37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyAlagsor

Oldalak: « 1 2 3 4 5 [6] Le | Téma száljai | Témaleírás
Szécsi Dominik
Prefektus Eridon, DÖK elnökhelyettes, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 402
Összes hsz: 475
Írta: 2024. február 18. 12:11 | Link

Sallow

Nem jól indul ez a büntetőmunka, az alaphangulat adott, hála a drága rellonosnak, mert hát lehetne ennél jobb is, viszont a lány nehéz eset. Domi mindig azt gondolta, hogy a Mennydörgők csapatába lehet nehéz bejutni, ám megismerve a lányt, elgondolkodott azon, hogy ez talán még nehezebb dolog. Valakiből kihozni egy hajszálnyi józanságot az őrület küszöbén.
A köszönéssel kapcsolatos válaszra inkább már nem is reagált, ehelyett elkezdte a munkát, hogy minél előbb végezzen, mert ennél azért akadt volna jobb dolga is. Aztán végül mégis csak érdeklődött, s ahogy megfordult, látta hogy a másik tulajdonképp nagyon is élvezi ezt a helyzetet, mert épp fetreng az asztalon. Domi igazán nem is számít normális válaszra, talán éppen ezért lepődik meg azon, hogy a rellonos hogyan is reagál. Csoda történt volna, vagy a nagy hempergés közben belefeküdt valamiféle jófejséget árasztó bájitalba?
Mondjuk nem, ez azért még messze áll a jófejségtől, de legalább már nem olyan smirgli papír szerű, mint a korábbiakban. Dominik belegondol abba, hogy talán azon a napon nem csak neki volt szar kedve, hanem talán a lánynak is, és ez volt a katalizátora annak, hogy minden úgy alakult, ahogy.
- Nincs mit, ez volt a minimum azután, hogy megsérültél miattam - felelte, közben eltörölte szépen a felső polcot, majd neki ugrott a másiknak.
-  Azon a héten elég szarul voltam, és tudom ez nem mentség, de kurvára le akartam vezetni a feszkót. Te mivel kísérleteztél, mi volt valójában abban az üvegcsében? - erre azért kíváncsi volt, mert feltételezte, hogy nem szánt szándékkal keverhetett be a lány olyan löttyöt, mely majdnem a vesztét okozta.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
online
RPG hsz: 353
Összes hsz: 435
Írta: 2024. február 18. 12:33 | Link

Szécsi

Hozhattam volna valami könyvet olvasni, de ez volt az első eset, hogy valakit megbüntetek, szóval nem mondanám, hogy felkészültem. Egyébként abban is biztos vagyok, hogy nem fogok rendszert csinálni belőle, hacsak ez a balfasz nem ragaszkodik hozzá a viselkedésével.
Meg voltam győződve róla, hogy rövid úton átkozódásba kezdünk, és a végén még direkt is megpróbál megátkozni majd, de szerencsére, és megdöbbenésemre mutat némi hajlandóságot a normális viselkedés irányában, és szót fogad, takarít szépen, ahogy azt utasításba adtam neki.
Csakhogy nem bírja ki, hogy ne hozza a formáját, és a kezdeti ellenségeskedés után ismét a jópofi oldalával rukkol elő, a hogylétemről érdeklődik, és miután szűkszavúan válaszolok neki, tovább járatja a száját. Nincs valami kapcsoló ezen a gyereken!?
Felülök, és lábaim átpakolászva felé fordulok, megkapaszkodva az asztal szélében dőlök kissé előre.
- Ha a feszülséget akarod levezetni, menj ki a kviddics pályára, mikor nincs ott senki más, és pofozgass gurkókat. Más lehetőség híján folyton téged fognak célba venni, és kifulladásig ütheted őket. Vagy amíg ők nem ütnek ki, az is megold egy-két problémát. - Az enyémet biztosan megoldaná, nem kéne itt gyermekmegőrzőset játszani.
- Egyfajta bomlasztó folyadék. Elvileg a főzet az utolsó dolgot, amit hozzáadsz, úgymond kiválasztja, és onnantól kezdve kizárólag azt, de semmi mást, teljesen szétbomlasztja, feloldja.
Csakhogy nem került még hozzá ez a bizonyos utolsó hozzávaló, hacsak a belé csapódó átok nem számít.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szécsi Dominik
Prefektus Eridon, DÖK elnökhelyettes, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 402
Összes hsz: 475
Írta: 2024. február 18. 13:16 | Link

Sallow

- Ja igen, köszi a tanácsot, máskor majd ezzel próbálkozom - na igen, neki is eszébe juthatott volna ez az opció, azonban mégis a másikat választotta, mert valamilyen szinten el is akarta sajátítani azt az átkot, hogy ha legközelebb rátámadnak, akkor tudjon védekezni.
Közben végzett a polcok portalanításával, még egy pókot is arrébb tessékelt a sarokból, a rongyot meg kiöblítette és most már ő is az asztalhoz lépett, hogy az arra pakolt eszközöket és fiolákat szépen áttörölgesse.
- Érdekesen hangzik, Farkasházy tuti adna rá neked extra pontokat - tényleg jó ötletnek tartotta, bár ő maga annyira nem értett a bájitalokhoz, emiatt inkább nem is kísérletezett velük. Abba bele se mert gondolni, hogy az asztalon lévőkkel mi lenne, ha véletlenül összetörné azokat, ezzel azonban inkább nem akart kísérletezni. Épp elég bajt okozott már múltkor, ezért nagyon is odafigyelve kezdte áttörölgetni az üvegeket.
- Téged is letöröljelek? - már csak azért is kérdezte, mert úgy ült ott az asztalon a lány, mintha oda tartozna. Egy kicsit még útban is volt, hisz így Dominiknak meg kellett kerülnie és csak úgy fért az asztal túloldalán lévő holmikhoz. - Bírnám, ha megdörgölnélek, és teljesítenéd három kívánságomat - ezen még el is mosolyodott, bár kizártnak tartotta, hogy Sadie-ben lakozna egy jótevő dzsinn.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
online
RPG hsz: 353
Összes hsz: 435
Írta: 2024. február 18. 13:36 | Link

Szécsi

Vajon tényleg tanácsnak vélte a szavaim, és komolyan vette őket? Csak mert félig-meddig beszólás próbált lenni részemről, aztán lehet ő meg másként értette. De lehet ő is gúnyolódott, csak elfelejtette érzékeltetni. Mindenesetre ha valóban gurkókon töri a fejét, vagy inkább gurkókkal kívánja betörni, Merlin ments, hogy visszatartsam tőle.
Sokatmondóan bólogatok.
- Adott volna, ha a főzet elkészül. - Meg ha nem lenne éppen kirúgva, de az másodlagos, mindegy kitől nem kapok pontot a megsemmisült bájitalomra.
Mintha csak a fejébe látnék, kissé aggódva figyelem, nem-e ejt el valamit a nagy tisztogatásban, de egyelőre nem bizonyul ügyetlen kezűnek. Aztán kérdéséig el is mélázok, mennyire lenne macerás újra megpróbálkoznom a cuccal, végül is a legtöbb hozzávaló már itt is épp előttem van karnyújtásnyira. Inkább a ráfordított idő, és a körülmények, amiket teremteni kell hozzá, veszik el a kedvem tőle.
Felhorkantok szavaira, de nem mozdulok, kerüljön csak ki.
- Ahhoz tudnod kéne, hol dörgölj - jegyzem meg szórakozottan. - De koncentrálj inkább a pókhálókra.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szécsi Dominik
Prefektus Eridon, DÖK elnökhelyettes, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 402
Összes hsz: 475
Írta: 2024. február 18. 13:45 | Link

Sallow

Érzékeli egy kicsit a lecseszést a lány szavaiban, mert bizony Dominik tette tönkre a főzetet és miatta nem készülhetett el. Ezen viszont már nem tud javítani, legfeljebb felajánlhatná azt, hogy segít újra összehozni, azonban biztos benne, hogy a rellonos erre kapásból nemet mondana. Éppen ezért inkább fel sem ajánlja a lehetőséget, ehelyett törölget tovább, míg bele nem ütközik azokba a lábakba. Ekkor merül fel benne a szórakozott gondolat, aztán a válaszon el is neveti magát.
- Nem is tudtam, hogy ilyen vicces is tudsz lenni Sallow - mosolyogva rázza meg a fejét, és kikerüli a lányt, majd immár a másik oldalán kezdi törölgetni az üvegcséket.
- Éppen arra koncentrálok - fűzi hozzá nevetve, de inkább arrébb is ugrik, mielőtt kapna egy sallert a beszólásáért, aztán kicsit megköszörüli a torkát és igyekszik komolyan viselkedni, amit megkíván ez a nemes feladat. - Na jól van, ezzel kész vagyok. Filcem az nincs, hoztál? - pillant a lányra, mert ahhoz, hogy a címkéket újra írja, bizony szüksége lenne tollra.
Utoljára módosította:Szécsi Dominik, 2024. február 18. 13:46 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
online
RPG hsz: 353
Összes hsz: 435
Írta: 2024. február 18. 14:11 | Link

Szécsi

Egész gyorsan halad a srác, mint akinek komoly gyakorlata van a mugli-féle takarításban, ami vagy otthonról hozott tudás, vagy, amit szintén nem tudok kizárni, hogy kurva sokat büntetik ezzel a barmát. Nekem tudom, hogy megalázó lenne, és rendkívül kellemetlen, sokáig is tartana, de Szécsi mintha még élvezné is. Lehet nem megfelelő büntetést eszeltem ki neki? Mégiscsak a vécé pucolás mellett kellet volna döntenem.
Nekem is jön, pedig lenne helye kikerülni, és már önmagában ezért lekevernék neki egyet, hát még a beszólásért, amit először nem is értek, csak azért veszem magamra, mert nevet valamin.
- Ha jobb szeretnél, kezdhetsz odalent is - bökök fejemmel a padló irányába. - Úgyis szeretnélek térden csúszva látni, és ha már ott vagy, takarítsd fel azt a trutyit is.
Mesterkélten elmosolyodok, enyhe kifejezés, hogy vicces vagyok, egyenesen fergeteges. A rajzolgatással ráér még, amúgy sem biztos, hogy jó ötlet rábízni, még a végén valami hülyeséget ír fel egy-egy címkére, a téves megnevezés rosszabb, mintha nem tudja az ember, mi van benne, mert úgy dönthet úgy, hogy nem használja fel inkább.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szécsi Dominik
Prefektus Eridon, DÖK elnökhelyettes, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 402
Összes hsz: 475
Írta: 2024. február 18. 14:23 | Link

Sallow

- E-e, azt a végére tartogatom. Mindig fentről haladunk lefelé - mondja ezt valóban úgy, mint aki rutinosan mozog a takarításban. Valóban van tapasztalata, odahaza tényleg ő takarít sokszor, és a pálcáját is csak akkor használhatja, ha nincs otthon az apja, akit kvibli lévén irritál mindenféle mágia. - Amúgy meg tökre nem áll jól - jegyzi meg, miközben egy újabb üveget vesz a kezébe, hogy azt alaposan áttörölje, mert úgy tűnik, hogy az kimaradt. Aztán ahogy végez azzal, felpattan Sadie mellé az asztalra és letelepszik mellé. - Elfáradtam - sóhajt, tényleg nincs túl sok kedve már takarítani. - Neked milyen céljaid vannak a sulival? Mi akarsz lenni? - próbál egy kicsit barátkozni, mert nagyon nincs ínyére ez az ellenségeskedés, ebbe teljesen bele tud fáradni és még az energiáit is leszívja.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
online
RPG hsz: 353
Összes hsz: 435
Írta: 2024. február 18. 15:02 | Link

Szécsi

A haladási irányban nem fogok vitába szállni vele, csak lehetőséget kínáltam, hogy a lényegre térjen, de ha inkább szöszmötöl még fent előbb, úgy is jó. Csak kíméljen meg a hülyeségeitől, de persze pont ebben nem lehet számítani rá.
- Mi nem áll jól? - nézek rá értetlenül, és meglepettségem csak tovább nő, mikor felül mellém az asztalra, mint aki jól végezte dolgát, pedig aztán leporolt két polcot, és áttörölt pár fiolát.
- Ha ennyitől elfáradtál, komoly teljesítménybeli problémáid lehetnek - szúrom oda, és csak egy újabb ingerült sóhajjal nyugtázom barátkozási szándékát.
Komolyan? A büntetőmunka kellős közepén akarja megvitatni, mik leszünk, ha nagyok leszünk? Mióta annak idején az a levitás srác megkérdezte, továbbra is csak annyit tudnék erre mondani, hogy laktóz a joghurtban.
- Jelenleg az a célom a suliban, hogy letudjam veled ezt a nyomorult büntetőmunkát. Neked hol járnak a gondolataid?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szécsi Dominik
Prefektus Eridon, DÖK elnökhelyettes, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 402
Összes hsz: 475
Írta: 2024. február 18. 15:14 | Link

Sallow

- Hát ez, hogy ilyen mufurc vagy - fejti ki egy kicsit bővebben, hátha akkor a rellonos is megérti majd, hogy mire is gondolt. Közben letelepszik mellé, most ő is lógatja egy kicsit a lábát, mert azért jó néhány perc szünetet tartani, mielőtt még neki esne a padlónak. Sallow megjegyzésén csak elmosolyodik.
- Ne aggódj, a teljesítményemmel nincs semmi baj - ebben határozott és sziklaszilárd az álláspontja, tényleg nincs vele gondja, ha edzés lenne, simán futna, és tolná a fekvőtámaszokat, de most éppen büntetőmunka van, abban meg illik pihenni.
- Áh, jó célok - hümmentve bólint, éppen ez az, amire célozni akart az elején.
- Nekem rajtad. Próbálok rájönni, hogy miért vagy ennyire szurkálódós és szenya úgy mindenkivel. Mert hallottam ám, hogy másokat se kímélsz, de tökre nem értem. Még humorérzéked is van, az előbb bizonyítottad. Szóval Sallow, mi a baj? Miért akarod, hogy mindenki megutáljon? - őszintén kérdezi, mert úgy gondolja, hogy ilyen viselkedéssel hosszútávon a lány ezt éri el, vagy már el is érte, hisz valóban sokan tartanak tőle a kastélyban.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
online
RPG hsz: 353
Összes hsz: 435
Írta: 2024. február 18. 16:10 | Link

Szécsi

Megint horkantok egyet, még a szemem is megforgatom. Egyáltalán nem értem, mit foglalkozik velem, mit érdekli, hogy milyen vagyok. Csak tudjuk le ezt a hülyeséget, aztán mehet mindenki a dolgára.
De csak köti az ebet a karóhoz, nem nyugszik, míg ki nem hoz a sodromból, és az se segít, hogy közben a keze se jár. Csak a szája, de azt meg beszédre használja, ami a legkevésbé sem mozdítja előre a dolgokat, hacsak nem az a terve, hogy megelégeljem a társaságát, és itt hagyjam a fenébe. Nekem legalább közel van a klubhelyiség, ő még mászhat fel az Eridon toronyba. Ha valami, ez vigasztal kicsit.
- Nem akarom, hogy mindenki utáljon - sóhajtok végül hosszas okfejtése végeztével. - Azt szeretném, ha békén hagynának. De ha úgy könnyebb, utálhatsz is, leszarom.
Megdörgölöm a szemem, és mivel zavar, hogy ott ül mellettem, és egyelőre nem adja jelét, hogy folytatni kívánja a takarítást, ismét hátradőlök az asztalon.
- Ha kipihented magad, a túloldalt is van még pár polc, meg egy üveges szekrény is - mondom gépies hangon.
Vajon tényleg mindenki utál, ahogy arra utalt? És ha igen, az mit számít?
- Leszarom - morgom csak úgy magam elé halkan.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szécsi Dominik
Prefektus Eridon, DÖK elnökhelyettes, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 402
Összes hsz: 475
Írta: 2024. február 18. 16:37 | Link

Sallow

Őszintén meglepi a válasz, mert valami heves reakcióra számított, megspékelve néhány cifra jelzővel, mégis ez egy egész higgadt feleletnek tűnt. Dominik oldalra sandított, aztán persze csak nem maradt el a dünnyögés rész, de ezt betudta annak, hogy valami csak nem stimmel a lánnyal.
- De én nem akarlak utálni, csak úgy viselkedsz, hogy az unszimpátiát vált ki - még mindig figyeli az asztalon elterülőt, aztán lehuppan az asztalról és folytatja a munkát, mert egy polc még valóban lemaradt. Onnan is lepakol, majd neki áll alaposan letörölni, odafigyelve, hogy a sarkokkal is végezzen, de megüti fülét az a semmibe vetett leszarom szócska. Vissza is lép az asztalhoz, ezúttal a másik oldalról, s úgy hajol Sallow fölé egy pillanatra.
- Ne szarjad le, mert ez számít. Rohadtul nem mindegy, hogyan bánsz az emberekkel Sallow. Mert amit adsz, azt kapod vissza is - valahol úgy érzi, hogy a másiknak szüksége lenne iránymutatásra. Ő meg pechére ilyen empatikus baromnak született, lehet hogy épp ez lesz a veszte, főleg ha azt nézzük, hogy eddig milyen nőszemélyekkel sodorta össze az élet. Ott volt például a levitás, aki meggyőződése szerint mérgező közegben él, s már olyan mélyen magába szívta azt a sok szennyet, hogy már-már maga is mérgezi a környezetét.
Elhajolva a rongyot az asztalra dobja, majd újfent megkerüli az asztalt, s végre elérkezett a főfogáshoz. A felmosót alaposan belegyömöszöli a vízbe, aztán addig tekeri-csavarja, míg csöpög belőle a víz. Ezután áll csak neki felmosni a padlót, bár úgy tűnik, hogy nagyon makacs az a folt és nem igazán akar eltűnni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
online
RPG hsz: 353
Összes hsz: 435
Írta: 2024. február 18. 17:36 | Link

Szécsi

Tudom, hogy büntetőmunkán vagyunk, de úgy volt, hogy a srác az, aki bűnhődik, nem én. Nekem nincs szükségem arra, hogy a lelkemre beszéljenek, és megpróbáljanak "helyretenni". Mivel nyilván ebben a hitben él, hogy velem van gond, amit meg kell oldani, meg kell javítani, ahol elbaszódtam.
- Te tényleg nem érzékeled, hogy a viselkedésem egy reakció a tiédre? - ülök föl most már kissé idegesebben.
Ismét munkába állt, felhagyva a naplopással, de közben nem tesz lakatot a szájára, és még bölcselkedni is megpróbál nekem. Nem vagyok rá vevő, nagyon nem.
Megkerülöm az asztal, és háttal nekitámaszkodva állok meg. Megpróbálom kavargó indulataimat parkolópályára helyezni, míg megértetem Szécsivel a dolgot.
- Ha nem adok semmit, nincs is mit visszakapni.
Persze tudom, nem minden esetben van így. Sokszor egész egyszerűen csak beleállok abba, aki valamit nem úgy csinál, ahogy szerintem kéne. Mondjuk a sárvérűek, nekik abba kéne hagyniuk a létezést, de persze tudom, túl nagy elvárás ez tőlem.
Egyébként sem vagyok meggyőződve róla, hogy bármivel is jobb lenne nélkülük. Csak úgy tanultam otthon, hogy kevesebbek, és akik nem számítanak, minek vannak egyáltalán?
Csakhogy amikor kint találom magam az eszméket adó környezetből, és úgy tekintenek onnan rám, mintha én magam sem léteznék a szemükben, akkor tulajdonképpen kit és miért is gyűlölök?
- Ne akarj segíteni rajtam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szécsi Dominik
Prefektus Eridon, DÖK elnökhelyettes, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 402
Összes hsz: 475
Írta: 2024. február 18. 17:53 | Link

Sallow

- Őszintén? Nem. Nem értem, mi a baj a viselkedésemmel? -pillant a lányra kérdően, mert tulajdonképp tök normálisan viselkedik vele, még azok után is, hogy legutóbb a lány hogyan bánt vele ott a gyengélkedőn. Dominik megtehette volna, hogy hozzá se szól, de ő nem ver csenddel, nála ez nem opció, ahogyan az sem, hogy huzamosabb ideig haragban legyen bárkivel is.
A lányt láthatóan kizökkenti, figyeli, ahogy megkerüli az asztalt és neki hátat fordít, remek, most vajon majd mire számítson? Újabb büntetésre? Csak megrázza a fejét, és tovább folytatja a felmosást, azon az egy részen nagyon erősen kell dörgölnie, mert csak nagyon nehezen akar kopni az a ragacsos trutyi. - Oké, viszont ha adnál valami jót, neked nem lenne jó, ha te is valami jót kapnál vissza? - kérdez rá, ha már erről beszélgetnek, mert igazán próbál belelátni a rellonos fejébe. Dominik nem gondolja azt, hogy minden rellonos máglyára való, szerinte nagyon is értékesek a ház tagjai, csak épp mindegyiküknél akad egy kis defekt, ami végett annyira ellenszenvesek. Mondja ezt ő, aki bizonyára szintén ellenszenves lehet mások szemében, csak mert…ki tudja, miért is.
Látva azt, hogy sikerült kicsit megzökkenteni a lányt, s egyben elgondolkodtatni, abba is hagyja a felmosást, majd ő is megkerüli az asztalt és megáll Sadievel szemben.
- Miért ne? Félsz attól, hogy valaki valami jót is tenne érted és akkor az adósa lennél? Mert ha ettől tartasz, ne aggódj, én aztán nem várok el semmit tőled - vonja meg a vállait, közben figyeli a rellonost.
- Kviddics. Szerintem kviddicsezned kéne. Kijöhetnél egyszer az edzésre, mindig válogatnak be újakat, nem mellesleg jó a hangulat - jegyzi meg, majd ismét megkerüli a lányt és elkezdi folytatni tovább a padló felmosását.
Utoljára módosította:Szécsi Dominik, 2024. február 18. 17:54 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
online
RPG hsz: 353
Összes hsz: 435
Írta: 2024. február 18. 18:28 | Link

Szécsi

A kezembe temetem néhány pillanatra az arcomat, majd megrázom a fejem. Nem, egyáltalán nem tudok vele mit kezdeni. Elégszer adtam a tudtára, de hiába, úgy tűnik, egész egyszerűen képtelen megérteni. A többségnek lett volna annyi esze, hogy mostanra messzire elkerül, és bár ezúttal miattam vagyunk itt, egy nyomorult szó nélkül is eltelhetne az idő. Rajtam nem múlna, de ha az eridonosról van szó...
Inkább ott is hagyom, legalábbis asztalnyi távolságra húzódom tőle, hogy ne tudjon az arcomba mászni újból, de így is próbál nagyon vájkálni a lelkemben, válaszra azonban nem méltatom a kérdést.
Hallom, hogy nagyon vakargatja a földet, nem sok sikere lehet a ragacs felvakarásával, de "szerencséjére" erre készültem. Bele is nyúlok a talárom zsebébe, hogy előkotorjam a "célszerszámot". Egy kicsit legalább sötét gondolataimról is eltereli a figyelmem, mikor elképzelem, mit fog ehhez szólni, de mielőtt átadhatnám neki, odajön hozzám előbbi szavaimra reflektálni. Nem is tudom, mit mondhatnék erre hirtelen, csak kinyitom a számat, aztán becsukom.
Aztán ismét otthagy, és elkezd a kviddicsről hadoválni, de én még az előbbi gondolatnál ragadtam le. Utána megyek, megkerülve az asztalt.
- Jó, mert teljesen hiába várnád, tudod? Egy önző rohadék vagyok, és nem nagyon hat meg a jópofizásod, ha utána meg elhordasz minden szarnak. Nincs szükségem kétszínű barátokra, akik egy szempillantás alatt elfordulnak tőlem. Nincs szükségem senkire se!
A végére már kissé magasabban szól a hangom, mint szeretném, és a mellkasom is sűrűbben emelkedik. Kezemben pedig ott szorongatok egy fogkefét. Pálcáért nyúltam reflexből, de még előtte ezt kerestem, hogy odaadhassam.
- Tessék, ezzel próbáld felvakarni - nyomom a kezébe, majd rendezem kicsit a ruhámat, és sarkon fordulok, hogy visszaüljek az asztalra.
- Már kviddicseztem. Azért tudom, hogy jó ideglevezető a gurkópüfölés.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szécsi Dominik
Prefektus Eridon, DÖK elnökhelyettes, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 402
Összes hsz: 475
Írta: 2024. február 18. 19:00 | Link

Sallow

Hiába próbálkozik, ide-oda dörgöli a talajt, a francért se jön fel az a ragacs, ehhez bizony más kellene, mondjuk a pálcája, amit szíves örömest használna is, csak félő, hogy akkor Sallow majd megint sikítozni fog, ezt pedig szeretné elkerülni. Csöndben viszont nem bír létezni, főleg ha az a csönd feszültséggel van teli. Ő már csak ilyen, próbál javítani a lehetetlenen, emberi mód hozzáállni a másikhoz, s egy kicsit úgy gondolta, hogy sikerrel is járt, egészen addig, míg meg nem áll vele szemben a lány és hozzá nem vágja azokat az indulatos szavakat.
- Merlinre, mondtam én bármit is rólad másnak? - pislog, neki nem jut eszébe, hogy Sallowról akár csak egy szót is szólt volna valakinek. Megtartotta magának, s legfeljebb maga elé mormogott miatta. Meg is rázza a fejét, de nem szól vissza, mert nem akar balhézni. Elfogadja, ha így áll hozzá a dolgokhoz a másik, elveszi tőle a fogkefét, aztán leguggol és elkezdi sikálni azt a padlót.
A megjegyzésre már nem reagál, ha kviddicsezett, az jó dolog, így akkor tudhatja, hogy jól járna a csapattal, ám Dominik nem fogja neki újra felajánlani a lehetőséget. Pedig megtette volna, hogy bemutatja a csapattagoknak , beviszi őt abba a közegbe, hogy egy kicsit éljen is, ne csak a hülye kémcsöveivel szórakozzon nagy magányában. Ám ha nem, hát nem, ért ő a szóból, és lassan kezd rájönni arra is, hogy nem lehet mindenkivel jóban. Neki egy kicsit rossz az, hogy a másik ilyen lenéző és lekezelő vele, de a véleményén úgy sem tud változtatni. Inkább csak sikálja tovább a padlót, míg végre sikerül feldörgölnie a ragacsot, aztán azt ki is dobja, s újra neki esik a felmosóval, így a folt szépen el is tűnik a padlóról.
- Kész vagyok - egyenesedik fel a földről, azért ebben a sikálásban elfáradt, le is gördül egy izzadságcsepp a homlokán.


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
online
RPG hsz: 353
Összes hsz: 435
Írta: 2024. február 18. 19:40 | Link

Szécsi

Jó nagy, kerek szemeket meresztek Szécsire.
- Nem tudom, mondtál!? - szegezem neki a kérdést indulatom maradékával fűszerezve.
Nem igazán érdekel, ha szidnak a hátam mögött. Azt megszoktam, és még meg is értem a legtöbb esetben. De akkor közben ne mondjanak a szemembe szépeket. A kettő nem fér össze, és tudom, valószínűleg összezavarom, de nem is a srácnak szól most ami felszakad belőlem. Ő csak az amúgy is megfeszített idegeken ugrál tudatlanul.
Zokszó nélkül elfogadja a fogkefét, pedig csak gonosz kis poénnak szántam. Nem vágja hozzám, nem is néz rám érte csúnyán, hanem komoly elkezdi vele sikálni a követ.
Egy pillanatig hitetlenkedve nézem, aztán inkább folytatom az asztalon ücsörgést, és a kviddicsen merengést. A sport valóban képes a legjobbat kihozni az emberből, de akár a legrosszabbat is, nekem viszont nem adatott meg, hogy még arra is szakítsak időt és energiát, mióta ide járok. De talán meg kéne fontolnom.
- Nagyszerű - nyugtázom bejelentését, de egyelőre nem mozdulok. Nekem úgyis közel a Rellon, pár perc múlva a szobámban lehetek, most még egy kicsit emészteni akarom a gondolataimat, az érzéseket, amik felkavarodtak bennem. - Letudtad a büntetésedet. A jövőben legyél szíves tartózkodni a társaid véletlenszerű megátkozásától!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szécsi Dominik
Prefektus Eridon, DÖK elnökhelyettes, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 402
Összes hsz: 475
Írta: 2024. február 18. 19:49 | Link

Sallow

- Nem mondtam! Nem mindenki rosszindulatú, Sadie - feleli a lánynak, ahogy a szemeibe néz, s csak ezután veszi el a fogkefét, hogy tegye a dolgát. Tényleg nincs kedve ellenkezni, ő is úgy van vele, hogy minél előbb tudja le a büntetőmunkát, annál jobb. Amúgy is, mostanában egész sokat változott, régen biztos, hogy nem ment volna ebbe bele, de mintha egy kicsit lenyugodott volna, vagy a fene tudja. Túl sokszor vágták hozzá, hogy kölyök, és talán ő is érzi, hogy fel kellene nőni.
Miután végez, visszaadja az eszközt, mert neki ugyan nem kell, majd jó lesz a következő áldozatnak. Aztán leporolja magát, mert munka közben bizony ragadt rá némi pókháló és por. Végzett, így már mehetne is, ellenben az ajtóból visszafordul.
- Na mi van, te maradsz itt? - pillant rá kérdően, nem érti, hogy miért maradna még itt a rellonos.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
online
RPG hsz: 353
Összes hsz: 435
Írta: 2024. február 18. 20:09 | Link

Szécsi

Kimerített ez a büntetőmunka, még ha nem is én szenvedtem el - bár ugye ez nézőpont kérdése. Az eredmény azonban tagadhatatlan, mind tisztaságban, mind abban, hogy immár mindkettőnkben kevesebb az indulat.
Belőlem legalábbis biztosan felszakadt, és elszivárgott, amit nem adtam ki magamból, és a fáradság, ami húz, inkább lelki, mint fizikai. Kedvem lenne ismét elnyúlni az asztalon, és csak bámulni a plafont. Ott ugyan maradt még pókháló, de nem hiszem, hogy visszahívnám miatta az ajtó felé tartó eridonost.
- Hm? Mi? Ja.. nem - rázom meg a fejem, és előrehajolva, majd elrugaszkodva az asztalról leugrok a szépen fénylő kőre. Nem csúszik, ahhoz túl durva a kő, szóval a manőver nem végződik fájdalmas zakóval.
- Nézd, én.. értékelem, hogy nem akarsz utálni - fordulok még a másik után, mikor elindulunk, ki-ki a maga útjára. - Az egy kurvára kimerítő érzés. De kedvelned se kell, mert az meg.. felesleges erőlködés lenne.
Én már csak tudom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szécsi Dominik
Prefektus Eridon, DÖK elnökhelyettes, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 402
Összes hsz: 475
Írta: 2024. február 18. 20:19 | Link

Sallow

- Akkor gyere, nehogy a végén megint rád boruljon valami toxikus anyag - ha már tartja az ajtót, akkor addig nem is csukja be, megvárja, hogy a lány is csatlakozzon hozzá, még akkor is, ha csak néhány lépés lenne a folyosón, mert aztán mindenki menne a maga háza irányába.
Már épp szólna, hogy óvatosan ugorjon, de szerencsére nem történik baleset, így már Dominiknak se kell előre aggódnia ilyenek végett. A végén ugyanis még az lenne, hogy azért esett el, mert ő mosta fel a padlót, aztán megint vihetné karjában a gyengélkedőre és kezdődne az egész elölről, majd jöhetne egy újabb büntetés. Neki pedig egyelőre bőven elég volt ebből.
Megvárja, hogy a lány kisétáljon az ajtón, csak ezután engedi el, így bezárul a bájital labor ajtaja, a lány mintha le akarna lépni , de azért csak Domi felé fordul, aki rászegezi a pillantását Sadie-re.
- Hogy is kedvelhetnélek, mikor megbüntettél? - teszi fel a kérdést, persze elmosolyodik, azért ezt sem gondolja teljesen komolyan. Kedvelni kedvelhetné, ha normális lenne, és Domi most kicsit úgy érzi, hogy van a lánynak egy egészen szelíd énje is, csak az valamiért nagyon el van zárva, valahol jó mélyen.
- Nos, én viszont megengedem hogy utálj, mert tudom, a legfőbb baj velem az, hogy jóképű vagyok és eridonos, ez pedig bőven elég is ahhoz, hogy felkerüljek a céltáblára - mosolyog. - Jó éjszakát Sadie Sallow - köszön el a lánytól, aztán elindul a saját háza irányába. Fájnak a karjai a sikálástól, tutira lesz izomláza is, de legalább egy jót fog ma éjjel aludni, és akkor talán már nem fog azzal álmodni, hogyan árulta el őt a kékség.


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 3 4 5 [6] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyAlagsor