31. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2013. december 27. 22:09 | Link

Tim

Délután

Jól esik végre kimozdulni egy ilyen hosszú nap után. Kicsit kint lenni a természetben és csöndben. Az órák zaja és unalmak után. El se tudom képzelni, mi lesz jövőre. Még rosszabb lesz. De ez most nem érdekkel, jobb ha nem gondolkodom el rajta. Inkább keresek egy nyugis helyet, ne csak bóklásszak összevissza kint. A rét megfelel. Ahogy odaérek, nem látok senkit, úgyhogy nekem tökéletes. Leülök az egyik padra, kényelmesen elhelyezkedem. Majd körülnézek, meg csodálom a tájat. Mivel szép idő van, szél se fúj, ezért minden mozdulatlan. Bár hallani az állatok zaját, látni nem lehet őket,ami nagy kár. Így is jó nézelődni, de nem az igazi.
Egyenlőre jó csöndben ülni és nem törődni senkivel. De ahogy nézelődöm meglátok egy fiút, aki erre tart. Elég fiatalnak látszik így messziről. Vajon ki lehet?
Nem ismerős, bár én elég kevés embert ismerek, úgyhogy nem csodálkozom azon, hogy nem ismerem. Ha idejön, úgyis megismerem, ha meg nem, akkor majd talán máskor. Ez nemsokára eldől.
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2013. december 30. 22:45
Hozzászólásai ebben a témában

Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 28. 10:16 | Link

Állia

 Ahogy kiérek a rétre, elfog egy ismerős érzés: a boldogság. A fű illata, a lemenő nap látványa, a természet. Egy ideig csak járkálok, nem igazán érdekelnek a többiek.
  Egy picit később egy lányt látok meg a réten. Leül a padra és olyan nyugodtságot áraszt, hogy egyszerűen képtelen vagyok nem rá figyelni. Lassan baktatok felé, közben megnézek rajta mindent; a hosszú barna haját, bársonyos kezét. Mikor odaérek, mosolyogva köszönök neki.
-Szia!
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2013. december 30. 22:48
Hozzászólásai ebben a témában
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2013. december 28. 13:37 | Link

Tim

Egyre kellemesebb az idő, aminek nagyon örülök, talán még napozhatok is egy kicsit. Fejemet a nap felé fordítva,becsukott szemmel pihenek. Pár percig csöndben élvezem a napsütést. Ebből az ébreszt fel, hogy köszön nekem valaki. Kinyitom a fejem és odanézek, amerről a hangot hallom. Ránézek, felmérem. Eszembe jut, hogy ő lehet az, akit előbb láttam. Elég magas, mosolygós fiú. Szimpatikus. Bár nem tudom, mit szeretne tőlem. De azért mosolyogva válaszolok.
-Szia. Segíthetek?
Ehhez kíváncsian nézek, mert még szerintem nem találkoztunk. Ha találkoztunk volna, biztos emlékeznék. Gondolkozom, hogy van-e valami olyan, amiben segíthetek. Nem vállaltam semmit. De úgy is kiderül nemsokára. Remélem nem felejtetem el semmit.
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2013. december 30. 22:52
Hozzászólásai ebben a témában

Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 28. 13:47 | Link

Állia

A nap olyan erővel süt a szemembe,hogy kénytelen leszek hunyorítani . A lány föl néz rám, kíváncsian bámul, én is alaposabban megfigyelem. Nem akarok rámenős lenni, csak egyszerűen beszélgetni szeretnék valakivel. De ha a lány nem értékeli, akkor csak pattinson le, nem nagyon halok bele.
-Ja nem kell,én csak éppen erre jártam, csak gondoltam beszélgethetnénk.-válaszolom csendesen neki.-Hogy hívnak?-kérdezem kiváncsian tőle.
Hozzászólásai ebben a témában
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2013. december 28. 14:09 | Link

Tim

Mivel én vagyok háttal a napnak, nem kell hunyorognom, de neki igen. Megkapom a válaszom. Megnyugszom, hogy nem felejtettem el semmit. Viszont annak örülök hogy találtam valakit, akivel beszélgethetek, pontosabban ő talált engem. Ezen mosolygok. Elég csendes fiú, nagyon aranyos. Miközben ezen merengek, megkérdi mi a nevem. Szépen mosolyogva, kedvesen válaszolok a kérdésre és az előbbi válaszára.  
-Persze beszélgessünk. Állia vagyok, és te?
Dobom vissza a labdát. Most már én is kíváncsi vagyok. Eszembe jut, hogy ülök, ezért megkérdem, nem akar-e le ülni. Még mindig mosolyogva teszem fel a kérdést.
-Nem ülsz le ide?
És megütögetem magam mellett a padot. Remélem nem veszi tolakodásnak.
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2013. december 30. 22:55
Hozzászólásai ebben a témában

Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 28. 14:30 | Link

Állia

 Magamba megállapítom hogy mennyire illik rá a neve. Meg is említem neki:
-Szép neved van. Amúgy engem Timnek hívnak.-biccentek neki,majd leülök mellé. A tájat figyelem; sehol egy eltévedt virág, egy hiba, minden szépen el van rendezve. Hátul,ahova a fákat ültették,még azt is úgy tervezték meg,hogy a növények  párhuzamosak legyenek egymással. Nem olyan rossz ez az iskola mint hittem,a kertjük szép, az óráik érdekesek,a diákjaik kedvesek.
Hozzászólásai ebben a témában
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2013. december 28. 15:45 | Link

Tim

Megdicséri a nevem. Ami jól esik. Elgondolkozom rajta, hogy már mennyien megdicsérték. Aminek nagyon örülök, szeretem ha dicsérnek. Az ő neve is tetszik,ezt meg is mondom. Közben leült mellém.
-Köszönöm. A te neved szép.
Ez után csöndben nézelődünk. Nagyon jó kint lenni a réten,minden gyönyörű. Most a napsütésben majdnem olyan, mintha tavasz lenne. Miközben nézelődöm, azon gondolkozom, hogy mit kellene mondani. Talán megkérdem, melyik házból való. Ez kezdőtémának jó. Meg is kérdem. Felé fordulok és kérdek.
-Melyik házba valós vagy?   
Valahogy most ötletem sincs, melyik házban lehet. De ez úgy is mindjárt kiderül.
Miközben várom a választ, megint elkezdek gyönyörködni a tájban.
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2013. december 30. 22:58
Hozzászólásai ebben a témában

Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 28. 21:13 | Link

Állia

Nagyon elgondolkozok, csak néhány perc múlva válaszolok vissza neki.
-A navinébe osztottak be. -válaszolom és közben azon gondolkozok, vajon ő hova tartozik. Levita? - És téged? -nem nézek rá, a rétet figyelem. Jobban összehúzom a  kabátomat, hűvös kezd itt lenni. Egy régi, kopott, vékony zöldes kabát, de hiába, én egyszerűen nem tudok megválni tőle. Pedig most nem igazán használ, de még szerencse, hogy rétegesen vagyok fölöltözve. Kifújom a hideg levegőt és nézem, ahogy elszáll. Elmosolyodok, mert arra gondolok, mennyire könnyebb lehet a levegőnek lenni; mindenhol jár, de mégsem látja senki, láthatatlan.
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2013. december 30. 23:04
Hozzászólásai ebben a témában
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2013. december 29. 10:52 | Link

Tim

Lassan haladunk a beszélgetésben. Mivel pár perc után válaszol csak, és akkor is csak úgy maga elé. De legalább válaszol. Navinés, még nem láttam ott. Nincs sok időm gondolkozni, mert visszadobja a labdát. Most mondjuk tényleg nincs rajtam címer. Erre gondolva ránézek, hátha látok rajta. Hosszan végigmérem, de nincs. Hát akkor kvittek vagyunk. Én se nézek rá, úgy válaszolok.
-Rellonos. Mióta vagy itt?  
Teszem fel kíváncsian a kérdést. Mert elég magas fiú, komolynak is látszik. De még nem láttam, pedig mióta belátási jogom van, sokukkal meg ismerkedtem. Lehet, hogy elsős. Úgy döntöttem, ezen nem gondolkodom inkább, felesleges. Ránézek és látom, hogy fázik. Kicsit tényleg hideg van. Hirtelen gondolattal előkapom a pálcám. Elkezdem halkan mondani a varázsigét.
-Lacarnium Inflamare!
Majd miután megjelent a kis varázsláng, kettőnk közé irányítom. Majd mosolyogva rákérdek, hogy zavarja-e.
-Így ugye jobb?
Kellemes meleget áraszt a lángocska. Miután megbizonyosodtam abban, hogy jó helyen van, elrakom a pálcám. Elkezdem újra a rétet nézni. És elgondolkozom azon hogy milyen szépen süt a nap, mégis milyen hideg van, ehhez még a leheletemmel is játszom.
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2014. január 2. 22:38
Hozzászólásai ebben a témában

Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 29. 20:14 | Link

Rellon? Nem gondoltam volna.Nem nagyon tudom elképzelni rellonosnak,de mondjuk a beosztásnál senkit sem osztanak be rossz házba.
-Ó.-mondom tömören.- Ö én még csak most kerültem ide,elsős vagyok. -Nem tűnik olyan fiatalnak, úgy hogy ő biztos idősebb nálam. - És te? -nézek föl a bambulásból. Közben Állia egy kis meleget varázsolt, ami olyan jól esik, mint egy meleg kályha. Meleg kályháról viszont a karácsony mesés hangulata jut eszembe; a bejglik illata, az ajándékok varázsa, minden olyan csodás. Úgy szívom be ennek a gondolatnak az illatát,mint ha én is a karácsonyt ünnepelném. De aztán rájövök hogy elmúlt már minden, és hogy a hangulatot, már csak az ilyen apró varázslatok hozzák vissza.
-Igen...sokkal jobb.-felelem csendesen.
Hozzászólásai ebben a témában
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2013. december 29. 22:07 | Link

Tim

Elég vicces, ahogy meglepődik azon, hogy rellonos vagyok. Most tényleg jó kedvemben vagyok, bezzeg mikor mérges vagy morcos vagyok. Ahogy magam elképzelem az arcom, egy kicsit nevetek. De próbálom hamar abbahagyni. Kis idő után már csak mosolygok. Remélem nem zavarja, nem rajta nevettem. Bár az is vicces volt, ahogy válaszolt, biztos, hogy a mostani jó kedvemmel a levitába tett, mivel a navinébe nem tehetett. Közben válaszol a kérdésemre. Elsős, ezen csodálkozom, azt hittem öregebb, csak másik suliból átiratkozott. Megint nincs időm gondolkozni ezen, mert megint visszadobja a labdát. Hát én már egy darabja koptatom a padokat. Még mindig nagyon mosolyogva válaszolok.
-Én már második éve koptatom az iskola padjait.
Közben még látom, hogy kellemesen éri a meleg. Látszik rajta, hogy elkezd álmodozni, nagyon aranyos, olyan mintha visszamenne az időben és újra kicsi lenne. De hirtelen elkomorodik, kicsit szomorkás lesz. Csendesen felel nekem. Örül a lángnak. De látom hogy valami nem jó, olyan hirtelen lett szomorú. Lassan felé fordulok, finoman mosolyogva ránézek és megkérdem.
-Jól vagy? Előbb még olyan boldognak látszottál, miért lettél hirtelen ilyen szomorú?
Kicsit kimondva már megijedek a gondolattól, hogy én csináltam valamit. Ijedten és kérdőn nézek rá. Nem tudom kitalálni, miért lett ilyen levert hirtelen.
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2013. december 30. 23:15
Hozzászólásai ebben a témában

Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 30. 10:09 | Link

Állia

Ha azt hiszi, hogy megvetem őt, akkor téved. De megnyugodok, amikor látom a mosolygós arcát.
- Értem. És honnan jöttél? - mégsem olyan idős, mint hittem. Állia megkérdezi tőlem, hogy jól vagyok-e, én meg csodálkozva nézek rá:  ennyire kiül az arcomra? Minha megijedt volna, mire én kérdően nézek rá.
- Nem...nem vagyok szomorú. Csak elgondolkoztam.- felelem. Elfordulok picit, majd az eget bámulom.  
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2014. január 2. 21:21
Hozzászólásai ebben a témában
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2013. december 30. 13:57 | Link

Tim

Akárhogy nézem, nem értem. Csöndes fiú, de ha beszél, akkor okos. Egyszerűen elvesztem. Most már teljesen felé fordulok és úgy nézem, kicsit félre fordított fejjel, kíváncsian. Közben folytatjuk a beszélgetést. Igazán érdekes kérdést kaptam. Honnan jöttem? Elég messziről. Nyugodt, mosolygós arccal válaszolok.
- Elég messziről. És te?
Kicsit kitérő volt a válaszom,de remélem nem zavarja. Tőlem ő is adhat kitérő választ, nem zavarna. Közben látom, hogy meglepődik azon, hogy csak másodikos vagyok. Erre rá is kérdek.
-Öregnek látszom, hogy meglepett az, hogy másodikos vagyok?
Remélem nem látszom túl öregnek. Tény hogy elég fáradt vagyok mostanában, de ma nem érzem magam annak, tegnap pihentem, ma is, úgyhogy nem látszhatok olyan öregnek. Á! Mindegy, inkább nem törődöm vele. Én fiatalnak érzem magam, az is vagyok, és kész. Inkább azzal törődök, amit most mond. Nem szomorú, nem látszik hogy olyan elgondolkozott lett volna, de jó. Elfordul és az eget nézi inkább, ezzel adja tudtomra, hogy ne firtassam a témát, hát jó. Én még mindig felé fordulok és őt nézem. Egyszerűen nem értem még mindig.
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2014. január 2. 21:24
Hozzászólásai ebben a témában

Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 30. 15:30 | Link

Állia

  Furcsán néz rám, én pedig zavarban érzem magam, összehúzom a szemöldököm. Baj van velem? - kérdezem gondolatban tőle, de nem nagyon várok válaszra...
- Messziről? Konkrétan? - nézek rá mosolyogva.
- Ja, én is messziről.- mondom neki sejtelmesen. Megkérdezi, hogy valóban öregnek látszik, mire én ezt válaszolom neki:
- Neeeem - húzom el a számat.
- Nem persze hogy nem, csak éreztem hogy nem vagy elsős, de azt sem hittem, hogy végzős.- megrovom magamat hogy azt mondtam neki hogy "öreg" de majd máskor az "idősebb" szót használom. De amúgy szerintem nem baj, ha valaki idősebbnek látszik a többieknél, az jelentheti azt is, hogy tapasztaltabb, okosabb az átlagnál.
Egy idő után azt veszem észre, hogy mindketten egymást fürkésszük, és szerintem hasonlóan egymást fejtjük meg.
 
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2014. január 2. 21:26
Hozzászólásai ebben a témában
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2013. december 30. 16:20 | Link

Tim

Zavarba hoztam, ami mókás, mert nem akartam. Elmosolyodom. Tim közben rákérdez, hogy mi bajom van vele, erre még jobban elmosolyodom.
-Nem, egyáltalán. Csak olyan érdekes vagy.
Közben folytatja a kérdezést. Honnan messziről, erre csak mosolygok, ingatom a fejem, nem mondom meg. Ő is csak annyit mond, hogy messziről, én nem kérdezem meg, mivel én sem mondom meg. Közben figyelek és látom, hogy ezt rejtélyesnek szánta. Ezen már kicsit nevetek is. Közben válaszol a következő kérdésemre. Hát nem valami meggyőző ez a nem, de hát jó. Kicsit grimaszolok. Szerintem maximum harmadikosnak nézhet. De hát most már tudja és nem tart olyan öregnek. Ezen megint mosolygok. Közben látom, hogy ő is engem néz. Szóval egy formán kíváncsiak vagyunk.
Mivel most csöndben vagyunk, újra kérdek.
-Szeretsz eddig ide járni?
Teszem fel a pillanatnyilag logikus kérdést. De már gondolkozom a következő kérdésen.
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2014. január 2. 21:28
Hozzászólásai ebben a témában

Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 30. 16:31 | Link

Állia

 Észrevettem hogy Állia szinte majd nem mindenen nevet. Nem tudom mi van velem, de ahogy rá nézek a grimaszolt arcára, engem  is elkap a nevetés. Amikor viszont azt mondja érdekes vagyok, csak csendben ülök mellette.
-Te is az vagy!-mondom őszintén neki. Nem nagyon akar beszélni az otthonáról,megértem, ha nem akarja megosztani. Megkérdezi, hogy tetszik-e a suli.
- Mhm.-bólogatok,mert nem tudok most éppen többet mondani. Kinyitom a számat,de aztán újra becsukom, mert nem tudom elmondani neki azt ami zavar engem. -Jó...-mondom bővebben. Amúgy sem vagyok az s beszédes ember, és ez valakit zavar is. De én jobban szeretem becsukni a számat, mert nem akarok semmilyen rágalmat,rosszat mondani.
Hozzászólásai ebben a témában
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2013. december 30. 16:43 | Link

Tim

Túl jó kedvem van. Vigyorgok, mint egy bolond. De csak azért, mert élvezem a társaságát. De most már visszafogom magam. De mikor rám néz, ő is nevet. Hát pont akkor nézett rám, mikor grimaszoltam, úgyhogy nem csodálkozom, hanem inkább vele nevetek. Közben beszélgetünk. Mikor közlöm vele, hogy érdekes, picit csöndben ül, majd közli, hogy én is. Ez nagyon jól esik, meg is mondom. Még mindig sugárzó arccal.
-Köszönöm.
Miután nem vagyok hajlandó az otthoniakról beszélni. Beleegyezik, aminek örülök. Nem akarok erről beszélni, így is hiányoznak, ha beszélnem kéne róluk, még talán sírnák. Ezen kicsit el is szomorodom. Hiányoznak, nagyon. De erről el is terelődik a figyelmem. Figyelem Tim válaszát, kicsit olyan, mint egy partra vetett hal, csak tátog és hümmög. Ami vicces, kicsit kuncogok, de próbálom visszafogni magam. Közben ahogy figyelem, látom hogy mondana valamit. Rá is kérdek, most már megint mosolyogva.
-Mit akartál mondani?
Kíváncsian nézek rá, remélem megmondja. Mert ha tudok, segítek.
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2014. január 2. 21:34
Hozzászólásai ebben a témában

Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 30. 20:28 | Link

Állia

  Állia vicces; ahogy beszél,nevet, rám néz, szinte sugárzik belőle a boldogság.  Nem válaszolok a köszönömre, egyszerűen csak rámosolygok.
Nem akarom neki elmondani hogy félek, félek az egész sulis dologtól. Sok suliba jártam már,és mindenhol különcnek tartottak, ezért már ösztönösen tartok egy picit a többiektől. Nem akarok vele bunkó lenni,de azt sem akarom hogy megvessen, amiért csak egyszerűen azt válaszolom neki szinte suttogva hogy:
-Semmi. Mindegy.- egy ideig nem szólunk egymáshoz egy szót sem,majd fölállok,és egyenesen őt nézem.-Menjünk be,jó?- amúgy is ideje már mennünk.
Hozzászólásai ebben a témában
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2013. december 30. 20:56 | Link

Tim

Élvezem ezt a beszélgetést. Mikor megköszönöm, csak mosolyog rám, nem mond semmit. Erre én se tudnék mit mondani. Közben várom mit mond, mert nem mondta meg teljesen, mit szól a sulihoz. Látom rajta, hogy nem tudja eldönteni, mit mondjon. Majd lassan szinte suttogva közli semmi, végül egy mindegy-el le is zárja. Kicsit bánt, hogy nem mondja meg, elkezdek aggódni, hogy mi lehet, ami zavarja a suliban. Ránézek, nem mosolygok.
-Ha mégis lenne valami, csak szólj, szívesen segítek.
Remélem nem zavarja a közlésem. Csak féltem, nem tudom miért, de érzem rajta, hogy valami komoly. Most csönd van köztünk. Feláll, lehet, hogy elmegy mert megunta a társaságom. De nem. Felém fordul és megkérdi bemegyünk-e. Elmosolyodom.
-Ha akarod... hova megyünk be?
Teszem fel kíváncsian a kérdést, lehet, hogy felfedezett valami érdekeset a suliban. Kicsit megnyugodva, bár még kicsit aggódva én is felállok. Vele szemben és várom a választ.
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2014. január 2. 21:37
Hozzászólásai ebben a témában

Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 30. 21:26 | Link

   Állia
 
Remélem nem bántottam meg. Később hozzáteszi, hogy ha bánt valami, nyugodtan szóljak neki. Örülök hogy bizalommal fordulhatok hozzá, de az zavar, hogy úgy kell viselkedni velem, mint egy kisebbel... Nem szeretem ha felém terelődik a téma, inkább szívesebben megismerném őt.
- Jó.- mondom zavartan majd a kapu felé vesszük az irányt.
-Nem tudom, valami nyugis helyre menjünk... Addig mesélj egy picit magadról! -kérem őt, és reménykedek benne, hogy nem veszi rossz néven. Ránézek és elmosolyodok.
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2014. január 2. 21:39
Hozzászólásai ebben a témában
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2013. december 30. 21:44 | Link

Tim

Látom rajta hogy örömmel veszi azt, hogy én szívesen meghallgatom. De mintha valami zavarná, talán valami rosszat mondtam. Rá is kérdek, mert ha mondtam is, nem direkt.
- Valami rosszat mondtam?
De mit, nem tudom. Majd eldöntöm hogy ki tudom-e javítani ha válaszolt.
Közben kaptam egy választ is. Hát nem derül ki belőle, hova szeretne menni, de mindegy. Majd megkérem, hogy írja le körülbelül, és én majd talán találok olyat. Közben elkezdünk sétálni. Még mielőtt elindulnék, előveszem a pálcám. Eloltom a varázslángot. Majd elindulok. Kicsit elveszetten érzem magam mellette. Tim közben megkér hogy meséljek magamról. Rejtélyes mosolyogva válaszolok.
- Mesélek, ha te is.
Kis hatás szünetet hagyok, majd megkérdem, mire lenne kíváncsi..
-Mit szeretnél tudni?
Elkezdek gondolkozni, hogy mit tudnék mesélni magamról. Hát igazán nem is tudom.
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2014. január 2. 21:41
Hozzászólásai ebben a témában

Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 30. 21:57 | Link

Állia

-Nem. - válaszolom vissza neki. -Nem mondtál semmi rosszat! - felelem picit hangosabban,és ránézek, hogy megértse,, semmi nem történt. Közben hagyom, hogy a lány vezessen, ő úgy is jobban ismeri az épületet.
Azt akarja, hogy meséljek én is magamról, de igazán nincs bennem semmi különös.
- Nem, te mesélsz magadról, én pedig hallgatlak! - tiltakozok ellene.
- Például, hogy mit szeretsz, vannak-e testvéreid, melyik a kedvenc tantárgyad,  ilyesmik. - mosolygok rá biztatóan. - Na hadd halljam! - kérlelem őt, és remélem nem nagy fába vágtam a fejszémet...
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2014. január 2. 21:43
Hozzászólásai ebben a témában
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2013. december 30. 22:16 | Link

Tim

Megnyugszom, hogy nem mondtam semmi rosszat. Kicsit bővebben is meg, teljesen megnyugszom. Közben sétálunk. Már majd nem kiértünk a rétről. Arra a közlésemre, hogy csak akkor beszélek magamról ha ő is, hevesen tiltakozik, amin egy kicsit nevetek. Aztán hallgatom, hogy mit szeretne tudni. Miután meghallgattam, kicsit durcás képet vágva válaszolok.
- Ez így nem ér!
Csattanok fel,majd folytatom kicsit szelídebben.
- Te miért nem mesélsz? Olyan rossz hallgatóság vagyok?
Kicsit elszomorodom a gondolaton, hogy rossz hallgatóság vagyok. Csöndben maradok, várom, mit mond. Közben kiérünk a rétről, már közel van a kastély. Hirtelen ötlettel elkapom a karját és elkezdem magam után húzni. Mosolygok, mert kitaláltam, hogy hova menjünk. Tim csuklóját fogva elkezdek nem túl gyorsan szaladni. Közben hátra nem nézve közlöm, hova megyünk.
- Tudom hol tudunk bent beszélgetni, gyere.
Remélem nem zavarja hogy magam után húzom.
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2014. január 2. 21:45
Hozzászólásai ebben a témában

Tim Rawden
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 20
Írta: 2013. december 30. 22:28 | Link

Állia

Bosszúsan néz rám, én pedig csak mosolygok rajta.
-Nekem nincs semmi különös mesélni valóm. - de nem akarom megbántani úgyhogy hozzá teszem: - De ha nagyon akarod, mondhatok pár szót.
- Mellesleg nem vagy rossz hallgatóság. - jelentem ki. Aztán elkezd maga után húzni, és kijelenti, hogy tud egy jó helyet. Nem szólok semmit, bízom Állia ösztöneiben. Ahogy utánaeredek, nem tudok hova nézni, annyi káprázatos vagy éppen furcsa helyiséget látok. Közben figyelek a lányra is, aki nem igen akar magáról beszélni. Rossz felé vetettem a témát? Aggódóan nézek rá.
Utoljára módosította:Fodor Ágota, 2014. január 2. 21:47
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék