31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Jenna Harvey
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 12. 18:46 | Link

Rufus Smiley


     Tegye a kezét a monitorra! Érzem, ahogy átáramlik az energetikális, elektrosztatikus-érzésű metamorfózissal elegyített tényhalmazszerűség, csak küldje azt a nyamvadt SMS-t, mert már megettem a pörköltemet és fél órája csak egy kamerába bámulok! Ó, hogy az a... Elfelejtettem, hogy megszűnt a Budapest TV!
     Na, de térjünk vissza elfeledett hősnőnkre, aki még szerencsére mindig él, nem lett belőle sem mammut-csontváz, sem szénakazal a haja révén. Igen-igen, még mindig szén-dioxidot kovácsol az oxigénből, és mivel nem szereti a havat, nem vált hóemberré. Ez jó hír, nem? Legalábbis egy kis kurjantást adhatnátok neki, ha már úgy bandukol a réten, mint a legújabb olajmágnás Dallas-szereplő!
  Mert bizony: a mágustanoda mezejét szemelte ki, hogy elteljen az idő ezen a tikkasztó nyári napon. Már felemésztette volna a dögunalom, de úgy vélte; ha sürgősen nem tesz valamit az ellen, hogy ne végezze úgy, mint egy sivatagban álló fizetős wc-s néni, ezért elhatározta, hogy megismer valakit. Mert hogy itteni legkedvesebb barátait manapság nem is látja, pedig igazán hiányolja őket. Év közben egyszer haza is utazott, bár nem tett jót neki. Mióta tudatában van annak, hogy rendkívüli képességgel rendelkezik, alig érez késztetést arra, hogy szüleit egyáltalán meglátogassa, és visszatérjen a fekete napernyős Angliába.
Gondolatai ezer helyett most csak egy felé kavarognak. Igazság szerint most nincs is min töprengenie, pedig szívesen teszi. Ez is a melegtől van! Látod, kedves hőhullám? Senki nem szeret téged! Bár, Jenna lojális hozzád: rövid farmersortot húzott fel, amihez egy rövid ujjú, lenge szürke póló társul. Hajzuhatagja most fején csücsül, s egy két tincs lóg csak le elölről figyelmetlenség végett.
     Ahogy halad a réten lassan, de biztosan, megpillant egy fiút. Idősebbnek nézi legelsőre, de aztán bevillan számára; ez egy levitás srác és friss hús! Megvonja vállát, fokozza tempóját, s midőn odaér az említett legínyhez köszön neki:
- Hey! - mosolyog.
- Zavarsz? Azt hiszek, te öö is levitás vagyhm! Gondoltam köszönök - közli mondanivalóját, aztán nem várván meg a másik fél reakcióját, leül mellé és rászegezi tengerkék szemeit. A brit akcentusból és határozatlanságából ismét kitellett, ráadásul nyelvtana is zavarossá vált. Ezúton is gratulálunk, Jenna! Te lettél a hónap zoknija!
Hozzászólásai ebben a témában
Rufus Saron
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 716
Írta: 2013. augusztus 12. 19:09 | Link

Jenna Grin


Már kezdtem magam egyedül érezni, amikor hirtelen a semmiből szinte hozzám fut egy lány, aki mosollyal az arcán köszön.
-Szia!-köszönök vissza én is mosollyal az arcomon, úgy tűnik, hogy nem egy visszahúzódó szótlan lány.-Nem zavarok, vagy nem tudom. Igen, én is Levitás vagyok, akkor ezek szerint te is. Kiváló gondolat volt ez tőled.-mondom a lánynak, majd lehuppan mellém, és szép szeme világával engem néz. Aranyos és jó fejnek tűnik elsőre, bár még nem találkoztam vele, de teljesen más, mint a többiek akiket eddig megismertem.
-Rufus vagyok. És szép a szemed. Mi járatban vagy itt erre?-teszem fel a kérdést, és a bemutatkozás résznél nyújtom a kezem, azért mégis csak ezt diktálja az illem, hogy bemutatkozásnál kezet rázzunk még akkor is, ha a beszélgetőpartnerem lány. Mondjuk eddig még senkinek se mondtam a suliban, hogy szép szeme van, de Jennanak tényleg gyönyörűek a szemei.
-Azt hittem, hogy csak én vagyok olyan elvetemült, hogy a tűzön napra kiüljek, de örülök, hogy nem.-mosolygok a lányra, és most én vettem át a figyelő szerepét, hisz szemeimmel most én fürkészem a lányt és várom a reakcióját.
Hozzászólásai ebben a témában

Minden bajra két orvosság van:
az idő és a csend

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék