34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Ami a hírből kimaradt: Ha van olyan családotok, mely szorosan köthető valamelyik faluhoz, dobjatok egy baglyot Lizinek, és beteszi a leírásba.
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: « 1 2 ... 7 ... 15 16 [17] 18 19 ... 27 ... 42 43 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 14. 22:14 | Link

Dereknek

Derek lelkesedését látva Csipet két lábra emelkedik és orrocskáját mozgatja, az érdeklődés jeleként. Kap még egy hátsimit a gazditól. Ez a srác olyan aranyos mindenben olyan lelkes. Mosolyogva kezd bele a válaszok sorába.
-Igen van róluk képem.
*Mondja és előkotorja a mobilját a táska zsebéből, majd mutat egy képet dereknek, ahol húgai éppen talpig rózsaszínben mosolyognak, majd kiugranak a mobil képernyőjéből és felé integetnek, majd újra és újra kiugranak és integetnek. Hiába ez egy varázs mobil. Egy kis ugrabugra még aztán kikapcsolja a képet, hogy rátérjen a következő témára.
-Anyukád művész? De jó! Apukám nem alkot csak segít eladni a művészeknek az alkotásokat. Olyan a galéria, mint egy igazi múzeum. Vannak ott festmények, szobrok, kerámiák, még festett bútorok és vázák is. Tényleg mindenféle van.
*Mondja gyors egymásutánban. Azon a tényen nem lepődik meg, hogy a fiú nem bírja a fogorvosokat, a legtöbb gyerek nem szereti őket. Abban biztos, ha anyjához vitték volna Dereket annak idején akkor nem lett volna ilyen rossz élménye.
-Azért meg van az előnye, ha valakinek fogorvos az anyukája. Tökéletesek a fogaim.
Vicsorog szórakozottan, hogy látszódjanak szép fehér egészséges gyöngyfogai, majd felnevet jókedvűen.
-Héj.. csak lassabban a kérdésekkel!
Nevet fel.
-Nálunk két ága van a családnak és szinte mindig ingázom a varázsos világ és a mugli világ között. Ha otthon vagyunk akkor, azért láthatsz nálunk repkedő seprűket a kertben és magától keverő fakanalat. Apa rendszerint bűbájosan takarít.
Kacag újra.
-Az anyai nagyanyámékra való tekintettel a ház teljesen normális és nincs benne semmi varázslat nehogy sokkot kapjanak. De Amorden nagyapáéknál más a helyzet. Ők Párizsban laknak és náluk tényleg sok a látnivaló. mozgó festmények a falon, a hoppanálló kandalló és azt hiszem említettem már Gimát, ő is ott él.
Kezdetnek ennyi jut az eszébe a varázsos világról, persze tudná még sorolni a látnivalókat, de hagyja barátját is szóhoz jutni.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 14. 22:20 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 14. 23:05 | Link

Kirának

Mikor Kira előveszi a telefont, Derek elámul.
- Ilyet szabad ide hozni? - kérdezi végül. - Azt olvastam az egyik könyvben, hogy az elektromos dolgok nem működnek a varázsvilágban, én nem is hoztam magammal mobilt, meg van egy klassz baglyom is. - mondja máris a túláradó információt.
- De nagyon jó ez a kép! Nagyon aranyosak! - teszi hozzá végül, nehogy a lány azt higgye, hogy rosszat akart ezzel, amiket mondott.
Hallgatja Kirát, amikor pedig a lány elvicsorodik, felnevet. Majdnem beleesik a vízbe jókedvében, meg kell kapaszkodnia a szökőkút szélébe, hogy ez ne történjen meg. Épp mondani akarna valamit, amikor hirtelen megszólal a kőszobor, mire Derek majdnem kis híján ismét a vízbe esik ijedtében.
" Csak akkor maradhatsz talpon, ha mindig van egy kapaszkodód. "
- Kösz, ez nagyon bölcs tanács volt, majdnem tényleg hanyatt estem tőle! - vág vissza Derek a szobornak, majd elneveti magát. De a varázsló már ismét mozdulatlan, és nem szól semmit. Leporolja a kezét, és sóhajtva Kirára néz.
- Most nézd meg, és ne kapjak szívbajt ettől az egész újdonságtól! - vigyorog. Végre vissza is kanyarodnak a beszélgetéshez, Derek pedig nagyon érdeklődve hallgatja a lányt. Még egy kicsit félre is dönti a fejét közben.
- Fú, de király! - mondja végül. - Lehet ilyen varázsló házakat venni, vagy ezek csak örökölhetőek? - kérdezi végül. - Mert ha felnövök, én is tutira ilyen helyen akarok lakni! Anya imádná! És te mit szeretsz jobban? A varázsvilágot, vagy a mugli világot? Bár mondjuk hülye kérdés, én tutira szívesebben nőttem volna fel legalább félvérként, ha mondjuk anya vagy apa varázsló volna... tényleg, te mugli suliba jártál, vagy otthon tanultál?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 14. 23:45 | Link

