33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Laurena Aquamarine
INAKTÍV


Levitás-mamiprefi ^^
offline
RPG hsz: 28
Összes hsz: 3203
Írta: 2012. december 6. 00:07 | Link

December 6.
Mikulás napja

Kaland Trixinek PART IV.  Angel


Nem volt egy nagyon nehéz feladvány ez! Főleg az utolsó szavak, nagyon árulkodóak voltak, remélhetőleg Trixi is rájött, hogy a Fénylő Lelkek udvarába kellett megérkeznie. Amint megérkezik, máris feltűnhet neki, hogy itt valami más, mint eddig volt. Lau pirosra színezte át a szökőkút színét, pont azért, hogy nagyon feltűnő legyen, a vizet pedig behintette kis csillámmal, hogy gyönyörűséges látvány legyen ez az egész, ha Trixi megérkezik, egyből vonzza oda a lány figyelmét.
Ha közelebb megy a szökőkúthoz, s mélyen belenéz, a szikrázó vízben ékszerek pompáznak, melyek pontosan megegyeznek Trixi stílusával. Ez nem véletlen, ez is egy kis meglepetés a lánynak, amit minden bizonnyal hamar kipecázik, s máris magáénak birtokolhatja őket. A kalandnak viszont itt még korán sincs vége, az ékszerekkel együtt újabb levél jelenik meg Trixinek címezve, s a következőket tartalmazza:Valóban ez volt az utolsó előtti állomás, a következőben már Laurena várja a lányt, felfedi kilétét és átadja a további dolgokat.
Hozzászólásai ebben a témában

"Close your eyes, make a wish and blow out the candle-light ..."


Fehér Beatrix
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 306
Írta: 2012. december 6. 19:01 | Link

Lau Smiley)))

Trixi izgatottan érkezik meg a Fénylő Lelkek Udvarába. Kapott már zoknit, manót, de amit itt talál, attól szeme-szája eláll! A szökőkút vize megváltozott, piros és arany színekben csillog. Valami gyönyörű! És bizonyára nem volt egyszerű elkészíteni. Ráadásul ez a kastély egyik legkedveltebb helye, rengeteg diák megfordul itt. De ez az ajándék csak az övé, csak neki szól! Lelkendezve közelebb megy, és ekkor veszi észre a kút alján csillogó tárgyakat. Érdeklődve kihalássza őket, és ekkor látja, mik is azok: egy pár fülbevaló és egy nyaklánc. De milyen klasszul néznek ki! Fel is venné őket most rögtön, ha nem lennének vizesek. Így inkább csak zsebre vágja őket, és összedörzsöli a kezét, amelyek igencsak elfagytak már a hideg víztől és a széltől. Elgémberedett ujjakkal, de mosollyal az arcán bontja fel az utolsó borítékot. Az utasítások egyértelműek: A Levita toronyba kell mennie. El is indul azonnal, és közben töri a fejét. Természetesen nagyon élvezi ezt a kis kalandot, de ki állhat a hátterében? Bizonyára egy nagyon kreatív és tehetséges Levitásról van szó, hiszen a vizet tuti nem volt egyszerű átszínezni. De találgatások helyett inkább szedi a lábát, kettesével veszi a lépcsőket, és alig várja, hogy találkozzon a titokzatos jótündérével!
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék