31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Jenna Harvey
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 12. 19:56 | Link

Rúúúfusz Cheesy      Egyszerűen fojtogató ez a meleg! Még jó, hogy Jennánk nem teniszjátékos, mert most bizonyosan megállna benne az ütő! Bár azt mondják, van élet a halál után. Gondoljunk csak bele; Napóleon, Mátyás király, Van Gogh... Meghaltak. De mi viszont élünk! Pacsit erre! De megint elkalandoztunk. Tam.
     Kékjeivel fürkészi a másik alany labdaalakú látóeszközeit. Közben többé-kevésbé  elereszt egy kisebb mosolyfélét, ezzel biztatván, hogy mégsem ő a helyi pankrátor aki szétzúz mindenkit. Másodpercek teltek csak el, s nem hisz a saját fülének: bókot kapott. Jenna. Bók. Kapott. Jenna! Nyomban el is pirul, új neve ezentúl: Harvey Piroska. Zavartan veszi a levegőt, tekintete rögvest saját ölére szegeződik. Filmbeillő-jelenet ez kérem: hajába bele-beletúr a friss szellő, miközben a tűző nap égeti orcáját.
 - Köszön! - jegyzi meg végül fejét felkavartan, mint a vadonatúj deluxe kettőpontnulla kiadású bólogatós kutya a békefurgon elejében. A közmondáshoz híven még akár szalonna is lehet belőle, már ami a perzselő napsugarakat illeti. Legalább feldobná a járókelőket ez a szalonnaszagfal.
 - Hát ja! - szögezi le, már ami a kiülést illeti. Int is neki; ugyan mán telepedjenek le egy kicsit arrébb, ahol árnyék van. Tényleg nem rossz ötlet! A legmurisabb dolog az egészben, hogy fel szeretne kelni valahogy, de nem bír, lelassult a melegtől. Kész komédia, valaki hívja a TV2-őt (úgysincs jó műsor mostanában). Szőkénkhez képest a lajhár egy kapkodó idegbeteg! A feltápászkodáshoz most kevés az akarat, mint téliszalámiban a hóesés, de segáz! Megoldja valahogy.
    - Új vagy, ööö... Rufus! Rufus! - ismételgeti magát, mert ismétlés ismétlés a tudás édesmamája. Így legalább megjegyzi tulajdon, becses nevét eme férfiúnak. Közben sikerült két lábra állnia, és még a gravitáció is a földhöz vonzza, úgyhogy egyelőre megnyugodhat a "Halálosan imádjuk Jennát!"-tábor. Még egy kérdést intéz a srác felé. Megérdeklődi honnan származik. Ilyen nevet bizony ritkán lehet hallani, és sanda gyanúja, hogy nem itteni polgár. Ügyetlenül biccent egyet fejével, majd kinyújtja kecses lábát, hogy továbbléphessen innen.  
Hozzászólásai ebben a témában
Rufus Saron
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 716
Írta: 2013. augusztus 12. 20:54 | Link

Jeeenaa Cheesy


Csak ülök és nézem ahogy Jenna próbál átmenni az árnyékos oldalra, jól tudom, hogy engem is odahív, de most gonosz leszek és végignézem ahogy lajhár üzemmódban átmászik az árnyékba, majd ha összejött neki a művelet akkor követem én is.
-Igen új vagyok. Londonból érkeztem, és te?-teszem fel a kérdést, majd figyelmesen hallgatom ahogy a nevemet egymás után kétszer is elmondja, feltehetőleg így próbálja memorizálni azt, de először arra gondolok, hogy valamit szeretne nekem mondani, csak nem jön össze, de nem. Megértem a lányt, ha így könnyebb neki megjegyezni a nevem, akkor nyugodtan, bár én még nem tudom  nevét, de nem szeretnék itt erőszakoskodni, hogy árulja már el a becses nevét, az pofátlanság lenne, ha akarja akkor majd elmondja egyszer, de most jelen pillanatban azt se szeretném, hogy csend legyen köztünk, ezért muszáj vagyok valamit kérdezni vagy témát mondani neki.
-És hogy vagy?-teszem fel a kérdést, majd várom a választ is.
-Hogy telnek mindennapjaid ebben a tikkasztó melegben? Képzeld el, de először megvárom, hogy elképzeld csak utána folytatom...Nos, tehát akkor elképzelted már gondolom, hogy múltkor sétáltam a kastély körül és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valami mozog a fűben, hát először nagyon megijedtem, arra gondoltam, hogy óriás lettem, de azért csak nem. Gyorsan növök, de nem ennyire, ezért hát letérdeltem a fűbe és egy katicabogár volt az, bár lehet, hogy Marinak hívták, és akkor nem is katica volt, hanem Marikabogár, na, de mindegy. Bevittem a kastélyba, mentem, mendegéltem egyszer csak beértem a gólyalakba ott odatettem az ágyamra, hogy jobban megnézhessem, mondjuk már láttam katica-, vagyis ez esetben marikabogarat, de azért kíváncsi voltam, hogy mégis most mit csinál. Azt hittem, hogy majd kívánhatok tőle, mivel megmentettem az életét attól, hogy valaki ráléphessen, de nem. Fogta magát és elrepült, én meg utána futottam, nem akartam bántani, de azért szemmel akartam tartani nehogy történjen vele és ő csak repült,és csak repült és kirepült az ajtón a folyosóra, de én nem vettem észre a nagy futásban, hogy nem az ajtón fogok kimenni, hanem az ajtófélfának fogok neki rohanni, hát neki is rohantam, úgyhogy vagy fél órát az ajtó előtt feküdve töltöttem el. No, ennyi történet, ezt csak azért meséltem el, mert fáj a lábam és most nem akarom megvakarni a fülem, nehogy kihulljon a hajam.-jó, most bitos hülyének tart a csaj, de a meleg kihozzam belőlem azt, hogy össze-vissza beszéljek mindenféle hülyeséget.
Hozzászólásai ebben a témában

Minden bajra két orvosság van:
az idő és a csend

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék