34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:
Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 20:27 | Link

Auróra
Margit-sziget


#végedvan #aranyosagyerekedholvetted

Brigád. Így nevezték el az ő titkosnak már alig hívható, gazdag ficsúrokból álló csoportjukat, amelynek minden évszakban volt egy nagyobb volumenű össznépi találkozója. Budapestre azért kerültek, mert Káténak itt volt egy aktuális csaja, akivel éppen a nászutas fázisban voltak, így nem bírtak elválni egymástól még egy cigaretta erejéig sem. Szóval kényszermegállót tettek be, többnaposat, mert akkor már a többiek is be szeretnének csajozni, minden este máshol. Ez azzal jár, hogy minden este mindenki annyit iszik, amennyit a szervezete képes elbírni, másnap pedig, amint felkelnek újrakezdik. Gusztustalan ördögkerék.
Ő maga már nem annyira élvezi ezeket a dolgokat, de mivel esze ágában sincsen a közeljövőben megállapodni, ezért ha hívják elmegy. Azonban már közel sem üti ki magát annyira, mint a többiek. Ezért is lehetséges az, hogy amíg a lakosztályban haldokló nők és férfiak fetrengnek egymáson, neki lehetősége van a kondijára odafigyelni. Ez számára már sokkal többet ér, mint hogy azzal hencegjen, előző este mennyi nőt döntött meg.
A Margit-szigeti futópályán körülbelül a harmadik körnél jár, így eshet meg, hogy harmadjára fut el egy ismerősnek tűnő szőkeséggel, aki egy kislánnyal tartózkodik itt. Minden egyes körnél egyre feltűnőbben méregeti a hölgyet, lassan már perverznek is elmenne, ezért a 4. kör végén úgy dönt, hogy sétára adja a fejét és kiáll a körből, hogy képes legyen összetenni, hol és mikor vésődhetett be ennyire az emlékezetébe a nő.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 3. 20:37
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 3. 20:38 | Link

Bálint
Margit-sziget


#fujjmár #nemondjilyet #nemvettem

Rájuk fért a kiapcsolódás. Ahogy a nap első sugarai melegítettek valamicskét, szinte az összes szabadidejüket kint töltötték. Így esett hát most a választás a Margit szigetre. Hanna élvezte, bár kényelmetlen volt számára a kabát és hiányzott neki a tengerpart. Rorának úgyszint, de próbálta a dolgok derűs oldalát látni. Labdáztak, igaz, pici rózsaszín gumilabda volt, de célnak megfelelt. Hanna azonban gyorsan elunta a dolgot és mindenképp szerette volna megnézni a Dunát. Mivel Rora soha nem tudott nemet mondani a lányának a kezét szorongatva kezdték el kerülgetni a futókat, hogy közelebb jussanak a folyóhoz. Hannának tetszett a látvány, el is volt egy darabig, így miközben Rora szorosan fogta, volt ideje szemrevételezni a körülötte lévőket. Minden egyes alkalommal, mikor elfutott előttük egy nagyon is ismerős férfi, felkapta a tekintetét, de addigra már csak a hátát látta. Mígnem Hanna egy jól irányzott mozdulattal behajította a futópályára a lasztit.
- Hanna. Nem szabad. Még a végén valaki elesik benne.
Gyorsan felkapja a kislányt és a labda után nyúl, de a napot addigra elállja, valaki. Auróra gyoran felpillant, és mikor realizálódik benne, ki áll fölötte, lányos zavarában a legszebb mosolyával ajándékozza meg.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 3. 20:42
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 20:53 | Link

Auróra
Margit-sziget

#jólnéztekki #ittalabda

A gyerekekkel való kapcsolata könnyedén leírható; nincs. A kölykök érdekében messziről elkerüli azokat, akikhez tartozékként egy törpe is csatlakozik. Az ok pofon egyszerű, képtelen bánni velük, nem tud gyermeteg hangon elcsevegni és pár pillanat alatt az őrületbe tudja kergetni egy gyermek visítása. Mégis látva a nőt, ahogy tartja a csöppséget, nem tudja elkerülni. Legalább pár szó erejéig le kell foglalnia, meg kell tapasztalnia, hogy milyen személyiség tartozik ehhez a bájos kinézethez.
Még mielőtt tényleg valaki orra bukna a labdában, magához ragadja azt és határozott léptekkel terem ott a bájos anyuka és gyermeke mellett.
- Azt hiszem ez hozzátok tartozik - egy félszeg mosollyal az arcán nyújtja feléjük a labdát, majd kezeit zsebre vágja. Megvárja, amíg a nő is felegyenesedik és még egyszer végigméri tetőtől talpig, érdeklődését pedig esze ágában sincsen leplezni.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 3. 20:54
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 3. 21:04 | Link

Bálint
Margit-sziget


#teis #jólállafutás #köszi


Mire nyúlna a labdáért, a férfi megelőzi, túl sokáig volt tétlen, beelőzött. Így nincs más dolga, mint zavartan köhinteni és kiegyenesedni, Hannával a karjában. Mikor legutoljára összefutott a férfivel még nem volt férfi, maximum fiatal felnőtt, vagy tinédzser, neki pedig nem volt gyereke, és nem volt több tizennégynél. De ettől még emlékszik rá, vagyis reméli, hogy az emlékezete nem csapja be. De arról szó sem volt, hogy ismét találkoznak.
- Igen. Én is azt hiszem. Köszönjük.
Még szerencse, hogy ma reggel kicsivel több időt fordított magára, mint tervezte. Ha nem így lett volna, valószínűleg nem kapná meg most azt a biznyos tekintetet, még gyerek nélkül sem.
- Nem gondoltam volna, hogy ismét összefutunk.
Igyekszik nem tudomást venni arról, hogy Hanna időközben a nő a vállát kezdi el csamcsogni, hogy az anyja inkább rá figyeljen, ne holmi férfiakra.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 3. 22:58
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 21:12 | Link

Auróra
Margit-sziget

#felnőtté' #dögösanyucivagy

Hogy ismét összefutnak? Tehát nem a képzelete űzött vele mocskos tréfát, hanem tényleg volt szerencséje már a vele szemben állóhoz. Mélyen kutat elméjében, sajnos az utóbbi évek termései nincsenek segítségére, biztos benne, ha valami olyasmi lett volna közöttük, az már rég beugrott volna neki. Arcán azonban nem tükröződik, hogy még mindig nem tudja hova tenni a szőkét. Főleg így gyerekestül. Magabiztosan ácsorog velük szemben és direkt úgy helyezkedik, hogy miközben a nőnek fel kell néznie rá, a nap ne égesse ki a szemei.t
- Nem elég nagy ez az ország - csibészes vigyora kiül az arcára, majd a kisebbik hölgyet kezdi el méregetni.
- Tiéd? - Fejével még egy kisebbet bök is a lányka felé. Igen, ennyire távol állnak tőle a gyerekek, még csak egy kérdést se tud úgy feltenni róluk, hogy abból ne érződjön hozzánemértősége.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 3. 21:17 | Link

Bálint
Margit-sziget


#ahogyteis #megvagyöregedve #denagyonjóláll

Valami nagyon furcsa, de nem tudja megmondani mi. Lehet, hogy mostanában paranoiás lett. Mindenesetre hálásan pillant a férfire, hogy legalább a nappal nem kell küzdenie, ha mással igen csak. Hanna ugyanis nem hagyja abba, nyilvánvaló, hogy fel akarja magára hívni a figyelmet. El van szokva tőle, hogy nem reagálnak rá pozitívan. A legtöbben megdícsérik a szemét, a haját az arcán. Elhalmozzák bókokkal, de az előttük álló férfi inkább hűvös és zárkózott, Hanna pedig most először ütközik falba.
 - Hanna? Igen, az én lányom.
És erre nagyon is büszke, senki előtt nem fogja eltitkolni a dolgot, még akkor sem ha ez a másik félnek nem tetszik. Hanna hozzá jár és bár látja a férfin, hogy nincs ínyére egy gyerek társasága, ettől még a tényen nem változtat, hogy az övé.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 3. 23:00
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 21:51 | Link

Auróra
Margit-sziget


#beadomazacibajátszóházba #megszívtam #lebénítagyerek

Úgy érzi a csöppség pont annyira nem kívánja a társaságát, mint amennyire ő az övét. Eléggé keserves helyzetbe került. De ő nem tehet róla, hogy Auróra aurája úgy vonzotta oda magához, mint a szirének éneke a gyanútlan hajósokat. Szerencsétlen ember.
- Aranyos - fogalma sincsen mit kellene mondani. Ez a gyerek egyre jobban elvonja a nő figyelmét, amivel képtelen felvenni a harcot. A legelső kör után, amikor kiszúrta őket, azt gondolta, hogy sokkal könnyebb helyzetben lesz. Nem számolt azzal, hogy a kölyökkel ilyen harcot kell majd folytatnia.
Ha már a Dunához közel vannak, lehajol pár kavicsért és elkezdi behajigálni a folyóba. Teljesen megbénította a gyermek, nem találja a szavakat, amivel felkelthetné a hölgyek érdeklődését. Veszett ügy.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 3. 22:01 | Link

Bálint
Margit-sziget


#játszóházatmegkaphatod #ezmégsemmi

- Ja. Aranyos.
Kezdi kapizsgálni, mi is helyzet. Nyilván nem néz ki tipikus anyukának, hiszen csak huszonhárom, fiatal ahhoz, hogy öreges szerkóba járjon és leharcolt legyen. Így is lehet, erre ő az élő példa. Soha egy percig nem nyavalygott Hanna miatt, mindig mindenre tudott mellette időt szánni. Most sem bánja, hogy itt van. Csak az zavarja, hogy a férfit feszélyezi, ez pedig egy kissé sérti, de nem hibáztatja érte. Olyan férfinek tűnt, aki távol tartja magát az ilye veszélyes dolgoktól, mint egy gyerekes anyuka, vagy maga a gyerek, akin ráadásul látszott, hogy érdeklődő és ahhoz képest, hogy pici, pontisan tudja mi történik és nem tetszik neki.
- Ami azt illeti, most indultunk meginni a kávézóba valamit. Ha befejezted a futást, csatlakozhatsz.
Hogy látszódjon, nincs rászorulva a férfi társaságára, lerakja Hannát és a kezét fogva elindulnak a legközelebbi étterem felé.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 3. 22:59
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 22:43 | Link

Auróra
Margit-sziget

#csaknebarbizzunk #elhagyottazerőm #mosthaelmészmegveszek

Olyan idiótának érzi magát, mint az amerikai iskolákban játszódó filmek, gyíknak beállított szerencsétlen fiai, akik nem tudnak megszólalni egy dögös csaj mellett. A legszomorúbb az egészben az, hogy nem is a nő van ilyen hatással rá, hanem a lánya. Olyan, mint a kriptonit.
Nyakát idegesen dörzsöli meg, s miután minden felszedett kavicsot elhajított, újra figyelmet szentel a hölgyeknek.
- Nem vagyok benne biztos, hogy a leányzó örülne neki - félszeg vigyort erőltet az arcára. Az anyai szeretet és édesgetés hiánya most jól a földbe tiporja önbecsülését. Ilyenkor tudja még inkább gyűlölni Esthert. Ami még inkább kikészíti az az, hogy sorsa jutott, amikor őt invitálják meg egy kávézóba. Egy bizonyos, erre sokat kell innia az este folyamán.
- De, ha ő is beleegyezik, akkor szívesen csatlakoznék - veszteni semmit se veszthet, mivel még mindig nem tudja a fiatal nő nevét, ezért nem fog a haverok előtt szégyenkezni, ha véletlenül elmeséli a sztorit.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 3. 22:43
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 3. 22:51 | Link

Bálint
Margit-sziget


#majdkisautóztok #aztesthezállóbb #gyerevelem


Zavarában nem tudja végig várni, míg a férfi befejezi a mondandóját. Képtelen elhinni, hogy ezt tette, de most már igazából mindegy. Az ilyen férfiak általában egyformák. Kihasználják a nőket, sokszor még tárgyiasítják is, de ahogy ránézett nem tudta legalább nem megadni az esélyt arra, hogy bebizonyíthassa az ellenkezőjét.
 - A leányzó neve Hanna. És ha nem viszolyognál tőle, ő sem tenné ezt veled.
Csak kibukott, ha nehezen is. De nem tudta szó nélkül hagyni. Mondandóját egy mosollyal kíséri, hogy láthassa, nem gondolja ő ezt annyira komolyan.
Mikor belépnek az étterembe, Hanna rögtön kiszúrja a gyerek sarkot, ami rögtön a terasz mellett van, úgyhogy oda fognak ülni, a kislányt pedig elengedi játszani.
- Nekem kell megkérdeznem azt is, hogy mit iszol?
Egy szimpatikus asztal mellé sétál és úgy ül le, hogy láthassa a lányát.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 3. 22:59
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 23:08 | Link

Auróra
Margit-sziget

#ezsemjójáték #máskell #dögvagy #követlek

Karjait megadóan széttárja és bűnbánó fejével igyekszik javítani a helyzetén. Eddig is elvarázsolta az a pár szó, amit hallott, de ez a védelmező magatartás még jobban megmozgatta elméjét.
- Ne haragudj, de eddig elkerültem a Hannához hasonló, lehengerlő hölgyeket - menti a menthetőt. Tény, hogy a kislány a szépségét valószínűleg az anyjától örökölte, bár arról nem sok tudomása van, hogy az apuka mennyire lehet modell alkatú. Viszont biztos benne, hogy közelébe sem ér a nőnek, az képtelenség.
Követi a szőkeség minden lépését, majd illedelmesen megvárja, hogy előbb a ő üljön le, aztán foglal csak helyet.
- Nem a gyereked vagyok, tudok magamnak kérni - most, hogy a kisebbik szépség nincs az aurájában, már könnyedebben tudsz beszélni. Maga elé veszi az itallapot, bár ez a mozdulat felesleges, mert szinte mindig ugyanazt issza. Mikor a pincérnő odariszál hozzájuk, nem különösebben fordít figyelmet rá, csak a vele szemben ülőt nézi és várja, hogy rendeljen. Miután ez megtörtént, tekintetét még mindig nem emeli a rendelést felvevőre, hanem továbbra is Aurórát nézi.
- Én egy Espressot kérek, kösz - most veszi le először barnáit a nőről, de csak azért, hogy a kislányra pillantson, nem venné a lelkére, ha közben történne vele valami.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 3. 23:18 | Link

Bálint
Margit-sziget

#vannakmégjátékaink #dögvagyte #furalennehazáig


- Nem vagy hozzászokva a gyerekekhez, teljesen megértem.
Felesleges tovább forszírozni a témát, ha lassan is, de Rorának leesett a pillatnyi kihagyás miértje. Mindenesetre nem tartja emiatt rossz embernek a vele szemben ülőt, csak másnak. Elég tapasztalt ahhoz, hogy tudja, nem mindenki éli így az életét, sőt.
- Ohh bocsánat. Átadom az irányítás lehetőségét, most, hogy felocsudtál.
Kóstolgatja. Hát persze, hogy azt teszi. Végtére is független nő, azt csinálja, amihez kedve van. És ha most ezt dobta a gép, akkor ez lesz.
- Én egy sört.
Nem épp a legnőiesebb ital, de egyáltálán nem érdekli, ha már őszintén játszanak, akkor őszinte lesz az egész. Kényelmesen hátradől, a szemeivel Hannát keresi, mikor pedig a kislány megvan, a tekintete a férfire siklik.
- Ne aggódj, nem lesz baja. Jól elvan.
Megvárja, míg kihozzák az italokat mikor pedig már előtte van, óvatosan belekortyol, közben keresi a szavakat.
- Ne haragudj...de nem emlékszem a nevedre...
Talán soha nem jutottak el odáig, hogy szóba elegyedjenek, vagy csak szimplán az évek elfeledtették vele a nevét.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 3. 23:24
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 23:30 | Link

Auróra
Margit-sziget

#édesálom #csakelőszörlennefura

Nincs hozzászokva a gyerekekhez, ez igen a nő még meg is érti. Most elképzeli mennyi hozzáhasonló idióta van még a földön, akit ennyire lebénít egy gyerek és nevetség tárgyává válik a kiszemelt nő előtt.. Mondjuk, reméli, hogy ennyire még nem szörnyű a helyzet és ide el sem fognak jutni.
Szemei elkerekednek, amikor a nő hozzá kevésbé illő italt rendel. Meglepődve mered rá, de még mielőtt ismét bolondnak tűnne abbahagyja ezt a bámulást.
- Én nem aggódom.
Magában még kiegészíti azzal, hogy felőle akár baja is eshet a kislánynak, akkor legalább megmutathatja empatikusabb énjét is. De ezt véletlenül se kötné a nő orrára, mert az a végén még asztalostul döntené fel. Az lenne csak kellemetlen igazán.
- Miért be lettünk valaha mutatva egymásnak?

Tisztában van azzal, hogy igen, de mégse válaszolhat anélkül a kérdésre, hogy ezt az elterelést bevetne. Bár annak kifejezetten örül, hogy nem csak az ő emlékkepei haloványak a másikról, ezek szerint nem történt közöttük olyasmi, aminek egy gyerek lett volna a vége. Igen. Egész eddig ettől is rettegett.
- Bálint vagyok.
Nem fűz hozzá mást. A vezetéknevet inkább megtartja magának, mert valószínű, hogy azzal többet elárulna magáról, mint szeretne.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 3. 23:32
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 3. 23:36 | Link

Bálint
Margit-sziget

#deakkornagyon #összezavarsz

- Gondoltam. De mégis odanéztél.
Nevezhetjük önkéntelen reflexnek, de Rora többször is észrevette már, hogy Hanna társaságában, vagy egyáltalán gyerek közelében így reagálank azok is, akiknek még nincsenek utódaik. Lehet, hogy ezt most abszolút félreérti, de valahol titkon szeretné ha igaza lenne. Szereti, ha igaza van, nem úgy mint nőnek, sokkal inkább mint művelt, tanult embernek.
- Azt hiszem egy iskolába jártunk.
Nem emlékszik pontosan, mikor és hogyan, de egy ilyen arcot nem lehet elfelejteni, hangjáról nem is beszélve. Már akkor is sütött róla, hogy egy igazi nőfaló, ezen túlemenően pedig tökéletes úriember, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.
- Auróra vagyok.
Örült neki, hogy végre szólíthatja magában valahogy a férfit, egyebek mellett még emésztgeti a nevet, nem találta még ki, milyen hangsúllyal kellene mondania, ez Bálinton múlik, és nem rajta. Újabbat kortyol az italba, majd jólesően fordítja a gyér napfény felé az arcát, hogy sütkérezzen kicsit.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 3. 23:38
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 23:46 | Link

Auróra
Margit-sziget

#pedignemcsináloksemmit #csakbeszélgetek #figyelekrád #nemhatmegmás

Odanézett, hát nincs mit tenni, ha már velük jött, akkor kötelességének érzi figyelni a kislányra is. Két ilyen szépség között szívesen megosztja a figyelmét, ha arról van szó. Persze mindenféle hátsószándék nélkül, milyen úriember lenne akkor, ha bármit is tovább gondolna a jelennél.
– Az esélyes – érezte ő, hogy van valami varázslat körülöttük, de hát mégse mehet oda azzal a mondattal a másikhoz, hogy ’hé te boszi, mi a szitu?’, mekkora gyökérségre vallana a történet.
– Bár nem mostanában jártam ott – befejezte az iskolát aztán nem volt maradása. Volt akkoriban egy barna hajzuhataggal megáldott nőstény a közelében, de már a nevére se emlékszik, tehát ennyire lehetett meghatározó személy. Félreértések elkerülése végett, a nagy nőcsábász imidzs, akár még meglepetéseket is okozhat, ha lehetőséget kap rá. Meg, ha olyan emberrel találkozik össze, akinél úgy véli érdemes azt levetkőzni.
– Elég különleges neved van – megemeli a kávét, amit tej, cukor és mindenféle adalék nélkül legyűri. Túlzottan a mindennapjaiba férkőzött már ez a lötty, így hatása egyenlő a nullával, csak a megszokás. Állát megtámasztja baljával és úgy nézi a napfényben tündöklő nőt, akinek haja szinte csillog a napnak köszönhetően. Ebből még gondok lesznek.
– A lánynak nem kell semmi? Süti, innivaló? Bármi? – a némaság csak más helyzetekben az erőssége. A pincérnőt, amúgy is odahívná magukhoz, hogy egy italt rendeljen magának, így legalább megspórolják neki ezt a kis távolságot is, amit látszólag nehezen tesz meg.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 3. 23:53 | Link

Bálint
Margit-sziget


#kezdektőledfélni #nemiscsináltamsemmit #atörökötlegalábbnemérted

Talán sokkal régebben történt az a találkozás, mint azt először gondolta, de mégis valahol az emlékei egy eldugott részében igen élénken élt a férfi. Vagy lehet, hogy összetéveszti valakivel? Most már mindegy, itt ülnek egymással szemben, süttettve magát a gyéri tavaszi napsütésben, magán érezve a férfi tekintetét, ami sokkal inkább perzselő.
- Az édesanyám hibája, igyekezett kevésbé magyar nevet adni nekem.
Igen, sokszor szembesült már vele, hogy mikor bemutatkozott, a szőke hajának és kék szemének hála megkapta a Csipkerózsika nevet. Kiskorában inkább irigykedésből csúfolták ezzel, később inkább csak jót mulattak rajta.
- Nem tudom. Hanna...
Szól oda a kislánynak félhangosan, majd átvált törökre, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Megkérdezi, szeretne-e e valamit, türelmesen megvárja, míg Hanna válaszol, szintén törökül, majd mikor visszafordul a játékok felé, Rora is így tesz, csak ő Bálint szemeibe fúrja a sajátját.
- Egy puncs szeletnek nagyon örülne.
Engedi, hogy férfi legyen, jó török szokás szerint. Na meg valahol megszólalt benne a kisördög, mert ahogy oldalra sandít, látja, hogy egyre több fiatal pincérnő vizslatja az asztaltársaságát, ez pedig feszélyezi.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 3. 23:58
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 4. 00:00 | Link

Auróra
Margit-sziget

#nefélj #nemharapok #csakmegkóstollak #miattadmegtanulom

- Tetszik, megbabonáz, ahogy kimondom - pont, mint az, aki viseli. Gondolatait elengedte a képzelet szárnyán, ahogy a napfényben sütkérezőt nézte, nem lett volna szabad. Szerencsére itt van a kislány, akinek nevét meghallva képes realizálni a valóságot. Még a végén megbarátkozik a gyerekekkel, meg a tudattal, hogy A NŐnek gyereke van.
Kihúzza magát a székben, úgy hallgatja, ahogy a két hölgy egy teljesen más nyelven megbeszélik a dolgot. Felcsigázza ez a beszélgetés, nem a perverz értelemben. Lenyűgözőnek tartja azt, ha valaki már ilyen kis korban is több nyelvet beszél. Már pedig hallotta, hogy Auróra két nyelven is megszólította már a lányt, így egyértelmű számára, hogy Hanna is érti a magyart.
– Milyen nyelv volt ez? – tippje van, de mivel nem akar tippelgetni, ezért egyenesen rákérdez. Nem szégyen, ha nem ismeri a világ összes nyelvét, majd bepótolja.
Tekintetével most sem tiszteli meg a pincérnőt, csak kér tőle egy puncs szeletet a hercegnőnek és ásványvizet magának. Az alkoholhoz még túl korán van.
- Te kérsz még valamit? – félszegen mosolyog a szőkére, őt nézi, ő vele foglalkozik, tesz magasról a többi nőre. Amennyiben Auróra is kér valamit, azt is felíratja a listára, majd egy intéssel jelzi a pincérnőnek, hogy távozhat. Talán bunkónak tűnik, tulajdonképpen annak érdekében az, hogy a nő lássa, tényleg minden figyelme rá irányul. Rajta kívül jelenleg egyetlen nőszemély van számára a világon, az pedig akármennyire is nehéz belátnia, de a kislány az.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 4. 00:00 | Link

Bálint
Margit-sziget


#összefogsztörni #fájnifog #nemakarom

- Ne is folytasd...
Zavartan süti le a szemét, miközben köhint egyet. Nem szeretné hallani, bármennyire is jól esik neki. Úgy érzi, ezek betanult szavak, amiket egy randi alkalmával is kötezelően elsüt. Nem szeretne azzal szembesülni, hogy ugyan úgy be lehet húzni a csőbe, mint a többj  őt. Mindenki szeretné azt hinni, hogy ő más.
- Török. Az édesanyám török és eddig ott éltünk. De úgy döntöttem visszajövök és befejezem az egyetemet, amit pár éve elkezdtem.
Ismét belekortyol az italba, a tekintét a pincérnőre emeli, és figyeli, miközben Bálint rendel. A kiscsaj beveti a legszebb mosolyát, Bálint viszont profinak bizonyul, eszében sincs levenni Roráról a tekintetét.
- Köszönöm, de megkaptam, amit szerettem volna.
Széles mosollyal közli a pincérnővel, vissza akar neki vágni a kivágott felsőért és úgy látja, hogy ez sikerül.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 4. 00:06
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 4. 00:04 | Link

Auróra
Margit-sziget

#nembántalak #ígérem #bízzbennem


- Nyisd ki a szemed!
- hangja követelőző és mielőtt folytatná vár, amíg a szempár ránéz. - Teljesen komolyan mondtam. Azt hiszed, ha nem így lenne, akkor még veled ücsörögnék, amikor bárkit elvihetnék innen? - jobbjával körbemutogat a szégyentelennek tűnő pincérnőkön. Mikor végez a mutatvánnyal az öklével gyengéden az asztalra is üt, de nem olyan feltűnően, hogy kettőjükön kívül bárki más is érzékelhetné ezt.
- Nem tudom milyen okból jöttél vissza, de majd ha legközelebb templomba megyekk hálát adok érte - hangja még mindig komorabb, mint eddig. Nem szereti, ha első ránézésre megítélik, de most is pontosan ez történt. Ha éppen a következő ágyasát keresné, nem velük jött volna ide. Ugyan, egy kisgyerekes anyuka mindig sokkal nagyobb falat, mint amire az egy éjszakások vágynak.
Tetszik neki ez a felvágott nyelv, tudna vele mit kezdeni. Fenébe. Hagyd a dolgot. Imponál neki a nő, főleg, hogy képes még akkor is felvenni a harcot, holmi pincérnőkkel, amikor a teljes figyelme ráirányul. Mikor a barna hajú visszatér hozzájuk, megköszöni neki, hogy kihozta a rendelésüket, de még mindig nem figyel rá. Felesleges. A puncs szeletet a nő elé tolja, tekintetével a kislányt keresi.
- Mindig ilyen jól elvan idegen helyen? - felvonja egy kissé a szemöldökét. Oké, ott van szem előtt, de azért mégiscsak olyan felszabadultan játszadozik, mintha mindennap idejárnának.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 4. 00:07 | Link

Bálint
Margit-sziget


#bizonyítsdbe #nemhiszekneked #túljólnézelki

- Akkor sem mondhatsz ilyet...nem illik.
Halkan felenevet, igyekszik tartani a szemkontaktust, de nehezebb, mint gondolta. Nem számít túl tapasztaltnak, ami a férfiakat illeti, hiszen mióta Hanna megszületett, senkit nem engedett a közelébe, még ennyire sem.
- Amit azt illeti az apja miatt jöttünk vissza, a tanulmányaim mellett persze. Hanna nem ismerte eddig az apukáját.
Utalva arra, hogy nem, nincsenek együtt, szerette volna tisztázni a helyzetet. Nem akar féligazságojat kitalálni, de ki tudja, mikor lesz Bálintnak elég. Inkább most lépjen le, mielőtt még messzebbre jutnának.
- Általában igen. Nagyon jó gyerek, szeret egyedül játszani,de másokkal is megvan.
Mintegy végszóra Hannára pillant, majd mikor a kislány is rájuk néz, a kezével magához inti. Amint Hanna megérkezik, felrakja a székre, amire korábban már rápakolt egy magasítót és elé tolja a süteményt, utána Báintra mutat.
- Köszönd meg Bálintnak a sütit.
Addigra már bekapta az első falatot, de gyorsan kisöpri az arcából a haját és vigyorogva megköszöni a férfinak az édességet
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 4. 00:20
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 4. 00:11 | Link

Auróra
Margit-sziget

#ezmostfájt #összetörtedaszívem #elkellmennem #nembírokittmaradni

Nem illik? Mióta nem illik szépet mondani a nőknek? Szemöldökeit felvonja, egyik kezével az állát támasztja meg és úgy néz a nőre.
– Nem mondhatok neked szépet? Még akkor se, ha igaz? – hihetetlen. Teljesen földbegyökerezett ettől a lába, milyen világ ez?
Az apuka szót meghallva ökölbe szorul a keze. Eddig is érezte, hogy veszett ügy ez az egész, de most végleg tudatosult benne. Azt már fel se fogja, amit még megjegyzésként odaszúr a nő. Ha képben van az apa, hát nincs mit tenni, csak fizetni és elvinni valamelyik fele annyira sem érdekes nőt, had örüljenek a srácok.
– Értem – az ásványvizet eltünteti. Tényleg most kellene lelépnie. Nem érzi úgy, hogy elpazarolta volna az idejét, mert legalább egy művelt és szép nő társaságát élvezhette, de minek hajtson rá, ha képben van más. Kinézete és modora ellenére ő nem ilyen, aki foglalt azt elkerüli. Ő se örülne, ha véletlenül a csajára valaki rástartolna.
Időközben a kisebbik hercegnő is megérkezik és ráveti magát a sütire, mintha napok óta nem evett volna. Ezt a pillanatot megmosolyogja.
– Jó étvágyat – hangja sokkal kedvesebb, talán mégis képes más modort megütni, ha egy gyermekről van szó. Tekintetét Auróra és a kislány között táncoltatja, majd int a pincérnőnek és elkéri tőle a számlát.
– Remélem azt illik, hogy én fizetek – nem bírja megállni anélkül, hogy ezt megjegyezhesse.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 4. 00:12
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 4. 00:17 | Link

Bálint
Margit-sziget


#nemmenekülsz #nemengedlekel #akkorsehaelakarszmenni

- De, akkor igen. De ki tudja komolyan gondolod-e?
Tényleg nincs túl sok tapasztalata, sokan csapták neki a szelet otthon, de egyikükkel sem foglalkozott igazán, megköszönte a bókot és tovább lépett, nem túlságosan kötötték le a figyelmét a török férfiak.
Kíváncsi volt a reakcióra, úgy tűnik nagyon kétertelműen fogalmazott, érzi a beállt változást. Ebből látszik, hogy nem feltétlenül szívtelen a szoknyavadász. Talán nem tudna elszámolbi a lelkiismeretével, bár Rora szerint az sokkal valószínűbb, hogy nem akar egy családi perpatvar közelébe kerülni. Felbőszült apukákkal meg pláne nem aksr talápkozni. Még szerencse, hogy ebben az esetben szó sincs ilyesmiről, és ezt hamarosan ő is megtudja. Hagyja egy ideig kétségek között őrlődni, fizetés felvetésére csak bólint, hiszen magától értetődő, hogy nem ő fizet.
- Nem vagyunk együtt, soha nem is voltunk. Leszámítva azt az egy estét, amikor Hanna...
Rávigyorog a kislányra, aztán Bálintra emeli a tekintét, ha akar, szabadon távozhat, de bár ne tenné.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 4. 00:19
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 4. 00:20 | Link

Auróra
Margit-sziget

#gondoldmeg #nehogybajlegyen #elvarázsolsz

Ez nő. Kikészíti a bizonytalanságával és azzal, hogy megkérdőjelezi a szavait.
– Auróra – a nevét lágyan, édesdeden ejti ki. – Az előbb mondtam, hogy komolyan gondolom, ne kérdőjelezz meg – végig a szemébe néz. Nem hazudik, tényleg komolyan gondolta a szavait, mindet. Egyik se volt trükk vagy betanul szöveg, amit mindenkinek elmondana. Amúgy sincsen két egyforma nő, még az ikrek között is van különbség. – Legyél magabiztosabb, hiszen egy dögös nő vagy, aki elég sok modellt szégyenbe hozna – ezeket még azelőtt mondja, mielőtt a kislány odaülne hozzájuk, nem szeretne olyan szavakat használni előtte, amit ki tudja illik-e.
A számlát rendezi, bár fogalma sincsen meg van-e elégedve a kiszolgálással, azért még borravalót is ad. Most először néz rá a vörös arccal álldogáló lányra, fapofával. Alig várja, hogy végre eltakarodjon tőlük. Tekintete csiga lassan szalad vissza a nőre. A nőre, akiről már lemondott, akit éppen készül itt hagyni és, aki felfordítja az újabb kártyáját, amivel megálljt parancsol. Arcára egy kaján vigyor szalad, legszívesebben mondana egy olyant, amit biztosan nem illik, de tekintettel van a lányra.
– Szép ajándékot kaptál tőle – néma mégsem maradhat, abba inkább nem menne bele, hogy miért sikerült ilyen felelőtlen módon viselkedni azon az éjszakán. Ez nem az ő dolga. Nézi, ahogy a kislány elpusztítja a süteményt, arcára kiül egy mosolyt. Még a kisebbik is megbabonázza, vége van.
– Nézd, tudom, hogy gyereked van, de szórakozni azért néha eljársz, ugye? – annak tudatában, hogy Pesten most éppen már csak két napot van, muszáj a lényegre térnie. Ha már ennyire nyíltan közölték vele, hogy az apuka nincsen a képben, akkor miért ne teperhetne, kell neki ez a nő.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 4. 00:21
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 4. 00:24 | Link

Bálint
Margit-sziget


#mármegvanabaj #mostmármindegy #végemvan

Ahogy Bálint kimondja a nevét, abban a pillanatban lefagy. A pillantása fogvatartja az övét, hallja amit mond, beférkőznek a szavai a bőre alá, bármennyire ellenkezzen is. Nem tud semmit mondani, csak némán bópint egyet. Ennyi, nem több.
- Az első és egyetlen ajándék. De igazad van.
Kár volna tagadni, tényleg szép ajándékot kapott, bár nem kérte, nem számított rá, de most már mindegy. El sem tudná nélküle képzelni az életét. Ketten vannak, és ezen gondolat közben simogatja meg a kislánya arcát.
- Persze. Igaz ritkán, de szoktam.
Bólint, majd megfogja a poharat, és lehúzza a maradék sört, úgy néz ki, a kis találkozó lassan a végéhez közeledik.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 4. 00:25
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 4. 00:26 | Link

Auróra
Margit-sziget

#nemondjnemet #lásdamásikoldalam #hadtáncoltassalakmeg #legyélahercegnőm

Van még remény, nem lehet ennek így vége. Sajnálná, ha többet nem találkozna vele, velük. Igen, még a kislányt is képes elviselni, ha arról van szó, csak láthassa ezt a nőt.
– Nézd, én bevallom, már csak két napot vagyok itt, aztán egy hétig az országban sem leszek – muszáj őszintének lennie, nem akarja átverni őt. S valamiért reménykedik abban, hogy az ha nyíltana beszél, nem hátrány, hanem inkább jó pont. – De úgy érzem muszáj találkoznom veled még ebben a két napban – ha kell fél órán belül elkezdi virágcsokrokkal, bonbonokkal, játékokkal, pezsgővel és minden filmekből vett klisével bombázni. – Este bulizni megyünk a srácokkal, ha gondolod, tarts velünk – nem biztos benne, hogy jó ötlet kiéhezett férfiak közé vinni ezt a nőt, de van olyan fizikuma és tekintélye, hogy képes legyen megvédeni. Mielőtt folytatná a mondanivalóját megvárja, hogy mi a reakciója Aurórának. Ha nem érdekli a dolog, akkor nem mesél tovább. Azonban azt már elhatározta, hogy nem fogja elengedni innen anélkül, míg a szőkeség bele ne egyezik egy másik találkába.

Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 4. 00:27
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 4. 00:36 | Link

Bálint
Margit-sziget


#ahaverjaidisilyenek #mitvegyekfel #kettesbenparalesz

- Ohh.
Csalódottság ül ki az arcára, amikor Bálint belekezd a magyarázatba. Rögtön azon kezd el agyalni, hogy vajon mikor hová megy, mit fog ott csinálni, ténypeg egy hétre megy-e. De nincs joga ilyesmit kérdezni, főleg, hogy amint folytatja, egész más irányt vesz a történet. A mosolya kiszélesedik, de épp csak annyira, hogy a férfi láthassa, örül az invitálásnak.
- Ha szeretnéd szívesen veletek megyek.
De hová? És kikkel? És miért ment ebbe egyátalán bele? Ezernyi kérdés fogalmazódik meg benne, kíváncsi, szinte mindenre. Nem ismeri az ilyen férfiak szórakozási szokásait, de biztos benne, hogy nem lepukkadt kocsmákban mulatják az idejüket. Egy pillanatig sem kételkedik benne, hogy azonnal ki is derül, mit szán nekik a férfi estére.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 4. 00:36
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 4. 00:36 | Link

Auróra
Margit-sziget

#többenleszünk #neféljtőlem #legyélcsinos #feleségülveszlek #najónem
- zárás -

– Van, aki vigyázzon rá? – ez fontos kérdés, nem szeretne kiszúrni vele, hogy most neki álljon keríteni valakit akivel el lehet a gyerek. – Mert, ha nincs, szívesen segítek a dologban – kerít egy megbízható embert, aki még annyi időre se meri egyedül hagyni a kislányt, hogy elmenjen wc-re.
– Ha nem akarnám, nem kérdezném meg - a női logika, amelyet soha az életben egyetlen egy férfi se fog megfejteni. Nyilvánvalóan, azért tette fel a kérdést, mert szeretné, ha velük tartana. Ahh.
– Akkor elviszlek vacsorázni előtte – ebből nem enged. Egy ilyen nőnek kijár az, hogy úgy bánjanak vele, mint egy hercegnővel, ő pedig mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ez így történjen. – Itt szálltam meg, küldök érted egy kocsit és odahoznak – gazdag ficsúr, ezt most árulta el a leginkább, miközben beszél áttol egy cetlit, amin a hotel neve található. Bár jobban szereti, ha a nők nincsenek  tisztában azzal, hogy van pénze, mert ezen a téren nem bízik bennük. De Auróra nem olyannak tűnik, mint, akit ez érdekel.
– Nem kell estélyi, de elegánsan kell öltözni, utána találkozunk a srácokkal, elmegyünk egyet casinozni, aztán majd, amit hoz az este – kimenti onnan bármikor a szőkeséget, ha kell. Nem fogja egy pillanatra sem magára hagyni, még a wcre is elkíséri, ha ezt kívánja. Ismeri a srácokat, képesek lennének egyből rávetni magukat, azt pedig nem engedheti meg. Miután pontosítják a részleteket, és Auróra összeszedi Hannát, elbúcsúznak egymástól. A férfi útja egyenesen a hotelbe vezet vissza, hogy csatlakozzon barátaihoz.

//vágy  Wink //
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 4. 00:41
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek