33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 ... 16 ... 41 42 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Rufus Saron
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 716
Írta: 2013. augusztus 11. 20:57 | Link

Keiko


-Akkor ezek szerint elég sok közös óránk van, ha a Melodimágiát is, Rajzmágiát is, és az Önismeretet is felvetted, mert ezeket a tantárgyakat én is felvettem.-majd észreveszem, hogy Keikonak nem tetszik, hogy kiröhögtem őt.
-Bocsi, nem akartalak kinevetni. és nem segített neked senki? Egyedül álltál föl?-teszem fel neki a kérdést tágra nyílt szemekkel, hisz eléggé meglepő, hogy az ember a kastélyban simán eleshet úgy, hogy senki nem törődik vele. Azért remélem, hogy legalább egy ember segített a lánynak, és nem egyedül kellett fájó bokával a földről felállnia. Majd tovább hallgatom Keikot, és csak remélem, hogy nem veszi észre, hogy hazudtam neki vagyis pontosabban taktikát váltottam. És újra előjön a család. Most már tényleg muszáj mesélnem neki a családomról, pedig eddig sikeresen eltereltem erről a témáról a beszélgetést, de ami késik nem múlik.
-Az én családom, fura család. Még 7 éves koromban elhagyott minket apukám, így engem és a két testvéremet anyukám és a nagyszüleim neveltek fel, de leginkább a nagyszüleim, mert anyukám orvos és kevés ideje volt. A nagyszüleinkre meg mindig számíthattunk. Londonban élünk, én vagyok a legidősebb a tesóim közül, és anya mugli apa pedig aranyvérű varázsló. Anya nem szívesen engedett el engem ide, mert félt, hogy elveszít úgy, mint apát, de ez sose fordul elő. Nos, röviden ennyi a családom története. Ha van kérdésed akkor kérdezz bátran!-a mondandóm befejeztével figyelem Keiko reakcióját.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Minden bajra két orvosság van:
az idő és a csend
Keiko Sama
INAKTÍV


Micike by: Noel; Pikaszisza
offline
RPG hsz: 520
Összes hsz: 24908
Írta: 2013. augusztus 11. 21:37 | Link

Rufus


Egyre boldogabb vagyok, ahogy egyre több... Hogy is mondjam... "közös tulajdonságunk" van. Mármint már elég sok tantárgyat vettük fel mindketten, és ez szerintem nagyon jó, mert ez azt jelenti, hogy ő is ugyanolyan "művészlélek" mint én. Vagy ha nem is, akkor csak majdnem,de már ez is nagyszerű.
- Öhm... de, de segítettek. Vagyis egy rellonos srác jött, és ő segített fel. - ennyit szerintem elég elmondanom, és végül is nem hazudtam, a teljes igazságot mondtam el. Vagyis majdnem, de az az apró kis részlet szerintem nem olyan fontos. A lényeg az, hogy nem egyedül kellett fel tápászkodnom, hanem segítettek. - Szóval nem voltam egyedül. De arra is rájöttem, hogy vannak elég undok festmények is. - mondom, és elmosolyodom. Eszembe jutnak azok a festmények, akik csak nevettek a szerencsétlenségemen, és ha Roland nem jött volna,akkor még ki tudja meddig nevettek volna még. De ez már múlt, most már nem olyan fontos.
Figyelemmel, és érdeklődéssel téli szemekkel hallgatom végig Rufust, és mikor végez, először csak mosolygok.
- Hát akkor az én apám egy fokkal jobb a tiednél. - Mondom, e elnevetem magam. - Az enyém is elhagyott minket,de azért kicsit foglalkozott velünk. Ami mondjuk abból állt, hogy karácsonykor küldött ajándékot. Bár ő az oka, hogy most itt lehetek. - Folytatom egy mosoly kíséretében. - Bár nekem nincsenek testvéreim, de mindig is szerettem volna egyet. - Olyan jó neki, hogy vannak tesói, én erről csak képzelegtem mindig, de már szerintem sosem lesz tesóm. - Nekem mondjuk ott volt 10 éves koromtól a, most már nevelőapám ott volt nekem, aki.már a kezdetektől apám helyett apám volt. - Fejezem be végül, egy halvány mosoly mellett. - Dee, te a tesóidat szereted? Mármint jó viszonyban vagy velük? - Jó, tudom, ez nagyon hülye kérdés volt, de én szinte semmit nem tudok az ilyenekről, mert én nem tapasztaltam. De láttam már sok tesót, akik vagy jóban voltak, vagy nem, és ez most tényleg érdekel.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


kérdezőke||SziLK tag|| Lila Kecske||Gwen nővérkéje
Rufus Saron
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 716
Írta: 2013. augusztus 12. 01:25 | Link

Keiko


Valóban egyre több közös tulajdonságunk van Keikoval, és egyre jobban kezdjük megismerni egymást, ami nagyon jó.
-Egy rellonos srác segített? Biztos, hogy rellonos volt? És nem nevetett ki meg semmi?-teszem fel csodálkozva a kérdéseket, álmaimba se tudnám elképzelni, hoy egy rellonos diák segít egy levitás diáknak. Viszont annak örülök, hogy legalább valaki segített neki, kár, hogy nem én voltam az a valaki emiatt furdal is a lelkiismeret, de örülök, hogy segítettek neki.
-Az én apám hét éves koromig törődött velünk, aztán elment egy varázsló iskolába tanítani, utána többet nem jött haza. Szerintem leginkább emiatt nem akart ide engedni anyám. Igen, szeretem a testvéreimet, jó a kapcsolatom velük. Bár néha feltudjuk bosszantani egymást, és vannak veszekedések, de a bajban kiállunk a másikért, és mindig ott vagyunk egymásnak, ha van valami. Nagyon szeretjük egymást. Emlékszem volt olyan amikor anya korán ment dolgozni a nagyszüleim nem voltak otthon, és én, mint a legidősebb tesó korán keltem csináltam valami kaja szerűséget nekik, aztán felkeltettem őket, ők felöltöztek és elkísértem őket a sulijukba, majd utána én is mentem a sulimba. nem egy suliba jártunk, a tesómék egyházi iskolába jártak én meg államiba.-mesélem el neki a családom történetét.
-Nos, most már te is tudsz rólam és a családomról sok mindent.-mondom Keikonak mosollyal az arcomon és kezdem egyre jobban megkedvelni a lányt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Minden bajra két orvosság van:
az idő és a csend
Keiko Sama
INAKTÍV


Micike by: Noel; Pikaszisza
offline
RPG hsz: 520
Összes hsz: 24908
Írta: 2013. augusztus 12. 12:40 | Link

Rufus


- Igen, biztos. Nem, nem nevetett. Végül is a kivétel erősíti a szabályt. - felelem egy mosoly mellett. Először én is csodálkoztam, hogy milyen kedves, de biztos van más tulajdonsága is, ami miatt rellonos lett. És örülök is, hogy jött, bár egy másik személynek jobban örültem volna. És az a bizonyos másik személy az Rufus.
 - Az én apám is a munkája miatt hagyott el minket, mert ő azt mindennél fontosabbnak tartotta, és emiatt eleg sokat is veszekedett az utóbbi néhány évben anyuval, ami nekem nagyon nem esett jól. És hát végül el is váltak, és minden kapcsolatot megszakítottak egymás között. - mondom egy halvány mosollyal az arcomon, ami talán kicsit erőltetettre sikeredett, de ez most nem igazán izgat. - Nekem csak unokatesóim vannak, de azok aranyvérűek, és nagyon lenézik a félvér, vagy sárvérű varázslókat. És hát így nem igazán jó a kapcsolatunk. Jobban mondva csak akkor szólunk egymáshoz, ha nagyon muszály. De nem is hiányoznak. Megvagyok én nélkülük is. - fejezem be mondandómat, és egy újabb mosolyt erőltetek az arcomra. Most már elég sokat tudunk egymásról, legalábbis szerintem már így van, és ennek nagyon örülök. Ahogy egyre jobban megismerkedünk, úgy kedvelem meg egyre jobban Rufust, egyre jobban beleszeretek. És ez furcsa érzédeket kelt bennem, amiket még nem tudok hova tenni.
-Szerintem én megyek vissza a szobámba. Jössz te is? - kérdezem és elvigyorodom, majd szép lassan, és óvatosabban, mint az előbb, feltápászkodom, és Rufus mellet, belé kapaszkodva megyunk vissza a levitába.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


kérdezőke||SziLK tag|| Lila Kecske||Gwen nővérkéje
Varjassy Márk
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 72
Összes hsz: 1095
Írta: 2013. augusztus 13. 13:03 | Link

Natacha

Élt is a kínálkozó alkalommal és helyet foglalt a lány mellett, már csak azért is, mert túlságosan neki nem komolyak a tanulási szándékai, de úgy tűnt ezzel a lány is így van ha csak olvasgat. Kinyújtózkodta magát a padon, kezét, lábát, közben a könyve majdnem leesett, de sietve elkapta, s letette maga mellé. Kicsit csak a szobrokat nézegette, hátha mondanak megint valami nagy okosságot, amit jobb ismételten bevésni a fejébe, de csak csöndesen végezték a dolgukat, azaz a nagy semmit. Pedig ha szóban hallhatnák a dolgokat, jobban megmaradna Márkékban.
- Én feladom, már gyötörtem magamat eleget. - Ha jelen pillanatban ez nem igaz rá. Igazából már az megnyugtat, hogy a kezem ügyében van, amit tudnom kéne. - Ráütöget kétszer a könyvére, mintha csak magát emlékeztetné, igen, a közelben van, nem megy sehova, s csak olvasni kéne. Tényleg, majd berakja párnája alá is, hátha a fejébe szál. Azért a fedőlapot kinyitotta, hogy legalább a tartalomjegyzékkel tisztában legyen, eddig csak az órai jegyzeteit futotta át kétszer. Ekkor jutott eszébe egy még jobb ötlet. - Vagy megkérek egy iskolai házi manót, s esténként azzal olvastatom fel a könyveket. Állítólag alvás közben is feldolgozza az agy a hallott dolgokat. Próbát igazán megér a dolog, s egy manó is boldogabb lesz tőle.
Márk egy igazi kis angyal, belül dagad a keble, hogy ilyen jó képben tüntetheti fel magát a lány előtt. Az első benyomás mindig fontos, pont mint Keikonál és Rufusnál, náluk rossz ponttal nyitott a semmiből kifolyólag. Aztán még az a hiszti is, na ezért mostan Márk olyannyira udvarias lesz, hogy már giccsessé fog válni.
Megfordul a lány felé, törökülésbe felhúzva a lábát, a könyvet kicsit arrébb tessékeli, ne tapossa meg cipőjével, máskülönben nem túl lelkiismeretes a könyvekkel szemben, most kivételt tett. Hátha beszélgetős kedvében van inkább ő is, mint Márk.
Utoljára módosította:Varjassy Márk, 2013. augusztus 13. 15:38 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

12
Olivia Meyerson
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 13. 19:07 | Link

Ethan

Valahol mélyen örül, hogy akadt társasága, nem szeret huzamosabb ideig egyedül lenni, hisz arra lesz számtalan alkalma. Valahogy sose tud szemet hunyni a gondolat felett, hogy mikor jelenlegi iskolás társai meghalnak, ő még mindig ugyanígy néz ki, és ez elszomorítja. Az egyetlen vigasza, hogy az anyja, és Drake vele maradnak, hisz ők is vámpírok.
Kicsit feszeng, mert hiába háztársa Ethan, a röpke négy éve alatt, talán, ha pár szót váltott vele, ami kuriózumnak számít, főleg, mert háztársak.
- Igen, tudod a nevem?- vigyorog a srácra, mert azért jól esik neki. Sose volt hangadó személyiség, így tényleg elcsodálkozik azon, ha valaki a nevén szólítja. Nem is volt népszerűség hajhász, sőt borsódzott a háta az olyan alakoktól. Mélyeket szippant a levegőből, ami felettébb jól esik neki, főleg, mert fülledtség van a toronyban, amit még ő maga se bír tolerálni.
- Nem csodálom, meg lehet fulladni fent- mosolyodik el, ügyesen leplezve, hogy ő mulatságosnak találja ezt a szó fordulatot, tekintve, hogy ő már erre képtelen, nem mellesleg egyszer már meghalt.
- Hát... valamivel el kell ütni az időt, nem?- vigyorogva fordul a srác felé, aki már mellette ül. Fura, normál esetben feszélyezné ez a közelség, most viszont, mintha immúnis lenne rá, ami jó, meg tudná szokni, viszont tudja, hogy milyen csúnya dolognak  a következménye ez. Még most is gyűjti a bátorságot, hogy Noel elé merjen állni, akkor este... akkor este nem ő volt, a kérdés már csak az, hogy ezt a srác is megérti-e.
- Későn?- kacagja el magát, hisz mégse mondhatja, neki most olyan, mintha reggel lenne. Őszintén szólva, fogalma sincs arról, hogy Ethan mit szólna, ha random benyögné "más az értékrendem, haver, mert egy vámpír vagyok", biztos nem lenne kedve tovább barátkozni.
- Éjszakai bagoly vagyok, én ilyenkor bújok elő, szóval egyáltalán nem késő nekem ez az időpont- fixírozza a srác arcát, miközben beszél. Szereti alaposan megnézni az embereket.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Natacha Couteau
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 290
Írta: 2013. augusztus 13. 19:24 | Link

Márk

Egy kicsit talán túl gyerekes vigyorral nyugtázom, és nézem végig, ahogy leül, és szépen kinyújtóztatja végtagjait. Látszik, ebből nem nagyon lesz tanulás, legalábbis ha rajtam múlik akkor nem lesz. Bár Caius mondta, hogy ha van ott valaki, akivel lehet beszélgetni, akkor tuti nm fog az ember tanulni, és mivel én már szerintem tudom az anyagot, és eléggé unatkozom, fejembe veszem, hogy ha törik ha szakad, beszélgetni fogok ezzel a sráccal. Össze akarok vele barátkozni, ezt már eldöntöttem, és ha én valamit a fejembe veszek, azt véghez is viszem, akármeddig tart is. És végül.is elég kedvesnek tűnik ez a fiú, szóval nagy baj csak nem lesz. Remélhetőleg.
- Azt a manót küldheted majd hozzám is. - Felelem és elnevetem magam. Kicsit vicces is a srác, ami nekem nagyon bejön. Jobb mint a komor, és tudálékos ember, vagyis fiú. Kicsit arrébb csúszom, hogy rendesen elférjen a padon, és egy bájos mosolyt villantok.
- Ja, amúgy a nevem Natacha. Elsős Eridonos vagyok. És te? - mondom, s a bemutatkozásnál a kezemet is nyújtom felé  egy ellenállhatatlanul édes mosoly kíséretében, és próbálom a normális, nem.dilis énemet mutatni neki. - Mennyire ismered már a kastélyt? - jön is a következő kérdés. - mert én még nem nagyon, és az is húsz percekben telt, míg idáig eljutottam. - mondom vigyorogva. ez még csak a kezdet volt, mér biztos sokszor, sőt rengetegszer fogok még eltévedni. Vagyis, nem eltévedni, csak nem fogom megtalálni a helyes utat, és a kettő nem ugyanaz. Bár "Felfedezem a kastélyt" nevem is elindulhatok, és akkor kevésbé ciki, ha az egész napom rámegy arra, hogy a keleti szárnyból átjussak a déli szárnyba. És úgy izgisebb is lesz. Gondolataim teljesen elkalandoznak, és mikor észbe kapok, hogy nem vagyok egyedül, csak egy mosolyt küldök a srác felé.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mivel nő vagyok, így nem tudom mit akarok, de fenntartom a jogot hozzá, hogy hisztizzek ha nem kapom meg.

már nekem is van :3 - kérdezz
Katniss L. Clare
INAKTÍV


littleactress.*
offline
RPG hsz: 60
Összes hsz: 209
Írta: 2013. augusztus 17. 15:44 | Link

Blanka

Miután mindent megtanultam csak lézengtem a suliban. Nemsokára megírom az LLG vizsgát. Huh! Pihennem kell. Ezért jöttem ide, varázslatos ez a hely. Maga a neve is csodálatos.
Nem sokan bóklásznak erre. Miért is tennék? Vizsgaidőszak van.
Ma különösen boldog vagyok, felszabadultan ugrándozom körbe az üres udvart, megölelgetem az oszlopokat, beszívom a friss levegőt. Még egy dalt is eléneklek halk, félős hangon. Milo kedvenc dalát. De most ez sem szomorít el. Vidám és kiegyensúlyozott vagyok. Meghallok néhány hangot az épület többi részéről, miközben a távoli erdőt bámulom.
~Mennyire szeretnék most az erdőben lenni~-gondolom és mélyet sóhajtok, majd elengedem az oszlopot, amit eddig átöleltem és támaszkodtam is rá.
Megfordulok, miközben halkan azt éneklem:
-Madarak a kékes égen, hűvös szél fúj messze keleten....-elakad a hangom. Mögöttem egy lány áll. Barna haja és nagy szeme van.
Ismerkedős kedvem van. Elvégre boldog vagyok.
Széles mosolyra húzom a szám:
-Szia! Még nem ismerlek. Az én nevem Katniss Leyla Clare, másodikos, a Levitából. Tudom, tudom a Levitában van egy másik Katniss. Ugyanúgy néz ki mint én. Találkoztál már vele? És te hányadikos vagy?- nyújtok kezet neki.
-Melyik házban vagy?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bakay Blanka
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 17. 16:03 | Link

Leyla

A lány unatkozott. Úgy gondolta, ebben a nagy forróságban lemegy az udvaron található szökőkúthoz. Magára öltött egy rövid farmert, egy haspólót, lábára pedig papucsot húzott. Elindult hát, és amikor az udvar elejére ért, meglátott egy lányt, aki ölelgette az oszlopokat, énekelt és ugrált. ~ Biztosan napszúrást kapott szegény.~ Mosolygott magában Blanka.
Amikor a lányhoz ért, az valami dalt énekelt, és amikor megfordult, Blanka ott állt előtte. Az ismeretlen lány nagyon meglepte Blankát, amikor hirtelenjében elkezdett beszélni.
-Ööö. Szia, én Blanka vagyok. Értem. Nem, még nem. Elsős és Rellonos. -Fogott kezet a lánnyal.
~Mondom én, hogy ez a lány napszúrást kapott. Vagy lehet, hogy csak szimplán megírta már az összes vizsgáját. Pfujj vizsgák. Belegondolni is rossz.~
Blanka mosolygott a lányra.
-És mit csinálsz errefele? Egyébként hogy szólíthatlak?-Kérdezte tényleges érdeklődéssel a lányt.
Utoljára módosította:Turnman Katalin, 2013. augusztus 30. 21:25 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss L. Clare
INAKTÍV


littleactress.*
offline
RPG hsz: 60
Összes hsz: 209
Írta: 2013. augusztus 17. 16:12 | Link

- Nos, ahogyan szeretnél-mosolygok és leeresztem a kezem, kicsit furcsán néz rám. Tuti azt hiszi valami baj van velem.- Nekem a Katniss, Kat, Leyla, L. ugyanúgy megfelel, mint bármi.
Végignézek az öltözékén.
~Ez a divat itt?~gondolom, miközben a haspóló alól kivillanó köldökét bámulom.
Felemelem a kezem és megcsodálom a tetkómat. Kicsit még fáj, de teljesen megérte azt az egyórányi szenvedést. Egy pillanatra ránézek a csobogó szökőkútra és egy hirtelen ötlettől vezérelve odaszaladok hozzá és vizet merek a markomba. Sunyi pillantást vetek rá.
- És téged hogy szólíthatlak?-kérdezem, miközben egyre közelebb araszolok a vízzel. Néhány csepp leesik, de nem látszik meg a padlón, ugyanis a nagy melegben azonnal felszárad.
-Nincs meleged?-tekintek a tenyeremben egyre fogyó vízre.
Igazából nem értem mi van velem, nem szoktam én ilyen felhőtlenül vidám lenni, de ma fényesebb a nap.
Tekintetem újra rátéved a távoli erdőre, a fák között kalandozik egy pillanatra, majd újra visszatér a lányra.
-Nos?
Utoljára módosította:Katniss L. Clare, 2013. augusztus 17. 16:12 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bakay Blanka
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 17. 16:26 | Link

Mosolyog a lányra és ránéz a szökőkútra. ~Olyan jó volna belemászni a vízbe és lehűteni magam.~ Hisz azért öltözött fel, így hogy minél kevesebb ruhája legyen vizes.
-Értem. Akkor Kat leszel, mint a KitKat.-nevet a saját mondatán, amit igazán viccesnek talál, majd hirtelen átmegy komolyba és látja, hogy a lány furcsán nézi a hasát. Biztosan azt gondolja, hogy Blanka teljesen abnormális, hogy így öltözködik.
~Na mindegy, gondol, amit szeretne.~ És akkor meglátja a lány kezén lévő tetoválást.
~Nekem meg ez nem tetszik.~ Próbál büszkén nézni, de elneveti magát a saját gondolatán.
A lány hirtelen mozdulatától kicsit megijedt Blanka, de aztán megnyugodott, amikor látta, hogy Kat csak a szökőkúthoz indul. Blanka utána szaladt volna, de a lány addigra már közeledett ismét Blanka felé.
-Ahogy szeretnél. Általában Blankának szólítanak, mert még senki nem talált ki valami normális becenevet. -Mosolyog a lányra.
Miután Leyla a tenyerére nézett és úgy tette fel a kérdést Blanka pupillái kitágultak, mert hirtelen azt hitte hogy a lány a vízhez beszél, de remélte hogy nem.
-Nekem vagy a víznek?- Nevet a lányra.
-Egyébként nekem eléggé melegem van, azért is jöttem le. Úgy gondoltam, hogy kicsit lehűtsem magam a vízzel.
-Nincs kedved kicsit belemászni a szökőkútba? Olyan jó lehet benne a víz.-Néz édes mosollyal a lányra.
Utoljára módosította:Turnman Katalin, 2013. augusztus 30. 21:30 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss L. Clare
INAKTÍV


littleactress.*
offline
RPG hsz: 60
Összes hsz: 209
Írta: 2013. augusztus 17. 16:38 | Link

-KitKat?-nagyon nem vicces bármennyire is gondolja. A jókedvem tovaröppen...
Megijedt mikor a kút felé indultam, de most fog igazán megijedni ha tovább gúnyolódik...
Lecsapom a vizet a kövezetre. Hülyülni akartam és nem azt, hogy hülyének nézzen egy elsős. Megtörlöm a kezem barna rojtos rövidnadrágomba és lejjebb húzom magamon a hófehér felsőt, majdnem eltakarja a nadrágot. Lenézek a bakancsomra.
-Nem! Egyáltalán nincs kedvem belemászni a kútba! De, te belemászhatsz, biztosan neked való szórakozás lesz! -mosolygok, aztán visszalépek az oszlopomhoz és az erdőre nézek. Az otthonomra gondolok, újra és újra bebizonyosodik, hogy nem jó itt nekem. Mélyet sóhajtok, majd hátranyúlok és előreveszem a hajam a nyakam jobb oldalán, keresztbe vetem a lábam és csukott szemmel élvezem a napsütést. A szél már kicsit hűvös, ígéri az őszt. Ott állok, a hajamat fújdogálja a szél és újra dúdolni kezdek. Nagyon hiányzik az erdőm!
Hallgatom a szuszogást a hátam mögött és nem értem miért nem mond semmit...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bakay Blanka
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 17. 16:53 | Link

Úgy látszik, a lánynak nem igazán tetszenek Blanka poénjai, pedig ő nagyon jót szórakozott rajtuk. Leyla mintha megharagudott volna kicsit a lányra.
~Ez a lány egyáltalán nem érti a viccet. Én poénnak szántam az egészet, ő viszont úgy látom véresen komolyan veszi. Nem szeretem a konfliktusokat, így inkább vigyázok, mit mondok ezután~
-Hát jó, ahogy érzed. -Mondja a lánynak miközben elindul a szökőkút felé. Amikor hátranéz, a lány már megint az oszlopot ölelgeti és figyeli az erdőt.
~Nem tudom, mi lehet olyan érdekes abban az erdőben. Ez a lány mindig azt bámulja. Mintha vágyakozna felé.~
Blanka a kúthoz érve leveszi a papucsát és belemászik a vízbe. A lábai mintha megkönnyebbültek volna. Leül a kút szélére és a lányra néz.
-Mi olyan érdekes abban az erdőben hogy annyira figyeled?-Pattan ki Blankából a kérdés, amit nem is akart feltenni.
Most már mindegy, lesz, ami lesz. Blanka végigsimítja hideg, vízzel teli tenyerét a karjain.
~Ez hiányzott nekem ebben a nagy forróságban. De jó érzés.~
Minden porcikája élvezi a vizet. Ez a nap nagyon jól telik. Ma csak egy apró részletet fejezett be az egyik vizsgájából és azóta szabad. Igaz kora délután kicsit unatkozott, de mióta lent van az udvaron és élvezheti a vizet és a friss levegőt is, azóta a lány hirtelen hangulatváltását kivéve minden szuper.
-Egyébként sok tárgyból vizsgázol? -Töri meg a csendet Blanka és rámosolyog a lányra.
Utoljára módosította:Turnman Katalin, 2013. augusztus 30. 21:34 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss L. Clare
INAKTÍV


littleactress.*
offline
RPG hsz: 60
Összes hsz: 209
Írta: 2013. augusztus 17. 17:05 | Link

Blanka

Motozást hallok. Mintha leöltözne, levenné a papucsát vagy nem is tudom. De nem nézek hátra. Alighanem ez a lány valóban belemászott a kútba. Elképedés lesz úrrá rajtam, meg egy kis bűntudat. Sejtettem, hogy félreértettem valamit. Túlságosan támadóan viselkedtem, de valahogy mindig a rosszat feltételeztem. Nyilván a gyerekkorom az oka. Mélázva figyelem az erdőt és hallgatom, ahogy vizet mer a kezébe és alighanem a karjára teszi. Kezd visszatérni a jókedvem is.
De még mindig az erdőt bámulom. A kérdése ébreszt fel. Nem találok benne semmi furcsát, csak azt, hogy egyáltalán feltűnt neki, mennyire vágyok az erdőre. A hűvös árnyak között bóklászni.
-Imádom az erdőt-mondom, miközben felé fordulok.
~ Hát ez tényleg a kútban ül~gondolom és majdnem felnevetek, de még időben sikerül egy mosolyra  korlátoznom a vígságomat kíváncsi szeme előtt.- A Kárpátokban lakom. Mindig az erdőbe mászkáltam, volt ott egy forrás.-felsóhajtok és abbahagyom a beszédet. Félek úgysem értené meg az érzelmeimet.
Felsóhajtok és leülök a kút szélére. A víz tényleg hívogató. Már sajnálom, hogy olyan csúnyán kiakadtam szegényre. Lerúgom a bakancsom és befordulok a kis varázsló felé, akinek a pálcájából kitartóan folyik a víz. Beledugom a lábam a vízbe, de a Blankával ellentétben nem vizezem be a karom. Ránézek.
- Nem igazán!-motyogom a kérdésre a választ.-Csak 6-7-ből, és te?-kérdezek vissza, miközben mégis belenyúlok a vízbe és balommal a víz tükrét simogatom. A forrásra emlékeztet, az én forrásomra!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bakay Blanka
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 17. 17:21 | Link

Kat

Blanka látja, ahogy a lány sunyin vigyorog, ahogy felé fordul és látja, hogy Blanka tényleg a vízben van.
-Az szép hely. 2-3 éve voltunk ott nyaralni a szüleimmel és az öcsémmel.
Mondjuk engem annyira nem fogott meg, engem jobban vonz a Balaton. Mert hogy én onnan jöttem. Egyébként milyen forrás? Biztos sok emlék köt oda ha ennyire hiányzik.
-Mosolyog a lányra.
~Nem mintha nekem nem hiányozna a Balaton és a sok bomba ugrása a vízbe a barátokkal és a barátnőkkel. Annyi embert lehet ott megismerni. Na, de jó már megint honvágy.~ Szomorodik el kicsit Blanka, ahogy visszagondol a nyarak emlékeire.
De újra mosolyra derül az arca, amikor Kat leül Blanka mellé.
-6-7?! És nem sok?! Húha.-Neveti el magát.
-Nekem eddig csak két anyagból sikerült vizsgát kapnom és ez a kettő a két kedvenc tantárgyam. -Mosolyog a lányra.
Gondolkozik rajta, hogy beleüljön e teljesen a vízbe és összevizezze mindenét, de úgy dönt, hogy egyenlőre még nem. Majd esetleg kicsit később. A lányra néz.
~Érdekes hogy egy levitással így elbeszélgetek. Talán ez a lány az, akivel eddig a legjobban elbeszélgettem az iskolában. Pedig levitás.~
Végigsimitja puha lábát és vigyorog.
Utoljára módosította:Turnman Katalin, 2013. augusztus 30. 21:37 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss L. Clare
INAKTÍV


littleactress.*
offline
RPG hsz: 60
Összes hsz: 209
Írta: 2013. augusztus 17. 17:36 | Link

Blankaa


~Ahha, szóval a Balaton, egyszer voltam ott csak. Tetszett, de nekem az erdő a mindenem.~ gondolom, miközben a vizet nézem. Végül megszólalok:
- A Balaton is nagyon szép hely. De ott nemigen lehet elvonulni magadnak és magányoskodni,különcködni egy picit-mosolygok. Semmi rosszat nem akarok mondani neki. Sőt, ránézni sem nézek rá mert nem akarom, hogy a szememből kiolvasson valamit, amit félreérthet. Helyette a pálca végéből előtörő vízsugarat nézem és a lábamat lóbálom a vízben. Selymes fodrai körülfonnak. Nem is volt ez olyan rossz ötlet. Próbálom kitalálni, hogyan beszéljek a forrásról. Még a tesómnak is nehezen tudtam beszélni magamról a cukrászdában, nemhogy egy idegennek egy kútban.
Kis híján felnevetek, de csak félmosolyra húzom a szám és felé fordulok:
-Tudod, az volt a kedvenc helyem, ott egyedül lehettem és dúdolhattam, gondolkozhattam.-mondom elgondolkodva miközben a víz alatt a lábammal megpróbálok felvenni egy érmét.
- Nem sok.-válaszolom a kérdésére.-Szeretek tanulni!-felnevetek.-Na ez most tuti hülyén hangzott. Egyébként én is csak kettő vizsgalapot kaptam még-együtt érzőn nézek a szemébe.-Egyet már be is küldtem!-kicsit dicsekszem, de ennyi megengedett nem?
Nem tudom megállni, megint az erdő felé pillantok és akaratlanul felsóhajtok, majd a csendben eldúdolok pár hangot a nagybátyám kedvenc dalából.
Voltaképpen jó, hogy kijöttem ide.
- De ne beszéljünk a vizsgákról!-kérem.-Mesélj inkább magadról!-biztatom, miközben hátranézek a cipőinkre, hogy megvannak-e még. Visszafordulok a szoborhoz. Azon töprengek most meg fog-e szólalni. De úgy ítélem meg, hogy nem, nem fog. Ez a szobor mindig csak figyel... És szövődő szerelmek, barátságok tanúja nap, mint nap.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bakay Blanka
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 17. 18:04 | Link

Leeyla

-Hát, ez igaz. De ezért ott is lehet, de nekem otthon nem igazán volt rá szükségem. Tavasztól őszig mindig volt valaki ott és télen is lejöttek néha, na persze akkor nem fürdeni.-Mosolyodik el Blanka.- Nagyon sok embert ismertem meg az ország minden tájáról. Meg külföldről is.-Teszi még hozzá.
-Szóval ott mindig volt valaki vagy valakik, akivel lehettem. Télen a barátnőmmel mindig forrócsokiztunk és filmet néztünk. Nagyon hangulatos volt. Kivéve mikor egy romantikus filmet néztünk és a legsírósabb és romantikusabb résznél benyitott az öcsém és elkezdett ránk ugrálni.-Neveti el magát Blanka aztán az öccsére gondol, aki már nagyon hiányzik neki.
Blankát egyre jobban vonzza a víz még így is, hogy lábai benne vannak. Egy hirtelen mozdulattal teljesen belecsúszik a kútba úgy, hogy csak a feje van ki és a haja alja is csupa víz. És ezzel sikeresen megzavarta Kat akcióját, aki egy érmével kínlódott.
-Bocsi.-mosolyog Blanka a lányra és megfordul a vízben hogy az arca legyen a lány felé.
-Szóval szeretsz tanulni? Ilyet is ritkán hall az ember.-mosolyog L.-re
-Nem akarok nagyképűsködni, de én már mindkettőt. -Kinyújtja a nyelvét és nevet egyet.
A víz már tényleg minden porcikáját átjárta, amikor lebukik a víz alá, majd hirtelen feltérdel és feljön a víz alól.-Rámosolyog a lányra és visszafekszik úgy, hogy lássa a lány arcát.
-Meséljek. Hát ömm, Mit?-mosolyog majd folytatja.- Van egy öcsém aki most 6 éves. Az apukám tanár egy mugli iskolában. Anyukám pedig egy mugli óvodában dolgozik.
Pontosan Siófokról jövök ahol tudtommal én és a családom vagyunk az egyetlen varázslók és ezt nem is tudja más. Amikor eljöttem nem hazudtam senkinek. Azt mondtam bentlakásos iskolába megyek. Most mondj te valamit magadról
.-Mosolyog a lányra és visszaül mellé.
Utoljára módosította:Turnman Katalin, 2013. augusztus 30. 21:41 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss L. Clare
INAKTÍV


littleactress.*
offline
RPG hsz: 60
Összes hsz: 209
Írta: 2013. augusztus 17. 18:24 | Link

Blankácskaa Cheesy

Mesél a Balatonról, meg hogy mennyi embert ismert meg. Jó neki. Habár sohasem arra  hajtottam, hogy minél több ismerősöm legyen, mégsem mondok semmit. Hadd örüljön neki, büszke lehet rá. A testvéréről beszél. Érdekes, ha tudná, hogy nekem egy ikrem van. Mondjuk említettem, de elfelejthette. Nem értem! Végül is ez egy nem mindennapi dolog.
Keresztbe teszem a lábam a víz alatt és hátrahajtom a fejem. A kék, felhőtlen eget csodálom. A nap elvakít, úgyhogy behunyom a szemem. Pilláim csiklandozzák az arcom. Mosoly táncol az ajkamon, ahogy a hideg víz lehűt. Rá akarok kérdezi, hogy hívják az öccsét, de valami csobbanást hallok.
-Mi a ....?-nyitom ki a szemem hitetlenkedve, de nem tudom folytatni a mondatot. Belemászott a kútba! És most, úgy mosolyog rám, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Meglepődve húzom el a lábam, miközben azt mondja, hogy ő már beküldte mindkét vizsgáját. Kinyújtott nyelve láttán elkap a nevetés. A szám elé kapom a kezem. Ez a szokás még a fogszabályzós korszakomból maradt.
Nem szól semmit, csak lebukik a víz alá.
Ha ő megteheti, én is megtehetném. Körbenézek az udvaron, de senki nem jár erre. Távoli hangok ugyan felszűrődnek a rétről és a kastély környékéről, de hangosan csak a madárcsicsergés hallatszik. Alig észrevehetően megvonom a vállam és inkább úgy döntök, nem követem Blanka példáját.
A szüleiről beszél, mikor újra felbukkan a vízből. Én, miközben hallgatom, újra a szobrocska felé fordulok és azt tanulmányozom. Rájövök, hogy nekem is beszélnem kell a családomról.
Amikor-a már várt-kérdést felteszi azonnal rávágom a gondolatban összeszedett szöveget:
- Olive Leyla Grey az anyukám, munkája nemigen van, csak alkalmi, de külföldön van.-sóhajtok.- Apukám színész, Zachary Clare... hallotál már róla?-kérdezem.
- Ők csak a nevelő szüleim, az igaziak Kovács Elisabeth és Edmund Peter Felchter. Már említetted, hogy nem ismered Katniss Flechtert. Ő az ikrem, itt találkoztunk, a bagolyházban. Olyan volt, mint egy csoda! -tiszta szívből felnevetek.- Van egy baglyom! Maya, vöröses színű nőstény. Színésznő szeretnék lenni, de nem színpadi... Az énekhangom nem olyan jó..-pirulok el.
Még mindig a kútban úszkál, kezdem irigyelni, de akkor is ottmaradok a szélen. nem akarok csöpögve visszatérni a Gólyalakba.
-Neked van háziállatod?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Varjassy Márk
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 72
Összes hsz: 1095
Írta: 2013. augusztus 17. 19:01 | Link

Natacha

Könnyedén megígéri, hogy igen, azonnal küldi hozzá a manót. Azért is tehetett így, mert megtudta a lány nevét is, így nem leírás alapján kell majd útbaigazítani a manót. Az macerás lett volna, keress meg egy körülbelül velem egykorú, szőke hajú lányt, hasonló feladatok végett. Manót próbáló feladat. Viszonozta a kézfogást ahogyan illik, gyengén, s szintén megejtette a bemutatkozást házzal együtt. A kérdésen elmerengett picit, nem gond, Natacha is hasonlóképp tehetett a hirtelen mosolyvillantást látva.
- Ahova akarok most már eljutok, de mindent zegzugot nem ismerek még, ide is csak a véletlen folytán keveredtem. Kiskoromban egyszer elég hülyén estem, s míg nem szokom meg a járást, hajlamos vagyok eltévedni.
Na igen, Károly bácsi szelleme és emlékei még mindig képesek összezavarni. Pár hete észre sem vette, hogy nem a megfelelő terembe tart, csak nagy soká, pedig előtte direkt nem sietett az órájára, hiszen már járt ott. Ráérősen haladt, mikor a csengőszó figyelmeztette, hogy igencsak késésben van. Aztán persze még épphogy beesett. Ahogy ez átsuhant a fejében, máris a nyelve hegyére kéredzkedett az emlék mellé egy gondolat, hogy a lány szőkeségére tegyen egy nem saját megállapítást, de idejében fékezte azt. Még úgy járjon már, mint Sharlottenál, s nehogy sértődés legyen belőle önhibájából.
- Amúgy fura, én valamiért azt hittem hozzátok kerülök, megérzés volt. Nem egyéb.
Hogy a Levitába került, azt se bánja, jó így. Közben felcsapta a könyvét az első oldalak egyikén, na persze nem olvasási szándékból. Kikereste azt az oldalt, amin egy olyan animágus van, aki állandóan váltogatja emberi és állati alakját ha odalapoznak, kiéve ha sokáig úgy hagyja nyitva a könyvet. Akkor ugyanis végig kutya alakjában marad, s farkát csóválva várja, hogy simogassák őt. Első pillanatra szórakoztató volt, de Márk hamar megunta, amúgy sincs annyira oda a kutyákért. Hát most fogta, óvatosan kitépte a lapot a szélénél, és a zsebében kezdett kotorászni a kis szemetesszütyője miatt. Abban emlékei szerint kell lennie ragasztónak, épp csak a szobájában felejtette, hiába nézte meg mindkettő zsebet a talárján. Így pálcájával ragasztotta fel a képet kettejük közé a pad háttámlájára. Elvégre nem egy seprűt kellett összetákolnia, elégnek vélte a varázs erősségét. Így bárki elszórakozhat az ismert animágussal. Közben persze folytatta, amit elkezdett.
- Aztán még se ott kötöttem ki, de se gáz. Habár az évfolyam társaim furcsák, vagy csak szerelmesek, s ezért nem érthetem őket. - Gondol itt a Keikos dolgokra, de egyszer megoldódik az is. Alkalmi hiszti elmúlik. - Te oda kerültél ahova készültél?
Rákérdezett, hátha Natachának is voltak ilyen érzései, mint Márknak. Habár amilyen mosolygós vele ismeretlenül, biztosan mindegy lett volna neki, akárhova is kerül.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

12
Natacha Couteau
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 290
Írta: 2013. augusztus 17. 21:20 | Link

Márk


- Milyen aranyos neved van. - mondom egy mosoly kíséretében. Nem is tudom, hogy ezt most miért mondtam, csak úgy kiesett a számon, de valamit még mondanom kéne hozzá, hogy ne legyen annyira ciki ez a mondat. És egyből tudom is, hogy mivel egészítsem ki. - Volt egy hörcsögöm, még pár éve, és azt is Márknak hívták, de a mamám macskája megette. Vagyis Marcusnak hívták, de a kettő végül is ugyanaz, nem? Bár nem tudom, szerintem igen, de nem vagyok benne olyan biztos. - Mondom, s végül elhallgatok. Bár én még talán órákig el tudnék beszélni erről, de nem akarom őt untatni, mert a végén még szó nélkül itt hagyna, és az nem esne túl jól.
- Én is hajlamos vagyok az eltévedésre, bár talán nekem még egy év is kevés lenne ahhoz, hogy megszokjam a kastély nagyságát, és ne tévedjek el. - Felelem.vigyorogva. - Nekem úgy ajánlották ezt a helyet, mert itt elvileg jól lehet tanulni. Persze csak akkor, ha egyedül vagy, és ez úgy látom valóban igaz. De nem is baj, egyesül úgyis nagyon unalmas, és egy ember társasága jobb mint egy könyvvé. - Mondom és elmosolyodom. Szeretek társaságban lenni, és beszélgetni valakivel, bárkivel, bár sokszor csak én beszélek, a másik ember pedig hallgatja az én csacsogásomat. Ebben nincs semmi rossz szerintem, mert én szeretek beszélni, hallgatni viszont annál inkább nem.
Vigyorogva nézem végig, hogy mit csinál a könyvében lévő egyik képpel Márk, és el is nevetem magam, mikor felragasztja a kutya képében ragadt mágust a padra. Nagyon viccesnek találom ezt az egészet,és a srác is szerintem nagyon vicces, szerintem nagyon jól el leszek vele egy ideig. Megunni biztos nem fogom a társaságát.
-Így, én oda kerültem. Anya is abban bízott, hogy ebbe a házba kerülök, mert ő is és a mamám is eridonos volt. Pontosabban ennek a háznak a megfelelője a francia iskolában. A nevét nm tudom, de igazából nem is nagyon érdekel, mert nem oda járok, szóval nem az én gondom. - Mondom egy bájos vigyor kíséretében. - Miért? Mármint hogy érted azt, hogy furák? - kérdezem értetlenkedve, mert nem tudom megérteni, hogy miben, miért lennének a háztársai furák. Mondjuk csak egy levitással találkoztam, de vele is csak futólag, míg megtudakoltam az ide vezető utat, de ő első ránézésre teljesen normálisnak tűnt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mivel nő vagyok, így nem tudom mit akarok, de fenntartom a jogot hozzá, hogy hisztizzek ha nem kapom meg.

már nekem is van :3 - kérdezz
Bakay Blanka
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 17. 23:46 | Link

Kat Grin


Blanka kicsavarja hajából a vizet és mosolyog a lányra, aki kissé furcsán néz rá. Lehet, beképzeltnek tartja Blankát és olyannak, aki úgy érzi bármit megtehet. De végülis ez így is van. Blankának soha, senki nem tudott határt szabni. Mindig az volt, amit ő akart.
-Ööö nem, nem ismerem.
~Szegény lány. Még jó hogy én az gazi szüleimmel lehetek együtt..~ Néz büszkén a gondolatban megjelenő szüleire.
-Nem, nincs. És egyelőre nincs is szükségem most rá. Édesek meg minden, de majd a következő tanévben. Talán. De még az sem biztos.
~Színésznő? Hmm érdekes.~ Nevet magában Blanka, amit egy tüsszentéssel álcáz.
Feláll, kicsit messzebb megy a lánytól, kicsavarja a vizet onnan, ahonnan lehet és pörögni kezd a napon hogy száradjon.
-Most biztos hülyének nézel. De így gyorsabban megszáradok. -Ordibálta Blanka Katnak. És nagyokat nevetett.
Utoljára módosította:Turnman Katalin, 2013. augusztus 30. 21:45 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss L. Clare
INAKTÍV


littleactress.*
offline
RPG hsz: 60
Összes hsz: 209
Írta: 2013. augusztus 18. 08:04 | Link

Blanka

Nem fogok belemászni a szökőkútba. Megtehetném, de nem teszem. Habár én is annak a híve vagyok, hogy tedd meg amit akarsz és én általában meg is teszem, de ésszerű kereteken belül. Kicsit úgy nézek a lányra, mint egy felnőtt egy kisgyerekre, amikor végre kimászik és a napon táncolva szárítkozik.
Meglep, amit a kisállatokról mondott. Ha valaki, hát én biztosan tudom-alig lehet rámbízni egy élőlényt-hogy mennyi felelősség jár vele. De akkor is megéri, bár még Mayával sem mintaszerű a kapcsolatom. De ha nincs állata akkor baglya sincs és hogy üzen haza?
~Mindegy~ gondolom.
Nézem ahogy arra reagál mi szeretnék majd lenni. Hát ő tuti nem lenne jó színész ... A nevetés álcázására tüsszentést használt... Hagyjuk! Megszoktom, hogy kinevetnek.
~Nevess csak!~gondolom, miközben merően ránézek.~Egy nap majd büszke leszel rá, hogy velem beszélgettél ezen a meleg napon!~
Kiveszem a lábam a kútból és én is felállok, a jókedvemnek megint annyi. Ahogy a forrő kőhöz ér a talpam felszisszenek, de nem szólok semmit. Elindulok Blankától messze, hogy valami más hely után nézzek. Nem fog marasztalni, vagy talán tévedek?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bakay Blanka
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 18. 12:37 | Link

Kat

~Nem tudom, mi baja lehet ennek a lánynak. Ezek a hangulatingadozások szörnyűek. Egyszer vidám, egyszer szomorú, egyszer meg mérges és bunkó.~ Blanka figyeli a lány arckifejezéseit, mert igazából nagyon jól le lehet róla olvasni azt, amit a lány gondol. Blanka nem érti, mire ez a nagy hév, hogy csak felpattan és már indul is valamerre.
-Hova mész? Legalább köszönhetnél.-Mondja flegmán a lánynak, akitől már kicsit elment a kedve, mert ezekkel a hangulatingadozással tényleg kicsinálja.
Blanka a lányra néz és bámulja őt.
~Ha ő most elmegy, én nem fogom visszatartani, hagy menjen nyugodtan. Az már nem az én bajom.~ Ha elmegy, akkor Blanka szépen kifekszik a napra, megvárja még megszárad és legalább egy kicsit barnul is még. Még kicsit szédül a pörgés miatt, úgyhogy hirtelen megy le törökülésbe és nézi a napot. Így nemigen lát szóval várja szép csendben, hogy a lány válaszoljon. Vagy lehet, nem is válaszol csak elmegy, köszönés nélkül.
Utoljára módosította:Turnman Katalin, 2013. augusztus 30. 21:47 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss L. Clare
INAKTÍV


littleactress.*
offline
RPG hsz: 60
Összes hsz: 209
Írta: 2013. augusztus 18. 13:12 | Link

Blanka
Csend van, csak a lélegzetünk hallatszik. Próbálok valami konkrét zajra összpontosítani...
Amikor azt mondja, hogy legalább köszönhetnék neki, ha elmegyek, hirtelen megpördülök.
- Most miért vagy ilyen flegma? Te nevetted ki az életcélom!-tárom szét a kezem. Nem hiszem, hogy valamit is mondani fog. Odalépek mellé és mélyen a szemébe nézek.
- Nem értelek!-morgom az orrom alatt, mire értetlenül néz rám.-Mindenki más nyitott könyv számomra.-suttogom. Az arcunk még tisztességes távolságban van egymástól. Mégis tisztán látom minden vonását.
Egy pillanatig csak nézem, aztán feladom és vállat vonok.
- Talán kicsit mogorva voltam...-nyögöm ki kelletlenül. -nem ismerek itt sok embert, tudod... meg...-beleavassam?-... nem vagyok túl barátkozós típus. És...-szörnyű lesz kimondani, de muszáj, ha nem akarok totál magányosan tengődni barátok nélkül.- És eddig veled beszélgettem igazán hosszú ideig-a tesómon kívül-értelmes témákról.
Ahogy sejtettem, amint kimondom azonnal megbánom. nem szoktam én ilyen nyálas vagy kétségbeesett lenni. Gyorsan más témára terelem a szót.
-Biztos furin fog hangzani, mert hogy lehetne unni ezt a gyönyörű udvart-mutatok körbe a kezemmel a valóban csodálatos udvaron.- -...de nincs kedved valahova elmenni?-kérdezem ártatlan szemekkel.
Közben pedig arra gondolok, hogy talán nem is kellett volna felajánlani ezt az egészet. Maradhatnék egyedül és barangolhatnék, miközben dúdolok.  Keresek egy patakot vagy egy másik szökőkutat. Vagy felkeresem a tesóm, hogy elintézzük a beköltözésemet a szobájába. Lenne mit csinálnom. De ha már megkérdeztem figyelmesen várom a választ, miközben akaratlanul is a hajamat csavargatom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bakay Blanka
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 18. 22:48 | Link

KAt

Blanka kicsit elszégyenli magát, amikor a lány elmond neki mindent.
-Ne haragudj. Nem kellett volna így viselkednem nekem sem. -Mondja lesütött fejjel.
Amikor az előbb a lány olyan közel volt hozzá, valami furcsa érzés töltötte el Blankát. A legjobb barátnőjére emlékeztette őt. Ő csinálta mindig ezt, mikor Blanka elvesztette a fejét és flegmázott, bunkózott és beszélni sem lehetett vele.
~Hiányzik. Olyan jó lenne, ha itt lenne és nem lennék itt egyedül.~
Könnybe lábad a szeme, de visszafojtja a sírást.
-Tudod. Nekem sincsenek itt barátaim. Otthon mindenkivel olyan gyorsan összebarátkoztam. De itt nem sikerül úgy, mint ahogy gondoltam hogy menni fog.-Vallja be a lánynak.
~Lehet, még a végén jóban leszek ezzel a lánnyal. Nem tűnik ő rossz fejnek, csak nem igazán vagyunk egy síkon. Vagy csak szimplán nem ismerjük még igazán egymást.~    -Gondolkodik el Blanka.
-Elmehetünk. Még kicsit vizes vagyok. A mozgástól legalább gyorsabban megszáradok.
Merre menjünk?
-Mosolyog a lányra.
Utoljára módosította:Turnman Katalin, 2013. augusztus 30. 21:50 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss L. Clare
INAKTÍV


littleactress.*
offline
RPG hsz: 60
Összes hsz: 209
Írta: 2013. augusztus 19. 10:19 | Link

Blanka
Mintha megváltozna Blanka arckifejezése. bevallja, hogy neki sem kellett volna így viselkednie. Igaza van, de nekem sem.
Elgondolkodva nézem, ahogy messze szállnak a gondolatai, nem tudom mire gondol, a családjára, az otthonára, de könnybe lábad a szeme. Azonban hősiesen visszafojtja a sírást. Legalább egyvalami közös bennünk. Én is sokszor visszafojtom a sírást, mások szeme előtt.
Mikor is sírtam utoljára? Talán a tesóm előtt. De azok az öröm könnyei voltak. Viszont amikor felidéztem Milo-t... Nos... eltört a mécses.
Gyorsan újra elterelem a gondolataim. Amikor arról beszél, hogy nem sikerült olyan könnyen beilleszkednie, mint ahogyan gondolta, együtt érzően nézek a szemébe. Mosolygok is, hátha jobb kedvre derül. Mindannyiunknak nehéz itt. Kivéve azoknak, akik úgy csöppennek bele ebbe az egészbe, hogy rengeteg ismerősük járt ide. Nekem csak egy valaki volt itt, de róla sem tudtam.
Hirtelen azt szeretném, hogy ez a lány boldog legyen, a barátja akarok lenni, hogy megaranyozzam az ittlétét.
Sokat gondolkodom, hová is kellene mennünk. A nap lassan araszol az égen. Nemsokára besötétedik.
-Mit szólsz az erkélyhez, a Déli szárnyban?-kérdezem lelkesen.-Még soha nem voltam ott. Bár lehet nem jó ötlet odamenni, valószínűleg hemzseg a szerelmesektől.-kiöltöm a nyelvem, hogy mutassam, mennyire elvetem a nyálas kapcsolatokat.
~Persze nem ítélek el senkit, csak arról van szó, hogy nemigazán volt még senki, akivel felmehettem oda. Mármint fiú...~
De egy csajjal, egy barátnővel sokat lehet nevetni a naplementét bámuló párocskákon.
-Na mit szólsz hozzá?-lépek egyet a Déli szárny irányába, miközben hívogatón feltartom a kezem.
Utoljára módosította:Katniss L. Clare, 2013. augusztus 19. 10:20 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Varjassy Márk
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 72
Összes hsz: 1095
Írta: 2013. augusztus 19. 17:59 | Link

Natacha

Aranyos? Na fiúnak ennél nagyobb átkot nem olvashatott volna a fejére Natacha. Eddig még nem kapott ilyet, de unokanővérét Zsófit ismerve, tudja jól, hogyan semlegesített így több srácot is, akik nyomulni próbáltak rá. Felhangzik fejében a lány hangja, ahogy szánakozva mondja ki ezt a szót, s mellé még jön egy "de", s után a nagy semmi. A hab a tortán, hogy még egy hörcsöghöz is hasonlítják. Fuuu, mennyire utálja azokat is, úgy mint az egereket. Márk előtt felsejlett egy kép, hogy teli pofazacskóval ül a terráriumban, s egy hatalmas, gonosz macska vörös szemekkel őt nézi, mielőtt egy harapással lenyelné őt. Már ettől rossz érzése támadt, ha találkozna egy mumussal, egész biztos valami rágcsáló alakját öltené fel.
- Hát de, én is úgy tudom. Válaszolt gyorsan, - elszakadva rémes gondolataitól, - nevének latin eredetére. Ideje volt visszatérni a valóságba. - Na az akkor jó, én meg másokat szeretek hallgatni, jól kiegészítjük egymást.
Ez így igaz, nem csak udvariasságból szokta átengedni másnak a beszélgetés folytatását. Ő eleinte csak kezdeményez.
- Ha eljutok valami kocsmába, leginkább azt szeretem, ha idős bácsik mesélik el pár mondatban az egész élettörténetüket, meg bölcsességeiket, azokon jót szoktam nevetni. Persze kivétel pedig egy unalmas óra.
Előbbiből, utóbbiból is akadna épp elég története, bár néhány kocsmai, trágár kifejezésekkel, meg a női nem leszólása biztosan nem lánynak való. Viszont csak ne hazudtolja meg magát Márk már azonnal, s kezdjen szófosásba, de ha rákérdeztek, válaszolt Keikoék furcsaságára. Mondjuk az meglepte, hogy szintén nem teljesen magyar származású az eridonos, úgy tűnik eléggé egyetemes az iskolájuk. A nevéből nem következtetett egyenesen a származására.
- Hát van egy kínai háztársam, - kezdett bele a rövid történetbe, egy pillantást vetve a kiragasztott képre, de a szellő épp csak borzolta a széleit, ott maradt rendesen, - vagyis nem, csak én kínaiztam le véletlen. Erre elpityeredett, aztán a lovagja majdnem nekem esett... Ha a szerelem ennyire hülyévé tesz, ráérek az lenni.
Véressé nem fajult a cukrászdai kaland, de Márk elég sértődékeny típus, ha túl is lépett szinte aznap a dolgon, az ilyesmiket mindig mélyen elraktároz magában.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

12
Bakay Blanka
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 19. 18:49 | Link

Kat sokat mosolyog rá és ez jó érzéssel tölti el Blankát.
~Lehet, hogy a sors direkt hozott össze ezzel a lánnyal. Lehet, hogy azért kellett megismerkednünk, hogy mindketten barátra találjunk.~ Igaz, Blanka már került szorosabb kapcsolatba Rolanddal, de azóta sem beszéltek és Roland nem is kereste a társaságát Blankának. Valószínűleg a vizsgákba temetkezett mert mondta, hogy nem sokat tanult és rögtön a vizsgaidőszak előtt érkezett.De Blankának most pont nincs kedve ezen agyalni. Majd ha keresi keresi, ha nem akkor Blanka sem fogja. Túl büszke ahhoz. Talán Roland is pont ezt gondolja. De Blankát nem érdekli hisz Roland a férfi, neki kell cselekednie.Vagy legalábbis kellene.
-Rendben, az jó lesz.-Mosolyog a lányra.Gondolom akkor, ha ennyire tetszik a romantika barátod sincs?-Teszi fel félve a kérdést, nehogy L. Megsértődjön.
Követi a lányt és mosolyog. Ahogy a déli szárny felé haladnak Blankának végig Roland jár az eszében és fél is hogy a lány észrevesz valamit, de egyszerűen nem tudja most már kiverni a fejéből.
~Keveset beszéltem még Rolanddal, de érzem hogy a sors még össze fog minket hozni. Érzem, hogy lesz még közös jövőnk. Te jó ég. Szerelmes vagyok.-néz ijedten.- Nem akarok szerelmes lenni. Főleg most.~
-Te voltál már szerelmes?-ugrik ki a szájából a kérdés Kat felé.
Blanka a haját kezdi csavargatni. Ezek szerint álmos. Kiskorából maradt meg ez a szokása. Amikor pici haja volt, akkor mindig az anyukája haját csavargatta aztán később már a sajátját. Hirtelen el is kapta a hajától a kezét. Ilyenkor még nem lehet álmos.
Utoljára módosította:Turnman Katalin, 2013. augusztus 30. 21:54 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Yarista Palarn
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2013. augusztus 19. 21:59 | Link

Mirácska
Ruha

Nem tetszik neki, hogy az igazgatót ennyire tudja befolyásolni a DÖK, de inkább Mira személye. Kettős érzés hadakozik benne, mert legszívesebben beolvasna neki jobban, hogy ilyen baromságra késztette őt. Az nem érdekelné, ha az összes többi tanulón kívül csak ő lenne normálisan felöltözve, valahogy nem jut eszébe jelenleg más. Eléggé háklis a ruhákra, bár nem mondhatni, hogy a legdrágábbakba jár, de egy kviddicses nézzen ki normálisan, ne úgy mint, egy idióta, ahogyan most érzi magát ebben a visszafogott hacukában is.
- Azt meg meg ne próbáld! – tetetett riadalom kél a fiú arcán, majd kacagni kezd, mert elképzeli, ahogy mindenki valamilyen állatként rohangál a folyosókon, nyilván ő szirti sas lenne. Roli meg egy ember, milyen vicces. Egészen egy percig, amint elhal a kuncogása, és csak vigyorog azon, amit Amira mond.
- Igen, tutira nem lettem volna itt ilyen… eseményen – forgatja meg a szemeit, de pont Amira előtt nem fogja tetetni magát, hogy mivel ért egyet és mivel nem. A barátságuk megérdemli ezt, vagy bárminek is nevezzük, ami köztük kialakult. Igaz, olyan sokat már nem találkoznak, csak néha, meg órákon futnak össze, de sosem távolodott el túl messzire tőle, hiszen sokat jelentett neki régebben, és most sem túl keveset.
- Velem sem történt sok új dolog, még mindig kviddicsezem Allegra szárnyai alatt, Amandát imádom, meg az animágiát tanulom ezerrel. A kék közt meg jól meg vagyok, bár a gólyalak lehetne kicsit tágasabb is, de ott nincs annyi fiú ismerősöm, hogy beköltözzek hozzá. Annyira nem is vágyom rá, a kastélyban nagyrészt úgyis csak tanulok, nem nagyon van időm másra – vonja meg a vállait, úgy gondolja ezzel tökéletesen kielégítette Mira kíváncsiságát. A gyűrű eléggé kiakasztja, de aztán úrrá lesz magán és már mosolyogva ölelgeti a friss menyasszonyt.
- Jóvan’ felőlem aztán Béla is lehet. De Kristóf persze – vigyorog tovább. – Azt remélem, tudja, hogyha megbánt, utánad én tekerem ki a nyakát?! – nevetgél, mert félig-meddig ugyan igaz, amit mondd, de azért annyira nem, hogy nagyon komolyan is kéne venni.
- Semmi csak meglepődtem, na – vonja meg a vállait újra és széttárja a kezeit, majd elkapja Mira csuklóját és megvizsgálja a gyűrűt. Tényleg szép darab, jó sokba kerülhetett a leendő vőlegénynek.
- Szuper, szeretem a jó lagzikat. Ha a kaja jó, már félsiker – nevetgél, mint egy idióta, de tényleg jobban el van varázsolva majdnem, mint Amira. Nem gondolta volna, hogy ilyen korán elkel, főleg az ő múltjával. De úgy tűnik akadt, aki meg tudta zabolázni, vagy Amira tért észhez annyira, hogy egy pasi mellett maradjon. Közben újra elkanászodtak a kis puffskeinek, Amiramami pedig máris elindult, hogy rendet tegyen, egy apró megjegyzéssel toldva meg a dolgot. Nem lepte meg annyira a kijelentés, hiszen amikor jártak, akkor is szóba jött néha ez a dolog, de most, hogy újra előhozakodik vele a lány, egy gyűrűvel a kezén, meglehetősen jól esik neki.
- Köszi – ilyenkor biztos elvárná a másik az „én is” rövid mondatot, de ő nem fog hazudni Amirának. Nem igazán gondolkodott még el ezen a dolgon túlságosan komolyan, most jelenleg Amanda jár ehhez a legközelebb, sőt a valaha legközelebbiek is mondhatjuk ezt. Megrázza a fejét és a lány után sétál, ő még nagyon nem érzi, hogy ilyesmire kéne adnia a fejét. A kviddics még mindig első számú nála, kizárt dolog, hogy bárki, vagy bármi miatt is feladná a karrierjét, ami még csak most kezdőik szinte.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Montrose Magpies hajtó | animágus | exrellonos  | exlevitás | apuka | Csin<3
Natacha Couteau
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 290
Írta: 2013. augusztus 24. 12:34 | Link

Márk

Valóban jól kiegészítjuk egymást, én szeretek beszélni, ő pedig szeret hallgatni. Ez így jól fog menni.  A képzelőerőm néha nagyon vicces dolgokat szokott csinálni. Mindent, amit hallok, vagy esetleg én mondok, azt akaratomon kívül elképzelem, legyen bármi is. Most is elképzeltem Márkot,egy aranyos, duci, és mindenképpen vörös kis hörcsögként. Ha hörcsög lenne, akkor tuti vörös színű lenne. Ezt csak a haja színe alapján mondom, bár másként nem is tudnám elképzelni őt. És ettől mosolyra húzódik a szám.
- Én nem igazán voltam még ilyen mugli helyeken, vagyis ilyen kocsmában,meg ehhez hasonló helyeken. De úgy látom te elég járatos vagy ott. Engem csak ilyen flancos éttermekbe vittek el a szüleim, de ha jól emlékszem, akkor ki is lettünk tiltva az egyik ilyen helyről, a viselkedésem, mármint a bátyám, és az én viselkedésem végett. - mondom a gonolataimba merülve, egy halvány mosollyal az arcomon. Ó, azok a régi szép, és igen vicces emlékek. Elkezdhetnék mesélni béki, de akkor meg holnap estére sem végeznék, és untatni sem akarom őt. Mikor elmondja mi van a háztársaival, egyáltalán nem lepődök meg, már mással is megtörténhet ez, nem csak vele.
- Áá, értem. Hát a szerelem ilyen. És valaki biztos megszívja. És úgy látom ez esetben te vagy az a valaki. - mondom és elkezdek kuncogni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mivel nő vagyok, így nem tudom mit akarok, de fenntartom a jogot hozzá, hogy hisztizzek ha nem kapom meg.

már nekem is van :3 - kérdezz

Oldalak: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 ... 16 ... 41 42 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék