31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Keleti szárnyMásodik emelet

Oldalak: « 1 2 ... 8 ... 16 17 [18] 19 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Ágas Tamara
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 7
Összes hsz: 9
Írta: 2020. december 27. 16:11 | Link

ruha
Betti


-rendben ennek örülök.-mosolyogtam rá Bettire.És tényleg örültem. Ezzel az egy(vagy több) mondattal egy nagy kő esett le a szívemről.Sokkal inkább élvezem már így a tanulást...mármint nem sok másodéves mondhatja el, hogy egy nagyobbal tanul.Még akkor is ha az a "nagyobb" körülbelül egy évvel idősebb nálam.a gondolatmenetem közben halványan elmosolyodtam. Ez talán Bettinek is feltűnt, mert mintha vissza mosolygott volna. Kicsit kifáradtam de úgy éreztem, muszáj még gyakorolni. Ebben a pillanatban-mintha csak Betti megértette volna a gondolataim- megkérdezte lenne-e kedvem még gyakorolni.-háát...kicsit fáradt vagyok,de ha neked van még kedved, nagyon szívesen gyakorolnék még egy kicsit-néztem komolyan Bettire.de magamban azt kívántam bárcsak elhívna sütizni...hmm...igen egy jó Fekete-erdő torta...nyammmi. A gondolataimból egy bagoly zökkentett ki. Egyenesen előttem repült be a nyitott ablakon, majd a mellettünk álló lányra szállt. aki nem kis meglepetésemre, elordította magát. Nem mintha megszokott volna az ilyen. Viszont a húgomnál az. De tényleg rendesen fél a baglyoktól. ha létezik ilyen fóbia neki 100 százalékan ilyene van. Persze a lány nem a húgom, és nem is pár régi, bagoly fétises barátom volt. Ekkor Betti szólz hozzám, és erre-mivel nagyon jólnevelt vagyok-(kacc kacc) válaszoltam.-jó, ez a hangosító bűbáj jól hangzik-mondtam, és már indultunk is volna a tökéletesen hangszigetelt hely megkeresésére, mikor a baglyos lány összeesett


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Helvey Belián Balázs
Gyakorlótanár, Egyetemi hallgató, Szavazásfelelős, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák, Előkészítős tanár


grey wind
offline
RPG hsz: 727
Összes hsz: 4347
Írta: 2020. december 30. 22:20 | Link

mi folyik itt? cicaharc. nyuginyugi.


Ásít egy nagyot, holott több kávé is üzemeli a belső motort jelenleg, illetve, aludt is, de valahogy mégis olyan nyomasztó a légkör idebent, vagy csak az utolsó óra termének levegőtlensége volt az, amely elnyomta kicsit. Mára ha minden igaz, bőven szabad, megejt egy kört odakint, főképp nikotinhiányát űzi el, aztán jöhet minden, ami szórakozás. A csütörtök a laza napja, nem kell aggódnia, hogy valami beadandó miatt nem fog aludni, így aztán, az ásítás után víg kedéllyel halad előre. Azért figyelő szemei maradnak, a folyosón lézengő nép azonban teljesen átlagos és olyan, mint minden nap. Csacsognak, kicsit futkosnak, de azért ő nem szól, mert hadd tegyék, akkor kevesebb erejük marad szétszedni mást, élnek.
Azonban, ahogy az szokott lenni, a tervei nagy része mindig ott sül ki, hogy valami közbejön. Épp fordul, hogy a legrövidebb úton lejusson az emeletekről és elinduljon a bejárat felé, amikor zajosabb közegbe érkezik. Nem diákok, azok odébb vannak, inkább a fal felöl érkező alakok azok, akik éppen hevesen diskurálnak valamiről. Mire észbe kap, van, hogy más üres keretet lát, mert egyszeriben átmentek másokhoz, vagy arra, amerre az esemény van. Megáll, a fejét vakarja csupán, hogy valamiről, ezek szerint, le is maradt.
- Mi a tosz – költői kérdését hagyja a levegőben magának, ahogy megindul arra maga is. Pár diák egy ajtó előtt totyorog, fülelnek, és az ajtóhoz legközelebbi festményben sorakoznak azok, akiknek szavait az imént hallotta. Foszlányok csak, többnyire felháborodott portrészavak, a sutyorgás meg halk ahhoz és abba is marad, amint közelebb ér.
- Mi folyik itt? – most komoly hangnemben teszi fel, ettől tartják sokan kicsit ijesztőnek, mert a legtöbb mestertanoncnál de még tanárnál is idősebb, illetve, a pletykák élnek, sokan bőszen tudják, hogy micsoda ő. Végül, a legbátrabb magyaráz neki arról valamit, hogy tépik egymást odabent, párbajoznak, hogy aztán, ahogy az ajtóhoz ér, hallja is a bentről kiszűrődő zajokat. Szemöldöke szökken fel, nem mondják meg, kik azok, mert nem tudják, innen pedig aztán bárkik lehetnek, a hangok tompák, nem teljesen tiszták.
- Mi az, hogy nem nyílik? – néz a hozzá közelebb állóra, amikor már lenyomta a kilincset, többször. El van bűvölve? Vagy rossz? Egyik se érti, sem ő, csak azt, hogy a terem bezárta őket oda, akik lehet, mindjárt egymás torkának esnek. Türelmetlen fújtat egyet, nem akar ő ilyen dologba belefolyni, de a rangja, tisztsége azt kívánja, tegyen rendet.
- Oké, ti oszoljatok – mutat feléjük, akik épp mögötte állnak, kitartóan, kíváncsian. – Nem mondom még egyszer, vagy feladok valami büntetőmunkát – ezt már akkor teszi hozzá, amikor nem akar mozdulni. Tudja, hogy nem mennek messzire, kiskanál víz az erdőtűzre, de ha a seggében toporognak, csak ideges lesz.
- Ti meg odabent! Eresszetek be és hagyjátok abba! – emeli fel a hangját, de választ nem kap, az ajtó sem nyílik. Elengedi a kilincset, sokadjára és már azon van, hogy visszahívja az egyik diákot, hogy nyissa ki neki pálcával, amikor, mert nem normális, de eszébe ötlik valami. – Végül is, mindig is ki akartam próbálni – motyogja magának, majd vacillál. Percekig csak kopog, szólongatja őket, majd végül dönt és hátrál el. A bűbáj addigra megoldódik magától, de ő ezt nem veszi észre, mert lábát emeli és végül, egy tipikusan filmes mozdulattal, meg meggondolatlansággal, nemes egyszerűséggel a lányokra rúgja az ajtót. A fa reccsenve enged, a mágia nélkül csak egy bezárt fadarab, de fel is szisszen, mert bokája azért kicsit belerottyan ebbe. A filmekben ilyen sose volt…
- Na jól van, akkor most abba lehet hagyni mindent és… - ha fáj, ha nem, a terembe cammog, majd megrökönyödve figyeli, hogy KIK is azok, akik miatt ezt kellett cselekednie. Látszik arcán, hogy a szigor mellett, meg is van döbbenve. – Babett… Karola…? Ti meg mi a fészkes… Tedd el azt a vacakot, most! - ekkor szúrja ki, mi is van a lány kezében. Ó, hát, talán most nem olyan békés és mosolygós, de pillanatok alatt terem a két lány között.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

we all eat lies
when our hearts
are
hungry
Antal Zina
Prefektus Rellon, Harmadikos diák


Babafarkas
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 192
Írta: 2021. január 14. 23:59 | Link


Előtte nyitott könyv, mögötte zsongás, amit a fülhallgató ellenére is túl jól hall. Direkt korán baktatott fel az alagsorból, mert el szerette volna kerülni a tömeget, de úgy néz ki, hogy ezzel így újév környékén eléggé befürdött. Nyilván mindenki megfogadta, hogy jobban tanul, többet olvas, szorgalmizik, szóval eleget tesz az otthoni elvárásoknak, arról viszont nagy izgatottságukban megfeledkeznek, hogy a szoba alapvetően csendes elmélyülésre lett kitalálva - nem a szilveszteri élmények megvitatására. Lapoz a mágustörténelemről szóló könyvben, és nem titkolt érdeklődéssel tér át a koboldháborúk összegzésére. Másnak talán unalmas, vagy érdektelen lehet a tárgy, ám Zinának ez most olyan, mintha meséket olvasna - valahol neki tényleg annak is számítanak. Nem ebben nőtt fel, a legtöbb eseményről sosem hallott, kutat tehát, hogy mégse legyen olyan nagy hátrányban arany és kevert vérű társaihoz képest.
Lábait kényelmesen maga alá húzta, így törökülésben gubbaszt a széken, puha pulcsijának ujjai egészen kézfejének végéig érnek. Az ablak mellé telepedett le, így jól érzi az ablakon keresztül áradó hűvösséget, illetve szeme sarkából néha le is ellenőrzi még mindig esik-e a hó. Odalent az udvaron is nagy a nyüzsgés, emberek foltjai játszanak és fogócskáznak egymással, a lány pedig igazán örülne, ha a mögötte lévő asztalnál ülők is inkább így tennének, mert a karácsonyi sztorijuktól lassan már saját gondolatait sem hallja, nem hogy a koboldokéit.
Lassan telik az idő, egyik csatáról ugrik a másikra, a tartalomjegyzékben kutat további, névről szuperül hangzó események után, és csak azért áll meg, hogy tagjait megnyújtva fel-felegyenesedjen, karjait a magasba lendítve, mint egy lusta macska.
Még messze nem véget ugyan a kötettel, de lehajol, hogy táskájából előhalásszon egy vázlatfüzetet, és a fejében megelevenedő képet el is kezdje megalkotni, mielőtt kiűzik onnan a boszorkányégetések fenyegető sorai.
Utoljára módosította:Antal Zina, 2021. március 22. 22:58 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Harmat Betti
Prefektus Levita, Negyedikes diák


Harmatcsepp
offline
RPG hsz: 219
Összes hsz: 438
Írta: 2021. január 22. 12:44 | Link

Tamara
Tanulgatunk
Ruha

Kicsit a saját győzelmemnek is érzem Tami sikerét, de ezt ügyesen magamban tartom. Inkább neki örülök, és próbálom benne megtartani a most megszerzett önbizalmat. Örülök neki, hogy lelkes, és szívesen gyakorol velem. Elsőre nagyon féltem, hogy nem fog menni a dolog, és, hogy nem tudok majd neki segíteni. Szerencsére kiderült, hogy jobban megy ez a tanítás dolog, mint elsőre gondoltam
- Én szívesen segítek neked még - bólintok mosolyogva.
Éppen megfordulok, mikor a a sikítás megüti a fülemet. Összerezzenek a hirtelen hangra, és majdnem elejtem a kezemben tartott pálcámat. Fel is pattanok ijedtemben, és rögtön a hang forrását kezdem keresni. Nem tart sok ideig, míg meglátom a lányt, hiszen alig pár méterre áll tőlünk. Lefagyva bámulom a jelenetet. Mire pedig reagálnék az idősebb srác már oda is ugrott a navinéshez, és elhessegette a madarat. Elijah-n kívül nem láttam még senkit, aki így tartott volna a madaraktól. Nem lehet könnyű egy olyan kastélyban élniük, ahol minden nap baglyok szálldosnak ide-oda. Évfolyamtársam szerencsére megnyugodni látszik már, így én is megkönnyebbülök.
- Na, keressünk egy helyet, ahol nem zavarunk senkit - fordulok ismét Tami felé.
El is indulok, miután felnyalábolom a beszínezett és széttépdesett lepedődarabok és egyéb kellékeket, pálcámat pedig ruhám zsebébe süllyesztem. Ám mikor hátra nézek, hogy Tami követ-e, szememmel éppen elkapom, ahogy a navinés lány összeesik.
A lepedőket ledobva ugrom oda hozzá, még elkapva az üvegpoharat, amit a ragasztó bűbáj gyakorlásának céljából hoztam. Megpróbálom megtölteni vízzel, ám kezem láthatóan remeg, így a bűbáj hatása körülbelül két csepp folyadék lesz csupán. Mellettem viszont megjelent az idősebb srác, most fel is fedeztem a navinés színeket rajta is. A poharat így átnyújtom neki, hogy a félig eszméletlen lányt ő meg tudja itatni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Fekete Nonó
Diák Eridon, Másodikos diák


Feketés komod. A nevem. Más szóval Fekete Nono.
offline
RPG hsz: 28
Összes hsz: 197
Írta: 2021. január 24. 10:31 | Link

Zina

Az órámról jövök, és mielőtt idejöttem volna, kikölcsönöztem ezeket a könyveket, és elhoztam ide őket, hogy el tudjam olvasni őket nyugiba. Oda is megyek a tulajdonoshoz, de nem találom ott. Akkor oda is megyek a könyvespolchoz és nézem, hogy nekem melyik kellene. Meg is nézem, hogy nekem melyik kell. Meg is találom. Le is ülök vele az asztalhoz. Nem figyelve arra, hogy nem vagyok egyedül, kinyitom a könyvet és elkezdem olvasni. – Á! Milyen érdekes. – Aztán jövök rá, hogy tanulni jöttem. – Kezdjünk hozzá.
Nem is veszem észre, hogy van itt valaki.
Ó van itt valaki. – Berakom a könyvbe a karórámat, hogy tudjam hol tartok a könyvben. Le is rakom a könyvet. Hm. Próbálom átgondolni, hogy miként szólítsam meg anélkül, hogy megzavarnám. – Szia! Érdekes az a könyv? Az enyém nagyon érdekes.            
Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2021. május 14. 22:18 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Harry Potter és a bölcsek köve


R.H. - Varázsló vagy Harry.
H.P. - Hogy mi vagyok?! - Kérdezte döbenten Harry.
R.H - Hát varázsló mi más?...
Nagybátori-Szabó Márton
Diák Navine (H), Művészetis tanonc, Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 69
Összes hsz: 78
Írta: 2021. január 31. 18:47 | Link

Polli
egy dal neked


Kész csoda, hogy néha engem is itt látni. És még büntetésben sem vagyok! Bár múltkor majdnem sikerült, de kidumáltam magam Kazanovnál. Rendes fickó, tudtam én mindig. Szóval nem tudom, néha azt hiszem kell egy kis változás, meg talán abban bízom, hogy a környezet motiváló hatással lesz rám. Igazából csak sehol nem tudtam megmaradnia  fenekemen a bájitaltan beadandómmal együtt, így itt kötök ki. Rejtély. Mindenesetre leülök az asztalhoz, és szorgos körmölésbe kezdek. A tankönyvemből próbálom kinyerni azokat az információkat, amiket amúgy valószínűleg tudnom kellene, de mégsem tudok. Hát na, én meg a koncentráció nem szeretjük egymást. Még úgy csak-csak megfőzögetem az órán a bájitalokat - általában bájos segítőim segítségével - de az elmélet az... hagyjuk is. Az elmélet sosem ment jól semmiből. De tényleg. A zeneelmélet is csak úgy volt képes a fejembe menni, hogy rengeteget gyakoroltam. Bár ott azért megvolt az akarat is, nem csak a kényszer, hogy tanuld meg fiam, mert megbuksz. Itt viszont nem érzek semmiféle motivációt ezen kívül, szóval így küzdök rendesen ezzel az egésszel. Ha legalább az lenne, hogy nem zenével akarok foglalkozni, hanem valami rendes, fogjuk rá hogy civil szakmát választanék akkor oké, biztos kicsit lelkesebb lennék, de így olyan... semmilyen ez az egész.
Az utolsó két bekezdés előtt úgy döntök, ideje szünetet tartani egy kicsit. Minden cuccom ott hagyom az asztalon, nem félek attól, hogy bárki is a dolgozatomra pályázna, ha meg igen... hát vigye csak. Átmozgatom elgémberedett tagjaimat, majd az éppen felszabaduló széles ablakpárkányt foglalom el. Homlokomat az üvegnek nyomom, ahogy megpróbálom felfedezni a kinti világot.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Palotás Polli
KARANTÉN


Flappy Bird
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 324
Írta: 2021. február 6. 22:55 | Link

Nagybátori-Szabó Márton


A tanulás sokszor nehezére esik az Eridonban, hiszen ott sokan vannak, beszélgetnek, élnek. A körlet általában nem arra van, hogy ott mindenki ellegyen magának, mint egy dísznövény, hanem azért, hogy élettel teljen meg. Ennek az a hátránya, hogy hiába van fülvédője, akkor is nagyon zavarja, hogy körülötte mozgolódás van, látja, hogy a többiek jól érzik magukat, neki pedig tanulnia kell. Ehhez még hozzájön, az is, hogy sokszor nincs önfegyelme, ha jó társaságban van, és valahogy nehezen halad a tanulnivalójával. Ilyenkor szokott közbe jönni az utolsó pillanatban, vagy közel az utolsó pillanatban a csodafegyvere, a tanulószoba, esetleg a könyvtár, ahol majdnem teljes csendben, nyugalomban képes elsajátítani az anyagot. Hiába ez a legideálisabb környezet, valamiért mégis nehezen szánja el magát, hogy kimozduljon ide. Talán azért, mert fél a rellonosok esetleges közelségétől, vagy azért, mert a hely kívül esik a hétköznapi megszokott életterén, amiben a megszokás biztonságát érzi, ezt maga sem tudja.
Minden esetre, két napon belül dolgozatot fognak írni. Az órán a figyelme időnként elkalandozott, de többnyire tudott koncentrálni és jegyzetelni, úgyhogy valamennyi alapja van, azonban most szükség van egy gyors ismétlésre, de ez még nem tűzoltás. Hátizsákjába összehányja az összes órai jegyzetét, házi feladatát, tollakat és a tankönyvet, meg persze mindent, amire szüksége lehet: stressz labda, rágó, tea, keksz, hangtompító. Minden kifogására lesz válasz, muszáj koncentrálnia.
A helyiségbe szokás szerint óvatosan nyit be, nehogy egy haragos rellonossal találja magát szemben. Ebben az esetben inkább a könyvtár, ott csak az ijesztő orosz bácsi van, de legalább rászól a még ijesztőbb rellonosokra. Azonban betoppanván az ablakban egy ismerős göndör fejjel találja magát szemben. Huncutul elvigyorodik, vállait játékosan felhúzza, ahogy alsó ajkába harap. Finoman settenkedve közelíti meg Marcit, hogy aztán egy jól irányzott, de gyenge mozdulattal ráfogjon a derekára. – Szia Marcii! – Cincogja a legkedvesebb hangján. Nem tudja, hogy észrevette-e, meg hogy megijesztette-e, de reméli, hogy nem haragszik, elvégre csak játszott. – Van kint valami érdekes? – Kérdi Polli is az ablakhoz lépve, azonban fejét oldalra döntve várja a navinés megerősítését mielőtt kinézne.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy-Zoller Vándordíjas - 2020 tavasz/nyár
Az év fórumozója - 2020 tavasz/nyár <3
Nagybátori-Szabó Márton
Diák Navine (H), Művészetis tanonc, Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 69
Összes hsz: 78
Írta: 2021. február 15. 17:22 | Link

Polli
egy dal neked


Tiszta ideggyengítő ez a vizsgaidőszak. Amúgy semmi baja nincs az embernek, ezért csinálnak. Tiszta jó, nem? Hát nem annyira. És látom  többieken, hogy nem csak én küzdök ezzel a problémával, hanem körülöttem mindenki idegösszeroppanást kap a vizsgák súlya miatt. Kéne valami új, jobb rendszert találni talán, ami kevesebb nyomást helyez az ember fiára és lányára. Vagy nem tudom, lehet a rendszer jó, csak mi vagyunk túl hülyék hozzá. Igazából, ez a valószínűbb. Mármint oké, ez most még nem vizsga, meg még messze van  vizsgaidőszak, de azért annyira mégsem. És ha nem sikerül ez a beadandóm, akkor valószínűleg a vizsgámnak is lőttek. Szóval , ezért is döntök úgy, hogy kell öt perc szünet, amíg lehűtöm a forrongó gondolataim.
Homlokomat az üvegnek támasztom és totálisan kiürítem a fejem. Néhány percre megszűnik a külvilág, kicsit olyan, mintha nyitott szemmel aludnék. Valószínűleg ezért sem hallom meg, ahogy kis barátnőm tappancsai a hátam mögött állapodnak meg, hogy hirtelen két vékony kar ölelje át a derekam. Meghökkenek kissé, ám mielőtt a lány felé fordulnék rendezem arcvonásaimat. Elvégre a köszönésből már tudom, hogy Pollika zavarta meg a kis délutáni szeánszom. Széles vigyorral hajolok le, hogy derekánál elkapva felemeljem, és magamhoz öleljem. Nem vagyok egy erő ember, de Pollika negyven kilójával még elbírom. Amint kiölelgettem magam visszateszem a földre, hogy utána szabadon tehessen bármit. Lehet, most kiveri a balhét, vagy megüt, de remélem hogy inkább nevetni fog. Az jobb lenne.
- Nem jellemző. Minden dögunalom és nyugalom – nevetem el magam még egyszer hátrapillantva egyenesen ki az ablakon. Igazából tényleg nem láttam semmi érdekeset, bár ez nem zárja ki azt, hogy tényleg nem történik semmi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Negyedikes diák


got the spirit of a Fela
offline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 304
Írta: 2021. február 20. 21:32 | Link


Reiner Kende az az aranyvérű hülyegyerek, aki nem bírja elviselni még a fül- vagy fejhallgatókat sem, pedig a haverjai rendszeresen zúgatják a mugli kütyüket a fülükbe. Aztán az úgy van, hogy Kende beszerzett egy (már sokadik) telefont magának – tudom, jól kezdődik, ne is mond bakker, de sehogy nem tudta kibogozni mégis, hogyan működik. Ment volna neki, ha akarja, de igazából… vett egyet, működött egy ideig-óráig (ez is , mint a többi), aztán most vett egy újabbat, de az csak rosszabb.
 A szőke annál hidegvérűbb, hogy ilyesmin felmérgelje magát, vagy ideges legyen, tudja kihez forduljon. Összekapja magát a szobája falai között kis zenét hallgatva, mert legalább azt tudja, hogyan csapja ki, és megindul Marina Darik keresésére. A szösztalicskát bezzeg frankón elnyelte a föld, szinte semerre nem találja, amikor végső opcióként tesz egy próbát. Elvégre, vizsgaidőszak van, vagy mi a bánat, ad neki egy esélyt, hiszen nemrég a tanulószobában még együtt szenvedtek, olyannyira, hogy esszé írás helyett inkább fütyülni tanította Mae-t.
Belép, a csendet csak a pennák sercegése töri meg, pillantása jár gyorsan körbe, arcán addig flegma közömbösséggel, majd meglátva a barnát apró mosollyal lépked közelebb. – Itt kerestelek utoljára – súgja a füléhez lehajolva, keze megborzolja a dán lány tincseit, majd a széket közelebb húzva leül mellé. – Komolyan, majdnem hamarabb bementem a városba – teszi hozzá, hogy a csaj érezze a súlyát a dolognak, aztán egyszerűen csak elé helyezi a készüléket az asztalra. – Te, ez rosszabb, mint a korábbi volt – nevet halkan, ujjai futnak hajába, ahogy fél kezét az asztalra nyújtva rádől annak lapjára. A telefonra, a lányra, majd újra a méregdrága vacakra pislákol. Ekkor bootol be, hogy nem is mondta Maenek mit alakított, így a csajnak fogalma sincs mi történt a korábbi telefonnal. – Tudtad, hogy nem mindegyik vízálló?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

CHICANO AQUAMAN
Marina Darik
Diák Rellon (H), DÖK tag, Negyedikes diák


#Móriczcsaja
offline
RPG hsz: 196
Összes hsz: 312
Írta: 2021. február 20. 22:13 | Link


#mentsmegminket
#messagemen
#Roland
#KendeA tanulóban mindig is túl nagy volt a csend, ebben Marina száz százalékig biztos volt. Konkrétan még akkor is rápisszegtek, ha a tolla végével kezdett el dobolni a füzetén, pedig az emberek nagy része még azt se tudhatta, hogy a ritmust se találja el mindig. Szóval mint valami kókadó növény ücsörgött a könyve felett, próbálta mozdulatlanul tartani magát, miközben a Rasmussen viking dallamai üvöltöttek a fülében.
Már épp kezdte feladni, amikor megérezte barátja kezét, és azzal a lendülettel kapta le régi fejhallgatóját. - Na végre, hogy megtaláltatok. Tudod hány órája várok arra, hogy megzavarjátok az állítólagos tanulásomat? - kérte számon Kendét Mae, mintha az egy igazi probléma lenne. De azért teljes testtel a fiú fele mozdult, és rámosolygott. Aztán nem. Amint meglátta az újabb kütyüt, leolvadt arcáról minden pozitív érzelem.
- Feltéve, hogy nem gyakran járok medence közelében, és a zuhanyzóban nem használom ezeket a vackokat, nem, nem tudtam - válaszolt a lány őszintén. - Viszont, tudom ki tudja. Ez a srác nagyon profi ezekkel a dolgokkal, ő állította be az én telekommunikációs eszközömet is - lelkesedett be Mae azonnal, és előkapta saját kütyüjét. Feltolta rajta a lapot, és pötyögni kezdett. "Ön az utolsó reményem, Létai. Várlak a tanulóban." Még egy smileyt is kapott a végére a fiú, ami kész csoda volt Marinától, szóval ha megérkezik még vállon is veregetheti majd.
- Addig is, amíg ideér, mond el mi a problémád vele. Bár nem tudok sok mindent a dologról, de bólogathatok úgy, mintha tudnám, te meg jobban érezheted magad amiatt, hogy kiadtad - ajánlotta fel mosolyogva, mert esze ágában nem volt hozzányúlni a készülékhez, csak hogy azt is elrontsa a srácnak. Na nem. Ezt a kört majd Kendének kell fizetnie. Bár valószínűleg tartotta, hogy ezúttal nem egy csók lesz akkor az ár.
Utoljára módosította:Marina Darik, 2021. február 20. 22:17 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ORIGINAL FAMILY
DISAPPOINTMENT
Létai Roland
Prefektus Rellon, Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 69
Összes hsz: 109
Írta: 2021. február 20. 22:41 | Link

Marina és Kende

A legjobb a tanulószobában, hogy csend van. Tehát, ha valaki zenét akar hallgatni, vagy csak azt szeretné, hogy ne zavarják, menjen a tanulószobába és garantáltan nyugalma lesz. Így tett Roland is, habár a vizsgaidőszakban elég nagy a forgalom, a papír sercegésétől és néhány sóhajttól eltekintve nyugodt az egész. Ő pedig beülvén egy sarokba néhány saját maga által készített jegyzettel tökéletesen elvolt. Ugyanis a bluetooth fülesében szólt mindenféle zene a magimusic-ról, ami a varázsvilág spotify-ja, legalábbis eléggé hasonló. Ha már mugli zenékből elég jól elvan, most kíváncsi volt ennek a világnak a zenekaraira is. Éppen a Sápadt Lábú Őzgidáktól tombolt a fülében az Én leszek hajnali lenyugvó napsugár és eléggé szórakoztatta. Sokan nézték, hogy minek örül ennyire, amikor ők szenvednek, de az apró füllhallgatóra nem figyelt fel senki a fülkagylójában. Így aztán bolondnak hihették, de szerencsére erről Rolnd semmit sem tudott, mert bizonyosan kikérte volna magának. Jobb lába ütemesen fel alá járt a zene ritmusára. Előkapta a telefonját, hogy lementse a kedvencekbe ezt a dalt, és akkor látta meg, hogy nemrég küldött neki valaki üzenetet. Nem tudta, hogy éppen ki zavarja meg Rikoltsatok madárfészkek-et, de roppanttul bosszantotta, hogy vélhetően valahová mennie kell. Rolanddal ugyanis általában nehéz csevegni, mert a harmadik "okoskodás" után kinyomja a francba a beszélgetést, rosszabb kedvében tiltja az illetőt. Így biztos benne, hogy csak ritkán zavarják,és akkor meg valahová hívják és ennyi. Azt meg majd eldönti ő, hogy megy-e vagy járás, de nem válaszolgat rá. A válasz az, hogy megjelenik-e, vagy sem. Nincs is olyan túl sok ismerőse emiatt, de azért, ahogy apélda mutatja akad. Amikor megnyitja az üzenetet felvonja a szemöldökét, majd körülnéz. Meglátja a barnát, aki egy számára ismeretlen ismerőssel van egy asztalnál. Kendét látta már órákon, de amúgy nem nagyon szól hozzá sem, de ez nem személyes. Sóhajtva állítja le a Térdelve ne edd a parasztsajtot, majd kiveszi a fülesit és zsebrevágja a telójával együtt. Odaporoszkál a kettőshöz zsebredugott kézzel, majd Marina mögül megszólal. - Cső, megint mi a szar van? - csak így kedvesen, udvariasan, ahogy egy rellonoshoz illik.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Negyedikes diák


got the spirit of a Fela
offline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 304
Írta: 2021. február 23. 01:12 | Link


- Tudom, pont annyi ideig kerestelek – válaszol flegmán a heves fogadtatásra. Teljes nyugalomban van, ne osztogassa már ki, hahó! Mert Kende pont gondolta, hogy Marina tanul. Ez a mondat mindenkit is összezavar, ha ismerik az alanyokat. Tehát: mert Kende pont gondolta, hogy Mae állítólagosan tanul… Nincs itt megbújó szarkazmus, valami a te szerkezetedben nem jó, öreg. Mint a szőke felső kategóriás telefonjával, amit miután az asztalra tesz, Mae arcára kiül, amit Kende is érzett, csak hogy az ő arcán sosem játszanak így az érzelmek. Attól még erősen lejátszódott benne.
- Na, pedig nem bírja – közli, az égre meredve a telekommunikációs eszköz szóra. – Amennyibe került, beállhatna magától – nevet fel. – De állítólag ez már vízálló – böki meg a telefont az asztalon, ami a papírt sziszegtetve csusszan arrébb.
Sose tépi feleslegesen a száját. Minek mondja el, ha egyszer nem tud benne neki segíteni? De Mae csak kedvességből mondja, ezt Kende is tudja – Pittyeg a zenémbe, folyamatosan kiír dolgokat, amik nem is üzenetek, meg tele van mugli hírekkel - Semmi értelme. Minap is Móricnak akart visszaírna, az meg küldött valami piros szőrös lángos izét, ami mozgott. Kende pont ennyire érti mire jó ez a vacak, azon túl, hogy az úszás kapcsán segít kapcsolatot tartani.
– Amúgy, ki a srác? – ennyit kérdez, nem többet és néhány pillanatra rá a szösztalicska mögé toppanó alakra néz. Amikor oda lép hozzájuk persze egyből gondolhatná, már csak a tartásából is, hogy jó nyitány várható keletről, de nem szokott előre gondolkodni, tehát csak simán felnevet. - Hallom ismeritek egymást – vigyorog jókedvűen, ahogy felnéz a srácra, majd maga mellé Mae-re. Felkel a székből, úgy nyújtja kezét a srác felé. – Reiner Kende - mutatkozik be, másik kezét hoodieja zsebébe vágva. Ha Brigitta - as sznob anyu - ezt látná, sikoltozna. - Asszem, van közös óránk, de sűrűn tévedek, ha nevekről és arcokról van szó - teszi hozzá barátságosan.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

CHICANO AQUAMAN
Marina Darik
Diák Rellon (H), DÖK tag, Negyedikes diák


#Móriczcsaja
offline
RPG hsz: 196
Összes hsz: 312
Írta: 2021. február 23. 14:19 | Link


#mentsmegminket
#messagemen
#Roland
#KendeBólogatott a barna, mert teljesen meg tudta érteni barátja problémáit. Igazából hasonló volt az ő gondja is alapjáraton, amikor múltkor összefutottak Rolanddal. Csak ezekbe a gondokba pluszba érkezett az ő ügyeskedése is, amit a hibák javításával kreált. Szóval összességében most jobban állnak, mint legutóbb. Csak a telefon okosabb ezúttal.
Összerezzent a hangra a lány, de mintha mi sem történt volna fordult mosolyogva a rellonos felé. - Wow, nem gondoltam, hogy ilyen hamar ideérsz. Komolyan, ha az összes szőke herceg ilyen gyorsan odaért volna a toronyba zárt hercegnőkhöz, azoknak nem kellett volna félig belehalniuk az unalomba és tűkkel szurkálniuk magukat meg almákba fulladniuk - vetette fel Marina. Nem szerette azokat a történeteket, még gyerekként is irtózott Hófehérkétől, aki hét pasi után takarított. Bezzeg az eredeti Grimm mesék, na azok legalább lekötötték a figyelmét.
- Kende, ő itt Roland. Évfolyamtársunk - oktatta ki barátját, pedig legutóbb ő maga sem tudta hogy hívják a srácot, csak miután beírta magát a telefonjába. Még jó, hogy megtette. Milyen kínos lett volna. Miközben a fiúk elintézték az ismerkedés részt, Mae becsukta a könyvét, és a falhoz támasztotta, ő maga pedig felmászott az asztalra, és törökülésben nézett rá a srácokra. És hogy miért tette ezt? Egyszerű: nem volt az asztalnál több szék. És ha még egyet hoztak volna, akkor az meg nem fért volna az asztalhoz, és ki kellett volna alakítaniuk egy kis körszerűséget. Tiszta sok energia. Szóval logikusan megoldotta a lány, aztán Roland fele nyújtotta Kende telefonját.
- Most nem az én saram, az ő telefonja nem működik - bökött a fejével szöszke barátja fele. - Neki is hasonló problémái vannak a felvillanó ismeretlenekkel meg pittyogással, sőt őt még a muglik is megtalálták - foglalta össze a problémát a lány.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ORIGINAL FAMILY
DISAPPOINTMENT
Létai Roland
Prefektus Rellon, Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 69
Összes hsz: 109
Írta: 2021. február 23. 19:15 | Link

Marina és Kende

Egyáltalán nem volt kedve a dán csajhoz, már ami a szívességeket illeti. Más helyzetben persze, hogy el tudta volna képzelni, de volt egy nagypon halvány sejtése, hogy nem azért kell megjelennie, hogy a csaj ledobálja neki a textilt és légy az enyémet játszanak. Nem is érti egyébként mi az ami egyáltalán rávette arra, hogy megszakítsa a fontos teendőjét a barna miatt, persze a múltkori könnyű csók biztosan motiválta valamennyire. Így aztán elszlalomozott a dán lány asztaláig, ahol egy sráccal volt, aki navinés és évfolyamtársa, nagyjából ennyi a tudása. Ha nagyon figyelne órákon, akkor talán még a nevére is emlékezne, de nem hiszi, hogy Kergének, vagy Kelmének hívják. Most viszont hogy belegondol jobban, szokta őket együtt látni, lehet, hogy a pasija? Kit érdekel.
- Létai Roland - fogadja el a felajánlott kezdet és határozottan megrázza. Az, hogy a másik zsebrevágja a másik kezét egyáltalán nem zavarja, valójában ez sem érdekli. - Jaja, én is láttalak már, mi a stájsz? - néz a fiúra, majd a dán csajra, hogy kiderüljön, miért is kellett sósban jönnie. Nyilvánvalóan nem kell kihúznia majd belőlük az ittléte okát, és ahogy erre számított Marina azonnal elkezdi előadni azt, hogy a srác is fogalmatlan a telefonokkal. Hamarosan kezébe kerül a készülék és annak szenteli a figyelmét, miközben a dán csaj hangja a fülét csapkodja megállíthatatlanul. Ez a "telekommunikációs készülék" viszont máris megtetszett Rolandnak, de igyekezett nem mutatni, hogy ilyen drága teló van a kezében.
- Van zsé baszki - jegyzi meg, majd bekapcsolja a készüléket és a srác felé mutatja. Az pedig, ahogy kell a faceID-val feloldja a telefont és végre tud vele foglalkozni. -  Na lássuk - huppan le a székre, ha már felszabadult egy. Néhányan azért halkan duruzsolnak Marináról, hogy milyen bunkó, hogy az asztalon üldögél, Rolandot nem érdekli, próbál navigálni az új szerzeményén.
- Szóval azon kívül, hogy jelez, ha valamit frissít, mi még a bajod vele? Meg mibe fog ez neked kerülni, hogy megcsinálom? - pillant fel Kendére, mert nem kenyere az ingyenmunka. Közben lapozgat, és nézi, hogy mik vannak feltelepítve, de az alap appokon kívül nem nagyon van semmi. - Egyszerűbb lenne, ha cserélnék az enyémmel, az sokkal egyszerűbb cucc, mint ez. Miért pont ezt választottad? - nézett rá újból, miközben már a beállításokon szöszölt. Mindenféle szir-szart ki kell kapcsolnia, tudja, hogy felesleges még időjárás appot is használnia a srácnak. Már a bekapcsolás sem mehet annyira könnyen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Negyedikes diák


got the spirit of a Fela
offline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 304
Írta: 2021. február 26. 21:23 | Link


Elmosolyodik a határozottabbnál is határozottabb kézfogáson, mert azért örül, hogy a gyerek nem limbálja a kezét, mint a döglött halat, de hogy mi baja van arra pislog párat. A stájsz? Bootol picit mire koppan mire gondol a srác, pedig ő még csak nem is dán, mindössze nem sűrűn használja a kifejezést, de a szösztalicska épp jókor vág bele a dumálásba. - Működik, csak nem értek hozzá - röhögi ki Kende kvázi saját magát, ahogy Maeről vezeti tekintetét Rolandra, közben oda se figyel Mae szeánszára az asztalon, ami már a szöszi srác számára teljesen természetes környezeti mozgolódásnak bizonyul.
 A megjegyzését el is engedi, mert így is van, most ezt mit feszegesse? Teljesen közömbösen megvárja, amíg Roland arcához fordítja a telót, utána lesandít a srác kezeire, meg a telefonra és Kende is ledobja magát, vissza a székre. - Megoldjuk. - legyint és kezd is bele. - Kiad híreket, hogy mi van a mugli górénál, amire pont rohadtul teszek. Van egy ember, aki jó lenne, ha nem tudna hívni. Meg ezek az izék - mutat az alkalmazásokra - szóval, tudsz valami olyat, amin vannak értelmes zenék? - pár pillanatig még elgondolkodik, de ennyi, ez minden.
- Figyu, öreg, tartom, hogy olyanom is volt, mint neked. Nincsen cserebere. Ez nem ázik be. -Ha tudta volna, hogy ennyire haszontalanok a telefonok, akkor nem merült volna vele stopperrel mérni a csaj tempóját, amíg edzette. - Lényeg: ha tudsz vele kezdeni bármit, megadom amit kérsz - von vállat. - Bizonyos keretig - teszi hozzá, mert lehet, hogy szórakozott egy hülyegyerek, de nem idióta. Így előredől, térdein megtámasztja könyökét, közben állát összekulcsolt öklein tartja és figyeli Rolandot, meg amit állítgat. Felsandít Maere - Te az előbb csúsztattad azt a baromságot? - ráncolja a szemöldökét, mintha érdekelné, de legalább Mae dumálhat világnak, hadd örüljön a fejének.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

CHICANO AQUAMAN
Marina Darik
Diák Rellon (H), DÖK tag, Negyedikes diák


#Móriczcsaja
offline
RPG hsz: 196
Összes hsz: 312
Írta: 2021. február 26. 23:36 | Link


#mentsmegminket
#messagemen
#Roland
#KendeMegcsapta a fülét, ahogy valaki a "szétdobta a lábát a két fiúnak" kifejezést használta, de egyszerűen nem tudta megérteni. Egyrészt a végtagjai nem levetőek, hogy aztán úgy bánjon velük mint a labdákkal, másrészt meg a törökülés éppenséggel egy összekulcsolt lábtartás. Tényleg nem értette a többi lánynak mi baja van mindig vele, de ezek után csak még inkább megértette a több fiú barátot.
Miután letudta a kötelező kört, csak hátra dőlt, neki az ablaknak, és unott fejjel hallgatta a diskurálást. Nem érdekelte túlzottan a téma, hát még a saját kütyüjéhez sem ért, majd biztos pont ahhoz a másikhoz fog...
- Ha már zenék, múltkor kíváncsi voltál a walkmanemre - vette fel a fonalat Mae, és megkocogtatta a műanyagot. - Mármint ha végeztetek, folytassátok csak - legyintett, mert hát biztos volt benne, hogy ennyi idő alatt nem lehet megoldani a problémákat. Tincseinek a végét nézegette, hogy vajon törik-e, aztán szája fölé biggyesztette azt, mintha bajsza lenne, hogy ezzel is elkergesse az unalmát. Mármint nem a srácok voltak a hibásak, hanem az egész muglibeszéd. Ha dánul lett volna, még esetleg a felét megérti, de így semmi esélye nem volt.
- Mi? - esett le a haja a többihez, ahogy felfogta, hogy barátja hozzá beszélt. - Jah, igen, de én sokat... tudod - mutogatta el a lány, ahogy a telefonján szokott pötyögni. - Szóval én direkt olyat kértem amin van ilyen. Minthogy neked fontos a vízállóság, nekem a kényelem - vont vállat. Soha nem gondolta, hogy egyszer ilyen társalgásokat fog lefolytatni. - És, még azt is megtaláltam, hogyan tudom átállítani a nyelvet dánra, szóval most már kezdem kapiskálni, hogy mit csinálok. De nyugi Roland, ha majd javítani kell szinkron fordítok - tette hozzá azonnal, bár ha valaki figyelt az utóbbi percekben, vagy csak a rellonos eszébe jut, hogy Mae mennyire tudja a telefonos szaknyelvet, akkor könnyen rájöhet, hogy ebben azért még lesznek gondok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ORIGINAL FAMILY
DISAPPOINTMENT
Létai Roland
Prefektus Rellon, Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 69
Összes hsz: 109
Írta: 2021. február 28. 10:33 | Link

Marina és Kende

Mikor fogadta a másik a kézfogást, legalább egy kis tiszteletcsíra kezdett el benne kialakulni. Egyébként meg srác, szóval ez máris előny. Nem mintha a saját neméhez vonzódna - még ha rá gondol is öklendezni kezd -, csak a csajok túl kiismerhetetlenek. Tehát már az igen sem biztos, hogy igen, vagy nem olyan igen, hanem háromféle változata és te értsd jól. A srácoknál legalább egyértelműbb szerinte, és jól is van ez így. - Aha - mondja sóhajtva, legalább tudja, hogy két muglitechnológia-analfabétával van dolga. De nincs ezzel baj, csak nem akar arról elhíresülni, hogy olyan segítőkész. Most is csak szerencséje volt Marinának, hogy a közelbe volt, mert a Rellonból biztos nem sétált volna át idáig.
- Persze, mindent is tudok - mondja egy mosolyt villant, ami majdnem azonnal el is tűnik, majd a feloldás után kitörli a nem kellő dolgokat. - Van, mugli zene, vagy mágikus kell. Vagy mindkettő? - pillant a srácra, aztán úgy dönt, hogy letelepíti neki mindkét appot. A magify - szerinte annyira gázak a varázs appok, ahogy lopják a mugli neveket, hogy néha neki fáj - jó lesz a varázsos zenekaroknak a másiknak meg tidal, bár azért fizetnie kell, de nem hiszi, hogy ezzel probléma lesz. - Ó, itt van, ha befejeztem meglesem - mondja Marinának fel sem pillantva  nyomkodásból. Egészen belelendül és élvezi az iphone adta lehetőségeket. - Annyi a hátránya ennek a cuccnak, hogy minden szarért fizetni kell, de gondolom nem lesz gond. És ja vízálló, de azért ne fürdöjél vele, főleg nem tengerbe, a sót nem szereti. Meg a sokáig vízben levést sem - ad némi ingyen tanácsot - majd hozzádobja a végén az árhoz - mikorra végez is és visszaadja a telót. - Ez jó a mágikus, ez a mugli zenekarokhoz, ezzel tudsz tájékozódni, ezzel... - elmond még egy pár appot, amiket feltett és hasznos lehet, amjd visszaadja a telót, kicsit sajnálva. Jó lett volna egy csere, de hát úgy tűnik nem hülye a gyerek, szóval majd gyűjt és vesz magának ő is. - Na, oké, legyen 10 sarló - mondja végül, miközben a dán csaj elmeséli, hogy miért vett olyan telefont, aminek nincs értelme. Mármint szerinte, mert attól, hoyg ecsúsztathatós, nemigen tudja használni.
- Ó, ezzel igazán megnyugtattál - a szarkasztikus él és az orrán átt hirteln kifújt levegőből csak úgy süt az érdektelenség. Meg tudja oldani ha kell, hogy visszaállítson mindent, ha meg nem, majd elküldi a Kins&Kens-be a csajszit. Bár az drágább lesz, mint ő, de legalább múködni fog a "telkommunikációs eszköze".
- Na, van még valami? - kérdezi, majd fel is áll, távozni készül. Nincs kedve beleszólni itt a nagy romantikázásba, vagy bármibe, legyen az egy nagy semmi.
Utoljára módosította:Létai Roland, 2021. március 7. 18:49 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Negyedikes diák


got the spirit of a Fela
offline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 304
Írta: 2021. március 5. 21:46 | Link


Hazudhatná, hogy bármilyen szövegelést, vagy megjegyzés meghall a körülöttük lévőktől, de nem. Totálisan elég neki Rolandra figyelnie, hogy ha mindent nem is, de a legfontosabbakat megjegyezze. Később még jól jöhetnek.
- Mindkettő - bólint, de Roland már amúgy is belekezd valamibe. Az edzéseken, vagy nyáron, amikor Boskával a tónál kifogtak egy mugli bulit nem is mentek olyan rossz számok, azóta pedig Kendét egészen érdeklik a varázstalanok által kicsapott zenék. Kissé megdönti a fejét, fapofával reagál egy újabb megjegyzésre az anyagi helyzetére, majd csillan a szeme a lényegre: no só. - Oké, oké - bólogat, mint kutya a jojóra. - Gondolom ez a tűzzel is így van, nem csak a vízzel… - puhatolózik, mert az ember sose tudhatja. Kicsit közelebb hajol, szeme jár Roland ujja mentén, hogy mit, mire, hogyan, fejben próbálja feltérképezni a dolgokat, még akkor is, amikor már kicsit megemelkedve a farzsebéhez nyúl, majd gyors számolást követően odaadja a pénzt. - Kösz, öreg.
 Kende a haverjához fordulva hallgatja a fecsegő választ. Lusta, ráérős bólintásokkal reagál néhol a szösztalicska mondandója közben, majd apró mosollyal bólint. Na igen, a csajjal ellentétben ő annyiból volt előrébb, hogy neki anyanyelven volt a telefon alapból, azért az se mindegy. Mégis akaratlan vigyorodik el, ahogy Mae még felajánlja fordító tudását újdonsült ismerősének. A szöszi, Roland szarkazmusából sokat nem érzékel, tehát úgy érzi fairnek, ha a segítség után, ő is felvilágosítja a rellonos gyereket.
- Haver, csak eggyel többen lennétek - mondja a srácnak, közben bocsánatkérő pillantással sandít fel az asztalon ücsörgő barnára, majd dobja be gödröcskés vigyorát.
Szürkéskékje ugrik a srácra, ahogy felkel a székről. A kérdésre először csak hümmögve hátradől, kezei közt a telefont forgatva, majd felkapja a fejét. Roland vágja a mugli cuccokat, meg a zenét, hát így is van! - Figyu, szoktál fesztiválra menni a nyáron? - kérdése kicsit hangosabb annál, mint amit a tanuló diákok elfogadnak, így néhányan motyogva és rá pillantva próbálják a tudtára adni, csak, na ja, Kendét még mindig hidegen hagyja, most is van hova figyelnie.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

CHICANO AQUAMAN
Marina Darik
Diák Rellon (H), DÖK tag, Negyedikes diák


#Móriczcsaja
offline
RPG hsz: 196
Összes hsz: 312
Írta: 2021. március 6. 18:31 | Link


#mentsmegminket
#messagemen
#Roland
#KendeA srác felvetésére még ő is felnevetett. - Persze, mert olyan sok minden szereti, ha elégetik. Tudsz mást mondani a tűzijátékon kívül, ami nem megy tönkre, ha meglángol? - kérdezte a lány röhögve. Ő is tud ám hülyeségeket kérdezni, de ahogy abban a szituációban kiröhögné Kende, úgy ő is megteheti vele.
Szúrós szemekkel nézett barátjára, de vitatkozni nem tudott. Tényleg borzasztó tolmács lenne, hiszen hiába tud három nyelven, egyiket se beszéli. Aztán angyali mosollyal a rellonoshoz fordult. Értett ő a cinizmushoz, csak éppen nem érdekelte.
- Mi, máris menni akarsz? - ráncolta össze a szemöldökét Marina, hirtelen tényleg nem tudta hova rakni a szituációt. Nem szokott hozzá, hogy az emberek csak úgy otthagyják. Vagyis... de. Ha idegesítően sokat beszél, de most még magához képest egészen tűrhető volt.
- Azt hittem érdekel a walkman, de ha nem... - vonta meg a lány a vállát, de a szőke már megelőzte, és előbb kitalálta mivel tartsák még ott egy kicsit Rolandot. És ráadásul még a kérdés is érdekelte.
- Uuu, egyszer elmehetnénk valami rock koncertre, hogy csináljuk azt a dolgot, tudjátok, amikor az emberek egymásnak verődnek és össze-vissza törik magukat, meg közben másokat öntenek le sörrel - vetette fel csillogó szemekkel Mae azonnal. Ezt a dolgot már régóta ki szerette volna húzni a bakancslistájáról, csak sose volt olyan társasága, akivel végre tudta volna hajtani. - Mármint ha csak a zene miatt mennénk, én azt is meg tudom ám érteni - szabadkozott, mikor rájött, hogy már megint egy olyan ötletet mondott, amit egyik lánytól se hallott még soha.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ORIGINAL FAMILY
DISAPPOINTMENT
Létai Roland
Prefektus Rellon, Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 69
Összes hsz: 109
Írta: 2021. március 9. 14:39 | Link

Marina és Kende

A kezei varázslatos sebességgel állítgatják a mobilt és kérsnek megfelelően működni kezd az iphone. Továbbra is vágyik rá, de a fene nagy büszkesége nem engedi kiutatni eme gyengeségét. Sajnos ők nincsenek is ilyen anyagi helyzetben, hogy megengedhessenek magának egy ilyet, de lehet, jhogy a végén ráveszi magát valami diákmunkára. Amit persze nem láthat senki, szóval csak a sötétben feketerózsa ültetés és hasonló jöhet szóba.
- Ja, meg a széllel, baszki - felhirkan, majd még egyszer, amikor Marina is ekézni kezdi Kendét. - Egyébként... a Kins&Kensbe tesznek rá víztől, meg hőtől óvó rúnát is, ha védni akarod a tűztől. Amúgy, ahogy Marina mondja: ne dobd a kandallóba - von vállat flegmán, és már kezd elege lenni az ingyenmunkából, mikor is megkapja a pénzt. Oké, ez a másik meló, amit szívesen csinálna. De nem hiszi, hogy tele van annyire gyíkokkal a kastély, hogy mindenki hozzá rohangálna egy kis apróért megcsinálttatni a mobilját. Sajnos.
- Én kösz - mondja, és gyorsan el is tünteti a pénzt. Hát ez jobb, mint remélte, szerinte nem dolgozott drágán, de lehet, hogy olcsóbban is megcsinálná valakinek. Mondjuk a törzsvendégeknek, mint Marina. Mert, hogy a dán az lesz, ebben egészen biztos. Még ad némi kiegészítő információkat, amikor végre úgy veszi, hogy távozhat. Végül is csak ezért jött, nem igaz?
- Mé' tapsoljak még neked egyet, mielőtt lépek? - néz rá a barnára, aki a walkmannel akarná itt tartani. Azért annyira nem érdekli, hogy belekavarjon a két barát dolgaiba és hallgatnia kelljen őket. Visszadugná a fülébe a fülesét és megint élvezhetné a száguldó ritmusokat, meg a basszust, ami szétvágja a dobhártyáját és öreg korában olyan süket lesz, mint az ágyú. Nem gond, megéri, és lehet, hogy van rá bájital, ayeah.
- Ja, néha elmegyek egy párra - bólint, bár ő inkább a keményebb zenéket szereti, mint a cingogást, meg a drogbulikra rángatózást. Felröhög a Marian által felvázolt képre, mikor rászólnak, hogy hagjya abba. - Bocs má' - röhhent egyet, majd visszafordul a két jómadárhoz. - Hát megnézném, ahogy pogózol Marcsi, baszod - röhögcsél tovább, majd kitörli a könnyét a szeméből. - A sörlocsáláshoz már nagyon vidámnak kell lenni - heherészik, majd sóhajt egy nagyot a fejét rázva. - Tán menni akartok? Vigyetek sok mugli pénzt, mert lehet jókat inni, meg enni, meg mindenféle baromságban részt venni, mint a habparti - ad néhány tanácsot, majd ráül a padra Marina mellé. - Én inkább ilyen mágikus cuccra mennék el, kíváncsi vagyok, hogy hogy tolják ezek a népek - egy jó bartelben benne lenne. Ő vinné el a muglikhoz a jómadarakat, őt meg az ebben a világban jobban mozgók kalauzolnák el. Nem is lenne gond, nem?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Negyedikes diák


got the spirit of a Fela
offline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 304
Írta: 2021. március 12. 20:05 | Link


Unottan dől hátra a széken, ahogy a másik kettő próbálja megerőltetni magát és Kende vérét szívni. - A tűzijáték is tönkremegy, nagyokos, mert felrobban - vigyorodik el teli arccal, úgy emeli szürkéskék pllantását Rolandra. - Hasznos infó. Vettem, tesó, kösz - bólint, közben ismétli párszor magában a bolt nevét, ahova majd frankón benéz. - Marinat? A szösztalicskát nem dobáljuk kandallóba, ember - ingatja a fejét, mint, aki totálisan komolyan vette a kérdést, pedig belül, meghal a saját csodálatos poénján. Zseniális. Ahogy az is, hogy ilyen lazán összedobta neki a gyerek a cuccot, ki is fizette, neki meg a kezébe van ugyanaz a retek készülék, remélhetőleg már úgy, hogy használni is tudja. Keze közt forgatja, felnyitja, megles az appokat, próbálja újra végig venni melyik melyik volt, közben Roland távozni készül, Mae pedig marasztalná, mindebből Kende szinte semmit nem érzékel, ahogy a zenés appról hirtelen megindulnak a gondolatok és rátér a fesztiválokra. A kérdését azonnal a sráchoz vágja. Aztán töhög Marinat, majd tröhög Rolandon. Teljesen jó ez a mai nap! - Marcsi, baszod - ismétli meg nevetve a szavakat, kezével meglöki a szösztalicska felkarját. Édes ördög! Siratja a srác! Aprókat köhint, ahogy nevetése csillapodik, valaki odaszól Brigittát szidva, mert valszeg Kende édesanyja után érdeklődtek. Kezét emeli fel egy bocsra, hogy aztán hevesen bólogasson. - Adom a pogót. A sörlocsolás se rossz, de tudod ki pazarolna el, annyi piát - így is nehezen üt be az elemije miatt. Pillantása keresi Mae-ét, hogy támogató fülekre talált e. - Főleg sört.
Bólint Roland kérdésére, hogy ja, az a terv, azért kérdezte, aztán félre döntött fejjel hallgatja. - Habparti? - kérdez vissza és a sráccal leginkább csak tekintet alapján próbálja leszövegelni a lényeget. Mert azért, ami fontos, az fontos. - Felőlem aztán simán ledumálhatunk valamit a nyárra. Ami a Balatonon van, arra még szállást is tudok - tárja szét a karjait, majd megvonja a vállát, hogy na, hát ez van.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

CHICANO AQUAMAN
Palotás Polli
KARANTÉN


Flappy Bird
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 324
Írta: 2021. március 13. 13:00 | Link

Nagybátori-Szabó Márton


Nem is érti, hogy miért kell nekik vizsgázni. Amennyire tudja, a mugliknál csak néhány évente van egy nagy vizsga, amikor már idősebbek, meg aztán az egyetemen persze nagyon sok. A szomszédjuk mesélte nyáron, hogy az unokája milyen jó átlaggal végzett és szó sem volt vizsgákról, pedig nagyjából Pollival lehet egy idős a srác. Persze a lány nem szívesen járna egyik tatai mugli iskolába sem, nem azért, mert bármi rosszat hallott volna róluk, egyszerűen csak a muglik világa még rémisztőbb, mint az övéké. Nem teljesen idegen számára, de nagyon sok mindent nem tud még róla és ez szorongással tölti el, ha belegondol.
Ugyan ez erősen hasonló a bagolyköves vizsgák esetén, a gyomrában erős feszülést érez időnként, meg nem tud egy falatot sem enni. Vajon, ha majd jön a nagy ötödikes vizsga, arra már készen fog állni, vagy 3 év múlva is ugyanilyen rettegős lesz?
Már most meg kell találnia az ideális tanulási körülményeket és helyet, hogy később kevésbé viselje meg. Legalábbis ez a terv a tanulószobával kapcsolatban.
A gyakorlat az, hogy valószínűleg Marcit fogja boldogítani és egyikük sem tanul. Persze, ha muszáj, mert holnap lesz vizsgája a jó barátjának, akkor inkább máshol folytatja tovább a tanulást – egészen biztosan nem bírja ki, hogy ne találjon ki valami hülyeséget 5 percenként, amit meg kell kérdeznie.
Széles vigyora hamar döbbenetté alakul, amikor Marci ’bosszúból’ felkapja és magához szorítja. Először a meglepettségtől szinte rongybabává ernyed, azonban mielőtt letenné a fiú, ő is visszaöleli gyengén. Lehet, hogy több spenótot kéne ennie és akkor nagyobbra nőne. Kár, hogy utálja. – Naa, Marcii! – Hangjában a kényesség és a játékosság keveréke cseng. Kicsit késve a lepakolást követően reagál. – Engem nem lehet csak úgy megemelni! – Folytatja a kényes tónust kivéve a hangjából. – Majd én eldöntöm, hogy mikor lehet. – Mondja Marci alkarjába kapaszkodva, ahogy megpróbálja magát felhúzni. Reméli, hogy a fiú befeszíti az izmát, hogy ő se csak úgy vergődjön a kis nyüzöge izomzatával. Abban sem biztos, hogy képes megtartani a saját súlyát.
- Bent is unalmas. – Sóhajtja ő is az ablakhoz lépve, olyan közel, hogy a lehelete meglátszódjon az üvegen. Nem sokat lát a kinti sötétben, épp csak annyi fény van, hogy a kint bandukolók orra ne essenek. – Még a hóembereket is lerombolta valaki, amik ott voltak. – Csóválja meg a fejét, ahogy lemondóan az udvar egy pontjára mutat. A kaszabolás helyszínére.
Utoljára módosította:Palotás Polli, 2021. március 13. 13:01 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy-Zoller Vándordíjas - 2020 tavasz/nyár
Az év fórumozója - 2020 tavasz/nyár <3
Marina Darik
Diák Rellon (H), DÖK tag, Negyedikes diák


#Móriczcsaja
offline
RPG hsz: 196
Összes hsz: 312
Írta: 2021. március 16. 15:40 | Link


#mentsmegminket
#messagemen
#Roland
#KendeA barna hátra kotort egy-két hajtincset, mert hát nagyon tudta idegesíteni, hogy mindig mindenhova is odalóg. Közben egy pillanatra se engedte el a beszélgetést, még ha csak a telefonról is volt szó.
- Nem, csak abban reménykedtem, hogy ennél jobban szereted a társaságom – vágott vissza a lány, és szerencsére nem is kellett sokáig nyüsztetnie Rolandot, hogy végül velük maradjon. Mármint ő aztán Kendével is el tudott volna lenni, valószínűleg ott is hagyták volna az egész szobát, mert hát azzal mindenki jobban jár. De valamiért szerette a rellonos társaságát Mae.
- Marcsi? – háborodott fel a dán egy pillanat alatt, pont ugyanabban a percben, amikor szőke barátjából kitört a röhögés. – Ez valami nagyon magyar dolog lehet, és nem hangzik jól – ingatta a fejét, de mást nem mondott. Neki jó volt még a Marcsi is, ha a skacok elviszik érte pogózni.
Sokatmondó pillantást vetett Kendére, mert teljesen igaza volt a fiúnak. Nem is értette, honnan szállta meg az ördög, hogy egyáltalán ilyen eszébe jutott. Hiszen a SŐR. – Majd akkor úgy megyünk, hogy viszünk valami svéd italt, amit másokra önthetünk – vigyorgott a lány, olyan igazán szívből jövően. Nem azt mondom, hogy a két ország nem jön ki egymással, de elég nagy a rivalizálásuk.
- Mi az a habparti? – ráncolta össze szemöldökét a lány, és közben arrébb kucorodott, hogy Roland mellé férjen. Közben persze jó páran nyannyogni kezdtek, hogy milyen dolog az asztalon ülés, pláne, ha van székük is. De ismerjük ezt a baráti társaságot. Annyit foglalkoztak vele, mint amennyit a macskák szoktak a gazdájukkal: csak ha hasznot látnak benne.
- Tavaly hallottam, hogy van egy Kappa nevű rockbanda, akik a bagolykőből indultak, és állítólag elég híresek. De évente csak egy koncertet tartanak, mert nem ezzel foglalkoznak. Például az egyik tagja a helyi gyógyító, az a Payne csávó – magyarázta Mae, ahogy totálisan lázba jött a témától. – Lehet tudok rá jegyet szerezni, ha tetszik. Csak előbb hallgassátok meg, mert hát ki tudja – vont vállat.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ORIGINAL FAMILY
DISAPPOINTMENT
Létai Roland
Prefektus Rellon, Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 69
Összes hsz: 109
Írta: 2021. március 21. 10:34 | Link

Marina és Kende

Nem tudja, hogy melyik szürreális mese két főszereplőjébe botlott bele, de az Alice csodaországban egy-két jelenete beugrik neki. Persze, nem azért mert látta volna, csak mesélték neki, hogy mik vannak benne. Persze. Ő annál keményebb, hogy ilyen baromságokat nézzen, de most egy kicsit bántja, hogy olyan régen lát... mesélték neki, hogy nem emlékszik rá kristálytisztán.
- Minél jobban? - húzza össze a szemöldökét, nem érti, hogy miért kéne maradnia, hiszen annyi történt kétszer is velük, hogy kisegítette őt valamiért. Most nem is őt ráadásul, csak a barna is itt van, még jó, hogy nem kér közvetítői díjat. Talán tényleg hirdetnie kéne az ilyen technológiaguruknak jó pénzért, hogy  ő is vehessen ezt-azt, például egy jobb fejest. Mekkora menő lenne már, ha egy Sennheiserrel járkálna a kastélyba mondjuk. Tudja jól, hogy annyi pénze nemigen lesz, mint amilyen változatára vágyik, de talán érdemes lehet később ebbe az irányba mennie, mint a két világ szakértője.
- Persze, Marinát - hunya be a szemeit, mellé pedig fájdalmas képet vág. Nyilvánvaló, hogy nincs ki egyikőjüknek sem minden kereke, nem véletlenül lehetnek barátok. Azért a srác egy fokkal értelmesebbnek tűnik, de azért Marinának is akadnak erős oldalai... Végül mégis ott tartják őt a nyári koncertlehetőségekkel kapcsolatban. Abban viszont szívesen benne van, hiszen ott bármikor le tud pattanni a kettőről, miután kigyönyörködta magát a barna pogózásában.
- Miért akarsz te minden áron piát locsolgatni? - néz a lányra, és próbálja megfejteni, csak hát nem tudja, hogy ez nem olyan egyszerű, vagy túl egyszerű. Úgy gondolja elsőre, hogy szándékosan szivatja őket, hogy ennyire béna, vagy ilyesmi. Akkor viszont nagyon ravasz, hiszen valamiért mégiscsak a rellonba került a lány.
- Egy területre rengeteg habot lőnek be és az mindenkit beterít, mintha rádszakadt volna egy méter hó. Csak ez hab, vicces, színes és közben lehet hülyülni benne - gőze sincs, hogy józanulmit lehet benne csinálni, ő sosem volt az, amikor már odáig ment, hogy bele is menjen. De jó buli, főleg ha már nem vagy szomjas.
- Oké, mehetünk nyáron. A Balaton amúgy is jó hely, tele van jó csajjal - kacsint Kendére, majd Marinára is, nehogy a lány azt gondolja, hogy rá nem gondolt. Most szó serint nem arra célzott, hogy Marina milyen csinos, hanem akár neki is akad pár csajszi, ha akarja. Mit tudja ő, hogy a dán milyen beállítottságú, ő azért megnézné egy csajjal.
- Amúgy te hogyhogy rellonos vagy? - néz Marinára. - Vagy együtt mentetek be a házválasztó vizsgára és összecserélték a papírjaitok? - néz a másikra, mert Kende tűnik jobban rellonosnak. Igen, biztos ez lehetett az ok.
Utoljára módosította:Létai Roland, 2021. március 21. 11:13 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Antal Zina
Prefektus Rellon, Harmadikos diák


Babafarkas
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 192
Írta: 2021. március 22. 23:03 | Link


Ujjai szokatlanul hamar fáradnak bele a skeccelésbe, és nem is igazán elégedett az eredménnyel, így nem sokáig hevernek előtte a grafitporra vágyó papírlapok. Még csak az első óra ér véget (ami Zinának ilyenkor lyukas), már újra a mágustörténelem eseményeit tanulmányozza, falva a fejezeteket. Azt nem tudja megmondani, hogy nála milyen mértékben játszik most szerepet az igyekezetben a tény, hogy szünetről visszajőve teljesíteni szeretne, az az egy azonban biztos, hogy szeretne mesélni ezekről otthon, ha ismét hazalátogat.
Az óra végével lecserélődnek az emberek odabent, új tanulni vágyók érkeznek, régiek slisszolnak ki csendesen a helyiségből. Zina sóhajt, amikor rájön, hogy ez számára most csak azt jelenti, hogy hallhat még olyan sztorikat amiket nem szeretne, és valljuk be, nem túl boldog ettől a felfedezéstől. Mikor harmadjára kezd bele ugyanaz a vékony fiúhang ugyanabba a mondatba, fejét felemeli, hogy felmérje magának mennyire lenne lehetetlen küldetés elküldeni őket innen, ekkor látja meg, az őt figyelő Nonót. Hozzá beszélt? Hangja egybeolvadt a többiekével, így nem is gondolta volna, hogy a szavaknak ő a célpontja, így viszont kihúzza fülhallgatóját, és úgy pillant a másikra. Ugyan nem tudja, hogy az eridonos kérdezett-e bármi fontosat korábban, arra az egy kérdésre válaszol amit sikeresen dekódolt: bólint, elvégre a könyve érdekes. Ezért is szeretné olvasni tovább, csendben, ahogy eddig is tette. Kényelmetlenül ficeregve köszörüli meg a torkát, elkövetkezett amitől tartott, és beszédbe próbálnak elegyedni vele, hát akkor essünk túl rajta. - Akkor jó olvasást. - Húzza száját mosolyra, mely nem éri el tekintetét, és székében kicsit lejjebb csúszva szegezi pillantását újra a lapokra. Fülét azonban nem dugja be, nem tudja nem tűnne-e úgy túl... Bunkónak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Nagybátori-Szabó Márton
Diák Navine (H), Művészetis tanonc, Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 69
Összes hsz: 78
Írta: 2021. március 23. 22:47 | Link

Polli
egy dal neked


Nem sikít, nem sír, nem hisztizik, hanem megölel. Ó hála Merlinnek, hogy nem csináltam magamból totális idiótát. Persze a belső megérzéseim alapján tudtam, hogy ez lesz a vége, mert hát hány ezer éve ismerem már Pollit? De mindig ott van benne a kis félsz, hogy mi van, ha. Persze legtöbbször semmi, mert nincs is ha, csak mégis. rettegek attól, hogy elrontok valamit valakivel, aki fontos nekem.
- Látod, hogy mégis – vigyorgok rá, és csak azért nem borzolom össze a haját, mert tudom, hogy utálja ha valaki hozzáér a fényes tincsekhez. Az én hajam szabadon taperolható, annak ugyan már édes mindegy, hogy hány koszos mancs tűnik el benne. Úgyis olyan megzabolázhatatlan. – De értettem, legközelebb engedélyt kérek – szalutálok bohókásan. Mindketten tudjuk, hogy nem fogok, de ha ettől megnyugszik a kisszíve, hát nem fogom elrontani a pillanatot.
A legjobb emberbe kapaszkodik bele, mármint komolyan, olyan nyüzöge vagyok, hogy a szél majd’ elhord, de azért igyekszem megtámogatni, hogy sikerélménye legyen. Amennyiben úgy látom, hogy esni készülne kapok is utána, hogy ne legyen nagy baj. Az hiányozna, hogy betörje itt nekem valamiét a nagy erőfitogtatásban. Nincs kedvem a gyengélkedőn dekkolni mellett, ahogy szerintem neki sincs kedve egy törött karhoz vagy lábhoz. Elvégre akkor nem tudna zongorázni és úgy vélem, abban szabályosan belehalna. Lelkileg legalábbis.
- Ez egy ilyen időszak, most mindenhol unalmas. – És valóban, se kint, se bent nem történik semmi érdekes. Csak megy az élet, ahogy mindig, mindenféle szín és izgalom nélkül. Bezzeg a művészetiben, ott állandó a pezsgés! – Ki lehetett az a galád, akinek még néhány ártatlan hóember is útban volt? – Esküszöm, hogy nagyon ki tud akasztani az ilyen. Mit ártott az a pár vicces hófigura? Ráadásul arról nem is beszélve, hogy valaki rengeteget dolgozott belőle. Gyűlölöm, mikor más munkáját ennyire semmibe veszik.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Negyedikes diák


got the spirit of a Fela
offline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 304
Írta: 2021. március 28. 09:53 | Link


Tényleg hagyja, hogy a marasztalásnak okát megbeszéljék ők, és amíg szövegelnek Kende teljesen jól elvan a speckón beállítgatott telefonjával, egészen addig a pontig, amíg a fesztivál gondolata meg nem fogalmazódik benne és azzal egy időben már el is hagyja a száját. Pillanatok telnek el, mire már már könnyezik a “Marcsi, baszod” szókombináció létezésén. Arra tett egy lapáttal a szösztalicska kendőzetlen véleménye új becenevéről, mert abban rohadtul biztos lehet, hogy ezt még néha… viszonylag néha, hallani is fogja. - Akkor pogózunk - szögezi le a lényeget, amit leszűrt az utóbbi percekből.
Mae pillantását tartva tudta, hogy sör témában haverjára talált, de az, hogy a svédek mit keresnek itt, meg azoknak az itala, már más tészta volt. A húsgolyójuk jó cucc. Nem a legkedvencebb skandináv kajája, de azért elég pöpec. Roland kérdésére tér vissza a tanulószobába és várja Mae válaszát. - Tök jó kérdés. Én is inkább meginnám -  csusszan lentebb a széken, hogy lábát bokájánál keresztezve feldobja az asztal egyik sarkához a dán mellé.
A habpartiról volt egy elképzelése, de haverja kérdésére ő is ráérősen pillant most Rolandra, aki elég részletesen felvázolja a dolgot. Kende vigyorogva bólogat, mert nem is kérdés, hogy benne lenne. - Ha megittam a piát, amit nem locsolunk szét, pogózok veled a habpartin - nevet fel Mae pillantását elkapva, közben újabb csittegés kör éri a hármasukat. - Szerintem láttam már számukat listán, de még nem hallgattam Kappát - mondja a barnának. - Szerezz rá jegyet, ha gondolod segítek vele  - von vállat ő is, mert ha nem jó, akkor is fel fogják találni magukat, ha meg jól játszanak, akkor nem is kérdés a dolog. Miután persze Mae bedobta a dolgot, ő is bedobja a Balát, Roland reakciójával pedig csak egyet kell értenie. - Így is van! -  kacsintana ő, hogy vette az adást, de nem tud. Úgy nézne ki, mint valami pislákoló idióta, így csak szimplán biccent egyet a srácnak.
A kérdésen némán nevet fel, amit a szösztalicska megkap, aztán emelkedik a szemöldöke a folytatásra. Ő, mint rellonos? Tény, sok időt tölt velük, lehet ragadt rá valami, de őszintén szólva nem igazán izgatja Kendét ez a ki melyik házban történet. Ott van, akkor ott van, csak van valami oka. - Azt nehezen haver, mert én csak pár hónapja, még év közben jöttem - mosolyodik el halványan.

Utoljára módosította:Reiner Kende, 2021. március 28. 09:54 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

CHICANO AQUAMAN
Marina Darik
Diák Rellon (H), DÖK tag, Negyedikes diák


#Móriczcsaja
offline
RPG hsz: 196
Összes hsz: 312
Írta: 2021. március 28. 13:36 | Link


#mentsmegminket
#messagemen
#Roland
#KendeSzimplán megvonta a barna a vállát a visszakérdezésre. - Ennél jobban. - És számára ez ennyi volt. Biztos volt benne, hogy az ilyen egyszerű válaszokat a normális lányok hatszor túlbonyolították volna, de hát most mit akart hallani Roland? Hogy könyörögjön, na azért azt nem.
A fejében már el is kezdte listázni, hogy melyek azok az igazi svéd italok, amiket majd jól másokra locsolgat. Észre se vette, hogy közben valami ördögi mosolyra húzódott a szája, és már a két srác is őt nézte. Megrázta a fejét, mint aki csak most érkezett vissza a földre. - Jah, csak mert megtehetem - vont vállat. És ez nem is volt annyira messze a valóságtól. A szülei nem szerették, ha eljárkált mindenfele, és eddig nagyon barátai se voltak, akikkel ezeket megtehette volna. Mármint Dániában, ahol a szünete nagy részét tölti nincs konkrétan egy olyan se, akivel szívesen töltené az idejét. Az egyetlenek akik betehetik a lábukat a kúriába mind hatszáz méterrel a normális emberi szint fölött lebegnek valahol. De a könyvekben mindig olvasott róla, hogy a tinédzserek szoktak ilyeneket. Szóval ha másért nem is, csak hogy normálisnak érezze magát. Már amennyire ő az.
Tenyerével megtámaszkodott Roland térdén, hogy kicsit közelebb csusszanjon a sráchoz, és helyet adjon Kende lábának. Hát komolyan, ez az asztal kezdett egyre szűkösebb lenni. No nem mintha ezzel bármi baj lett volna, mert amúgy nem. - Hab, zene, pia és pogó? - sorolta fel az utóbbi beszélgetés legfontosabb elemeit a lány. - Csak jó lehet, I'm in - mosolygott.
- Nem, meglesznek. Westék jóba vannak a szüleimmel. Majd megkérem őket, hogy küldjenek három jegyet, sima ügy - bólintott a lány. Milyen jó is az, ha mind a két családot kitagadta már egyszer a varázstársadalom, aztán most próbálnak visszakúszni. Tisztán jó érzés volt, amikor néha napján azt beszélik meg mennyivel népszerűbbek mint egy évvel azelőtt. Mintha bármit is jelentene ez.
Kaján vigyor jelent meg Marina arcán is, ahogy egyetértően bólogatott a fiú szavaira, csak hogy egy másodperc múlva észbe kapjon. - Meg természetesen dögös pasival - tette hozzá, mintha eddig is arra bólogatott volna. Igen, az úgy volt. Úgy, persze...
- Megfenyegettem a Sorting Hat-et régen a Hogwarts-on, hogy ha be mer rakni a Hufflepuff közé, akkor ki fogom dobni a kukába. Aztán kimondta a Slytherint - vont vállat a lány, bár nem teljesen értette, hogy ez mégis hogyan kapcsolódott a témához. - Miért, itt a Bagolykőbe vizsgázni kell? - akadt ki, és azonnal összeráncolódott a szemöldöke, ahogy elképzelte, hogy már azelőtt megbukik valamiből, hogy egyáltalán bekerült volna a suliba.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ORIGINAL FAMILY
DISAPPOINTMENT
Fekete Nonó
Diák Eridon, Másodikos diák


Feketés komod. A nevem. Más szóval Fekete Nono.
offline
RPG hsz: 28
Összes hsz: 197
Írta: 2021. március 28. 20:57 | Link

Zina

Miközben kinézek a szoba ablakán, látom ahogy a természet átöltözik őszből tavaszba. Visszafordulok a asztalhoz. És lenézek a tankönyvre. És felemelem, hogy könnyeben tudjam olvasni a könyvemet. Majd eszembe jut, hogy még meg se néztem, mi van az idei tananyagokban. Vissza kell mennem az Eridon toronyba, mert ott vannak könyvek meg pár jegyzet is, mert én inkább nem cipelek mindent mindenhova, mert mindig találkozom valakivel órára menet, vagy valami ilyesmi, és akkor nem jó egyszerre sok dologgal futkosni össze-vissza, bár mindig lerakjuk a dolainkat, mert nagyrészt Eridonosokkal vagyok együtt nyilván. Kikkel, ha nem a háztársaimal. Persze vannak esetek, amikor nem. De akkor meg nem óráról jövök. Ez milyen furcsa. Erre csak most jöttem rá. De ez most így év elején nyugisak most még a napok, reggelek. De milyen lesz ez később…  Abból állt nagyjából az eddigi év, hogy találkoztam pár baráttal, akiket még előző évben gyűjtöttem. De most pont nincs semmi dolgom. Nyugis napom volt ma. Beszéltem barátokkal. Meg köszöngettem.  Szerintem Zinával is lassan elbúcsúzunk bár nem biztos ez csak feltételezés volt. Mit mondjak?
–  Ja tudom! Elmegyek egy kicsit, mert el kell mennem a klubhelyiségbe. Remélem nem zavar!
Miután elmondom, ami akartam Zinának, azután felállok és elindulok a klubhelyiség felé. Aztán visszafordulok és hozzáteszem.
 –  Ne menj el, persze csak akkor ha elmennél, akkor maradj, még mert visszajövök szóval számíts a visszajövetelemre Zina, mert miután elhoztam az a pár könyvet akkor visszajövök. Nem sok idő. Nem mondok pontosat mert még nem tudom én se mennyi. Elindulok gyors léptekkel, hogy minél előbb vissza érjek. Oda érve elvégzem, azt amit meg kell csinálnom, és már megyek is vissza a tanulószobába tanulni, meg átnézni dolgokat a tananyagban, meg beszélgetni, de szerintem már csak öt percet-fél órát fogok ott lenni, mert még van egy dolog amit nem csináltam meg. De szerintem az nem lesz annyira sok idő, de ki tudja lehet, hogy még több is lesz az az idő, és túllépem a saját korlátaimat. Na most tényleg csinálom a dolgomat.Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2021. május 14. 22:18 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Harry Potter és a bölcsek köve


R.H. - Varázsló vagy Harry.
H.P. - Hogy mi vagyok?! - Kérdezte döbenten Harry.
R.H - Hát varázsló mi más?...
Létai Roland
Prefektus Rellon, Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 69
Összes hsz: 109
Írta: 2021. március 29. 14:09 | Link

Marina és Kende

- Az oszt válasz – emelkedik el a feje hátrafelé, és vág egy „ez igen” fejet mellé. Tudta, hogy nem egy agytröszt a lány, de azért ennél többre számított válaszként, mint, hogy ugyanazt kapja, mint eddig. De hát mindegy, nem lehet mindenki olyan okos, szép és szerény, mint ő, túllép rajta gyorsan. Szürreális beszélgetés kezdődik hármuk között, aminek a felét sem érti olyan szempontból, hogy sok összefüggést nem talál a szavak és ezek értelmei között. Viszont a buli jó ötlet, simán elmegy velük, társaságban jobb inni is, meg hülyülni, amit még ő sem vet meg. Nem sznob és általában le is szarja, hogy mit gondolnak róla az emberek, amíg ki nem mondják. Akkor már képes tettekre is. Közben  a dán lány elkalandozik, talán épp arra gondol, hogy mennyire jó lesz pogózni, vagy ő nem tudja, hogy miért. Mármint akár arra is gondolhat a másik, hogy milyen jó lesz kilocsolni italokat és erre nem csak ő kíváncsi. A válasz már szokásosnak mondható, bár most fellengzősnek tűnik. Nem fogja kioktatni, hogy piát nem öntünk ki, mert nem arra való és általában drága is. Majd megtanulja a drága, egye a szívét leforrázott kiskanállal. A fogdosásra felvonja a szemöldökét, és hiába a női kacsók érintése, csak kapaszkodóként volt használna. Szív egyet az orrán nemtetszése jeléül, szerencsére nem szörcsögős, Roland egészséges. Végül megegyeznek a nyári mókába, Roland már előre dörzsöli a kezét, és el is mondja a főbb látnivalókat.
- Hát persze, hiszen mi ketten is ott leszünk – feszíti be a Marinához közelebb lévő bicepszét, hogy előre vetítse a dögös pasik fogalmát. Kende bár nem olyan jól kigyurmázott, mint ő, de biztos benne, hogy sok csajnak tetszik, szóval végül is belefér a Mariana által felvezetett képbe. A tippje nem jön be, Kende azonnal tisztázza a helyzetet, Mae pedig… hát ő is mond valamit a saját nyelvén.
- Aha – összegzi a hallottakat. Mivel nem igazán ismeri a külföldi varázslóiskolákat, így nem pontosan érti miről van szó. Ahogy Marina kérdését sem teljesen.
- Persze, minden év végén. Elsőben a sámánbot oszt be, utána nem tudom, hogy hogy van – von vállat, azt sem igazán érti, hogy miért egy sámánbot, pedig olvasott róla valamit anno. Annyira érdekfeszítő lehetett, hogy egy feljegyzésnyi sem maradt meg belőle.
- Amúgy nem vagytok kajások? Korog a gyomrom… meg itt ez a sok stréber, biztos örülnének, ha végre ehetnék és nem itt lógnánk. Bekapunk valamit? Marina nyugi, kajáról van szó – nevet fel hangosan és azonnal pisszegős, rászólós kommentárok érkeznek felé, de ő nagyon lassan hagyja abba. Kérdőn néz a másik kettőre, mert sokáig már nem fog itt maradni, hanem ha nem jönnek, ő tutira elmegy valami zabahelyre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 8 ... 16 17 [18] 19 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Keleti szárnyMásodik emelet