34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Keleti szárnyMásodik emelet

Oldalak: « 1 2 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21 22 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Varga Nóra
INAKTÍV


Főnixprefi
offline
RPG hsz: 137
Összes hsz: 714
Írta: 2018. március 6. 17:56 | Link

Várffy tanár úr

Már épp nagyon belemélyedtem a könyvembe, amikor valaki megszólal. Összerezzenek, majd felnézek.
- Szerencsére nem vizsga, csak kicsit megfáztam és szeretnék majd csinálni egy gyógyító főzetet. Sose árt a gyakorlás - rámosolygok a tanár úrra, majd egy nagyot tüsszentek egy zsebkendőbe, hogy nyomatékosítsam szavaimat. Ez a fránya megfázás... Pedig szedtem immunerősítőket, de ezek szerint nem értek semmit. C és D vitamin, meg persze egy kikevert tabletta, amit a gyengélkedőn osztottak a tél elejétől. Mindet bevettem, de engem is elkapott a nátha. Sajnos ilyen a tél, részben ezért utálom. Meg persze mert hideg van és sok ruhát kell felvenni, ha ki akarok menni. De néha nincs kedvem hozzá, így valószínűleg a múltkori hógolyózáskor fáztam meg, mikor se sál, se sapka, se kesztyű nem volt rajtam. Azt hittem, nem lesz semmi bajom, de sajnos tévedtem. Na nem baj, hátha kikúrálom magam és talán tanár úr is tud segíteni. Bár szereti, ha dicsérik, de ettől függetlenül nagyon tetszik, hogy a gyakorlatra teszi a hangsúlyt és nem az elméletre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Legaktívabb eridonos '17 ősz
Kedvenc prefektus Fannival '17 ősz
Várffy-Zoller Róbert
Tanár, Végzett Diák


-10 pont a Levitának
offline
RPG hsz: 490
Összes hsz: 1984
Írta: 2018. március 6. 18:28 | Link

Varga Nóra

- Egészségedre! - szóltam, miután tüsszentett a lány.
- Százszor inkább egy megfázás mint egy vizsga annál a vén fa*... akarom mondani Felagund tanár úrnál. Szigorú egy ember. - majdnem csúnyát mondtam az öregre, de hát sok pletyka keringett úgyis róla a diákok között.
- Na, és megtaláltad már a megoldást? Mehettél volna a gyengélkedőre is. - én persze tudtam egy hatásos bájitalt, de kíváncsi voltam, hogy mire jutott eddig Nóra egyedül. Olykor megéri egyedül végigszenvedni valamit, mert annál édesebb a siker. Gondolom Nóra gyakorolni szeretett volna azzal, hogy magától próbálkozik. Remek hozzáállás!
- Ha nagykorú lennél, a lángnyelv-whiskyt ajánlanám, nekem be szokott válni- nevettem fel hangosan. Amire persze néhány levitás pisszegésbe kezdett, hogy fogjam csendesebbre, itt egyesek tanulni szeretnének. Micsoda stréberek! Nem láthatták, hogy én nevetek, különben fülüket-farkukat behúzva kussoltak volna. Odamentem hozzájuk, és szépen tudtukra adtam, hogy húzzanak át a könyvtárba, ha valami nem tetszik. Öröm volt nézni, hogy mennyire be voltak tojva! Aztán visszamentem Nórához, és újból elhelyezkedtem a zöld fotelban.
- Mit meg nem engednek maguknak egyes diákok. Tiszta szégyen! Egy darabig most tuti nem jönnek vissza. - foglaltam össze a történteket.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

2x Év tanára 2018 & 2019 tavasz-nyár

Legrellonosabb rellonos 2015/16 ősz-tél

Iskolaelső 2012/13 ősz-tél

Az év hajtója 2012/13 ősz-tél

Kérdezz!

Varga Nóra
INAKTÍV


Főnixprefi
offline
RPG hsz: 137
Összes hsz: 714
Írta: 2018. március 7. 11:44 | Link

Várffy tanár úr

- Köszönöm! - ezután kifújom az orrom, majd egy megjegyzést hallok Felagundra. Nekem se a kedvenc tanárom, így egyetértően bólogatok.
- Tudom, de egy kicsit gyakorolni akarok. Nem lehet olyan nehéz megfőzni egy ilyen főzetet, de egyelőre még nem találtam meg a megoldást. Túl vastag ez a könyv meg nincs jól rendszerezve. Ki a franc találta ki, hogy ábécésorrendbe kell írni a főzeteket és nem hatás szerint? - kicsit kiakadok, mert így nehezebb megtalálni. Keresővarázslatot meg még nem tanítottak nekünk, de még nem is tartunk ott. Meg hát úgy túl egyszerű lenne a suli, ha elsőben megtanítanák.
- Hát sajnos még nem vagyok nagykorú, így marad a kotyvasztás. Tanár úr véletlenül nem tud egy jó főzetet? - reménykedve nézek rá, hátha tudna segíteni. Bár ez elég valószínű, hogy tud, hisz jó a gyakorlati dolgokban, ez meg pont az. Azt se bánom, ha mondja, mit hogy kell csinálni, az is gyakorlás.
Ezután a levitások mondják Várffynak, hogy csendesebben, erre elküldi őket a könyvtárba. Kicsit felhúzom a szemöldököm, engem nem zavartak, de hát egy rellonos már csak ilyen, nem szépen elrendezi a dolgokat, hanem elküldi őket máshova. Ezután megszólalni se mernek, kicsit ijesztő tud lenni, ha a tanár úr felhúzza magát. Majd összefoglalja a történteket és leül mellém.
- Hát igen. De jó lenne végre, ha meggyógyulnék. Már nagyon unom, hogy melegem van és tüsszögök.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Legaktívabb eridonos '17 ősz
Kedvenc prefektus Fannival '17 ősz
Várffy-Zoller Róbert
Tanár, Végzett Diák


-10 pont a Levitának
offline
RPG hsz: 490
Összes hsz: 1984
Írta: 2018. március 7. 13:32 | Link

Varga Nóra

- A bájitaltannal foglalkozó könyvek sajátossága, hogy áttekinthetetlenek. Valamiért így alakult ez ki, és ragaszkodnak a hagyományhoz. - egyetértettem Nórával, hogy hagyományos úton nem könnyű megtalálni hatás alapján főzetek receptjét. Nem marad más, mit átnyálazni a teljes könyvet, de addig is tanulhat új dolgokat az ember, talán éppen ez a rendszerezetlenség oka.
- A Kalapkúra-bájital az, amit keresel. - azzal intettem egyet, és a lány kezében a könyv kinyílt a megfelelő oldalon. Imádtam, amikor pálca nélküli mágiával menőzhettem.  
- De nem tanultatok még erről? Nem egy bonyolult főzet. Talán a bikornisszarv-őrlemény a legnehezebben beszerezhető hozzávalója. A bikornisokról remélem azért csak tanultatok Legendás Lények Gondozása órán. - az itteni oktatás csődje, hogy egy ilyen igazán hasznos, de mégsem bonyolult bájitalról fogalma sincs egy harmadikos diáknak. Jobb helyeken már az előkészítősöknek van némi fogalma a Kalapkúra-bájitalról.
- A hozzávalók mellett persze ott van még varázslat is, ami kell a főzet elkészítéséhez. A mumusátok ellenátkáról van szó. Maga a mumusátok mond neked valamit? - ez a csínytevők egyik kedvenc varázslata, ami rögtön kellemetlen náthát és csöpögő orrot idéz elő a célszemélyben. Én is sokat szórakoztam vele még kölyökként. Gondolom hivatalosan nem tananyag, de felsőbb évesektől, idősebbektől elleshette akár Nóra is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

2x Év tanára 2018 & 2019 tavasz-nyár

Legrellonosabb rellonos 2015/16 ősz-tél

Iskolaelső 2012/13 ősz-tél

Az év hajtója 2012/13 ősz-tél

Kérdezz!

Varga Nóra
INAKTÍV


Főnixprefi
offline
RPG hsz: 137
Összes hsz: 714
Írta: 2018. március 8. 20:25 | Link

Várffy tanár úr

- Hát biztos azért van így összerakva, mert az írója így találja meg jobban a dolgokat. De aki nem tudja, hogy mit keres, az megszívta - mondom, majd tanár úr oda is lapoz egy varázslattal a Kalapkúra-bájitalhoz. Mindezt pálca nélkül. Basszus, pedig anya mindig ezt keverte ki nekem, de még sose figyeltem se a nevét, se az elkészítését. Úgy tűnik, itt az ideje.
- Sajnos nem, mert Felagund fontosabbnak gondolta életrajzok bemagolását az ilyen dolgok helyett. A bikornisokról már tanultunk, mondjuk én jobban képben vagyok LLG-ből, mint a többiek, mert anyukám magizoológus. Úgyhogy én etettem sárkányt, ültem hippogriffen, gyűjtöttem főnixkönnyet. Bikornist sajnos még nem láttam, de majd egyszer az is meglesz - büszkén sorolom a tapasztalataimat, hisz ennyit varázslényekkel egy átlag varázsló nem él át. Nekem meg ez a sok minden mind megvolt, mert anya engedett segíteni. Mondjuk ahogy egyre idősebb leszek, egyre több feladatom van és egyre inkább úgy érzem, hogy jó, most megcsinálom, de nem biztos, hogy ez lesz életem szakmája. Még nem tudom, hogy mi lesz, de majd kiderül.
Ezután egy kérdés is érkezik, én meg elgondolkodok. Hallottam valamelyik felsőstől, mindjárt eszembejut.
- A mumusátok a Commikulussimus, ha jól tudom. Az ellenátka... Na azt nem tudom sajnos - elhúzom a szám, biztos most jól beégtem. Na nem baj, hátha kapok segítséget. Kell azért tanulni is valamit, nem mehet minden elsőre.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Legaktívabb eridonos '17 ősz
Kedvenc prefektus Fannival '17 ősz
Várffy-Zoller Róbert
Tanár, Végzett Diák


-10 pont a Levitának
offline
RPG hsz: 490
Összes hsz: 1984
Írta: 2018. március 8. 21:32 | Link

Varga Nóra

A Bájitaltan oktatás elszomorító helyzetén csak csóváltam a fejemet. Felagund maga volt az intézmény az intézményben, gondolom senki sem merte szembesíteni azzal, hogy a módszerei felett már rég eljárt az idő.
- Állandóan csak az a fránya magolás. - jegyeztem meg, hogy mennyire nem értek egyet a tanodában általánosan meglévő gyakorlatiatlan szemlélettel.
- Remek, hogy anyukád megismertetett veled ennyi mindent. Gondolom, hozzád is közel áll a magizoológia. - a szülők támogatása, a családi háttér rengeteget számított, pláne olyankor, ha az iskolában még az alaptudás átadásában is súlyos problémák mutatkoztak.
- Az átoknak a neve ellenére sok köze nincs a valódi mumusokhoz. Márpedig a Comikulissimus a valódi mumusok elűzésére szolgáló varázslat. - mosolyodtam el.
- De becsülendő, hogy logikusan gondolkoztál. - dicsértem meg a lányt, a mai diákok többségéből sajnos ez az alapvető képesség is hiányzott.
- Tudod mit? Bemutatom neked az átkot és az ellenátkot is, és akkor tudod gyakorolni. Már csak kísérleti alany után kell nézni. - körbetekintettem, és ki is szúrtam egy bambuló navinést.
- Hé, te! Gyere csak ide! Legalább hasznossá teheted magadat, és nem csak a levegőt szívod el mások elől. - szóltam a fiúhoz, akinek kicsit nehéz volt a felfogása, de lassacskán azért megértette, hogy mit akarok.      
- MU-cus ad NAU-se-am! - tisztán, jól érthetően, a hangsúlyokra különösen odafigyelve ejtettem ki a varázsigét, miközben pálcámat a célszemély felé irányoztam, és egy csepp alakot írtam le az óramutató járásával ellentétesen. Szerencsétlen navinésen rögtön megmutatkoztak a tünetek, és akkorát tüsszentett, hogy taknya-nyála egybefolyt. Rövid hatásszünetet tartottam, hadd szenvedjen még egy kicsit a fiú, mielőtt bemutatnám az ellenátkot.
- Mu-cus EX Nau-se-am! - szólt az ellenátok, a pálcamozdulatban csupán annyi volt az eltérés, hogy a csepp alak felfelé nézett, az irány pedig az óramutató járásával megegyezett.  
- Ilyen egyszerű. Most te jössz! - adtam át a terepet Nórának. Ki kell használnia, hogy a navinés ilyen készségesen rendelkezésünkre állt a gyakorláshoz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

2x Év tanára 2018 & 2019 tavasz-nyár

Legrellonosabb rellonos 2015/16 ősz-tél

Iskolaelső 2012/13 ősz-tél

Az év hajtója 2012/13 ősz-tél

Kérdezz!

Varga Nóra
INAKTÍV


Főnixprefi
offline
RPG hsz: 137
Összes hsz: 714
Írta: 2018. március 15. 21:30 | Link

Várffy Tanár úr

Várffy fejcsóválással nyugtázta a bájitaltan nem túl jó tanítását, de ez ellen nem tudunk mit tenni, Felagundot nem fogják kirúgni. Szóval inkább végigszenvedem az óráit és bárhol máshol többet tanulok. Mint mondjuk most.
- Igen, szeretem a magizoológiát. Bár nem tudnám egy egész életen át csinálni, így még keresgélem, hogy miben vagyok a legjobb. És majd utána eldől, hogy milyen munkát szán nekem a sors. Apa meg auror, szóval az SVK is jól megy, meg persze kiskorom óta varázsolgatok, otthon meg anyáék segítenek gyakorolni. Így gyorsan tanulom az új varázslatokat. - Nem tudom, hogy miért mesélek el ilyen infókat, de jó egy kicsit mesélni. A vizsgaidőszak miatt nem beszéltem annyit a barátaimmal, mint szoktam, talán ezért vagyok ilyen szószátyár. Mikor azt mondja, hogy tévedtem, kicsit elszégyellem magam. Azért ezt tudnom kéne, de nem tudtam.
- Basszus, pedig tudnom kellett volna. Remélem azért nem gondol tanár úr teljesen reménytelennek - rápillantok, hogy lássam, hogy reagál. A dicséretre kicsit elmosolyodok, majd mikor mondja, hogy megmutatja mindkét átkot, felcsillan a szemem. A takarót leteszem a fotelbe, én pedig felállok. Kicsit megborzongok, mert van egy kis hőemelkedésem és fázok, de így állva könnyebb varázsolni. Tüsszentek egyet egy gyorsan előkapott zsebkendőbe, majd figyelem a varázslatot. Hangsúly, szavak, mozdulat, mind az eszembe véstem. A fiú tüsszent egyet, a tanár átadja a terepet. A pálcám a kezemben van, a fiúra szegezem. Előbb a sima átokkal kezdem.
- Mucus ad nauseam! - közben a pálcámmal rajzolom a csepp alakot a megfelelő ritmusban. Szegény fiú hatalmasat tüsszent, szóval jól csináltam. Ezután jön az ellenátok.
- Mucus ex nauseam! - most pedig fordítva rajzolom a cseppet, ez is hatott szerencsére. Sóhajtok egyet, sikerült. Mindig könnyen ment a tanulás, bár elsőben és másodikban szenvedtem rendesen. De mostanra a sok gyakorlásnak hála egész jól megy a varázslás és nem kell annyit tanulnom. Megtérült a befektetett munka, ezért lett időm az Edictumra is. Már csak egy fiú kéne, mert már megtetszik egy-kettő, kíváncsi lennék, milyen egy kapcsolat. De még nem jött egy normális fiú sem. Na majd jövőre hátha találok valakit.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Legaktívabb eridonos '17 ősz
Kedvenc prefektus Fannival '17 ősz
Várffy-Zoller Róbert
Tanár, Végzett Diák


-10 pont a Levitának
offline
RPG hsz: 490
Összes hsz: 1984
Írta: 2018. március 16. 21:00 | Link

Varga Nóra

- Nagyon helyes! Az arra érdemeseknek a varázslást nem lehet elég korán elkezdeniük. - bőszen helyeseltem arra, hogy a lány már kiskora óta varázsolgat, és a szülei is segítik. Rendes családoknál ez így megy, én is így nőttem fel, és ez is hozzájárult ahhoz, hogy ma az vagyok, aki.
Egyáltalán nem tartottam reménytelennek Nórát, a vizsgájával bizonyított, máskülönben szóba se álltam volna vele. Valószínűleg több biztatásra lenne szüksége, hogy nagyobb legyen az önbizalma, mert a tehetség amúgy megvan benne véleményem szerint. Az apró dicséretem érezhetően jól esett neki.
Az átkot, majd az ellenátkot is szépen kivitelezte a lány, elsőre legalábbis túlzó lett volna ennél jobbat elvárnom.
- Bravó! Szép volt! - elégedetten tapsoltam meg a teljesítményét, ez is mutatta, hogy micsoda remek tanár vagyok.
- Ha egy kicsit jobban odafigyelsz az átok hangsúlyozásra, még durvább náthát tudsz majd okozni az ellenfeleidnek. - kacsintottam.
- Most már megpróbálhatod elkészíteni a Kalapkúra-bájitalt. De arra számíts, hogy a bájital mellékhatásként egy ideig füst fog szivárogni a füleidből, ez sajnos elkerülhetetlen. Sok sikert! - köszöntem el, és elindultam kifelé.
- Még egy dolog! 5 pont jutalmat ítélek meg az Eridonnak, amiért ilyen ügyesen helytálltál. Gratulálok! - fordultam vissza még, hogy utána már aztán tényleg továbbálljak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

2x Év tanára 2018 & 2019 tavasz-nyár

Legrellonosabb rellonos 2015/16 ősz-tél

Iskolaelső 2012/13 ősz-tél

Az év hajtója 2012/13 ősz-tél

Kérdezz!

Tüszőfűi Lilith
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2018. július 4. 16:19 | Link

Lily


Magia Naturlis, az életem megkeserítője lett az utóbbi napokban, minden japán istenre esküszöm. Itt ülök, egy kulacs kávéval és tanulófelszerelésemmel karöltve, s azon töprengek, hogy a szöszbe fogok átmenni a vizsgán? Én se voltam normális, mikor úgy döntöttem, hogy na akkor mágiatörténészet leszek, de hát ez van. Igazából érdekes, meg minden, csak azt hiszem mindjárt bealszok. Menyire is vagyok ébren, 16 órája? Hát, ha háromkor keltem. Aztán végig vittem a napot, tanultam, most meg itt vagyok. Le kellene szoknom az öt órányi alvásról, tönkreteszem ezzel a szervezetem. Majd ma lefekszek időben és nem is kelek föl túl korán. Menni fog, addig is a fejembe verem ezt a hülyeséget.
Újra és újra átolvasom a jegyzeteimet, végül megunom. Egyszerűen csak félreteszem, s nekiállok Shakespeare-t olvasni. Tudom én, hogy nem a világon a legjobban élvezhető szonetteket olvasom,  viszont az egyik legagyzsibbasztóbbakat. Ha a mai napot gond nélküli túlélem, holnap Luffyval megyek egy hosszabb sétára.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Slivovics Lily
INAKTÍV


LoLilo
offline
RPG hsz: 133
Összes hsz: 897
Írta: 2018. július 4. 17:22 | Link

Lilith

Lassan lehet a tanulás fog őrületbe kergetni. Szeretek tanulni, meg minden de lassan megunom. Ami nálam ritka dolog, nem unok meg könnyen dolgokat. Pár tanuláshoz szükséges dologgal meg is indultam a tanulószoba felé, ahova sikeresen el is értem.
Az első dolog amit megpillantottam hogy egy lány olvasott. Nem hiszem, hogy valami iskolai dolgot olvasott, úgyhogy gondoltam egye fenyő, odamegyek hozzá. Ez egyértelműen Shakespeare.
   -Szia! Te is szereted Shakespeare műveit? - szólaltam meg hirtelen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


A Lilo és Stitch-ben élek! - Moshi szerint | A legrellonosabb levitás 2018 tavasz-nyár
Tüszőfűi Lilith
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2018. július 4. 17:55 | Link

Lily


Olvasom, s magával ragad az egész. Jöjj szerelem, szólíts engem! Hisz nincs senkim se, míg mindenki más boldog a párjával. Se család, se pár, csak barátok. Megszólít egy leányzó, kit még nem ismerek. Egy igen merész feltételezést enged meg, mely igaz.
- Jöjj hozzám, légy a hitvesem te gyermeklány, ki hozzám hasonlóan szereti eme költőt! Éljünk és lélegezzünk együtt! - Hirtelen felindulásból pattanok föl, és ölelem is meg a lányt. Hangom halk, szavakat tisztán ejtem ki. Ráznilándzsa Vilmos, a körte művei a maga nemében zseniálisak s elképesztőek, rengeteg szonettet is írt. Ott vannak a darabok, mint például a Rómeó és Júlia, amely egy szerelmes pár tragikus történetét meséli el. Nem vagyok se őrült, se zakkant, csak körte túladagolást kaptam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Slivovics Lily
INAKTÍV


LoLilo
offline
RPG hsz: 133
Összes hsz: 897
Írta: 2018. július 4. 18:01 | Link

Lilith

Nem tudtam eldönteni, hogy röhögjek vagy mit csináljak. Végül az mellett döntöttem hogy halk maradok. Lefagytam a meglepetéstől, mert egy idegen megölelt.
   -Bocsánat, nem tervezek megházasodni senkivel! - mondtam halkan. Nem mozdultam, csak ennyit mondtam, se többet se kevesebbet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


A Lilo és Stitch-ben élek! - Moshi szerint | A legrellonosabb levitás 2018 tavasz-nyár
Lily
INAKTÍV


Lilyke, a vándor
offline
RPG hsz: 40
Összes hsz: 58
Írta: 2018. október 26. 20:35 | Link

Dorian Green
Úrfi

Csendben kóválygok a tanulószobában. Éppen nincs semmilyen feladatom, ideje beszélgetni. Meglátok egy fiút, aki csendben üldögél egy könyv felett, és láthatóan zavart volt.
 Vagy csak a fényviszonyok miatt tűnt annak? Nem tudom. Inkább közelebb megyek, és egy kicsit megrángatom a talárját.
- Elnézést Úrfi! Segíthetek? - Kérdezem félénken.
Persze nem vagyok profi a varázslatokban, meg a mágus világban, de azért tudok egyet s mást. Például felvidítani profin tudok.
 Még van egy kevés csokis keksz abból, amit a Gazdám adott. Ebből talán adhatok neki egy keveset, hogyha benne van.
- Van kekszem, ha szeretne enni! - Mondom, miközben felé nyújtok egyet az említett sütiből.
Még nem voltam a konyhán, de tervezem. Ideje lenne megtanulnom ezt a receptet, különben szerezhetek egy vasalót, hogy süssem az ujjaimat! Már csak azért is, mert a Gazdám azt mondta, hogy ha járok a konyha felé, vigyek sütit. Na de mindegy.
 Odafordulok a fiúhoz, és megszólítom még egyszer.
- Én Lily vagyok, Angelica Black Wing házimanója. Örvendek! - Mutatkozok be, talán egy kicsit későn. Ez viszont engem nem igazán zavar. Jobban érdekel az, hogy mi a gondja az ifjú varázsló növendéknek.
Hozzászólásai ebben a témában

Visszatértem, ahonnan jöttem.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
offline
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. május 26. 07:06 | Link

Kiscsibém  Love


Tanulósrandi. A hivatalos megfogalmazása talán annyi, hogy anyádék akkor nyugodtak, ha a találkozásotok nevében benne van a tanulás szó, de igazából az első húsz perc varázstani alapismeretek után elkezdenek elindulni a kezek. Először persze csak "véletlenül" érsz hozzá a másikhoz, éppen csak, hogy megkérdezd: "Mennyi időm is van kidolgozni a B tételt?", aztán mosolyogtok egymásra, majd közelebb csúsztok, egyre sűrűbben érzitek, hogy a másik néz titeket, és ti is sűrűbben pillantotok fel, aztán egyszer csak bumm, azon kapod magad, hogy egy apró puszin túl nyelveddel kérsz bebocsátást a szájába.
Ez volt olyan, három órája. Saccra. Azóta leginkább csak csókolózom, simogatom az ölembe húzott aprócska lányt. Imádom őt, az egész lényét, ahogy az arcával grimaszol, ahogy próbálom őt zavarba hozni. Ahogy egyre inkább fiúvá válok mellette. Bolondos, kissé akaratos és makacs kölyökké. Akaratos, de tisztelettudó kölyökké. Nem léptünk át még egy határt, még ha nagyon akarom is, mert, azt mondtam, ez a dolog csak akkor történhet meg, amikor ő is akarja. Nem leszek olyan gyökér, aki kiköveteli magának a dolgot, aztán elégedetten csettint, hogy kösz, ez jó volt. Nem. Eszemben sincs. Mélyen tisztelem őt, és érzem, hogy vannak dolgok, amikről nem kell beszélnünk, például a családja, és van, amiről kell, például a kviddics, a képregények, mi.
- Megszöktetlek a hétvégére.
Suttogom az ajkaiba, szorosabban húzva magamhoz, és mivel valahogy - magam sem tudom, hogyan - a székekről a fotelekbe telepedtünk, így most kérlelőn pillantok fel rá, hogy mondjon igent. Igazából már mindent elterveztem, és kivételesen áldását adta apám is arra, hogy ne legyek itthon a hétvégén. Viszont ehhez mondjuk Mei sem árt, egyedül nem olyan izgalmas a dolog.
- Arra gondoltam, hogy felmegyünk Pestre. Turistáskodunk, elviszlek vacsorázni, veszünk pár új játékot. Kell valami, amiben nem alázol szét harminc perc után.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 30. 23:34 | Link


Hétfő délután ღ Épp Most


Senki nem tudná elképzelni, hogy mennyire boldoggá tesz engem ez a srác. Nem gondoltam, hogy egyszer én is olyan barátnő leszek, aki nehezen talál magára, amikor nincs mellette a párja. Nem mintha nem találnám fel magam; gyakran próbálgatom a pyromágiát, továbbra is eljárok dolgozni, és a jegyeim is ugyanolyan jók, mint eddig. Egyszerűen csak nem ugyanaz nélküle, mellette vagyok igazán boldog.
Még akkor is, amikor nem tudom befejezni a házimat. Az elején még próbáltam a tételekre koncentrálni, de hogy lehetne ellenállni neki? Remélem sosem fogom megtalálni a választ. Először csak felnevetek a tervein, ami utána egyre jobban tetszik.
- Pedig van olyan, ami nekem sem megy - jelentettem ki félig komolyan. Imádom, hogy előtte nem kell megjátszanom magam, mert ugyanazokat szeretjük. És Geri az egyetlen, aki képes elérni, hogy még egy online játék se érdekeljen, amikor hozzámér. Kit érdekel, hogy nem lehet megállítani? Fontosabb, hogy ő van mellettem. Meg persze az sem elhanyagolható tényező, hogy eszméletlenül csókol.
- Akkor készülj, mert imádok turistáskodni. A véremben van szerintem - megforgattam a szemeim, mert hát igaz volt. Csak remélni mertem, hogyha felteszem a fényképezőgépet a nyakamba, nem fog elhagyni valahol.
Kicsit fészkelődni kezdtem, hogy a kezemet könnyebben a nyaka köré tudjam fonni. Egész közelről nézhettem a szemeibe, így már minden jobb.
- De akkor szólnom kell Franknek, szombatra be vagyok írva - vontam össze a szemöldököm. Egy kis fizukiesés nem fog a padlóra küldeni, de ő volt az első normális főnököm. Nem akartam megbántani, sem bonyodalmat okozni neki.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sárközi Kincső Jázmin
INAKTÍV


Kincsem||Mimi||Minnie Manó
offline
RPG hsz: 40
Összes hsz: 157
Írta: 2019. június 3. 20:04 | Link

Denis – Bájitalos kaland


Sállálállálá, úgy döntöttem, hogy itt biztosan sarokba szoríthatom a kiszemelt áldozatot, akit oly kedves és szeretett háztársaim javallottak, tekintve, hogy a srác ismeri az apámat. A lépcsőkön óvatosan szökdécselve ugráltam le örömömben, és eldöntöttem, ha törik, ha szakad, egy darab szempillát bizony kikuncsorgok Brightmore-tól.
Hm, vajon apa még életben van a röhögéstől? Én ha tudnék olvasni a saját gyerekem fejében, és ilyen vicces helyzetbe kerülne, nagyon nagy nehézségek és áldozatok árán tudnám csak megállni, hogy ne görnyedezve egy asztal alatt röhögjek rajta. Tudom, gonosz vagyok, de na, nem tagadom a zöld alma oldalamat sem. Nem, még véletlenül se vagyok házi… szóval az, na. Ne ébreszd fel az alvó szörnyeteget, ugyebár. Nem, én nem vagyok az. Legfeljebb egy helyenként nyűgös kis kamaszfruska, hisztizés sem a kenyerem. Azzal pont a célom ellenkezőjét érem el, úgyhogy a kedvesség az én fegyverem, és a cukiság. Legalábbis próbálok az lenni, hogy ne legyen mellette feltűnő a törtető jellemem.
- Szia! – köszöntem mézes-mázos hangon, remélve, hogy ebből nem fogja sejteni, akarok valamit, ami nála van, és nekem kell ahhoz, hogy ezért ne kapjak plusz büntimunkát. Nem, én nem fogok koszos üstöket pucolni Fela bá’ kedvéért, úgyhogy gyorsan véget vetek az ügynek, megcsinálom a löttyöt, és hagyok hátra ezzel egy jó sztorit a köv. generációnak, legyen min röhögni velem együtt.
- Ugye, milyen csodálatos napunk van? – Ha egy nő ezzel kezdi, vagy legalábbis egy pöttöm kölök, mint én, nos… azt hiszem, sejthető, mi fog következni. – Ráérsz egy csöppet? Tényleg nem tartalak fel tovább, öt perc az egész procedúra.
Ja, Jerry-nek se nagyon tart tovább öt percnél kicincálni Tom macska összes bajuszát. Rejtély, hogy utána hogy kerül újra vissza, de nem ez a lényeg. Gyorsan essünk túl rajta, és éljem túl a hadműveletet. Jobb egyből a nehezén túlesni. Rellonos pasi szempillája. Azt nem írta a recept, hogy hány darab kell, úgyhogy érje be eggyel. Ne kínozzuk sokáig az áldozatot.
- Lenne egy aprócska kérésem, tényleg nem nagy. És te rellonos vagy, meg srác, szóval… kérek egy szempillát tőled. Légyszi! – azt az ’é’ hangocskát jó alaposan elnyújtottam, kb. mint amikor egy macska könyörög újabb adag alutasakos kajáért, mert az előzőről már lenyalta a szószt. Ha ezt a bájitalt megtanulom elkészíteni, utána semmi gáz nem lesz később egy százfűléfőzettel. Még jó, hogy az nem válogat ennyire a testrészekben, körömmel vagy simán hajszállal is beéri. Ez meg? Egyből szempilla, meg más könnye. Che, a finnyása.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
offline
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. június 9. 07:09 | Link

Kiscsibém Love


- Hablabla.
Ennyit tudok felelni arra, hogy neki se megy mindig az én legyőzésem. Kamus. Hatalmas kamus maga Ms. Watts. Dehogynem. Lehet, hogy megnehezítem a dolgát, de nem győztem hetek óta. És nem, én nem a cuki barát vagyok, aki hagyja a barátnőjét nyerni, mert abban reménykedik, hogy a felfokozott hangulatban majd a lány kapható lesz mindenre. Nem, én a fiú vagyok, aki vért izzadva próbál taktikusabb lenni, mint a mellette ülő, próbál jobban kellékeket választani, és a végén mégis gyöngyöző homlokkal nézi végig, ahogy veszít. Nem értem, hogyan veszítek. Vagyis de, de néha csak nézek, mint a lukinyúl.
- De bolond vagy.
Nevetem el magam az egyértelmű utalásra, ami a származását illeti. Valóban, az ő népe igazán ért ahhoz, hogy egy utcán végigsétálva nettó nyolcvanhat jó és húsz elfogadható képet készítsen. Én meg, csóró, éppen csak kihozok valamit ugyanabból a látványból. Nevetésem enyhül, ahogy a nyakam köré fonja a kezeit, és eláll, amikor a tekintete találkozik a tekintetemmel.
- Azt nagyon jól teszed.
Illedelmes és türelmes vagyok, de fiú is, nagyon kamasz, ha Meiről van szó, így a derekát átölelve rántom közelebb magamhoz az ölemben, és ajkaimmal ajkait célzom meg, már nem udvariaskodom, ha csókról van szó, ennyi idő alatt kiismertem az ízlését, és illik az enyémbe. Szeretek vele csókolózni, és nyilván minden mást is szeretnék, de türelmesnek kell lennem, mert nem akarom elveszíteni. Azt akarom, hogy akkor történjen meg közöttünk, ha ő készen áll. Addig pedig teljesen nyugodtan csókolózok vele órákon át. Kicsit előre hajolok, hogy testem a testének feszülhessen, és érezhessem, hogy itt van velem.
- Annyira gyönyörű vagy ma is.
Suttogom az ajkaiba, és csillogó szemekkel nézek a szemébe. Mei mindig szép, de egy ideje már gyönyörűbbnek látom mindenkinél.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 10. 08:49 | Link


Hétfő délután ღ Épp Most


Mosolyom szélesebb lesz, amikor nem ad érthető választ. Beismerem, hogy már gondoltam rá, hogy egyszerűen hagyom nyerni, de ezzel két problémám is van. Az egyik, hogy a játék hevében nem szokásom ilyenekre figyelni, a másik, hogy szerintem mérges is lenne rám. Ez olyan, mint amikor kegyelem elfogadhatót kapni egy vizsgán, vagyis úgy képzelem el. Én is irtó dühös lennék, ha hagyna nyerni.
- De a te bolondod vagyok - felelem azonnal. Lényegében ez egy figyelmeztetés is, bár azt hiszem, már túl vagyunk egymás kiismerésén. Sosem volt még egyszerű ennyire gyorsan elfogadnom és megszeretnem bárkit is. És talán tartozok neki az igazsággal, ami a családomat illeti, de pont ettől félek. Tudja, hogy valami nagyon nem stimmel velem, de elmondhatom neki, hogy mit csináltam? Most először kezdtem el szégyellni, hogy mit tettem.
A csókja mindent is elfeledtet velem. Nem érzem már a mázsás súlyokat a vállamon, csak ő van, meg én. És abban a pillanatban biztos voltam benne, hogy Frank is simán elenged, lesz egy csodálatos hétvégénk együtt.
Szokásosan elpirulok, amikor bókol. Tudom, hogy Geri komolyan gondolja és ez a legcsodálatosabb, ami valaha történt velem.
- Szeretlek - mondom, ahogy a homlokomat az övének döntöm. - És hétvégén, ha elmegyünk... mit szólnál ha... tudod... este - Ha lehetséges, még vörösebb színt vesz fel az arcom, ahogy lesütött szemekkel célozgatni próbálok. Most már tudom, hogy mindenem az övé, és én is azt szeretném, ha az enyém lenne ő.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
offline
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. június 18. 07:53 | Link

Kiscsibém Love


- Ez így igaz.
Folytatnám azzal, hogy örökre, de egy nevét elhallgatni kérő háztársunk azt mondta, hogy a kapcsoltunk statisztikailag halálra van ítélve, mert a korunkat nézve még diákszerelemnek számítunk, ráadásul túl nagy a kulturális differenciáltság - jelentsen ez bármit is -, és, hogy egy olyan lány, mint Mei nem illik egy olyan kölyökhöz, mint én. Azóta, amióta ezt ilyen simán a szemembe mondták, azon gondolkozom, hogy igaz lehet-e, hogy tényleg képes-e a statisztika győzni az érzelmeinken, hogy lesz-e egy olyan pont, amikor azt mondja, hogy nem kér belőlem, hogy szép volt, jó volt, de inkább egy igazi férfi az, akire vágyik. Hiába nézem magam a tükörben hosszú órákon át, nem tudok férfiasabb lenni, nem tudok olyan lenni, mint mondjuk a házvezető-helyettese, vagy a tanári kar többi tagja, vagy a rellonos alfahímek. Én túlságosan is anya vonásait örököltem.
- Szeretlek.
Mosolyogva hunyom le a szemem, ahogy a homlokát a homlokomnak dönti, megnyugszom. Nem érdekel az, ha ez egyszer véget is ér, az a jövő, nem a jelen. A jelenben pedig mindennél jobban hiszek magunkban, hiszem, hogy boldog, hiszen én is az vagyok. Nem tudom már felvenni apám megjegyzéseit, mert ha beszól valamit, csak az jut az eszembe, hogy Mei mellett vagyok, és ez erőssé tesz, mintha a kapcsolatunk egy láthatatlan, erős pajzsot képezne a világ ellen. Persze néha az olyan kis szemetek, mint a statisztikázós átjutnak rajta, de többségében mindent kibír. Vagyis majdnem, mert a célozgatására rákvörössé válok.  
- Hm.
Hümmögök, torkot köszörülök, a világ legvonzóbb embere lehetek ebben a pillanatban. Ujjaim feljebb csúsznak, a nyakát simogatják, majd két kezem közé fogom az arcát, és komolyan nézek rá.
- Oké.
Nem csak a legvonzóbb, de a legromantikusabbnak ható is tudok lenni. Oké... Istenem Gergő, ez már túlmegy azon is, mint a Star Wars ikonikus Szeretlek - Tudom párbeszéde. Nem, ez nem egy félvállról vett oké, az arcom, a szemem ezt mondja, de a hangom, az nem tudom, a mutáláskori Gergőt idézi inkább.
- Valamit tudnod kell.
Ajkaimat megnyalva nézek rá, bátorságot gyűjtve hozzá, hogy kimondjam. De hát csak nem olyan vészes a dolog nem. Ez is vajon része lesz a statisztikának? Remélem, hogy nem.
- Én még soha.
A fejem is megrázom, hogy értse, mire gondolok. Elméleti ismereteim vannak, számos, de gyakorlati? Annak rendesen híján vagyok, és aggódom, hogy mi van, ha kiábrándítom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 18. 09:58 | Link


Hétfő délután ღ Épp Most


Még mindig olyan varázslatos, amikor kimondja, hogy szeret. Túljutottam azon az érzelmi "válságon", hogy nem érdemlem meg, nem illünk egymáshoz, blabla. Pont ezért egy csoda, hogy itt van nekem és még lesz is. Tudom, hogy komolyan gondolja és ugyanúgy érez, mint én. A kapcsolatunkban talán ez az egyetlen rész, ahol nem versenyzünk, mert már megkaptuk a főnyereményt.
Nem azért, de egy ilyen tökéletes levezetés után csak hümmögött egyet, mire azért egy egészen parányit megijedtem. Nagyon megijedtem egyébként, de ez mellékes most. Nem igazán értek a másik nemhez, de azt hittem, hogy nekünk több idő kell, erre így nagyon elbizonytalanított. Őszinte mosollyal nézek rá az oké után. Életem okéja volt, remélem ezt mindenki megérti.
- Ó - jelentem ki nagyon bőven, mire is gondolok. Nem mintha ez gondot okozna, sokkal inkább boldog vagyok tőle. A mosolyom még szélesebb lesz, ahogy rám néz. - Én sem, de van egy olyan érzésem, hogy ez nem fog számítani - mondom ki, amit elsőre gondolok. Mármint úgy értem, hogy senkit nem szeretek nála jobban, és nekem így tökéletes, ahogy van. Nem tudom, hogyan zajlik az egész, de egyértelmű, hogy bénázni fogunk, még ha nekem nem is számít annak. Tudom, hogy sosem bántana, ennyi nekem pedig pont elég.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
offline
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. június 19. 09:36 | Link

Kiscsibém Love


Felfedni magunkat a világ egyik legnehezebb dolga Egy ember kezébe helyezel egy hatalmas súlyt, megadva a bizalmat neki, hogy képes lesz az idők végezetéig tartani. A szerencsésebbek elég erős kezekbe adják a "csomagjukat", és valóban bíznak a lehető legjobb végkimenetelbe. Én pedig most remélem, hogy életem legerősebb markát fogtam ki.
Válaszára a zavarom növekszik, mégis megjelenik valami más, a megkönnyebbülés. Meg persze ezáltal az aggodalom is, mert mi van, ha nem lesz jó neki, de mi együtt jók leszünk, és életünk végéig összetartozunk majd, és amikor a játszótéren beszélget majd a többi anyukával, ő is szélesen mosolyog, de belül aggódik majd, hogy az igazságot nem mondhatja ki, hogy nem több, amit kap, csak egy gyenge közepes. Előreszaladtam.
Az a baj, hogy ezt viszont én tekintem kihívásnak, olyan kihívásnak, amiben nagyon meg kell felelnem, nagyon meg akarok felelni, nagyon azt akarom mondani, hogy igen, ez olyan, amire büszke lehetek. Azt hiszem, megvan a program, hogy min fog kattogni az agyam egész éjjel. Közelebb húzom magamhoz, és újra birtokba veszem az ajkait, hogy éreztetni tudjam vele, mennyire csodálatos, és mennyire örülök, hogy van nekem.
- Egy kicsit sem.
De még mennyire, hogy nem. Csak nagyon messze van az a hétvége, szívem szerint most azonnal, mielőtt még túl mélyre ásnék a témában, megtenném, de nem akarok egy tanulószoba hátsó sarkában elvesztett és elvett szüzesség gondolatával élni. Szeretem Mei-t, szerelmes vagyok belé, és ezt az élet minden terén ki akarom mutatni neki, tisztességesen, elkényeztetve őt. Nélküle nem lennék ilyen erős, ilyen nyílt, nem tudtam volna kiadni magamból azt, ami eddig bennem gyűlt feszültség főleg apám miatt.
- Köszönöm, hogy vagy nekem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Denis A. Brightmore
Tanár, Mestertanonc Tanár, Elemi mágus, Legilimentor, Egyetemi hallgató, Okklumentor, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Fél-gyilkos | csattanó maszlag | házas
offline
RPG hsz: 642
Összes hsz: 3797
Írta: 2019. június 26. 14:24 | Link

Sárközi poronty

Van az a pillanat, amikor mindent utálsz, semmit nem akarsz, és csak arra vágysz, hogy önmagadat marcangolva megb*szódj valahol. Én is erre vágyom. Még nem jött el a pillanat, hogy elmenjek, még nem jutottam el odáig, hogy feladjam magamat és Őt is. Leginkább Őt. Még nem volt ahhoz erőm és eszem - talán szívem sem -, hogy Lorin és Cath elé álljak és azt mondjam nekik, elmegyek, és nem tudom visszajövök-e valaha. Hogy tálalja ezt az ember a húgának, akit nemrég kapott vissza, fontos közölni, hogy: élve. Egész életemben abban a hitben éltem, hogy halott, igazából nem is létezett, csak egy sírkőre írt név volt. De nem. Ő élt mindvégig, amíg én normális gyerekként az udvarban tengettem a mindennapjaimat, majd beütött a krach és mindennek vége szakadt. Elmebeteg lettem, és akármennyire is szeretnék erre szebb szót találni, sajnos nem tudok. Az vagyok, elfogadtam, a gyógyszerek segítenek, és nagyjából kordában tartanak. A hír miatt majdnem megöltem egy embert, majd egy másik ember segített, hogy még csak megvádolni se tudjanak azzal a gyanújával, hogy egyáltalán jelen voltam akkor. Pedig nemhogy jelen voltam, de én tettem b*ssza meg!
Az ablakpárkányon ülök, az ablak kitárva, a könyv sarkát morzsolgatom, miközben a gondolatok csak úgy száguldoznak a fejemben. Holnap lesz az egésznek a napja. Minél tovább vagyok itt, annál több az esélye, hogy összefutok vele, és arra nem vagyok felkészülve. Úgy mozgok már így is a folyosókon, mint egy szellem, mint egy nem kívánatos személy, ha lehet nem húznám ennél tovább. Ma összepakolok, holnap pedig már a cuccokkal állítok be Cath-hez, hogy elmegyek. A nemrég történekre tekintettel elfogja fogadni, ebben biztos vagyok, itt Lorin a neccesebb. Vajon tudja, hogy miért járok Olaszországba? Cath biztos nem mondta el neki, ahogy én sem, így csak remélhetem, hogy elhiszi; egy barátommal találkozom, legyen elég ennyi.
Üveges tekintetemet emelem a hozzám szólóra. Ismerős, de valahogy nem ugrik be, ki lehet, így ismét kipillantok az ablakon, válaszra sem méltatom. Már azt hinném, hogy elment, mivel egy ideje egyáltalán nem érzem a külvilágot, nem lenne csoda, ha az sem tűnik fel, hogy elment, de nem. Mert ismét megszólal, halandzsázik nekem pár sort, aminek az a lényege, hogy kell neki a szempillám.
Sárközi! Ő Sárközi egyik kölyke, aki természetesen engem talál meg. Még jó, hogy nem az apja jött a szempilláért, jó beszélgetés várt volna rám. Haloványan elmosolyodom a gondolatra, de gyorsan magamhoz térek, és ismét megkeményítem vonásaimat.
- Nagyon éles megfigyelő vagy - szúrom oda félvállról, tekintetem ismét a kinti tájat szuggerálja. Szemhéjamhoz nyúlok, ahol hüvelyk- és mutatóujjam közzé csippentem szempilláimat, majd rántok rajtuk egyet. Elégedetten pillantok a lányra. - Tessék - nyújtom felé őket, remélve, hogy ennyivel letudtuk, és nem kell még a lábszőröm is neki, nincs kedvem vetkőzni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sárközi Kincső Jázmin
INAKTÍV


Kincsem||Mimi||Minnie Manó
offline
RPG hsz: 40
Összes hsz: 157
Írta: 2019. június 30. 19:06 | Link

Denis

Kaptam szempillát. El se hittem először, hogy nem csupán én álmodtam, hogy ez megtörténik velem. De valóban, az a pár darab szempilla ott pihent a tenyeremben, és Denis belement. Még csak meg se kérdezte, mire kell ez nekem, de talán jobb is így.
- Köszönöm, aranyos vagy, házisárkány – mosolyogva, ragyogva, mint valami Disney-hercegnő, köszöntem meg az „adományt”, és reméltem, hogy ennyiben is maradunk. Jó, első fázis pipa, már nem kerülök büntetőmunkára, még két hozzávaló volt csak hátra: navinés szőke női hajszál, ez még viszonylag könnyű. De honnét csórjak én eridonos lánytól könnyet? És festett szőke haj is jó a bájitalnak vajon, vagy csak és kizárólag természetes szőke?
Az agyamban csikorogtak a fogaskerekek, eléggé fáradtnak éreztem magam, de örültem, hogy elcsíptem apu házisárkányát. Habár, így utólag meggondolva, az aranyos és a házisárkány szóösszetétel nem biztos, hogy a legjobb ötlet volt, mármint most simán csak jobb lenne lelépnem szerintem, de akkor mégis miért álltam meg itt lecövekelve, mint aki gyökeret eresztett?
Azt hiszem, rájöttem: túl könnyű ez az egész. Túl könnyen odaadta, és ezért szinte biztos voltam benne, hogy kérni fog valamit, és ez valami egészen rellonos lesz, és nem igazán tudom, jó ötlet-e belemenni. Már úgy bántam, hogy szövegeltem a barátnőmmel Fela bá’ óráján, mint kutya, amelyik kilencet fialt.
Nem ártana néha lakatot tennem a sütilesőmre.
Denis az ablak felé bámult továbbra is, én pedig oldalra billentett fejjel vártam, hogy lesz-e valami további közlendője, vagy csak mehetek utamra, és ennyi volt.
Aj, ez annyira ciki. És valahogy mégis örülök, hogy egy hozzávalóval közelebb vagyok a célomhoz, elkészíteni azt a nyavalyás bájitalt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 3. 17:37 | Link


Hétfő délután ღ Épp Most


A pulzusom továbbra is az egekben van, de az arcszínem talán végre újra hasonlítani kezd a normálisra. Valahogy más most ez a csók, de ugyanúgy élvezem. Érzem rajta, hogy a csillagokat is lehozná az én kedvemért, a kimondatlan ígéretét a legjobbakról. A legszerencsésebb lánynak gondolom magamat az egész világon miatta.
Válaszára széles vigyor költözik az arcomra, lágyan cirógatni kezdem az arcát. Tény, hogy nem tanultunk túl sokat, talán ha a házim fele készült el, de mostantól szeretném, ha bevezetnénk ezt a tanulós randit szokásként. Újra megéreztem, hogy elpirulok, de amikor ilyen tekintettel néz rám, meg ilyeneket mond, mit csinálhatnék?
- Én köszönöm - ahogy kimondtam, már tudtam, hogy mindent el fogok neki mondani a hétvégén, nem lesz több titok.
De előbb még van valami, ami sokkal fontosabb, és mindenképp meg kell kérdeznem tőle.
- Nem is meséltem neked, de tegnap az egyik elsős kislány valami furcsa néven hívott. Vagyis fura módon, és rám nézett... Szóval azt mondta, hogy Benzsayne? Nem, nem, valahogy máshogy. Aha, Benzsayné! Ez mit jelent? Mert a te nevedet mondta, de rám nézett - összeráncoltam a szemöldököm, ahogy újra elgondolkoztam rajta. Japánban nem jelentett túl sok jót, ha valamilyen ragot tettek a vezetéknevek mögé, Amerikában pedig semmilyen rag nem létezett. Igazi kérdőjelként éltem meg ezt az esetet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
offline
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. július 4. 08:40 | Link

Kiscsibém Love


- Benzsayné?
Emelem meg a szemöldökömet, de a szám szélesebb mosolyra húzódik, mint eddig, és van egy furcsa mellékdobbanása a szívemnek. Végül is, igen, ha azt vesszük ő az, pontosabban nagyon szeretném, ha egy nap az lenne. Mondjuk nem tudom, hogy miként lenne a neve, mert vegyes házasság lenne, de megoldanánk, ebben biztos vagyok.
- Hogy hozzám tartozol.
Mondom ki azt, amit először gondolok a dologról, mert valóban ezt jelenti ezen a szinten. Iskolások vagyunk, és az iskolai párokat általában így szokták hívni, mint a Révay lány, akit még most is Vajdáznak. Mondjuk oké, vannak akik ezt a dolgot komolyan veszik, ezért lett Stella is Kreßler, Cath meg Brightmore. Ha tippelnem kellett volna, akkor én Lilire tettem volna, mint tanulmányai alatt házasodóra, és Stellára mondtam volna azt, hogy ő nem lesz soha házas, mert minek azt, ő egy erős, független nő. Igen, elelmélkedem ezen békésen, egy perc is eltelik így talán, miközben monoton simogatom Mei hátát, és azon gondolkozom, hogy mikor is ideális házasságra lépni.
- Igazából a magyar megfelelője annak, hogy Mrs. vagy.
Oké, és akkor benne is vagyunk a témába, hogy miért is mondják ezt. Mi eléggé látványos szerelmesek vagyunk, de nem nagyon érdekelnek a füttyögők meg azok, akik javasolják, hogy menjünk szobára. Már nem jövök zavarba, csak egy kacsintással jutalmazom az ilyen ötleteket. Megyünk, a hétvégén. Ez a hétvége egy új szint lesz mind a kettőnknek, és nem izgulok, most még, mert vele történik meg. De majd akkor? Na akkor nagyon fogok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 8. 20:57 | Link


Hétfő délután ღ Épp Most


Már a mosolyából tudom, hogy ennek a becézésnek nincs olyan rossz jelentése, mint ahogy attól előre féltem. Akármilyen körülmények között is használták a lányok, végső soron nem gondoltak rosszra, és ez megnyugtat.
- Akkor ezt eltalálták - mosolyodtam el én is. Éreztem, hogy a szív szemű emojihoz hasonló kifejezéssel tekintek rá, de mégis hogy máshogy tudnék. - Nem mintha olyan nehéz feladat lenne - nevettem fel röviden. Akármennyire is utálom a szereplés mindennemű formáját, most az egyszer örültem az edictumnak. Legalább hamar megtudta a suli női fele, hogy az enyém és senki másé.
- Ó - hirtelen csak ennyit tudtam mondani, ahogy folytatta. Mármint persze, a szerelemnek nevezett rózsaszín felhőben lépkedek minden nap miatta, de ennyire előre gondolni sosem mertem. Én olyan napról-napra élő típus vagyok, vagy spontán, ha úgy tetszik. - De csak viccnek szánták - vontam meg a vállam végül. Persze, nagyon aranyos vicc, csak engem érintett furán. Mellette szeretnék maradni életem végéig, neki szeretnék szülni, és vele tervezem kipörgetni az összes játékot, ami létezik a világon, mindig Geri lesz az "A" játékos a csapatomban. De a házasság nehéz kérdés nálam, mert nincsenek előttem túl jó példák. Haru évekig járt jegyben, hogy aztán hoppon maradjon, a szülőanyám pedig valószínűleg mai napig egy bántalmazó férj mellett él. Nehéz ügy.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
offline
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. július 9. 07:29 | Link

Kiscsibém Love


- Viccnek.
Még bólintok is hozzá, mert ezt többnyire tényleg így gondolják, Vagy ha nem is vicc, hát kedves gesztus. El van ismerve a kapcsolatunk, és ez ellen senki nem tehet már semmit. Kőbe van vésve, vagy valami ilyesmi. Szóval a lényeg, hogy már széles körben elterjedt, hogy ezt komolyan gondoljuk, és foglaltak vagyunk mind a ketten. Már jó, Már olyan dolog, ami miatt nem kell aggódnunk, kivéve, ha valamelyik nagyszájú nekikezd az én elhódítom kezdetű dolgoknak, de mivel szinte minden diák nálunk vásárol, erre kicsi az esély. Minket sosem piszkáltak, sosem ugrattak azzal, hogy együtt vagyunk, sem azzal, hogy Mei felettem jár.
- Segítenie kell nekem Benzsayné, mert fogalmam sincs, hogy merre tanuljak tovább.
Apámnak még mindig nem meséltem el, hogy egyelőre nem szándékozom átvenni a kereskedést, hogy szeretnék továbbtanulni. Tudom, hogy ez neki nem szerepel a tervei között, de amikor anyával erről beszélgettünk, ő azt mondta, mindenben támogat, és ott lesz mellettem, amikor közlöm apával, csak gondoljam át, hogy mit akarok. Itt folytatni a tanulmányaimat, vagy esetleg egyetemre menni. Csak annyit kért, hogy segítsek továbbra is a boltba, mert ő egyedül nem bírná. Sem apát, sem az eladást. Szóval ez a része csak természetes.
- Fogalmam sincs, hogy mi lehetnék.
Kellene egy külső, és lehetőleg reális ötlet, vagy kettő, mert jelenleg a szuperhősön kívül nem nagyon jut eszembe, ami lehetnék. Eddig csak sikertelen kísérleteim vannak, mint például a legyen olyan arcszőrzetem, mint Tony-nak. Konkrétan az arcomon szinte semmi sem nő, nem hogy szőr. Szóval egyelőre tényleg kicsit elfuseráltnak érzem magam ezen a téren.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 10. 21:47 | Link


Hétfő délután ღ Épp Most


Szívem szerint azt mondanám, hogy kiveszek egy év szabadságot a suliból, hogy elmehessünk utazni. Az elinduláshoz simán össze tudjuk szedni a pénzt, alkalmi munkát pedig bárhol találunk. Tény, hogy egy rózsaszín party-szemüvegen keresztül látom csak ezt az alternatívát, ahol apró kis motelszobákban szállnánk meg, bejárnánk az összes várost, mindenhol turistáskodnánk, hogy utána pár hét kemény meló után továbbálljunk.
De még csak gondolnom sem szabadna erre, mert nem engedhetem, hogy itthagyja az anyukáját. Tudom, hogy mennyire fontos neki és mi tagadás, én is megkedveltem.
Na meg persze ezt a megszólítást is meg tudnám szokni, főleg, hogy végre tudom, mit jelent.
- Hát szerintem a politológia szóba sem jöhet - közelítettem meg egy kicsit más irányból a témát. Komolyan törtem rajta a fejemet, mert szerettem volna a kedvére tenni. - Meg szakács se - ráztam meg a fejem nevetve. Kettőnk közül inkább én mutatok jól a konyhában, ez nem is nagyon volt kérdés.
- A vendéglátás meg ugyanaz, mint a kereskedelem, csak pepitában. De nem is tudom, én szeretem hallgatni, amikor magyarázol nekem. Mit szólnál a tanításhoz? - végül itt lyukadtam ki. Elvégre ha ez nem is jön be annyira, pedagógiáról bárhová át lehet jelentkezni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
offline
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. július 12. 06:25 | Link

Kiscsibém Love


A hideg futkos a hátamon a politika és a vendéglátás emlegetésétől is, viszont van valami plusz, valami jóleső plusz, ami a tanítás szóval együtt érkezik. Lehet, hogy csak azért, mert olyan szépen mondja, lehet azért, meg igazán élvezném, ha tanár lennék. Igazán élvezném? Sosem gondoltam még bele, hogy tanítsak, de be kell vallanom, nem érzem magam rosszul, nem úgy, mint a politikától, attól iszonyatosan rosszul érzem magam.
Tanítani. Látom is magunkat ebben a felállásban, ahogy az oktatás után vidáman hazasétálok, otthon ő vár, belebújva a számlákba, és megállapítva, hogy abban a hónapban meglepően sok sajt fogyott el, mert az új kreálmányát viszik, mint a cukrot. Nézem, ahogy átcsoportosít, miközben lepakolok, és hallom a dübörgő, sietős lépéseket, ahogy felszalad egy tizenéves forma gyerek, riadtan közölve, hogy megint elfogyott a sajt, ő pedig leszalad vele, hogy megoldást találjanak. Ilyen egy jól működő, egyedi ízeken alapuló étterem tulajdonosának lenni. Látom magunkat, és tetszik, amit látok.
Kívülről azonban csak annyi látszik, hogy halványan elmosolyodom, miközben a lehetséges jövőképet elemzem. A hátát simogatva nézem őt, és kicsit nyújtózkodok egy újabb csókért, hogy ne nézzen teljesen bolondnak. Tetszik, amit ez az egész este kiváltott bennünk.
- Szóval tanítás.
Bólogatok párat, miközben elnyomok egy ásítást. Tekintetem az órámra téved, és egy nagy sóhajjal fordítom felé, hogy ő is lássa, hogyan állnak a mutatók.
- Kiváló, megint megbüntethetsz.
Nevetem el magam, mert nem ez lenne az első eset. Sokkal könnyebb volt, amíg prefektus voltam, hiszen akkor nem számított az óra. De most már számít, és ezt a helyzetet úgy hívják, hogy szívás. Viszont ha ő csinálja, annyira nem bánom. Ilyen ez a szerelem dolog.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 25. 21:12 | Link


Hétfő délután ღ Épp Most ღ Köszöntem Love


Ezer évig tudnám ezt csinálni; csak ülök az ölében és random puszikat kapok. Ennél már csak az lenne jobb, ha lenne mellettünk egy 11/11-es KFC kosár, de hát azért ne legyek telhetetlen, igaz?
- Mármint ahogy érzed. De szerintem nagyon jó tanárbácsi lennél - kacsintok rá csintalanul. Lehet, hogy meg kellene buknom - gyors fejszámolás - minimum ötször, és akkor én is beülhetnék az órájára, már ha minden rendben megy és nem kell neki (is) évet ismételnie és felvennék azonnal ide.
Csak akkor néztem körül, amikor felhívta rá a figyelmem. Észre sem vettem, hogy már teljesen kiürült a szoba, csak a kandallóban égett a tűz, de egyébként semmi mozgás. A szemeimet forgatva tornáztam magamat álló pozícióba, hogy aztán a csípőmre tett kézzel álljak meg előtte.
- Holnap törlesztened kell, ezt ugye tudod? - kérdeztem vissza, majd a kezemet nyújtottam felé, amikor ő is felállt.
Még mielőtt kiléptünk volna a folyosóra, megálltam egy percre, hogy a kandallóban lobogó lángokat visszafogjam. Biztosan nem gyulladt volna ki semmi, de legalább gyakorolhattam egy kicsit. Már nem okozott problémát megtizedelni a tűz mennyiségét, szóval gyorsan tovább is állhattunk. Mint mindig, most is kikísértem a kastély bejáratáig, az orrára kötöttem, hogy vigyázzon a haza vezető úton, puszilom az anyukáját, majd megkezdtem az őrjáratozást.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21 22 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Keleti szárnyMásodik emelet