32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas térElisabeth Shanes Előkészítő Mágusiskola és Óvoda

Oldalak: « 1 2 [3] 4 5 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Antal Zina
INAKTÍV


Babafarkas
offline
RPG hsz: 84
Összes hsz: 193
Írta: 2019. február 21. 11:21 | Link

Dalilah
Hálószobák


Az izgatottság és az aggodalom egy érdekes keverékével megszállt lányka éppen az éjjeliszekrényeket törli szép tisztára és pormentesre. Korábban már rakott valami rendféleséget az íróasztalán is, az ágyát pedig szépen bevetette. A rendrakós-takarítós program viszont kicsit túlmutat a szokásoson, Zina nem hagyja abba a törölgetést amíg minden felület nem csillog. Egy kis gombócka-szerűséggel a torkában pillant fel a falra, az órára, de nem is kellenek a számok, hogy tudja hogy az új lány megérkezett - már hallja is a hangokat a folyosóról. Körbekapdossa a fejét, hogy hova rakja le hirtelen a kis rongyot, és mivel úgy ítéli meg, hogy a fürdőbe kimenni már nincs ideje - ledobja, és berúgdossa az ágya alá.
Ugyan semmi garancia arra, hogy az új gyerek pont vele szeretne egy szobában lenni (ráadásul Zina is bizonytalan azt illetően, hogy ő maga örülne-e neki vagy sem), mégis ott áll üresen az a másik három ágy, és ez valahogy... Olyan rideg és kellemetlen érzés mindig mikor rájuk pillant.
Helyet foglal pöttyös ágytakaróján, és igyekszik megállni, hogy lábaival idegességében dobolni kezdjen a padlón. Kezeit combjai alá dugja, és észre sem veszi, de a szája szélét kezdi rágni. És észrevétlenül (áruló módon), azok a kis lábacskák is kezdenek szteppelni a padlón.

Dibb-dobb-dibi-dob-dob.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. február 21. 20:14 | Link

Z I N A
P u l c s i


Mint egy élő karácsonyfára, úgy vannak a táskáim rám pakolva, és eltakarják a szép szörny egyetemes pulcsimat. A hegedűm nagyon le akar csúszni, de valahogy visszarázom az eredeti helyzetébe. Egyre közeledek a szoba felé, és egyre jobban izgulok. Milyen lesz a szobatársam? Olyan mint én? Nem, az lehetetlen, nincs két egyforma ember. Bváh milyen lenne már? Engem még a gondolattól is kiráz a hideg, bár lehet hogy másnak pedig minden álma hogy legyen egy vele egyforma ember. Vagy az összes ember legyen egyforma, fujfujfuj gondolat távozz!
Az ajtó előtt a hatás kedvéért - pedig senki se lát, mi ez, egy film? - nyelek egy hatalmasat, majd benyitok. Ja igen, kopogni nem, megint elfelejtettem. A szobában egy másik lány, körülbelül velem egykorú van. Akkor ha jó helyre jöttem, ami biztos, akkor ő lesz a szobatársam, de jó! Most lehet nekem kellene megszólalni. Kicsit gondolkodok mit is mondhatnék, de a legegyszerűbb bemutatkozási forma jut eszembe.
- Öhm... - kezdem, mert megint elbizonytalanodok. Ez nem lesz túl sablonos? Na jó, Lisa ne égesd magad, gyerünk! - D-Daliah Elisabeth Payne va-vagyok, ha minden igaz az új szobatársad. - kicsit dadogok, amit nem szoktam. Leteszek pár táskát, mert már azt érzem hogy megszakadok. A hegedűm megint csúszik, és azt is leoperálom magamról, majd óvatosan leteszem a földre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Antal Zina
INAKTÍV


Babafarkas
offline
RPG hsz: 84
Összes hsz: 193
Írta: 2019. február 24. 18:59 | Link

Dalilah
Hálószobák


Még cseppet sem érzi késznek magát a találkozásra, amikor az ajtó mintegy kárörvendő nyikorgással kitárul, könyörtelenül visszarántva ezzel Zinát a valóságba. Mint akiben egy rugót húznak meg áll fel hirtelen, és tesz egy tétovácska lépést az ajtóban álló felé. Gyorsan végigfutnak a szemei a lányon, majd egy kis szusszantás után közelebb lép, és kinyújtja felé a kezét.
- Segítsek megfogni valamit? - hangja halk, de biztos. Arra számított, hogy remegősek lesznek a szavai, ezért kicsit meg is nyugszik, hogy az első benyomás talán nem is sikerült olyan rosszul mint várta. Az udvarról beszűrődő gyerekzsivaj nem nyomja el őt, mégse töri meg zavaróan a szoba csendjét. Ha a másik engedi, közelebb lép hozzá, és óvatosan segít leemelni a táskákat a nyakából-kezéből.
Amikor már egyikükön se lóg semmi ami nem odavaló, Zina észbekapva emeli egy intésre a jobb kezét.
- Szia! Antal Zina vagyok, harmadikos. - A suta kis intés után az egyszerű fekete cicanadrágjába törli a tenyereit, és egy picit hátrébb lép, hogy véletlenül se lehessen a másik személyes terében.
Újra végigpillant a másikon, akit immár nem takarnak el a táskák, így rögtön kiszúrja a logót is a pulcsiján. Szemében megcsillan a régi, gondtalan Zina, aki egymás után falta a mesekönyveket és rajzfilmsorozatokat, csak hogy utána ő maga is megpróbálja leutánozni amiket elképzelt vagy látott. Az arca ellágyul kicsit, ahogy pár pillanatra a múlt emlékei közt találja magát.
Azután amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen tűnik is el az arcáról a napsütés, és már csak egy halvány mosolykezdemény jelzi a szája sarkában, hogy pár pillanattal ezelőtt egy teljesen másik helyen járt.
- Tetszik a pulcsid - hallja kicsúszni a száján a gondolatit, mire kicsit zavartan fordul el, és mutat körbe. - Ha itt leszel, akkor... Nyugodtan válassz magadnak főhad... Mármint ágyat.
Azt nem teszi hozzá melyik az ő része - elég egyértelmű, hogy csak az telepakolva.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. február 27. 19:56 | Link

N A N A


- Igen, kérlek! - nyújtom neki a legkönnyebb tatyit. Körbenézek, egy kivételével az összes ágy üres. Csak ketten leszünk itt? Talán így jobb is lesz.
Már nem vagyok karácsonyfa, ideje volt, nincs már karácsony! Kicsit rég elmúlt, már lassan húsvét van! Jó, addig még van idő, meg idén később is lesz mint tavaly, de na.
Szóval a lányt, akivel osztozok a szobán, Zinának hívják. Oh wow, ilyen különleges nevet se hallottam még. Lehet hogy csak az én szemszögemből különleges, és itt pedig minden második lányt így hívnak, fogalmam nincsen! Még, de majd lesz. Egyszer, ha ráveszem magam valami ismerkedés szerű dologra más emberi lényekkel.
- Köszönöm. - pillantok le az említett ruhadarabra egy másodpercre, majd a lányra nézek, aki tovább beszél. Kicsit üres ez a szoba. Majd talán egyszer lesznek lakói. Az egyik táskámat fogom, és a szoba legelhagyatottabb ágyára rakom. - Lehet ez az ágyam? - na már nem azért, mert undorodnék Zinától, akinek az ágya pont a legtávolabbi pontban van, csak szeretek néha egyedül lenni. Remélem nem kell sötétben elaludni, úgy félek. Bruhh a hideg is kiráz tőle. De persze ha Zina csak sötétben tud, akkor sötétben alszunk, úgy is el tudok csak nehezebben. A fehér zaj pedig biztosan kizárva, azt talán csak az én fülem viseli el.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egervári Léda
Diák Levita (H), Harmadikos diák


Prücsök // Egérke
offline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 255
Írta: 2019. március 2. 21:09 | Link

Rizibizi
ebédlő // ebédidőben


Borsóeső. Így fogják hívni a most zajló eseményt a történelemkönyvekben. Mármint Léda fejében létező törikönyvekben, amibe Pán is jócskán beleírja majd a saját nézeteit a zöld ételekkel kapcsolatban.
Szóval a borsók repültek meg gurultak és lényegében mindegyik csak menekült. Egy sem maradt Léda villáján, és bizony az elkóborolt étel nem számít, csak ha megeszi. A verseny meg nem fog a kedvéért megállni. Vagyishogy csak akkor, ha az ellenfele evés helyett elkezdi neki összeszedegetni a menekültjeit.
- Ez így nem ér! - Durcás arcot vágva fonta össze a karjait pont úgy, ahogyan otthon szokta, ha Zalán nem enged és nem hajlnadó eljönni vele játszani. - Nem ér csalni!
Hozzá sem nyúlt a feléje nyújtott borsókhoz, még a villáját is az asztalra rakta, nehogy véletlen jogtalan előnyhöz jusson.
- Ez így nem verseny! Hol marad a kihívás? Meg a játék?
Nem ismerte a lányt. Talán új volt még, ezért nem is értette, miért nincs benn a játékban. Itt mindenki játszott. Még a tanító nénik is. Persze néha azt mondták rá, hogy tanulás, de hát lényegében az is játék volt, nem? Mármint ki kellett találni a számokat. Vagy az országokat a térképen. Hisz itt aztán tényleg minden egy nagyon nagy játszótérnek számított. Hát nem érti ez a lány, hogy itt játszani kell?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Antal Zina
INAKTÍV


Babafarkas
offline
RPG hsz: 84
Összes hsz: 193
Írta: 2019. március 10. 20:39 | Link

Dalilah
Hálószobák


Szótlanul veszi át a felé nyújtott táskát, és rakja le maguk mellé. Elégedett, az első pár mondatot anélkül váltották egymással, hogy annak valami totális katasztrófa lett volna a vége.
Ahogy Daliah körbepillant a szobán, Zina önkéntelenül hátrébb lép egy picit, hogy a másik lány jobban rálásson a háta mögött lévő részekre is. Szótlanul figyeli, ahogy megszületik a döntés az ágyak sorsáról, és bólint egy aprót a kérdésre.
- Persze - neki aztán mindegy, hogy melyiket foglalja el a másik - egész addig amíg nem ez övére fáj a foga.
Visszatéblábol a saját ágyához, és a szélére lehuppanva, baglyos lámpájának zsinórját birizgálva figyeli az új lakótársát.
Lakótárs... - próbálja Zina megemészetni az újdonságot, és nem pánikba esni a gondolattól hogy oda a saját kis kuckójának. Igyekszik nem előre aggódni mi lesz ha Daliah is itthagyja - bár akkor már lehet jobb ha nem is kezd el kötődni hozzá. Némán kavarognak az érzései, maga sem tudja eldönteni hogy mit szeretne, ha a másik lány itt maradna, vagy a visszatérhetne a magányos, de békés napjaihoz.
Gondolkodásának a háta mögött lévő ablakba csapódó focilabda vet véget. Reflexből kapja a tarkójához a kezeit - de szerencsére a labda visszapattan, nem töri át az üveget. Hunyorogva nyitja ki hirtelenjében összeszorított szemeit, és pislog az ablak felé, majd a másik lányra.
Aztán az ablakra... Aztán Daliahra.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. március 13. 18:58 | Link

L É D A


Tök furi hogy képes voltam megszólalni magamtól, úristen. Na jó, nem nagy ügy Lisa, nyugi, nem nagy- ó a franc, de nagy ügy nekem. Kész csoda hogy oké, meghallom, de még értem is amit a lány mond.
Én úgy tudtam, hogy az étellel nem játszunk, de lehet itt máshogy van. Étellel nem játszunk, teli szájjal nem beszélünk, és... most ennyi evéssel kapcsolatos szabály jutott eszembe, de biztosan van még. Jó, mi vagyok én, két lábon járó illemtankönyv? Az lehetetlen, mert a könyvek élettelen tárgyak. De nem, mert a könyvekben él valami, ami egy történet. Vagy több, attól függ milyen könyv. Nem akarok megszólalni olyan ijesztő a saját hangom. Nem szeretem hallani. Csak ha muszáj, akkor. De ha nem mondok semmit, akkor meg minek hinne? És ha megtanulnék jelelni, akkor nem kellene beszélnem! De ahj, nem tud mindenki jelelni, ki értené például az osztályból?
Csak nyugodtan a lányra nézek, és eszek, miközben a _szemeibe_ nézek. És eszek szép lassan. Most ezzel ha felidegesítem, az nem szándékos lesz, de nem tudom hogy ezzel miért idegesíteném fel. Nem, nem fogok beszélni, legalább is most nem. Nem fogok azon versenyezni hogy ki eszik gyorsabban. Vagy kinek a borsói repkednek el jobban. De ha úgy vesszük, az is csalás, ha elrepkednek a borsók, mert akkor kevesebbet eszik meg mint én, nem? Vagy nem tudom hogy azt is megenné-e? Ki tudja? Hát a lány biztosan.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egervári Léda
Diák Levita (H), Harmadikos diák


Prücsök // Egérke
offline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 255
Írta: 2019. március 14. 19:15 | Link

Rizibizi
ebédlő // ebédidőben


Szótlanul állta a másik tekintetét. Még a száját is összeszorította annyira koncentrált. Hát mit gondol ez a lány? Megkukult? Vagy nem akar beszélni vele? Vagy csak direkt fel akarja idegesíteni őt. Igen. Ez lezs tutira a megoldás. De nem is. Lehet, hogy most farkasszemet néznek. És igazából most is játszanak.
A gondolatra egészen kitágította a szemét, mintha az számítana. Nem pislogott, csak bámulta a lányt, miközben erősen koncentrált arra, hogy ne pislogjon. Már könnybe lábadt a szeme, mikör kénytelen volt becsukni a szemét. Össze is szorította, hátha akkor kevésbé érzi majd száraznak.
- Jól van már, nyertél. De a borsóevésben tutira én nyerek. Azért nem akartál játszani, mert vesztettél volna! - Erről teljesen meg volt győzödve, de már mosolygott. Csukott szemmel ugyan, de mosolygott, feltehetően arra, amerre a lány eddig ült.
Viccesnek találta a dolgot. Behunyt szemmel tapogatózott a villájáért, hogy aztgán újabb suta kereséssel próbálja meg az ételt vakon elkezdeni enni.
- Egyébként sem tudom, mi az az illegiás... - Talán allergiás. Anya azt mondta, azért prüszköl sokat takarításkor, mert allergiás a porra. Lehet vajon a lány is allergiás a borsókra? Akkor most prüszkölni fog ő is, ha megeszi őket?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. március 23. 18:20 | Link

N A N A


A táskákat lepakolva, az ágyra dőlök. Wow. Végre itt vagyok. Milyen lesz itt... úgy minden? Mi van, ha holnap már haza akarok menni? Vagy végül Bogolyfalva lesz végül az otthonom, amíg meg nem halok? Az messze van. Remélem.
Felülök, és előhalászom a táskámból a rajztömbömet, meg ceruzákat, és rajzolni kezdek. Ráérek, nem? Először csak vonalakat húzkodok, majd szépen lassan egy marionett-bábuvá alakul a firkálmányom. Érzem Zina tekintetét magamon, és ez ijesztő. Mindenki bámulni fog itt? Remélem nem.
A kezem megcsúszik, és egy fölösleges vonalat húzok, pont egy olyan ceruzával ami nem hiszem hogy kijön a papírból, mert szerintem színes, mikor az ablaknak csapódik egy labda. Már várom hogy jöjjön Isten, vagy a labda a szobába kerüljön, de nem. Még az ablak se törik be, csak nagy hangja volt.
Mintha mi sem történt volna, fogom az eredetileg hal alakú radíromat, és elkezdem radírozni a fölösleges vonalat, de nem sikerül. A vonalat kicsit meghosszabbítom, és egy másik ceruzával virágfejet rajzolok a végére. A már alaktalan radírom után nyúlok, de rosszul fogom meg, és a földre esik, majd begurul az ágy alá. Sóhajtva mászok le kiszedni onnan, de sehogy se akar sikerülni. Túlságosan is begurult. Azaz nem mérges, csak nem a szélére gurult be. Hanem középig. Na, hogyan szedjem ki? Meg kéne kérdezned Zinát, Lisa! Nem, nem nem nem, keresek valamit. Biztos van valami hosszú. A hegedűvonó, de azt nem használom ilyenekre. Csak zenélésre. A táskámban kezdek kutakodni, csak van valami, amivel kiszedhetem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Antal Zina
INAKTÍV


Babafarkas
offline
RPG hsz: 84
Összes hsz: 193
Írta: 2019. március 23. 18:55 | Link

Dalilah
Hálószobák


Kissé kínosan kezdi érezni magát, ahogy a másik lány elgondolkodva a füzete felé hajol. Ficereg az ágyon, kinéz az ablakon, végigtekint a csomagokon, de a figyelme folyton vissza-vissza kalandozik a rajzolóhoz. Hátraül egész a falhoz, és a kezébe vesz egy könyvet, olvasás helyett viszont inkább azon gondolkodik mi készülhet, amihez percenként cserélni kell a színeket. Nem mutatja, hogy megijedt volna a labdától, mire Zina megkönnyebbül - elvégre nem túl jó vigasztaló.
Amikor Daliah felnéz a jegyzettömbje felől az elradírt gurulja után pillantva, visszakapja a fejét a könyve mögé, és úgy tesz mint aki nem is bámult, csak olvasott. Egy könyvet, amiben még egyszer sem lapozott. Hupszi. Ha valaki megkérdezné, hogy miről szólt, ugyanakkora eséllyel mondaná azt, hogy Piroska és a farkas, mint hogy Elfújta a szél. A biztonság kedvéért azért vet egy pillantást a borítóra, hogy felkészülhessen az esetleges kérdésekre - Magyar irodalmi szöveggyűjtemény - hirdeti a borító. Ekkor jut ezébe, hogy holnapra el kell olvasniuk valami novellát belőle, így nekiáll átlapozgatni az egészet, hogy megtalálja a sok oldaljelölő közül azt, amire holnapi határidőt írt.
A kotorászás hangjaira kukucskál ki a könyv alatt, majd ahogy összerakja magában mi lehet a másik lány problémája, kisétál a folyósón lévő szekrényhez, és egy seprűvel tér vissza.
- Próbáljuk meg ezzel - gugol le az ágy mellé, szavait a táskában kutakodó hátának címezve.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mikola Margaréta
INAKTÍV


Keve hercegnője | Peggy
offline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 24
Írta: 2019. április 10. 16:31 | Link

Liám Love

Amúgy nem vagyok válogatós. Tényleg nem, szinte mindent megeszek, ami nem belsőség, és elém teszik. De! Nekem senki nem magyarázza meg, hogy ez a tányérban úszkáló féldöglött sündisznó evésre alkalmas dolog. Ráadásul anya azt mondta, ma BBQ lesz a vacsi, így nem is nagyon van étvágyam ehhez a valamihez. Az arcom is grimaszba torzul, ahogy belekóstolok, mert rossz, nem kicsit, hanem nagyon.
- Lee, megint kutyakaja az ebéd - panaszolom a kis vörösnek magam mellett, majd a felügyelő tancira terelem a tekintetemet. - Ezra bácsi miért akarja, hogy ezt megegyük?
A nagy kékjeimet Lia majdnemapukájára mereszten, majd ismét a cinkosomra pillantok.
- Szerinted észreveszi ha kiöntöm? - fordultam a törpe vörös felé, de nem túl feltűnően, mert Batman sem szokta elárulni magát. A kulcs a részletekben rejlik, vagy valami hasonló.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lia McNeilly
INAKTÍV


Hajóskapitány ~ Mugmaker
offline
RPG hsz: 12
Összes hsz: 19
Írta: 2019. április 10. 17:39 | Link

Bestie Love

- Briodarnach - húztam el a számat egyértelműen jelezve az egyet nem értésem. Erre azt mondanák otthon, hogy megint nincs rám jó hatással, hogy Arthur bácsival együtt olvasunk esténként mesét, de ez komolyan ilyen... nem tudom mi ez magyarul, de mint amit a végén kiöntenek és undi. A kanalamon furán, ragadós állagban marad rajta én pedig egy kicsit sem kedves felhördüléssel tolom a mellettem ülő fiú felé, aki nagyban hamizik. HA annyira kell, itt van ez is.
- Remélem Ezra vagy anya főz vacsit, mert már most éhes vagyok - tettem a kezem a pocimra meg is dörzsölve, hogy végül a poharamba szürcsöljek. - Nem tudom, de azt hallottam legutóbb, hogy új nénik fognak főzni ránk itt, remélem ők láttak is már szakácskönyvet - meséltem el, hogy mit is hallgattam ki legutóbb, majd ügyesen elhajoltam, mikor a velünk szemben ülő páros a kajával kezdett játszani és felénk pöccintették. Undorítóak.
- Nem hiszem, én tegnap is beleborítottam vééééletlenül a tálcák közé azt a levesszerű valamit, aztán nagyon megbánóan néztem és csak kaptam tőle egy pogácsát - vontam párat a vállamon, hogy aztán nevetve döntsem a vállam az övének súgva folytatva. - Szerintem ma is van nála, ha éhesek vagyunk még hazamenetel előtt.


Szótár;
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. április 18. 20:49 | Link

L É D A


Nem értem, hogy miben nyertem. Talán rájött, hogy csak idegesíteni akarom ezzel, és az is lett? Vagy nem tudom, lehet azt hitte farkasszemet néztem vele? De ahhoz nem kell megbeszélni a másikkal? Vagy lehet azt is csinálni, hogy egyszerűen csak elkezded? Ezt nem értem. Lehet hogy nem pislogtam, á mindegy.
Igen, lehet vesztettem volna. Na jó, nem lehet, inkább biztos hogy elvesztenék egy evőversenyt, mert bele se vagyok hajlandó menni egybe. Na mindegy, kit érdekel. Nem fogok belemenni egy evőversenybe sem. Mi értelme is van? Szerintem semmi, de ki tudja.
- Biztos te nyernél. Nem fogok versenyezni ebben. - motyogom talán annyira halkan, hogy nem hallja a lány. Úristen, itt a világvége, megszólaltam! Jesszus de nem szeretem a saját hangomat. Mások hangját még talán szívesen hallgatom, de csak akkor, ha én csöndben maradhatok.
Nem tudja mi az hogy illegális? Hát oké, mindegy, na. Majd meg fogja tudni. Egyszer talán, de remélem nem úgy fogja megtudni hogy valami olyat tesz. Vagy ki tudja mit hoz a jövő? Lehet hogy húsz év múlva bűnöző leszek. Lehet véletlen, lehet hogy azért mert az akarok lenni, ami nem. Nincs értelme annak, hogy valaki bűnöző. Vagy ha van, akkor nem értem. Talán megértem majd ha nagy leszek, de addig még nagyon sok idő van. Ha nagy leszek, akkor talán láthatom a színeket?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mikola Margaréta
INAKTÍV


Keve hercegnője | Peggy
offline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 24
Írta: 2019. május 7. 21:26 | Link

Liám  Love

- Yupp - helyeslek, még a szám is összepréselem a szemeim meresztve, pedig tudom, hogy a nagyi szerint ez egy nem szép arckifejezés és nem illik az olyan szép kislányokra, mint én. Más kérdés, hogy szerintem csak azért ellenzi ennyire, mert apa sokszor vág ilyen fejet és a mama még mindig nincs oda érte. Pedig...
- Nálatok van, hogy nincs vacsi? Milyen helyen élsz, Lee? - nézek rá megütközve, mert egy dolog, hogy nálunk apára rá van szólva, hogy ne adjon sütit nyolc után, csak ha családi moziest van, de megint más, mikor nem kapsz hamit egyáltalán. - A mostaniak is. De abban az volt, hogyan főzz malacoknak.
Megemelem a kanalamat, majd jó magasról visszacsorgatom a tartalmát a tányérba, így fröcsög is kicsit, de még mindig nagyon undorító, nincs is kedvem ránézni sem. Fúj. Elhúzom megint a számat. Felsikkantok kicsit, a hajam elrántva az útból, mielőtt ez az undi, felénk pöccintett izé beleakad és összeundizza.
- Szerinted van nála ma is? - kérdezem felcsillanó pillantással, mert előttem van a pogi, bár, gyakorlatilag a sportcipőm talpát is előbb rágcsálnám el, mint ezt az izét itt. Bevágom a kanalat az asztal alá egy diszkrét mozdulattal, majd lebukok utána, hogy elkússzak az asztal alatt a kijárat felé. Erre nem figyelnek a nénik. - Akkor szabaduljunk meg a bűnjelektől és menjünk vissza rajzolni, ha?
Utoljára módosította:Mikola Margaréta, 2019. május 7. 21:27 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lia McNeilly
INAKTÍV


Hajóskapitány ~ Mugmaker
offline
RPG hsz: 12
Összes hsz: 19
Írta: 2019. május 12. 17:51 | Link

Bestie Love

- Dehogy! Vacsi mindig van, csak néha nem tudom ki csinálja és hol. Ilyen meglepetés, tudod - nevettem el magam, mert bár furcsa volt, Bence is igen csúnyán nézett, mikor elsőre hallotta; nekem tetszik. Ezra aranyos, ezért van nálunk papucsa, meg köntöse, meg marad ott néha a mesémre, vagy mi vagyunk ott. Ettől még szerintem nagyon jó ember, és anya is tudom hogy ezt gondolja. Arról nem beszélve, hogy még anyánál is jobb tésztát tud csinálni. De neki ne szóljatok!
- Ezt még egy kis cocának se adnám. Ártottak ők valakinek? - fintorogtam még egy sort, de aztán csak mély levegővel megittam az innivalót, mire a hasam morogni is kezdett egészen hallhatóan. Éhes lennék, de nem erre. Ki tudna erre az lenni? Nagyon nagyon undi. Mint a felénk repült fura, zöld darabka. Pont jól időzítettünk, így közöttünk a földre pottyant, fúj.
- Nagyon remélem, de ennél csak jobban járhatunk - billentettem az állam a tányér helye felé, mert ugye én azt továbbadtam a szőke fiúnak mellettem. Mire felfigyelek pedig már az asztal alól beszél nekem Peggy én meg a szám elé véve a kezem nevetgélek és véletlen elkönyökölök egy villát az asztal alá, majd gyorsan ott is termek. de fel nem veszem csak arrébb rúgva mászok a szőke barátnőm után. De fura cipője van annak a srácnak. Az egy rózsaszín medve rajta? Mutogatok is Peggynek nézze már meg, aztán megijedek mikor hallom az egyik felügyelő néni hangját.
- Igyekezzünk! Tetszik a rajzolás, úgyis ki kell még színeznem egy rajzot, amit ajándékba csináltunk Cel nénivel.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mikola Margaréta
INAKTÍV


Keve hercegnője | Peggy
offline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 24
Írta: 2019. június 13. 13:59 | Link

Liám Love

- Nálunk vagy anya főz, vagy apa rendel, szóval nem túl meglepő. De az is nagyon finom - bólogatok lelkesen, mert a múltkor is a KFC-ből hozott haza csirkét, hogy anya nyugodtan tudjon velünk Amerika Kapitányt nézni. Mi ez, ha nem szerelem?
Elgondolkodtató, hogy a cocák ártottak-e bárkinek is, de gondolom nem, van, aki háziállatként tartja, mintha muszáj lenne.
Nem hiszem, hogy ez normális dolog, nagyok, büdik és azt hallottam, ha az embernek olyan szaga van, akkor meg is eszik.
- Nem tudom, én nem szeretem őket - ráncolom a nózim kicsit, mielőtt körbenézné. Hát ennek a fele se tréfa, ez az ebéd kritikán aluli. Ez egy szuperhős után kiált.
- Ugye nincs a hajamban? - egyből el is kezdem borzolni a tincseim, nehogy az legyen, hogy benne ragad és valami undorító lény fejlődik belőle, mikor este vízzel érintkezik.
Az asztal alatt már biztonságban vagyunk, minden sokkal jobb itt, ha a büdös cipőket nem vesszük. Volt az a fura is a medvével, amire meregetem kicsit a szemem Liára, de aztán mászom is tovább.
- Milyen rajzot? - kérdezek vissza, de gyorsítok, mielőtt még valamelyik néni elkezd itt lent keresni valamit.- akkor megkeressük Ezrát? Ő most neked micsodád amúgy?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lia McNeilly
INAKTÍV


Hajóskapitány ~ Mugmaker
offline
RPG hsz: 12
Összes hsz: 19
Írta: 2019. június 13. 17:20 | Link

Bestie Love

- Igen, Arthur bácsi, mikor befut, ő is mindig zacsis kaját hoz, szerintem ha ezt Ezra tudná, tökre nagyon kitiltaná. Még tésztát se veszünk ám boltban mióta így - mutogattam a kezemmel neki, hogy hát össze vagyunk állva, mint a legók vele anyukámmal. Sok dolog máshogy ment, de olyan jól máshogy. Sokat szomorkodott szerintem a mama azon, hogy el kellett költöznünk, biztos neki is hiányzik onnan minden. De itt jó a munkája, sok barátja is van, közel vannak az unokatesóim is. Én már látom, hogy ez jó.
- Szerintem minden állatot lehet szeretni, de most nem az undikra gondoltam. Van ám belőlük ilyen kicsi - mondtam, de félbeszakított minket pár kajadarab, úgy szó szerint, így fintorogva rázogattam a kezem, mintha lenne rajta valami, majd ingatva a fejem megnéztem Peggy haját. Szerencsére nem volt benne semmi.
Nem volt baj azzal, ha valahonnan meg kellett lépni, de értem már, miért mondja anya, hogy jó, ha zoknit is cserélek néha, nem csak benti cipőre cserélem az utcait. Mászás közben sajnos nem tudtam befogni az orrom, így csak igyekeztem gyors lenni, amennyire csak lehet. Miért van egy fiúnak rózsaszín pöttyös zoknija?
- Tudod, mutattam a Bencénéset, megint csináltam egyet, megmutatom, szerintem fel fogod ismerni - vigyorogtam rá olyan nagyon cselesen nézve, hogy aztán lassan elérjünk az asztalok vége felé. Hála az Istennek. - Keressük... a mi? Hát... ez egy kicsit bonyolult. Szerintem anya szerelme, az meg ugye akkor olyan pár, aki egy családnál az apa, nem? Én ezt megkérdeztem tőle, hogy ő az apukám lett-e, de csak nagyon néztek és senki nem felelt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mikola Margaréta
INAKTÍV


Keve hercegnője | Peggy
offline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 24
Írta: 2019. szeptember 25. 01:06 | Link

Liám  Love


- Akkor mit csináltok a tésztával? Mi van tészta helyett? - Tökre nem értem mit akar ebből Lia kihozni, pedig mi aztán tényleg legjobb barinők vagyunk, meg nagyon értjük egymást. De hogy lehet tészta nélkül enni?! Best. Ever.
Már épp válaszolnék a cocás dologra, de végül nem teszem, mert el kell rántanom Liát egy nagy falatnyi krumpli elől. Nem is volt ma krumpli! Honnan szedték?!
Én is mászok utána nagy lelkesedéssel, a szagok azok nagyon rosszak, vissza is tartom a levegőt, ahogy kúszok tovább, meg is bánom az életem is. Anyának igaza van, olyan munkát kell keresnem, ahol az emberek nem izzadnak.
- Biztos, igazi művész vagy - bólogatok. Én kevésbé vagyok az, inkább a műszaki dolgok érdekelnek, apa elég büszke is rá. Kb mindenre. Aztán Ezrára terelem a szót, nagyon érdekel, hogy ők most micsodák is. Lia megérdemelne egy nagyon rendes, kedves apukát, mint az enyém is. Persze, őt nem adom senkinek, ő a sajátunk.
- Akkor biztos az. Mi is apának hívtuk Kevut, akkor is, mikor még nem mondták, hogy ő az. Anya mindig nagyon csúnyán nézett - nevetek fel kicsit, majd felkelek és a kezeim zsebre vágva nézek körbe. - Szóval merre megyünk? Lia! Ez egy veszélyes zóna. Mindenhol őrök és csapdák.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lia McNeilly
INAKTÍV


Hajóskapitány ~ Mugmaker
offline
RPG hsz: 12
Összes hsz: 19
Írta: 2019. október 22. 11:56 | Link

Bestie Love

- Ezrás tésztát. Mármint nem belőle, hanem ő csinálja. Szokott mindenfélét, múltkor masnikat is csinált nekem - meséltem el nagy lelkesen, mert erre múltkor el is felejtettem kitérni. Eléggé szeretek minden ilyen kaját, és már eléggé uncsi volt hogy mindig kocka, vagy hosszú, vagy az a kagyló. Azt nem igazán kedvelem, de ez a masnis, uh, szóval az tökre jó.
Az arcom nagyjából úgy nézhetett ki a krumplira, mint Bencéé, mikor elsőre jött át és nem csak én meg anya voltunk otthon. Ha ez a kaja, amit annak nem neveznék ebből készült. Néha beazonosíthatatlan. Én nagyon várom már az új szakács néniket, akikről Hannah néni meg Ezra beszéltek. Mondjuk ahogy elnézem a padlót néhol új takarító se ártana, meg vagy huszon csomag illatosító. El is húztam a szám próbálva csak ott venni levegőt az orrom helyett. Ez nem nózibarát.
- Nem tudom, Arthur bácsi szerint, bár már régen láttam, nekem biszinisz néninek kell menni - kerestem a szót, de biztos ilyesmit mondott. A lényeg a komoly munkán volt, ahol lehet rajzolni, de csak hobbiként, cserébe bármit megtehetek a világon. És vehetek magamnak bármit, engedélykérés nélkül!
- Mert szerinted Ezra az apukám? Mármint persze, az, vele lakom, ő olvas este mesét, ő takar be, vele sütünk és fésüli a hajam is. Mármint...  - álltam meg egy pillanatra mert ez a mi derül ki meg mi nem most tökre megzavart.
- Menjünk a fal mellett, arra nem néznek olyan űrűn, és közel az ajtó!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mikola Margaréta
INAKTÍV


Keve hercegnője | Peggy
offline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 24
Írta: 2019. október 27. 02:51 | Link

Liám  Love

- Ő csinálja a tésztát? Ha az övé a legjobb, akkor miért nem eszi mindenki azt? - kérdezem, elég lazán, mert hát, imádom a barátnőmet, de nem hiszem, hogy ha Ezráé a legjobb tészta a világon, miért nem eszi mindenki azt? Ez azt jelenti, hogy mindenki ostoba, Liáékon kívül? Én nem akarok ostoba lenni. - Nem adja el? Mármint, anya biztos venne tőle.
Anya nagyon jó, mikor vásárol. Meg apa is, persze, imádom, mikor hazajönnek a nagy shoppingból és van nutella meg monte. Azok nagyon finomak, bár igazából, bármi jöhet, ami mogyorós. Hol tartottam?
- Miért? A művészek is megélnek valahogy. Legalábbis, apa azt állítja, ő élet-művész. Akkor szerintem ők jól keresnek. - Egyértelműen. Nem is tudom, hogy lehet nem szeretni az apukámat, mikor olyan szépen néz, meg néha ad fagyit vacsi helyett, ha tudja, hogy anyának jó napja van. Talán nem a miénk a legjobb tészta, de az én szüleim a leglazábbak. Vajon Batman is így gondolta, mielőtt az övéi le lettek puffantva?
- Akkor ő kell legyen? Ki más lenne? Ne legyél buta! A mamáék nekem is magyaráztak valami szőke békáról, hogy herceg. De nem az. Ott hagyta anyát - nézek rá komolyan, az ilyenek nem valók apukának, az övé sem, egyértelműen Ezra az, akárki is legyen a másik, az imposz...izé.  - Uh jó ötlet!
Neki is simulok a falnak és lassan, kémes filmbe illő mozgással sétálok a fal mellett, sokszor Lia felé nézve. Ez a mi életünk. Imádom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lia McNeilly
INAKTÍV


Hajóskapitány ~ Mugmaker
offline
RPG hsz: 12
Összes hsz: 19
Írta: 2019. október 27. 23:27 | Link

Bestie Love

- Ezt már én is kérdeztem tőle. Aztán hümmögött, és azt mondta ez igaz - vontam a vállamon. Nem mindig értem a felnőtteket, még azt a kettőt se, akivel minden egyes nap beszélek a fontos dolgokról. Múltkor elmeséltem például, hogy mennyire szép gyomrost adott Peggy a fiúnak, aki a haját húzkodta. Azt mondjuk nem tettem hozzá, hogy eközben én fogtam le a csoporttársunkat, mert ő nagyon hadonászni akart és erősnek hitte magát. Amíg én itt vagyok csak senki ne bántsa a barátaim. Undik ezek a fiúk, ha mind ilyen, remélem sosem kell velük foglalkozni. Az utolsó rendesek biztos hogy Peggy apjáéknál voltak, meg Ezra és Bence osztályában. Azóta mind ilyen undi selejt. Peg tesója is néha tök fura. - Nem tudom, de lehet most már fogja. Már csomagolt is el, nem csak elhasználósra csinál.
Én örülnék neki, ha Ezra tésztája sok helyre eljutna, mert amit csinál, azt bűn lenne eltitkolni mindenki elől! Persze mondjuk annak a Ricsinek az egyik osztályból nem járna, ő tökre otromba, meg szerintem annak a Sziminek se, aki mindig kicsúfolta a szeplőim. A többiek vehetnének, megengedném tökre.
- Anya azt mondta hogy autókat szerel, most akkor mit dolgozik az apukád? Azt is mondják tanár bácsi - összezavarodtam kicsit, de tudom, hogy Peggyéknél rengeteg mindent dolgoznak a szülei. Az anyukája is menő nagyon. Repül is, tanár is, meg ott az a szép, sok könyves bolt is.
- Ez bonyolult, én nem tudom, hogy miként működik. Mármint... a legtöbb mesében van egy király meg egy királynő, és megszületik a herceg vagy a hercegkisasszony. Mi van, ha a király már nincs, mert... messze elment. Csak úgy jön új király? Vagy a  régi nem az?
Annyi meg még annyi kérdésem volt, de Peggy olyan okos, lehet tudjuk együtt a választ, vagy megtaláljuk. De most fontosabb teendő volt, így annyira a falnak simultam, a hajam még fel is töltődött kúszás közben és így állt minden irányba, vicces volt, összenéztem a barátnőmmel és el is kuncogtam magam, de csak halkan. Már majdnem kint voltunk! Pár lépés!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mikola Margaréta
INAKTÍV


Keve hercegnője | Peggy
offline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 24
Írta: 2019. november 23. 12:56 | Link

Liám  Love

- Akkor? Mire vár még? - kérdezem felvont szemöldökkel, mert nem logikus. Ha az övé a legjobb tészta, akkor kezdenie kéne vele valamit. De nem tudom, hogy ez hogy megy a világban, nem hiszem, hogy csak úgy bezacskózod a kis termékedet, aztán beviszed a boltba és felrakod a polcra. Még akkor sem hiszem, hogy működőképes, ha nyomtatsz magadnak árcímkét mellé. - Uh, az jól hangzik, én örülnék neki, ha sikerülne.
Aztán lehet, hogy Ezra majd ilyen tökrehíres szakács lesz, mint az a Jamie? És újságokban fog szerepelni, ha meg megkérdezik tőle, ez hogy is történt, csak büszkén kihúzza magát és rámutat Liára. Én adnám.
- MINDENT. Apu egy szuper...hős. Nem mondhatom ki, hogy Man, mert akkor nincs tévé egy hétig. De igen, autókkal is dolgozik, meg tanár is, meg van valami kertje Tim bácsival... nem teljesen értem - rázom meg a fejemet. Sosem vitt el se az autókat megmutatni, se a kertet, de lehet, hogy ennek a fura német az oka. A múltkor is beszélt valami kacsákról, hogy mennyire gonosz és kiállhatatlan teremtmények, aztán meg bejött a barátnője _Daisy_.
- Hú, ez bonyi. Lehet, hogy utána kéne olvasnunk anya boltjában, ott tuti sokat lehet tudni a királyokról. De szerintem olyan is van, hogy elkergetik a trónról, mert rossz uralkodó, akkor már nem király, nem? - ráncolom a homlokom, megvakargatva a csuklómat, de nem lettem okosabb ettől. Lehet, hogy jobban kellene figyelnem a töriórákon. Vagy úgy mindegyiken. Én is a falnak simulva kúszok kifelé, mikor árnyék vetül ránk és az ismerős torokköszörülést követően, összefont karral bámul le ránk Ezra.
- Hova-hova lányok?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lia McNeilly
INAKTÍV


Hajóskapitány ~ Mugmaker
offline
RPG hsz: 12
Összes hsz: 19
Írta: 2019. november 24. 23:22 | Link

Bestie Love

Hiába vonogatom a vállam, az egyetlen dolog, ami biztos, hogy erre csak Ezra tudja a választ. Nagy tervezésben van mifelénk valaki mindig, szerintem annyi a dolga nem volt ideje. Igazgat Hannah nénivel itt az előkészítőben, sokat tanít a másik iskolában is, meg van egy háza. A sárga, mint régen anyának. Nagyon hasonlítanak, én nem is igazán értem régebbről hogy nem ismerték egymást.
- Én is, remélem most már fog is - tettem még hozzá, ahogy ügyesen kommandóztam tovább kifelé. Azt nem lehet elvenni se nem tőlünk Peggyvel, hogy ha értünk valamihez, akkor az a lopakodó! Múltkor Adrit is tökre legyőztük benne, mert Grace néni csak őt vette észre, minket meg nem. Jól ki is nevettük. Nem volt boldog. Mondjuk akkor sem az, mikor mi itt is rákenjük a dolgokat.
- Szuperhős? De ugye nem köpenyes? Múltkor elolvastam a könyvet, tudod, amit hoztál nekem. Na, láttam benne mennyi baleset van ezekből. Nem lenne jó, ha rosszkor esne el vagy hasonló! Ugye megmondtad már neki? - néztem a barátnőmre, mert én elismerem tökre nagyon mennyire ügyes apukája van, de mindenkinek jó óvatosnak lenni. Én is minden reggel úgy köszönök el anyától is, mikor megy a sárkánokhoz, hogy mindig jól kösse be a cipőjét, ha van fűzője, illetve az sem árt, ha nem húz nagyon hosszú szoknyát.
- Kertész is? Tim tudom hogy szereti a virágokat, jóban van ugye Ezra bácsi gyerekeivel, hallottam már - bólogattam nagyokat, mert Stella is mesélte, meg Dávid is, mikor összeültünk együtt vacsorára. Nagyon nevettem, mert az elsőn furán kínosan viselkedett anya meg apa is. Ezrapa.
- Olyankor újat koronáznak, és akkor a királyság, a király lánya meg a neje is az övé? - néztem rá nagy szemekkel, majd fordultam volna, hogy sikeresen meglépjünk és meg kellett torpanjak.
- WC-RE - kiabáltam szinte rá ijedtemben, ez tökre jó válasz! Oda is siet az ember, meg miért érdekelne bárkit az ok, ugye? Néztem is Peggyre, hogy erősítsen meg.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Bánki Barnabás
Független varázsló, Vendéglátósoffline
RPG hsz: 228
Összes hsz: 649
Írta: 2019. november 25. 17:33 | Link

Ophelia
70.neked
Én attól még  Love


Csak, hogy összegezzük az elmúlt napjait. Övé lett a Félszemű, amivel rohadtul nem tudja, hogy mit kellene kezdenie, most döbbent rá igazán, hogy mennyire elhamarkodott döntés is volt az.
Akkor a legjobb barátja pofán verte egy hatalmas nagy félreértés miatt, ráadásul a munkahelyének udvarán, ezzel az amúgy is kevés tiszteletet még jobban elásva úgy majdnem mindenki előtt.
De a legnagyobb probléma az életében az, hogy még mindig gyökér. Elbánkizta, de ezt most olyan rendesen, hogy tudatában van annak, ebből nem lesz visszaút. Pedig akarná. Nagyon. Értette a nő minden szavát, de a betolakodó férfi kisugárzása és szájalása olyan szinten kerítette más állapotba, hogy a meneküléssel elcseszte. Pedig neki csupán nem volt kedve kinek nagyobb a fasza játékot játszani. Ment a nő után. Egyből nekiiramodott, de hiába. Hűlt helyét találta ahogy átlépte a pizzázó küszöbét.
Három nap telt el. Minden három nap kereste. Mindenhol, de csak üres falakba ütközött. Viszont Bánki, mégha puhapöcs is, ha bocsánatkérésről van szó nem adja fel. Főleg, ha a másik fél ilyen rövid idő alatt úgy itta be magát a bőre alá, hogy szinte fájdalommal jár számára az, ahogy le akarja vakarni.
Nem is akarja.
A nő szerencsétlensége az, hogy egy helyen dolgoznak, s vannak olyan időpontok, amikor egyszerre vannak jelen a tanoda falai között. Bánki úgy dönt ezt használja ki, s amikor Ophelia befejezi az osztályával az órát, ő bizony az utolsó diák távozásával belép a terembe és becsukja maga mögött az ajtót.
- Ophelia - köszörüli meg a torkát, de egyetlen egy lépést sem tesz a nő felé. Pedig akarna, ó de még mennyire. Azonban tanulva az utolsó találkozásukból jobbnak látja, ha marad az ajtóban. Így a nő maximum az ablakon keresztül távozhat.
- Nem kell semmit mondanod, csak hallgass meg és már itt sem vagyok - nem hozott csokit, se virágot, semmit. Eszébe jutott a pizza és hogy abból kellene csokrot összeállítani, de ezt az ötletet akkor vetette el, mikor emlékeztette magát, hogy a végzetasszonnyához készül, aki jelen pillanatban nem biztos, hogy értékelni a gesztust.
Utoljára módosította:Bánki Barnabás, 2019. november 25. 18:03 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ophelia Carolina Brown
INAKTÍV


Brownie
offline
RPG hsz: 269
Összes hsz: 608
Írta: 2019. november 25. 18:38 | Link

Bánki Barnabás - mindig összezavarsz

Sűrű napok állnak a hátam mögött. Alapvetően úgy indult az egész, hogy totálisan elveszettnek éreztem magam azután, ami a Félszeműben történt. Csak kimentem egy szelet pizzáért és ott kötöttem ki, hogy Barnabást elvesztettem, az az istenverte véla meg megint felütötte a fejét, ráadásul még vetkőzni is neki állt, mint minimum egy divatbemutatón lenne, ahol az volt a forgatókönyv hogy leöntik és akkor uccu neki, meg kell szabadulni a ruháktól. Az elmúlt pár nap csigalassúsággal telt. A kialvatlanság megint felütötte a fejét és a Romániában eltöltött két nap sem könnyítette meg a helyzetet, mert elég sok minden szakadt a nyakamba.
Lassan pakolászom össze a papírjaimat, miután a diákok kiviharzanak a teremből, és semmi másra nem vágyom, mint egy hatalmas bögre kávéra, és egy kiadós alvásra. Remélem tisztában van azzal mindenki, hogy mennyire megérdemlem mindkettőt, így a gondolattól kissé feldobódva mosolyogva pakolgatok tovább, majd elégedetten csapom hónaljam alá a papírhalmot és veszem fel táskámat, hogy elinduljak. De az ajtó zárja kattan, én pedig értetlen nézek az ajtót támasztó férfira, aki az eddig megszokottakkal ellentétben Opheliának hív. Valamiért összeszorul a szívem ez miatt, és egy szomorkás mosoly is felkerül ajkaimra, de a férfira tekintek.
- Barnabás - táskámat visszateszem az asztalra a papírhallommal együtt, majd öles léptekkel indulok el az asztal széle felé, hogy megtámaszthassam csípőmet rajta és érdeklődve tekintsek a férfira.
- Rendben - bólintok egy határozottat. Kezeimet keresztbe fonom magam előtt, teljesen semleges arccal várom, hogy a férfi megszólaljon. Legszívesebben üvöltenék vele, amiért ezt csinálta, amiért elrontotta az egészet, de nem teszem. Csak türelmesen ülök és várom, hogy neki kezdjen. Ennyi időm még van, és ennyit még meg is érdemel. Legalább a lehetőséget kapa meg, hogy megmagyarázza vagy elmondja mit miért tett, mert ugye, ez annyira nem volt nyilvánvaló, amikor az étterembe ott akart hagyni, nem is egyszer.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bánki Barnabás
Független varázsló, Vendéglátósoffline
RPG hsz: 228
Összes hsz: 649
Írta: 2019. november 25. 19:22 | Link

Ophelia
Bár életed végéig tehettem volna ezt.
Köszöntem.  Love


Egy pillanatig némán nézi a nőt, mielőtt felfedné magát. Gyönyörű mint mindig, s bár nem sugárzik annyira, a férfi biztos benne, hogy ugyanúgy magára vonja mindenki figyelmét mint máskor. Barnabás. Hallja nevét a nőtől, melyet tulajdonképp mindig is utált. Otthon csak akkor hívták így, ha valami rosszat csinált, ám mikor a nő így szólította az mindig tetszett neki. Ő nem meri Carolinaként szólítani, hiszen úgy érzi erre a jogot végleg elvesztette. A nő beleegyezése majdhogynem meglepetésként éri, hiszen valami hurrikánra számított leginkább, így egy pillant erejéig csak áll ott, mint egy újszülött bárány és les maga elé.
- Szeretnék bocsánatot kérni mindenért. Elég sok idő után te voltál az első, aki felé mertem bármilyen lépést is tenni - talán távolról kezdi. Talán csak azt kéne mondania, hogy sajnálom, köszönök mindent, légy jó. De arra ő nem képes és úgy érzi, hogy azzal nem is igazán lennének sokkal előrébb. Így hát folytatja.
- Azt hiszem annyira elvitt magammal a gondolat, hogy egy ilyen nő esélyt adott nekem, hogy túlzottan belelovaltam magamat abba, ami még nem is volt - hátát az ajtónak dönti, kezeit tehetetlen zsebébe csúsztatja, de tekintetét le nem veszi a nőről és annak vonásairól.
- Aztán jött Bözsi nénje meg a hülye pletykái, amiben kifejtette, hogy tegnap még ezzel láttak, előtte azzal. S bár tudtam, illetve tudom most is, hogy nem ilyen vagy, amikor megjelentél a pizzázóban az éjszaka… Egyszerűen úgy éreztem, hogy elárultak. Hiszen ki megy éjszaka pizzáért a volt isten tudja mijéhez zárás után? - tárja szét tehetetlen a kezeit, de a kérdésre nem vár választ, hiszen folytatja. - Felfogtam mikor mondtad, hogy csak éhes vagy, azt is, hogy kellek, hogy minden faszság ellenére amit ott mondtam adtál volna egy esélyt, aztán jött az a.. - nem illeti jelzővel, nem akar káromkodni, bosszankodni. - Azt hiszem a frusztrációm i betűjének pontja volt, hogy éppen akkor megjelent. S nagyon úgy tűnt, hogy ő is egy újabb remek ismerős. És igen. Tudom, hogy múltbéli kalandok és egyebek nem azok, amiket én vagy bárki számonkérhetne rajtad, de istenem annyira rosszkor jött - sóhajt, igazából mondanivalójának se eleje se vége, de azért megpróbálja végre kinyőgni, amit akart, hogy ne húzza a nő idejét.
- Nem volt jogom. De igenis féltékeny voltam. Nincs jogom de az vagyok, s hiába nem lesz már soha, de ha meglátlak majd egy szerencsés férfi oldalán, akkor a torkom mindig össze fog szorulni - őszintén beszél, mindig is úgy beszélt a nőhöz, soha nem kertelt, soha nem hazudott. Bánki ilyen, egyszerű, de úgy tűnik, hogy a szőkeségért akár még túl heves is képes lett volna lenni.
- Na mindegy. A lényeg, hogy sajnálom. Sajnálom, hogy az első nemrandin nem kapcsoltam időben. Sajnálom, hogy a másodikon Karola ott volt, sajnálom hogy a pizzázóban úgy elszállt az agyam. De leginkább azt sajnálom, hogy úgy viselkedtem veled, amit te soha nem érdemelnél meg. Egy fantasztikus nő vagy, akit ha az ember megismer soha nem akar elereszteni. S bár nekem csak egy aprócska szelet jutott belőle, de nagyon remélem, hogy az a férfi, aki majd olyan szerencsés lesz, mint én voltam pár napig/hétig, nem bánkizza el. - ellöki magát az ajtótól. - Érted bármikor újra benyalnék pár ütést - nevet fel keserédesen, s ezennel zárja beszédét. Úgy érzi kiadott magából mindent, s habár ettől a nő nem lesz már az övé, legalább nem volt annyira beszari, hogy ne kért volna bocsánatot.
Utoljára módosította:Bánki Barnabás, 2019. november 25. 19:27 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ophelia Carolina Brown
INAKTÍV


Brownie
offline
RPG hsz: 269
Összes hsz: 608
Írta: 2019. november 25. 19:56 | Link

Bánki Barnabás - bárcsak

Várok. Türelmesen. Egészen addig a cipőm orrát nézem, amíg meg nem szólal a férfi, és még akkor is, amikor meghallom a hangját, de amiket mondd, amiket felfed előttem arra késztetnek, hogy felnézzek. Elkapom a tekintetét, vagy ő az enyémet, igazából nem is lényeges, mert itt most csak az számít, amiket mondd. Őszintén, végig a tekintetembe nézve, egy másodpercre sem engedve azt. És hogy én mindeközben mit teszek? Bámulok rá, felidézem az első nemrandinkat, ami végül mégis az lett, pedig egyikünk sem tudott róla, de a szende Barnabás eljutott odáig, hogy megcsókoljon, hogy nyisson felé. Aztán jött az első igazi randi, amit elfelejtett, de így is a legtöbbet hozta ki belőle, annak ellenére, hogy egy másfél éves kislány trollkodott körülöttünk megállás nélkül, egy leheletnyi időt sem hagyva arra, hogy esetleg egy pillanatban elmélyüljünk. Egészen addig, amíg el nem ment aludni, én pedig Barnabás karjaiban találtam magam, az őszinte tekintetében, amit ha az ember akarna sem tudna elfelejteni. Ezek mind olyan emlékek, amiket az ember nem akar elfelejteni, amiket meg akar tartani magának, én mégis arra vágyom, hogy egyszer kiürüljenek a fejemből minden jóval és rosszal együtt.
Mert az ominózus este tett tönkre mindent. Amikor éhes vagy, és felnőtt emberként elmész egy másikhoz kajálni, de nem azt találod ott, akire számítasz, végül az egész oda lyukad ki, hogy kurva vagy, mert a néni, aki ezt mondta olyan hiper megbízható, hogy lehidalsz neki. És mindezt miért? Mert élem az életem úgy, ahogy nekem tetszik, és az emberek arra hagyatkoznak, amit látnak. Egy öregasszony miatt kötöttünk ki itt, mert a véla is feltűnt, aki azt hiszi övé a világ, és volt pofája bejönni az étterembe, hogy belekontárkodjon más dolgába. Ami mondjuk jelen esetben egész jól jött, mert végül is segíteni akart - ez tényleg elhangzott? -, de nem sikerült neki sem. Én pedig a legjobb megoldást választottam; eljöttem. Nem voltam már kíváncsi a rágalmakra, amiket kaphatok, amiket Barnabás olyan nagy szeretettel elhitt, majd a fejemhez vágott.
Az utolsó mondatra felkapom immár lehajtott fejemet. Ütést? Annyira belemerültem a gondolataimba és a jégkirálynő szerepbe, hogy fel sem tűnt Barnabás arcán mekkora monokli és véraláfutás éktelenkedik. Összeszűkült szemekkel nézem, és itt van előttem, de elhinni nem tudom. Mégis ki és miért verte meg? Nem mintha jogom lenne már tudni, vagy egyáltalán érdeklődni eziránt. Mélyet sóhajtok.
- Köszönöm - halványan elmosolyodom, és ellököm magam az asztaltól pontosan akkor, amikor Barnabás löki el magát az ajtótól. Hátat fordítva a férfinak kapom fel a papírhalmot, amit a táskámba gyűrök. Talán tovább is tart, mint valójában kellene neki. Összeszorított szemeimet kinyitom végül, és ugyanazzal a halvány mosollyal fordulok meg, hogy elinduljak felé. - Köszönöm a bocsánatkérést, Barnabás, igazán jól esett. És köszönöm a nemrandit, majd a randit, felejthetetlen volt mindkettő. Ne emészd magad, mindketten hibáztunk ebben - óvatosan lépek hozzá közelebb. - És nagyon remélem, hogy találsz majd egy olyan nőt, aki nem ad neked okot a kétségekre, és elfeledteti veled, hogy mi volt velem. És ne verekedj, mert az a Barnabás, akit én ismertem meg, szavakkal oldja meg a problémákat, nem ököllel - lágy csókot lehelek arcára. Lélegzetem visszafojtom, mert véletlenül sem akarom elveszteni a maradék erőmet, ami legalább eddig kitartott mellettem, de ha megérzem illatát, nincs esélyem. Mosolyogva lépek el mellette, és nyomom le a kilincset, majd kilépek a teremből, az ajtót nyitva hagyva magam után. Nem a tanári felé sietek, nem a kávézó felé, hanem haza. A kis lakrészbe, ahol mindent kiengedhetek magamból.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Tánya
Házvezető-helyettes Navine, Tanár, Végzett Diák, Előkészítős tanár


Örök főnix
offline
RPG hsz: 308
Összes hsz: 1270
Írta: 2019. december 8. 17:44 | Link

B.B.
ZeneMár amikor megkérdeztem tudtam, hogy fogalma sincs, milyen tárgyakat tanítok. Pontosan ezért is ment bele a dologba olyan gyorsan. Elég volt egy kicsit győzködnöm, hogy a gyerekek mennyire szeretik, és hogy példát mutatna ezzel nekik is, és azonnal igent mondott. Gondolom akkor kezdhetett valamit sejteni, amikor előtte való nap egy üzenetet hagytam az asztalán, hogy mikorra jöjjön a tornateremhez. És persze azt is írtam neki, hogy hozzon váltóruhát.
Leggingsben és egy laza pólóban sétáltam az ajtóhoz, aminek vállat lecsúszott a karomon, így kibukkant alóla a színes top, amit viseltem. Bent elkezdtem a technikát felszerelni, hiszen erre az alkalomra új zenét hoztam a törpéknek. Mondjuk annyira nem is törpék már, hiszen tizenkét évesek. Kisebbek közé nem mertem volna Barnabást betenni.
Elindítottam a dalt, és újra konstatáltam magamban, hogy imádni fogják ezt a számot. Felhangosítottam, és a tükrös rész elé álltam, hogy elpróbáljam még egyszer, mielőtt megjönnek a lurkók. Kezem rutinosan mozgott, testem minden ütemre pontosan rezdült. Ezerszer elpróbáltam már a táncot, hiszen nem most találtam ki. Már régóta szerettem volna megtanítani nekik, csak volt az a rész, amit párosan kell, és eddig senkit nem akartam ezzel zargatni. Most is, amikor az jött, letáncoltam az én részem, de olyan hiányosnak éreztem. Kellett nekem Barnabás ehhez. Akkor nézett ki igazán jól ez a koreográfia.
Hozzászólásai ebben a témában

K  E  R
|2016 tavasz legszimpatikusabb újonca|2017 Legszebb neve (Szombat Annával)|2017 Legszebb főnixlány|2021 Év tanára|2021 Év HVH-ja|20
Angyal Odett Abigél
Független boszorkány, Végzett Diák


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
offline
RPG hsz: 204
Összes hsz: 441
Írta: 2020. március 4. 10:15 | Link

Myra
Ruházatom
A tornateremben

Senki sem mondhatja, hogy nem fényesítem a cseszett karmámat, hiszen az elmúlt négy órában mást sem csináltam, csak gyerekeknek énekeltem, mintha fizetnének érte. Igazából nem. Senki sem fizet ezért, de reggel olyan szinten összevesztem valami nyolcadéves ki ha én nem lánnyal, hogy állítólag megkarmoltam a nyakát. Pedig tudom, hogy nem. Elismerem, hogy utána szívem szerint megismertettem volna a karmaimmal, de visszarántottak, még mielőtt balhé lett volna. Ahj, hát így hogy hiszi majd el Kazi, hogy tényleg nem szoktam verekedni? Csessze meg a világ!
A négy lement óra után most szépen meg kell várnom, amíg Emily végez, és nem ülhettem bent az óráján, mert valami tanfelügyelet vagy ki a halál ül bent, és nézi, hogy képes-e órát tartani. Hát öcsém, valamire csak megadták neki azt a diplomát. Szóval nyilván van benne annyi, hogy egy füzetből fel tud olvasni pár sort. Tudoooom, a tanítás nem ennyi. De most piszkosul nem izgat.
A tornaterem közepén fekszem a hajam szétterülve közülöttem, kezemben toll és füzet, ha már egyszer nem tudok mihez kezdeni, akkor legalább próbáljak valami dalszerűt írni. Persze mindaz, amit leírok, nem tetszik, áthúzogatom, újrakezdem, majd a végén mérgemben elhajítom a füzetet, mintha ő tehetne arról, hogy minden szar. Nyűgös vagyok, éhes, és nem vígasztal a tudat, hogy csak fél óra múlva kapok enni. Én MOSTAKAROK!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5648
Írta: 2020. március 4. 10:33 | Link

Ordas Abigél
sportosan

Most, hogy vége a tanulmányainak és hivatalosan is végzettnek nyilvánították, a második diplomájával a kezében úgy hagyja maga mögött a hivatalos ügyeket, mint annak a rendje. Az idejét és energiáját arra fordítja, amit igazán szeret. Ez pedig a sport, na meg a modellkedés.
Újra visszatér az előkészítőbe is, heti egy-két alkalommal oktatja a kviddicset a piciknek, néha pedig a sportfoglalkozást tartja meg. Csak annyi, amire a szoros napirendjében jut idő. Igazából sosem gondolta volna, hogy szeretni fogja ezt, a gyerekek mindig is a mumusai voltak, de mióta elkezdte a tanárit, egészen megkedvelte az aprónépet.
A kinti időjárásra való tekintettel a tornateremben fogják megtartani az órát, most az elsősök fognak rohangálni körülötte. Szereti, ha mindent el tud készíteni időben, ez vonatkozik a tornaszerekre is. Igaz, a mai órára csak pár szőnyegre lesz szükségük, de azt is a helyére akarja rakni, mielőtt megérkezik a csapat.
Ahogy belép a terembe, megáll az ajtóban és a pálcája után nyúl. Elég feltűnő jelenség a terem közepén fekvő nőszemély, szóval szemöldökét felvonva megköszörüli a torkát. Ebben a pillanatban érkezik a földre a szerencsétlen füzet is.
- Azt ugye tudod, hogy ez egy iskola és itt alig tizenöt percen belül gyerekek fognak rohangálni? - hangját megemeli annyira, hogy a szőke is hallja. Nem telik sok időbe felismerni a csajt, akivel látásból már ismerik egymást. Ő pont nem hiányzott a napjából.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 2 [3] 4 5 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas térElisabeth Shanes Előkészítő Mágusiskola és Óvoda