31. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék
Rét - Tim Rawden hozzászólásai (12 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 28. 10:16 | Link

Állia

 Ahogy kiérek a rétre, elfog egy ismerős érzés: a boldogság. A fű illata, a lemenő nap látványa, a természet. Egy ideig csak járkálok, nem igazán érdekelnek a többiek.
  Egy picit később egy lányt látok meg a réten. Leül a padra és olyan nyugodtságot áraszt, hogy egyszerűen képtelen vagyok nem rá figyelni. Lassan baktatok felé, közben megnézek rajta mindent; a hosszú barna haját, bársonyos kezét. Mikor odaérek, mosolyogva köszönök neki.
-Szia!
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2013. december 30. 22:48 Szál megtekintése
Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 28. 13:47 | Link

Állia

A nap olyan erővel süt a szemembe,hogy kénytelen leszek hunyorítani . A lány föl néz rám, kíváncsian bámul, én is alaposabban megfigyelem. Nem akarok rámenős lenni, csak egyszerűen beszélgetni szeretnék valakivel. De ha a lány nem értékeli, akkor csak pattinson le, nem nagyon halok bele.
-Ja nem kell,én csak éppen erre jártam, csak gondoltam beszélgethetnénk.-válaszolom csendesen neki.-Hogy hívnak?-kérdezem kiváncsian tőle.
Szál megtekintése
Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 28. 14:30 | Link

Állia

 Magamba megállapítom hogy mennyire illik rá a neve. Meg is említem neki:
-Szép neved van. Amúgy engem Timnek hívnak.-biccentek neki,majd leülök mellé. A tájat figyelem; sehol egy eltévedt virág, egy hiba, minden szépen el van rendezve. Hátul,ahova a fákat ültették,még azt is úgy tervezték meg,hogy a növények  párhuzamosak legyenek egymással. Nem olyan rossz ez az iskola mint hittem,a kertjük szép, az óráik érdekesek,a diákjaik kedvesek.
Szál megtekintése
Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 28. 21:13 | Link

Állia

Nagyon elgondolkozok, csak néhány perc múlva válaszolok vissza neki.
-A navinébe osztottak be. -válaszolom és közben azon gondolkozok, vajon ő hova tartozik. Levita? - És téged? -nem nézek rá, a rétet figyelem. Jobban összehúzom a  kabátomat, hűvös kezd itt lenni. Egy régi, kopott, vékony zöldes kabát, de hiába, én egyszerűen nem tudok megválni tőle. Pedig most nem igazán használ, de még szerencse, hogy rétegesen vagyok fölöltözve. Kifújom a hideg levegőt és nézem, ahogy elszáll. Elmosolyodok, mert arra gondolok, mennyire könnyebb lehet a levegőnek lenni; mindenhol jár, de mégsem látja senki, láthatatlan.
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2013. december 30. 23:04 Szál megtekintése
Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 29. 20:14 | Link

Rellon? Nem gondoltam volna.Nem nagyon tudom elképzelni rellonosnak,de mondjuk a beosztásnál senkit sem osztanak be rossz házba.
-Ó.-mondom tömören.- Ö én még csak most kerültem ide,elsős vagyok. -Nem tűnik olyan fiatalnak, úgy hogy ő biztos idősebb nálam. - És te? -nézek föl a bambulásból. Közben Állia egy kis meleget varázsolt, ami olyan jól esik, mint egy meleg kályha. Meleg kályháról viszont a karácsony mesés hangulata jut eszembe; a bejglik illata, az ajándékok varázsa, minden olyan csodás. Úgy szívom be ennek a gondolatnak az illatát,mint ha én is a karácsonyt ünnepelném. De aztán rájövök hogy elmúlt már minden, és hogy a hangulatot, már csak az ilyen apró varázslatok hozzák vissza.
-Igen...sokkal jobb.-felelem csendesen.
Szál megtekintése
Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 30. 10:09 | Link

Állia

Ha azt hiszi, hogy megvetem őt, akkor téved. De megnyugodok, amikor látom a mosolygós arcát.
- Értem. És honnan jöttél? - mégsem olyan idős, mint hittem. Állia megkérdezi tőlem, hogy jól vagyok-e, én meg csodálkozva nézek rá:  ennyire kiül az arcomra? Minha megijedt volna, mire én kérdően nézek rá.
- Nem...nem vagyok szomorú. Csak elgondolkoztam.- felelem. Elfordulok picit, majd az eget bámulom.  
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2014. január 2. 21:21 Szál megtekintése
Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 30. 15:30 | Link

Állia

  Furcsán néz rám, én pedig zavarban érzem magam, összehúzom a szemöldököm. Baj van velem? - kérdezem gondolatban tőle, de nem nagyon várok válaszra...
- Messziről? Konkrétan? - nézek rá mosolyogva.
- Ja, én is messziről.- mondom neki sejtelmesen. Megkérdezi, hogy valóban öregnek látszik, mire én ezt válaszolom neki:
- Neeeem - húzom el a számat.
- Nem persze hogy nem, csak éreztem hogy nem vagy elsős, de azt sem hittem, hogy végzős.- megrovom magamat hogy azt mondtam neki hogy "öreg" de majd máskor az "idősebb" szót használom. De amúgy szerintem nem baj, ha valaki idősebbnek látszik a többieknél, az jelentheti azt is, hogy tapasztaltabb, okosabb az átlagnál.
Egy idő után azt veszem észre, hogy mindketten egymást fürkésszük, és szerintem hasonlóan egymást fejtjük meg.
 
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2014. január 2. 21:26 Szál megtekintése
Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 30. 16:31 | Link

Állia

 Észrevettem hogy Állia szinte majd nem mindenen nevet. Nem tudom mi van velem, de ahogy rá nézek a grimaszolt arcára, engem  is elkap a nevetés. Amikor viszont azt mondja érdekes vagyok, csak csendben ülök mellette.
-Te is az vagy!-mondom őszintén neki. Nem nagyon akar beszélni az otthonáról,megértem, ha nem akarja megosztani. Megkérdezi, hogy tetszik-e a suli.
- Mhm.-bólogatok,mert nem tudok most éppen többet mondani. Kinyitom a számat,de aztán újra becsukom, mert nem tudom elmondani neki azt ami zavar engem. -Jó...-mondom bővebben. Amúgy sem vagyok az s beszédes ember, és ez valakit zavar is. De én jobban szeretem becsukni a számat, mert nem akarok semmilyen rágalmat,rosszat mondani.
Szál megtekintése
Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 30. 20:28 | Link

Állia

  Állia vicces; ahogy beszél,nevet, rám néz, szinte sugárzik belőle a boldogság.  Nem válaszolok a köszönömre, egyszerűen csak rámosolygok.
Nem akarom neki elmondani hogy félek, félek az egész sulis dologtól. Sok suliba jártam már,és mindenhol különcnek tartottak, ezért már ösztönösen tartok egy picit a többiektől. Nem akarok vele bunkó lenni,de azt sem akarom hogy megvessen, amiért csak egyszerűen azt válaszolom neki szinte suttogva hogy:
-Semmi. Mindegy.- egy ideig nem szólunk egymáshoz egy szót sem,majd fölállok,és egyenesen őt nézem.-Menjünk be,jó?- amúgy is ideje már mennünk.
Szál megtekintése
Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 30. 21:26 | Link

   Állia
 
Remélem nem bántottam meg. Később hozzáteszi, hogy ha bánt valami, nyugodtan szóljak neki. Örülök hogy bizalommal fordulhatok hozzá, de az zavar, hogy úgy kell viselkedni velem, mint egy kisebbel... Nem szeretem ha felém terelődik a téma, inkább szívesebben megismerném őt.
- Jó.- mondom zavartan majd a kapu felé vesszük az irányt.
-Nem tudom, valami nyugis helyre menjünk... Addig mesélj egy picit magadról! -kérem őt, és reménykedek benne, hogy nem veszi rossz néven. Ránézek és elmosolyodok.
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2014. január 2. 21:39 Szál megtekintése
Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 30. 21:57 | Link

Állia

-Nem. - válaszolom vissza neki. -Nem mondtál semmi rosszat! - felelem picit hangosabban,és ránézek, hogy megértse,, semmi nem történt. Közben hagyom, hogy a lány vezessen, ő úgy is jobban ismeri az épületet.
Azt akarja, hogy meséljek én is magamról, de igazán nincs bennem semmi különös.
- Nem, te mesélsz magadról, én pedig hallgatlak! - tiltakozok ellene.
- Például, hogy mit szeretsz, vannak-e testvéreid, melyik a kedvenc tantárgyad,  ilyesmik. - mosolygok rá biztatóan. - Na hadd halljam! - kérlelem őt, és remélem nem nagy fába vágtam a fejszémet...
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2014. január 2. 21:43 Szál megtekintése
Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 30. 22:28 | Link

Állia

Bosszúsan néz rám, én pedig csak mosolygok rajta.
-Nekem nincs semmi különös mesélni valóm. - de nem akarom megbántani úgyhogy hozzá teszem: - De ha nagyon akarod, mondhatok pár szót.
- Mellesleg nem vagy rossz hallgatóság. - jelentem ki. Aztán elkezd maga után húzni, és kijelenti, hogy tud egy jó helyet. Nem szólok semmit, bízom Állia ösztöneiben. Ahogy utánaeredek, nem tudok hova nézni, annyi káprázatos vagy éppen furcsa helyiséget látok. Közben figyelek a lányra is, aki nem igen akar magáról beszélni. Rossz felé vetettem a témát? Aggódóan nézek rá.
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2014. január 2. 21:47 Szál megtekintése
Rét - Tim Rawden hozzászólásai (12 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék