32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 6. 19:03 | Link

Bálint
Hotel


#bajvan #nagy #megkapomazöltönyt

Rora édesapja szívesen vállalta a gyermekmegőrzést, kisebb korában úgyis kevés időt tölthetett együtt az unokájával. Így aztán el tudort nyugodtan készülni, persze egy kis festék Hannára is került, de a kislány nagyon rendesen tűrte azt, hogy az édesanyja nem vele foglalkozik. Csak az ruháját irigyelte tőle, ugyanis tetőtől talpig arany volt, a csillogása senki figyelmét nem tudta elkerülni. Ehhez mérten a sminkje és a haja kifejezetten visszafogott volt. Nem szerette elrejteni az arcát, de a ruha sem sokat hagyott a képzeletre.
Mikor megjött érte a kocsi, nyomott egy rúzsfoltot a hátramaradottakra és hagyta, hogy a kocsi elvigye a Duna mellé, az igencsak csicsás hotelhez.
Nem az a fajta volt, kit lenyűgöz az ilyesmi, de nem is az, aki hozzá volt szokva. Az élet részének tekintette, hogy vannak tehetősek és kevésbé azok. Így mikor kiszállt a hotel előtt épp csak körbepillantot, majd határozott mosollyal az arcán belépett a hallba.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 6. 19:05
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 6. 19:13 | Link

Egressyék legszebbje

#holazállam #nemhagylakmagadra #visszakellfognommagam

A srácok egész délután halálra szekálták, legfőképpen azért, mert nem kezdett el inni velük. Ők azon az elven működnek, hogy egyetlen nő se ér annyit, hogy ne rúgjanak be napközben. Látszik is rajtuk, túlságosan kölykök még.
Nem mondhatni, hogy túlzottan sokat készült volna. Több öltöny van a szekrényében, mint laza cucc, neki ez a megszokott. Nyakkendőt nem visel, inge pedig nincs a nyakáig begombolva, az túl nyomivá teszi.
Az órájára fél percenként pillant, a hallban ücsörögve várakozik, miközben kezeivel a térdein dobol. Kevés várakozás után, anélkül, hogy felnézne már tudja, hogy megérkezett A NŐ, hiszen a jelenlevő összes férfi ugyanarra néz. Miközben feláll öltönyét begombolja és egy pimasz mosollyal közelít Auróra felé.
- Dögös vagy.
Olyan közel hajol hozzá, hogy a szavakat a fülébe tudja suttogni, majd megragadja a jobb kézfejét és nyom rá egy csókot. Nem kell ezt túlköríteni, szereti tudatni mindenkivel, amit gondol, s ettől nem fog eltekinteni, azért mert egy csinos hölgyről van szó.
- Örülök, hogy itt vagy, megvesztem volna, ha lemondod.
Útra kelt volna, hogy felkeresse és meggyőzze. Mindenáron. A kezét nem engedi el, úgy vezető az étterem felé. Most már biztos benne, hogy ma este nem hagyhatja egyedül a szőkeséget, mert a végén még verekednie kell érte.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 6. 19:33
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 6. 19:24 | Link

Bálint
Hotel


#kellegypezsgő #leveszelalábamról #mitörténik #elájulok


Amint belép a hallba, rögtön kiszúrja Bálintot, a többi emberrel nem is foglalkozik, igazából észre sem veszi, hogy bámulják, az ő tekintét foglyul ejtette a férfi sziluettje, a finoman vasalt ötlöny, a látványra kellemes tapintású ing, nem beszélve arról, ami benne van. Megáll, megvárja, míg a férfi odalép hozzá. Amint ez megtörténik, először a kellemes illat csapja meg, aztán a férfi lehellete csiklandozza a nyakát, kirázza tőle a hideg. Legszívesebben felvihogna, de az illem úgy kívánja, hogy halvány mosollyal az arcán süsse le a szemeit, és úgy fogadja a bókot. Nem utasítja el, tudomásul veszi, ezt délután óta igyekszik alkalmazni, hiszen jótanácsként, még inkább intelemként kapta.
- Te sem panaszkodhatsz.
Igyekszik visszafogni magát, de a gondolatai..azok nem bírnak magukkal. Ha nem szedné minden erejét össze, biztosan megrogyna a lába a férfi érintésétől, nem mutatja, de teljesen levette a lábáról.
 - De szerencsére ez nem történt meg.
Bár az apjából, ha egy kicsit későn is, de előjött a féltés. Jókor. Van már egy gyereke, nagyobb bajba nemigen keveredhet, és ezt az apja is így gondolta, mikor Rora elmondta neki, hogy hová megy, és, hogy kocsit küldenek érte. Hagyja magát elvezetni az étteremig, itt még soha nem járt, na nem mintha a hallban olyan sokat időzött volna, lopva felpillant a mennyezetre, majd végifvezeti a tekintetét a vacsorázókon. Ha meg is fordult a fejében, hogy túlöltözte az estét, akkor most minden félelme elszállt, a nők nagyrésze legalább annyira ki volt öltözve, mint ő, hacsak nem jobban.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 6. 19:25
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 6. 19:32 | Link

Egressyék legszebbje

#tisztánkellesz #neigyálsokat #megölökmindenkitakirádnéz

Szerencse vagy sem, most itt vannak és ő kihúzva magát, büszkén lépked a dögös anyuci mellett. Nyilván ezzel a teremben rajta kívül senki sincs tisztában, s félreértés ne essék, akkor is így sétálna Auróra oldalán, ha nem lenne anyuci. Na jó, akkor talán kevésbé feszélyezve, mert ez a tény, még mindig hátráltatja abban, hogy lazán tudjon viselkedni.
Az étteremben olyan helyen kapnak asztalt, ami nem annyira forgalmas, a közelünkben szinte nincsen senki. Nem véletlen, tett azért, hogy így legyen. Nem bírná elviselni, ha kiéhezett, idegen férfiak már a tekintetükkel levetkőztetnék ezt a nőt. Valószínűleg a kellemesnek nem nevezhető jobb horgával jutalmazta volna ezt.
A széket kihúzza neki, miközben hátához önkéntelenül is hozzá érinti a kezét. Ó micsoda puha bőr, milyen szépen kirajzolódó formás hátsó, na meg az elbódító illat. Kezdi úgy érezni, hogy itt nem is ő a vadász, hanem a teljesen becserkészett vad. Lassan foglal a nővel szemben  helyet, nem azért mert semmi kedve írt lenni, sokkal inkább a látvány végett. Annyira elmerül a piszkos fantáziájában, hogy fel se tűnik neki, mennyivel tovább tart ez az egyszerű mozzanat, mint kellene. Zakóját kigombolja, nem csak a legalsó gombot, ahogy azt illik, az összeset és az ujját kissé feltűri.
Mikor végre eléjük kerül egy pezsgő, amelyet most egy jóképű pincér hoz ki nekik, féloldalas mosollyal néz a nőre és lazán emeli feléje a poharat.
- Legyen felejthetetlen ez az este.
Szavait komolyan gondolja. Ő biztosan emlékezni akar minden pillanatra, még ha véletlenül rossz dolog is történne, arra is. Összekoccintja a poharát a szőkeséggel és egy kisebb kortyot fogyaszt a nedűből. Tekintete mindvégig a vacsorapartnerén pihen, esély nincsen rá, hogy egy pillanatra is levegye róla a tekintetét.
- Olyan dögös vagy ebben a ruhában, hogy be kell valljam, legszívesebben nem ide kísértelek volna.
Mit kerteljen. Már a kávézóban is bebizonyosodott, hogy megy nekik az, ha őszintén kell társalogni a másikkal. Ha pedig ez megriasztja a nőt, hát akkor vacsoráznak egy jót, végül pedig szívesen elviszi haza. Nem erőszak semmi.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 6. 19:38
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 6. 19:37 | Link

Bálint
Hotel


#csakegykicsit #oldjaafeszkót #égek #leülnékmégegyszer

Hagyja, hogy a félreeső helyre vezessék. Ő is jobban örül neki, hogy elbarikádozzák őket a kíváncsi tekintetek elől, kevésbé lesz zavarban és nem kell attól tartani, hogy esetleg kihallgatják őket. Nem érzi magát feszélyezve, egészen addig, amíg a férfi nem ér hozzá, akkor azonban elpattanni látszik benne valami. Egy pillanatra megdermed, még akkor is érzi, hogy a kezek égetik, mikor már Bálint szembe ül vele. Lehetséges volna, hogy valami ennyire vérlázító legyen? Elszokott attól, hogy valaki így érinti meg, pedig mintha pusztán véletlen lett volna dolog. Mi lesz, ha később szándékosan teszi meg? Bele sem mer gondolni, akkor mit fog okozni benne az érintése.
Amikor eléjük kerül a pezsgő, épp csak felpillant a pincérre, megajándékozza egy mosollyal, de kizárólag az illem kedvéért, nincs benne semmi egyéb, mikor pedig eltűnik, meg sem tudná mondani, hogy férfi volt-e vagy nő.
- Reméljük úgy lesz.
Koccint Bálinttal, majd belekortyol a pezsgőbe, pedig legszívesebben lehúzná az egészet.
- Éhgyomorral nehéz lenne folytatni az estét, a ruha pedig megérdemelte a kimenőt.
Felfogható ez egy köszönömként is. Ami pedig a ruhát illeti, hosszú évek óta állt a szekrényében, még a gólyabálra vette, amire nem ment el, de büszkeséggel töltötte el, hogy még mindig belefér. Időközben a pincér visszatér, hogy felvegye a rendelést. Rora ki sem nyitotta az étlapot, nem is állt szándékában. Helyette belekortyol a pezsgőbe, jelentőségteljesen. Nem ő rendel, eszében sincs. Hagyja, hogy a férfi férfi legyen és vezesse az estét.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 6. 19:37
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 6. 19:41 | Link

Egressyék legszebbje

#sokbakerülsznekem #nemleszingyen #hogytörleszted?

Rendezi sorait, úgy dönt nem lehet annyire nyomulós, mert megint előkerülnek az elhamarkodott következtetések, amelyek nem a legszebb oldalát mutatják meg. Úriembert ígért, így az is lesz. Az étlapot nem nézegeti sokáig, neki teljesen mindegy lenne, hogy mit esznek, az estének egyáltalán nem ez a lényege. A pincérhez odafordul, és kér tőle két borjúcombot, burgonyapürével és zöldbabbal. Halhoz most nincsen kedve, s reméli, hogy Auróra nem az a típusú nő, aki elbőgi magát, mert egy állat kerül a tányérjára, elvégre török felmenői is vannak. Mikor végre a pincér eltűnik, figyelme ismét a nőre irányul. Azonban nem viszi túlzásba, nem akarja azt éreztetni, hogy bármelyik pillanatban képes lenne ráugrani, pedig aztán...
- Szóval, ha itt végeztünk, elvileg nekünk kell összeszedni a srácokat, de van egy olyan érzésem, hogy ez minden percben változik.
Megköszörüli a torkát, s miután befejezte a mondanivalóját eltűntei a pezsgőt.
- Előre szólok, hogy ők azok a tipikus s***fejek. Az összes gusztustalan férfi trükkel be fognak próbálkozni nálad, annak ellenére, hogy ott leszek melletted.
Ismeri már őket ennyire, talán még azt is pontosan tudná idézni, hogy miket fognak mondani. Úgy vetődnek majd Aurórára, mint a prédára, egészen addig, amíg le nem csillapítja őket. Már pedig ez meg fog történni, abban száz százalékig biztos.
- Talán az a legjobb, ha nem is foglalkozol velük, bár ahogy a kávézóban tapasztaltam eléggé felvágott a nyelved.
Elmosolyodik. Ez bók, egy rossz szava se lenne a nőre. Behálózta, pedig szinte semmit se tud róla.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 6. 19:45 | Link

Bálint
Hotel


#ezaminimum #nemsajnallak #amúgyissokpenzedvan #eljöttemnemelég

Türelmesen megvárja, amíg Bálont rendel, nem figyel igazán od, jóformán semmire, pedig ha valahol, hát itt van mit nézni. Ritkán lát az ember ekkora luxust, testközelből, legalábbis ő biztos nem. Soha nem izgatta különösebben a pénz, az előtte ülőjé sem hozta lázba, inkább csak  kíváncsisággal töltötte el. Vajon örökölt? Nem is tudja, mivel foglalkozik benne, igazság szerint semmit nem tud róla. De részben ezért is vannak itt, hogy megismerjék egymást.
- Azt hiszem meg tudok birkózi velük. Elég nagy tapasztalattal rendelkezem e téren.
Utalva ezzel arra, hogy ő az esetek nagy reszében megközelíthetetlen. Szőke lányként élni törökök között mindennapi kihívást jelent, mert igazi kuriózumnak számít, főleg a kék szemeivel. De ő minden egyes alkalommal hárított, bárhogy is kőzelítettek felé. Bálint ezalól kivételt jelentett, neki igent mondott, de nem áll szándekában cserélni.
- Kíváncsian várom, vajon meg tudnak-e lepni.
A pasik elég találékonyak, ha csajozasról van szó, érdekli, hogy vajon meg tudják-e még lepni. Amint kihozzák az ételt, az ölébe teríti a szalvétát, és nekikezd az ételnek, ami első kóstolásra is ínycsikalnó. Nem volt kifejezetten éhes, mégis sikerült majdnem az egészet eltüntetnie. Mikor lerakja az evőeszközt, megissza a maradék pezsgőt. Úgy tűnik hamarosan indulnak, ami azt jelenti, hogy kénytelen lesz ellenőrizni a kinézetét, mielőtt tovább mennek.
- Egy perc, és jövök.
Útbaigazítast kér a pincértől, majd eltűnik, egészen tíz percig várat is magára. Mikor végez, lassú léptekkel szlalomozik az asztalok között és már távolról igyekszik felvenni Bálinttal a szemkontaktust, hogy egy mosollyal ajándékozza meg.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 6. 19:45
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 6. 19:59 | Link

Egressyék legszebbje

#ennéltöbbkell #elrabollak #nemengedlekel

- Ebben egy percig sem kételkedem.
Elmosolyodik egy pillanatra, mert látja lelki szemei előtt ahogy a nő lazán a földbe tiporja a többieket. Képes rá, ezt már a kávézóban tapasztalta.
Az ételt lassan és csendben fogyasztja el. Nem illik evés közben társalogni és ezt tiszteletben is tartja. Amúgy is, olyan izgatónak tartja az egész helyzetet, hogy félő olyant mondana, amit a nő nem biztos, hogy megbocsájtana. Mikor végez, komótosan megtörli a száját.
Teste megfeszül, amikor a nő felemelkedik és úriemberek méltóan ő is megemelkedik. Tekintetével végig követi a minden mozzanatát, oly óvó pillantásokkal lesi, mintha attól félne, hogy valami vagy valaki képes lenne  rávetni magát. Egészen addig feszülten üldögél, amíg végre meg nem pillantja partnerét, aki így a távolból még inkább elkápráztatja. Tekintetét lassan futtatja végig Aurórán és alig láthatóan mintha még az alsó ajkát is megnyalná. Mikor a szőkeség visszér felkel, hogy kihúzza neki a széket, majd ismét helyet foglal vele szemben.
- Desszertet?
A süteményre gondol, bár ő nem mondana nemet másra sem. Ha Auróra kér még valamit, azt is megrendeli és türelmesen megvárja, hogy elfogyasztja, csak ezután íratja a számlát a szobához. Ha nem kér semmit természetesen ez a cselekedett elmarad. Felsegíti a nőt a székből, majd derekára csúsztatja a kezét, úgy irányítja kifelé az étteremből.
- Keressük meg ezeket a szégyenteleneket.
Elmosolyodik. Fogalma sincsen merre lehetnek, de tartja magát a megbeszéltekhez. A liftbe irányítja a hölgyet, majd megnyomja a legfelső gombot. Ezután visszalép Auróra mellé, éppen olyan kevés távolságot hagyva maguk között, hogy a nő mindenképpen zavarba jöjjön.
- Legközelebb testőrt is küldök érted.
Bár rajtuk kívül senki sincsen a liftben, mégis csak suttogja a szavakat, annyira közel hajolva, hogy szája majdnem eléri a nő nyakát.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 6. 20:50 | Link

Bálint
Hotel


#shapeofyou #mágnesvagy #mitcsinálsz

Amikor visszatér és a férfi felemelkedik vévigvezeti rajta a tekintét, úgy tűnik ezzel ma nem tud betelni. A kérdés már csak az, hogy ez csak az újdonság varázsa, vagy Bálint tényleg ennyire levette a lábáról. Valószínű az utóbbi de a külcsíny jelentős mértékben hozzáad az értékhez. Az öltöny mindig a gyengéje volt.
 - Köszönöm, de azt hiszen ezt a desszertet kihagyom.
Talán majd egy másik alkalommal, amikor a kíváncsisága alább hagy, képed lesz elfogyasztani valami édességet is.
- Menjünk.
Bólint, elfogadja a felkínált kezet, a másikkal lesimítja a szoknyáját, és hagyja magát vezetni, szinte az orránál, jelen esetben a derekánál fogva. Mikor beszállnaj a liftbe, és az ajtó becsukódik mögöttük, úgy érzi, felforr közöttük a levegő, főleg, mikor Bálint közelebb lép hozzá, és a fülébe súg. A lélegezte felgyorsul, mikor a szája elnyílik, önkéntelenül is felsóhajt, ahogy oldalra billenti a fejét. Bár soha nem érnének fel. Kezét önkéntelenül a férfi nyaka köré csavarja, felpillant rá, majd miközben az ajkát éppen, hogy csak a férfiéhoz érinti, egyenesen belenéz a biztonsági kamerába.
- Azt hiszem, nem vagyunk egyedül.
Önkéntelenül is az ajkába harap a gondolatra, ekkor nyílik ki a lift ajtaja.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 6. 20:50
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 6. 21:12 | Link

Egressyék legszebbje

#csakrámfigyelj #rosszvagy #necsábíts

Azok a szemek, a hihetetlenül kék szemek, amelyek ártatlanul néznek rá és egy szörnyű pillanatig úgy érzi, mintha keresztüllátnának rajta, ő meg csak úgy áll, védtelenül. Kezei automatikusan a nő dereka köré fonódnak és most az egyszer bánja, hogy a lift ilyen hamar ér fel a kiválasztott szintre. A nő úgy játszik vele, ahogyan neki kellene ezt tenni. Tökéletesen hozza a lapjait.
Összeszorítja ajkait, majd egy apró lökés kíséretében kitessékeli vendégét. Micsoda játék lesz ez.
A lakosztály ajtaját óvatosan löki be és nem is csodálkozik az elé táruló hatalmas káoszon. Csak azért nem ég az arca, mert tisztában van azzal, hogy legalább saját lakrésze tiszta, mivel megfenyegette a többieket, hogy be ne merjenek menni. A srácok neveit egyenként kiabálva halad végig egy - egy szobán, majd amikor semmi választ sem kap,  odalép Auróra elé.
- Szerintem már elmentek.
Nem bánja. Kifejezetten örül. Hirtelen közelebb vonja magához a törékeny testet és viszonozza az apró csókot, amit a liftben kapott. Éppen annyi ideig tart, mint az első, nem kell túlzásokba esni már az elején.
- Úgy gondolom, van még egy utunk a liftben.
Megemelgeti a szemöldökét és felvesz a földről egy ledobott pólót, mert ha ismét a liftbe kerülnek, akkor még hasznát veheti. Aztán ha mégsem kell, majd a legelső szemetesbe beledobja vagy odaajándékozza egy hajléktalannak.
- Mehetünk?
Sejtelmesen mosollyal az arcán fordul a nő felé. Átadja most neki a lehetőséget a döntésre, nem szeretné elvenni tőle a szabadságérzet jogát. Még.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 6. 22:11
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 6. 21:25 | Link

Bálint
Hotel


#csaktégedlátlak #rosszáteszel #mármindegy #végemvan

Mikor kilépenk a liftből illedelmesen követi Bálintot, hiszen nem tudja merre kell menni. Mikor belépnek a lakosztályba megáll a hallban, és megvárja amíg a férfi körbenéz, körbekiabál, de láthatólag az egész teljesen üres. Nem tudja, hogy ez most jó hír, vagy rossz, de ha nincsenek itt, ezekszerint lehet, hogy más irányba halad a ma este.
- Úgy tűnik.
Elmosolyodik, majd mikor Bálint ismét közel kerül hozzá, közelebb simul hozzá a  kezeivel a vállába kapaszkodik, mert attól tart, ha nem teszi meg, akkor a lábai cserben hagyják. Hagyja magát, akár egy rongybaba, egyáltalán nem tud ellenkezni és nem is akar, csak azt bánja, hogy az apró játéka az ajkaikkal visszacsap rá, de a tisztességes csók elmarad. Mély levegőt vesz, igyekszik nyugodt maradni, miközben Bálint lenyúl a  pólóert.
- És hová megyünk?
Bár sejti, de hallani akarja, a férfi szájából.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 6. 21:26
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 6. 21:35 | Link

Egressyék legszebbje
#döntsdel #szabadakaratodvan #csaknehagyjitt

A nő közelsége, teste simulása és a ruha, amely tökéletesen kiemeli az alakját, a fantáziáját felettébb izgatja. Azonban inkább úgy határoz, hogy visszafogja magát annak érdekében, mert nem szeretné elijeszteni a másikat. Kár lenne.
- Gondolom illene megkeresni őket, ha már erről volt szó.
Minden porcikája tiltakozik és erős harcot vív saját lelkével, miközben kiejti ezeket a szavakat a száján. Neki éppenséggel lennének ennél jobb ötletei, s kifejezetten örülne, ha kitudnák használni azt a lehetőséget, hogy rajtuk kívül éppenséggel senki sem tartózkodik itt. Visszalép a nő közelébe és vágyakozó tekintettel néz le rá. Ez a vágy már a sziget óta benne van és egész nap csak egyre inkább izzott benne, nem szeretné veszni hagyni.
- De rajtad múlik, hogy mi lesz Auróra.
Bár ő a férfi és most ő számít a házigazdának, szeretne megadni minden lehetőséget a hölgynek. Nem lenne jó, ha  elkönyvelné egy akaratos, önfejű gazdagnak, aki mindenben irányítani akarja.
- Mit szeretnél csinálni?
Nem lép el mellőle, szépen kivárja, hogyan dönt a nő és ahhoz mérten cselekszik.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 6. 21:38
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 6. 21:49 | Link

Bálint
Hotel


#nemhagylak #acélugyanaz #szépaszobád #denematiéd

Tehát rajta múlik. Ez gondolkodóba ejti, vajon mit csinálna most szívesen? Nem akar elmenni. Nem tudja, hogy ez az egész meddig fog tartani, ezért addig él a helyzet adta lehetőségekkel, amíg tud. Ha most lelépne, biztos, hogy egész életében bánná. A barátai már biztos messze járnak, és valószínűleg ittasak, felesleges lenne csatlakozni hozzájuk. Érdemben semmi jóra nem számíthatnak ha most nekiállnak bulizni.
 - Melyik a te szobád?
Ha Bálint megmutatja, ellép a férfitől és elindul a szoba irányába, közben persze mindent megnéz, csöndben, nem szól egy szót sem, figyel. Próbál valami személyesre bukanni, bármire, amiből le tud szűrni valamit, de csalódnia kell. A szobába érve sem talál semmit, a bőrönd csukva. Nem zavartatja magát, belepillant a szekrénybe is, de az öltönyön kívül semmi érdekeset nem lát, végighúzza rajtuk a kezét, majd visszamosolyog a válla fölött a férfira.
- Szép.
És ekkor veszi észre a hatalmas, puha bevetett ágyat. Nem tudja megállni, lerúgja a cipőjét és elterül rajta.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 6. 21:50
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 6. 22:04 | Link

Egressyék legszebbje
#mitcsinálsz #innenmárnemmenekülsz

Gondolatban már felkészült arra, hogy hogyan kellene lebeszélnie a nőt a távozásról, azonban meglepetésére semmi ilyesmit nem kell szavakkal megformálnia. Lábai a földbe gyökereznek, teljesen az ellenkezője történik mindannak, amire ő a ma este folyamán felkészült. Fejével a szoba ajtaja felé biccent, próbál nem a szőkeség képébe belevigyorogni, így csak azután ölti fel a legbárgyúbb mosolyát, miután a nő már elindult. Ökölbe szorítja jobb kézfejét és a szájához emeli, így nézi végig a szemei előtt ringó csípőt, amely egyszer csak eltűnik a hozzátartozó szobában. A földről felvett pólót eldobja a fenébe és zsebre tett kézzel követi a hölgyet.
- Én nem tartalak vissza.
Csibészes mosolyt villant rá, egyáltalán nem zavarja az, ahogy a nő közlekedik. Kereshet itt személyes holmikat és emlékeket, de mind hiába. Ez az egész csak egy átmeneti szállás, ahol éppen meghúzták magukat a srácokkal és amúgy sem szereti az ilyen képekkel és személyes tárgyakkal telepakolt lakásokat.
- Jól mutatsz azon az ágyon.
Végül csak beér ő is egy mélyről jövő sóhaj kíséretében jut erre a következtetésre. Zakóját leveszi és beakasztja a szekrénybe, majd ismét az ágy felé fordul, hogy lassú kimért léptekkel közelítse meg azt.
- De az a helyzet, hogy tudok egy jobb helyet, ahol jobban mutatnál.
Míg beszél odaér az ágyhoz, s mivel jelnek vette azt, hogy a nő erre vette az irányt, innen már nem ad neki visszakozási lehetőséget. Fölé tornyosul, de csak azért, hogy karjait a teste alá csúsztassa és felemelje az ágyról. Most nem kell azt a fordulatot várni, hogy Supermanként elrepül vele valami romantikus helyre, hogy aztán ott éjszakázzanak. Egyszerűen csak a fürdőszoba felé veszi a nővel az irányt.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 6. 22:11
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 6. 22:17 | Link

Bálint
Hotel


#másnap #holvagyok #jahogyitt


Egy puha ágyban kel...ami furán nem hasonlít a sajátjához. A szemei rögtön kiapattannak, magához szorítva a takarót felül és körbepillant. Ekkor látja meg a mellette alvó Bálintot. Kicsit megnyugszik, ám ahogy a tegnap éjszaka emlékei megrohanják kénytelen a kezeibe temetni az arcát. Nem bánta meg, egy pillanatra sem. Óvatosan kikel az ágyból, miközben elkapja az éjjeliszekrényen lévő telefont és miközben suttogva szól le a portára kávéért könyörögve megtalálja a férfi ingjét, jobb híján abba bújik bele.  A portás közli, hogy néhány percen belül felviszik a kávét, úgyhogy csöndesen elhagyva a szobát elindul az ajtó felé, abana  reményben, hogy még senki nincs ébren. Septében körbenéz, de csend honol a lakosztály minden pontján. Nyilván mindenki kipiheni a tegnao estét, de neki semmi baja, tele van enegeriával.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 6. 22:18
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 6. 23:21 | Link

Egressyék legszebbje

#bolonddáteszel

Már régen aludt ennyire nyugodtan. Nem szokta átaludni az éjszakákat, legtöbbször valahol a közepén felkel és neki áll dolgozni, de most ez kivételesen nem így történt. Annyira mélyen alszik, hogy fel se tűnik neki, mikor tűnik el mellőle a nő.
Azonban a bejárati ajtón érkező, a kelleténél erősebb kopogásnak köszönhetően, szemei lassan kinyílnak. Kezével automatikusan a mellette fekvő felé nyúl, aki azonban sehol sincsen. Csalódottan veszi tudomásul, hogy a nő eltűnt mellőle, egyből arra gondol, hogy bizony szépen hoppon maradt. Ezért amennyire csak lehetséges olyan gyorsan kel ki az ágyból. Felülről semmi sem fedi testét, alul egy sötét szürke melegítő nadrágot visel, lassan, fejét vakargatva sétál kifelé a szobából. Már a szoba ajtajában ácsorogva sikerül kiszúrnia az irtó dögös nőt, méghozzá két kávéval, amely megdobogtatja az amúgy jegesedő szívét. Léptei tovább haladnak és az ajtóban ácsorgóig meg sem áll, mikor végre odaér ad a nő a szájára egy puszit és még azelőtt betessékelni a szobába. Nem azért, mert szégyellné, hanem saját magának szeretné megtartani, így jobb ha senki sem veszi észre. Bár a srácokat ismerve a délelőtt folyamán esélytelen, hogy felkelnek.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 6. 23:22
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 6. 23:29 | Link

Bálint
Hotel


#belédesek #vagymárestem #büntetnikellene

Szerencsére az egész lakosztályban csend honol, sehol egy lélek. Egy kicsit megnyugszik, mert a ruházata igencsak foghíjjas, lényegében csak az ing van rajta, semmi más. Türelmetlenül vár az ajtó előtt arra várva, hogy végre kopogjanak, elvehesse a kávét és visszameneküljön az ágyba.
Ez perceken belül meg is történik, pont amikor Bálint kilép a szobájából. Rora elveszi a tálcát a pincérnőtől, aki elég látványosan nyújtigatja a nyakát. Rora hátrapillant, megvárja míg a félmezetlen férfi odaér, viszonozza a csókját és a nőre pillant, aki még mindig az ajtóban áll.
- Foglalt.
Sziszegi a fogai között, majd szó szerint bevágja a nő orra előtt az ajtót.
- Jól van, megyek már vissza...nyugi, nem vettek észre, mindenki alszik.
A tálcát a kezén egyensúlyozva sétál vissza a szobába.
- Hozattam nekünk kávét, remélem nem bánod.
Igyekszik tünderi képet vágni, mert tudja, hogy nem szabadott volna kijönnie a szobából.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 6. 23:31
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 6. 23:35 | Link

Egressyék legszebbje
#istennővagy #nemengedlekhaza

Büszkén húzza ki magát, és alig bírja megállni, hogy ne röhögjön a pincérnő arcába.
- Micsoda harcias vagy már kora reggel.
Nyom a feje búbjára egy csókot, majd neki áll óvatosan visszaterelgeti a nőt. Túlságosan akaratos és önző ezen a téren, nem akarja hogy más lássa, vagy csak hozzászóljon. Hajlamos néha túlzásokba esni, valószínűleg most is ez történik.  Az ajtófélfának támaszkodva nézi végig, ahogy Auróra helyet keres a tálcának, majd kitárt kezeivel jelzi neki, hogy menjen oda.
- Nem is ismersz, mégis olyan, mintha a vesémbe látnál. Pont kávéra van szükségem. Köszönöm.
Magához húzza és óvatosan megöleli, közben kezét szemtelenül a nő fenekére csúsztatja és finoman belecsíp.
- Cserébe szerzek neked ruhát. Nem foglak napközben abban kiengedni emberek közé.
Fejével az estélyi fele bök, majd elengedi őt és a kávéért nyúl.
- Ne aggódj. Nem valami itt hagyott göncöt kapsz. Ebben az ágyban rajtad kívül, velem nem aludt más.
Beleiszik a kávéba majd egy féloldalas mosolyt villant felé. Nem csak, hogy nem aludt, de nem is feküdt, sőt a szobába se engedte betenni a lábát más nőnek. De ezt inkább még nem közli, mert sikerülne vele lerombolnia, minden róla felépített képet.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 6. 23:44
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 6. 23:41 | Link

Bálint
Hotel


#muszájlesz #rosszvagy #mileszmost

- Muszáj észhez térnem, és ez csak kávéval lehetséges.
Sóhajtva lerakja az asztalra a tálcát, majd visszasétál a férfihez, átkarolja, majd mikor az belecsíp a hátsójába felsikkant.
- Azt megköszönném. Nem szívesen lépnék ebbe fényes nappal ezzel az utcára.
Ráadásul nem szeretné ha ennyire nyilvánvaló lenne, hogy éjszakázott, na nem mintha szégyellné, de nem akar olyan lány lenni, a méltósága utolsó morzsáját hát ezzel megőrzi.
A kávéval az ablakhoz sétál, belekortyolva nézi a Dunát, az autókat és az embereket. Van aki minden nap elmegy ezelőtt az épület előtt és még csak be sem engednék, egy kávéra sem telne nekik.
- Lassan amúgy is mennem kell...
Erre több oka is van. Egyrészt Hanna biztosan várja haza, na meg Bálintot sem áll szándékában feltartani, hiszem hamarosan úgyis tovább állnak.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 6. 23:41
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 6. 23:44 | Link

Egressyék legszebbje
#nemenjel #megveszek

- Pedig elképesztően dögös vagy így.
Elmosolyodik. Nincs az a lehetséges végkimenetel, hogy tisztességes kinézet nélkül engedje ki az ajtón ezt a nőt. Ha kell, akkor elmegy és vesz neki ruhát, sminket, bármit, amit kíván. Azonban szerencsére van ennél egy határozottan jobb, bár elég szokatlan ötlete. Szó nélkül eltűnik, és pár perccel később egy bordó ruhával, meg valami női holmikkal tele lévő táskával tér vissza.
- Tessék, valamit csak tudsz használni belőle.
Káté barátnőjétől nyúlta le, aki éppen annyira kiütve fetreng a másik szobában, mint kedvesnek nem titulálható párja. Úgy tűnt eléggé jól sikerült az éjszakájuk, bár az eléggé meglepő, hogy ők csak ketten fetrengenek egymás mellett. Haladás.
- Nincs esély rá, hogy még egy keveset maradj?
Karjait összefonja maga előtt és úgy figyeli, ahogy Auróra készülődik. Nem tudja, hogy van-e arra esély, hogy újra összefussanak, ezért kiszeretné élvezni minden percét, amíg itt van.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 6. 23:44
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 6. 23:57 | Link

Bálint
Hotel


#muszájmennem #összefogsztörni #mármostsírok

 
- Te is az vagy.
Visszapillant a férfire, megajándékozza a legszebb mosolyával, amit csak ki tud préselni magából. A szíve összefacsarodik a gondolatra, de amikor Bálint megérkezik a ruhával, tudja, hogy mennie kell. Szavai ellenben állank a tetteivel, kezdi úgy érezni, hogy a szorul a hurok és menekülnie kell, ez nem az ő világa és talán soha nem is lesz az.
- Köszönöm.
Kiissza a kávét, majd ledobja magáról az inget és elindul a fürdőbe, hogy összeszedje magát.
- Bálint...
Vet rá egy pillantást, mikor visszajön, majd a táskáját kezdi keresni.
- Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne. Hamarosan amúgy is menned kell...bárhová is mentek. Nem szeretnélek visszatartani.
Bár megtehetné! Legszívesebben elsírná magát, de igyekszik határozott maradni, de nem döntött véglegesen.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 6. 23:57
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 7. 00:02 | Link

Egressyék legszebbje

#nemtartalakvissza #menjhamenniakarsz

Már abból tudja, hogy nem fog tetszeni neki, amit a nő mond, ahogy a nevét kiejti. Jobb kézfeje ökölbe szorul, teste megfeszül, úgy áll az ajtóban, mint aki ölni is képes lenne. Nem szokott hozzá, hogy valaki ennyire sietősen akarjon távozni tőle, sőt ahhoz sem szokott, hogy nemleges, hárító választ kapjon.
- Ha ezt akarod.
Felsóhajt, majd lazít kicsit testtartásán, mert nem akar egy félőrültnek tűnni. Eláll a nő útjából és az karjával hanyagul az ajtó felé mutat. Erőszakoskodni és könyörögni nem fog, ha Auróra ennyire távozni akar, hát menjen.
- Örültem, az újbóli találkozásnak.
Hangja hűvös, a kedvesség, amellyel a kávét fogadta tovaszállt. Az arcáról nem lehet semmilyen érzést leolvasni, teljesen elzárkózott, leginkább egy hisztis gyerekhez hasonlítható a viselkedése.
- A ruhádat itt ne hagyd, nem tudnék vele mit kezdeni.
Megtartaná és kincsként őrizné, vagy felgyújtaná, még nem tisztázta le magában. Bár egy itt hagyott holmi, jó lehetőség lenne arra, hogy egy újabb találkozójuk legyen, mégsem kívánná ezt a gyerekes formát alkalmazni. Ha Auróra sikeresen véve az akadályokat felöltözik és mindent magához vesz, elkíséri a bejárati ajtóig és szavak nélkül engedi útjára a nőt. Miután az ajtó becsukódik egy nagyobbat ver öklével bele, aztán visszasétál a szobájába hogy tovább aludjon.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 7. 08:16 | Link

Bálint
Hotel


#márbántasz #pedigmegígérted

Néhány másodperc után azonban
már máshogy áll a dolog. Jól esett volna neki, ha Bálint marasztalja, de nem így történt, neki pedig eszében sincs könyörögni, ahhoz túl büszke. Talán csak egy kis megerősítésre lett volna szüksége, amiből sejthette volna, hogy van értelme maradni, hogy a férfi tényleg szeretné és nem csaj illemből mondja. Az azonban egyáltalán nem éri váratlanul, hogy Bálint nem tesz semmit, hanem bezárkózik és szélbek ereszti. De ez még nem jelent azt, hogy nem is bántja a lelkét. Egy hosszú percig még farkasszemet néz Bálinttal, aztán lenyúl a ruhájáért és a kabátjáért.
- Nem hagyom itt. A ruhát pedig majd visszaküldöm.
Biztos nagyon drága volt, így amint lehet, leveti. Amúgy sem szeret más ruhájába bújni. Arról nem is beszélve, hogy a tulajdonos kilétét illetően is vannak kétségei. Már nem is annyira szép ez a ruha.
- Én is örültem.
Amikor kilép az ajtón az ujjával Bálint kezéhez ér és úgy indul el a kijárat felé.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 7. 08:19
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.


Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek