31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
William H. McWhite
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. február 9. 15:21 | Link

Corina

Nem bízza a véletlenre a dolgot. Hozta a gitárját. Mindig is úgy volt vele, hogy ha már csinál valamit, azt teljes gőzzel csinálja. Ez pláne igaz a csajozásra. Nem lepődik meg rajta, hogy késik a lány, hiszen ez ilyen iratlan szabály náluk, vagy mi. Indokolatlanul sok hölgyhöz volt már szerencséje, úgyhogy megtanult várni. Idegeskedni talán majd csak fél óra múlva kezd. A padon ülve eszébejut, hogy pengethetne, hogy elüsse az időt, de körülnézve látja, hogy túl sok gyanúsan vihorászó lányka van a környéken, és nem lenne túl jó ötlet idecsalni őket. Úgy képzelte az egészet, mint a "galambok és morzsák" szitut. Sunyi félmosolyra húzza a száját a gondolattól. Ha nem egy konkrét csajszira várna éppen, akkor szemérmetlenül végigpáztázná a kínálatot, de tisztában van pillantásának hipnotikus mivoltával, így csak lesütött szemmel hódít. Beletúr hajába, igazít egyet pólóján, aminek korábban hanyagul feltűrte ujját. Az utolsó simitásokat végzi outfitjén, mikor feltűnik a színen Corina. Halványan elmosolyodik a látvány hatására. Csinos. Még jó, hogy csinos, hiszen holmi középszerű lányokkal nem randizik. Felveszi a szemkontaktust a felé közelítő hölggyel, és szinte hallja, hogy a korábban körülötte és miatta kacarászó többieknek épp ezekben a pillanatokban törik össze a szíve. Ugyan, hölgyeim, türelem, kérem húzzanak sorszámot, ennek a fejezetnek csak egyetlen főszereplője lehet.
Hozzászólásai ebben a témában
Corina Nazaru
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 5
Összes hsz: 8
Írta: 2015. február 9. 16:35 | Link

William H. McWhite

Kissé elkésve, de megérkezett. Cikázó tekintete csak egy fiút keresett. William H. McWhite-ot. Amikor meglátta a fiút egy piknik kosár mellett gitárjával elpirult. A fiú laza megjelenését nézve elgondolkodott, hogy vajon hozzá öltözött-e. A fiú még nem látta Corinát, ezért megigazgatta ruháját és hosszú barna haját majd oda igyekezett a fiúhoz. Mikor odaért, kellemetlenségére megbotlott egy fadarabban és a fiú ölébe esett. Csak nézett a fiú szemébe mikor észbe kapott és felállt. Megigazgatta új ruháját amit csakis azért vett, hogy felkeltse William figyelmét. Habár ez sikerült neki esésével, de reménykedett, hogy szolid megjelenését azért észreveszi a fiú. Tovább mosolygott, majd félénken megszólította a fiút.
-Szia William! Annyira sajnálom hogy elkéstem! Feltartottak a menzán és még édesanyámnak is baglyot kellett küldenem. Remélem megbocsátasz..
Elszégyelve magát lehuppant a fiú mellé várván válaszát.
Hozzászólásai ebben a témában

Ha nincsenek árnyékaid, a fényben sem lehetsz.
William H. McWhite
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. február 10. 12:39 | Link

Corina

Sunyi félmosolyra húzza száját az ölbeesés hatására. Megpróbál nem sokatmondóan vigyorogni, miközben a lány hatalmas őzike szemekkel pislog fel rá a lehető legjobb helyről.
- Hát, szia! - vonja fel szemöldökét a megszeppent hölgyikére.
Corina zavartan huppan le mellé a padra, és piromkodva magyarázza késésének okát. A srác nemigen figyel a mondandóra, a lány száját szugerálja élesen kék szemeivel. Pillantása összeszűkül, pupillája kitágul. A mondat végére magáhoztér a bámulásból, és őszintén kifejezi, hogy nem haragszik.
- Pláne, hogy ilyen ütős volt a belépőd! - vigyorog, mint borz a répára.
Eközben feltámad a szél és összevissza kócolja mindkettejük haját. William mit sem törődik saját loboncával, óvatosan kisimítja a lány arcából hosszú haját, keresve a szemkontaktust.
- Nem fázol? Mert be is mehetünk, vagy sétálhatunk.
Tetszik neki a lány szégyenlőssége, hiszen a pirulás mögött egyértelműen látja a huncutságot. Mindig is kedvencei voltak azok a lánykák, akiknél a félénk külső mögött vagányság bújkál. Úgy gondolta Cori is ilyen lehet, ezért legújabb hobbija az lett, hogy felderítse sejtésének jogosságát.
Hozzászólásai ebben a témában
Corina Nazaru
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 5
Összes hsz: 8
Írta: 2015. február 10. 13:12 | Link

William

Zavarba jött Corina William érintésétől, de örült hogy érezhette érintését.
-Egy kicsit, szerintem sétáljunk!
Felálltak a padról és elkezdtek sétálni. Eleinte óvatosan, de aztán rájuk tört a beszélgetés. Corina dicsérte William választását, szereti a virágokat. Rózsaszín ruháját igazgatta percenként. A fiú ezt észrevette de nem szólt semmit. Gondolta Corina egyszer csak abba hagyja..
-És, mit csináltál ma William?
Kérdezte a lány várta a választ, de közben izgatta, hogy fog-e gitározni neki a fiú.
-Nekem nem volt ma jó napon, remélem neked jobb volt..
Megálltak a sétával egy pillanatig és meredten bámult a fiú szemeibe csábítóan.
Hozzászólásai ebben a témában

Ha nincsenek árnyékaid, a fényben sem lehetsz.
William H. McWhite
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. február 16. 13:44 | Link

Corina

Elmeséli a lánynak, hogy tulajdonképpen semmit nem csinált aznap, de azt is csak félgőzzel. És így is van. Egész nap heverészett, túrkált a hajában, pödörte a tincseket, fetrengett különböző kanapékon, egyszer megpróbált egy dalt komponálni, de két pengetés után megunta. Így tehát nem túlzás azt állítani, hogy ez a randi a napja fénypontja.
- Mi történt? Miért nem volt jó napot? - kérdezi a hatalmasakat pislogó lánytól.
Egy pillanatra átsuhant az agyán, hogy megcsókolja Corinát, de egy halvány ffélmosollyal elűzte a gondolatot. Még nem fogja letámadni a lánykát.
Egy árnyasabb terület felé sétálnak. Az emberek is eltűntek, már csak ketten vannak a bokrosabb részen. Hallgatja ahogy partnere csicsereg. Nem beszél túl sokat, de nem is hallgatag. Pont jó.
- Most sem fázol még? Szívesen odaadom a zakóm!
Hozzászólásai ebben a témában
Corina Nazaru
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 5
Összes hsz: 8
Írta: 2015. február 16. 17:56 | Link

William

-De! Egy kicsit...
Mondta lehajtott fejjel Corina. Valóban kezdett lehűlni a levegő és a szél is feltámadt. A hajuk már szanaszét állt, mikor talán egy kicsit csillapodott a szél.
-Igazából megbántottak.. Összevesztem a legjobb barátnőmmel és mindketten olyat mondtunk, amit nem gondoltunk át.. De ez van, majd kibékülünk.
Mindketten félmosolyra húzták szájukat és William látta, hogy Corina reszket. Levette zakóját és a lány vállára emelte.
Szembe fordultak egymással és egymás szemébe néztek. A lány tekintete William kék szeme és lágy ajkai között cikázott.
Nem gondoltak semmire, csak várták mi fog történni...
Hozzászólásai ebben a témában

Ha nincsenek árnyékaid, a fényben sem lehetsz.

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék