32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 18:33 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

#pontti #pontma #végem

Hetek óta csak a munkának él. A mindennapjait az edzőterem, a munkahely és az új lakás háromszögében éli. Esténként néha leugrik a bárba pár pohár sörre, de nem hajtja a nőket. Ha véletlenül valaki a horgára akad, akkor sem tulajdonít nagy jelentőséget a dolognak. Még a lakásába se enged be senkit, nem érdemlik meg.
A mindennapos monotonitásból az anyja zökkentette ki a mai napon. Mindenfele előzetes figyelmeztetés nélkül megjelent és elráncigálta őt és ebédre, aminek szerencsére hamar vége szakadt. Az étteremből kilépve a Váci utcára érnek. Kívülről nézve nem nagyon látni közöttük a hasonlóságot. A nő jól tartja magát, 40-nek is alig néz ki, pedig már az 50et súrolja. Vigyorogva karol bele a fiába és elégedetten lépeget mellette. Bálint már nem élvezi ennyire a helyzetet, a nő teljesen megöli a kisugárzását és egyetlen pillantásával képes arra, hogy a fiatalabb nőket megvesse, a földbe tiporja. A kellemetlen andalgást az zavarja meg, hogy Bálint lábának neki ütközik valaki és még meg is öleli.
Elképedve néz le az apróságra, majd egy mosolyt erőltetve az arcára leguggol  a lányhoz és megöleli. Tekintetével veszetten a gyerek anyját keresi, olyan régen látta, annyira vágyik rá.
- Szia. Hát te?
Elengedi Hannát és kis kezeit fogva teszi fel neki a kérdést.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 21. 18:35
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 21. 18:39 | Link

Te
Váci utca


Tanulás, gyereknevelés, monoton cselekedetek. Nagyjából így telt az elmúlt pár hete, igyekezett minden idejét Hannával tölteni, hogy elterelhesse a gondolatait. Bálintot azonban nem tudta kiverni a fejéből, élénken emlékezett minden utolsó mozzanatra.
Mivel hamarosan hivatalosan itt a tavasz, Hanna pedig nagyot nőtt, ideje volt ruhát vásárolni neki, így választották ez a helyet. Persze szó sem volt exkluzív ruhadarabokról, azokat maximum a kirakatból csodálhatták. Így ejtette rabul a tekintetét egy cipő. Csodálatos volt, a maga nemében egyedülálló, és piszok drága. Sóhajtva tolta le a napszemüvegét a szemeire, mikor Hanna kitépte magát a kezéből. Egy pillanat műve volt az egész. Tekintetével követi, rögtön utána ered, ám amit lát szó szerint lebénítja. Miért? Hát miért veri őt a sors..
Kelletlenül sétál oda az ismerős férfihez, s mikor megpillantja mellette a nőt, felnyög. Hát persze, hogy tovább lépett, igaz, jóval idősebb nála, de nagyon csinos, nem hibáztatja.
- Sajnálom, nem akartam kellemetlenséget..
Nem néz Bálintra, nem akarja látni, nem képes rá. Helyette végigméri a nőt, legszívesebben elbőgné magát.
- Menjünk Hanna, Bálintéknak is biztos dolguk van.
Hanna azonban nagyon nehezen engedi el őt, törökül fecseg neki, miközben az inge nyakát simogatja.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 21. 20:59
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 18:43 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

Nem igazán érti, ami a kislány mond neki. Sajnos még nem jutott el a török nyelvleckékéig, csak Aurórával és egy merőben más technikával. Ó micsoda gyarló gondolatok. El is hessegeti őket és tekintetével megkeresi a feléjük tartó szőkeséget. Közben Esther lefagyva áll a történtek előtt, nem tudja összetenni a képet, amit lát. Számára a fia olyan, aki ha egy gyereket meglát, inkább elrohan és vissza sem tekint. Ezzel szemben most itt áll és fogja a kislány kezét, képtelen feldolgozni ezt az információt.
Amikor Auróra odaér hozzájuk tekintetét keresi, de azt nem kapja meg, ezért kelletlenül felmorog.
- Ne szórakozz.
Hangja távolságtartó, nem teheti meg, hogy az anyja előtt andalogjon a szőkével, még akkor sem, ha szíve szerint ezt tenné. Mielőtt még bármi mást mondhatna, anyja köhögve jelzi, hogy ő is jelen van és nem tetszik neki, hogy ennyire háttérbe szorult. A férfi az égbe emeli a tekintetét, majd elengedi Hanna kezét és Esther felé fordul.
- Anya ő egy kedves ismerősöm Auróra, ő pedig a lánya Hanna.

Bizony ő az anyja, aki elől jobb elbújni, aki már most feltűnően méregeti Aurórát,  aki kedvesen köszönti őt és még a kislányának is egy mosolyt küld. Túl kedves, mintha egy régi ismerősét látna bennük viszont. Ez Bálintban máris gyanút kelt, jól ismeri a nőt, tudja jó, hogy emögött van valami hátsószándék.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 21. 19:12 | Link

Te
Váci utca


#mégishová #menjetekel #hagyhagyjitt

Feltolja a fejére a napszemüvegét, így szabadon hagyva kéklő szempárt. Hannát méregeti, próbál rájönni vajon mit tett Bálint, hogy ennyire megkedvelte.
- Ne szórakozzak?
Alig hallhatóan reagál tekibtetéből süt az indulat. Hiszen enki kell átélnie, hogy A FÉRFIT egy másik nővel lássa. Ám mikor bemutatja, mint az édesanyját, már nem harag, hanem félelem van benne.
- Jó napot, Auróra vagyok.
Igyekszik normálisan viselkedni, de körülmények tükrében ez nagyon nehéz kézen fogja lányát és magához húzza
- Örültem a találkozásnak, de mi már kegyünk is, dolgunk van.
Jobbnak látja rövid úton lelépni, a kislánnyal együtt. Nem akar magyarázkodni, sem pedig csevegni. Egyáltaláncnem akar semmit. Csak lelépni olyan gyorsan, ahogy csak lehet.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 21. 19:13
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 19:24 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

Halántékát idegesen megdörzsöli, van pár sejtése, hogy az égiek miért verik ezzel a találkával. Elég sok mindent elkövetett, ami nem éppen a jóságát hivatott növelni, azonban mégis bosszankodik. Feszülten nézi a két nőt, tekintete ide-oda cikázik közöttük, majd inkább úgy dönt az a legjobb megoldás, ha Hannával foglalkozik.
- Esther Perell, örvendek.
A nő hangszíne kedves, mégis tekintélyt parancsoló. Kezét nyújtja Auróra felé, majd finoman megragadja azt és megrázza.
- Ne haragudjon, de nem értettem a vezetéknevét.
Eszter ilyen, ha valamit tudni akar, akkor azt kikényszeríti az emberekből méghozzá úgy, hogy jól forgatja.
- Azért nem értetted, mert nem mondta.
Bálint azelőtt vág közbe, mielőtt Auróra úgy érezné, hogy el kellene mondania, megmenti. Ismeri az anyját és tudja, hogy emögött a bájolgás mögött valami rossz szándék rejtőzik. Ahogy a nő távozásra adná a fejét, megragadja a karját és marasztalja, hitetlenkedő pillantásait pedig csak egy mosollyal hárítja.
- Anya, ennek a nőnek köszönhetitek apával, hogy az elmúlt hetekben úgy ugrálok, ahogy ti akarjátok, szóval azt hiszem megérdemel tőletek annyit, hogy meginvitáljátok egy vacsorára.
Nem engedi, hogy Auróra itt hagyja egyedül ebben a slamasztikában, addig fog erősködni, amíg mindkét fél bele nem megy a közös vacsorába.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 21. 19:33 | Link

Te
Váci utca


Nagyokat pislogva fog kezet a nővel. Hetek óta nincs közöttük semmilyen kontakt és most mégis az anyjával kell találkoznia? Hát mi rosszatt tett, amiért így büntetik?
- Egressy Auróra.
Mosolyogva megrázza a kezet, nem szégyenli a nevét, egyszerűen csak nem akart tovább maradni, olyan gyorsan rázta volna le a párost, amilyen gyorsan csak tudja. Bálint azonban megragadja a karját, ezzel megakadályozva azt, hogy gyorsan felszívódjanak. Elképedve hallgatja a férfi szavait, majd ijedten a nőre pillant.
- Erre semmi szükség. Igazából hetek óta nem találkoztunk, esküszöm.
Mintha az anyja már azelőtt eltiltotta volna tőle, hogy egyáltalán a létezéséről tudott volna. Ijedten rázza a fejét, nem akar vacsorázni, nem akarja, hogy megint megbántsák.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 21. 20:57
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 19:59 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

Esther arcán egy elégedett és semmi jót sem sejtető mosollyal néz a fiára, aki csak lesüti a szemeit, amikor meghallja Auróra vezetéknevét. Ő már sejti mi lesz a következő lépés, az anyja egy okos nő. Valószínűleg már abból összerakta, hogy van itt valami, amikor Bálint megölelte Hannát.
- A holnap este tökéletes lesz.
Nincs apelláta, a nő makacs és nem száll felesleges vitákba. A fia arcára nyom egy csókot, majd ismét Auróra és a kislány felé fordul.
- Hozza el őt is, Csabának is találkoznia kell egy ilyen tüneménnyel.
Egy tökéletes csapda fantasztikus kivitelezésben, hölgyeim és uraim. Bálint biztos abban, hogy az anyja mire a kocsijához ér, már tudni fog mindent a nőről és a családjáról. Idegesen néz a távozó alak után, majd a két hölgy felé vezeti vissza a tekintetét.
- Sajnálom, nem gondoltam át.
Magához akarja vonni a törékeny testet, nem akar mást csak elveszni az ölelésében, magába szívni az illatát és egy csókot lehelni arra a kívánatos szájra. Ehelyett kezeit a zsebébe csúsztatja és toporogva ácsorog a nő és kislánya mellett.
- Nem kell eljönnöd, majd én kimentelek.
Ez a legkevesebb, ha már ennyire kellemetlen helyzetbe sodorta. A két rossz közül inkább a jobbikat választja, ha egyedül jelenik meg az nem lesz annyira kivégzés szagú, mintha a nőt is vinné magával.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 21. 20:00
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 21. 20:16 | Link

Te
Váci utca


- Ehm...
Nem tudja, hogyan mászhatna ki ebből, Bálint tőrbe csalta, így amikor rápillant, szikrákat szór a szeme. Hanna is érti, hogy valami nincs rendben, és mivel Bálintot ítéli meg az erősebb félnek át is pártol hozzá és elbújik a lába mögé. Furcsa lények a tipegők az egyszer biztos, itt van az anyukája, aki neveli és szereti, erre amikor lehetősége van, rögtön egy pasit választ magának. Mondjuk meg kell hagyni remek ízlése van, akárcsak az anyjának. Anyja lánya, úgy tűnik nem csak külsőre, de ettől nem lesz kevésbé meglepő a dolog, főleg, hogy mióta itt vannak, a kislány eléggé visszahúzódó.
- Viszlát.
Utána int, majd mikor hallótávolságon kívül kerül, Bálint felé fordul és vádlón belebök a vállába.
- Hogy tehetted ezt? Hogy mondhatsz ilyet az anyádnak? Normális vagy?
Jogosnak érzi a kiakadását, de ahogy Hannára pillant, aki még mindig a férfit ölelgeti, megenyhül kissé.
- Nem hiszem el...
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 21. 20:56
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 20:18 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

Cinkosan vigyorogva néz Hannára, aki úgy tűnik valamiért tényleg kedveli őt. Kezét nyújtja felé, miközben Aurórát nézi, aki lassan, de enyhülni látszik.
- Had kárpótoljalak. Bármivel.
Tényleg megtesz mindent azért, hogy megenyhítse a nőt, ha kell vesz neki egy házat Törökországban és minden hónapban küld neki pénzt. Igen, ennyire vágyik a megbocsájtásra, ennyire szeretné ismét maga mellett tudni.
- Auróra.
Tekintete ég a vágytól, de most nem attól a vágytól, amit együttléteik előtt lehet rajta látni, ez sokkal inkább a megbocsájtásért való könyörgése.
Hirtelen ötlettől vezérelve, leguggol Hanna mellé, majd megfogja kicsi kezecskéit.
- Szerinted meg fog nekem valaha bocsájtani?
Érdeklődve néz rá. Tudja, hogy aljas dolog kijátszani ezt a kártyát, de ha már a lány mellé állt, akkor valahogy megoldást kell találnia.
- Mivel tudnám lekenyerezni?
Talán kap valami segítséget Hannától, bár ha törökül fog válaszolni neki, akkor pont a partszakadás kellős közepén találja magát.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 21. 20:20
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 21. 20:20 | Link

Te
Váci utca


- Nem érdekel a kárpótlásod.
Annyira igyekszik keménynek maradni, de nem tud, egyszerűen nem megy neki. Kelletlenül sóhajt fel, fejét abba az irányba fordítja, amerre a nő elment. Vajon mit gondolhat róla? És mit számít ez neki?
- Nem ér kihasználni a gyereket...
Úgy tűnik ők ketten szövetségre léptek egymással, Auróra tehetetlenül nézi, ahogy a saját lánya elárulja. Az első kérsésre hevesen bólogat, majd mikor felsandít az anyjára inkább behúzza a nyakát, de vigyorog. Hihetetlen.
- Megmondom én neked. Kinéztem magamnak egy cipőt...
Az árából egy afrikai falu jól lakhatna. Kizárt, hogy a férfi ennyit költene egy pár lenge lábbelire, úgyhogy bátran neki meri szegezni. Hanna örömében tapsikol, és azt hajtogatja, hogy "csipő", mire Rora ha kelletlenül is, de felnevet.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 21. 20:55
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 20:23 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

Nem foglalkozik Auróra hisztérikus viselkedésével, mert csak ideges lesz tőle.  Sokkal jobban lefoglalja idejét a kislány, akiben partnerére talál. Már csak az kell, hogy elmesélje szépen mire is vágyik anyuci, hogy aztán minden happy és vidám legyen. Persze tudja, hogy ez csak mese habbal, nem megy ennyire könnyen, de kezdetnek jó lenne valami fokódzkodó.
Választ azonban nem a kislánytól, hanem Aurórától kap. Felvont szemöldökkel néz rá, majd lassan felegyenesedik. Ha Hanna nem engedi el a kezét, akkor továbbra is fogja azt.
- Had lássam.
Egy cipő lenne a boldogság kulcsa? Ez túlzottan egyszerű, biztos, hogy ennek nagyobb súlya van, mint ahogy ez elsőre hallatszik. Követi a nőt a kirakatig, Hanna mellől egy pillanatra se szakad el, kell neki mint biztosíték, mint út Auróra szívéhez.
- Tényleg ezt szeretnéd?
Felvonja a szemöldökét, hiszen bármit kérhet a nő, érthetetlen a számára, hogy ezt a kívánságot egy pár cipőre pazarolná.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 21. 20:24
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 21. 20:46 | Link

Te
Váci utca


Hanna kitartóan fogja Bálint kezét, totyog mellette, és bár biztosan kényelmetlen lehet, de el nem engedné a kezét. Rora hitetlenkedve nézi őket, aztán mikor megérkeznek a kirakathoz, megint belebolondul a cipőbe. Ő tipikusan az a fajta nő, akit rabul ejt egy cipő szépsége, és cipőből sosem elég, de tényleg soha. Nem tehet róla, vele született elmebaj.
- Hát nem gyönyörű? Csodálatosan szép ez a cipő.
Egy pillanatra meg is feledkezik arról, hogy haragszik a férfira. A cipő újra meg újra rabul ejti a szívét, ahogy Bálint teszi, de a cipő soha nem fogja megbántani.
- Igen.
Talán túl lelkes. Rabul lehet ejteni őt ruhákkal, cipővel, táskával...ez van. Rengeteg holmija van, de sosem elég. Hát mi mást kérhetne, ha nem ezt. Mindene megvan, a cipő csupán a materializálódása az értéknek, amit Bálint hajlandó kifizetni érte, vagy nem.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 21. 20:53
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 20:48 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

A kirakat előtt ácsorogva csak lesújtó pillantásokkal tudja nézni azt, ami elé tárul. Nem Auróra kapja ezt a nézést, hanem a csillogás, az elrendezés és még az árak is. Felháborítónak tartja, hogy egy pár cipőért képesek ennyit elkérni és szánalmasnak azt, hogy ő még ki is fogja fizetni.
- Akkor vegyük meg.
Lemondóan sóhajt egyet, majd kinyitja az ajtót és beengedi maga előtt a hölgyeket. Közel az ajtóhoz táborozik le és onnan nézi, ahogy Auróra megbolondul a cipőktől. Egy kisebb mosoly ül ki az arcára, mert azért leesik neki, hogy tulajdonképpen az ő keze is benne van ebben a boldogságban. Tekintetével közben Hannát keresi, nem akarja szem elől téveszteni, bár a bolt nem annyira nagy, hogy esélye legyen arra, hogy elkóricáljon. Mikor Auróra végre végez, kelletlenül odalép a pénztárhoz és kifizeti neki a cipőt.
- Drága mulatság vagy nekem.
Halkan súgja oda a szavakat a nőnek, nem gondolja komolyan, ez hangjából is érződik. Kifele menet ismét maga elé engedi őket, majd kezeit a zsebébe csúsztatva áll velük szemben.
- Akkor azt hiszem, örültem nektek vagy mi.
Nem fog rájuk telepedni, búcsúzásképpen leguggol és kitárja karjait Hannának, majd megölelgeti őt, végül felegyenesedik és Aurórára tekint.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 21. 20:49
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 21. 21:12 | Link

Te
Váci utca


Mikor elhangzik a beleegyezés, majd kibújik a bőréből örömeben. Tudja, hogy a cipő talán nem ér annyit, mennyi rá van írva, de ezekszerint Bálintnak ér annyit ő, hogy kifizesse érte. Csillogó szemmel sétál be a boltba, élvezi, hogy kikiszolgálják, de tudja, hogy csak azért, mert a kíserője pénztárcájában komoly összegeket sejtenek. Tudja, hogy ha egyedül jönne ide, talán rá sem hederítenének. Közben Hanna kitartóan hordja a neki tetsző legcsicsásabb cipőket Báintnak, majd dobja le őket a földre, az alkalmazottak nem győznek pakolni, de szólni egyikük sem mer érte, a kisasszony pedig örömét leli abban, hogy ugrának körülötte.
A szíve hevesen ver, mikor megkapja a papírtáskát, megköszöni a segítséget és visszalép a napfénybe. Rögtön a férfi felé fordul, ajkán halvány mosoly játszik.
- Köszönöm szépen a cipőt.
Bólint, de mielőtt még a férfi itt hagyhatná őket, Hanna megrángatja a ruháját.
- Öhm...nagyestélyiben szoktatok vacsorázni?
Igen, megtenné érte, és magáért. Nem számít, ha az anyja utálni fogja, nem akarja őt cserben hagyni.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 21. 21:15
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 21:18 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

A nő örül, így ő is boldog, mert így legalább a pillanat törtrészéig nem marják egymást és nem feszengenek. A könnyes búcsú, egymásba borulás és csókok elmaradnak, nem is érti miben reménykedett. Azonban még mielőtt elindulna, Auróra olyan kérdést tesz fel, amin muszáj elnevetnie magát.
- Estélyiben? Nem vagyunk mi az angol királyi család.
Legalább tudja, hogy milyen kép van a nő fejében róla. Nem a legjobb, egy lépést tesz felé és mélyen a szemeibe fúrja barnáit.
- Se te, sem pedig én nem jelenünk meg azon a vacsorán, megértetted? A te érdekedben.
Hangja egy kissé komorabb, mint eddig. Nem tudja hogyan kéne kifejeznie szépen azt, hogy 'azért nem megyünk, mert anyám és apám szétszedne téged'. Így inkább csak marad ennél a verziónál. Tekintete Hannára téved és szíve összeszorul, hogy a fenébe hozhatta ilyen helyzetbe őket? Most már muszáj megvédenie a két lányt.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 21. 21:25 | Link

Te
Váci utca


- Pedig úgy néztek ki...
Ha most éppen nem békülőfélben lennének, simán közölné, hogy az anyja egy piszok jó nő, és megkérdezné hány éves volt, mikor őt szülte, de csöndben marad. Visszafogja a magát. Jelenleg elég fura ez a helyzet, nem akar rontani rajta. Három lépés távolság, mindketten betartják.
- Mármint, a drága hotelek, meg az éttermek, casinozások.
Mindez annyira távol áll tőle. Eszébe jut, min vesztek össze a múltkor, pontosan erre akart kilyukadni, hát mi történne ha mégis komolyabbra fordulna a dolog? Örökké rejtegetné a szülei előtt? Talán nem elég jó nekik?
- Nem félek az anyádtól. De legyen, ahogy akarod.
Bólint, jelezvén, hogy megértette, nem erőszakoskodik, jelenleg nincs abban a pozicíóban, sőt, semmilyenben sincs.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 21. 21:26
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 21:45 | Link

A  NŐ
- Váci utca Zárás -

Inkább nem mond semmit a hallottakra. Auróra egyre mélyebben vájja bele a karmait és ha most mondana valamit, azt biztosan megbánná.
- Köszönöm.
Elengedi a témát, nem szeretne ezzel tovább foglalkozni.
- Na, nem tartalak fel tovább titeket.
Elmosolyodik, még egyszer elköszön Hannától, végül Auróra arcára is lehel egy apró csókot. Bár nem sokat időzik a közelében, illatát olyan mélyen elraktározza az agyában, amennyire csak tudja. Egy félszeg mosollyal néz rájuk.
- Már saját lakásom van, egyébként.
A címét a nő zsebébe csúsztatta, miközben a puszit adta az arcára, de erre esze ágában sincs felhívni a figyelmet. Int egyet Hanna felé, majd sarkon fordul és ott hagyja őket. Ő megtette, amit tudott, a játék következő lépését Aurórára bízza.

/Kösz Szépségem./
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 21. 21:59
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek