31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Május 15-én (szombat) véget ér az Évnyitó, kérünk, addig zárjátok ott játékaitokat!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: « 1 2 ... 6 ... 14 15 [16] 17 18 ... 26 ... 38 39 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Moondance Williams
INAKTÍV


Lily
offline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 548
Írta: 2014. szeptember 23. 14:39 | Link

Csak vigyorgok és leülök a szökőkút szélére, és a kutyusom fejét simogatom, hogy megnyugodjon. Már majdnem megszáradt a bundája, ezért elengedem, hogy szaladhasson. – Viselkedj! – szólok rá és elrohan, majd mindent alaposan körbeszimatol.- Rendben, jó ötlet. A Levita ház mókája. – mondom vigyorogva. – Igen ezt már anya mondta. – húzom el a szám mert ha hó van kicsit otthonosabb lenne a hely. – Hasonlít a gördeszkára csak ennek nincsenek kerekei és a havon kell lecsúszni vele, egy dombról. De mi a haverokkal mindig a Farkas hegyre mentünk. – mondom, majd eltűnődök a kérdésen. Vagy is nem tűnődök igazán rajta, mert van, amit tényleg el akarok felejteni. Nem szólalok, meg csak bólintok. Nem igazán tudom, hogy kezdjek neki.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ha az ember megszűnik harcosként viselkedni, megszűnik harcosnak lenni.
Doléance Arslí na Fírinne
Tanár, Mestertanonc Tanár


bűbáj pápa
offline
RPG hsz: 186
Összes hsz: 6722
Írta: 2014. szeptember 23. 14:52 | Link

Ahogy a lány leül, Doléance is lehuppan a kút szélére. Addig nem jutt eszébe, hogy így kényelmesebb lenne.
Beszélgetnek még kicsit a téli szánkózás ötletéről, és hamarosan fényderül rá, mi az a "sznóbord". Így már érthető: gördeszkával Doléance is találkozott már mugliismeret órán. Vagyis amikor a könyvtárban kutatott a "mugli közlekedési eszközök" házi feladathoz. Majdnem olyan volt, mint egy varázsszőnyeg, csak ezt hajtani kellett fél lábbal, mert magától nem ment neki a gurulás.
Doléance-nak a Farkas-hegy sem mond semmit, hiszen sosem lakott ott, ahol Moon otthona van. Egy hegyet képzel el sok farkassal. Vagy Farkas nevű emberrel. Tele alaszkai malamutokkal.
Doléance már éppen felvetné Démont nézegetve, hogy talán menjenek ki a tisztásra, ahol a kutya rendesen megmozgathatná a tagjait, de úgy látszik, Moon valami fontosról szeretne beszélni. A házvezetőcskének nem valami fejlett az érzelmi intelligenciája, de megtanulta, hogy ilyenkor hallgatni érdemes, hátha a lányka kiböki, mi bántja. Aztán jön a következő nehéz feladat: valami olyan tanácsot adni, amivel lehet valamit kezdeni. Doléance ennél a pontnál szokott végképp megbukni.
A múltkor például feltételezte, hogy újonnan megismert Chuck Bogolyfalváról esetleg azért lehet antipatikus másoknak, mert nem szereti a sütit. De legalább felvidította vele a tetoválásokkal teli, magányos fiút. Talán itt is beválik majd.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Moondance Williams
INAKTÍV


Lily
offline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 548
Írta: 2014. szeptember 23. 15:15 | Link

Egész jól alakul a beszélgetés mikor hirtelen kicsit elkanyarodik a téma és ez számomra nem túl jó. Kicsit gondolkodom, hogy is kezdjek neki. Majd csak nagyot sóhajtok.
- Tudod, én nem ismerem az apámat és történt valami, ami miatt mindig félek, ha egyedül vagyok. Ezért szeretem, ha Démon velem van. – mondom. - Olyan tíz éves lehettem, mikor az egyik télen haza mentünk Nomeba. Ritka hideg tél volt még Alaszkához képest is és mivel nem volt élelem a hegyekben, a medvék és a farkasok, a város közelében kóboroltak. – kezdek bele. – Megmondták, hogy ne menjünk ki a városból, mert a vadállatok megtámadhatnak minket, de én szófogadatlan voltam és kimentem a hegyekbe, hogy csússzak párat a deszkával. A helyi vadász meg is talált, hogy a tiltás ellenére miért vagyok kint, mikor megláttunk egy medvét. Az már annyira éhes lehetett, hogy gondolkodás nélkül támadott. És hát a vadászunk megvédett, de ő meghalt a támadás következtében. Én egy hasadékba zuhantam futás közben, így nem talált meg a fenevad és az óta, félek a medvéktől. – mondom halkan. Már nem érint olyan rosszul a dolog, mint régen. De azért tíz éves fejjel egy ilyet végig nézni. Nem volt kellemes. Azóta keresem az apámat.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ha az ember megszűnik harcosként viselkedni, megszűnik harcosnak lenni.
Doléance Arslí na Fírinne
Tanár, Mestertanonc Tanár


bűbáj pápa
offline
RPG hsz: 186
Összes hsz: 6722
Írta: 2014. szeptember 23. 17:13 | Link

Ugye-ugye, megnyílt a szíve a lánynak. Egész jól megy ez a lelkizős dolog Doléance-nak, még ha néha nem is teljesen érti, mi folyik körülötte.
Nem sikerült felfognia például azt sem, hogy mi köze apukának a medvéhez, ezért megpróbálja külön kezelni a két információt. Rágja, rágja a hallottakat, de nem tudja, mi okozhatna enyhülést a félő kislánynak. Biztosan megrázta az eset, és nem csoda, ha nehezen dolgozza fel, ha nem tudja elfelejteni.
Azt mondják, ha leesel a lóról, mássz vissza rá, de talán nem az a megfelelő ebben a helyzetben, ha úja találkozna egy medvével. Talán kis bocsokkal?
Tényleg csúnya dolog volt elmászkálnod, amikor megmondták, hogy veszélyes - kezdené Doléance, de a fejében élő Kumagoro még idejében rákoppint az orrára, hogy ezzel nem azt érné el, amit szeretne.
- Mit szólnál ahhoz, ha megnéznénk egy medvebocsot? - kérdezi óvatosan a lány. - Nagyon aranyosak.
De rájön, hogy nem itt a probléma gyökere. Egy nagy medve attól nem lesznek aranyos, hogy találkozunk egy játékos kölyökmedvével.
- És tudod... most már nagyobb vagy, és ügyesebben tudnál védekezni a medve ellen. Sötét varázslatok kivédésén már biztos most is tanultatok pár hasznos átkot! - próbál lelket önteni a lányba.
- És itt nálunk biztosan nem ér semmi baj. Nagyon sok tanár van itt, és még aurorok is. Nem kell félned.
Ennél többet nem tud összeszedni Doléance az emlékek enyhítésére. Fény derült rá, hogy a kővarázsló néha nagyon bele tud trafálni a dolgokba. Démon visszaér, és körülöttük kezd ugrálni.
- Na, gyere, menjünk egy tágasabb helyre a kutyusoddal - indítványozza, és feláll. - Ott még beszélgethetünk, és ő is rendesen megfuttathatja magát.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Moondance Williams
INAKTÍV


Lily
offline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 548
Írta: 2014. szeptember 23. 17:31 | Link

Csak hallgatom, amit mond, ahogy Démont figyelem. Jól eljátszik, mit sem tudja, hogy most mi folyik. A pillangókat kergeti, és nagyokat hancúrozik a bokrok között. Néha hallom, ahogy megnyikkan egy tüske miatt, vagy épp a pillangók által keltett kis csillagocskák miatt prüszköl egyet – egyet.  
- Köszi, már próbálkoztak a rokonok, ilyesmivel. Sőt még az emléktörlést is felhozták, de az sem megoldás. - Vonok vállat. – Igen meg ezek után megtanítottak a mugi fegyverek használatára is. Bár jobban bízom a mágiában. – Teszem hozzá, ahogy démon visszatér. Majd felkelek, mikor felveti az ötletet, hogy menjünk tágasabb helyre ahol drága kiskutyám, kedvére rohangálhat. – Jó ötlet. Legalább Démon is elfárad. Múltkor már a seprűn ülve kergetett engem, mert én nem bírtam az iramot. Kezdek ellustulni. – mondom, ahogy felveszem hátamra a gitártokot. – Amúgy ha gondolod itt a játéka, amit imád. – veszem elő dzsekim alól egy plüssmajmot. – Ezért cserébe bármire képes. Ezért kell a kabátom alatt tartani. – vigyorgok, rá. – Amúgy hova megyünk?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ha az ember megszűnik harcosként viselkedni, megszűnik harcosnak lenni.
Doléance Arslí na Fírinne
Tanár, Mestertanonc Tanár


bűbáj pápa
offline
RPG hsz: 186
Összes hsz: 6722
Írta: 2014. szeptember 23. 17:48 | Link

Hű, milyen jó ötletekkel álltak elő a rokonok is! Doléance kicsit elkomorodik, rájővén, hogy nem tudja a megoldást minden bajra. Pedig egy házvezetőnek ez lenne a dolga!
Talán idővel, ahogy a varázsló mondja...
- A seprűre ülve? - hökken meg Doléance, de aztán rájön, hogy értette Moon. - Mármint te ültél a seprűn!
A hasát fogva nevet, mert egy pillanatra tényleg elhitte, hogy Démon tud seprűn lovagolni.
Doléance átveszi a plüssmajmot, és máris tapasztalhatja a veszett érdeklődést a kutya részéről. Nem tudja, mi a dolga vele, hát nagylelkűen odaadja Démon szájába a plüssfigurát. Persze csak miután megbizonyosodott afelől, hogy a kissé megviselt majomnak nincs kifogása ez ellen.
Doléance a tisztásra gondolt, hát oda indulnak el hármasban. Az úton a seprű kapcsán a kviddicsre terelődik a szó. Moon is benne van a Levita csapatában. A házvezetőcske nagyon drukkol a szfinxeknek. A tanév során is minden meccsükön kint volt, és elképesztően izgult, mert az utolsó meccsen akár a kupát is megnyerhették volna! Végül azt nem sikerült, de a kékek jól meg lettek dicsérve, hogy csupa kezdő játékosként milyen szépet alakítottak abban az évben. Doléance biztos benne, hogy jövőre ennél már csak jobb lesz! Már most is tartanak az edzések, sok újat is bevettek a csapatba, mindenki igyekszik már a szünet előtt is belerázódni, hogy a következő tanév elején már csak fel kelljen eleveníteni az alapokat.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2014. október 12. 16:48 | Link

Dwayne

Egész nap úgy viselkesett, mint az űzött vad, és próbált kitérni mindenki elől, mint ahogy kerülni azt is, hogy üres folyosókon vagy termekben kettesben maradjon bárkivel. És ha mégis így esett, akkor is igyekezett ezen változtatni. Nem semmi tempó az, amit ma diktált, viszont tény, hogy nem is lesz ez így jó. A tegnapelőtti incidens miatt két napja olyan, mint aki egy másik világban van, voltak, akik összesúgtak a háta mögött, hogy szerelmes. Na persze, ha ennyi lenne az egész. De inkább megtartja őket ebben a hitben, és nem firtatja a dolgot. Viszont nem viselkedhet így sokáig, ezért az egész napos menekülés közben próbálta felkutatni Dwayne-t, aki jellemzően pont ekkor nincs sehol. Már a reményt is feladta, hogy megtalálja, amikor egyszer csak ott terem a szeme előtt életnagyságban a háta.
- Aucs.
Annyira elfoglalta, hogy folyton körbenézzen maga körül, nincs-e ott valaki, akinek nem kéne, hogy szépen orral köszöntötte Dwayne hátát. Ellépve kicsit nyomogatja az orrát, miközben megkerüli a férfit.
- Éppen téged kerestelek.
Azt, ahogy lehet, egy kicsit rúzsfoltos lett hátul a ruhája, inkább nem említi, hiszen előbb kérni akar tőle, majd ha igent mond, akkor megmondja neki, ha meg nem, akkor had higgyék csak nyugodtan, hogy leütött egy lányt, és a vállán cipelte az erdei rejtekhelyére.
- Segítened kéne, de anélkül, hogy Mina vagy bárki rájönne. Gyere beljebb.
A fedett részhez, annak is egy kis sarkához vezeti. Itt mindig olyan jól meg tudnak bújni a diákok, észrevehetetlenül, és most neki is az kell, ha azt akarja, hogy a kis titka titok maradjon.
- Tegnapelőtt későn mentem haza, mert dolgoztam, és egy nem túl józan fiatalokból álló társaság épp az csárdából jött kifelé.
Félrepillant, nem könnyű beszélni róla, inkább hirtelen ötlettől vezérelve leveszi a bolerot, felfedve a vállait, a balon pedig az éktelenkedő lilás foltokat, amik nem feltétlenül simogatástól kerültek oda. Majd a haját eltűrve a nyakát is megmutatja, ami szintén sebekben gazdag.
- Szerencsém volt, el tudtam szaladni, de kicsit tartok tőle, hogy ez legközelebb is megtörténhet. Nem ez lenne az első eset, de nem akarom, hogy még egyszer megtörténjen.
A férfi nagy vonalakban ismeri a Tamással való házasságának végét, így értheti, hogy mire gondol.
- Segítened kellene, hogy meg tudjam védeni magam. Máshoz nem fordulhatok.
Utoljára módosította:Dr. Mácsai Zója, 2014. október 12. 17:07 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. október 12. 17:38 | Link

Dr. Mácsai Zója


A rózsakertek, szökőkutak és giccses gipszből formázott szobrocskák között mindig csönd és nyugalom honol, így ha teheti, erre veszi az útját és itt vág keresztül az irodája felé. Kisebb kitérő, ám megéri, mint a népes, agyrepesztő zsivajjal telt félhomályos folyosók. A falak mentén sorakozó, néha megmozdulni látszó páncéloktól különben is kiveri a víz.
Sötét színű, Greenday emblémás pólójában és fél vállára vett, jócskán viseltes táskájával erőteljes kontrasztot képez az udvar barokkos atmoszférájával.A defenzornak járó kitűzőt, mint általában, annak hivatalos helyével szemben a zsebében hordja, na nem mintha egyáltalán szüksége lenne rá. A kölykök úgyis egész hamar megtanulták a nevét és, hogy felszívódjanak, mielőtt megjelenik.
Fél füllel hallja a sietős lépteket maga mögött, jobbra húzódik, hogy elengedje maga mellett, akárki az, ám az illető az érzés alapján egyenesen a lapockái közé fejel. Csodálkozva torpan mg majd fordul a hölgy felé.
Zója.
   -  Engem? Mer'?
Rekedten kérdez vissza, a hangsúlyba annyi "hagyjál-békén-mert-úgyse-érdekelsz" hangszínt ültetve, amit egyszerre nem szégyell. Ha kívülről szemlélné biztosan a saját szemébe röhögne és dedósnak nevezné ezt az esztelen hadakozást a nő és a saját lelkiismeretével szemben.
Félszegen lép utána a tető alá, előtte hátranéz a válla fölött, követte-e valaki. Amilyen paranoiás a témával mostanában bőven képes elhinni, hogy Nina kiugrik az egyik pucér szobrocska mögül, hogy megint Indonéziába rohanjon.
Egy ideig egyáltalán nem válaszol. Úgy tűnik, mintha mondani készülne valamit, mikor a nő szabályosan vetkőzni kezd előtte, a figyelmét azonban elterelik a lilás, itt- ott zöldesre színeződött zúzódások. A szeme azokon időzik egy ideig, majd a nyakán éktelenkedő sebek felé fordul.
Az arca egészen behatárolhatatlan kifejezést ölt, a szemében azonban a felismerés fájó fénye villan. Látott már ilyet. Többször. Barátokon, családtagokon, vagy számára ismeretlen nőkön. A látvány azonban, mint most, minden esetben épp annyira felzaklatta.
   -  Mér' nem mondtad azonnal, mi? Hozzám kellett volna jönnöd.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2014. október 12. 18:27 | Link

Dwayne

Új életszemlélete szerint, mely úgy hangzik, hogy nem figyel a férfi hangjában lévő negatív megnyilvánulásokra, eleget téve hagyja figyelmen kívül, hogy nem kíváncsi rá, és kéri, hogy kövesse. Tudja, hogy nem mindig ilyen, tudja, hogy képes ő más hangot is megüti, és tudja, hogy ha ezen nem akad fenn, akkor egy nap talán tényleg lesz kettejük között rendes kommunikáció is, nem csak ilyen egyoldalú barátkozás. Szeretne eljutni oda, ezért nyugodt marad, bár szíve szerint ordítana vele, hogy ne legyen már ennyire gyerekes.
A férfi hosszan nézi őt, ő pedig érezhetően kezd pirulni, ég a füle, pedig a zavarba esés nagyon messze áll tőle. De most kínos az egész. Nem azért nézi a másik fél, mert el akarja bűvülni, vagy mert kívánatosnak találja, hanem mert sebek vannak rajta, melyek fájnak, és melyek kellemetlen emlékeket ébresztenek benne, még ha el is tűnnek, az emlékeket nem lehet olyan gyorsan kitörölni, vagy akár egyáltalán.
Félt. Gyűlöli a félelmet, és azt is, ha valakit bántalmaznak, rettegésben tartanak, és ott, akkor, a kis mellékutcában nagyon félt. Hazaérve bevágta maga mögött az ajtót, bezárta, és zokogva csúszott a földre. Hálát adott, hogy Mina a kastélyban maradt inkább, hogy nem látja így az anyját. Utálja, ha valaki úgy találkozik vele, hogy éppen retteg vagy össze van törve. Álarc mögé bújik minden nap, ahol erős, magabiztos, független nő szerepét játszhatja. Utoljára őszintén egyszerű és sebezhető akkor volt, amikor a ruháit összeszedve osont ki a férfi szobájából. Most mégis itt van, hiszen Dwayne az egyetlen ember, akiben megbízik annyira, hogy őszinte tud vele lenni.
- Nem voltam túl elviselhető állapotban utána. Szerencsére Mina nem volt otthon, nem akarom, hogy úgy lásson, épp ezért szeretném, ha segítenél Dwayne, meg akarom védeni magam. Kérlek.
Kérlelőn néz a férfire kék szemeivel, zavartan összehúzva magát egy kicsit. Érezhetően most nem olyan erős és magabiztos, mint amit sugallni szokott, sőt, mintha pont az ellenkezője lenne igaz és a szél is össze tudná törni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. október 12. 18:43 | Link

Dr. Mácsai ZójaOldalra billenti a fejét, akár a figyelő kutyák. A jobbját lassan emeli meg, eltűnődve nyújtja ki kissé, óvatosan érint meg a nő nyakán vöröslő, duzzadt foltot. A bőr furcsán meleg az ujjai alatt, valahogy szinte meglepi a tény.
   -  Láttam már rosszabbat is. Szólnod kellett volna. Feljelentést tettél már?
Nyilvánvalóan az óvó testőr mellett ösztönösen felébred benne az auror is. Ezért a nővel ellentétben nem arra gondol azonnal, hogy miképp védje ki a következő támadást, hanem, hogy hogyan büntesse és bosszulja meg az előzőt.
Legyen bármilyen is a viszonya Zójával, ám: nőre kezet emelni bűn. Ezt gyermekkora óta tudja és még az elvetemültebb bátyja is tartja a kimondott erkölcsi törvényt. Ő maga sosem tett hasonlót, kivéve természetesen, ha a parancsa ezt kívánta, akkor azonban nyilvánvalóan minden volt számára, az elfogásra szánt személy milyen nemű.
A kezét visszaengedi maga mellé, az arcán fájdalmas fintorral emeli a szemét a nő arcára végül.
   -  Mit akarsz, mit csináljak? Nem adhatok neked fegyvert vagy ilyenek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2014. október 12. 21:03 | Link

Dwayne

Nyugodtan tűri, hogy a férfi megérintse a sebeit, és igyekszik nem szisszenni, pont elég volt az, hogy ideállt elé. Némán tűr, majd zavartan öltözik fel újra. Sose tudhatja, hogy ki jár erre, és mit lát. Ijesztő kicsit, néha olyan, mintha egy elcsépelt mugli valóságshowban lennének.
- Dehogy... mármint ahhoz is össze kellett szednem magam, hogy téged megkeresselek, nem akarom, hogy ezt rajtunk kívül más is tudja.
Összefonva maga előtt a karját, megszakítja a szemkontaktust és inkább elpillant a mini szökőkút felé,majd vissza a férfire. Nem akar gyengének látszani. Amióta Tamás felesége volt, folyton erősnek mutatja magát, pedig néha olyan jó lenne csak sírni vagy kimutatni, ha fáj egy seb.
- Fegyvert? Dehogy, nem akarok fegyvert használni, vagy magamnál tudni. Bár egyszer szívesen elmennék lövöldözni olyan céltáblákra, tudod, mint a filmekben.
Kicsit fecseg, hogy oldja a feszültséget, ami benne van a téma miatt, de ha a férfi azt mondaná, hogy oké, holnap ugyanitt, ugyanekkor, akkor nem mondana nemet a dologra. Sőt, jól felkészülne, és még nadrágot is húzna, mert mégiscsak lőni mennének.
- Taníts meg verekedni, hogy megvédhessem magam.
Ezt olyan nyugodtan mondja ki, mintha arról lenne szó, hogy a mai ebédhez igazán elkellett volna a koviubi is, ami amúgy igaz, anélkül nem volt meg az ebéd feelingje, és hiába jó az idő olykor, most már itt a hangulata az ősznek, amihez ez is hozzájár.
. Mit szólsz hozzá?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. október 12. 21:10 | Link

Dr. Mácsai ZójaElpillant ő is, ahogy a nő visszahúzza a bolerót a vállára, elfedve vele a sérüléseket. Félretehetné a diszkrécióját, becipelhetné a minisztériumba és követelhetné, hogy tegyen feljelentést a támadók ellen, mégsem teszi. Alexával sem tette meg ugyanezt, amikor az ideköltözését követően nem sokkal a férje által okozott zúzódásokat felfedezte rajta. Ha Zója így látja helyesnek, ám legyen. Minden bizonnyal a helyében ő sem keverne bele mindenféle aktatologatót.
Türelmetlenül megforgatja a szemét a fecsegésre. Naná, Zója eddigi legremekebb ötlete, hogy egy lőtéren parádézzanak. Ennyire még nem ment el az esze és nem is bízik meg annyira a félvélában, hogy éles lőszert adjon a kezébe.
   -  Verekedni.
Feljebb vonja a szemöldökét, a kezét a táskája szíjára kulcsolja. Pofátlanul végigméri a nőt, végül egy lemondó horkantással csóválja meg a fejét.
   -  Boszorkány vagy, te nő és verekedni akarsz az utcán? Szoknyában meg ilyen cipőben? Na ezt az arcodat még nem ismerem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2014. október 12. 22:09 | Link

Dwayne

- Boszorkány.
Kicsit még fel is horkant hozzá. Ő meg a boszorkányság, na persze, pont olyan, mint aki remekel a mágiában, csak éppen most sincs nála pálca, mert még a végén ruhán át átkozná meg magát. Különben is, a ruhájába maximum ő fér el, ne kérje senki, hogy még egy pálcát is tegyen valahova, az már kihívás lenne.
- Elméleti, ezt te is nagyon jól tudod. És akkor speciel eszembe se jutott, hogy boszorkány vagyok, csak arra gondoltam, hogy ez egy rossz álom, mindjárt véget ér, aztán arcon vágtak, de nem keltem fel, csak fájt.
A keze elindul az arca felé, de inkább leereszti. Az már nem látszik annyira, ami meg mégis, annak jó adag festékkel eset neki, így az arca most olyan, mint a régi szép időkben. Méghogy a félvélák is gyorsabban gyógyulnak. Kamu az egész.
- Nem igazán agyaltam azon, hogy hol is van a pálcám.
Sőt évek óta nem agyal. A muglik között él, nem igazán szokott még vissza ahhoz, hogy az élethez itt nem árt, ha van pálca az embernél, mert sajnos a kinézete miatt és a neme miatt is többen több félét képzelnek, hogy megtehetnek vele, ami igen szomorú, és ami miatt csak a fejét tudja csóválni.
- Mi az, félsz, hogy más is meglátja a bugyimat?
Egy kicsit felbátorodva, mosolya húzza a száját, és csípőre teszi a kezét, majd azért igyekszik visszakanyarodni, mielőtt Dwayne otthagyja.
- Nem, arra gondoltam, hogy sportcipőt és nadrágot veszek fel a közös edzésekre.
Mert, hogy úgy képzelte el, hogy abban a tornaterem szerű izében tartanák a gyakorlatokat. Igen, szó szerint így hívja. Lenne szőnyeg, mint a középiskolában, és arra birkóznák le egymást.
- Amúgy, nem szereted a stílusom? Azt hittem bejön. Magamnak szoktam tetszeni a tükörben.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. október 12. 22:32 | Link

Dr. Mácsai Zója   -  Na akkor neked is jól működnek a túlélési ösztöneid...
Az orra alatt mormogja mindezt, miközben elpillant a szökőkutak felé. Ó, hogy mennyi hasonlóval volt már dolga az eddigi életében! A nőket sajnos vagy nem, a társadalom óvó keblén nevelik, védik az erőszak bármilyen formájától, ameddig csak lehet. Ezek a burokban nevelt hölgyek pedig gyors és könnyű prédák az éjszaka ragadozóinak. Ha bajba kerülnek elvégre még védekezni sem tudnak, azzal sincsenek tisztában, hogyan kell.
Ciccenés- szerű hangot hallat, a súlypontját áthelyezi a másik vállára, a kezét továbbra is a táska vállpántjára kulcsolva. Nem halna bele most, ha nem kellene Zója bugyijáról diskurálnia egy rózsakertben így, vasárnap délután.
   -  Ja de, tök jól nézel ki - hagyja rá egy flegma legyintéssel - Meg megnézném, hogy hogy futsz abban a cipőben.
Lepillant a nő lábára, azt már nem teszi hozzá, hogy valójában mennyire jó fegyver is egy ilyen. Egy tűsarok a támadó bal szemébe - ez a női önvédelem lényege.
   -  Biztosan ezt akarod? - kérdi végül pár pillanatnyi hallgatás után, visszanézve a szemébe - És én miért akarjam?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2014. október 12. 23:11 | Link

Dwayne

- Sajnálom, hogy csak ennyire futotta.
Igazából az is szép, hogy vannak egyáltalán mágikus képességei. A Testvérei is hasonlóan jól szerepelnek a mágikus képességeikben, nem csoda, hogy mind a ketten inkább a muglik között lelték meg a boldogságot. Nekik is negyedvéla gyerekeik születtek, és bár a párjuk rendelkezik mágikus képességekkel, elvégre a családjuk megkövetelt ilyesmit, mégis jobban elboldogulnak ők is ott.
- Gyere el velem egy leértékelésre. Meglepődnél, hogy milyen könnyen szaladok és taposok el más tyúkokat, ha egy ruha, amit régóta kinéztem gigaleárazás áldozata lett.
Elvégre a fizetése jó nagy részét Minára költi, és mégis olyan változatosan öltözködik, hogy sokan megirigyelnék. Hát igen, szinte különleges képessége van arra, hogy megtalálja a leárazott jó cuccokat.
- Nem vagyok életre alkalmatlan, ezt is megúsztam, csak nem akarok sebeket.
Élvezi, ahogy a féri végigméri, és amikor felteszi a kérdést, határozottan bólint.
- Igen, teljesen biztos vagyok benne.
Hogy mi a jó neki ebben? Hát, lenyomhatja Zóját és láthatja, ahogy próbál hozzászokni ahhoz, hogy megint nadrágot húzott. Már talán nem is emlékszik rá, milyen az, hiszen aludni is jobb esetben egy pólóban alszik, nem igazán húz még hozzá nadrágot, kivéve télen, mert van rénszarvasos meg színes peace jeles, amiket imád, és jól esik felhúzni.
- Mert imádsz és Mina nem lesz félárva?
Ezek nem biztos, hogy a legjobb érvek, de mi mással tudna előhozakodni, bujkáló mosollyal néz a férfire, hátha attól megenyhül és igent mond.
- Hümm, kérhetsz valamit, amit meg kell tennem. Na, mit szólsz?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. október 12. 23:32 | Link

Dr. Mácsai ZójaTürelmetlenül pillant ismét a rózsakertek felé, némán jelezve, hogy nem ér rá örökké a fecsegésre és egyáltalán nem érdeklik holmi leértékelések. Hiába az állítólagos tűzszünet, amit korábban közös megegyezéssel kötöttek, ő továbbra is szívesen tartja magát a régi megoldáshoz és kerüli a nőt, amennyire lehet. Eddig nem sok jó származott belőle számára, amikor hozamosabb ideig kettesben maradt Zójával.
Na az edzőteremben egymással birkózva töltött szabadidős tevékenységre pedig igyekszik még véletlenül sem gondolni.
Vagy mégis.
Megrázza a fejét. A táskáját lecsúsztatja a válláról, maga elé véve kicipzározza, majd a mélyén kezd el matatni. A hang alapján tértágítóval bűvölték és a könyveken kívül fém- és üvegtárgyak is megcsörrennek benne.
   -  Volt valahol egy ilyen... izé... - tanácstalanul bámul bele as táskába, a jobbjával tartva a bal kezét szinte könyékig belesüllyeszti - Volt órám az ötödikesekkel a... áhh...
Óvatosan húzza ki a kezét a táskából, melynek cipzárja önmagától záródik vissza. A csuklójára vékony, ezüstös színű madzag tekeredett, annak a végén gyöngyházfényű fehér síp lóg.
   -  Fogd - nyújtja felé, miközben a táskát visszaemeli a vállára - És használd. Amíg nem találok valami helyet és időt, hogy megtanulj ezt-azt.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2014. október 12. 23:32 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2014. október 13. 14:51 | Link

Dwayne

Nézi, ahogy a férfi elkezd kutatni a táskájába. Összevont szemöldökkel hallgatja a hangokat, elég sok mindent cipelhet a táskájában, nem is érti, hogyan bírja el ezt mind, bár lehet, hogy éppen most rabolta ki a könyvtárat és azért néz körbe időnként, mert el akar tűnni, mielőtt valaki felfedezi a hiányt. És, nem csak a könyvtár, de ezek szerint Felagund készletei is megcsappantak. Érdekes módon spórolja meg a pénzt, amit a lányukra költ, de nem rossz ez a megoldás.
- Egy síp? Ha csak nem tartozik hozzá egy habzó szájú vérfarkas nem sokra megyek vele.
Felemelve kicsit forgatja a sípot. Nem igazán érti, hogy mit akar egy síppal. Előbb verik ki a fogait, mint, hogy valaki meghallja, hogy sípol valaki. Meg aztán egy sokkoló mondjuk jobban hat, mint egy síp.
- Szóval segítesz?
Az arcán egyből eltűnik minden negatívum, és úgy derül fel, mint egy kislány, akinek most mondták el, hogy előrehozták a karácsonyt, és minden ajándékot kibonthat.
- Köszönöm!
Lelkesen ugrik, hogy megölelje, de valahogy megtorpan. Hiába a megállapodás, ő érzi, hogy annyira nem fun a dolog, hogy bármit megtehessen. Bénán, és olyan fura pózban, mintha éppen sóbálvány átkot küldtek volna rá, megtorpan egy pillanatra, majd az ölelést puszira redukálja.
- Köszönöm, hogy segítesz nekem. Ez nagyon kedves tőled. Ígérem, mindent úgy csinálok, ahogy mondod. És ugye ezt Minának nem kell megtudnia? Kérlek, nem akarom, hogy aggódjon. Olyan jól kezdődött a tanéve, talált barátokat is, és nagyon sok időt tölt fent. Örülök, hogy közösségi ember lett belőle. Nem akarom lerombolni a jókedvét, biztos sikerülne ezzel.
Azt pedig nagyon nem szeretné, hiszen a kislány így is eddig olyan sok minden miatt aggódott feleslegesen és most végre kezd egy kicsit helyre rázódni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. október 13. 15:45 | Link

Dr. Mácsai ZójaZója kérdésére biccent egyet. Persze, hogy segíteni fog. Legyen bármilyen a viszonyuk, kimondottan vagy kimondatlanul, valahol munkaköri kötelessége megtanítani a nőt a pofozkodásra, különösen, ha kéri. Ezért nem jár külön hála.
Részéről félszegen lépne tovább, mikor a nő mozdul. Minden bizonnyal az arcára is kiült a tudatalattija ösztönös, várt reakciója, így Zója nem fejezi be az ölelést. Zavartan köszörüli meg a torkát és pillant oldalra, a kezeit a zsebébe csúsztatja, kelletlenül hagyja, hogy megpuszilják.
Érzi, hogy a bőre meleg marad az érintés nyomán.
   -  Igen, síp - magyarázza gyorsan, hátrébb lépve egyet - Harcképtelenné teszi azt, akire fújod. Állatoknál szokták alkalmazni a vadonban. Egy vérfarkast is elriaszt, úgy érzi, mintha szét akarna hasadni a feje. Hasznos holmi. Csak kölcsön. Nem olcsó.
Hátrapillant. Az udvar túloldalán, a kertek és szökőkutakon túl diáklányok sétálnak, a viháncolásuk messzire hallatszik. Visszapillant Zójára.
   -  Nem szólok senkinek. Promise. Majd üzenek.
Még bólint egyet, majd ahelyett, hogy megkerülné a nőt, megfordulva visszaindul arra, amerről jött. Némán jelezve, lezártnak tekinti a találkozást.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Losonczy Alina
INAKTÍV


Mikulikánus<3 | Linzerke^^
offline
RPG hsz: 220
Összes hsz: 3263
Írta: 2014. október 25. 19:28 | Link

Lina figyelmesen hallgatja Zolit, aki épp arról mesél, hogy tréfálta meg őt Cupido. A kis szemtelen, szárnyas szerelem mester azért jócskán csőbe húzta Zolit, hisz egyszerre két hölgyet is a nyakába szabadított: Gwent és egy szellemlányt.
-És végül, hogy sikerült kikászálódni a kellemetlen helyzetből? Gondolom Cupido téged sem mentesített a nyílzápor alól… Melyik lányt választottad?
A szőke lány talán egy kicsit túlontúl kíváncsi, de, ha egyszer Alina belendül, nincs megállás, minden apró részletet tudni akar. Talán épp itt lenne az ideje, hogy jelentkezzen az Edictumba, mint önkéntes faggató, fut át a gondolat az agyán, aztán bevillan a vizsgák dátumának kezdete, illetve az, hogy mennyi mindent kell még addig tanulnia, illetve az sem mellőzhető tény, hogy az edzője által előírt edzésterv sem a legkönnyebben teljesíthető, valamint a szabadidőből is rengeteget elvesz… Ergo, Edictum fellélegezhetsz, a szőkeség még csak a szerkesztőség közelébe sem fog menni.
Ezek a fránya gondolatok szépen elkalandoztak, szóval talán illendő volna visszatérni Zolihoz, és a Cupidós történethez. Picit megrázza fejét, pislog néhányat, mikor feltűnik neki, hogy partnere sem igazán a jelenben él, valahol elveszett a felhők tanulmányozásába. Kicsit megköszörüli torkát, ezzel hívva fel magára illedelmesen a fiú figyelmét.
-Pokoli meleg van! Nem folytatjuk a társalgást valahol a kastélyban egy jeges tea mellett?
Ha Zoli beleegyezését adja, elindulnak az épület felé, hogy egy hűvös zugot keresve traccsoljanak tovább.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

faggatósdi
                              
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 777
Írta: 2014. október 29. 14:07 | Link

Losonczy Alina rémtörténete

Minden nagyon gyorsan történt. Lehet, hogy csak egy másodpercre csuktad be a szemed, az is megeshet, hogy mindössze egy pillanatra tekintettél hátra az iskola folyosóján, azonban mire kettőt gondolnál, egy minden oldalról zárt szobában találod magad. Ahogy ide-oda mászkálsz ebben a cseppet sem átlagos szobában, érzed, hogy a talaj olykor-olykor meging alattad, s mintha még halk csobbanásokat is hallanál a falon túlról. Azonban ezzel még nincs vége a furcsaságoknak. Lassan körbesétálsz a helyiségben, ahol mindössze három berendezési tárgy található, se több, se kevesebb. Azonban egyikhez sem tanácsos közelebb menni. Az egyik sarokban egy ütött-kopott bádogszekrény áll, amely hatalmas termetével és ingatag talpazatával olyan érzést kelt, mintha épp most készülne rád dőlni, amire még az ingatag talaj is rátesz egy lapáttal. No, de lássuk is a többi bútorzatot. A szekrény mellett egy zöld huzatos ágy helyezkedik el, melynek igencsak erős halszaga van, a takaróból pedig mintha csótányok másznának kifelé, apró csápjaikkal rosszallóan integetve feléd. Várjunk csak! Halszag, ingatag padlózat, csobbanások... Bizony! Egy hajókabinban vagy, ráadásul se az ajtó, se az ablak nem mozdítható a zárakat beragasztó ragacsos, barna folyadéktól. Jogos a kérdés, akkor hogyan fogsz innen kijutni? Ácsi, egy bútor még hátra van, még mielőtt ezen aggódnál. Nézd csak meg az íróasztalt! Ahogy kinyitod a rajta található egyetlen fiókot, egy régi pergamenpapírt vehetsz benne észre, melyen az egyetlen mondat így hangzik: "Egy órát kapsz, hogy megtaláld a megoldást, hogy hogyan juss ki, még mielőtt a víz elöntené az egész szobát!" Várjunk csak! Víz? Miféle víz?! Hirtelen egy hatalmas kattanást hallhatsz, majd egy szempillantás alatt bokáig érő, sötétlő víztömegben találhatod magad. Hogy ebből a helyzetből hogyan keveredsz ki, az már csak rajtad áll! Az azonban egyszer biztos, hogy a vízben megjelenő kákalagok nem barátkozni szeretnének veled, szóval siess, mielőtt az egyik szoros kapcsolatba keveredne veled!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Losonczy Alina
INAKTÍV


Mikulikánus<3 | Linzerke^^
offline
RPG hsz: 220
Összes hsz: 3263
Írta: 2014. október 29. 15:14 | Link

Rettenetes a sötétség, ami most a kastélyban uralkodik. Az ember a saját orra hegyéig sem lát el, még akkor sem, ha a szemét folyamatosan lehunyja, majd újra kinyitja. A DÖK szépen kitett magáért, de talán, ha egy picivel több gyertyát pakoltak volna szét a kastélyban a szőke lány hálája, örökké üldözné őket. Na jó, persze felvet némi problémát, hogy a halloweenhoz a sötétség dukál, mert ki látott már olyat, hogy napsütéses rémségek éjszakája. Már a neve is elég hülyén hangzik, nem még a megvalósítás, na mindegy. Szóval a mit sem sejtő Linácska botorkál a koromsötét folyosókon, pislog jobbra-balra, időnként félperces szívrohamot kap, máskor vérfagyasztó sikolyt hallat, mikor vagy egy lebegő, ijesztően kacagó babafej tűnik fel mellette, vagy egy csontváz csörög oda hozzá, tréfásnak gondolván, hogy meghívja a lányt az esti partira. Borzasztó, komolyan mondom, rettenetes! Épp csukott szemmel vesz egy hatalmas lélegzetet, kiheverve ezzel az iménti sokkhatást, mikor véletlen nekimegy valakinek.
-Bocsánat,bocsánat, ne haragudj! Remélem nem ütöttelek nagyon meg!-kezd magyarázkodásba, még mindig lehunyt szemekkel, ám furcsamód válasz nem érkezik. Magában talán már fel is háborodik, hogy micsoda faragatlan figurával hozta össze a sors, majd megretten, attól tart, hogy olymértékű volt a koccanás, hogy a másik már válaszolni sem tud. Szemei felpattannak, de ahelyett, hogy egy diáktársát látná maga előtt, az a büdös nagy igazság, hogy semmit nem lát. Oké, marha vicces, biztosan egy elsős rúgta fel a gyéren világító töklámpást, semmi pánik, pálcát elő, aztán lesz, ami lesz, ha leordítják a fejét, amiért elrontja a hulla hangulatot, majd odébb oldalog, de csak meg kéne néznie, hogy mekkora kárt okozott. Elmormol halkan egy Lumos-t, mire pálcája végén megjelenik a fénycsóva, és döbbenten tapasztalja, hogy nem az előbbi folyosón dekkol, és nem az elsős rúgta fel a lámpást, hanem valamilyen furcsa varázslatnak köszönhetően egy másik helyiségbe került. Pálcáját magasabbra emeli, hogy fel tudja térképezni a terepet. Ami azt illeti elég szegényes körülmények közé csöppent, mindössze egy íróasztal, egy ágy, és egy szekrény található a szobában. Elindul, hogy jobban megnézze magának a fal mellé állított bútordarabot, mikor megmozdul alatta a talaj, és tőle jól megszokott módon elesik. El is megy a kedve a szekrénynézegetéstől, tekintve, hogy az elég instabilnak mutatja magát. Mikor nagy nehezen sikerül feltápászkodnia, az ágyat veszi célba, szeretne leülni, és kifújni magát egy kicsit. Tesz néhány bátortalan lépést a tárgy felé, mikor megüti orrát az eszméletlenül büdös halszag. Fellibbenti a takarót, és töménytelen mennyiségű hal tárul a szeme elé. Na, de kérem szépen, hogy a fészkes fenébe került ide ez a rengeteg hal? Miközben hüledezik az állatok láttán, észreveszi, hogy valami, vagy inkább valamik mocorognak az állatok tetemein. Közelebb hajol egy kicsit, de bár ne tette volna! Felsikít, a rózsafa szerzemény majd kiesik a kezéből, mikor rádöbben egy ezek bizony CSÓTÁNYOK! És itt koppan a tantusz: instabil talaj, halszag, csótányok… Linácska bizony, bizony egy hajókabinba keveredtél! Mindig is kedvelte a hajókirándulásokat, de most valahogy semmi kedve nincs egy kényszer hajóúthoz.
Hanyatt-homlok menekül az utolsó berendezési tárgyhoz, ami maradt, az íróasztalhoz.
Eszeveszetten tépi fel annak fiókját, hátha abban lesz valami arról, hogy a manóba lehet ebből a rémálomból egyszersmind kijutni, ám csalódnia kell: mindössze egy pergamen fogadja, amiben mindenféle vízről, meg egy óráról, meg kijutásról hadoválnak. Értetlenül pislog, hiszen az igaz, hogy sok minden megtalálható a szobában, de víz az éppenséggel nem. Alighogy átfut ez a gondolat a fejében, máris egy kattanást hall, majd a következő pillanatban már azt veszi észre, hogy zoknijából facsarni lehet a H2O-t. Rohan az ablakhoz, szalad az ajtóhoz, hogy kiutat találjon, de egyik sem nyílik, ráadásnak egy kákalag is a lábára tekeredik, és próbálja kigáncsolni. Jobb ötlet híján Immobilus átokkal sújtja a növényt ezzel nyerve egy kis időt magának. Arról azonban egyelőre fogalma sincs, hogyan fog kiszabadulni a szobából…
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

faggatósdi
                              
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 777
Írta: 2014. október 29. 16:12 | Link

Jól érzed magad? Hallatszik egy nagyon magas, gúnyos, női hang valahonnan lentről. Egy nagy csattanást hallasz, és a hajó nagyot emelkedik, mintha valami alulról megcsapta volna. Valami nagy van odakint, aminek van akkora ereje, hogy az emelkedésnek köszönhetően te is felemelkedj a levegőbe, ezzel beverve a fejed. Ha a vérző halánték nem lenne elég, a víz kétszer olyan gyorsan zúdul befelé pár másodpercig, mint eddig.
Nem tudod hova menj, azt sem, hogy hol vagy. Kutakodsz a megoldás után?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Losonczy Alina
INAKTÍV


Mikulikánus<3 | Linzerke^^
offline
RPG hsz: 220
Összes hsz: 3263
Írta: 2014. október 30. 20:13 | Link

Teljes a pánik a fedélzeten; Lina kétségbeesetten rángatja hol az ajtót, hol az ablakot, de pechére egyik sem moccan, egy tapodtat sem. Nem könnyíti meg a dolgát a folyamatosan áramló víz sem, az meg már csak hab a tortán, hogy megjelennek az erőszakos kákalagok is. Egyik-másik meg-megragadja a lány bokáját, sebet ejtve azon, de a lánynak szerencsére még van annyi lélekjelenléte, hogy pálcájával mozdulatlanná tegye őket. Még szerencse, hogy a szünetben gyakorolta egy kicsit a rózsafa szerzemény használatát, különben most nagyon kulimászban csücsülne, mint az eddigi 15 évben bármikor. A félelem kezd úrrá lenni rajta, és bár eddig maga sem tudta, de nagyon úgy fest, hogy nem csak tériszonya, de klausztrofóbiája is van, ugyanis ahogy a percek lassan vánszorognak, és egyre több és több víz árad befelé, lassan már a combja közepéig ér, úgy érzi, mintha a falak közelítenének felé. Reményvesztetten ül le a szoba legmagasabb pontjára, az íróasztal tetejére, halántékát masszírozza, és igyekszik megnyugtatni magát azzal, hogy mindez csak egy rossz álom, ami mindjárt véget ér, mindjárt felébreszti valaki, és ő az ágyában lesz, a párnák közt, és jót fog nevetni ezen az egészen. És ekkor valaki tényleg felnevet, a baj csak az, hogy nem a szőke levitás. Ez a kacaj gúnyos és rideg, Linát még a hideg is kirázza tőle. Legszívesebben felelne a női hang kérdésére, hogy baromira nem érzi jól magát, és borzasztóan örülne neki, ha végre valahára visszajuttatnák őt a kastélyba, mikor a hajót egy hatalmas lökés éri, melynek következtében megemelkedik, többek között Alina és mivel az íróasztal tetején dekkolt eddig, ami igen magas, a lendület hatására meg sem állt a mennyezetig. Onnan aztán egyenes út vezetett a padlóig, ahol mondanom sem kell ezer plusz egy csótány mászkált, és kalimpált bosszúsan a csápjával a lány felé, mintha ő tehetne arról, hogy itt kötött ki. És, ha mindez még nem lenne elég, némelyikük rohamot is indított ellene, bemásztak a ruhájába, a cipőjébe, de ami a legfájóbb a szőkeségnek, hogy szép, hosszú haját sem kímélték. Épp homlokáról próbálta levakarni az egyik büdös kis dögöt, mikor érezte, hogy ujja valami meleg, nedves, kissé ragadóshoz ért a homloka tájékán. Először azt hitte, hogy sikerült széttrancsíroznia a bestiát, ám tévednie kellett: lüktető homlokából vér csordogált. Pompás! Az már csak a pont az i tetején, hogy a lökés miatt a víz néhány percig kétszer olyan sebességgel száguldott be mint eddig, és már a lány dereka fölött ért valahol. Szegény Alina, ő csak halloweenezni akart, mint mindenki más, ehelyett talán itt fog elpusztulni a semmi közepén egy átkozott hajóban. Utolsó menekülési kísérletként még egyszer megpróbálkozik az ablaknál, és végre valahára tevékenységét siker koronázza, a nyílászáró enged a lány kétségbeesett rángatásának, és kinyílik, utat biztosítva a friss levegőre. Lina nagy nehezen kimászik rajta, mert, hát kérem szépen magas sarkúban és szoknyában az ilyen cselekedet hőstettnek minősül, de ahelyett, hogy élvezné a szabadságot, szorongva pillant körbe. Tart tőle, hogy a rémálom nem ért véget ennyivel, ki tudja milyen rémségekkel kell még megbirkóznia ezen az éjszakán.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

faggatósdi
                              
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 777
Írta: 2014. október 30. 21:07 | Link

A félelem átjárta már minden porcikádat, pánikolsz, kétségbeesetten keresel kiutat a hajóból, és végül sikerrel jársz. Az ablakon kikecmeregve félig a vízben, félig pedig a víz felett vagy. Levegő már bőven jut a tüdődbe, ám a hajó továbbra is süllyed. Már menekülnél, már mennél a part felé - na de nem is látod, hiszen vihar tombol, csak a fejed felett csapdosó hullámokat látod -. Ám amint úsznál egy jónak tűnő irányba, megérzed, hogy a lábadat valami fogja, és nem enged tovább menni. Ha lenézel az egyébként nagyjából tiszta vízbe, felfedezheted, hogy az elmúlt egy percben egy bilincs került a bokádra, mely a hajóhoz van rögzítve. Nem elég, hogy nem tudsz mozdulni, a hajó süllyed, ránt magával a víz alá. Meddig bírod levegő nélkül? És a támadó lényekkel hogy állsz? A vérző fejed nem könnyíti meg a helyzetedet, látásod kissé homályosul. Pálcád a bilincs kinyitására nem használható, nem fog rajta a varázslat.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 14. 20:11 | Link

  Dereknek

-Ez érdekes volt.
*Mondja miután sok érdekes  tudnivaló után az óráról eljöttek.
-A tanár nagyon jó fej, azt hiszem szeretni fogom a rúnatant.
Mondja mosolyogva, amikor feltűnik előttük az iskola egyik legszebb helye. Ráadásul nagyon is ismerős neki a csirregés ami a szökőkút felől érkezik. Gyorsan odakapja a fejét és meg is pillantja a szökőkút szélénél kis mókus barátját, így rögtön arra veszi az irányt.
-Szia Csipet! Hát te, hogy kerültél ide?
A mókus gyorsan végig szalad a vállán, majd odaszalad Derekhez is és felkapaszkodik egy pillanat alatt a nadrágján, hogy aztán az ő vállára telepedjen végül rá, majd egy jól irányzott ugrással ismét célba vegye a kert virágait. Kicsit megcsóválja mosolyogva a fejét. Fogalma sincs, hogy kis barátja, hogy találhat oda minig, ahol éppen ő van, de tény, hogy mindig megtalálja.
-Van kedved itt maradni egy kicsit?
*Kérdezi a fiútól, mert tetszik neki a kert és úgy látja Csipetnek is. Így kérdő tekintettel várja a választ.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 14. 20:20 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 14. 20:23 | Link

Kirának

Mikor vége az órának, Derek a lánnyal az oldalán távozik.
Egyiküknek sem lesz már több órája ezen a napon,és még vacsoráig is van idő, így úgy döntenek, sétálnak egy kicsit, mielőtt visszatérnek a klubhelyiségükbe evés előtt.
- Igen, az! - kontrázik rá a fiú. - Nekem eddig az összes tanár nagyon bejön, jó fejek, bár Kristóf, aki felhozott az iskola kapujáig, azt mondta, bájitaltanon lehet, hogy el fogok aludni. - vigyorog. - Kíváncsi leszek! Nagyon érdekel az az óra is!
Mikor kilépnek a kis udvarra, eláll a lélegzete egy pillanatra. A kastély mindig újabb és újabb meglepetésekkel szolgál számára. Reggel például, nagy sietségében, majdnem átszaladt egy kísérteten, pedig Kristóf előre figyelmeztette rá, hogy legyen óvatos. De szerencsére elkerülte a bajt, és még egy pillantást is tudott vetni rá, az első rémület után.
- Csipet!
Kedves ismerősként köszönti a mókust, aki máris befizet nála is egy fülbogarászásra. Körbenéz Derek a kérdést hallva, és mosolyogva megvonja a vállát.
- Klassz hely, tetszik! Maradhatunk! Leülünk a szökőkút szélére? - kérdezi aztán, s ha Kira igent mond, akkor már ott is terem, ledobja táskáját a földre, és a csillámló, pénzérmékkel teli vizet bámulva leül a kőre, a varázsló szobornak háttal.
- Még nem beszéltük meg, szóval milyen volt az első napod? - kérdezi ismét a lányt, őszinte érdeklődéssel a szemében.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 14. 20:48 | Link

  Dereknek

Ő is leül a szökőkút szélére derek mellé és leteszi a könyvekkel megpakolt táskáját maga mellé.
-Igaz, félbe lett szakítva az élmény beszámoló. Szóval először felkeltem, aztán elmentem reggelizni. Láttalak, de akkor már nagyon siettem ,mert a kastény másik szárnyában kezdődött az első órám. Aztán siettem a seprű repülést tanulni, aztán a könyvtárba mentem olvasni a kötelezőket. Ebédnél találkoztunk, legalább is integettünk.
*Mondja kicsit határozatlanul. Tény, hogy elég távol esznek egymástól, mer a Rellonos asztal, ami mellett ő szokott enni pont a túl oldalon van. most egy kicsit azt érzi nagyon is távol barátjától.
-Aztán siettem tovább az órákra. De sajnos hoppannálni nem tanulhatok még. Azt csak harmadiktól lehet azt hiszem.
Mondja némi szomorúsággal a hangjában, mert tényleg szeretné már megtanulni.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 14. 20:48 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 14. 20:59 | Link

Kirának

Érdeklődve hallgatja meg a lány beszámolóját, aztán Derek módjára ki is bontakozik rendesen.
- Jajj, neked volt már repülés órád? De szuper, nekem holnap lesz, megnéztem az órarendemet! Nagyon izgulok miatta! De tanultam egy csomó klassz dolgot, például, ezt nézd!
Felpattan, előveszi a pálcáját, majd egy jól begyakorolt mozdulatot tesz.
- Alohomora!
Persze nem történik semmi, mert csak a levegőben csinálja. Nem is vág meglepett fejet, csak vidáman Kirára pillant.
- Jó, ennek nem sok értelme volt. De ez egy nagyon jó zárnyitó bűbáj, és már másodikra sikerült nekem! Minden zárt ajtót ki fogok ma nyitni! - mondja kissé csintalanul a nyilvánvalóan tanárok számára tett "fenyegetést". Visszahuppan a helyére, és bedugja a pálcáját a farmerjába.
- Hoppanálni? Ja igen, olvastam róla a klubhelyiségben! Az, amikor eltűnsz valahol, a másik helyen meg felbukkansz? Az engem is érdekel, de igen, azt hiszem tényleg csak 3.tól lehet tanulni. Viszont seprűzni már most is lehet! - mondja vidáman a nyilvánvaló tényt, és jelen pillanatban a kviddics jobban érdekli, mint holmi ide-oda tünedezés. Aztán eszébe jut valami.
- Tényleg, mondtad tegnap, hogy vannak iker húgaid. Hogy hívják őket?
Nem mintha ennek sok köze volna az eddig beszéltekhez.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 14. 21:31 | Link

  Dereknek

-Nézi a rögtönzött varázslatot és szórakozottan meg is tapsolja.
Derekkel lenni valahogy szórakoztató állapítja meg magában.
-Az egyik húgom neve Irisz  a másiké Yolande. Még szinte alig járnak és beszélnek. Egy francia és egy magyar név, hogy teljes legyen az egyensúly. Olyan édesek, nagyon egyformák, mint két tojás.
A srác elmesélte, hogy nincsenek testvérei, így csak remélni tudja, hogy élménybeszámolója nem érinti rosszul, bár talán neki is lehet még testvére. Vajon neki milyen a mugli világban?
-Mond neked mivel foglalkoznak a szüleid?
Érdekes lenne megtudni vajon milyen a családja, úgy gondolja azért ez eléggé kíváncsian hangzott, így gyorsan hozzá mondja.
-Az én apám most művészeti alkotásokkal kereskedik. Kiállításokat szervez, bár nemsokára átveszi nagyapa cégét. Anya pedig fogorvos.
Úgy gondolja, így azért már jogos a kíváncsisága, mert ő is beszámolt a családról. Ha már barátok akkor ismerjék egymást egy kicsit jobban. Csipet is odatelepszik egy ugrással az ölébe, mintha ő is kíváncsi lenne a válaszra. Végig simít kis mókusa hátán és puha szőrén, szemét pedig Derekre függeszti várva a választ.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 14. 21:44 | Link

Kirának

- De jó! Van róluk képed? Biztosan nagyon aranyosak!
Derek nem olyasfajta, akit bármi rosszul érinthet. Olyan, mintha sosem akarna kiveszni belőle a vidámság. Annyira ártatlannak és naivnak tűnik, hogy az szinte már vetekszik egy plüss mackó cukiságával. Csak kérdés, ez a későbbiekben mennyire fog változni, és ha nem, a lányok mit fognak hozzá szólni. Az általános megállapítások szerint a rossz fiúkat kedvelik, nem a humor bombákat.
- De jó, már én is akartam kérdezni a családodról! - lelkesedik fel a kérdés hallatán a fiú.
- Hát nekem apa üzletember. Egy jó kis cégnél van jó beosztáson, nem a legnagyobb főnök, de azért főnök. Azt hiszem valami jogi ügyekkel foglalkozik, de igazából ebben nem vagyok biztos. Anya meg művész. Mindenfélét csinál, de leginkább fest, és szerintem nagyon szépen! Bár nem él meg belőle rendesen, és a nagyi szerint csak időfecsérlés, de szerintem jó, hogy ilyen. - von vállat.
- Apukád művészeti alkotásokkal kereskedik? Milyenekkel? Akkor kicsit hasonlíthat anyára.
Fel sem merül benne a dolog, hogy ez akár kedvező is lehetne az ő, vagy édesanyja számára, egyszerűen csak érdeklődik. A fogorvos szóra kirázza a hideg.
- Fúh... nem szeretem a fogorvosokat. Ne érts félre, anyukád biztosan nagyon klassz, és aranyos! Csak úgy magát az egész dolgot nem szeretem. Egyszer megkínoztak kiskoromban. - mondja, még ezt is valamicskát mosolyogva. - Vagyis amikor még ennél kisebb voltam.
Aztán újabb és újabb kérdések merülnek fel feltérképezhetetlen agyában.
- És nálatok, hogy félvér vagy, milyen a családod? Vannak varázsló dolgaitok? Mindig ismerted a varázsvilágot? Különös és más a házatok? Láttál már sárkányt? Egyáltalán milyen egy varázslócsalád?
És még annyi kérdés, amennyit csak fel lehet dolgozni. Vagy nem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬

Oldalak: « 1 2 ... 6 ... 14 15 [16] 17 18 ... 26 ... 38 39 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék