31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék
Rét - Licia Henrietta Lily Wolf hozzászólásai (3 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Licia Henrietta Lily Wolf
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 12
Írta: 2014. november 7. 22:50 | Link

Scarlett Conroy

Az új környezettől kissé, na jó, nagyon elfáradtam, vágytam egy kis nyugalomra. Ezért mentem a kastély melletti rétre. Már az önmagában meglepő tény volt, hogy idetaláltam, nem is tartott olyan sokáig. De szép - állapítottam meg. Kár, hogy tele van emberekkel. De ezen végül túlléptem, nem mentem el, elvégre ha barátokat szeretnék, akkor nem kerülhetem el az embereket. Igaz, ilyen zsúfoltságban esélyem sem lenne rá.
Egy fának támasztottam a hátamat, és elnéztem az erdő felé, amit állítólag jobb kerülni. Így, karba tett kézzel ácsorogtam egy darabig, aztán az jutott eszembe, hogy milyen bénán mutathatok így, csendben bámulva a tájat. Ezért hátrafordultam, és intettem a szőke lánynak, aki közvetlenül mögöttem állt meg.
 - Helló!
Általában nem szoktam magamtól ismerkedni, kezdeményezni, mindig megvárom, hogy a másik köszönjön. De mi bajom lehet, ha néha nem így teszek? Semmi!
Próbáltam magabiztosnak látszani, kihúztam magam, és elmosolyodtam. A tőlem megszokott mozdulattal beletúrtam a hajamba, de ez már egészen ösztönös mozdulat volt.
 - Szép az a hely - mondom félig magamnak, félig a lánynak, és közben érzem, hogy kissé furcsának tűnhetek a szemében.
Szál megtekintése
Licia Henrietta Lily Wolf
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 12
Írta: 2014. november 11. 21:42 | Link

Scarlett

Köszöntem a lánynak, aki megfordult és köszönt. Aztán, miután megállapítottam, hogy milyen szép a táj, kissé idegesnek tűnt, egyik lábáról a másikra állt, de aztán elmosolyodott.
Most már teljesen szembefordultam vele, és viszonoztam a mosolyát. Végre beszéltem valakivel, nem csak álltam ott kukán.
 - Licia Wolf - ragadtam meg a felém nyújtott kezet, és egy kicsit megszorítottam. - Nagyon örülök, Scar... - mondtam, aztán eszembe jutott, hogy talán még nem számítok ismerősnek. - ...lett.
Már az jutott eszembe, hogy ez ennyi volt, bemutatkoztunk, és kész, de aztán Scarlett szerencsére ismét megszólalt.
 - Igen, csak idén kezdtem, és egyelőre elég szokatlan nekem a suli. Tudod, mugli családból származom - feleltem, aztán lesütöttem a szemem, mert eszembe jutott, hogy vannak varázslók, akik szerint ciki, ha valaki mugli családból származik, vagyis “sárvérű”.
 - És te? - kérdeztem gyorsan, hogy eltereljem a figyelmét az előbbi esetleges hibámról.
Szál megtekintése
Licia Henrietta Lily Wolf
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 12
Írta: 2014. november 15. 21:24 | Link

Scarlett

Miután megtudtam, hogy Scarlett félvér, megint csend állt be. Nem akartam, nem mertem megszólalni, túlságosan féltem az elutasítástól, amit már annyiszor tapasztaltam. Hogy beszélgetni próbálok valakivel, de nem érdekli a mondanivalóm. Végül szerencsére ő szólalt meg. Kérdése meglepett, hirtelen nem tudtam mit válaszolni. Összevontam a szemöldökömet, aztán lassan mosolyra húztam a számat. Mindig is jó kislány voltam, ami időnként nagyon fárasztott, de féltem rossznak lenni. Most itt a lehetőség, miért szalasztanám el?
 - Egészen pontosan mire gondolsz? - kérdeztem, és felvontam az egyik szemöldökömet. Ezt a mozdulatot tökélyre fejlesztettem, mindig ezt teszem a hasonló helyzetekben. Anya szerint ezzel fogom később megőrjíteni a fiúkat. Hát, én ebben már nem bízom...
Elgondolkoztam azon, hogy vajon mit fog most mondani. Ha ismerném, talán már kitaláltam volna, de most találkoztam vele életemben először. Azt viszont elhatároztam, hogy nem hagyom magam megijeszteni, és nem fogom a strébert játszva beköpni sem. Már éreztem, hogy akármit mond, bele kell mennem, most már nem táncolhatok vissza. De miért is tenném?
Szál megtekintése
Rét - Licia Henrietta Lily Wolf hozzászólásai (3 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék