31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: « 1 2 ... 8 ... 16 17 [18] 19 20 ... 28 ... 120 121 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2015. augusztus 16. 09:21 | Link

Rose
Pestseholse

Furcsa érzés végre vizsgamentesen kezdeni a vizsgaidőszakot. Ennyi előnye azért van annak, ha befejezed a sulit, csakhogy az a stressz, ami pár feladatlap kitöltése nyomán keletkezett elmarad, jön helyette másik. Bizony, itt az ideje, hogy az őszi kollekciót bemutassuk, így mondhatni egy nagy rakás időeltolódás most az életem. Nem is csoda, ha úgy nézek ki, mintha az összes tárgyat felvettem volna és mindből hatezer oldalt magolnék per nap. Igen, ennyit arról, hogy az ember a modellkedés miatt nem lehet nyúzott. De igen, lehet. Aztán a kisebbik probléma rész az Edictum, most, hogy végre megjelentünk egy ideig csökken a feladataink száma - egészen pontosan addig, míg el nem jön a következő cikkleadási határidő.
Épp hazafelé tartottam volna, mikor Rose - látva zombiszerű létezésemet - együttérzésből, vagy felebaráti szeretetből, de leszólított, hogy nincs-e kedvem elmenni valahová. Erre minden tisztességes, iskolát végzett - vagy nem végzett - ember azt mondja, hogy van, így kerültünk Pestseholse egyik lerobbantabb kocsmájába, mindenféle kíséret nélkül, csak mi, lányok. A részegek száma az idő múlásával egyenes arányban növekszik, ennek következtében az élmény és látvány fokozottan hatványozottá válik. Micsoda matematikai összefüggések. Én persze karózom a tököt az asztalnál ülve, míg megfáradt sorstársam italért megy, így alkalmam nyílik körbenézni. Hiba. Szerény, ám annál pontosabb becsléseim szerint rajtunk kívül még két nő tartózkodik a helyiségben, ami egyet jelent a feltűnéssel. Nem mintha fényezni óhajtanám magunkat, de Rose igen figyelemreméltó lányka, ami pedig engem illet, félvéla vagyok. Ennél tovább nem is kell magyaráznom szorult helyzetünket, amiről nem vagyok hajlandó tudomást venni úgy egyébként, ahogyan a minket vizslató tekintetekről sem.
- Szép bokarúgás volt - biccentek egyet és megkaparintom az egyik poharat. - Az a baj, hogyha elérnek egy bizonyos pontra, nem a piájukra fognak koncentrálni - erős célzás arra, hogy remélem jó erőben van az eridonos és célozni is tud, különben bajok lesznek. A pálcánkat nem húzhatjuk elő, hogy mindenkit helyretegyünk, puszta kézzel pedig csak az egyikünk nem boldogulhat. Persze abból ítélve, ahogy lazán megkínálta a lábával benga állat 1-et, nem csodálkoznék rajta, ha valakit ököllel arcon vágna.
- Hány vizsgád lesz, hogy inni kell rá? - elmosolyodom, miközben poharamat az övének koccintom és istenesen lehúzom tartalmának felét. Fogalmam sincs mi ez, de baromi jól esik. Jer hozzám szeszszármazék, ne hagyj magamra!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Isaac Matthew Philips
INAKTÍV


Melankolikus emo-punk, éjféllovag pálcikaember
offline
RPG hsz: 192
Összes hsz: 2385
Írta: 2015. augusztus 16. 22:14 | Link

Regős Manó

Ruha | Egy budapesti tetkó-szalonban


- Hogy mit hallgatok? -kérdeztem vissza teljesen feleslegesen, miközben megkocogtattam a most már a nyakamon trónoló, pokemon-labdára emlékeztető fejhallgatót.- Tokio Hotelt! Imádom a zenéjüket! -úgy beszéltem róluk, akár egy tizenegy éves kislány a kedvenc fiú-bandájáról. Na mindegy, végül is ők a kedvenceim. E gondolatsoron jót is vigyorogtam magamban. Először elég parasztnak éreztem magam, hogy ily gyorsan lecsaptam a beszélgetésünket, pusztán azért, mert nem bírtam izgatottságommal (és/vagy a kilencezer pajkosan kergetőző pillangóval a gyomromban) de végül arra jutottam, hogy bent legalább van légkondicionálás, így legalább egyikünk csontjairól sem fog leolvadni a hús ebben a pokoli hőségben. A szalon belső tere semmit sem változott, amióta itt jártam, hogy időpontot kérjek. Most még szimpibb a hely, mint volt. A vékony, magas, lófarok-frizurás srác most is barátságosan köszöntött, mint legutóbb.
- Öh, szia, a megbeszélt időpontra jöttem. -köszöntem vissza, majd átnyújtottam azt a "beutalót", vagy mit, amit az időpont igazolására kaptam- Ez a mintát szeretném, méghozzá a kezeimre. -nyújtottam át a képet amin az általam kívánt tetoválás mintája szerepelt. Amíg a srác átbogarászta a képet, Manóra pillantottam, és elmosolyodtam, jelezve, hogy majd kiugrok a bőrömből az izgalomtól (vagy a pillangok szakítják ki a gyomromat). Miután a srác alaposan átnézte a fotót, megszólalt.
- Nyugi, pöpec tetkó lesz. Egy pillanat és jövök, addig huppanjatok le a haveroddal oda! -mutatott egy szabadon álló tetováló-székre, ami mellett egy kis sámli-szerűség állt. Én nem sokat vártam, engedelmesen leültem a székre, majd Manóra pillantottam.
- Előre bocsájtom, ha az izgalom hevében netán, talán kiraknám a reggelit, bocsi. -jobbnak láttam előre tisztázni a dolgokat, nehogy aztán a végén kellemetlen meglepetésben részesítsem Manót.
Utoljára módosította:Isaac Matthew Philips, 2015. október 3. 19:48 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aki nem ismer, azt hiszi, őrült vagyok. Aki ismer, az tudja is...

Alexander Magnus
INAKTÍV


Illúziómágus
offline
RPG hsz: 33
Összes hsz: 94
Írta: 2015. augusztus 16. 22:53 | Link

Gareth S. Nightingale

Még jó is, hogy a fiú lenyelte azt a nyelvére kívánkozó megjegyzést, mert valóban, jelenleg a kezdeti tanár-diák kapcsolatukba nem túl beleférősek a hasonló tréfák. Viszont az így fennálló csendben van ideje kielemezni az imént látottakat. Egyszerű, ha lehet úgy mondani, olcsó trükk ez, amit a termek szolgáltatnak, melyik-melyik máshogyan, másféleképpen, de tény, hogy van mit leszűrni a reakciókból. Első sorban inkább Gareth mozdulatait és reakciókészségét figyelte, hogy min lehetne javítani, mi az, ami még fejleszthető, bár ez még vajmi kevés egy tényleges "diagnózis" felállítására. Nem mellesleg az illető moráljáról is sokat elmond egy efféle azonnali reakció. Nincs átgondoltság, csak a tiszta ösztön. Az semmiképpen sem rossz, hogy őt is megpróbálta arrébb lökni a közeledő gömb útjából; volt már olyan tanítványa, aki csak egymaga igyekezett kitérni, nem sok sikerrel.
Nem is volt sokáig a tanítványa.
Ami az illúziót illeti, valóban nem egy mestermunka, ám nem is volt soha cél, hogy az legyen. Az ide látogató aurorok tudják, hogy a legtöbb ezek közül csak illúzió - bár van néhány terem, ahol valódi varázslatokat indít a belépő ellen a rendszer -, inkább csak a reflexek és reakcióidő kiélezésére szolgáló gyakorlásnak számítanak. Épp ezért nincs is belekalkulálva a egy varázslat eredményének tömege vagy súrlódási ereje, sem az egyik fizikai tényezők. De ez nem is számít, amikor csak amolyan bemelegítés gyanánt szükséges.
Beljebb lépdel a teremben, lépései pedig tompán, alig koppannak a sima betonon, miközben körbenéz a jelenlegi fizimiskáján az épületnek. Végül tekintete Gareth arcán állapodik meg.
- Szeretném, ha megmutatná, mit tanult eddig Renéetől és az olvasmányaiból, meddig jutott gyakorlatban. Magára bízom, hogy milyen illúziót hoz létre. Lehet nagy, látványos, megpróbálhat hatni pusztán az én érzékszerveimre, nem szabom meg a varázslat típusát. Lehet akár több egymás után is, ha úgy látja jónak.
Ez már hivatalosabb, órai szituáció, így a korábbi magához mérten közvetlenebb stílus (lehet egyáltalán akként aposztrofálni?) is eltűnik és marad a hűvös tárgyilagosság a helyén.
Utoljára módosította:Alexander Magnus, 2015. augusztus 16. 22:53 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

„Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels, it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it.”
Gareth S. Nightingale
KARANTÉN


Whiskey in a teacup
offline
RPG hsz: 594
Összes hsz: 2250
Írta: 2015. augusztus 17. 00:17 | Link


Magnus pár lépés után megáll és megfordul - újra farkasszemet néz a fekete tekintettel, ami az arcát tanulmányozza, csaknem olyan szenvtelenséggel, mint ahogy az imént a szürke betont. A kiváltott érzés ugyanaz, mint legutóbb, nyugtalanító, de józan, hideg módon tudja kezelni. Nem hazudik, nem ejti magát saját csapdájába, nem pánikol, a legjobb tudását és a tőle telhető legtöbb őszinteséget és nyitottságot fogja adni neki. A hozzá intézett szavak, főleg a magázáshoz való visszatérés oldják a belső feszültségét - ha feladata van, akkor arra koncentrál és a közéjük halmozott távolság most jól jön. Mély lélegzetet vesz, tisztára söpörve a fejét az iménti percek emlékétől, csak pár pillanatot vesztegetve, amíg megbizonyosodik felőle, hogy ereje stabil és elég képlékeny, aztán belekezd. Felemeli a balját, széttárt tenyérrel, amiben egy könyv jelenik meg - nem túl nagy, de aprólékosan kidolgozott kötet, smaragdszín bőrkötésben, nyomott mintákkal és finoman megsárgult papírral, ahogy kinyitja. A szöveg benne Magnus számára már túl messze van, hogy beleolvashasson, de a lapozások nyomán megkopott sarkak kivehetőek voltak. Aztán a pár oldallal odébb kilógó könyvjelző szalag vége meglebbent, mintha szél támadt volna és a lapok is mozogni, zizegni kezdtek halkan, majd egyre hangosabban és a nem létező légörvény ide-oda pörgette a könyvet. Aztán a lapok csapdosni kezdtek, kiszakadva a kötésből és felszállva, hangos suhogással, oszlopban körözve egyre feljebb és feljebb, közben pedig fokozatosan összehajtogatták magukat, tengernyi origami madárrá változva - ha az ember alaposan megnézte a kavargó tömeget, több féle állatot is kivehetett, darvakat, fecskéket, de akadt megmagyarázhatatlanul rájaforma is. Az egész azonban nem tartott sokáig, a lapok egymás után nyerték vissza eredeti alakjukat, a falakra tapadva, olyan rendezetten, mintha valaki velük tapétázta volna ki őket. Csönd állt be, pár pillanatig semmi sem mozdult, aztán a papírok hirtelen úgy kezdtek aszalódni-zsugorodni, mint az őszi levelek, széleik felkunkorodtak és szállingózni kezdtek a padló felé, mögöttük pedig fal helyett egy táj részlete vált láthatóvá. Végül a táj, mint egy eső áztatta kép, színenként lefolyt a falról és összeolvadt a papírokkal, mígnem az egész nyomtalanul eltűnt.
Maga az impozáns mutatvány meglehetősen alap technikákra és trükkökre épült - az évét azzal töltötte, hogy mennyiség helyett a minőségre gyúrt, az alapokat csiszolva és tökéletesítve. Úgy döntött, nem ugrik fejest olyasmibe, amihez jobb lenne egy tanár, inkább azt hozza fel a lehető legjobban, amit egyedül le tud tisztázni és arra figyelt, hogy megbízhatóan, egyenletesen, pontosan tudja használni ezeket, nem pazarolva feleslegesen az erejét. Az imént fokozatosan mutatta meg, mire képes - precizitás, részletesség, mozgás, hangok, felületek, tér és perspektíva mind benne volt. A légzésére végig ügyelt és nem erőltette magát feleslegesen annak tudatában, hogy ez mindössze az óra első illúziója - szüksége lesz még az erejére, amiből (hála a plusz stressznek) akadt bőven, de nem pazarolta. Nem várt dícséretet, de kíváncsian nézett Magnusra, mert eddig nem nagyon mutatta meg senkinek, mit is tud.
Utoljára módosította:Gareth S. Nightingale, 2015. augusztus 17. 10:53 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Rosemarie S. Argent
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 37
Összes hsz: 150
Írta: 2015. augusztus 17. 09:45 | Link

Nina
Pestseholse

Elmosolyodtam a lány következtetésén és lehúztam az italomat. Tény, hogy késő este két védtelennek tűnő nő egy részegekkel teli kocsmában nem a legjobb felállás, de bíztam benne, hogy ketten együtt vagyunk olyan erősek, mint a dülöngélő, nem túl jó koordinációs képességgel rendelkező férfiak.
-Nem hinném, hogy komoly fenyegetést jelentenének. –rántottam meg picit a vállamat. -Mesteri szintre emeltem a piás pasik leszerelését.
A nem túl egyszerű fiatalkor egyik előnyének mondható, hogy az ember korán felnő és megtanul a sarkára állni. Nem mondom persze, hogy életem nagy részét kocsmákban töltöttem, de gyakran keveredtem rossz társaságba. Amiről persze az apám mindig tudomást szerzett és kirángatott onnan, amilyen hamar csak lehetett. Csakhogy nekem tényleg senkim sem volt –főleg mivel ő meg Marion folyton válni készültek–, szóval újra és újra belekeveredtem valamibe.
A nagydarab, akit az előbb a pultnál félrelöktem, most éppen belekötött a mellette állóba, aki hasonlóan kapatos volt. Feléjük fordulva válaszoltam Ninának, mert a helyzet kezdett veszélyessé válni. Általában ahhoz, hogy egy kocsmai verekedés kirobbanjon elég volt egyetlen részeg, ezek meg már rögtön ketten voltak.
-Nyolc. –húztam el a számat egy kicsit. -Neked mi a mentséged az italozásra? –érdeklődtem vigyorogva.
Ninával mindössze futólag találkoztam az elmúlt egy évben az iskola falai között. Akkor is csak elsuhanni láttam, de az ember hall a falak között ezt-azt, végül pedig magának kell eldöntenie mit hisz el. Én személy szerint a megismerés híve voltam.
A kér férfi hangos szóváltásba keveredett és az egyikük odavágta a poharat az asztalhoz, mire a másik szinte azonnal kihúzta magát, így próbálva megcsillogtatni nem létező izmait. Ha én ilyen tartalékokkal rendelkeztem volna, a helyében futásnak eredek.
A másik két nő pár asztallal odébb felemelkedett és feltűnésmentesen elhagyta a helyiséget. Pazar. Innentől kezdve mi maradtunk az egyetlen látványosság ezen a lepukkant helyen.
-Azt hiszem, magunkra maradtunk. –intettem a fejemmel az éppen kisurranók felé.
Utoljára módosította:Rosemarie S. Argent, 2015. augusztus 17. 09:46 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2015. augusztus 17. 16:31 | Link

Rose
Pestseholse

- Én egészen jól célzok. Nem lesz itt gond - kissé félvállról közlöm ezt a nem elhanyagolható tényt. Mert oké, lehet valaki bikaerős, de sokkal nagyobb energiába telik melléütni, mint eltalálni valakit. Különösen akkor igaz ez, mikor azt a csodálatos láblendítő mozdulatot próbálod jó helyre pozicionálni -, ha értitek, mire gondolok.
Mindent összevetve nem vagyok nagy bunyós. Előfordult ugyan, hogy le kellett szerelnem pár kellemetlenkedőt, de ezt a biztonságiak általában lerendezték helyettünk. Olyan a világon nincs, hogy hagyjanak egy modellt verekedni. Persze nekem könnyebb dolgom volt mindig is, hiszen a balett miatt jó kondiban voltam és vagyok, ha úgy adódik, igen messzire el tudok szaladni - már ha nem megy ki a csavarral rögzített bokám. Ja igen, merthogy túl wonderwoman lennék, ha nem lenne valami gikszer valamelyik porcikámmal.
- Van olyan tárgy, amit nem vettél fel? - felvonom szemöldököm és elfojtok egy apró mosolyt. Egy pillanatra a pult felé tekintek, ahol látom a kialakuló konfliktust, de nagyon fontos első szabály: ne nézd őket. Olyanok, mint a fajdkakas: látják a szemed fehérjét és erre ugranak. Így pár másodperc érdemtelenül kapott figyelem után egyszerűen visszafordítom tekintetem Rose-ra. - Divatbemutató szezon van. Azt se tudom, melyik időzónában járok - felsóhajtok és eltöprengek azon, hogy: de most tényleg, melyikben? Jó, ez persze költői túlzás, de mennyire jól hangzott! Ráadásul nagyjából fedi a valóságot, már ami a látványomat illeti. Egyébként említettem már, hogy alig ismerem a szőkét itt velem szemben? Csodálkozom is, hogy neki nincsenek fura elképzelései rólam. Mármint, nem vagyok én rossz lány, úgy tudom kínos pletykák sem terjednek rólam - aztán persze lehet, hogy mégis -, tehát nem eszem embert. Vannak, akik ettől függetlenül is tartanak tőlem. Érthetetlen.
- Gyáva népnek nincs hazája - a két távozó felé pillantok és ekkor megint csörömpölés hallatszik. Odafordítom fejemet a hang irányába és meglepetten látom, hogy megérkezett benga állat kettő, ráadásul az egyes prototípus védelmére kelve. Namármost ez azért probléma, mert a nyurgát egyeske is halál lazán laposra veri, nemhogy ketteskével karöltve. Feléled bennem a vágy, hogy jól kupán vágjam a két gorillát, de részegek. Nem megyek vele semmire.
- Szerintem egy percen belül valamelyik ütni fog - államat kézfejemre támasztom és sztoikus nyugalommal figyelem az egyre hevesebb szóváltást. A baj az, ha hárman kezdik, az egész kocsma fel fog bolydulni. Na nem baj. Épp szóra nyitnám a számat, mikor az első pofon elcsattan. - Kezdődik.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Rosemarie S. Argent
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 37
Összes hsz: 150
Írta: 2015. augusztus 18. 11:45 | Link

Nina
Pestseholse

Elhittem.
Minden egyes szót elhittem, amit Nina mondott. Nevezetesen azt, hogy képesek leszünk mi ketten, egy barna, vékonyka lány és egy hasonló adottságokkal rendelkező szőke megvédeni magunkat. Mi nők, szemben ezekkel a hatalmas monstrumokkal, akik a tetejébe még részegek is. Azt azért tegyük hozzá, hogy nekik lényegesen megromlott a koordinációs képességük a kettős látás következtében.
Határozottan előnnyel indultunk hozzájuk képest és akkor arról még nem beszéltünk, hogy egészen kicsi korom óta különböző küzdősportokra jártam, a balett pedig remek alapot adott a menekülésre. Szégyen a futás, de hasznos.
-Azt hiszem… nincs. –egy pillanatig elgondolkoztam. Valójában ez az egész csak arról szólt, hogy az apámnak megfeleljek. Mert hát mégis melyik lány ne akarna tökéletesen teljesíteni az egyetlen szülőjének, aki csak kicsit is törődik vele? -Modellkedsz? –vontam fel a szemöldökömet kissé meglepetten. -Félre ne érts, de nem éppen egy ilyen környezetben képzelnélek el. Azt hittem, nektek a menő étterem jobban fekszik.
Egyáltalán nem ismertem a lányt, csak azokra az információmorzsákra alapozhattam, amiket ezalatt a hihetetlenül rövid idő alatt sikerül felcsipegetnem. Nem mondhatnám, hogy annak a lánynak tűnt, aki divatbemutatókon csillog. Sokkal inkább el tudtam képzelni róla, hogy kiüt egy-két ilyen szekrényméretű nagyon erős férfit.
Figyeltem a távozó nőket és egy halvány mosoly kúszott az ajkaimra. Ninának teljesen igaza volt. A bengák nekiálltak bebizonyítani, hogy ők bizony sokkal erősebbek, mint az a szerencsétlen, aki vélhetőleg egészen véletlenül akadt éppen az útjukba.
Nem irigyeltem.
Előbb hallottam meg a pofont, mint hogy Nina megszólalhatott volna, csak lassan fordultam feléjük és már-már vicces volt a látvány, ahogy a nem kevésbé ittas harmadik fél megpróbál talpon maradni a két hatalmassal szemben.
-Úgyis lesz valaki, aki a védelmére keljen. –jegyeztem meg és mintegy végszóra a nyurga mellé máris odalépett két hasonló kinézetű férfi. Ebből az egyik szinte azonnal két asztal között találta magát, ez pedig alapot adott az ott italozóknak, hogy bekapcsolódjanak. –Kezdődhet a buli.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2015. augusztus 19. 22:36 | Link

Rose
Pestseholse

Nem nehéz azt hinni, hogy minden rendben lesz. Persze megtanulhatná már végre az emberiség, így mi is, hogy ez csak ócska közhely, de mindig könnyebb elhinni a jót, mint a cudar valóságot. És ki mond már manapság olyat, hogy cudar? Áh, hagyjuk.
- Miért vettél fel ennyi tárgyat? - oldalra billentem fejem és érdeklődve pislogok a lányra. Valóban nem értem az indíttatást, én a szükségesnél többet nem szedtem össze és nem azért, mert hülye vagyok, hanem mert ismerem a tanárokat. Ki nem hagynák, hogy hatszáz oldalnyi tanulnivalót adjanak, ebből pedig köszönöm, de nem kértem. Elmerengésemből Rose ránt vissza és őszinte döbbenet ül ki az arcomra. Hogy én ne menjek egy ilyen kocsmába? Miért ne? Miféle menő étterem, heee?
- Modell vagyok, de nem sznob - kínosan elmosolyodva kérem ki magamnak a hallottakat, hiszen nem hittem sosem, hogy mások ezt gondolhatják rólam. Igen, odafigyelek arra, hogy nézek ki, igen, balettoztam és modellkedek, de ez még nem jelenti azt, hogy nem alacsonyodom le a "pórnép" szintjére. Miféle badarság ez? - Nagyon szeretek lerobbant kocsmákba járni, ahogy sétálok és nem taxizom, eszem húst és hibázni is szoktam, bár nem öltözködés terén, abból kellőképp kinevelt a szakma - belekortyolok italomba és megvonom a vállam. Ugyanolyan ember vagyok, mint ők. Imádom a zsíros kajákat, a hamburgert, nekem is szokott kócos lenni a hajam és tudok borzalmasan kinézni, nem undorodom attól, hogy mezítláb kelljen a homokban/koszban sétálnom, bár evidens, hogy nem feltétlenül szeretem az utóbbit, ahogy más normális ember sem.
Eközben ketten maradunk és a bunyó kialakulni látszik. Csatt, az első pofon és mire kimondja Rose, hogy jön a védelem, már meg is indul az oltári bunyó. Hirtelen nagyon sokan kelnek fel és a megszokott alapzaj emberfeletti üvöltözésbe csap át. Vannak itt feljajdulások és csatakiáltások egyaránt, azonban amikor valaki szó szerint elsodorja előlünk az asztalt, felmegy bennem is a pumpa. Nem a részegek tipikus heve ez, inkább az "italomat is leverted s*ggfej" indulat. Nem is kell ennél több, feltűröm ingem ujját, hogy nekieshessek a fiúknak.
- Bunyózzunk egy jót, aztán söprés, mert tuti, hogy hívni fogják a sünöket hamarosan - igen, a hatóságokat. Ahogy befejezem, megragadom a közénk beesett fickót, aki távozni készülne és egy jól irányzott mozdulattal betöröm az orrát. Nem épp nőies cselekedet, belátom, de akkor is, itt hagyott volna anélkül, hogy kifizeti a káromat. És Rose-ét is. Hála az égnek kiszúrták, hogy én is csatlakozom, így megindultak szőke társam felé és persze engem sem akartak kihagyni a jóból. Jaj istenem, de hosszú lesz ez.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. augusztus 20. 12:44 | Link

Egerszegi Nina Viktória


A szolgálati egyenruhája kikényszerített néhány csodálkozó, inkább kellemetlenkedő tekintetet, amikor beléptek az egyébként kulturált állapotú kocsmába. Mostanában sem ideje, sem pedig gusztusa nincs az efféle helyekhez, ha unatkozik vagy megbocsáthatatlanul részegre akarja inni magát, akkor egy hozzá közelebbi késdobálóba tér be. Akkor persze fokozottan kénytelen hátrahagyni az aurorokra jellemző, sötétszürke dzsekit, hogy elkerülje a teli üvegekkel való tarkótáji ütéseket... ám egy ilyen helyen bőven elég, ha maga mögé gyűri a széken.
Belekortyol a habját vesztett európai sörbe, aminek az ízét továbbra sem szereti, de a teste hozzászokott már, így nem száll rögtön a fejébe. Pontosabban nem szabad, hogy a fejébe szálljon, emlékezteti magát újra és újra, a tekintetét a lányról visszaköveti az asztal lapjára.
Nina tiltott terület.
   -  Dolgozok mint egy barom. Semmi sincs.
Semmi, tehát minden. Kissé elhúzza a száját, miközben kimondja ezt, a szemét továbbra is a sör felszínén tartva. Tudna mit mesélni... a gyerekéről, a munkájáról, arról a háborúról, ami benne dúl, a kék hajúról, és... mindenről és semmiről, ami manapság foglalkoztatja. A feszültség, a görcs kiül a testtartásába is, ez azonban már annyira hozzá tartozik, mint az egyenruhája.
   -  Veled?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Bakonyi Annamária
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. augusztus 20. 13:20 | LinkEz a Titanic-nézés kemény kihívásnak ígérkezik, de igyekszik tartani magát. Közel áll ugyan hozzá, hogy elsírja magát, de úgy tűnik, Norbit is környékezi a szipogási kényszer, így igyekszik nagyon gyorsan felvetni az allergiát, mint lehetőséget. Kiskapu, de legalábbis annak tűnik, pillanatnyilag, amíg össze nem szedik kicsit magukat. A fiú válaszán majdnem elneveti magát, szerencse, hogy még időben sikerül szája elé kapni a kezét és kuncogásig visszaminősíteni az ingert, hogy hangosan vihorásszon kicsit az eszébe jutó gondolaton.
- Titanic-allergia. Mintha valami fém-allergia lenne, de talán tényleg be kellene vezetni az allergiák listájára - állapítja meg suttogva, amikor már sikerült elkomolyodnia, csak azért még annyira viccesnek tűnt hirtelen, hogy ezzel mit kezdene egy orvos, felír rá szemcseppet? Az éppen futó jelenet és gondolatai között ingadozva beugrik azonban az is, hogy talán egy fogadás is éppen jó megoldás lenne a helyzet mentésére, ugyanis ijesztő már maga a felvetés is, hogy még néhányszor megpróbálkozzanak a sírás nélküli végignézésével a filmnek, amíg az egyszer valahogy összejön. Most kell ezt letudni, majd ha már lement a stáblista, sírhatnak, de addig egy könnycsepp sem. Norbihoz fordul és közli vele, mire gondolt.
- Oké - bólogat maga elé motyogva a beleegyezést, és a fene ebbe a filmbe, már megint úgy érzi, hogy azok a könnyek nagyon kikívánkoznak, nem elég, hogy viszonylag homályosan lát tőlük. Kicsit hátradönti a fejét és pislog párat sűrűn, majd szeme sarkából Norbi felé pillant, felméri, hogy a fiú is hasonló állapotban van-e. Az események közben csak úgy pörögnek a vásznon, neki meg egyre inkább a torkát fojtogatja a sírás, mert ezt olyan nagyon nehéz ám kibírni anélkül. Ki olyan szívtelen, hogy végig bírja nézni szemrebbenés nélkül azt, amikor süllyed a hajó és ott az a sok ember, a gyerekek, és akkor még Rose és Jack is, és azok a szívszaggató szavak... olyan erővel kapaszkodik meg Norbi alkarjában, hogy még egy horrofilmnél is számot tenne.
- Bocs - engedi el hirtelen, amikor rájön, hogy szegény vérkeringését igyekszik éppen kitartóan akadályozni.
- Ez lehetne teszt a mindenféle paták kiszűrésére, mert normális ember képtelen kibírni sírás nélkül - beszél bele az egészbe. Úgy érzi, ha nem tereli el bármivel egy nagyon kicsit is a gondolatait, ezt bebukja rendesen. Mikor lesz már vége?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2015. augusztus 20. 19:04 | Link

Dwayne Warren

Nem, továbbra sem ejtettek a fejemre. Ismerem a Dwayne Warren féle "semmi sincs"-eket. Amikor legutóbb ezt mondta, akkor összejöttünk, emlékeim szerint, szóval maradjunk annyiban, hogy biztosan van valami. Lehet, hogy nem velem, az is lehet, hogy nem most, de vele soha nincsen "semmi". Dwayne "Mindigvanvalamibajom" Warren életében milliónyi esemény történik, csak kell egy szerszámos láda, hogy kihúzzam belőle. Kár, hogy ma otthon hagytam.
- Azért csak kell lennie valaminek - oldalra döntöm fejem és várom, hogy a szemembe nézzen, de nem teszi. A kis rafkós. Ha szemét akarnék lenni, egyszerűen legilimenciával kiderítenék mindent, de mi értelme lenne? Inkább igyunk, én azt mondom. Ránézek a poharamra és úgy döntök, fenékig. És így is lesz. Lerakom az asztalra és megint megpróbálok szemkontaktust teremteni a férfival, remélhetőleg nagyobb sikerrel, mint az előbb.
- Elegem van a melómból és, ha már erre járunk az életemből is. Unatkozom - ezt a szót úgy hangsúlyozom ki, mintha ez lenne az egyetlen fontos dolog az egész mondandómban. Mert ez igaz: beleuntam mindenbe, egyszerűen nem történik semmi. Minden nap ugyanazt csinálom, néha egy-egy apró változással. Alig járok el otthonról, az újságnak és a modellkedésnek élek, tulajdonképpen besavanyodtam. Ez pedig jobban megrémít, mint egy újabb Voldemort eljövetele, pedig az se lenne piskóta.
- Egyszerűen csak jó lenne visszapörgetni az időt és megint csinálni valamit.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. augusztus 20. 19:19 | Link

Egerszegi Nina ViktóriaValaminek, igen, kell lennie valaminek, erre Nina szinte azonnal rá  is tapint, mi több, ököllel nyomul a közepébe. Dwayne lassan billegteti a sört a párás pohárban, egy szusszanással a bal könyökét a lakkozott asztalra támasztja. Körülöttük sekélyes zsibongás, beszélgetések zaja, poharak csörgése, péntek esti kocsmai alapzaj. Mégis hallani véli a saját légzésének ritmusát.
Csak felhorkan, egy újabb kortyot ledönt a sörből, majd még egyet, kurtán megrántja a vállát, végül enged a néma erőszaknak és a pohárról visszanéz a lány szemébe. A szemek lenyomata az agyába ég, mint egy billog, a szemkontaktust tartani fáj, természetellenesnek hagy. Közel sem amiatt, hogy tudja, Nina egyetlen gesztussal az íriszén át a lelke legmélyére láthat, kiszolgáltatottá és sebezhetővé téve őt.
Oka van annak, hogy a tessék-lássék szakításuk óta, ha teheti, kerüli, mint a tüzet.
   -  Ezt nehezen kajálom be.
Hirtelen válaszol, leengedve a vállát korábbi, görcsös tartásából. A pohara üresen koppan az asztalon, ő ekkor szakítja el a pillantását Nináról, hogy a pult felé pillantson.
   -  Néhány hónapja még nem unatkoztál. Se a melódban... se máshol.
Velem nem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2015. augusztus 20. 19:38 | Link

Dwayne Warren

Hát persze, hogy némaságba burkolózik, ahogyan mindig is tette. Legszívesebben az arcába üvöltenék, hogy "szólalj már meg te Vadparaszt", de van egy olyan érzésem, hogy semmilyen extra reakciót nem váltanék ki belőle, csak azt, hogy totál hibbantnak néz. Végül is én is meglepődnék, ha egyszer csak valaki az arcomba üvöltene minden előzmény nélkül. Ehelyett csak megcsóválom a fejem és figyelem, hogy iszik. Hiába találkozik a tekintetünk érzem, hogy az egész helyzet... Kínos. Legalábbis neki. Lehet, hogy nekem is az lenne, ha fordított helyzetben lennénk.
A válasza mindenesetre felráz. Olyannyira meglep, hogy belém is fullad a szó. Mi az, hogy nem hiszi el? De hát... Nem hazudok neki, az isten szeremére, miért tenném? Csak a következő megjegyzése kezdi el forgatni azokat a bizonyos fogaskerekeket. Szóval innen fúj a szél! Amikor pár hónapja szétmentünk, minden a legnagyobb rendben volt még, eljártam egy csomó helyre, közösségben forogtam, sőt, Dwayne-nel is rendszeresen koccantam. Aztán ez szép lassan megszűnt. A férfi kerülni kezdett és mélyen belül tudom, hogy miért. Még mindig fogalmam sincs, mit kellett volna máshogy csináljak, amire az ő válasza az lenne, hogy "velem kellett volna maradnod". Gondolom. De mindegy is. Most azonban le sem veszem róla a tekintetem és, ha visszafordul, akkor csak teljesen nyílt, barna íriszeimmel találkozhat.
- Az néhány hónapja volt. A dolgok változnak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. augusztus 20. 20:10 | Link

Egerszegi Nina ViktóriaA tekintetével megkeresi a pincérnőt, aki percekkel korábban kiszolgálta őket, csak egy intéssel jelzi neki a következő kör eljöttét. Erről már nem is kérdezi a lányt. Eddigi ismeretségük különböző, heves szintjein bőven volt alkalma megtapasztalni Nina alkoholtűrő képességét és azt, hogy ha arra kerül a sor, egy férfi harciasságával iszik bárkit az asztal alá, különösképp őt.
A rendelést leadva tekint vissza a lányra, hagyja, hogy a szavai egy ideig köztük lebegjenek az asztal fölött, könnyedén, mint egy sóhaj. Tényleg minden megváltozott az ő életében is, melyekről akarattal próbál nem tudomást venni. Egy fiú apja lett, akit szeretnie kell, mégsem tud, egy lányé, aki pofátlanul gyűlöli emiatt. Sose akart szülő lenni. Senki se kérdezte, egyetlen zsigere sem kívánta... most mégis kénytelen itt ülni a langyos moslékban, amit az életének nevez.
Emiatt dühös. Csalódott, magányos, rettegő és kiszolgáltatott, ezek mindegyike pedig méregként kering benne. Kevés ahhoz, hogy ezeket az érzéseket tisztán megtapasztalja, hát még ahhoz, hogy Ninának beszámoljon róla... tehát inkább marad a semminél.
Halkan szusszan egyet, végül megszakítja a Ninával felvett farkasszemet.
   - Bocs. Csak tudod... - legyint egy aprót - Én se vagyok boldog. Reméltem te igen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2015. augusztus 20. 20:27 | Link

Dwayne Warren

Nem kértem új kört eddig és nem azért, mert ez Dwayne feladata lenne. Tudom, hogy ő nem bírja úgy az alkoholt, mint jómagam, ez amolyan szolidaritási megfontolás volt. Persze tudhatnám, hogy engem semmiben sem akadályoz az, hogy iszik-e vagy sem.
Kellemetlen arról beszélni, hogy mi volt. Nem az emlékek miatt, hiszen azok nagyon is jók, mégis azt idézik fel, hogy a döntések sora lehetett volna más. Dwayne Léna mellett maradhatott volna, talán gyereke sem született volna, talán velem sem jön össze, talán én nem szakítok vele, talán nem ülünk most itt. Túl sok a "ha" és a "talán", amik már nem segítenek a kialakult helyzeten. Siránkozni persze lehet, de semmi értelme. Változtatni kéne, de ez nem olyan egyszerű, erre pedig csak akkor jön rá az ember, ha már végleg elvesztette a fonalat. Boldogság... Dwayne hosszú idő óta nem boldog. De én is csak szakaszosan voltam az, amióta az eszemet tudom. Köztünk az a különbség, hogy Dwayne szakaszai kissé nyúlfarknyiak, és ő általában a padlón van.
- Te miért nem vagy boldog? - az italok megérkeznek, én pedig rögtön bele is kortyolok a sajátomba. Ehhez a beszélgetéshez sokkal többet kell innom. - Nem is meséltél még a fiadról és Cyanne-ről sem - oké, meglepő lehet, de legilimencia nélkül is tudok a rellonosról. Egyrészt egy házba járunk, másrészt az Edictum egyik főszerkesztője vagyok, ha valakihez, hát hozzám könnyedén eljutnak az ilyen pletykák. Én persze nem akartam hinni nekik, de ha már itt vagyunk, ám legyen. Bújtassuk ki a szöget a zsákból.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. augusztus 20. 20:42 | Link

Egerszegi Nina ViktóriaEgy elmormogott köszönéssel hálálja meg a pincérnő szolgálatait, ő is azonnal a pohara után nyúl, egyelőre azonban csak az ujjait fonja a páracseppekkel borított pohár köré. Az Ég akarata és az isteni gondviselés jele, hogy nem ivott bele, pillanatokkal később ugyanis szinte biztos, hogy belefulladt volna.
Nina mindig túl sokat tud. A szemét nyomban elfordítja róla, ami ösztönös reakció nála, a karja izmai ismét megfeszülnek, fölvéve megszokott, zárkózott testtartását és arckifejezését.
Nem teljesen hülye. Tudja, hogy mit pletykálnak a háta mögött és azt is, hogy amellett, hogy a Kék Hajúhoz kötődő viszonya részéről aszexuális és ártatlan, vékony jég válassza el tőle, hogy ne legyen az. Egy ehhez hasonló affér, ez a parányi férfias botlás bizonyára a munkájába kerülne és mindenbe, amit ebben a nyavalyás országban felépített. Nem tagadja: a kiscsaj meglehetősen vonzó. Testileg. Fehér, törékeny és tökéletes, mint a porcelán, amolyan szaténpárnák közé való, csillogó játékszer... érzelmileg azonban sekélyes és alulfejlett, egy női testbe szorult, rettegő gyermek.
A szeme hosszú másodperceken át időzik ismét Ninán. Hazudhatna, felháborodhatna még a feltételezésen is, elküldhetné a búbánatos, savanyú fenébe... ám a viszonyuk megengedi, hogy ehelyett flegmán megforgassa a szemét.
   -  Nincs nekem időm felnevelni egy csajt... de nem is láttam már napok óta. Asszem ő is rájött, hogy nem az a földre szállt angyal vagyok, akit keres.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2015. augusztus 20. 21:35 | Link

Dwayne Warren

Áhá, szóval kínos részre tapintottam, igaz? Nem hiszem el, hogy Dwayne tényleg belement egy ilyen játszmába! Erre az a legkevesebb, hogy az állása rámegy, de ezek után lesheti, mikor engedik gyerekek közelébe ismét. Komolyan mondom, az agyam eldobom, ez egyszerűen nem történhet meg! Csak imádkozni merek azért, hogy megnyugtasson: nem történt semmi. Őszintén szólva, ha eddig nem akartam belenézni Dwayne fejébe, most végképp leteszek erről, mert a legutóbb Zójával kapcsolatban is csúnyán megütöttem a bokámat.
Amíg a válaszra várok, muszáj vagyok egy újabb korty szeszt leküldeni a torkomon. Ez valami elképesztő. Csak nézek rá kérlelően, hogy mondjon végre valamit és tulajdonképpen lemossa magáról a pletykát. Reményeim csak félig valósulnak meg, de ez is jobb, mint a semmi. Szinte fellélegzem, bár a bizonytalanság még mindig valahol bennem motoszkál. Nem hazudik, de nem is mondja el a teljes igazságot. Nincs okom és jogom sem kérdőre vonni őt.
- Miért, azt hitte, hogy az vagy? - visszanyelek egy mosolyt, bár szemeim kissé árulkodóak. Aranyos elképzelés, hogy az auror kibontja szárnyait, felrak egy glóriát a fejére és tovaszáll, de amíg kétesélyes a Ciános dolog, addig nem tudnék neki megfelelő, pecsétet is elbíró titulust adni. Inkább nem is akarok, mert a Dwayne "Gyermekekmegrontója" Warren vagy a Dwayne "Földreszálltangyal" Warren nem igazán illenek az imázsához. Habár az előbbi kifejezetten jól cseng kimondva... Persze nem igaz, csak na.
- Zója tud egyáltalán arról, hogy Cyanne beléd... Volt esve?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. augusztus 20. 21:47 | Link

Egerszegi Nina ViktóriaNina reakciója olyan, amire számított és amilyet elvárt tőle: nagyot néz, különösebben azonban nem kezd el rugózni a részleteken. Azokon a részleteken, amik legfeljebb a fejekben léteztek, fizikailag azonban egyáltalán nem kerültek megvalósításra. Ha rákérdeznek letagadja, de még állkapcsot is tör érte, önmagának és Ninának azonban felesleges hazudnia: megfordult a fejében ez-az, akkor, amikor éjszakába nyúlóan tanította a lányt a patrónusidézésre, az pedig akarata ellenére így nyitottá vált előtte, akár egy könyv. Látta a gyengeségeit, mint fizikai, mint mentális szinten, könnyű préda volt, talán nem is visszakozott volna, ha a férfi hozzá ér. Ha pedig visszakozna, lett volna elég ereje leállítani őt? Kizárt. Az efféle vérszagra nincs olyan ragadozó férfi, akiben nem ébredne fel a vadászösztön, legalább valahol az agya legmélyén, színes elképzelések formájában.
Ezeket azonban ő, mindkettejük és mindenki legnagyobb szerencséjére elméleti szinten tartotta. Inkább elköszönt a lánytól, a gondolatait pedig hazavitte magával.
   -  Nem t'om, mit hitt. Most vesztette el az apját. Kiszolgáltatott és egyedül van. Ilyenkor a kiscsajok gondolnak mindenfélét. De megnyugodhatsz...
Felemeli a poharát, ám mielőtt beleinna, visszateszi az asztalra.
   -  Nem nyúltam hozzá. Sehogy se. Sz'al Zójának se kell tudnia semmiről. És senkinek se...
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2015. augusztus 20. 21:48 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2015. augusztus 20. 22:03 | Link

Dwayne Warren

Nincs közöm hozzá. Ezt ismételgetem folyamatosan, bár valami megmozdul bennem, ami nem feltétlenül a megrökönyödés a szituáción. Igen hasonlatos ez az érzés ahhoz a bizonyos zöldszemű szörnyhöz. De miért kéne bármit is gondolnom erről vagy foglalkoznom vele? Az ő dolguk, én pedig egyszerű barátként csak meghallgatom az aurort. Ez így helyes. Ennek így kell lennie.
Felkúszik egy sunyi mosoly arcomra, mert rátapintott a lényegre: mit gondolok? Hát, pont azt, amit megcáfolt. Egyébiránt nem voltam ideges, sokkal inkább kíváncsi. Mindenesetre így már jóízűen húzom meg italomat, ami megint vészesen fogyni látszik. Már intek is a pincérnőnek, hogy hozza a következőt és legurítom a poharam alján levő maradékot. Ennek csúnya vége lesz, de nem igazán érdekel.
- Hát ez egy elég sz*r helyzet - elpöckölöm az addig kezem ügyében tartott üveget és Dwayne-re emelem tekintetem. Valójában fogalmam sincs, milyen lehet elveszíteni bármelyik szülőmet. Az anyámat sosem ismertem, az apám is csak egyszer került halál közeli állapotba. De megmenekült. Fogalmam sincs, milyen lesz, ha meghal. Mindenesetre messze van az még.
- Ne aggódj, tőlem nem tudja meg senki. Többek között ezért is nem jelent meg az Ediben - akadt szó róla, hogy hírbe hozzák a suttogó falakban a szokatlan párost, de határozottan közöltem, hogy szó sem lehet róla. A pletyka azóta elült, én viszont nem felejtek. - Miért vagy boldogtalan? - gyors ugrással térek vissza az eredeti témához, miközben megérkezik az újabb kör. Máris eggyel előzöm a férfit. Férfiasan büszke vagyok rá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. augusztus 20. 22:20 | Link

Egerszegi Nina ViktóriaRészéről már három mondattal ezelőtt befejezettnek tekintette a témát, ám valami miatt fontosnak tartotta többször nyomatékosítani: a szóbeszéddel ellentétben Cián gyermeteg vonzalmának semmilyen felnőttes következménye nem lett. Ám most, hogy ezt mindenki számára tisztázta, már nyugodtabban emeli fel a poharát és dönti le a sör melegedő, ízetlen maradékát. Érzi, hogy a teste egyre jobban átmelegszik a pulóvere alatt, így ügyetlen mozdulatokkal, fél kézzel szétcipzározza azt; alatta a dzsekivel és pulóverrel megegyező színű pólót visel, szintén a Minisztérium jelvényével.
Csak megrántja a vállát: ja, tök sz*r elveszteni egy szülőt. Bár a Warrenek habitusuknál fogva potyognak, mint a legyek és legtöbbjükkel egy eltévedt sörösüveg vagy vadászsörét végez, abban a szerencsés helyzetben van, hogy mindkét szülője ép és sértetlen. Akármilyen iramban szívják egymás és a kölykeik vérét, úgy tűnik, mindkettő örökké fog élni.
Mormog valamit, ami egyfajta "köszönöm" is lehet, jelezvén, mennyire hálás, amiért Nina nem teregeti ki a szennyesét az egész iskola előtt. Persze a lány tisztában lehet vele, hogy a kezek, amik most a sörös poharat tartják, ugyanilyen kényelmesen fonódhatnak a vékony torokra, ha mégis így tesz...
Töprengve szorítja össze a száját. Előbb felnéz a lányra, majd vissza a pohárra... végül ismét Nina szemébe néz, teljesen nyíltan és őszintén.
   -  Mert elmentél. Tőlem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2015. augusztus 20. 22:41 | Link

Dwayne Warren

Akkor ezek szerint minden oké. Vagyis részben, de nem teljesen. Igazából teljesen mindegy, mert Cyanne nincs benne az egyenletben. Álljon meg a menet. Milyen egyenletben? Nincs is semmiféle egyenlet. Miért ismétlem ugyanazt a szót? A fene essen belé, lépjünk már ezen túl.
A poharam megérkezik, ekkor teszem fel azt a bizonyos kérdést. Amire valami olyasmit várok, hogy egyedül maradt, mert Léna is, meg én is elhagytam, és igazából Zója így meg úgy, ehelyett egyetlen konkrét választ kapok. Isteni szerencse, hogy nem iszom, különben fulladás általi halált szenvednék. Kikerekedett szemekkel nézek a férfire, mert ez a kendőzetlen őszinteség meglep az eddigi tématerelés után.
- Ehhez nem ittam eleget - gondoljon bárki egy iszákos ribinek, ebben a pillanatban gurítom le a nemrég kapott pohár alkoholt. Egyszerűen ezt nem viselem jól józanul. Tisztázzuk, itt van David, aki igazából nincs itt. Jó, akkor most mi is van? Meg akkor ugye az auror is beinteget most, hogy amúgy, ha nem sért meg, azért jó lenne, ha etyepilepetyi... Ez egyébként helyettesíti a konkrétumot. Azonnal intek a pincérnőnek és mutatom neki, hogy nyolc darab felest kérek. Megérti és már tölti is. Esküszöm fizetem.
- Neked is innod kéne - üres sörös korsójára biccentek, miközben elkezdem érezni, hogy a melegség szétárad a testemben. Nem erre képeztek ki azért. Kettővel járok partnerem előtt, ami még nem látszik, de ez egészen addig marad így, míg fel nem állok. Utána vezethetem a porcelánbuszt - alias meglátogatom a budit és újra találkozom a roston sült husival és salátával, amit korábban fogyasztottam. Variációk egy témára: gusztustalan kiadás.
- Fogalmam sincs, mit mondjak Dwayne. Azért sem, mert nekem sem ugyanaz semmi azóta.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. augusztus 20. 22:56 | Link

Egerszegi Nina ViktóriaAnnak ellenére, hogy a pulóvere alatt egyre jobban átmelegszik, érzi, hogy a végtagjai elhűlnek, amint kimondja az egyszerű, kivételesen pedig teljesen egyenes és őszinte válaszát. Az arcszíne épp csak keveset halványodik, ám mindezek ellenére a testtartásába kiül az a mérhetetlen feszélyezettség és feszültség, ami a kényes témák kapcsán hatalmába keríti. A kocsma zaján, a beszélgetések és a valahonnan szűrődő zenén át is hallja a szívverése ütemét, ami épp csak kicsit, de markánsabbá válik.
Két másodperc, talán eddig képes állni a lány tekintetét. A haja a szemébe hull, ahogy zavartan lepillant. Semmi pozitívra vagy biztatóra sem számít a lányról, Nina hónapokkal ezelőtt tisztán kijelölte a kapcsolatuk határvonalait, egyszerre pedig ostobának és gyerekesnek érzi magát a szavai miatt.
A szája belső felét rágcsálva húzza maga elé az újabb poharát, ám nem iszik bele.
   -  Tényleg bocs, én csak... tök mindegy. Nem akartam felhozni, csak...
A szavai hadarók és össze-összefolynak, zavartan beleiszik a sörbe, egyetlen húzásra eltüntetve a háromnegyedét.
   -  Csak már elegem van mindenkinek a szarkavarásából. Veled jól voltam, ennyi. Csak azt akartam, hogy tudd.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2015. augusztus 20. 23:56 | Link

Dwayne Warren

Ez egy furcsa és kínos téma. Mármint a kettőnk kapcsolata. Eleve döcögősen indult és végig az is volt, habár tény, ez tette izgalmassá. Néha úgy érzem, hibát követtünk el, aztán mindig arra jutok, ez is kellett ahhoz, hogy ott tartsunk, ahol. Az első letartóztatási kísérlet, amikor szó szerint rárúgtam az ajtót, minden apró veszekedésünk. Az izgalom, hogy mindig történik valami váratlan.
Azonban hirtelen, ahogy a férfi kimondja, amit gondol, valami megindul bennem. Talán a felismerés, talán a düh egy eddig ismeretlen formája, de érzem, hogy belülről éget. Az amúgy is fene nagy őszinteségemnek nem tesz jót az alkohol gátlásoldó hatása. A ráébredés villámcsapásként suhan végig rajtam, lehúzom az egyik felest, majd a poharat lecsapom az asztalra és szikrázó szemmel meredek Dwayne-re.
- Hogy te mennyire önző vagy! Mi mind csak a hülye próbálkozásod részei voltunk, igaz? Jézusom, ez kimondva még rosszabb - a végét már csak sziszegem, majd egyszerűen felkelek az asztaltól és elindulok kifelé. Szerencsére nem érzem az alkohol hatását magamon, no meg az is lendít helyzetemen, hogy a düh hajt előre. Ez a Warren gyerek mekkora egy görény...! Bah.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. augusztus 21. 00:10 | Link

Egerszegi Nina Viktória

BudanekeresdKimondta, kibökte annak az egy ezred részét, ami a lelkére nehezedett, ám már ennyitől könnyebbnek érzi a súlyt. Túl sok mocsok telepedik rajta, túl sok kimondatlan érzés és gondolat, amivel egy magafajta ember képtelen megbirkózni. Nem ebbe szocializálódott. Felnőve kategorikusan elmenekült minden elől, ami bonyolult érzéseket kíván, ezt pedig könnyen meg is tehette... mostanra azonban sem tere, sem ideje sincs megszökni. Bármennyire igyekezett, most itt van, Ninával, Zójával, Ciánnal, Lénával, ez túl sok, túl gyors, túl komplikált...
Az Ég óvjon meg a nőktől minket.
   -  Mi van...?
Őszintén meghökkenve dől hátra, a szemöldöke felszökik kusza haja alatt. Egy szavát, még annyit sem éri a lánynak, ám a hangulatában beálló változást nyomban megérzi, olyan, akár egy fájó villámcsapás. A gyomra táján jeges vízként kezd el hömpölyögni a riadalom, melyet Nina szavainak váratlansága generált.
   -  Próbálkozás? Mi? Várjá' már...
Felemelve a hangját szól utána, érzi, ahogy több tekintet is felé fordul, a szomszédos asztaloknál vádlón összesúgnak, ő pedig dermedten figyeli a lány mozdulatait.
A lengőajtó visszabillen a lány mögött, beengedve a kinti, párás levegőt. Ő kapkodó mozdulatokkal rángatja elő a tárcáját, szól valamennyi papírpénzt számolatlanul az asztalra, az egyenruhája dzsekijét a kezébe fogva csörtet az ajtóhoz, felrántva azt kilép az utcára.
A mély pocsolyák visszatükrözik az utcai lámpák fényét, a levegőben eső szaga terjeng. A teste végigborzong, zaklatottan nyel egyet, a bakancsa vízben csattan, ahogy továbbsiet a járdán.
   -  Héééé! Mi bajod van, mi?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2015. augusztus 21. 00:25 | Link

Dwayne Warren

Ezt az önző hólyagot! Először Zója, aztán Léna, majd éles váltásként én, végül Cyanne. Mindannyian egy megkeseredett, boldogságot hajhászó férfi találomra történő választásai voltunk és mit ad isten, mind kitettük a szűrét. Ennél jobb döntést egyikünk se hozhatott volna. Kiviharzok a kocsmából és nagyon nem érdekel, hogy erről mit gondol az auror. Utánam jön? NANÁ. De most majd megtudja, milyen az, ha a képébe vágják az igazságot. Büdös bunkó.
- Te vagy az én bajom! - hirtelen pördülök meg tengelyem körül, hogy szembe találjam magam vele. Szemeim izzanak a dühtől, hangomat visszaveri az amúgy csendes utca. - Mondd, jól szórakoztál, míg mind a négyünket kipróbáltad? Jól jött, hogy van mivel elütni az időd, aki meg nem kellett, azt lehugyoztad és otthagytad, lásd Zója, Léna és Cyanne. Én csak azért nem jártam így, mert előbb mondtam ki a nemet, nemde? - idegesen túrok hajamba és szívem szerint agyonütném az aurort. Hogy hagyhattam, hogy belevigyen ebbe a játékba? Tudhattam volna, ismernem kellett volna. Kijátszott minket egymás ellen. Pfej. Hangom éles és vádló, pont annyira támadó, mint felháborodott és megbántott. Nincsenek szavak, amikkel ki tudnám ezt fejezni, de végül is teljesen mindegy. Mi voltunk ennyire balekok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. augusztus 21. 14:58 | Link

Egerszegi Nina ViktóriaA kocsma melege után bántóan hűvösnek tűnik az alig tizenhat fokos, késő esti levegő. Mégsem ez az, ami miatt végigborzong a gerince mentén és azonnal megáll, ahogy Nina megfordul, mintha láthatatlan falba ütközött volna. A távolság alig pár méter közöttük, ez azonban szögesdrót, acélkerítés, demarkációs határvonal - neki pedig esze ágába sincs közelebb lépni.
Dwayne masszív felépítésű ember, szívós, akár egy terrier. Ennek ellenére azonban, részben a neveltetése, részben a Ninával való viszonya következtében nyomban visszavonulót fúj, ahogy a lány felemeli a hangját. Bár jelenleg inkább értetlen, mint riadt... majd pedig ahogy Nina tovább ecseteli becsmérlő szavait, a düh kezd parázslani benne.
   -  Oh woa- hoa, na állj le szépen és gondold végig, amit mondasz, Dandelion!
Felemeli a tenyerét a lány felé, az arca elveszti addigi, szürke és mélabús kifejezését, helyette egyre jobban elsötétül. Bármennyire is furcsa és helytelen, a düh az első érzelem, ami őszintén és valódin csillog a szemében.
   -  És te jól szórakoztál, kedves nem-vagyok-még-túl-Daviden-de-azért-veled-vagyok? Még hogy én szórakoztam veled, na ne röhögtess már, önámító, hazug majom...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2015. augusztus 21. 15:55 | Link

Dwayne Warren

Még hogy leállni? ÉN? Miért pont én? Hát már ne haragudjon meg a kocsma szelleme, de azért a pofátlanságnak is van határa. Összevissza összehozott két gyereket és ledarált négy nőt, csak puszta jókedvből, majd képes arra fogni, hogy nem érezte jól magát. Hát talán nem kísérleti nyulak vagyunk. Ha nincs ló, jó a szamár is. Nincs Zója, ott van Léna, ő nincs, jövök én, utánam meg Cián. Most hirtelen megint igényt tartana a "szolgálataimra", na azt lesheti. Nem kissé feldúltan hallgatom és valahol a vége felé totálisan elszakad a cérnám. Mire számítottam? Fogalmam sincs.
- Nos, ha már itt tartunk drága Dwayne "Márnemszámolomagyerekeimanyját" Warren, szerintem bőven van a számládon, sokkal több, mint az enyémen! Ha mi most összejönnénk, vajon engem is megcsalnál csakúgy, mint Lénát? Vagy, ha szerencsés vagyok, kapok egy gyereket is bónuszként? - elég hangosan üvöltök ahhoz, hogy a létező összes házban tisztán hallják a vádakat, amik... Jogosak. Mert ha azt vesszük, hogy munka miatt lelépett pár hónapra a legjobb barátnőm, de úgy, hogy közben haza is látogatott, ő meg egyszerűen fogta magát és az exnőjét... Na hát szóval volt vele dolga, akkor nem, nem gondolnám, hogy az én utcasarki mamámat. Soha nem csaltam meg Davidet, csak hogy tisztázzuk és igen, talán nem volt a leghelyesebb döntés az az egy hónap járás, de azt inkább ne forszírozzuk, hogy ki és mit baltázott el.
- Láttam, mit műveltél a legjobb barátnőmmel és nem, nem kérek belőle! Mellesleg ahelyett, hogy nekem udvarolsz, talán itt lenne az ideje, hogy feleségül vedd A GYEREKEID ANYJÁT! - a végét teli torokból vágom a fejéhez, ráadásul a mondandóim között nem tartok annyi szünetet, hogy reagálhasson. Mi tagadás, ott ütöm, ahol a legjobban fáj és ebben az alkoholnak is oroszlánrésze van. Talán józanul nem mondtam volna mindezt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. augusztus 21. 16:11 | Link

Egerszegi Nina ViktóriaA lány hangja keményen visszhangzik a kihalt utcán, idegen mágusok lakásaiba száll be a nyitott ablakokon, olyan nappalikban kering, amiknek ezt a beszélgetést nem kellene hallaniuk. A perifériás látása befogja az alacsonyabb emeleteken libbenő függönyök mozgását, normális esetben ennyi elég lenne ahhoz, hogy csöndre intse a lányt, ha kell, erőszakot használva.
Ám ahhoz ő is eleget ivott, hogy már ne érdekelje, ki hallja a veszekedést és ki nem. Túl fáradt, ingerült és sérülékeny hozzá, hogy a kétes hírnevével foglalkozzon és túllásson azon a vörös ködön, ami lassacskán leereszkedik előtte.
Az izmai láthatóan megfeszülnek. Az ujjait ökölbe szorítja, majd ismét elernyeszti, egyetlen fél lépést tesz a lány felé. Az arca színe világos kásaszínről a düh sötét bíborjába vált.
   -   Ne merj a gyerekeimmel jönni, mert összetöröm az arcodat...
Nem kifejezetten emeli fel a hangját, teljesen fölösleges is lenne megpróbálni túlrikácsolnia a lányt. Elfúló, reszkető hangon veti oda mindössze a szavakat Nina mondatai közben, a figyelmeztetés azonban inkább magának szól, mint a lánynak.
Igen, Nina pontosan ott üti, ahol a legjobban fáj. Felhúzza a vállát, összeszorított szájjal behunyja a szemét, talán lehiggadni próbál, talán valami egészen mást... ám a lány utolsó szavainál elszakad egy húr.
Egy húr, amit senkinek se kellett volna túlfeszítenie.
Egy visszhangzó csattanás, ennyi az egész, villanásnyi fájdalom a tenyerén. Majdhogynem teljes erejéből vágja arcon a lányt, aki ettől minimum megtántorodik, ha nem esik azonnal a mocskos járdára.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2015. augusztus 21. 16:24 | Link

Dwayne Warren

Rendben, nem bölcs húzás az utca kellős közepén olyan tényeket a férfi fejéhez vágni, amiket magának sem ismer be. Főleg nem ittasan. És főleg nem ezt. Tudhatnám, hogy akkor, az irodájában is egyetlen hajszál választotta el attól, hogy megüssön, de valami visszatartotta, ez pedig a józansága volt. Mint azt mondtam, nekem sem jelent már semmi gátat, hiszen dupla annyit ittam, mint Dwayne, ezért is lehet, hogy azt a bizonyos láthatatlan határvonalat huss! Átlépem.
Meg sem hallom szinte a figyelmeztetést, pedig talán ez lett volna a lényeg. Az elsuhan a fülem mellett, én pedig kimondom az utolsó, végzetes szavakat. Mit mondhatnék? Számítanom kéne erre. A pofon egy villanás alatt érkezik, ráadásul igen nagy erővel, kitérési esélyem nincs. Éles fájdalom hasít az arcomba és jó pár lépést teszek hátra tántorogva, mire megmaradok állva. Nagyon kis híja, hogy le nem ülök menten. Döbbenten nézek a férfira, szemeimet könnyek csípik, de ez inkább a fájdalomnak tudható be. Nem sírok, mert képtelen vagyok megadni ezt az örömet a másiknak.
- Soha többé ne merészelj a közelembe jönni - sok dolgot jól viselek. A kiabálást, a becsmérlő szavakat, de én soha, egyetlen alkalommal sem folyamodtam még erőszakhoz. Illetve de. Amikor Dwayne-nek nekiestem, de hirtelen már nem is emlékszem miért. Ő mégis könnyedén le tudott fogni. Nekem tulajdonképpen nincs esélyem egy megtermett auror ellen, ezzel pedig neki is tisztában kell lennie. Ekkor érkezünk el arra a határmezsgyére, amikor megjelenik az eldöntendő kérdés: létezhet-e bármilyen indok arra, hogy egy nőt megüssünk férfi létünkre? A társadalom szerint nem. Akkor sem, ha ezt most részint megérdemeltem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. augusztus 21. 16:35 | Link

Egerszegi Nina ViktóriaA csattanás nem sokáig visszhangzik az utcán - azonban a fejekben annál tovább.
Az utca pedig csöndes lesz.
   -  Ne...
Az eseményeket nagyon lassan fogja fel, mintha az izmai abbahagyták volna az információ közlését az agyával és a teste többi részével. A lágy bukdácsolva hátralép, a cipője csattog a pocsolyában, a tenyere bőre ég, a karja valahol a levegőben marad egy ideig, megfagyva a hirtelen riadalomban. A szeme először a saját kezére siklik, majd azonnal tovább a lányra, a szája elnyílik, kékesszürke íriszeiben pedig olyan érzelem tükröződik az utcai lámpák fényénél, ami utoljára nagyon, nagyon rég. Tiszta pánik.
   -  Ne, én... én nem is, Nina, én sajnálom...
A düh kiveszik a hangjából, az riadt és elhaló lesz, mintha őt vágták volna gyomorszájon. Zsibbadó végtagokkal lép nyomban közelebb, ám csak egy lépést, aztán ismét megtorpan. Ha egész Pest megyében él vámpír, valószínűleg pedig könnyű szerrel meghallja a pulzusa szapora ütemét.
Ő még soha. Nőt még soha. Véletlenül se. Egyszer se.
Pont nem őt.
   -  Bocsáss meg, nem akartam, kérlek...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanOldalak: « 1 2 ... 8 ... 16 17 [18] 19 20 ... 28 ... 120 121 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek