32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: « 1 [2] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 09:19 | Link

Egressyék legszebbje
#keresek #egy #másik #dögös #anyucit

A taxiban ismét nem ül melléjük, az már maga lenne a pokol számára. Még így sem biztos abban, hogy jó ötlet ez az egész.
- Hát remélem is.
Hátrafordul és kacsint egyet Aurórára. Bőven elég neki ez az egy anyuci, nem fog többé soha az életben még csak szóba állni se másikkal.
Mikor végre megérkeznek, kifizeti a taxist, majd ismét segít kiszállni a lányoknak. Mivel fogalma sincsen merre kell menni, így Hanna mellett lépkedve sétál velük, közben örül magának, hogy milyen jól kitalálta ezt, micsoda blokád. A játszóházba érve csak egyetlen egy szó jut eszébe; Rohanj. El innen, soha vissza se néz, hagyj hátra mindent. Most, hogy látja ezt a sok visítozó gyereket rájön, hogy ezt nem gondolta át teljesen.
- Én. Ő.
Valahogy ki kellene hátrálnia ebből, de ahogy ránéz a duóra nem képes rá. Amúgy is határozott célja előny kovácsolni a mai programból, s az hamar elszállna, ha most valami idióta kifogással kihátrálna.
- Mit kell itt csinálni?
Elég idióta kérdés, de mivel még soha nem volt ilyen helyen gyerekkel, ezért nem tudja mi a teendő. Amikor legutoljára valami ehhez hasonlóban megfordult, akkor részeg volt, és bátor, na meg nem voltak gyerekek.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 09:19
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 09:29 | Link

Bálint
Játszóház


#meg #ne #merd

Kicsit furcsán érzi magát hátul, de meg sem mer szólalni, mert attól fél, hogy ha egy rossz szót is szól bottal ütheti a férfi nyomát. Így csak a plázában mer ismét beszélgetést kezdeményezni. A gyerekzsivaj elnyomna a gondolatait, kicsivel felszabadultabb lesz, mint korábban. Leveti a kabátját majd Hannáét is, leveszi a kislány cipőjét, és mire bediktálja a nevét Hanna már el is tűnik.
- Általában csak ülni, vannak ott asztalok, meg kanapék
Egy két unott anyukán és apukán kívül senki nem ül ott, ezért lesz helyük. El is indul arra, és keres maguknak egy félreeső helyet, de amint az első anyuka megböki a barátnőjét és Bálintot kezdik nézni inkább megfogja a férfi kezét, veszettül féltékeny. Pedig nincs mire, nem ismeri ezt a férfit, és az is lehet, hogy ezután soha többet nem látja. Visszapillant a két idősebb nő felé, kik sutyorognak, a szemük újra meg újra átsiklik rajtuk. Lehet, hogy valamiről lemaradt volna? Vagy ők is ismerik a mellette ülő férfit?
- Innentől kezdve egy órát nyugiban lehet tölteni. Aztán jön a hiszti, hogy szomjas meg éhes.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 11. 09:33
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 09:37 | Link

Egressyék legszebbje
#miértmitcsinálsz #nelegyeélféltékeny

Egy feszült sóhaj szalad ki összeszorított ajkai között, majd követi Aurórát. Teljesen idegen neki ez a szituáció és nem is tervezte, hogy mostanában belecsöppen, aztán hopp hirtelen minden belepottyant az ölébe, most meg nem tud belőle szabadulni. Talán nem is igazán akar..
A hely keresés közben felméri a terepet, hiszen férfi, miért ne nézhetne körbe? Lát itt mindenféle nőt, fiatalt, időset, csinosat, kiábrándítót, hangosat és szerényet azonban számára egyikük sem ér fel ahhoz, aki éppen megragadja a kezét. Arcára vigyor ül ki, és megszorítja a nő ujjait, jelezve neki, hogy pontosan tudja mit csinál, még élvezi is. Bár más helyzetben biztosan visszakozna, de a tegnap esti akciója után, muszáj törlesztenie és a normális énjét elővéve, elviselni, amit a szőkeség a nyakába varr.
- Hát ez remek.
Röviden tömören, de őszintén ejti ki a szavakat a száján. Ez felér egy kínzással, egyáltalán nem fogja élvezni a dolgot, de mindent megtesz a nő kedvéért.
- Mi pedig két órán keresztül fogjuk húzni egymás agyát?
Megvonogatja a szemöldökét, bár szomorúan kell konstatálnia, hogy itt nincs félreeső hely. Nem fognak tudni eltűnni a kíváncsi és érdeklődő szeme elől. Nem mellesleg a gyerekek is eléggé lelombozzák, olyanok, mint a kriptonit. Teljesen bénának és gyengének érzi tőlük magát.  
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 09:37
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 09:48 | Link

Bálint
Játszóház


#hahh #meglátodnemleszunalmas

Mivel túlzottan zavarja, hogy hirtelen, ok nékül kerültek a tekintetek kereszttüzébe, inkább nem ácsorog tovább az ajtóban, hanem céltudatosan, fogva a férfi kezét elindul a legkedvezőbb ülőalkalmatosság felé. Ezen a ponton talán feltűnhetne neki a dolog, de túl féltékeny ahhoz, hogy tisztán lássa a helyzetet, nem látja tisztán szojat a tekinteteket amik nem nézik Bálintot, hsnem felismerik. Leül az egyik oldalsó kanapéra, és maga mellé húzza Bálintot is, csak utána engedi el a kezét. Így a gyerekek nem, csak néhány kíváncsibb anyuka tudja őket kilesni. Hanna közben megérkezik, egy másik kislányt húzva maga mögött, majd mikor megbizonyosodik róla, hogy az anyja itt ül, tovább is áll. Az új barátok és a játék sokkal inkább leköti a figyelmét. Így Rora a férfivel tud foglalkozni, és meg is teszi.
- Meglátod, el fog telni, gyorsan.
Odahajol a nyakához, csókot lehel rá, majd még egyet és még egyet. Kínzóan lassan teszi, a keze végigsiklik a mellkasán, lassan besimít a frissen valast ingje alá. Mindezt persze nagyon diszkréten, már amennyire a helyzettől telik.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 11. 09:50
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 11:59 | Link

Egressyék legszebbje
#kegyetlenvagy #nemszabad #rosszuljösszki

Örül a helyválasztásnak, na nem a játszóháznak, hanem annak ahova ülnek. Bár a kíváncsi tekintetekkel soha nem volt gondja, ezek kereszttűzében nevelkedett és viszonylag normális emberré is sikerült válnia.
Ajkai egy kissé szétnyílnak és egy kisebb sóhaj hagyja el a száját. Ez a nő egyszerűen tönkre teszi, amit művel vele az egyszerre izgatja és dühíti.
Kicsit erősebben ragadja meg a nő kezét és kihúzza a pólója alól. A szeme már elsötétült, ha hagyja, hogy Auróra ezt tovább csinálja, nem lesz jó vége.
- Ha nem fejezed be, nem lesz jó vége ennek.
Idegesen sziszegi a szavakat, nem tudja felfogni, hogy lehet ennyire felszabadult és meggondolatlan a nő. Vagy, ha ez a bosszúja az este miatt, akkor pedig nagyon furcsa módját választotta annak, hogy kicsesszen vele. A perszóna. Ha Hanna nem lenne itt, akkor már rég benne lenne a dologban, de nem akarja, hogy Aurórának szégyenbe kelljen innen távoznia. Nem gondolta volna, hogy kettejük közül ő lesz majd a felelősségteljesebb. Micsoda fordulat.
- Nem vágysz vissza Törökországba?
Bár azt lehetne hinni, hogy nem figyelt, mielőtt kidőlt, azért arra tisztán emlékszik, hogy milyen lelkesedéssel beszélt a nő. Valamivel muszáj elterelnie a gondoltait, hiszen nem fog csak úgy lelombozódni, ha továbbra is forr közöttük a levegő.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 12:14
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 12:16 | Link

Bálint
Játszóház


#könnyűmondani #kínzol


Már várja, mikor lesz megállítva, de addig is...addig kínozza a férfit ameddig csak lehetséges. Nem egészen tudatos amit tesz, de nem tudja megállni. Mikor Bálint megragadja a kezét, úgy mosolyog rá, mint egy rosszaságon kapott kislány, kivéve a bűnbánó pillantást, azt nem tudja megjátszani.
- Erről kizárólag te tehetsz. Olyan vagy mint egy hatalmas mágnes.
De ha kéri, hát abbahagyja, kicsit lehúzódik, majd a háta mögé pillanatva odainteget az állukat éppen felrángató anyukáknak. Nem szívbajos, sosem volt az, de ez a viselkedés sem volt rá korábban jellemző. Bálint bolondot csinál belőle.
- De igen. Csak ez nem olyan egyszerű...nem mehetek csak úgy vissza.
Míg beszél önkéntelenül a férfi térdére csúszik a keze, mikor észbekap, gyoran elveszi onnan, mintha megégette volna. Igen, nem szabad. Igen, szóltak érte. Meg kellene tanulnia végre a korához mérten viselkednie, vagy legalábbis meg kellene próbálnia.
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 12:26 | Link

Egressyék legszebbje
#áldozatvagyok #nemcsináltamsemmit

Mindennek nevezték már eddigi élete során, de mágnesnek soha. Először nem is igazán érti, hogy mire mondja ezt a szőkeség, aztán elgondolkozik azon, hogy viselkedése mennyiben változott a Margit - szigeti találka óta, így sikerül megfejti a talányt.
- Miért nem? Hanna apja miatt?

Nehezére esik kimondani ezt a szót, de szeretné tudni, hogy akkor most ő mennyire is van bent a képben. Nincsenek együtt ez tiszta sor, de hát akkor mi van, vagy mi lesz, mit terveznek. Nem is érti mit foglalkozik ezekkel a kérdésekkel, hiszen ő nem tervez semmit, csak van és élvezi.
Azért nem hagyja ám annyiban a dolgot. Ha lehetséges közelebb csúszik nőhöz és ad egy csókot az ajkaira. Keze közben fel-le járkál a nő oldalán és combján, majd egy elégedett vigyor ül ki arcára. Nem csak Auróra képes bolondot csinálni belőle, hanem ez fordítva is igaz. Az mégsem lehetséges, hogy egy oldalú legyen a játék. Kezét a nő combjához érintve olyan lassan húzza vissza, amennyire ez lehetséges, közben pedig arcát fürkészi.
- Keserves két vagy több óra lesz ez.
Nyom egy puszit a homlokára, majd visszahelyezkedik normális testtartásba, kezét átvetve Auróra háta mögött.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 12:26
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 12:35 | Link

Bálint
Játszóház


#méghogyáldozat #eznemtúligazságos

Mikor Hanna apja szóba jön, kicsit elkomorul, köhint egyet és előre bámul. Érezte, hogy előbb vagy utóbb feljön ez a téma, de más férfi előtt kellemetlen erről beszélnie, pláne ha odavan ezért a férfiért. Ugyanakkor nincs mit titkolnia, felesleges lenne köntörfalazni, egy percig sem gondolkodik el azon, hogy esetleg hazudik, vagy ködösít.
 - Hanna apja. Kirillnek hívják, a tanodában tanít. Az egyetemen ismerkedtünk meg, egyetlen egyszer találkoztunk..az olyan jól sikerült, hogy kilenc hónapra rá megszületett Hanna. Nem ismerem igazán, egyszer találkoztunk azóta, amikor megmondtam neki, hogy Hanna az ő lánya, csakis azért tettem, mert Hanna elkezdett kérdezgetni az apjáról. Nem tartottam fairnek elzárni őt tőle, így visszajöttünk, és ennyi.
Színtelen hangon beszél, azt kivéve, hogy hálás a férfinek, miért nem tolta el magától a lányát, semmi egyebet nem érez iránta. Ez viszont a mellette ülőre nem igaz. Mikor megérzi a kezeket a a combján, akaratlanul is felnyög, de bem tesz semmit, nem szabad, ezt Bálint az imént világossá tette. Nem akar ellenkezni, mett van egy olyan érzése, hogy a mellette ülő nem nagyon tűr ellentmondást.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 11. 12:36
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 13:03 | Link

Egressyék legszebbje
#rosszvagy

Nem számított ilyen hosszú válaszra, tökéletesen beérte volna egy egyszerű igennel vagy nemmel. Tulajdonképpen még most sem tudja igazán a választ kérdésére, de legalább már azzal tisztában van, hogy ezzel a Kirillel, vagy kivel, nem kell vérre menő csatát vívnia. Felettébb megkönnyebbül a tudattól, na nem mintha sok esélyt adna a csávónak, bárki is legyen. Mivel még sosem hallott róla, így nem különösebben érzi azt, hogy félnivalója lenne, hát az ő világában gyakorlatilag nem is létezik ez a fazon.
Auróra mozzanatai és halk nyögése beindítja a fantáziáját, ám képes türtőztetni magát, még. Fejét kissé megemeli és a nő füléhez hajol, hogy szépen suttogva, de jó részletesen közölje vele, hogy most mit szeretne csinálni. Minden apró részletre odafigyel, nem szeretne semmit sem magában tartani, hiszen ha már nem teheti meg, legalább had meséljen róla. Miután végez a részletes tényközléssel, borostájával finoman végigszánt a nő arcélén, majd szája sarkába nyom egy csókot. Keze a mesedélután alatt folyamatos érintkezésben volt a nővel, hol derekát, hol lábát simogatta, kínosan ügyelve arra, hogy semmiféle határt ne lépjen át. Kellemetlen lenne.
Tekintetét csak addig veszi le Auróráról, ameddig végigtáncoltatja barnáit a  kiéhezett nőkön, akiknek szemei majd kiesnek a helyükről, küld feléjük egy-egy mosolyt, majd újra Aurórára figyel.
- Megőrülök tőled, te nő.
Szavai után felmordul, nem engedhette volna meg magának, hogy ilyen helyzetbe kerüljön. Ha tudta volna, hogy nem tud majd kimászni a gödörből, amibe beleesett, lehet kétszer is átgondolja, hogy visszaadja-e a labdát.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 13:04
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 13:19 | Link

Bálint
Játszóház


#könnyű #azt #mondani


Nem kíván több szót pazarolni Kirillre, most kettőjükre koncentrál, de hiába, mert Bálint a földbe döngöli a gyönge próbálkozását. Mikor belenéz a férfi szemeibe az egész teste megfeszül...megpróbálna ellenkezni, de sarokba szorítják, kőkeményen. Így csak annyi lehetősége van, hogy a férfi nyakába fúrja az arcát, ezzel rejtve el mások elől az arcát, ami olyan piros, mint a paradicsom.
- Ne csináld...kérlek.
Hamarosan megérkezik a könyörgés is, Bálint a bolondját járatja vele, megőrjíti.
Csak akkor bukkan elő megint az arca, amikor megcsókolja  férfi, belenyög a csókba, bosszúból meg is harapja a férfi ajkát, habár fele nem olyan erősen, mint szeretné. Az ujjaival zavartan túr bele a hajába, reméli, hogy senki nem hallotta az előző kis szösszenetet. Gyerekek nincsenek a közelben, de a felnőttek is kellően messze ülnek tőlük, úgyhogy legalább ez nem okoz problémát.
- Szörnyeteg vagy.
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 13:30 | Link

Egressyék legszebbje
#akkormostnyugodjle #állattáteszel #csakHannamenthetmeg

Tetszik neki a látvány, bár egy kissé meglepődik azon, hogy a szavaival is képes ilyen hatást elérni. Persze eddig is tisztában volt azzal, hogy jó a beszélőkéje és le tudja venni a nőket a lábaikról, de ez amit most látott, minden várakozását felülmúlta. Ez a nő valami hihetetlen, pont olyan őrült, mint ő. Teljesen elvesztette tőle az eszét és nehezen tud megálljt parancsolni magának. Ad egy kevés teret neki arra, hogy összeszedje magát, de kezét még mindig a combján pihenteti. Ujjával apró köröket ír le, ha egyszer belekezd, akkor nehéz megállítani.
- Te kezdtél bele én csak mesét mondtam neked.
Ártatlanul vigyorog, kezét elveszi a nő lábáról, hátát neki veti az ülőalkalmatosság háttámlájának és úgy méregeti tovább a mellette ülőt. Lábait kénytelen átvetni egymáson, hogy takarja, amit kell, nem akarja, hogy valamelyik kölyöknek ilyesmivel kelljen szembesülnie egy játszóházban.
- Nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással lesz rád, nem találok szavakat, egyszerűen elképesztő vagy.
Hangjából is érződik az ámulat és a büszkeség keveredése. Magára büszke, mert felfedezte egy új tehetségét, a nőtől pedig el van ámulva, egyszerűen leesett az álla az elmúlt percek produkciójától. A baj csak az, hogy túlságosan perverz lenne továbbmenni ezen a téren, főleg, hogy így is többen lesik őket, mint kellene.
- Mennyi időnk van még?
Nem unja a helyzetet, főleg így, hogy kettesben lehet a nővel, de azért valamennyire kívánja már a szabadulást is. A feje, amint visszatér a rideg valóságba elkezd lüktetni, valószínűleg a gyerek zsivaj nem nagyon van segítséggel a másnapos fejre.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 13:40
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 13:38 | Link

Bálint
Játszóház


#temegkiszolgáltatottá #nemtudokelállni

Már el sek tudja rejteni a férfi elől, csak lesüti a szemeit, ránézni sem mer. Bálint olyan kettősséget hozott ki belőle, amiről nem is tudta, hogy benne van. Felvonultatja a szégyenlős kislánytól, a vadmacskáig minden énjét, akár fél óra leforgása alatt.
 - Ezt nem lehet nem élvezni.
Ha nem akarná sem tudná, olyan dolgokat művel vele, olyan könnyedén, amit csak hosszú évek tapasztalata során lehet elérni.
- Nagyjából fél óra...lassan megunja.
Néha látja a hosszú szőke fürtöket, így tudja, Hanna éppen merre jár, nincs megijedve, a kislány amúgy is sokszor elvan magában, nem okoz problémát, vsgyis az esetek nagy részében. Ma reggel igencsak megkavarta az állóvizet, bajr okozott, de még akár valami jó is kisülhet belőle. Halvány mosollyal az arcán nyugtázza, hogy még mindig testi kontaktusban vannak, aztán mikor elhúzza a kezét, Rora utána nyúl. Finom csókot lehel a tenyerébe, hátatfordít a közönségnek, nem akar ránézni senkire, mert nem akarja látni azokat a fura, irigy tekinteteket.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 11. 13:41
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 13:48 | Link

Egressyék legszebbje

#fejezdbe  #nembíromki

Nem lehet? A nő a legkisebb erőfeszítést sem tette meg annak érdekében, hogy ne élvezze a közelséget. Ez pedig nagyon imponál a férfinak, mástól ilyent még nem tapasztalt, főleg úgy nem, ahogyan Auróra kivitelezi. A Margit szigeten még a szende nő, aki egyben anya tigris. A kávézóban a féltékeny és felvágott nyelvű nőszemély, aki egy pillanat alatt behálózta. Aztán jött a hotel, amelyre már nem is tudna megfelelő szavakat találni, amelyek nem lennének korhatárosak. Tegnap este maga volt a gondoskodás, a figyelem, most pedig.. Egy kiéhezett vadmacska, aki belekényszerítette egy olyan dologba, amelyet még álmaiban sem lett volna képes előhozni.
Fél óra. Azalatt az idő alatt annyit mindent tudna műveli, ha lenne rá lehetősége. Az agyában már most minimum tíz dolog lejátszódik és ez egyre csak sokasodik attól, amit Auróra művel. Kezét elhúzza, de csak azért, hogy megragadja a nőét.
- El fogod érni, hogy becipeljelek oda és ...
Fejével a legközelebbi ajtó felé bök. Nem tudja mi van mögötte, az is lehet, hogy trambulin vagy ugráló vár, esetleg wc vagy raktár. Teljesen mindegy. Ha Auróra nem fejezi be, felkapja és nem törődve semmivel sem, bizony becipeli oda, hogy aztán körbenézhessenek. Mert ám fúrja az oldalát, hogy mi lehet az ajtó mögött. Amióta itt vannak, senki nem ment be és senki nem jött ki. Biztos ez az átjáró Narniába, milyen stílszerű lenne egy játszóházban.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 13:48
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 14:02 | Link

Bálint
Játszóház


#takarítunk #nagyakosz

Fél óra hosszú idő, na persze az idő relatív, lehet, hogy Bálint ezzel nem ért egyet, de nem firtatja a dolgot, mert a végén még abban is elbizonytalanoda, mennyi is fél óra. Bálint szinte bármit képes neki bemesélni, eddig is csüngött a szavain, ez valószínűleg ezután sem lesz máshogy. Az viszont jó lenne, ha ez az idővel elmúlna. Mert nem lenne jó, ha minden szavára csak úgy ugrálna. Nem az a fajta, aki bármit megtesz két apró szóért cserébe, de úgy tűnik, hogy a férfi ezt is el tudja érni. Ez pedig még őt is meglepi.
- Nem mered.
Kaján vigyor húzódik a képére, igyekszik nem nevetni, az azért elég kellemetlen lenne ebben a szituációban, de nem tudja megállni.
 - Azt hiszem az egy takarító szekrény.
Bizonyára az, hiszen ezen a helyen oda kell figyelni a higéniára, mégiscsak gyerekek vannak itt, akik néha gusztustalan dolgokra képesek. Ennek a gondolatára el is gondolkodik. Talán tényleg jobb lenne, ha megnéznék milyen eszközökkel takarítanak itt, nem lenne jó, ha esetleg a kislány lebetegedne.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 11. 14:03
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 14:14 | Link

Egressyék legszebbje
#ajjajj #micsodatakarítóeszközök

Nehezen tudja türtőztetni magát, de szerencsére a nő segítségére van azzal, hogy értve a szép szóból, nem kínozza tovább, sehogy sem. Jó ez erős költői túlzás, mert már a jelenléte is elég ahhoz, hogy a férfinak illetlen gondolatai támadjanak. Hiszen már több, mint egy hete epekedik ezután a nőszemély után, hiába volt messzi még az országtól is, gondolatai a nő körül forogtak.
– Majd mindjárt kiderül.
Megfogja a nőt kezét és maga után húzza. Nem foglalkozik azzal, hogy ki hogyan néz rájuk, ő bizony eltűnik az ajtó mögött a szőkeséggel és egy jó húsz perc elteltével nyitja ki újra az ajtót.  
– Ja igazad volt, elég jó takarító eszközeik vannak.
Önelégült vigyorral az arcán sétál el a meredt szemmel bámuló nők mellett. Keze Auróra derekán pihen, úgy vezeti át az asztalok között és igazít az előtte ringó csípőn pihenő szoknyán, mert egy kissé feljebb csúszott valahogy. Hoppá.
Mivel Hanna még mindig nem kerül elő, ezért hozat maguknak egy-egy kávét, meg mellé valami üdítőt, majd kihúzva magát újfent körbepillog a szülők között. Most veszi észre, hogy gyakorlatilag rajta kívül egyetlen egy férfi sincsen ezen a helyen, egyből le is vonja a következtetést, hogy ezek az apukák mennyivel okosabbak nála, mert tudták, hogy nem szabad itt megjelenni. Na majd legközelebb, már ő is tudni fogja. Legközelebb? Micsoda ostoba gondolatokkal kezdett el játszani hirtelen.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 14:14
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 14:25 | Link

Bálint
Játszóház


#mindenrendben #legalábbtisztaságvan

Az aggodalom olyan szinten eluralkodott rajta, hogy muszáj volt Bálint után mennie és megnézni tényleg megfelelően fel van-e szerelve ez a hely. Mert ha nem, akkor legközelebb biztos nem hozza ide a kislányát, sőt, még fel is jelenti a helyet.
Meglepő módon mikor később kijönnek, mindent rendben találnak. Végre megnyugszik, legalább a kislány biztonságban van.
Visszaül az iménti helyükre, nyom egy csókot a férfi arcára és várja a kávét. Csöndesen fogyasztja el, nem szól közben semmit, kerüli a férfi tekintetét, biztos ami biztos.
Végszóra pedig Hanna is megérkezik, kipirulva fut oda hozzájuk, kócos hajjal és közli, hogy bizony éhes és szomjas is, szeretne menni.
- Azt hiszem, itt a vége.
Mondja Bálintnak sóhajtva és halványan rámosolyog. Úgy tűnik ennek a délelőttnek lassan vége.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 11. 14:25
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 14:39 | Link

Egressyék legszebbje
#ittavége #megőrülök

A kávé egészen jó, bár sokkal víz ízűbb, mint amelyet az este folyamán kapott. Kihitte volna, hogy még vissza fogja sírni a jó öreg kotyogóst és annak a zamatát. Ő sem szól semmit, nem szeretné megtörni az a kis csendet, ami kettejük közé telepedett, éppen szükség van rá.
Még mielőtt szólhatna, megérkezik a kisebbik kiadás, aki úgy bújik az anyukájához, ahogy Bálint akarna. Ha valakire féltékeny lesz, az Hanna lesz, de csak azért, mert vele biztosan harcolnia kell Auróra figyelméért. Megfogja a kislányhoz tartozó kezet, bár nem igazán tudja, hogy miért is, mivel nincs jobb dolga segít felöltöztetni Hannát. Feladja a kabátot a szőkeségre, végül ő is magára kapja Auróra illatában pompázó kabátját. Kifelé menet még küld egy-egy csábos villantást a kiéhezett nőknek, majd követi a két hölgyet.
- Nekem most sajnos el kell mennem pár helyre.
Nem menekülési tervének első pontját veti be hanem már így is több időt lógott el a munkából, mint azt szabadott volna. Egy percét sem bánja a dolognak, de pontosan tudja, hogy az örege milyen fejmosással fogja ezért jutalmazni. Leguggol, hogy Hannával egy magasságba kerüljön.
- Megengeded, hogy este átmenjek hozzátok?
Félszegen elmosolyodik. Most nem fog inni, legszívesebben ezt is hozzátenné, de látja a lányon, hogy fáradt, ezért nem szeretné őt felesleges információkkal terhelni. A kislány válasza után felegyenesedik és nyom egy csókot az anyja ajkaira.
- Viszlát Szépségeim.
Kisöpri az arcába hulló tincset és homlokára is nyom egy csókot. Nem fog eltűnni, ostobaság lenne tőle, még úgy is, hogy a gyerek létezésének ténye eddig mindig rossz hatással volt rá. Ez most más. Ez most kell neki.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 14:39
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 14:46 | Link

Bálint
Játszóház


#viszláteste #örülökhogyittvoltál

Sóhajt egyet, igazából nem akar semmire gondolni, csak szeretné élvezni amíg lehet. Szeretne anya és nő lenni, egy ilyen pasi mellett pedig mindkét énje a felszínre tör, mert a férfi engedi neki. Lerakja Hannát az öléből es a kijárat felé vezeti. Míg fizet, fél szemmel Bálintot nézi, ahogy Hannára probálja ráadni a kabátot, majd végül odamegy segíteni, de addigra megoldja, így őt is ötlöztethetik. Igazi királyi bánásmód. Ugyancsak kettősség feszül, szemben azzal, ahogy korábban viselkedtek.
- Rendben.
Nem kötekszik, nem hisztizik. Hiszen neki is lehet élete, nincsenek összekötve, sőt, valójában semmilyen kapcsolatban nem állnak egymással.
 - Ühüm.
Hanna bólogat is közben kezével integet a férfinak, mikor pedig végeznek Rora felemeli a kislányt, úgy gyorsabb lesz.
- Szia.
Viszonozza a csókot, egy ideig nézi, hogy Bálint távolodik, aztán egy mély sóhaj keretében ők is elindulnak.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 11. 14:47
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.


Oldalak: « 1 [2] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek