34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek:
Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: « 1 2 ... 53 ... 61 62 [63] 64 65 66 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Másodikos mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 852
Összes hsz: 914
Írta: 2022. március 22. 18:58 | Link

Szávay bá'
A vizsga |  

______________________________________________________


Bólogatok a férfi szavaira, bár ezeket már rég átfutottam. Minden megvan. Jó lesz, tudom, hogy jó lesz. Nem fogok kudarcot vallani.
Zakatol a szívem, ahogy előre lépek, hiszen kinek ne zakatolna ilyenkor,mégis kisimult arccal és nyugodt testhelyzetben várom,hogy az utolsó próbatétellel szembenézhessek.
A férfi jelzett, mire megteszem az első lépést. Letolom a torkomon azt a szart. Fölöttem beborul az ég. Érzem arcomon a láthatatlan esőcsepp csókjait. Először csak apró villámokat látok. Jelentéktelen hajszálaknak hatnak a túl nagy messzeségbe, néhány pillanatig felvillannak majd...ez lesz az. Érzem, tudom, a pálcámat rögtön a szívemhez érintem. Izzad a tenyerem,vagy csak az esőtől lett egészen nedves? Elkezdem a varázsigét, amit annyiszor gyakoroltam már aztán, valami megmoccan. A metamorf mágiához érzem hasonlónak, mégis valahogy más, ahogy mozognak a csontok. A világ körülöttem egyre nagyobbá válik, még mindig az eget nézem és mintha mi sem történne folytatok mindent.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Máltai Ramóna Emese
Diák Navine (H), Negyedikes diák


lány a csöndben
offline
RPG hsz: 54
Összes hsz: 80
Írta: 2022. április 6. 20:01 | Link

”A gitár a lelkem - amikor eltévedtem,
mindig a gitár segített vissza az útra;
a gitár az, ami eszembe juttatja,
hogy mit keresek egyáltalán itt”

   Theodore

Kezdenek közös területre evezni, és ez megnyugtatja kicsit a lányt. Ismét előre dől, elengedi a fűszálakat, és balját visszateszi a húrokra. Jobbja is megáll a mély E húr felett, már nem olyan ideges. Az eridonos élénksége még mindig riasztó számára, de már látja, hogy csak a zene vonzotta, nem akar ő rosszat. Legalább is reméli. Merthogy megbízni nem fog benne. Ahhoz több kell. Sokkal több. Meg talán az, hogy Teddy kicsit visszavegyen a hangerőből.
A videó említésére bólint, mert ő is látta. Hogy ne látta volna? A kérdésre is csak egy bólintás a válasz ismételten. Mintha tátogott is volna valami "tudok" félét a vörös, de nem mondta ki rendesen. Helyette a húrok fölé hajol, és lejátssza a Love of My Life első pár hangját. Óvatosan néz aztán fel, ellenőrizve, hogy a másik felismerte-e a dalt. Sok Queen-t tanult, van még a tarsolyában, amivel lenyűgözheti a fiút.
- Magyarokat is tudok még - teszi hozzá halkan. Elég sok mindent tud, a legtöbb dolgot fejből, hiszen igen jó a memóriája. Sok időt tölt egyedül, akkor tanul, sokszor csupán hallás után. Izgalmasnak találja, hogy keresgéli a hangokat, akkordokat. - Azt is ismerem. De nem szeretem. - Teddy-nek indokot nem mond, bár az eridonos kimondta azt előtte. Elcsépelt. Raminak elege lett belőle, plusz zavarja a fülét Liam Gallagher hangja. Mit tehetne? Inkább nem hallgatta, és így nem játssza.
Nem mond többet, csak visszafordul a gitárja húrjai fölé. Kicsit gondolkodik, majd egy Beatles dallamot kezd pengetni. A Yesterday dallama az, mely halkan felcsendül a húrokról. Ezt tovább játssza, mint az előző dalt, egészen addig, míg a másik közbe nem szól. Ha nem teszi, végig játssza a számot. Kíváncsi Teddy reakciójára. Ramóna a Beatles-t is szereti, tőlük is tud még játszani, ha kell.
Utoljára módosította:Máltai Ramóna Emese, 2022. április 6. 20:02 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szávay Edmund
Minisztériumi dolgozó, Animágus, Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 114
Összes hsz: 260
Írta: 2022. április 7. 11:58 | Link

Júlia
február 24. ; Animágia vizsga ; a villámokban segítségünkre siet a hős elemi mágus: Nándor
______________________________________


A vihar körülöttünk, a vihar bennünk tombol. Mindenki feszülten figyel, nekem szinte minden izmom rándul görcsbe, ugrásra készen, mintha most már a kutya lenne elől, ugrásra készen, pedig én vagyok itt, két lábon. Akaratlan lépek közelebb ahogy a lány is, figyelem, ahogy  bájital utolsó cseppje eltűnik. Innen már nincs vissza. A villámok ereje gyűlik, először csak bemutatkozik, majd végül lecsap. Júlia is érzi, hogy ez az amire várt. Nagyot sóhajtok, majd a levegő benn reked, amikor kimondja a varázsigét. És akkor elkezdődik.
- Nagyszerű, nagyszerű - mormolom magam elé. Vizes tincseim tűröm hátra, a viharból ennyi elég is volt. Szép lassan szelídül meg, de észre sem veszem, mert bennem még zakatol az irama. Nem nagyon hallok, hiszen saját szívverésem köszön vissza fülemben, de látom. A francba is, látom.
A lány alakja szép lassan eltűnik, mintha tincsei visszahúzódnának a fejébe, ahogy végtagjai testébe, pedig korántsem láthatom ennyire részletesnek. Mégis, lelassulva látom a világot. Nem idegen neki, mert tudom, hogy van egy képessége, amellyel testét tudja formálni azzá, amilyenné csak szeretné. Ám az mindig humanoid, a leállatibb a patkányképű akárki lehetne csupán. Erre most 20-ra húzott lapot és megfűszerezi az animágiával. Nos...
Közelebb lépek, amikor már a térdemnél nem magasabb, majd végül egészen apró lesz. Bizonyára zavarodott, vagy épp kicsit talán kába is lehet, fogalmam sincs. Leguggolok végül és ha rám néz, a nagy, mosolygó animágus bácsi köszön vissza rá.
- Végtére is, majdnem nyúl lett - csak épp elmacskásodott. Előttem egy igencsak érdekes bundájú macska pihen. Különleges lenne, azonban nem tudom nem észre venni, hogy a bundája tépázott. Mintha... Erről nem volt szó, én azt hittem, hogy haja, arca valamely vonása, vagy bármi más lesz az, ami mégis kiemeli a többi macska közül. A hiányos szőrzet, az alatta pihenő sávok... Elhessegetem a gondolatot.
- Hát, üdv a négylábúak között. Az első nem tart sokáig, de, nos, remélem jól érzed magad - egyelőre hagyom szaladgálni, ha akar. Egy gyors kézfogasára lépek oda segítségünkhöz, majd pillantok vissza a lányra.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Theodore B. Marchetti
Diák Eridon (H), Ötödikes diák


tasmanian devil | Sátánka
offline
RPG hsz: 119
Összes hsz: 159
Írta: 2022. május 30. 23:01 | Link


Gyere ki a rétre velem!
Ott zöld a fű és süt a nap
| kinézek ma


Csodálatos nap, napsütés, kellemes, de nem fojtogató meleg és zöld fű. Délután, minden gond után, a tanulást bent hagyva, békésen. Háztársak, mosolyok és persze, idill. Igazából tökre elhiszi, hogy ez egy álom, bár be kell vallania, kevés balhét ért meg az eridonos falak között. Hmm. Lehet elromlott?
- Ide kellene egy medence. Olyan lábáztatós, és minden gondunk megoldódna - magyarázza ezt úgy, mint a nagy lakásberendezők akárhol, és éppen a milliós telket rendezik be minden jóval. Pedig csak a fűben ül, éppen módszeresen próbál kibontani egy üdítőt, de annak letört az a kis nyomorék füle, így a fagyis kanalával nyomja befelé. A medencéhez megvan a mezítlábas mivolta, jobb lábán pirosra, a bal lábán feketére lakkozott körmökkel, ez pedig a kezén pont ellentétesen van. Nem vitte ma túlzásba a züllést és a megbotránkoztatást, de nem is akarta kihagyni a random kis valamit. Beállt a cipekedők mögé, majd visszament a konyhába és hozott pár dolgot. Nassolnivaló, innivaló, összegyűlt pár dolog, mire ideért. Amikor azonban érdeklődött, hogy miért is és kit ünnepelnek, azt a választ kapta: ez csak úgy. Hja! Ez lehetne minden napos!
- Fent hagytam azt az átkozott fadarabot, valakiii? Mentsen meg a szomjúságtól - lógatja be a kezét, hogy lássák a flakont és hátha másnak több esze van, hogy egy mágusképzőben _kell_ a varázspálca. Nem arra van, hogy dobverőként pörgessék, ugye. Ugye?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanKis Laura Grace
Prefektus Eridon, Bogolyfalvi lakos, Negyedikes diák


Puzzle Királylány | Cserfes Gerle | Piros Párduc
offline
RPG hsz: 149
Összes hsz: 319
Írta: 2022. június 4. 18:39 | Link

Eridonos csapatépítő


A fűben heverek, és nincsen semmi gondom. Ahogy az eget kémlelem és a bárányfelhőkből állapítom meg, hogy éppen mit is ábrázolnak. A héten egyedül vagyok otthon, amit persze nem mondtam el senkinek. A nagypapi úgy tudja, hogy a kastélyban vagyok, Rudolf bácsi meg azt, hogy a nagypapa otthon van. Úgy is volt, hogy otthon lesz, de aztán elment mégis, én meg ezt elfelejtettem, és első nap simán hazamentem, és nem is volt olyan rossz az este. Aztán a másodikat is így töltöttem, meg a harmadikat is. Jó, hát nem szeretnék örökre vagy legalábbis a közeljövőben egyedül maradni, de most nem olyan rossz ez. Szóval az, hogy most itt vagyok fent, egy kellemes véletlen, mert éppen ott voltam, és tőlem is megkérdezték, hogy nem megyünk-e inkább ki. Én meg mondtam, hogy de. Hosszú történet röviden.
- Szerintem idén is kihozzák majd az eridonost, csak azt mintha később szokták volna, júliusban.
Ami tök szívás persze most, amikor annyira meleg van, hogy az ember szíve szerint belecsobbanna a hűsítő vízbe. De ilyenkor már a tavacska környéke is kezd megtelni gyerekekkel.
- Jövőhéten nyílik a fürdő a faluba. Esetleg egyszer elnézhetnénk oda is. Láttam a kiírást a megnyitóról.
Persze az elején biztos, hogy mindenki odatömörül, de egy hét alatt csak lemegy a szenzáció és mehetünk mi is. Vagy, akár a házkirándulás is lehetne valahol a Balaton mellett.
- Limonádé jó? Epret is tettem bele.
Nyújtom felé az üvegemet, de a pálcámat is felvéve hümmögök.
- Vagy, megpróbálhatok vizet lőni a szádba.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanHáromszoros Várffy-Zoller vándordíjas! Love
Zippzhar Mária Stella
Egyetemi hallgató, Animágus, Legilimentor, Világalkotó


minden lében villa
offline
RPG hsz: 661
Összes hsz: 6306
Írta: 2022. június 23. 21:44 | Link


Kend-e Kende?

Nagyon határozottan jó ötletnek tartom a dolgot. És persze, amikor én valamit nagyon határozottan jó ötletnek tartok, azt kellő hadarással megtámogatott győzködéses kiskutyaszemek után... Mindenki nagyon határozottan jó ötletnek fogja tartani. A kellő nem véletlen szerepel a mondatban, de... De... Jó, Henrik való-, jó, lehet Márk sem mind- Tudjátok mit, ti, ti tudatom mélyén bújkáló utolsó agysejtecskék, akik tudálékosan önmagam megkérdőjelezésére késztettek? Nem hallgatok rátok, nem ingathattok meg. Nincs aki ellen tudna állni az ötleteimnek, mert fantasztikusak, és itt zárjuk is le a témát, bambuljatok és találjatok pillangót, amivel disztraktálódhattok. Hatunk. Disztraktálódhatunk.
- Ezaz - csapom össze tenyereimet fájdalmasan hangosan a beleegyezésre, majd feszítem ki ujjaimat kackiás vigyorral az alpakavics irányába. Olyan simaaaaaaaa!
És bár simán meglenne a lehetőségem arra, hogy a bólintásom és beleegyezésem után távolodó navinést átvágva egyszerűen szobámba sétáljak a kővel... SOHA. KÜZDENI FOGOK ÉRTE, MINT SÁRKÁNY A HERCEGN- lovagok a hercegnőkért. Lehet, hogy ez az alpakavics egy hercegnőalpakavics.
Addig sem maradok tétlen, amíg párbajharcoslovagtestvérem ténykedik, a kavicsos, salakos udvarban, fél lábam hátrahagyva szökdécselek egy vonalban, cipőm orrával megpróbálva kijelölni a "párbajtér" két végét. Nem sokkal debilebb látvány, mint általános ténykedéseim, de ez nem a látványnak dicsőség. Épp a második és egyben tervezetten utolsó vonalat húzom meg, amikor Kende visszatér, és választásra kér. - Sir Kende - a lovagos gondolatmenetemről elfelejtem felhomályosítani, de ettől függetlenül már félkomolyra vált a hangom, hogy illeszkedjen a középkori lovagi tornák légköréhez. - Akkor én ezt viszem, és mivel te hoztad, és én választottam, én húztam ácsorgóvonalat, ott meg te választhatsz. - Tiszta sor, és igazságosság.
Ha sor kerül a választásra, lovagi sisakom átvéve egyenes háttal és egy, a gyilkosságát tagadni készülő királynő méltóságával masírozok helyemre, hogy a párbajunk tényleg megkezdődhessen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

RAWRR :3

*-*-*-*-*-*-*-*
 I  I III I  I
  I  IIIII  I
    IIIIIII  
    IIIIIII~~~~~~
     II II
Fekete Nonó
Diák Eridon, Színjátszós, Ötödikes diák


Az élet(em) egy cirkusz
offline
RPG hsz: 72
Összes hsz: 460
Írta: 2022. július 16. 14:44 | Link

[Titkos barát]
Sarolta
Találkozás, titkolás


Éppen a réten gyakorlok a karikával, amikor oda terem egy lány. Éppen egy sönét csinálok ezért belle ütközők. Felpattanok gyorsan, összeszedem a szert, és amelyikben nincs a szert azta kezemet a lány felé nyújtom. Felsegítem. Első látásra elsősnek nézném, de ő meg mit kereshet itt, ilyenkor? Amikor, kicsit rendbe szedi magát, elkezdem a társalgást. – Szia! Mi járatban vagy erre? – Mert az azért nem mindennapi, hogy egy ilyen furcsa kinézetű lánnyal találkozom. Sőt igen csak meglep, hogy nincs a kastélyban, bár jómagam is akkoriban kint császkáltam, felfedezni a környéket. – Amúgy, még be sem mutatkoztam, az én nevem Fekete Nonó, negyedikes. – Most, hogy jobban megnézzem ismerősnek tűnik. Mintha láttam volna már. Ja hát, ő az a furcsa lány az órákról aki mindig magában beszél, és mindig rajzolgat. – Nem te vagy Sarolta? – Kérdezem. – Leszünk barátok? – Kérdezem, de aztán rá nézzek. Kicsit megijedtek, hogy mi lenne, ha vele látnának. Mindenki cikinek tartja, őt. Én nem, de nem szeretném a barátaimat elveszteni miatta. – Lehetnénk olyan barátok akiről nem tud senki? Mert, hát… Tudod mit mondanak rólad és… nem bántásból, de nem…. – Elharapom, nem szeretném megbántani, kicsit gondolkodom, hogyan fogalmazzam meg úgy, hogy ne legyen sértő. – Szóval, hát tudod. Mindenki cikizik és… – Nyelek egyet. – Amiatt, hogy veled barátkozom. – Tartok egy kis szünetet. – Nem, szeretném elveszíteni a barátaimat….. – Most bánom meg, hogy ezt mondtam. Csak reménykedni tudom, hogy nem sértődik meg.

Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2022. július 19. 18:24 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Idén a VAV-ra készülök

Deák Sarolta
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 11
Írta: 2022. július 16. 15:24 | Link

Titkolózás Nonóval


Egy hosszú, csaknem földig érő szoknya van rajta, egy egyszerű toppal és tornacipővel. Hosszú hajából néhány tincs fonatokban omlik a vállára, és egy tarka kendővel kötötte hátra loboncát, hogy ne lógjon az egész az arcába. Lépteit halk csörgés kíséri, ugyanis jó szokásához híven úgy néz ki, mintha kirabolt volna egy teljes ékszer boltot. Egy általa festett színes vászontáska lóg le válláról, amiben többek között a naplója is van. Azt tervezi már egy ideje, hogy felszámol a magában motyogással, és a gondolataid inkább papírra veti. Most is annyira koncentrált, hogy ne beszéljen hangosan, hogy amikor egy váratlan ütközés hatására a földre huppan, szinte meglepődni is elfelejt. Egy barátságos mosollyal köszöni meg a másik felé nyújtott kezét és felpattan, leporolja magát.
- Szia, épp felfedezőútra indultam – nagyon igyekszik, hogy pozitív első benyomást tegyen mindenkire, így próbál nem túl sok mindent közölni egyszerre – ahogy általában szokta. – Na és te mit csinálsz? – Most veszi szemügyre, hogy mi van a másik kezében.
- De, én vagyok, viszont a Sacit jobban szeretem – illedelmesen kezet nyújt, tulajdonképpen meglepi, hogy a másik tudja, hogy ki ő, hiszen ő eddig csak látásból ismerte Nonót. – Elsős vagyok és Eridonos – Még mindig sikerült magát visszafognia, de amikor a lány megkérdezi, hogy lesznek-e barátok, nem sok kell hozzá, hogy örömében körbeugrálja. – Persze, a titkos barátok menők! – Őt továbbra sem érdekli, hogy ha furának tartják, lelkesen megöleli, és csak remélni meri, hogy az újdonsült barátnője nem fullad meg a virágillattól, ami általában körülöleli őt. Lassan elhúzódik tőle, hirtelen ezernyi kérdése támadt, de nem akarja rögtön rázúdítani.

Utoljára módosította:Deák Sarolta , 2022. július 19. 03:32 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Fekete Nonó
Diák Eridon, Színjátszós, Ötödikes diák


Az élet(em) egy cirkusz
offline
RPG hsz: 72
Összes hsz: 460
Írta: 2022. július 16. 16:27 | Link

[Furcsa gondolatok - Tanítás - Kedvelés]
Sarolta
Talán barátság?

 
A lány furcsa öltözékét csak most figyelem. De ő is és a stílusa is bejön. Talán, barátság lesz ebből? Sóhajtok egyet és reagálok gyorsan, mert elkalandoztam.
– Szóval… – Sóhajtok egyet, és folytatom. – Szuper, felfedezni a környéket indultál? – Kérdezem, majd folytatom. – Körbe vezethetek ha gondolod. Amúgy én éppen gyakorlatoztam. – Válaszolok a kövi kérdésre.  – Mindegy majd később elmondom oks? – Mondom, és ajánlom fel a lánynak. – Bár azt nem tudom, hogyan kivitelezük ki, hogy ne tűnjön fel senkinek, hogy összebariztunk.

 – Gondolkodom. Majd azt mondom, csak megkérdezted, mit merre találsz, és ezért körbe vezetlek. – Ez jó lesz. Akkor megyünk? Csak menjünk először a házunk felé, hogy letehessem a szereket. És átöltözhessek.
– Mondom neki, mert ebben a ruhában nem szeretném körbe vezetni. – Akkor megyünk? Vagy maradjunk még? – Érdeklődöm a lánytól mi legyen, mert nekem teljesen mindegy.  Elkezdem össze pakolni a cuccokat és a vállamra teszem a karikát és a táskát. Elindulok, de gyorsan megállok. – Akkor menjünk a klubhelyiségben, ezt a táskát megfognád kérlek, mert a karikával együtt kicsit sok. – Odaadom neki. – Bírod? – Kérdezem. – Próbálok lassabban menni, hogy ne maradjon le a lány. De lassítanom kell a sétámat, mert megszoktam, hogy gyorsan megyek. Látom rajta, hogy nehéz neki. – Várj itt a pálcám, tedd le a táskát! – Mondom neki, és előhúzom a saját pálcámat. – Nálad van a varázspálcád? – Kérdezem. – Tanultad már a lebegtető bűbájt? – Kérdezem. – Ha nem, akkor meg tanítom neked gyorsan. Megmutatom, azért.A varázsige: Vingardium Leviosa. Az O-t nyomd meg. Helyesen, Vingardium LeviOsza. – Kimonom és felemelem az egyik kisebb táskát. – Megpróbálod, azon a  táskán? - mutatok egy még annál is kisebb táskára.
Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2022. július 19. 18:25 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Idén a VAV-ra készülök

Deák Sarolta
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 11
Írta: 2022. július 16. 18:52 | Link

Titkolózás Nonóval 2


– Örülnék neki ha körbevetnél - egyelőre elengedte, hogy kíváncsiskodjon, hogy a másik mit csinált épp, fejében terveket szövöget, hogy hogyan lehetne titkolni a barátságukat.
~ Mondjuk ha valamelyikünk láthatatlan lenne, vagy bemásznék az ablakon, vagy… – a gondolataiból a lány szakítja ki.
– Oké, menjünk – egy darabig tétlenül nézi, ahogy a másik összepakolja a cuccait, fogalma sincs, hogy hogy tudna neki segíteni. Ahogy kéri megfogja a táskát, de az valahogy távolról sokkal könnyebbnek látszott, mint valójában, azonban ezt nem meri szóvá tenni. – Persze, bírom – próbálja magával is elhitetni, hogy így van. Igyekszik felvenni a másik tempóját és nem nézelődni, ahogy általában szokott. Amikor Nonó felé fordult, nem érti egy pillanatra, hogy mit akar a pálcával, de leteszi a táskát, és kicsit is meg is könnyebbül, mert nagyon nehéznek találta.
– Nem, még nem tanultuk, de szeretném megpróbálni – izgatottan veszi elő a pálcáját, és mondja el a varázsigét a kisebb táskára koncentrálva - Vingardium levioooosza – Talán túlságosan is megnyomja, így elsőre elég rosszul sikerül neki, csak pár centire tudja felemelni a földtől, majd a csomag egy kisebb huppanással leesik. – Bocsi, ezt nem így terveztem… – Zavartan behúzza a nyakát, kérdőn néz Nonóra, hogy megpróbálja-e újra, vagy inkább hanyagolják a dolgot .


Utoljára módosította:Deák Sarolta , 2022. július 19. 03:33 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Fekete Nonó
Diák Eridon, Színjátszós, Ötödikes diák


Az élet(em) egy cirkusz
offline
RPG hsz: 72
Összes hsz: 460
Írta: 2022. július 16. 19:47 | Link

[Folytatjuk]
Sarolta
Próbálkozás

Egy bólintással jelzem, hogy örülök, hogy benne van.
 – Nyugodtan kérdezz, ha valami érdekel, vagy nem értesz. – Biztatom, mert lerítt róla, hogy minden érdekli. Saját önmagamra emlékeztet Sarolta. – Hogyan szólíthatlak? – Mert ez kicsit még zavar. – Szuper, gyere! – Mondom. – Oké. Szólj, ha megálljunk. – Próbálom bíztatni, hogy mondjon bármit, ha úgy gondolja.

Ahogy leteszi a táskát, látom rajta, hogy megkönnyebbül. A pálcáját előhúzza és befordítja  helyes irányba a kezében lévő pálcát. – Milyen kecses, ez hasznos a varázslásban, és nagyon szép a pálcád. Megnézhetem? – Kérdezem érdeklődve, mert nagyon érdekes pálca. Megpróbálja a varázslatot, de nem sikerül.
– Ne aggódj, senkinek sem sikerül elsőre. Próbáld meg még egyszer. – Bíztatom. – És próbáld meg nem ennyire menyomni, Nézd, Vingárdium Leviósza! – Mondom ki hangosan és tisztán. – Semmi probléma, próbálkozz meg vele még egyszer. Ha gondolod néha taníthatlak pár varázslatra. Csak beszéljük meg, hogy mikor ki és hogy ér rá. – Ajánlkozom, hiszen, látszik, hogy kell még gyakorlás neki, és én szívesen gyakorlok vele, ha van időm a tanulás mellet. És ez jó ürügy, hogy találkozzunk, én ezért is szeretek tanulni, főleg másokkal, mert akkor össze tudunk jönni és beszélgetni. Szerintem ez egy szuper időtöltés. – Akkor majd megbeszéljük, mutasak valamit karikával? – Igy szólok, és felkapom a karikát és felpattanok. És dobok egyet és teszek alatta egy sötnét.

Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2022. július 19. 18:23 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Idén a VAV-ra készülök

Deák Sarolta
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 11
Írta: 2022. július 16. 21:07 | Link


Titkolózás Nonóval 3

– Oké, majd akkor kérdezek – most végre nem érzi kívülállónak magát egy vele nagyjából egykörúval. – A Sacit jobban szeretem ~ Bár anyáék szerint már túl idős vagyok, hogy Sacinak hívjanak, de... Mindegy. – És akkor téged Nonónak szólítsalak, ugye?
Imádja a pálcáját, és szeret is vele dicsekedni, szóval átnyújtja a másiknak. – Még a mamámé volt ennyi idősen, csak aztán nem illet már hozzá és lecserélte. – Miután visszakapta a pálcáját megpróbálja újra a varázslatot, és most végre sikerül.
– Vingárdium Leviósza! – leesik az álla ahogy végre sikerül neki – Köszi, alig bírom elhinni, hogy tényleg sikerült – bár már nem koncentrál rá görcsösen, még mindig nem esett le a táska, amit felemelt. – Örülnék neki, hogy ha még tanítanál majd párat. De erről majd még úgy is beszélünk, inkább mutass valamit – hatalmas szemekkel nézi a másikat, még sosem látott hasonló mutatványt. A figyelmét most azt sem tudja megtörni, hogy a táska - ami eddig a levegőben volt, most hangos puffanással ért földet.Utoljára módosította:Deák Sarolta , 2022. július 19. 03:37 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Fekete Nonó
Diák Eridon, Színjátszós, Ötödikes diák


Az élet(em) egy cirkusz
offline
RPG hsz: 72
Összes hsz: 460
Írta: 2022. július 16. 22:07 | Link

[Ámulat]
Saci
Tanítás


– Értem, és igen engem Nonónak. – Amikor átnyújtja a pálcát, a tapintás és  annak mágiája átjár engem. – Furcsa, olyan mintha a pálcában nagy lenne magától is a mágia. Ki próbálhatom? – Csak azért, mert van szerintem egy különleges ereje – intek a pálcával és csinálok egy lebegtető varázslatok – Hűha! Nem is mondtam semmit, de lebegett. Nagyon szuper ez a pálca. – Visszaadom a pálcát a lánynak. – Biztos nagy volt a kapcsolat a pálca és a nagymamád között. Hogy hívják a nagymamádat? – Kérdezem.
– Ügyes vagy! Nagyon szép volt! – Dicsérem azokat a szavakat amiket a tanárok szokták a diákokat. – Szívesen.
– Örömmel, majd megdumáljuk, mikor. Majd összeegyeztetjük, hogy mikor ki ér rá. – Mondom. Megpróbálok olyat amit esetleg ő is elsajátíthatott már.
– Oké – a torkomra helyezem a pálcát és ezt mondom: – Sonorus. – Na ez így néz ki. – Beszélek és a hangom mint egy ogre – Most Halkítsuk, – Tacito! – És a hangom olyan mint volt. – Megpróbálod valamelyiket? – ezeket neki is el kell, hogy tudja sajátítani. Megvárom, amíg gratulál és megpróbálja, ha akarja. – Segítsek? melyiket szeretnéd megpróbálni. Amúgy gyakorolni is segíthetek majd. – Mondom. Remélem sokat tanul majd tőlem… Szeretnék jó tanár lenni neki. – Folytatjuk? – Kérdezem. Belegondolok, hogy én is itt kezdtem. És kicsit el is elkalandozik a figyelmem.


Utoljára módosította:Lafayette David Saint-Venant, 2022. augusztus 30. 19:17 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Idén a VAV-ra készülök

Deák Sarolta
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 11
Írta: 2022. július 17. 00:34 | Link


Titkolózás Nonóval 4

A másikat látva a pálcájával látva elmosolyodik, ő is hasonlóan reagált, amikor először fogta a kezében. A mai napig emlékszik, ahogy átjárta a bizsergés a teste minden pontját; akkor bizonyosodott meg róla, hogy ő tényleg boszorkány, nem csak egy tévedés az egész. Persze a Bagolykő előtt is kacérkodott mágiával, legalábbis kristályokkal, tarottal, jóslással és horoszkópokkal – de az emberek többsége nem nagyon hitt benne. De ez a pálca – no meg persze a levél – mindent megváltoztatott benne. Végre nem volt kisgyerek, pedig (ahogy az látható is), a szíve mélyén azért mégis csak gyerek szeretne lenni.
– Ugye milyen szuper? – hatalmas, csillogó szemekkel néz rá. – Ez volt a mamám első pálcája, sokak szerint ő is ilyen volt ennyi idősen, mint én – büszkén elmosolyodik. Egyébként Júliának hívják, de sokáig nem igazán tartottuk vele és a nagypapámmal a kapcsolatot. – Már ezt teljesen átlagos dologként kezeli.
– Köszönöm – örül a másik dicséretének, büszkén kihúzza magát.
Kíváncsian figyeli a lány mutatványát a hangváltoztatással, és mielőtt megkérdezi, már biztos benne, hogy neki ezt ki kell próbálnia. Hajtja a kíváncsiság, a torkához emeli a pálcáját. – Sonorus – izgatottan megremeg hangja, majd a bűbáj után már torzított hangszínen szólal meg. – Sikerült?– szaggatott, trollos kuncogást hallat. – Ez nagyon jó! Most pedig... Tacito! Boldogan veszi észre, hogy sikerült neki, büszkén kihúzza magát.

Utoljára módosította:Deák Sarolta , 2022. július 19. 03:37 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Fekete Nonó
Diák Eridon, Színjátszós, Ötödikes diák


Az élet(em) egy cirkusz
offline
RPG hsz: 72
Összes hsz: 460
Írta: 2022. július 17. 18:14 | Link

[Tanítás]
Saci
Szálló gondolatok


A külvilág megszűnik egy pillanatra és csak azután térek magamhoz, hogy a lánynak visszaadom a csodás pálcát. – Nagyon jó vele varázsolni. Biztos így könnyebbek neked az órák – elmosolyodom. – Nagyon tökéletes. Bárcsak ilyen pálcám lenne! – álmodozom. – Akkor biztos nagyon fontos neked a pálcád, Vigyázz rá nagyon! – ajánlom. Mesél mesél, és csak azon agyalok, milyen lenne, ha nekem lenne egy ilyen “tökéletes” pálcám. – Bocsi, mit is mondtál, elkalandoztam megint. – Hűhha, vagy nagyon fáradt vagyok, vagy csak… Nem az biztos nem, na mindegy. Nem is tudom. Miért kalandozok el folyton? – gondolkodom ilyen gondokon. Mire, feleszmélek, hogy a lány elkezdett valamit. – Na akkor folytassuk, nagyon bocsánat most Saci, fogalmam sincs mi van velem. – Nagyon ügyes vagy! – Meg is tapsolom gyorsan. – Milyen varázslatot mutassak még? – Kérdezem, mert nem jut hirtelen eszembe semmi. Valamiért kikapcsolt az agyam. Eszembe jutott egy ötlet hátha attól kicsit vissza jön a figyelmem. – Ha nem bánod, gyakorlok egy kicsit, hátha a figyelmem megjavul. – Feldobom és bukfencezek alata egyet aztán ugrókötelezek a karikával, utána pedig feldobom és át fordulok allata. – Igy sokal jobb már. Folytathatjuk szerintem. – Mondom rá egy fél órára. – Akkor, gyere és mutatok még egy varázslatot ha van kedved. Milyet mutassak? – Kérdezem a lánytól, mert biztos rengeteg varázslat érdekli, de még nem volt alkalma kipróbálni őket, mert félt. De most egy “tapasztaltabb” boszival van együtt, így talán nem fél annyira kipróbálni új dolgokat. Ezt abból szűröm le, hogy én amikor elsős voltam, nem mertem annyira kipróbálni varázslatokat egyedül, csak ha volt mellettem egy nagyobb és tapasztaltabb boszorkány vagy varázsló.

Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2022. július 19. 18:25 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Idén a VAV-ra készülök

Deák Sarolta
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 11
Írta: 2022. július 17. 19:25 | Link


Titkolózás Nonóval 5

Valójában Nonó teljesen jól érezte, hogy mennyire fontos neki a pálcája, gyakorlatilag ez volt az útlevele a varázsvilágba.
– Igen, amúgy meglepően jól tudok varázsolni. Vagy hát... Nem tudom milyen lenne más pálcával, de a suli előtt nem gondoltam volna, hogy képes vagyok ilyenekre is – bár eddig is érezte, hogy mennyire különleges a pálcája, úgy dönt, hogy mindenképpen megtartja a másik tanácsát– Először úgy volt, hogy egy teljesen új pálcát kapok, apáék el is akartak vinni venni egyet, de aztán ez jobbnak bizonyult – fecsegi, először észre sem veszi, hogy a másik állandóan elkalandozik. Közben ő is néha megáll a beszéddel, és suhint egyet-kettőt a pálcájával, de csak úgy "értelmetlenül", varázsigék nélkül. Néha sikerül neki valami látványosabbat, mondjuk meglibegtetni a fák leveleit, de valójában nem tudja, hogy mit csinál. – Köszi – bár ő most annyira nem érzi magát ügyesnek, örül a pozitív visszacsatolásnak. Tulajdonképpen már ő is kicsit elfáradt, úgyhogy örül neki amikor nem kell még koncentrálnia. – Persze, csináld csak nyugodtan– leül a fűre, amíg a másik mutatványait csodálja. ~ Ezek nagyon menők... Utoljára akkor láttam ilyet, amikor a régi osztálytársaimmal voltunk a cirkuszban. Teljesen olyan, mintha profi lenne ~ bár fogalma sincs a legtöbb sportról, ő a mugli focit is ámulattal képes nézni, mert nem érti, hogy mi történik játék közben.
Bár a világért sem vallaná be, nagyon is szüksége volt erre a fél óra szünetre, az "előadás" végén megtapsolja társát. – Ügyes vagy, ezeket hol tanultad? – ezt most egy kicsit érdekesebbnek is találta, mint a varázslást; és bár borzasztó nagy mennyiségű tudásszomjjal rendelkezik, erről sajnos nem fog tanulni bűbájtanon vagy SVK-n később sem. – A varázslás is érdekel, de ez is tök jó – nem tudja, hogy amúgy hogy hívják amit a másik épp csinált.


Utoljára módosította:Deák Sarolta , 2022. július 19. 03:38 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Farkasházy Rudolf
Házvezető Eridon, Tanár, Bogolyfalvi lakos


Pertner a könytösben
offline
RPG hsz: 130
Összes hsz: 361
Írta: 2022. július 18. 15:13 | Link

Medenceparti
az Eridon szervezésében!


Van az úgy, hogy egy ötlet őrülten hangzik, és ahogy a kitaláló hangosan is visszahallja a hangját, rájön, hogy ez minden, csak nem az évszázad ötlete… és van olyan is, hogy még aznap délután megvalósítja. Az utóbbi történt akkor is, amikor anno a múltban Kedves és Sárközi professzorok ellátogattak a WIKEA nevű mindent is árusító mágikus csodaboltba, és megtalálták a hatalmas, és itt értsd úgy, hogy tényleg hatalmas, a rét majdnem teljes területét lefoglaló medencét, mely azon az éjjelen már fel is lett állítva. Aztán a professzorok után házvezetők jöttek, házvezetők mentek, és a normál helyzetben egészen kis helyen elférő medence csak várta és várta, hogy újra rábukkanjanak.
Végül egy könyv elvesztése vezetett oda, hogy a medence előkerült, és a medencéhez a használati útmutató is, vagyis, hogy nagyon sok víz kell bele, és egyáltalán nem számít gyermekrabszolga munkának, ha ezt a műveletet a házunkba járó diákokkal tesszük. Éppen ezért vasárnap éjjel az Eridonban nem volt takarodó, helyette, amint a kastély népe elszenderült, a ház lakói leosontak, és házvezetőik vezetésével felállították, majd meg is töltötték a medencét. Kihozták hozzá a grillsütőket és a megbűvölt fagyi automatát is, vagyis, senkinek sem lehet oka panaszra. Sőt, az élményhez hozzáad az is, hogy a vezetőség a tanítás utáni időszakban főtt kukoricával várja a rágcsálni vágyókat.
Emellett a nagy WIKEA körtúrán, amit idén tett a ház első két embere, A tavaly vásárolt számos felfújható matrac mellé újakat is vásárolt, hiszen a trandiséget, mint mondták a diákjaik, őrizni kell. Így hát vannak gyümölcs-  és állatformájúak, valamint számos vízi játék is, amit lehet használni.

És azt hittétek, hogy csak ennyit találtak a drága tanárurak? Hát nagyon tévedtek. Ők sem hittek a szemüknek, de bizony több is volt ott, mint csak egy medence és néhány matrac:

Az köztudott, hogy a tárgyakra is hatással van a mágia, de az, hogy pontosan milyen módon ivódik a szövetekbe, vázakba a varázslat, nem minden esetben tisztázott. Tuti ami fix, arra nem sokan számítottak, hogy amikor a kastély aljában lévő raktárakból Rudi bácsi megpróbálja előkeríteni a szokásos medencét a rétre... Nos, nem egy darabban találja meg. Egy huncut szerelmi bűbájra reagált volna így? Sokszorozóra? Nem tudni, hiszen rég volt már, hogy a varázslatot ellőhették rá, mégis, a kávé felett álmosan pislogó, dobozában normálisan nyugvó gumikötegre készült Eridon HV egy sereg kölyökmedencét talált fékevesztetten nyargalászni.

Hogy kérem?

Ugye. Az öt medencét végül az eridonosok együttes erővel fogták el, és cibálták a felszínre, igencsak érdekes látványt nyújtva közben. A rózsaszín medence a bejárati kapun kilökődve még utolsó morcosságával arcon köpte az őt cibáló Miksát, majd az éles fény alatt megpuhulva átadta magát a húzkodásnak. Nem tartott hát sokáig, míg kikísérletezték a legfontosabb jellemzőiket, álljanak itt összeszedve:
  • Öt medence van, egy rózsaszín, egy lila, egy sárga, egy narancs és egy piros
  • Alapvetően mint a legtöbb gyerekmedence, nagyjából térdig ér a vizük, de négyen öten elférnek benne pancsolni.
  • Mindnek megvan a maga csínja-bínja, de ami közös, az a mozgékonyságuk. Nappal, a melegben 10-20 centinél nem vándorolnak odébb, de ha épp rosszkor mártózol bennük, érezheted a halvány fodrozódást, és hallhatod a súrlódást, ahogy peremét hullámoztatva pilinckál odébb.
  • Este bezzeg! Vadállatok. Vízzel nem spórolva vágtatnak fel alá a réten, pacsálva, csikorogva, huppogva.
  • A rózsaszín a legszeszélyesebb köztük. Ha boszorkányok szállnak be, jól hallhatóan sóhajt fel, sokszor buborékokat csalva felszínre ezzel. Ne lepődjön meg senki, ha a falát behúzva próbálja megakadályozni, hogy belelépj, vigyázz, el ne csússz!
  • A lila medence fala szinte folyamatosan hullámzik, szépen, lassan, olyan nyugodtan, hogy ha ránézel, hirtelen mintha minden gondod elszállna. Nyugtató, békés, picit hullámzik... Feküdj rá egy órára, és garantáltan legszebb álmaidat alszod aznap éjjel!
  • A sárga medencében folyamatos kuncogást hallani. Nem csoda, apró örvények keringenek benne, amik mintha direkte a talpakat céloznák be...
  • A narancs medence... csak egy medence. Látszólag semmi különleges nincs benne, ám a ház vezetése számára valahogy ez a bizonytalan tudatlanság még nyugtalanítóbb.
  • A piros aztán igazán csak a bátraknak való! Ülsz, nyugodtan, kényelmesen és hopp, egyszercsak besüpped alattad a medence feneke, mélysége sokszorosára nő. Esetleg ácsorogsz, beszélgetsz... és ugyanígy, eltűnik talpad alól a talaj, csak hogy aztán egy fél perc múlva újra megemelkedjen, és csupán lábszárig érő vízben pancsikolhass.
//Az eseményt az Eridon szervezi, de nyitott minden kastélyban tartózkodó számára. Természetesen a kastélyon kívülieknek sem kell csüggedniük, hiszen Bogolyfalván is van medence, és Szalamantonnak is van Balatonja. Akik itt tartózkodnak, azoknak azonban van lehetőségük éjszakai fürdőzésre is, a nagymedencében, hiszen a kicsik komiszok, és a bűbájoknak köszönhetően teljesen biztonságos, nincs fulladás veszély. A medence hivatalosan a tanév végéig áll, de mivel mindjárt itt van ez a dátum, így arra gondoltunk, hogy 2021. augusztus 31-ig hagyjuk, amennyiben igény van rá. Elő a fürdőruhát és érezzétek jól magatokat! Ja igen, és egymáshoz szálazzatok.  Wink //


A komisz kis medencéket köszönjük Herbert Aodhan Piper-nek
Utoljára módosította:Farkasházy Rudolf, 2022. július 18. 15:15 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Fekete Nonó
Diák Eridon, Színjátszós, Ötödikes diák


Az élet(em) egy cirkusz
offline
RPG hsz: 72
Összes hsz: 460
Írta: 2022. július 20. 12:50 | Link


[Történetem]
Saci
Mesélek és beszélgetünk

Teljesen együtt érzek a lánnyal, mert nekem is ez volt, csak kicsit más körülmények között.
– Értem – válaszolok, hogy lássa, hogy figyelek.

Folytattam a bemutatót.

– Hát, akkor elmondom a történetemet és azt, hogy hogyan is tudtam meg, hogy én boszorkány vagyok – kezdem, és folytatom. – Szóval, én egy cirkuszban nőttem fel; a szüleimé a cirkusz. És nagyjából ott tudtam meg, meg más kisebb történésekből – vezetem fel a történetet –  Szóval, egyik nap gyakoroltam az előadásomat, akkor nem történt semmi – szünetet tartok, hogy felizgassam a hallgatót. – De amikor eljött az előadás… – nyelek egyet és folytatom. – Az egyéninél nem volt semmi, de aztán több emberes koreonál, nem jó felé dobtam a karikát véletlenül, de aztán… – hatás szünetet tartok. – Valahogy vissza ment a kezembe. Ez volt az első. Amikor hazza értünk, akkor be vittük a cuccokat és elvoltunk, aztán elmentem aludni. De megszomjaztam, és kimentem éjszaka. Amikor kiléptem vissza is húzodtam, mert anyukám körül minden lebegett – nagy levegővel folytattam. – Ez volt a második, de aztán a következő nap reggelén felkeltem, a szüleim még nem keltek fel. De én már igen a levelekért, mentem pár lényegtelen levél, de aztán ott láttam, egy olyan levelet amin az ált, hogy: Címzett: Fekete Nonó Feladó: Bagolykő Mágustanoda. (Ekkor kezdtem el sejteni) megnéztem, közelebbről, de aztán leraktam a konyha pultunkra és amikor a szüleim is fel keltek, megmutattam nekik is. Apukám nem mutatott semmit, de anyukám annál többet. Valamin meglepödőtt. Aztán elmesélt mindent – nagy levegőt veszek és már kicsit el is kezdett könnyezni. – Bocsi, nem könnyű nekem erről beszélnem – letörlöm a könnyeimet. – Szóval, elmesélte hogy őt régen kitagadták a szülei a munkája midta és nem járta végig a Bagolykövet. És ezért lepődött meg – kicsit még folytatom. – Amúgy aztán eljöttem, de én egész elsőben haragudtam rájuk, aztán most már nem, de még mindig fáj. Bocsi nem szívesen beszélek erről, mert csak eszembe jutnak a szüleim. Szóval így történt – fejezem be. – Mit gondolsz? – kérem ki a véleményét.  


Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2022. július 20. 12:59 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Idén a VAV-ra készülök

Deák Sarolta
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 11
Írta: 2022. július 20. 13:59 | Link

Titkolózás Nonóval 6

Életében egyetlen egyszer járt cirkuszban, és akkor valahogy nem állt össze a fejében semmilyen kép arról, hogy milyen lehet az élet a cirkuszban. Csak később, pár éve olvasott róla egy könyvet, de valószínűleg még így is távol áll a valóságtól az, ami megszületett az élénk fantáziájában. A hatalmas sátor, a mutatványosok kicsit sem mindennapi élete, a közönség...
~ Nagyon menő lehetett egy cirkuszban felnőni. Állandó nyüzsgés, nincsenek túlaggódó szülők... Vagy hát szülők vannak, csak hagynak... Élni ~ a gondolatmenetével egyidejűleg figyelmesen hallgatja a történetét. Amikor a másik könnyezni kezd, bénán felé nyújt egy papírzsepit. Mire Nonó a végére ér kezd bepánikolni kicsit, hogy mit is mondhatna, amivel tökéletesen tudja tudatni vele a támogatását.
– Sajnálom, hogy nem támogattak maximálisan. De most már jobb azért, nem? ~ Legalábbis azt hiszem ezt kell mondanom, hogy ne legyen fura, ugye?~ – Tudod, rám is haragudtak kicsit miután megkaptam a levelet. Apukám és a szülei évekig nem beszéltek egymással, mert anyukám mugli, és nem örültek neki, hogy összejöttek. Kisebb koromban néha találkozott még a Bagolyköves barátaival, de aztán – ~ ahogy kórházba kerültem ~ – idővel, szép lassan velük, és az egész varázsvilággal megszakadt a kapcsolatunk. Úgy döntött, hogy most, hogy teljesen új emberekkel van körülvéve, nem kell mindenkinek beszélnie a betegségéről. Bár bízott Nonóban, úgy gondolta, hogy ezt ráér később is tudatni vele. Vagy inkább soha. Nem akarja szükségtelenül tovább viselni a "rákos lány" címkét. Meggyógyult és kész.
– Nekem nem volt semmilyen jelentősebb pillanatom, amikor kiderült volna, hogy van varázserőm – tulajdonképpen erre kicsit irigykedik is. – Csak megkaptam a levelet és ennyi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Deák Sarolta
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 11
Írta: 2022. július 21. 01:30 | Link

Eridonos medenceparti Rashmival <3
Ezen a csodálatos napsütéses délutánon nem bírta ki, hogy a szobájában maradjon, és mivel annyira nem érezné magát komfortosan bikiniben egy halom ismeretlen között, ezért szobatársát, Rashmit is elrángatta ide. Tulajdonképpen a két lány között még nincs nagyon szoros barátság, de Saci kétségkívül kedveli őt - ezért is rá esett a választása az eridonosok közül, akikkel az elmúlt pár napban szóba elegyedett.
Évek óta csak az udvarukon felállított kis gyerekmedencében volt, úgyhogy láthatóan izgul az újabb, medencékkel való találkozás miatt. Mióta vége lett az utolsó órájuknak gyakorlatilag fel-alá pattogott a kastélyban, mint egy kislabda, és a készülődéssel legalább annyi időt töltött, mintha bálba jött volna. Végül a választása egy rózsaszín dínómintás bikinire esett, amihez felkapott még egy lenge nyári ruhát, hogy ne csak egy szál füdőruhában legyen, sötétbarna göndör fürtjeit pedig szimplán kiengedte csak, hogy elfedjék vállait.
– Te is izgulsz? – kérdezi rögtön Rashmitól, ahogy a rétre érnek és körülpillant az itt lévő néhány emberen. Magában megjegyzi, hogy örül neki, hogy nincsenek többen, hiszen így sokkal kényelmesebb a szituáció számára.
Szemeivel körülkémleli a terepet, nem tudja, hogy ez a rengeteg lehetőség közül merre induljanak el először. Legszívesebben elrohanna, és a legközelebbi medencébe vetné magát, de ennyi felfedeznivaló hirtelen soknak bizonyul számára. Kérdőn társára pillant, hátha ő határozottabb lesz ebben az ügyben.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Rashmi Kaur
Diák Eridon, Másodikos diák


Indiánlány | IndiGO
offline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 23
Írta: 2022. július 21. 15:20 | Link

Sarolta
⁺✧。゚・*.★━━━━━━━━━━
Ruha


Már az első pillanattól kezdve nézegettem magamnak Saroltát, hogy őszinte legyek.
Bár nem igazán beszéltünk többet a bemutatkozás után a "sziá"-nál meg a "jó reggelt", "jó éjt"-nél, de valahogy egészen szimpatikus volt kezdettől fogva. Persze amúgy a többi szobatársammal sincs gond... Egyszerűen csak úgy tűnt, hogy mindenkinek rögtön meglett a saját társasága, csak nekem nem. Sarolta pedig... igazság szerint, ahogyan elnézegettem néha, egészen olyan volt, mint én. Persze, tudom, ebben sosem lehetünk biztosak, amíg a másikat meg nem ismerjük... de miért is ne adjak hát neki egy esélyt, ha a helyzet úgy adódik? Gyűjtögettem már a csít, meg az erőt, meg mindent, hogy valami bővebb módon szólítsam meg, de valahogy csak nem jött össze. Aztán végül - Talán mert lehet, hogy ő is úgy gondolt rám, mint én rá? - ő tette meg azt a bizonyos lépést. Jellemző. Addig pepecselek mindig, mindennel, amíg ki nem futok az időből. De szerencsére ez most úgy tűnik, legalábbis eddig, hogy jól sült el. Gondolom én, miközben együtt, egymás mellett slattyogunk valamiféle medencés izék felé.
Kifejezetten lelkes vagyok, hogy nem csak elhívott, hanem ilyen helyre... egészen menőnek is érzem magam tőle, még akkor is, ha a fekete-zöld tankinimnek nem nagyon van mit takarnia. De azért takarjon csak jó sokat. És persze rávettem egy fehér horgolt nyári ruhát, ami pont erre való. Mert most komolyan, ki venne fel ilyen lyukacsos izét csak úgy szimplán fehérneműre? Bárcsak lehetnék az a cool és vad lány, aki így tehet...
- Még szép! Mindjárt szívrohamot kapok - fordulok Sarolta felé, vigyorogva, amikor útközben elhangzik a kérdése. Még nem szakadt fel teljesen a Rashmi gát, de azért nézegethetjük egymás képét már napok óta eléggé ahhoz, hogy valamivel lazábbnak érezzem magam. És nagy előnye Saroltának az is, hogy nem fiú.
- Bár azért remélem, hogy nem lesznek olyan sokan... - adok hangot aggodalmamnak. Nem is sejtvén, hogy talán leendő medencetársnőm is hasonlókat gondolhat. Valahogy elképesztően izgatott vagyok a helyzet miatt, úgy érzem ez akár a nagy lehetőségek ideje is lehet, de minimum egy barátság kezdete. Miért is ne? És valahogy egyszerre szeretnék ehhez nagy tömeget, meg amúgy inkább senkit sem. Feszélyezve érzem magam ilyen alul öltözötten, ha sokan vannak körülöttem.
- Kösz, hogy... meghívtál - fordulok ekkor ismét felé egy mosolyt villantva rá. - Kezdtem már elég bénának érezni magam, hogy mindenki csinál mindenfélét körülöttem, mindenkivel, én meg... hát nem - zárom rövidre a dolgot, mert Sarolta épp eléggé megfigyelhette, hogy általában csak a könyveket bújom, és néhány furcsa, mókásnak szánt random beszólásnál többet nem igazán villogtattam magamból eddig még soha.
- Amúgy, nem is kérdeztem még... Mit szeretnél, hogy hívjalak? Hogy szereted?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


*•.───── ❁ ༺♡Becouse she is Rashmi♡༻ ❁ ─────.•*  

Sarkady Auróra Morgána
Mestertanonc Levita (H), Művészetis tanonc, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 15
Írta: 2022. július 21. 17:32 | Link

Róland
fürdőruci | egyelőre egyedül

A füvön ücsörögve ragadja meg tollát és húzza át legalább a hatodik szót, amely történetében vélhetően nem játszik kulcsfontosságú szerepet, mi több, még csak különösebb jelentőséggel sem bír, ám írói ártalomból fakadóan mégis gyötrelmes és borzalmas kínt jelent a szövegben való létezése. A feladata egy rövid novella írása a családról, ami valljuk be, nem könnyű, ha egyszer az életed egy világhíres könyvsorozatban már megíródott. Először fikcióra gondolt, de rá kellett jönnie, hogy számára jelentéssel bír a szó: család. Így hát a novellának nem kell egy estéjükről szólnia otthon, bőven elég, ha egyetlen igazi pillanatot megragad, megörökít és kibont. Igen ám, csakhogy sokkal egyszerűbb megszületnie a gondolatnak a művész fejében, mint aztán papírra kerülnie és megállnia a helyét nem csupán az olvasók, de az alkotó előtt is. Nem csoda hát, hogy valahányszor leír egy mondatot, kihúzza és átfogalmazza, majd azt is, végül rájön, hogy az első volt a jó.
Sóhajtva teszi le noteszét a lopásgátló törölköző alá - a Balatonon megtanulták, hogy ennél jobb védelem nem létezik -, majd felkel és leveti fehér strandruháját, mely a cuccai tetején landol. Megnyújtózkodik és körbepillant: a lányok még sehol és nem is lát hirtelen olyat, akivel szívesen szóba elegyedne, így úgy tűnik, egyedül kell felfedeznie a medencéket. Azért egy picit még úgy tesz, mintha készülődne, molyol, talán arra vár, hogy megjelenik egy alkalmas partner a bűnözésre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Létai Roland
Prefektus Rellon, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 171
Összes hsz: 249
Írta: 2022. július 21. 18:41 | Link

Morgána
#medence -  kinézet

Medenceparti! Sosem gondoltam, hogy pont a pirosaknak jut eszébe ilyesmi, de most kivételesen örülök neki. Ezzel kivívták az elismerésem, egy Eridonost el fogok engedni, majd ha rajtakapom járőrözés közben. Milyen rendes vagyok már, nem? Egyébként pedig annyira meleg van - és hiába van mágia - akkor is, órák után az ember kiszabadulna a kastélyból, de nem tud, mert megeszi a forróság. De majd most! Talán szólnom kéne pár havernak, de nincs nálam a mobilom, szóval csak átvedlek fürdőszettbe - már ha ez nevezhető annak -, azaz még feldobok egy törölközőt a vállamra, egy naptej és a pálca. Nem vacakolok én azzal, hogy hogyan néznek rám a folyosón, ahogy a strandpapucsban végigcaplatok a folyosókon a rét felé. Előbb utóbb, úgyis találkozok rokonlelkekkel és onnantól már nem lesz gáz. Na, ez nem annyira jön össze, már csak a réten a medencéknél látok kevesebb ruhában flangáló varázslókat és boszikat. Mondjuk inkább az utóbbiakat nézem meg, de általában csapatostul járnak. Mégis akad egy valaki, aki egyedül van, ráadásul még ismerem is, szóval elindulok felé. A Sarkadi tesók szebbik fele, éppen vetkőzni kezd, és még az elválaszthatatlan jegyzetfüzete sincs a kezében, ami némileg meglep. Simán lehet, hogy ott van a törölköző alatt, de jobban leköt a lány. Még sosem érdeklődtem iránta valamiért, de most, hogy így gyakorlatilag alig takarja valami, mindjárt szembe ötlő a dolog, nem igaz? ~Roland, meg kell javulnod! Mindenki ezt hajtogatja, fiam!~ Hát de most hogy javuljak meg, amikor ilyen akadályokat gördít elém a sors? Na, mindegy, megnézzük magunknak Aurórát, hátha lesz kedve velem lógni.
- Helló Morgána! - lépek oda hozzá, jaja, tudom a másik nevét is, ami sokkal inkább boszis, mint a szovjet cirkáló másik. Na meg simán el tudom képzelni, hogy két személyisége van! Micsoda izgalmak! Vajon melyikkel találkozom épp? Hanyagul ledobom a cuccaim - de előbb betekerek mindent a törcsibe - és megállok mellette. Igyekszek nem Rolandosan megbámulni őt. - Csatlakozhatok? Látom még száraz vagy! - emelgetem meg a szemöldökeimet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sarkady Auróra Morgána
Mestertanonc Levita (H), Művészetis tanonc, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 15
Írta: 2022. július 21. 19:08 | Link

Róland
fürdőruci | egyelőre egyedül

A lány ritkán mulatja idejét fiúkkal, ennek egyik oka Fülöp, kinek óvó szemei túlságosan messzire elérnek. Ezért is van az, hogy ő maga nem igazán veszi észre Rolandot, aki amúgy nyílegyenesen felé tart. Épp hosszú tincseit veti át válla felett, mikor a rellonos megérkezik, Auróra pedig szürkeszín szemeit ráemeli és elmosolyodik.
- Jól vigyázz, melyik nevemet használod, még a végén a rosszabb énem hozod elő - incselkedik csupán, a légynek se tudna ártani - kivéve annak az álnok kígyó Fanninak, aki eggyel felette jár. Na azt bármikor megtépné és elég régóta forralja a maga kicsinyes kis bosszúját. Még szerencse, hogy ilyenkor türelmes.
- Csatlakozhatsz... - kezdi, majd a megjegyzésre annyira ösztönösen buknak ki száján a szavak, hogy erőt kell vennie magán, nehogy odakapjon. - Bár nem tőled leszek nedves - ez egyrészt, bár játékosan agyhúzós, azért egy ici-picit gonosz is, de hát Morgánának szólították! Megpróbálja előkeresni a mélyre ásott Aurórát és alsó ajkára harapva megköszörüli torkát. - Viszont megmártózhatnánk, az biztosan segítene a helyzetünkön - jelezvén, hogy tényleg nem akarta megbántani, finoman hozzáér Roland vállához és megsimítja, ám el is veszi kezét, hiszen ez nem egy intimnek szánt pillanat, inkább néma bocsánatkérés.
- Melyikbe menjünk? Mindegyik mást tud - széttárja karjait. Ha rajta múlna, a legszeszélyesebbe menne, csak hát... nem igazán tud jól úszni. Elvileg nem fullad meg, de előbb biciklizik háttal ülve csukott szemmel, minthogy bemerészkedjen a mélyvízbe.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Létai Roland
Prefektus Rellon, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 171
Összes hsz: 249
Írta: 2022. július 21. 19:32 | Link

Morgána
#medence -  kinézet

Semmilyen terve nem volt eddig, de most, ahogy közeledett Aurórához, azaz Morganához a boszik boszijához, valahogy megjött a kedve. Nem mintha fürödni nem lenne jó, de társaságban jobb, meg amúgy is. Az Eridonosok egy vizes póló versenyt is rendezhetnének, amúgy!
- Van rosszabb éned? Legyen így, eddig csak az Aurórásat láttam. Aztán persze még lehet, hogy visszasírom azt - nevetek fel, de csak szurkálódom kedvesen, jófiúsan, ahogy azt illik és mondták. Amúgy meg nem, most ezt hozza ki belőle ez a boszi.
- Zsír - az engedély megvan, konnektálhatunk, de azért még egy lépéssel megtoldom, amire olyan választ kapok, hogy elképedve nézek rá pár pillanatig. Aztán kirobban belőlem a nevetés, kezd tetszeni a csaj! Mármint nem csak külsőleg! Hát ez kész! - És még rám mondják, hogy szabadszájú vagyok - hümmögök egy kicsit somolyogva. Oké Morgána, az első kör a tiéd, és most már le sem vakarhatsz. Legalábbis úgy másfél óráig legalább, ahaha!
- Tutira! Szóval melyikbe dobjalak be? - nézek rásandítva, hogy mennyire veszi komolyan a fenyegetést - Úgy tudom szabály, hogy a prefik bedobhatnak egy boszorkányt, valahol olvastam - kamuzok, mint az állat, de kíváncsi vagyok, hogy belemegy-e a dologba. És itt nem a medencékre gondolok! Kicsit meglep a simogatás tőle, nem tudtam, hogy ekkora haverok vagyunk. De most már minimum ekkorák vagyunk!
- Válassz csak, én egyiket sem tudom, hogy mit tud. Állj! Mi az, hogy a medence tud valamit? Hallgatózik? - nevetgélek, mikor szándékosan kiforgatom a szavait. - De mindenesetre haladjunk, mert túl jó alakod van, és kénytelen leszek bámulni. Akkor már inkább hűtsük le magunkat, meg mehet a vízi harc és hasonlók! - tárom fel rövidtávú és hirtelen kigondolt terveimet előtte. Persze nyilván mehetnénk egy hűs helyre összegabalyodni is, de mindig eszembe jutnak mások szavai: így nem vesznek komolyan! Amúgy nem tudom minek kéne komolyan venni, de szarni bele, csak csobbanjunk már!


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sarkady Auróra Morgána
Mestertanonc Levita (H), Művészetis tanonc, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 15
Írta: 2022. július 21. 19:45 | Link

Róland
fürdőruci | egyelőre egyedül

- Mindenkinek van - bólint, hisz elég csak belegondolni abba, mennyire más valaki, amikor boldog, kiegyensúlyozott, aztán mivé változik, amikor elkeseredett, dühös és bosszúra vágyik. Nem mintha esetében számítani lehetne ilyesfajta switch-re, inkább úgy fogalmaznék, hogy Auróra a kedvesebb, Morgána a szabadszájúbb, ez pedig villámgyorsan ki is derül. Amikor Roland nevetni, azért megkönnyebbül, hogy nem bántotta meg. - Gondolom azért mondják, mert az is vagy - felvonja fél szemöldökét, mert hát... a pletykákat ő is ismeri. Létai Roland, a szoknyavadász, aki minden csajt megdönt, aki komolytalan, akiben nem szabad bízni. Erre egyetlen orvosság van: nem szabad férfiként tekinteni rá. Haver és kész.
- Gondolom élnél is ezzel a privilégiummal, ha rajtad múlna. És bele is dobhatnál, de mindegyik lábszárig ér csak, fájna nagyon - lebiggyeszti ajkait, mintha rémesen sajnálná, hogy ezúttal nem lehet csak úgy belökni valamelyik medencébe. Ez csak részben igaz. - Nos, beszámolók alapján van, amelyik elég semmilyen, de akad, amelyek egyik pillanatról a másikra mélyvízzé válik, ahol nem ér le a lábad, vagy csiklandoz - összevont szemöldökkel tekint végig rajtuk, mert nyilvánvalóan ő már felmérte azt, hogy melyik mit tud. Csak nézegeti a jelöléseket és azon töpreng, melyik tudja melyiket? Nem lenne jó, ha olyanba menne, amibe belefulladhat. Pálcát ugyanis nem tervez magával vinni.
- Harcolni akarsz velem, Létai Roland? Állok elébe! - azzal futásnak ered és az első medencébe igyekszik begyalogolni, amelyiket szimpatikusnak találja, csak hát ez a piros medence. Ennek úgysincs jelenleg jelentősége, azonban, ha Roland követi, akkor a vízbe érve rögvest szembefordul a fiúval, hogy egy nagy adag vizet fröcsköljön rá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Létai Roland
Prefektus Rellon, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 171
Összes hsz: 249
Írta: 2022. július 21. 19:59 | Link

Morgána
#medence -  kinézet

Ez igaz, tényleg mindenkinek van egy rosszabb énje, csak bólintok rá egyet. De azért azt mondani, hogy szabadszájú vagyok, azért az nem teljesen igaz.
- Jó, de csak néha vagyok az - védekezek gyenge lábakon álló felhőlétrán. Nem mondom, hogy nem szalad ki néha egy két csúnya szó bassza meg, de azért nem ez jellemez. Gondolom.
- Ne már, hogy tényleg nem mélyek - halálos képet vágok, mintha szenvednék. Itt vannak ezek a jó medencék és... szétnézek és tényleg nem nagyon úszkálnak, inkább szórakoznak a többiek. Baszki! Kíváncsi vagyok, hogy hogyan vannak elbűvölve ezek, hátha nem nagyon szarul.
- Csiklandoz? Eh - csak kiszakad belőlem a gyerekes dologra való reagálás, de azért megnézném, ahogy Auróra kacag. Biztos cuki!
- Még szép, Morgi - teszem karba a kezem kihívón, de a csajszi nem szórakozik elrohan. ~Az anyját!~ Robogok is utána nagy vigyorral, a piros medencét válassza és belerohan! Belerohan! Egy csaj! Hát mindjárt meghalok, hol volt ez a csaj eddig? Azonnal megfordul és lefröcsköl, nevetve rohanok, hogy elkapjam őt!
- Ezért megfizetsz, de gonosz bo... - nem tudom kimondani a végét a mondatnak, mert hirtelen, mintha egy gödörbe lépénék és elindulok lefelé. Riadva nézek szét, és ha Morgána is lejön, akkor odaúszok hozzá, ha kell neki segítség. Rohadt mélynek tűnik amúgy az egész! Nesze neked kismedencék, mi?!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 663
Összes hsz: 918
Írta: 2022. július 22. 12:37 | Link

Ramóna


Felzaklatta magát az utóbbi napokban. Persze közrejátszottak ehhez külső tényezők is. Az ominózus találkája után Júliával óvatosan válogatta meg, hova merészkedik a kastélyban. Nagyban kikerülte a helyeket, ahol szeme sarkából látott csillanni egy szőke tincset és ijedten fordított hátat, valahányszor észrevette Autumn-ot is. Kész csoda, hogy ilyen sokáig képes volt kerülni őt. Már hónapok teltek el azóta...
 Repüléstan után még nem akart visszaszaladni a nagyterembe, hisz ebédidő volt és minden számára nemkívánatos személy odacsődül. Vállon veregette Kornélt, hogy nemsokára utána megy, amikor már nem lesz akkora tömeg. Pillantásával megértést kért barátjától.
 Zalán példáját többen is követték, a kastély előtti rét élettel telinek tűnt. Neki nem erre volt most szüksége, így inkább megkísérelt elvonulni egy egyik fa árnyékába. Miután meggyőződött arról, hogy távol esik mindenkitől, megpróbálta körbejárni a hatalmas törzset, hogy egy kevésbé hepehupás felületre tudjon lezuttyanni. Ez a mozdulat eredményezte, hogy lába egy idegen táska pántjába akadt bele. Kishíján az egészet magával rántotta.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Kis Laura Grace
Prefektus Eridon, Bogolyfalvi lakos, Negyedikes diák


Puzzle Királylány | Cserfes Gerle | Piros Párduc
offline
RPG hsz: 149
Összes hsz: 319
Írta: 2022. július 22. 17:20 | Link

Jacob - Medencés pancsolás
Kinézetem

Imádom az új fürdőruhámat, amit valójában a bigyók miatt vettem meg, amik lógnak róla, és csak másodsorban a színe miatt, ami a szépen lebarnult bőrömön most már olyan nagyon jól áll, hogy arra szavak sincsenek. Fehéren fel nem vettem volna, de mivel egész héten egyedül voltam otthon, ezért a minimális kupimat mindig nagyon gyorsan eltakarítottam, és a nap további részét annak szántam, hogy barnuljak. Haj ez a nővé érés, tele van mindenféle kihívással. Viszont kiolvastam nagyon sok, régóta várakozó könyvet, új fiktív szerelmeim is lettek, amikkel a többség nem értene egyet. Például mindenki Aspent imádja, hogy mekkora egy ahh, de nekem határozottan Maxon a favorit. Szóval volt haszna a szándékomnak, hogy ma tökéletes legyek.
Éppen ezen elmélkedek, ahogy a víz felszínén lebegek, és hallgatom a szokásos lányos pletykát, hogy ki kivel jött össze, vagy szakított, vagy jönne össze. Néha én is hozzászólok a csivitelésről, persze úgy, mint aki nem tud bizonyos dolgokat, és, amikor tudom, hogy valami nem igaz, kuncorászok kicsit. Alapvetően teljes a béke és a nyugalom, amit imádok, és ami teljesen átjár, így a szemeimet is lehunyom, és hagyom, hogy a víz sodorjon.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanHáromszoros Várffy-Zoller vándordíjas! Love
Jacob Lehman
Diák Navine (H), Harmadikos diák


the amish boy| "Jake"
offline
RPG hsz: 50
Összes hsz: 55
Írta: 2022. július 22. 19:39 | Link

Grace

vízbenvalahogyígy


Jacob az egyik legjobb barátjával, Áronnal érkezett a medencés partira, ahová az idősebb fiú csalogatta le a navinést, mondván hogy ez is biztosan jó buli lesz. Egy kicsit kellett őt noszogatni, mert túl sok ember között azért még mindig volt benne némi gátlás, ellenben nem akart kimaradni a közösségi életből sem, ha már végre akadtak barátai. Meg is beszélték, hogy találkoznak az udvaron, onnan pedig vállra vetett törölközőkkel, fürdőnadrágban indultak neki a rétnek, ahol vártak rájuk a medencék. Olvasták, hogy lesz ott mindenféle, színesek is, és különféle mágiával bírnak, de ennél részletesebben nem jártak utána. Menet közben nézelődtek, Áron folyamatosan felhívta Jacob figyelmét, hogy milyen sok jó csaj van odakint, és itt lenne az ideje, hogy végre csajozzon már, de Jacob csak mosolygott, ez mindig frusztrálta őt, nem sok tapasztalata volt a lányok terén.
Aztán az egyik medencéhez érve ökörködni kezdtek, szokás szerint beszólogattak egymásnak, aztán Áron váratlanul lökött egy nagyot Jacobon, ő pedig a legközelebbi medencébe esett háttal, éppen be a lányok közé, ezzel nem jócskán felpiszkálva a vizet. A csobbanás hatására nem csak hullámok keletkeztek, de ha valaki nem figyelt, akár még a vízbe is beborulhatott, nem beszélve arról, hogy a víz tetején pihenőket is jócskán tele fröcskölte vízzel.
Jacob üstöke pár másodpercig el is merült, aztán ahogy hirtelen jött fel, válla beleütközött egy gumiágyba, és sikerült majd felborítania a rajta fekvő lányt is.
- Ehhejj, vigyázz - próbálta valahogy elkapni a lányt, de nem biztos, hogy sikerült a gumiágyon tartania.
Utoljára módosította:Jacob Lehman, 2022. július 22. 19:42 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 53 ... 61 62 [63] 64 65 66 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék