32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: « 1 2 ... 42 ... 50 51 [52] 53 54 ... 62 ... 123 124 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 13. 16:31 | Link

My All

Tekintete lesiklik a közéjük került popcornra. Ha Hajna képest lerakni a kaját, akkor valószínűleg fontos dologról lesz szó, úgyhogy ő is a lány felé fordul és felveszi vele a szemkontaktust, hogy a lány lássa, hogy figyel. Bár amit mond, az már kevésbé tetszik neki, mint a lány komoly tekintete.
- Pontosan ez az, nem érted? Hogy beletörődtél. Innentől kezdve ez sokkal inkább az én felelősségem.
Szórakozottan kezdi el piszkálni Hajna haját, miközben beszél. Nem akar veszekedni, nem arra megy ki a dolog, inkább csak folytatja azt, amit Hajna elkezdett. Beszélgetnek. A kommunikáció amúgy sem éppen az erős oldaluk, eddig pedig csak kerülgették a dolgot. Sőt, Máté még most sem teljesen őszinte, hiszen ő mát tudja, mi lesz a dolgok végkimenetele. Nem fog visszamenni, hiszen nem is mehet, de maradni sem tud és nem is akar. Szüksége van arra, hogy hazatérjen, nem érzi itt jól magát.
- Inkább csak próbálkozok vele.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 13. 16:52 | Link


Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha nem szólnának egymáshoz, hanem csak a testiséget választanák. Mert, hogy a kommunikáció számukra gyakorlatilag egyenlő azzal, hogy pár pillanattal később biztosan jön egy veszekedés, aminek a végkimenetele soha nem a legkedvezőbb. Ezt most szeretné elkerülni, így nagyon odafigyel minden egyes szavára, mindent jól meggondol mielőtt kiejtené a száján, nem szeretné, ha már az elején elérnék a végzetes kudarcot.
- De hát most adtam a kezedbe a döntést, innentől máris nem a te felelősséged - elmosolyodik, mert nem szeretné, ha Máté vitaindítónak vélné a mondandóját. Ezerszer átgondolta, persze szíve mélyén nem erre vágyik, de elfogadja, hogy ezt kell szeretni. Mert, hogy amúgy minden egyes pillanatát imádja a dolognak, még a várakozást is, hiszen az elején vannak. Az idő majd biztos lassacskán ellene lesz, de egyelőre el van. Ezt a meccset meg amúgy sem kell lejátszaniuk, mert már az elején eldöntött volt, hogy mi lesz. Nem is engedné, hogy másképpen legyen.
- Egész jól csinálod - vigyorogva hajol közelebb és megcsókolja a férfit. Most ez így tökéletes, nem hiányzik semmi. Máté mellett megtanulta értékeli az apró dolgokat és pillanatokat is, bár eleinte nehezére esett, s még most sem ezerszázalékos ezen a szinten. Eléggé labilis a hangulata főleg.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 13. 16:58 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 13. 18:29 | Link

My All

- Pont azért kell, hogy tekintettel legyek rád.
Halovány mosollyal hajol oda a lányhoz és viszonozza  a csókot, másik kezét a lány arcára simítja és közelebb húzza magához elmélyítve a csókot, jó sokáig nem is engedi el. Ritka alkalom, ki kell használni. Miután véget vet a csóknak sem húzódik el túl messzire, kihasználja a kínálkozó alkalmat, amennyire Hajna engedi és remélhetőleg fogja.
- Próbálkozom.
Ahogy sok minden mással is próbálkozik, például, hogy moderálja magát. Megfogadta, hogy ma úriember lesz, de ez nehezebben megy, mint az gondolta és a nő sem éppen segít a helyzeten. Miután rájön, hogy Hajna miben mesterkedik feltartja a kezeit, hogy bele tudjon mászni az ölébe, majd mikor elhelyezkedik és ismét megcsókolja az egyik keze a tarkójára talál, beletúr a hajába majd határozottan ráfog, hogy irányíthassa a csókot. Másik keze elindul szép lassan fel a lány combján, majd mikor eléri a combja közepéig összefogja a finom anyagot és egy határozott mozdulattal beleszakít.
- Hoppá.
Hangja kissé rekedtess, de hallani, hogy jól szórakozik azt pedig, hogy a film megy már régen elfelejtette, csak a nőre koncentrál.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 13. 18:40 | Link

Te
Nálunk


Vigyorogva harapja be az alsó ajkát de a kislányra tekintettel ő sem folytatja a gondolatmenetet. Furcsa volt ez az egész helyzet. Nem gondolta volna, hogy valaha is ez lesz a vége annak a bizonyos találkozónak. Persze, nyilvánvaló volt, hogy egy vacsorában vagy egy afférban nem merül ki a kettősük, de azért összeköltözésre nem gondolt, főleg arra nem, hogy Bálint zokszó nélkül lép be Hanna életébe. Örült, boldog volt, de félt, hogy mi történik majd ha ennek mégis rossz vége lesz. Nem csak a saját életéből lép majd ki a férfi, hanem a kislányáéból is.
Szomorkás mosolyát inkább elrejti, lehajtja a fejét és megvárja míg Bálint mögüle a nappaliba ér.
- Gondolkodni fogok. De talán Hannának is lennének ötletei.
Az biztos, hogy lenne, de az, hogy megvalósítható-e az már más kérdés. Egy rövid ideig figyeli a könyvet, majd felpillant Hannára meg Bálintra és úgy dönt szót fogad, ma nem fog nekiálli olvasni, inkabb fogja magát és odatelepszik hozzájuk, persze, csak miután levette a kényszerzubbonyt.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 13. 18:40 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 13. 18:50 | Link


Egy röpke pillanatra elválik Máté ajkaitól, de nem igazán tud értelmeset mondani, így nincsen sok értelme a cselekedetének. – Csss – csak azért mond valamit, hogy ne legyen ez az egész annyira nyomi, mint amilyennek éppen érzékeli, de ezután már tapasztja is össze a szájukat, s ha már lehetőséget kap rá, bizony belecsusszan a férfi ölébe. Eljutottak a moziba, tehát itt akkor már elvileg mindent lehet, főleg így,  hogy rajtuk kívül nincs más a teremben.
- Kedvellek. Nagyon és ez nem fog elmúlni, amikor majd visszamész - a kedvellek gyenge megfogalmazása annak, ami igazából kifejezhetné azt, amit érez.  De neki ezekkel a dolgokkal bajai vannak, így nem tudja egyik napról a másikra ki is mutatni.
Kezeivel kigombolja az inget, azért hogy ujjaival finoman elkezdhessen játszani az immár szabad felsőtesttel. Aztán csak sodródik azzal, ami jön. Nem érdekli, hogyha véletlenül meg fogják bánni.

Pár héttel ezelőtt, ha valaki azt mondja neki, hogy ilyen helyzetben fogja találni magát, lazán kineveti. Máté teljesen felforgatta a világát és egy olyan énjét hozza ki belőle, ami többnyire még saját magának is ismeretlen volt. Csillogó szemeit a másikéban pihenteti meg. Arcán a pillanat törtrészéig megjelenik a szomorúság fakó árnyalata, s hogy ezt leplezze egy csókot nyom a férfi ajkaira.
Gondolatai messze járnak, azon töpreng, hogy még mivel tudná feldobni azt a kevés időt, amit még együtt tölthetnek. Hiába áll tőle messze a romantika és annak bármilyen formája, muszáj valahogy ezt a mozis dolgot majd viszonozni és most nem a felnőtt tartalmakra kell gondolni.
- Teljesen más ember leszek tőled – egy mélyről érkező sóhaj szakad ki belőle, de azért mellé félszegen elmosolyodik. Még nem tudta eldönteni, hogy ez jó -e vagy esetleg rossz. Majd talán idővel ki fog derülni.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 13. 18:51 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2017. június 13. 21:42 | Link

I'm a prisoner
Budanekeresd

  Kolos első nézését pont nem kapta el, hála annak, hogy a másik férfival "Ne nézzél, mert visszanézek!" játékot játszott. De másodszor már határozottan észrevette a megdöbbent fejet. Csak megrázta a vállát, mintha azt kérdezte volna, hogy: mi van? Hiszen a fiú szinte minden titkát ismerte. Vagy talán mégsem.
  A lány ekkor jött rá, hogy talán nem is mesélte el neki a juvie-s históriákat. Igen, határozottan nem mesélte, mert akkor talán tudna a juvie magyar megfelelőjét. De így, valahogy soha nem került szóba ez a dolog Magyarországon.
  Már szinte vicces volt, ahogy Kolos megpróbálta győzködni az aurort. És ha a drága cellatársuk nem zavart volna be, talán előbb-utóbb el is nevette volna magát. De így csak...meglepődött. Igen, most először, amióta az auror és a másik börtöntöltelék beléptek látszódott rajta olyan érzelem, amit felhasználhatnak ellene. Ilyen rácsokhoz még soha nem volt szerencséje. Persze a mugliknál minden más, de akkor is.
  Viszont pillanatnyi megingását gyorsan helyreigazította. Arcát újra érzelemmentesre varázsolta, és mellé hozzátette:
  - Bizony, jobban is teszed, ha végre nyugton maradsz - persze neki is csak a szája volt nagy. De egy ilyen helyen két lehetősége volt. Vagy beszól az embereknek, vagy meghunyászkodik. Csak a helyzettől függ, hogy melyik taktika a jobb. És most, az előbbi tűnt biztosabbnak.
  - Véletlenül besodródtunk egy tömegbe, amiről mint kiderült, valami rosszban sántikált. Mi pedig, minthogy információ hiányában voltunk, meg se próbáltunk elmenekülni a helyszínről. Hiszen azt sem tudtuk, hogy bajban vagyunk - vont vállat a lány, ahogy röviden, tömören beszámolt arról a részről, ami valószínűleg érdekli is az aurort.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Sárközi Norbert Dorián
INAKTÍV


#fatherofthecentury | #sukhar_deddi
offline
RPG hsz: 185
Összes hsz: 802
Írta: 2017. június 17. 10:05 | Link- Értem.
Nem igazán figyelek arra, amit mondanak, mert szépen lassan elvégzem helyette a szokásos menetet. Bár figyelek arra a szerencsétlen, véres idiótára, és bár tudom, hogy a rácsok megvédik a két fiatalt, azt nem szeretném, ha ennek ellenére olyat látnának, ami később kikészíti az elméjüket. Márpedig az ilyen idióta rabok képesek olyat tenni, nem nézve azt, hogy két kisgyerekről van szó. Rájuk nézve úgy tippelem, hogy a két gyerekem közötti korban vannak, és nem néznek ki bűnözőnek.
Tehát, az elmém kiürítem, és most az ösztöneim azt súgják, hogy jobb a lánnyal kezdeni, és nem a fiúval. Zűrös múlt, nem idegen a környezet neki, igen, ezt ránézésre is meg tudom állapítani, ahogy azt is, hogy ezen kívül nincs benne semmi rossz szándék, és ártatlan, láthatóan, érezhetően. Gondolom a fiú is, de azért biztos, ami biztos meglesem őt is. Na, ő meg éppen szerelmes, és a lányt akarja.
- Bagolykő?
Kérdezem, főleg a lányra pillantva, miután lezárom a kontaktust Kolossal. Nem nagyon lehet más, ennyi idősen az sem éppen normális, hogy itt csatangolnak, kezdek kételkedni abba, hogy az iskolában normális felügyelet van.
- Oda visszavihetlek titeket.
Nem mondhatom azt, hogy gyere haver, keressük meg a nőt, akiről nekem nem is kéne tudnom, egyelőre örüljön annak, hogy kiviszem innen. A visszaérkezőhöz fordulok, mondok neki pár mondatot, egész halkan, közben többször is mind a ketten a két gyerek felé pillantunk.
- Biztos, hogy így történt?
Határozottan bólintok, látszik, hogy hezitál, de végül csak megkeresi a megfelelő mágikus kulcsokat, melyekkel kiengedi a két kölyköt, akiket a válluknál fogva vezetek ki. Nem vagyok híve a megtévesztésnek, azonban tudom, hogy ha itt maradnak, az csak hátráltatja a fejlődésüket. Viszont ha azt hiszik, hogy ennyivel szabadok, akkor nagyon tévednek. Egy kihallgatóhelyiségbe viszem őket, és leültetem őket, majd én is leülök az asztal másik felére, lábaimat felpakolva az asztalra. Az arcom már húzódik a vértől, de legalább nem szivárog. Viszont muszáj vigyorognom, amúgy se hallgattam még ki kölyköket, akik tényleg ártatlanok. Ez jó móka lesz.
- Milyen a biztonság ebben az iskolában, hogy így kimászkálhattok?
Utoljára módosította:Sárközi Norbert Dorián, 2017. június 18. 08:49 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Lasch Ervin Balázs
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 208
Összes hsz: 427
Írta: 2017. június 17. 12:24 | Link

Szösszencs bomba

- Ti elég furák vagytok. Mármint belőletek előtör a sárkány. Én navinés voltam, de sosem éreztem, hogy előtörne belőlem az unikornis. Mondjuk hála Merlinnek, mert piszok szúrós lehet egy unikornis szarva.
Szép is lenne. Egy éjjel fekszek az ágyacskámba, szuszogok én is, mint a szobatársaim, érzem, hogy mocorog a hasam, arra tippelek, hogy elcsaptam a gyomrom – ami nálam esélyes is – aztán egyszer csak fogja magát, azt keresztül szúrja a hasam a kitörni készülő unikornis szarva. Na nem, biztos, hogy nem akartam volna ez, meg ide se járni. Viszont lehet, hogy valakivel megtörtént ez a múltban, és azért kampányoltak egy időben azért, hogy az unikornis helyett a méhecske legyen a házállat. Mondjuk, inkább egy méh csípjen meg, mint egy unikornis, szóval teljesen jogos a történet.
- Kaját. Leginkább. Meg van persze olyan, hogy kerti grill, meg napágy, meg számítógépes játékok, de úgy vélem, nekünk a rágcsálnivaló és az alkoholizáláshoz nélkülözhetetlen alkohol és üdítő szükséges. De ha éppen egy kerti grill vonzz, megnézhetjük azt is.
Persze van itt még sok más is, háztartási eszközök meg elektronikai cuccok, de szerintem ez most pont nem izgat minket. Viszont nem a végén kéne távoznunk, mert akkor sokkal feltűnőbbek leszünk, és nehezebben szerezzük meg a kocsit, pedig most, hogy már megvan a tökéletes, már csak a beltartalmát kell megtalálnunk, és már suhanhatunk is a kicsi kocsinkkal a pesti éjszakába. Szóval nekiindultunk a soroknak, el a könyvek mellett, pedig lehet hajnalra kellene valami gagyi könyv, amivel ébren tartjuk magunkat, és amit hangosan felolvasva nevethetünk és vitatkozhatunk. Vannak mostanában sokan ott a polcon, akik erre a sorsra érdemesek, még csak nagyon gondolkozni se kellene. Viszont a szemüvegeknél lefékeztünk, és mire feleszméltem, Scar már magára is aggatott egyet.
- Óóóó te szent szalamandra. Ki a bánat húz fel ilyet? Ez ocsmány! De persze te nagyon szexi és vonzó és káprázatos vagy benne, és wow, sose vedd le, vagyis de, mert ráadásul még drága is, nem csak csúnya.
Nem hinném amúgy se, hogy megvenné, de viszont azért büszke vagyok magamra, mert a kezdeti nevetős kiakadásomat azért egy bókkal folytattam. Bohókás volt, de jól állt neki, és tényleg volt benne valami rejtett báj. Nekem pedig muszáj volt nevetnem, és egy cicás keretet felvéve viszonyoznom a dolgot.
- Ezeket amúgy valakik tényleg hordják?
Fordulok felé kérdőn, miközben folytatjuk az utat, de csak addig, amíg meg nem érkezünk a gyerekjátékokhoz. Ja tényleg, ilyenek is vannak itt, már el is felejtettem. Elengedve a kocsit én is közelebb sétálok, és leguggolva nézek szembe a lánnyal, akit leterítettek rohamosztagosok.
- Kiszabadítsalak hercegnő, vagy inkább maradsz velük a szőrös talpam helyett?
Érdeklődök, és egyben el is árulom, hogy pontosan tudom, mik ezek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Széplaki Alíz
Bogolyfalvi lakos, Jövendőmondó, Végzett Diák


° Jövendőmondó | Miss Tragikomédia | Blondie °
offline
RPG hsz: 557
Összes hsz: 2283
Írta: 2017. június 17. 13:47 | Link

Kinézet | május 22. | with minion army♥
A barátnőm csodásan mutatott ebben a gyönyörű menyasszonyi ruhában, mintha csak rá szabták volna! Nagyon szép volt az összkép, ráadásul a fátyol még jobban feldobta az amúgy is hercegnős megjelenését, amire annyira vágyott.
- Persze, hogy kikísérlek! Mindenkinek eláll majd a lélegzete, ha meglát! - feleltem a lánynak mosolyogva.
Kicsit szomorú volt belegondolnom, hogy én egyáltalán valaha meg fogok-e házasodni, mert túl szabadelvűnek tartottam magam ahhoz, hogy bárki mellett is hosszabb távra lehorgonyozzak. Persze tudtam, hogy még nem találtam rá az igazira és azzal is tisztában voltam, hogy még változhat a véleményem ez ügyben, de egyelőre nem tudtam elképzelni, hogy valaha is összekössem az életemet valakivel.
- Bocs, megint elbambultam - mondtam mentegetőzve, majd gyorsan elkaptam Maja kezét és elindultunk a többiekhez. Miután odaértünk gyorsan beálltam a várakozók közé, hogy mindenki a lányra összpontosíthasson, hiszen most ő volt a főszereplő.
Láttam a barátnőmön, hogy kissé meg volt illetődve, de ahogy elnéztem a reakciókat, mindenki arcára kiült a döbbenet, mégpedig pozitív értemben. Csodálkoztam volna, hogyha nem tetszett volna nekik a látvány, hiszen Majácska varázslatosan festett ebben a fantasztikus ruhakölteményben.
- Ugye milyen gyönyörű? - kérdeztem a többiek felé tekintve, majd egy nagy mosolyt küldtem biztatásul a lánynak, akinél a meghatottságtól eltörött a mécses. Gyorsan kivettem egy zsebkendőt a táskámból, majd felpattanva a helyemről átnyújtottam neki.
- Te leszel a világ legszebb menyasszonya - mondtam neki büszkén és vidáman, hiszen ez volt a véleményem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 18. 22:30 | Link

My All

Szorosan fogja magához a lányt, el sem akarja engedni. Tekintete a vászonra siklik, de fogalma sincs hol tart a film, de nem zavarja túlságosan a dolog. Bár egy minimális kíváncsiság lett volna benne, hogy milyen is Hajna ezirányú érdeklődése. De sokkal érdekesebb volt az, ami történt, úgyhogy úgy van vele, hogy majd máskor megnézik ezt a filmet, amikor oda is tud figyelni.
A cél végtére is az volt, hogy boldoggá tegye, és ez nyilvánvalóan sikerült, annyira nem zavarja, a dolog. Most olyan irányba halad a dolog, hogy lesz rá lehetősége. Sőt, ami azt illeti, kicsivel előrébb kell löknie a dolgot, úgyhogy ami a szívén, a száján, muszáj tudatosítani a lányban is. Nem tudja, meddig lesz rá lehetősége, de hamarosan mennie kell, ennyi biztos. A kérdés már csak az, hogy mikor fogja mindezt közölni Hajnával, akarta, de nem tudta.
- Én meg szeretlek.
Válaszol egyszerűen, miközben végigsimít a lány haján.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 18. 22:34 | Link


Zavartan pislog Mátéra, valószínűleg most a lenne a legelvárhatóbb reakció, hogy sipákolva omlik bele a férfi ölébe és örömködve válaszolja azt, hogy ő is. Mert persze, hogy ez sokkal több, mint egy egyszerű kedvellek. Megveszik érte, attól a gondolattól pedig, hogy milyen sokszor kell elválniuk, szinte megbolondul. Nem gondolta volna, hogy egyszer még azt mondja, hogy mennyire igaza volt a férfinak azzal, amikor azt mondta neki 'ne kedvelj meg'.
Nyújtózkodik egyet, majd mosolyogva tekint a másikra. - Majd elmúlik - mosolya nevetéssé változik. Persze, hogy elvicceli, még akkor is, ha tudja, hogy ez Máténak mennyire nehezére eshetett kimondani.
- Én is Máté, annak ellenére, hogy tudom, mennyi fájdalom fog érni emiatt - teljesen nyugodtan beszél, mintha csak egy csekk befizetését vagy a holnapi ebédet tárgyalnák. Másokkal ellentétben ő nem tud ettől elájulni, így csak megvonja a vállait, majd lassan lemászik a férfiról és a ruhájával kezd el babrálni. Ha már elszakították, akkor kell rajta valami kis alakítás, hogy rajta maradjon. Egy szakítás itt, egy ott, aztán összekötözés és kész is. Talán így nem fog lehullani róla az anyag.
- Ha azt mondanám, hogy ne menj vissza, akkor mennyire tűnnék önzőnek? - csak feltételezés, nyilván nem fogja ezt mondani, de azért a gondolattal eljátszik. Túlságosan mesébe illő lenne az, hogy most miatta a katona életmódnak annyi és majd boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Valószínűleg mindketten hamar belerokkannának a dologba, ezt pedig nem szeretné.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 18. 22:35 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 18. 23:04 | Link

Nem igazán tudja megfogalmazni még magának sem, mi mondatja ezt ki vele. Talán attól tartott, hogy legközelebb nem lesz megfelelő a helyzet, bár mondják, hogy a férfi gyakran mondja ezt ilyen helyzetben és utána meg is bánja. De Máté inkább attól tart, hogy legközelebb nem lesz alkalom, ahová illene ez a szó. Talán ez az, ami arra késztette, az alkalom, kínálkozott és kimondta, most már kerek a dolog és nem kell ezen tovább agyalnia.
- Bár tudnék ellene mit tenni.
Tudja, hogy Hajna arra gondol, hogy mennyi fájdalom fogja érni ha elmegy, és nem két hónapra, hanem hétre. Tehetetlenségében fújtat egyet, majd megpróbál ő is valami normális formát ölteni.
- Ez nagy önzőseg, tudod, hogy lehetetlent kérsz.
Tekintete eljátszik a szakadt ruhán, szívesen eltépné róla megint, talán gyakrabban kellne alkalmaznia ezt a techinkát, de most nem veszhet el a részletekben, komoly dologról van szó.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 18. 23:05 | Link


Nyújtózkodás közben megropogtatja néhány csontját és egy sóhajt enged ki tüdejéből. Tudta, hogy félreértelmezi a katona majd a kérdését, de egyáltalán nem bánja, hogy belemennek egy kicsit ebbe a témába. Muszáj néha erről is társalogniuk, még ha csak érintőlegesen is.
- Nem kértem, csak feltételezés volt, érdeklődés - elmosolyodik, hiú ábrándokba már régen nem engedi beleesni magát. Megfogadta magának, hogy nem fog görcsösen arra koncentrálni, hogy mi lesz, legalábbis ebben a kapcsolatban nem. Inkább foglalkozik a jelennel, ami most felettébb izgalmas és sokat ígér.
- Én tudod, mit utálok benned? – mivel már sikerült annyira rendbe tennie magát, amennyire a helyzet engedi, ezért lehuppan a korábbi helyére, ami a férfi mellett található. Szeméből eltűri a kósza tincseket, melyek takarják a kilátását, majd próbálkozik felvenni a film fonalát. Talán túlságosan is gyorsan vált témát, de nem akar az érzelmekbe burkolózva ácsorogni a férfival szemben. Az olyan gáz lenne..
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 18. 23:06 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Maja Bojarska
INAKTÍV


méhecske° | mom, the bee°| babygirl°
offline
RPG hsz: 1311
Összes hsz: 4931
Írta: 2017. június 19. 22:47 | Link


indulási | május 22. | with minion army♥
  Love


Elmosolyodtam és a szájamat rágcsizva kuncogtam a szöszire, mert hát hinni akartam neki nagyon is, de olyan fura volt mennyi bókot hallottam ezekben a ruhákban tőle is, a csajoktól odakint és igen, még anyutól is. Bár legalább ezektől nem váltottam eridonos házikedvenc szerepkörbe, az még mindig Lewy reszortja, hogy előidézze. Meglepő módon ez sem veszett ki belőlem, ahogy az a lelkességem se, amivel az első pillanatban viszonyultam hozzá, még akkor sem, ha azóta egészen mást, többet és jobbat is érzek, gondolok. Olyan furcsa, hogy lassan egy éve beköszöntött az életemben teljes valójában is, most pedig itt állok, nézek magamra a tükörben és alig várom azt a bizonyos pénteket. Nem a pompa, a buli vagy éppen az emberek miatt, hanem azért, mert valami erősebb, valami végleges Ohanát kapok. Be kellett látnom nézegetve a gyűrűt az ujjamon, hogy nem hogy ilyen gyorsan, de a pozitív gondolkodásom ellenére később se hittem, hogy lesz majd egy hely, ahol ennyire lenni akarok, szeretek és sosem adnám semmiért, és úgy érzem, hiszem, hogy engem sem adnának. De a lengyel mellett ezt kaptam, ez történt. Megtörtént.
- Semmi baj, kicsit azért izgulok azt hiszem, a pocim is összeugrott, uh, pedig még éhes voltam, mikor jöttünk. Utána elmehetnénk azért valamit hamizni...
Hadarom el még mielőtt kiérnénk mindenki elé, aztán belém is fagy a szó elég rendesen, egy kibukó kérdés kivételével, amire tudni akarom a választ, a reakciót, valamit. Az arcok viszont mindennél többet mondanak - és ha úgy vesszük rontanak is ennyit. Jönnek, látnak, örülnek én pedig azt hiszem meg is könnyebbülök és örülök is egyszerre, mikor elkezdenek potyogni a krokodilkönnyim. Már rutinosan és kicsit se ízlésesen emelném a karim hogy letörölgessem, mikor Alíz megmentésemre siet, hálásan veszem el a zsepit, aztán egyik kezemmel az arcom törölgetem, a másikkal pedig magamhoz húzva ölelem jó szorosan meg. Örülök, sőt, azt hiszem nem ezzel lehetne igazán kifejezni, de most muszáj valakit jól megszorongatnom. Kis idő után elengedem, megigazítják a fátylat a buksimon, elegyengetik a szoknyát, hogy forogjak benne, nézzem magam kicsit, aztán felteszik a nagy kérdést, mire anyukám is mellénk sétál.
- Kisasszony, megvan álmai ruhája? Megtaláltuk az igazit? - Én pillogok kicsit minden irányba, szorongatom a fehér anyag legfelső hullámát, aztán, mivel azt mondta Hannah meg a vőlegényem, hogy ne foglalkozzak olyanokkal, mint mennyibe kerül, Sebbyre pillantok de valahogy ennyiben kimerül az a kötözködésem, ami eddig a legtöbb majdnem jó ruhánál felmerült. Sóhajtva nézek szembe saját magammal, aztán letörölve a pofim elmosolyodom és bólogatok.
- Igen, ezt a ruhát akarom… - Kicsit bátortalanra sikerült az a végszó, de őszinte volt és furcsa tőlem. Közben még megcsodálgattak, még kép is készült, de persze nagy titokban, hiszen nem szeretnénk, hogy bárki más - kivéve a szőke német felügyelet valahol a világban - lássa a szertartás előtt. Ezután én elvonultam visszaöltözni kicsit remegve és lefehéredve, még mindig szorongatva kicsit a barátnőm a próbaszobában.
- Köszönöm, köszönöm, köszönöm.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Brownie°|Hápi°|Commander Sunshine°|Bee Happy°
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 21. 16:09 | Link

My All

Meddő kísérletek sora következik, amikor is Máté megpróbálja felvenni fonalat, úgy mindennel. De egyszerre több dolog nem igazán telik tőle, főleg most. A vászonra pillantva egy ismerős arcot sem lát, számára csak dialógusok összessége, de semmi értelmes. Inkább a lányra figyel, az sokkal kifizetődőbb. Miközben a gondolatai elragadják, szórakozottan csavar egy tincset a lány barna hajából az ujjai közé, kicsit meghúzgálja, aztán szabadon engedi.
- Tudom, hogy nem kérted. Számítanak rám, nem hagyhatom cserbe őket.
Részéről ennyi, nem akar most belemenni abba, hogy a helyzet milyen, mert órákig tudna erről beszélni, de félő, hogy Hajnát nem kötné le sokáig a politika.
- Van pár tippem. De hallgatlak.
Könnyíteni kell a témán, végtére is, ez egy randi, úgyhigy bújkáló mosollyal a szája szélén pillant le rá, kíváncsi ezúttal mit fof Hajna a fejézhez vágni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2017. június 21. 21:07 | Link

M m e  L E R O U X, nyomozónő
Budanekeresd, Nemzeti Mágikus Színház


Könnyű volt Easttől jegyeket kérni az előadásra. Igazából nem is kellett kérnie, hisz mire hazaért a kávézóból, már szinte le is volt rendezve minden. Milyen szerencsés az ember, ha a testvére legilimentor!
A cél ezúttal is az volt, hogy a nem túl kedves nyomozónőhöz közelebb kerüljön. Legalább annyira, hogy kellő mennyiségű információt ki tudjon szedni belőle. Már ami a nyomozást illette. Így amennyire Mátétól telt, szépen kiöltözött és rendbe szedte magát. Felhúzta fehér ingét, rá a fekete zakóját. Hátrafésülte haját, és szemüvegét is gondosan megtörölgette, mielőtt felrakta volna magára. Összességében egészen kellemes látványt nyújtott. East szerint mindenképpen. Felajánlotta partnerének, hogy esetleg elé megy, de a visszautasítást is tűrnie kellett, így a jegypénztár közelében várta őt, a két darab tiszteletjeggyel a kezében. A legjobbaknak ugyanis páholy járt a musicalre.
Időben érkezett, talán kicsit túl korán is. Addig felmérte az embereket. A legtöbb boszorkány és varázsló inkább csak sznobságból, mint élvezetből járt a színházba. Pont olyanok voltak, mint a saját családja.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Astrid Camille Leroux
INAKTÍV


Szösz
offline
RPG hsz: 73
Összes hsz: 416
Írta: 2017. június 21. 21:21 | Link

South W., "Máté"

Gondosan feljegyezte a naptárba, melyik lesz az az este, amikor muszáj félretennie a munkát, legalábbis ami a papírokkal való bíbelődést jelenti. A szórakozás nem igazán szerepel a szótárában, ezért az előadásra is a saját jója érdekében bólintott rá. Mátéból talán egyre több és több információt tud majd kicsalni.
Hosszan, gondosan készülődött elő az estére. A piheszálaktól való megszabadulástól a sminkelésig minden volt párizsi otthonában mielőtt belebújt a külön erre az alkalomra beszerzett kis fekete ruhájába és a magassarkúba. A ruha épp csak annyira rövid, hogy az bőven illemhatáron belül mozogjon, ahogy a dekoltázsrésze is inkább takar, mint mutat. A végeredmény viszont igazán szép. Kontyba fogott haja nem hétköznapi, talán az illata, a könnyed virágillat változatlan. Meg is fordul a fejében, hogy vajon partnere fel fogja-e ismerni.
A megbeszélt időre érkezik a színházba, s miközben megáll a hallban körbenézni, táskájával babrál. A sok emberen keresztül neheze ugyan, de észreveszi Mátét. Elmosolyodik, amiért nem neki kell várnia a férfira, és azonnal felé indul.
- Szép estét, Máté! - üdvözli.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2017. június 21. 21:37 | Link

M m e  L E R O U X, nyomozónő
Budanekeresd, Nemzeti Mágikus Színház


Stílusos belépőre számított a nőtől, de mikor meglátta, kicsit el kellett gondolkodnia, hogy ez tényleg ugyanaz az ember-e. Nem tagadhatta, de lenyűgözte a látvány.
- Kisasszony... Igazán elbűvölő ma este - jegyezte meg mosolyogva, majd nyújtotta a karját a nő felé. Kellemes meglepetés volt a számára is, ebben biztos lehetett.
Ő is korán érkezett, ahogyan South. Erre számított azért a férfi, ahogyan az elmúlt pár alkalommal megismerte a nőt. Pontos, precíz, finom ízléssel.
- Az előadás kezdetéig még van egy kis időnk. - Pontosan még fél órájuk volt az előadás kezdetéig, de persze a hivatalos késési időt is bele kellett kalkulálni. - Volna kedve esetleg addig a büfében meginni egy italt?
Utoljára módosította:South West, 2017. június 21. 21:38 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Astrid Camille Leroux
INAKTÍV


Szösz
offline
RPG hsz: 73
Összes hsz: 416
Írta: 2017. június 21. 21:48 | Link

South W., "Máté"

Nem mutatja jelét, de neki is épp úgy tetszik a férfi megjelenése, mint az fordítva érzékelhető. Már persze amennyit és amilyen módon ezt Astrid érzékelni képes...
- Köszönöm - ahogy az kell, egy minimális zavarral mosolyog és hajtja le a fejét. - Ön sem panaszkodhat. Merész húzás lecserélni a kockás inget.
Mivel minden találkozásuk alkalmával azt viselt, így nem volt nehéz rájönni; a szekrénye javarészt ilyen-olyan módon, de kockás, nagypapadivatú ingekkel lehet tele.
Vékonyka kezét úgy csúsztatja Máté karjára, hogy nem ér hozzá, csak amikor belé karol. Ujjait óvatosan pihenteti meg a könyökhajlatához közel Pontosan úgy helyezi ujjait, hogy érezze a főér lüktetését. Nem szándékos ez a mozzanat a nő részéről, de tanult, rögzült, így elkerülhetetlen.
- Amennyiben az az ital ásványvíz, igen. Szívesen - bólint. Kissé feszélyezve érzi magát amiért még egy kis időt el kell tölteniük a büfében, azért mégsem kérdezhet egyből rá North Westre. Tehát hétköznapian kellene kezelnie a beszélgetést... A gondolatra is elakad a lélegzete.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2017. június 21. 22:01 | Link

M m e  L E R O U X, nyomozónő
Budanekeresd, Nemzeti Mágikus Színház


Elmosolyodott ő is a bókra, és ha nem fésülte volna szépen hátra a haját, talán még bele is túrt volna. Természetesen zavarában.
- Úgy gondoltam, kellően különleges az alkalom, hogy a kockás ingemet hátrahagyjam. - Szíve szerint az összeset a kukába hajította volna, és rágyújtotta volna a pápaszemmel együtt. Igazán felüdülésnek számított az alkalom, már emiatt is.
Amint érezte a nő karját az övén, már indult is el a kantin felé. Nem voltak sokan, a legtöbb vendég valószínűleg éppen kezdésre fog csak beérni, így könnyedén találtak egy üres asztalt, nem messze a pulttól.
- Ha ragaszkodik hozzá, rendelhetünk ásványvizet. Azonban nem gondolja, hogy alkalomhoz illőbb lenne egy-egy pohár pezsgő? - nézett rá lehajtott fejjel, szerényen megejtve egy félmosolyt. Nem akarta ő leitatni a nőt, esze ágában sem volt. Azonban mégis kellemesebb a hangulat némi alkohol után. Na meg a beszélgetés is könnyebben elindulhat.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Astrid Camille Leroux
INAKTÍV


Szösz
offline
RPG hsz: 73
Összes hsz: 416
Írta: 2017. június 21. 22:13 | Link

South W., "Máté"

- Ez a bemutató előadás, ha jól tudom. Valóban különleges - bólintással jelzi, hogy egyetért, valamint utána is járt a darabnak. Nem mondhatni, hogy az ő ízlésvilágának megfelelő lenne, de nincs mit tenni. Talán a színésznővel is tud később váltani pár szót.
A kiválasztott asztalnál idő közben helyet foglalnak, és bár eleinte vonakodik, nem biztos a dologban, csak rábólint. Jöjjön a pezsgő, ha már ragaszkodik hozzá az úr.
- Nem kellene ezzel megvárni Csinszkát? Ő az ünnepelt - emeli fel kacsóját még hangsúlyosabbá téve a kérdést. Egy kicsit a szemöldöke is megemelkedik ezalatt. Végül csak elhallgat, zavartan pislog körbe a helyiségben. Rajtuk kívül nem nagyon vannak, de ez változni fog. Ezt tudja Szösz is. Csakhogy Párizsban nem munkaügyben szokott színházba járni, ott nem érzett még hasonló feszültséget.
- Minden rendben az iskolában? - teszi fel érdeklődő kérdését. Pusztán kíváncsiság, mintha érdekelné Máté élete.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2017. június 21. 22:25 | Link

M m e  L E R O U X, nyomozónő
Budanekeresd, Nemzeti Mágikus Színház


- Azt hiszem, ő kezdés előtt nem szívesen inna velünk. A pezsgőt a csapattal együtt isszák majd, a bemutató utáni partin - vont vállat, majd indult el pult felé, hogy kikérje a megfelelő pezsgőt.
Úgy gondolta, talán az édes lesz az, amit a nő is szeret, vagy éppen szokott inni. Egy egész üveggel kért, de nem állt szándékában most azonnal kitölteni az összeset. Megfelelő lesz ez az előadás alatt is, ha esetleg megszomjaznának.
Két pohárral és az üveggel tért vissza az asztalhoz, majd töltötte meg a poharakat. A feltett kérdésre mosolyogva rázta meg a fejét, majd csak akkor válaszolt, amint az egyik poharat a nő felé nyújtotta.
- Kérem, hagyjuk most a munkát. Ezúttal szórakozni jöttünk, ha nem tévedek. - Egyre biztosabb volt a dolgában, miszerint a nő még életében nem szórakozott. Ez az ő malmára hajtotta a vizet. - A munka nélküli estére - emelte fel koccintásra poharát.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 21. 22:38 | Link


Nem néz a másikra. Ez a téma nagyon rosszul érinti, holott már a legelején tudta, mi vár majd rá. Igyekezett nem belebonyolódni ebbe a dologba, de ráébredt arra, hogy nem tudja elkerülni a felé száguldozó lövedéket,amely jelen esetben maga Máté. Kifejezetten örvend annak, híd a férfi sem kíván jobban belemenni a témába, ráérnek még ezen agyalni.
Tekintetével megpróbál a filmre és a mellette lévőre is koncentrálni, de ebből csak egy iszonyatosan béna bandzsulás lesz, ezért úgy dönt, hogy inkább minden figyelmét a katona kapja. Képes lenne ő is egyszerre többfelé figyelni, de nem tud betelni a mellette ülő férfi látványával.
- Hát először is. Utállak azért, amilyen hírt hoztál - Egyértelmű, ki lenne az a hülye, aki ne utálná azt, aki bármelyik családtagja halálhírét hozza.
- Aztán azért, mert ennek ellenére idejutottunk - felnevet. Ki az, az őrült, aki képes beleszeretni abba az emberbe, aki összetöri a világát? Hát egyértelmű, hogy ő.
- Már most utállak a jövőbeni veszekedéseinkért is - még mindig nevet, nincsen olyan opció, hogy ők ketten békében fognak megmaradni, ezt pontosan jól tudja.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 21. 22:39 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Astrid Camille Leroux
INAKTÍV


Szösz
offline
RPG hsz: 73
Összes hsz: 416
Írta: 2017. június 21. 22:39 | Link

South W., "Máté"

Kicsit gyanúsnak találja, hogy a nő nem igényelte a párja jelenlétét egy ilyen fontos este előtt. Legalábbis ahogy ismeri ezt a közeget, nem tapasztalta még, hogy a főszereplők ne osztanák meg életük fontos szereplőjével az izgalmat. Ha mást nem, egy drukkölelés erejéig. Erre jobbnak látja nem rákérdezni. Egyelőre véletlennek könyveli el, esetleg különös kapcsolati viszonynak.
Feje épp az ellenkező irányba mozdul, mint amerre Máté megy. Vesz egy mélyebb levegőt, s mosolyt varázsol arcára a visszatérésre. Egy kis burkolt kérdés, aztán hátha... De nem. Állkapcsa egy pillanatra megfeszül mosolya alatt. Kék szemei körülbelül annyi életet tükröznek, mint egy élőholté.
- Elnézést, én csupán a hogyléte felől érdeklődnék - kontráz rá, teljesen elfedve ezzel a kérdés alapját. Miközben kijavítja magát, átveszi a poharat, de nem akárhogy. Mivel érzi, hogy ingoványos a talaj és így nem fog előrébb lépni a játszmában, megerőlteti magát és minden nőies báját előveszi a poros polcokról. Ujjait finoman húzza végig a férfi kézfején, mintha puszta véletlenül lenne, s állja a tekintetét. Egy, két, és három másodpercig.
- Az estére - ismétli halkan, tekintetét lesütve. Szabad kezével végigsimít csupasz mellkasán és nyakán, majd a füle mögé tűr egy kilógó tincset.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2017. június 21. 22:59 | Link

M m e  L E R O U X, nyomozónő
Budanekeresd, Nemzeti Mágikus Színház


Könnyedén elmosolyodott, mintha észre sem vette volna, hogy a nő nem éppen ezt a választ várta volna. Úgy tűnt, kettőn áll a vásár. Nem csak South, de a nyomozó is hasonló indíttatással fogadta el a meghívást. Valószínűleg. Ez kissé megnehezíti majd a dolgát. Nem nagyon, éppen csak egy leheletnyit.
- Ez esetben köszönöm kérdését. Csodásan vagyok - mosolyog, miközben végig a nő szemeibe nézett.
Finoman érintette össze a poharakat. Épp jókor is jött az a pár korty pezsgő, a nő mozdulata ugyanis meglepte és... Szóval nem mondhatta, hogy nem volt vonzó teremtés, ha nem éppen munkakörülmények között találkoztak. Kénytelen volt tekintetét egy pillanatra a mellettük elsétáló házaspárra fordítania.
- Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog önnek az előadás. Volt szerencsém egy-két próbán bent lenni - vette fel ismét a beszélgetés ritmusát. - Gyakran jár színházba?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Astrid Camille Leroux
INAKTÍV


Szösz
offline
RPG hsz: 73
Összes hsz: 416
Írta: 2017. június 21. 23:11 | Link

South W., "Máté"

Egyáltalán nem cselekszik helyesen amikor félreérthetetlenül flörtöl egy kicsit Mátéval. Többre nem futja, ezt is nehezen oldja meg, hisz sosincs rá szüksége, csak másoktól látta, hogy művelik ezt a sportot. Az viszont végig ott lebeg a szeme előtt, hogy ki miatt vannak itt. Mert iszogathatnak, megnézhetik a műsort, a férfi attól még Csinszkáé.
- Remélem - bólint  két aprócska korty között. Nem találja rossz ízűnek a pezsgőt, de jónak sem. Lehetne ez a legdrágább pezsgője is, ő ezt az egy pohárnyit fogja beosztani amíg muszáj.
- Havonta ahogy időm engedi. A munka leköt - és persze az előbbiek ellenére most sem tudja elkerülni a témát.
- Nem kellene elfoglalnunk a helyünket? Úgy látom, érkezik a közönség - kíváncsian néz a hallban gyülekezőkről Mátéra. Amikor tekintetük találkozik, finoman el is mosolyodik.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2017. június 21. 23:26 | Link

M m e  L E R O U X, nyomozónő
Budanekeresd, Nemzeti Mágikus Színház


Újabb információmorzsát kapott a nőtől, habár ez nem volt annyira meglepő. Beszédéből, tartásából és egyáltalán, a megjelenéséből lehetett következtetni, hogy művelt. Nem is beszélve arról, hogy színházba jár. South kíváncsi lett volna, vajon kivel járhat el, ha annyit dolgozik... Talán a munkatársaival. Valahogy mégsem tűnt olyan embernek, aki a munkában a barátokat keresné.
- Igen, talán elindulhatunk a páholy felé - mosolyogva bólintott, ahogy tekintetével felmérte az érkezők sokaságát.
Biztos volt benne, hogy még elég idejük lesz beszélni. Vagyis elég ideje lesz arra, hogy kiépítse a kellő bizalmat köztük. Volt már ennél nehezebb ügye is, de ez sem éppen a legkönnyebbek közé tartozott.
A kezébe vette a poharát és az üveget, majd a nő mellett megállva várta, hogy ismét belekaroljon, és bekísérhesse a kiszemelt helyükre, akár egy igazi úriember. Azért mégis tanult valamit a családjától. Minden mást leszámítva.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 23. 18:37 | Link

My All

- Ez csak három.
Ő nem ezekere tippelt volna, de nem akar további ötleteket adni, bölcsebbnek látja ebben a helyzetben inkább hallgatni és örülni, hogy megússza ennyivel, most legalább is. Aztán később úgyis kibuknak a dolgok, számos idegesítő tulajdonsága van, ezt tudja magáról, ahogy tisztában van az erősségeivel és a gyenge pontjaival is. Hajna lehet, hogy észre sem vette, hogy jó néhányba bele is taposott az utóbbi időben.
- Akkor marad még bőven sanszom, hét legalább.
Biztosan fog majd még hibázni, mindketten fognak, a távolság, ez az egész, a múlt túlságosan beárnyékolják azt, ami közöttük van, a közelmúpt eseményei pedig rátesznek egy lapáttal, de ha nem jön el, akkor talán soha nem látják egymást viszont, és ha Ákos nem hal meg, akkor akkor bizony eszébe sem jutott volna Magyarország. Túl nagy volt az ára annak, hogy most itt ülnek. Magában hümmög, nyilván nem fogja ezt megosztani Hajnával, helyette csak próbál visszatérni a jelenbe. Felesleges lenne bolygatni a közelmúlt eseményeit,
 úgyis minden éjszaka ezzel álmodik, nem akar ébren is szembesülni ezekkel a képekkel. Ráadásul Hajna sem túl jó alvó, mindkettőjükre rossz hatással lenne ha ebbe bele menne. Nem, a mai napot nem akarja elcseszni, ha már úgyis minden el van kettőjük között, ma jól fog csinálnia, csak azért is.
Utoljára módosította:Dobrovitz Máté, 2017. június 23. 18:39 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 23. 19:32 | Link


Oldalra dönti a fejét, tekintetét nem tudja levenni Máté ajkairól, amelyek nem azért vonják magukra a figyelmét mert éppen beszél. Teljesen máshol jár, még el van veszve az iménti pillanatban, valamiféle euforikus hangulatba került. Ez a férfi teljesen mássá teszi, olyan énjét szabadítja fel, amelyet még ő maga sem ismert. Csak akkor tér vissza a jelenbe, amikor úgy érzékeli, hogy bizony már mondania is kellene valamit, mert hát a férfi erőteljesen hallgat és nézi. Próbálja felidézni, hogy milyen szavak is hagyták el a száját, de ez nem igazán megy neki. Tekintete lassan az ajkairól végigvándorol rajta, majd a szemeiben állapodnak meg. Kezét megemeli, a benne lévő popcornt a másik felé nyújtja, s mielőtt még megszólalna, iszik egy nagyobbat kortyot a borocskából.
- Nem szeretném, ha kihasználnád azt a hetet - a van még hét szavak megragadtak benne, így megkockáztatja, hogy mit mondjon rá. Igazából annyira nem lőhet mellé, mert ha még nem is arra válaszol, amit Máté mondott, akkor is témába vágó lesz. Arcára mosoly ül ki, mivel vágya egyértelmű, de azzal is tisztában van, hogy lehetetlent kér. Mindketten bármelyik pillanatban tudnának akár száz dolgot is felsorolni, ha rá lennének kényszerítve. De úgy tűnik, hogy mostanra már sikerült eljutniuk arra a pontra, hogy meg tudják gondolni, mit vágjanak a másik fejéhez.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 23. 19:33 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 23. 23:20 | Link

My All

Lenyúl a szék alá a poharáért, majd jó nagyot kortyol a vodkaszódába, szerencse, hogy nem lökték fel és mivel eddig nem az italozással foglalkoztak, még félig tele is van, pontosan úgy, ahogy most Máté látja a világot, pedig ő tipikusan az az ember, aki még csak nem is félig üresnek, hanem egy pohárnak látja, amivel túl sokat foglalkoznak.
- Azt hittem akkor van tűzijáték, meg nagy szerelem, ha van tíz dolog.
Bármennyire is szomorú, valószínű, hogy ki fogja használni azt a hetet, nem most, majd máskor. Jó gyerek lévén tartogatja, de majd igyekszik számon tartani, nehogy több legyen mint tíz mert akkor lehet bajba kerül, vagy szakítanak, vagy valami ilyesmi. Nem ért hozzá, így csak a sötétben tapogatózik. Ez a szar meg ami a vásznon folyik nem vitte közelebb a megoldáshoz. Egy ideig csöndben nézi a hihetetlen dramaturgiát majd unottan visszafordul a lány felé.
- Azt hittem azt fogod mondani, hogy nyers vagyok és szótlan. Hogy hűvös.
Végtére is mindez igaz. Nem az a beszélgetős fajta, csak akkor szólal meg ha nagyon muszáj, vagy ha parancsot kap rá, egyébként nem szokott csak úgy nekiállni a napjáról mesélni, mert úgysem érdekel senkit. A többi meg jön a lényével, a seregben nincs szüksége az érzelmeire, csak a józan eszére, az ösztöneire, mert azok soha nem vezetik félre, legalábbis az esetek többségében nem.
- Mikor lesz vége ennek a...filmnek?
Elérkezett az a pont, hogy már nagyon unja, de nem meri megsérteni a nagy kedvencet, mert a végén még a képébe önti a vodkát, vagy hozzávágják a popcornt, úgyhogy igyekszik szépen kifejezni, hogy a dolognak ez a része nem igazán van a tetszésére, ám a korábbi részekért nagyon is odavolt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 42 ... 50 51 [52] 53 54 ... 62 ... 123 124 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek