.
Torkom szakadtából ordítom a HIM dalszöveget, ahogy csak kifér belőlem. Ha ez nem lenne elég, az egész hangulat annyira elvisz, gondolkodás nélkül fogom meg Zalán kezét, kulcsolom össze ujjainkat és ameddig csak tudom emelem fel kezét, hogy a sajátommal mozgassam. Szélesen vigyorgok felfelé a színpadra, egészen addig, míg az utolsó dalok következnek, és az egyiknél Cone mutat be nekünk. Egyetlen pillanatra gondolkodom el, hogy lehet én vagyok a célja annak a középső ujjnak, de el is vetem a gondolatot, amint eszembe jut, Zalán mit mesélt. Nemes egyszerűséggel fordítom ki kezünket és mutatok vissza neki.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1131
Összes hsz: 1434
Írta: 2023. február 26. 22:16 | Link

Margaréta


Beletörődni készült. Ez még a lazán megúsztam-kategóriába esett Winter közelében. Éppen ezért kapta el a pánik, amikor Margaréta ujjai megtalálták az övét és visszamutatott velük Danversnek. Ha hamarabb felfogta volna, mi történik, zsigerből elhúzza a karját. Wintert talán nem érdekelte volna de Autumn-ot annál inkább, ha megtudja. De egyrészt nem lehetett volna hirtelen mozdulatot tenni, hogy a navinés nehogy leessen, másfelől valahol mélyen vágyott erre, hogy megtegye. Csak nem tartotta magát ilyennek.
 Szégyenlős mosolyt eresztett meg maga elé, aztán felnézett Margarétára. A termete ellenére több bátorság szorult belé mint Zalánba.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Havas-Mezei Margaréta
KARANTÉN


Kis unikornis ... Tündérke
offline
RPG hsz: 238
Összes hsz: 486
Írta: 2023. február 26. 22:25 | Link

Zalán
... koncertezzünk ... outfit ... aktuális

Minden látszat ellenére, kedvelem Cone-t, de a tényen nem változtat, hogy tényleg bunkó tud lenni néha. Ráadásul olyanokkal is, akik nem érdemlik meg. Mármint... komolyan: nézzünk rá a levitásra. Mégis mi olyat tudott volna tenni, amiért ezt érdemli? Nevetséges.
Így mindebből kiindulva nem vagyok rest megtenni azt a lépést, hogy az egyébként hatalmas kéz mögül kibukkanjon a saját középső ujjam, ugyanolyan színűre festett körmeimmel, mint a hajam. Még büszkén el is mosolyodom mellé, fejemet billentem félre, mert nagyon remélem, hogy észrevette, de mikor meglátom és hallom, hogy nevet, már tudom, hogy sikert értem el.
Magam alá pillantok. Elégedetten engedek meg magamnak egy hehe-t, ahogy elkapom Zalán tekintetét, megvonom vállaimat, amolyan ez van jelként. A kis intermezzo után emelem feljebb kezeinket ismét és kezdem el mozgatni őket balra és jobbra.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1131
Összes hsz: 1434
Írta: 2023. február 26. 23:23 | Link

Margaréta


Innentől már tényleg csak sodródott a zenével és a közönséggel. Túljutott egy kritikus ponton és sikerült feloldódnia. Az utolsó számnál azért belőle is hangosan kiszakadt a dalszöveg, de egy ponton ledermedt és összegezte a kaotikus élményét. Elismerő pillantást küldött Winterék irányába, még ha nem is tartott egy másodperc töredékénél tovább.
 - Jó a kilátás? - Kérdőn nézett fel ismét a lányra. Kicsit már zsibbadt a válla, de egyelőre nem érezte zavarónak.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2023. február 26. 23:29 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Havas-Mezei Margaréta
KARANTÉN


Kis unikornis ... Tündérke
offline
RPG hsz: 238
Összes hsz: 486
Írta: 2023. február 26. 23:58 | Link

Zalán
... koncertezzünk ... outfit ... aktuális

- Aha, köszi - felelem vidáman, lábujjaimat mozgatom meg a cipőben, mint egy kislány, majd egy pillanat... kettő... és: - Ó, baszki, lemászok. Ne haragudj, biztos nehéz vagyok - egész időben kaptam észbe, ahhoz képest, mennyire a koncert hatása alatt vagyok még. Utolsó pillantást vetek a már oszló tömegre, végül elégedetten vigyorodom el. Ez a koncert is remekül sikerült. Óvatosan kezdek el ficeregni, hogyha Zalán leguggol, akkor - leginkább ő - sérülésmentesen megússzuk az egészet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1131
Összes hsz: 1434
Írta: 2023. február 27. 00:09 | Link

Margaréta


Megint a kezét adta támasztéknak és lendületesen előrehajolt. Megdörzsölte a nyakát, úgy fordult körbe és figyelte, ahogy lassacskán elszállingóznak az emberek.
 - Most már tényleg ihatnánk valamit. - átnézzett a válla fölött, vetett még egy pillantást Winterre, majd ő indult meg először a stand irányába, ahol volt már egy kisebb sor, de nem tűnt annyira vészesnek kivárni. - Talán esetleg... te is ismered őt? - kérdezte bizonytalanul. Na nem mintha ő ezt elmondhatta volna a srácról, de fogalma azért már volt róla, mik az alappilérei Danvers jellemének.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2023. február 27. 00:10 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Havas-Mezei Margaréta
KARANTÉN


Kis unikornis ... Tündérke
offline
RPG hsz: 238
Összes hsz: 486
Írta: 2023. február 27. 00:24 | Link

Zalán
... koncertezzünk ... outfit ... aktuális

Erősen fogom meg kezét, és bár a lendülettől kicsit megijedek, de sikeresen mászok le róla. Halkan toppanok a talajon, lábaimat mozgatom meg kicsit bokából. El vagyok gémberedve. Számat húzom el, majd pillantok fel a levitásra.
- Jó ötlet - köszörülöm meg torkomat, ami, most hogy így szóba jött egy ital, igencsak ki van száradva. Kérdés nélkül sétálok Zalán mellett a stand felé.
- Hm - reagálok halkan először a kérdésre. - Tudom ki ő - pontosítom kicsit a kérdést is a válasszal. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy Cone-t senki sem ismeri igazán, és ez valahol elszomorít. Azonban nem annyira, hogy ne legyek ott neki, ha éppen szüksége van rám, de lássuk be, ez soha nem fog eljönni. - Megvan a saját stílusa, tudom, néha elviselhetetlen. Mint egy gyerek. Meglepődnél, de tud kedves is lenni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1131
Összes hsz: 1434
Írta: 2023. február 27. 00:34 | Link

Margaréta


- Vicces, az ő szemében én számítok gyereknek. Mondjuk ebben lehet igaza van... - Zsebre vágta a kezét, mert kezdett kicsit átfázni.
 - Ó, abban biztos vagyok, hogy tud kedves lenni - bólintott teátrálisan. - Ha úgy harminc centivel alacsonyabb lennék, derékig érő hajjal, mellben erősebb és Zórának hívnának, valszeg máshogy viselkedne velem. - A sorban előttük állók közül két lány fordult hátra és értetlenül mérték végig Zalánt, elmélkedve az elkapott mondatfoszlány teljes kontextusán.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Havas-Mezei Margaréta
KARANTÉN


Kis unikornis ... Tündérke
offline
RPG hsz: 238
Összes hsz: 486
Írta: 2023. február 27. 00:40 | Link

Zalán
... koncertezzünk ... outfit ... aktuális

- Egész jól állna a Zóra név - merengek el láthatóan, figyelmen kívül hagyva a forgolódó lányokat. - Rám sem igaz egyik sem, mégis beszélget velem és kedves. A maga módján. Általában idegesítem, de ez csak jobbá teszi az egészet - vonom meg vállaimat. Ugyan, van öniróniám, tényleg idegesítem, ezért nem értem, hogy vagyunk mi jóban. Lehet túlzás a jóban, de már megtartom. A legjobb ebben, hogy nem csak én nem értem, hanem sokan mások se: Vattai Júlia mindennapos vendég nála, barátok, Leila szintén az volt a tragédiáig, ki tudja hány lánynak még a közelébe sem érek. Halkan sóhajtok.
- A lényeg, hogy nem baj, ha rosszban vagytok. Nem kell mindenkivel barátnak lenni - teszem hozzá bölcsen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1131
Összes hsz: 1434
Írta: 2023. február 27. 00:50 | Link

Margaréta


Megrökönyödve bambult maga elé a navinés megjegyzése nyomán, de még mielőtt megformálódott volna képzeletében női tükörmása, elhangzott több fontosabb infó is.
 - Ebbe még bele sem gondoltam. Majd legközelebb a szép oldalát nézem, amikor szavakkal is megpróbál porig alázni. - Jegyezte meg szórakozottan. Viszont azt követően elhallgatott, talán egy halk nyikkanást mintha hallatott volna még. Nem kell jóban lenniük, de Autumn gyűlölte, amikor egyenesen kimondták az egymásról alkotott véleményüket. Vagy legalábbis... amikor ő csinálta. Talán még az is előfordulhat, hogy Rue-t nem izgatja, Winter mit mond róla.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Havas-Mezei Margaréta
KARANTÉN


Kis unikornis ... Tündérke
offline
RPG hsz: 238
Összes hsz: 486
Írta: 2023. február 27. 00:55 | Link

Zalán
... koncertezzünk ... outfit ... aktuális

Lemondóan sóhajtok.
- Mi az utálkozás alapja? - kérdezek rá halkan, mintha már csak a kérdéssel is elárulnék bármit a körülöttünk lévő embereknek. Tudom, hogy nincs közöm hozzá, de tényleg szeretném tudni, hogy Zalán mégis mi a fenét tudott csinálni, amiért ilyen ellenszenvet vált ki Cone-ból. Biztos van oka, még ha Cone kicsit... Cone is. - Mármint... gondolom történt valami kettőtök között, ami idáig fajult - egészítem ki a kérdést. És sok minden sántít, de az még inkább, hogy Cone képes egy nála sokkal fiatalabbal így bánni. Meg sem lep.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1131
Összes hsz: 1434
Írta: 2023. február 27. 01:01 | Link

Margaréta


Rendesen végiggondolva nem mondaná, hogy sokminden történt volna köztük. Legalábbis, ha Augustine-hoz hasonlítja. Az a gyerek csontját törte, kékre és zöldre verte, amikor lehetősége volt rá. De Danvers?
 - Ez azt hiszem olyan zsigeri dolog - vélekedett, de nem mert most Margarétára nézni, csak előre meredt. - Szerintem ha őt kérdeznéd úgy, hogy én nem hallom, nem érdekelném annyira, hogy akár egy szót is pazaroljon rám egy vélemény erejéig. De azt hiszem, zavarja, hogy jóban vagyok a húgával.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Havas-Mezei Margaréta
KARANTÉN


Kis unikornis ... Tündérke
offline
RPG hsz: 238
Összes hsz: 486
Írta: 2023. február 27. 01:12 | Link

Zalán
... koncertezzünk ... outfit ... aktuális

Szemöldököm emelkedik meg arra, hogy zsigeri. Zsigerből utálni valakit? Elég meredeken hangzik. Lehet csak azért, mert én még sosem voltam képes senki iránt így érezni - mindenkiben van jó, és ez tény.
- Autumn Rue-val, igaz? - emlékszem vissza a bálon történekre. - Nos..., mint mondtam: gyerekes. De legyen bármilyen is, mindenre oka lehet - teszem hozzá sokkal halkabban az utolsó mondatot. Oka van annak, hogy Cone ilyen. Lábamat kezdem el vizslatni, kicsit elfordulok Zalántól, ahogy pörögnek a gondolataim.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Winter Cone Danvers
Bogolyfalvi lakos, Végzett Hallgató, Vendéglátós


A Fenséges
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 248
Írta: 2023. február 27. 01:49 | Link

OISIN x set list

A koncert végén néhányan a tovább menetelt kezdik tervezni, közben a hátamra Ella ugrik rá. Felnyögök, főleg mert a lábát a vesémbe baszta, de ettől eltekintve röhögök még mindig érezve a közönségtől kapott adrenalint. Amikor megszólalnék, nem jön hang, csak éles fájdalom, így torkomon köszörülve lépek arrébb és rázom le magamról a felesleget. El kell tennem a basszusgitárt, mert ha baja esik, kitekerem valaki nyakát.
A felszerelések mellett egyre többen jelennek meg. Fogalmam sincs kik ezek. Néhányat a tömegből ismerek fel és ahogy tekintetem jár végig a barna kurva jó lábain, nem is bánnám ha közelebb jönne, de éppen lángol a torkom.
Zsomborra bízva a hangszert, indulok a standhoz. Sötétkék tekintetem akad meg a két méteres fazonon, meg a Tündérkén, aki elveszne a tömegben, ha nem rikítana a haja a Holdról is.
Előre fordulva lépek mellé.
- Mi van, Tommy Lee? A középső ujjad keresed? - sandítok le rá egy széles vigyorral. Hangom halk és érdes, szinte mint reggelente, csak közben drótszivacsot nyeltem volna. - Nem tudtam, hogy itt leszel.
Nézek aztán Hollósira, a csaj felett.
- Tetszett?
Utoljára módosította:Winter Cone Danvers, 2023. február 27. 01:55 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


"Botránysztár" - Vattai
Lick your cigarette, then kiss me

Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1131
Összes hsz: 1434
Írta: 2023. február 27. 02:03 | Link

Margaréta és Winter


- Igen, ő... - válaszolta csendesen. Levegőt vett a következő mondatához, de beléfúlt az egész, ahogy észrevette Wintert a szeme sarkából. Nem volt nehéz, azon kevesek egyike volt, akire nem kellett lenéznie. És ez nem segített azon, hogy kevésbé legyen aggasztó a jelenléte.
 Miért van az, hogy amikor nem énekel, frászt kap ettől a hangtól?
 - Nem hiszem, hogy jól jövök ki belőle, bármit válaszolok is neked - dőlt hátra megfontoltan. - De egészen jó volt - toldotta meg úgy köszörülve a torkát, mintha ő stapálta volna egész este a hangszálait.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Havas-Mezei Margaréta
KARANTÉN


Kis unikornis ... Tündérke
offline
RPG hsz: 238
Összes hsz: 486
Írta: 2023. február 27. 14:34 | Link

Zalán & Cone
... koncertezzünk ... outfit ... aktuális

Ühümözve bólogatok. Nem volt nehéz kitalálni, hogy az eridonossal vannak jóban, amikor gyakran lehet őket együtt látni.
Még a földet pásztázva lesz széles vigyor arcomon. Kezeimet hátam mögé téve fordulok Cone felé. - Neeeem, az megvan. Nézd - mutatom felé ismét, aprókat bólogatok mellé lehunyt szemekkel, hogy biztosan megláthassa. Felfelé somolygok rá. Vállamat vonom meg arra, hogy mit tudott és mit nem. Ez van. - És mégis itt vagyok - felelem visszafogottan.
Csendben várom, hogy Cone hogy fog reagálni Zalán válaszára, mert ez most indokolatlanul szemtelen volt a levitás részéről, mikor Cone meglepően normális. Sejtem, hogy el fogja rontani, de egyelőre tartja magát ahhoz, ahogy én vagyok hozzászokva. Jelentőségteljesen pillantok Zalánra, majd csóválom meg fejemet - szítjuk a tüzet, mint az óvodában.
Utoljára módosította:Havas-Mezei Margaréta, 2023. március 2. 12:15 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1131
Összes hsz: 1434
Írta: 2023. február 28. 01:24 | Link

Margaréta és Winter


Muszáj volt összepréselnie az ajkait, hogy visszatartsa az előszökni készülő vigyort a navinés mozdulata láttán. De gyorsan elfelejti a mosoly gondolatát is, amikor Margaréta az a nézést intézte felé. Úgy kerekedett el a szeme, mint a gyereknek, akit előbb szidnak le, mint a társát, aki gyakrabban terrorizálja őt, mint ahányszor jómaga visszaüt. Hitetlenkedve járatja kettejük között a szemét, mígnem beadja a derekát, bár a hangja jóval magasabb volt, mint általában.
 - Oké, rendben. Tényleg jó volt. Úgy rendesen. - Itt már nem nézett Winterre, inkább hangyányit elfordult és azt vizslatta, vajon mikor fognak ők sorrakerülni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Winter Cone Danvers
Bogolyfalvi lakos, Végzett Hallgató, Vendéglátós


A Fenséges
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 248
Írta: 2023. március 1. 22:57 | Link

OISIN x set list

- Ne bassz! Közelről még nagyobb - röhögöm ki, ami a torkomon nem segít. Leszarom, úgysem beszélgetni tervezek az éjszaka.
Hajamba túrok, majd rázok a fejemen, amíg nem válaszol a gyerek. A hízelgő megjegyzésére vigyorodom el, majd csóválok a fejemen. Tény, hogy nem olyan arcnak tűnik, aki az első sorban pogózik, de azt sem néztem ki belőle, hogy ide tolná a képét. Nem számít, sok mindent nem nézek ki belőle. Még a végén kiderül, hogy van ízlése, csak győzze kivárni, akit érdekel. A Tündérkét biztosan, akinek a mozdulataira visszafogok egy széles mosolyt, ami elégedett vigyor lesz, amikor Hollósit betöri. Mint a vén házasok.
Nem tehetek róla, hogy imádnak. Vigyáznak a lelkibékémre, miközben mindenkinél nagyobb pofával tudom, hogy kurva jó volt - én csináltam.
- Kösz - reagálom le. - Tudom.
May haját hátra simítva teszem karomat a vállára, amíg várunk. - Neked mikor lesz bandád? -kérdezem tőle, pillantásom a többiek felé villan. Aztán végre előlünk elmozdulnak az emberek és egy elnyújtott lépéssel lépek a pulthoz.
- Négy sör lesz, Csonka Zsombor nevére - kérem ki ennek az idiótának a nevét még fordítólánccal is szarul ejtve. - Fellépő vagyok - teszem hozzá, mire a srác végig néz rajtam és bólint. Figyelem, ahogy azt az olcsó szart kitöltik, aztán az első kettővel a kölykök felé fordulok. A kezükbe nyomom. Kivárom a sajátom, majd azokat megfogva fordulok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


"Botránysztár" - Vattai
Lick your cigarette, then kiss me


Oldalak: « 1 2 ... 35 ... 43 44 [45] 46 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaFő utcza