  Dereknek

-Ez csak egy képkeret nem igazi mobil.
Mosolyog Derekre, hogy ne aggódjon. A rendes technikai eszközök itt neki sem működnek. Nevet jóízűen amíg szegény Derek kapálózik és még jobban muszáj nevetnie a döbbenetén, amikor a szobor ráolvassa bölcsességét.
-Azért ne kapj szívrohamot.
Nevet még mindig
-Lehet, így is, úgy is. A Párizsi kastély már nagyon régen száll apáról fiúra az Amordeneknél.Én szeretem mind a kettőt. Mind a kettőben otthon vagyok, de azt hiszem a nagyapám komoly reményeket fűz hozzám.
Mondja elgondolkodva, majd folytatja a válaszok sorát.
-Csak általános iskolába jártam itt Magyarországon. Járhattam volna párizsi iskolába is a többi mágus család gyerekeivel, nagyapa ragaszkodott hozzá, de végül nem így lett.
Csipet a szökőkút széléről vizsgálta idáig a fura szobrot, aztán szórakozás képen egy jól irányzott ugrással veszi célba, majd próbál rajta felkapaszkodni, hogy azután felfedezze körmöcskéi nem tudnak kapaszkodót találni a csúszós kövön. Azután némi kétségbeesett cincogást hallatva pottyan a szökőkút vizébe. Ijedten ugrik oda, ha Derek nem előzte meg és halásza ki kis barátját, aki a víztől csöpögősen felháborodottan cserreg a szobor felé. Összeakad a szeme Derekkel és kitör belőle a hangos nevetés.*  
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 14. 23:58 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 15. 01:06 | Link

Kirának

- Egy képkeret?
Ha lehet, a fiú még annál is jobban meglepődik, mint az előbb. Elismerően füttyent egyet. - Ilyet én is akarok, hol szerezted? És még mozog is!
Ám mielőtt teljesen belemelegedne a lelkendezésbe, megtörténik az említett incidens a kőszoborral. Nem hitte volna, hogy egyszer egy szoborral fog vitatkozni, totál messze az otthonától, egy varázspálcával a zsebében.
Miután alaposan kinevették magukat, Kira olyan kedvesen beszél tovább, hogy Dereknek szabályosan nincs is kedve egy ideig megszólalni, amíg hallgatja. Annyira jó mesélő a lány.
- Hogy érted, hogy komoly reményeket? Át kell venned tőle az országalmát meg a jogart a suli végén, vagy mi? - viccelődik.
- Én Angliában jártam suliba, de ugye mugli suliba. Mondjuk ennek örülök, mert így eleget megtanultam a muglikról is, most meg jöhet a dolgok másik oldala!
A fiú elmélázva nézi a szobron ügyeskedő mókust.
- Kíváncsi vagyok itt milyen lesz. Tényleg, te tudod, milyen varázsló szakmák vannak? - fordul a lány felé, ám ekkor egy kis csobbanás hallatszik, s mikor Derek odafordul, látja, hogy Csipet a vízbe pottyant. Megijed hirtelen, és máris az állatka után kap, de Kira gyorsabb, és kihalássza a vízből. Egy másodpercig mind a ketten rémülten néznek a másikra, aztán Kirából és Derekből is egyszerre kirobban a nevetés.
Nincs is jobb most ennél a pillanatnál. Annyira csodás, békés, és barátian közeli. Mi más hozhatná igazán össze az embereket, mint az igazi, őszinte nevetés?
Derek ugyan nem tudta, hiszen nem gondolt ilyenekre, de ebben a pillanatban dőlt el véglegesen, hogy ők már nem csupán ismerősök, hanem egyik pillanatról a másikra: barátok lettek.
Utoljára módosította:Derek Taylor, 2014. november 15. 01:07 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 15. 19:08 | Link

  Dereknek

A jóízű nevetés után jókedvűen figyeli, ahogy mókus barátja lerázza magáról a vizet. Még mindig bosszúsan cserreg a szobor felé méltatlankodását mutatva*
-Vigyázz legközelebb kis butám.
Simogatja meg egy kicsit a kér füle között, de mókus még egyszer megrázza magát, aztán egy ugrással terem a közeli pad tejeén, mint aki a víz közelébe sem akar menni egy ideig. Kuncog egy kicsit még és jókedvűen ül vissza a szökőkút szélére, ahonnan ijedtében felugrott, igyekezve kerülni a vizes részeket. Igyekszik felvenni a beszélgetés fonalát újra, ami Csipet miatt egy kicsit megszakadt.
-Tulajdonképpen, majdnem. Igazából kezdetnek csak a kitűnő bizonyítványomat kell átadnom, mint osztályelső. aztán, ha elég idős leszek nagyapa rám akarja örökíteni az Amorden birodalmat, mindenestül.
Kicsit sem lelkes a hangja. Ő, azért vág ehhez jó képet, mert családját békében és egységben akarja tudni. Úgy érzi ennek talán ez lehet a módja.
-Varázsló szakma van egy pár.
Tekeri tovább a fonalat*
Például lehetsz tanár is.
Mosolyog egyet huncutul, majd folytatja kissé komolyabban.
-Mondjuk lehetsz sárkánykutató, vagy Auror. Az elég népszerű szakma varázsló körökben. Ők a varázs világ rendőrei.
Mosolyog az elnevezésen, majd eszébe jut egy szakma, amiben derek biztosan máris egy orrhosszal a többiek előtt jár a tanulásban.
-Lehetsz Mugli viselkedés elemző, vagy szakértő is.
Kuncog egyet, mert szinte biztosra veszi, hogy a fiúnak nem ez lesz a választása, ha szakmát kell, majd tanulni.
-De, ha jól megy a kviddics, akkor lehetnél sztár játékos is.
Folytatja a felsorolást, aztán hagyja szóhoz jutni barátját is.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 19. 18:05 | Link

Kirának

Az események után, és persze egy kiadós nevetés végével ismét beszédbe elegyednek a szökőkút szélén, miközben Csipet morcosan átköltözik egy padra. Derek magában még mindig jót derül a kis mókus kedvességén.
- Hogy érted, hogy mindenestül? - dönti félre a fejét kérdés közben, aztán átfut rajta a gondolat - Te... gazdag vagy?
Na, talán ezt nem éppen így kellett volna megkérdezni, elvégre őt aztán egyáltalán nem érdekli a pénz, de mint minden, ez is csak úgy kicsúszik a száján, mindenféle rosszindulat nélkül.
Aztán következnek a szakmák. Az auror egészen érdekesnek hangzik elsőre, de aztán valami felcsigázza a kedélyeit.
- Sárkánykutató? És lehetek... mondjuk szörny kutató is, vagy mi? - kérdezi gyorsan. - A muglik nem igazán érdekelnek úgy, köztük nőttem fel. - von vállat mosolyogva. - De ez a kviddics dolog nagyon érdekelne. Mondjuk, én mint sztár? Hát... nem hiszem. - csóválja a fejét kicsit szomorkásan, de továbbra is vidám szemekkel. Aztán kicsit közelebb hajol Kirához.
. Na és te mi akarsz lenni, ha majd elvégzed a sulit?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 19. 20:36 | Link

Dereknek

Kicsit elgondolkodik, majd rámosolyog a fiúra.
-Ha arra gondolok, hogy a nagyapám egy hatalmas üzletlánc tulajdonosa és van egy két gyára meg étterme, kastélya, helikoptere, akkor lehet. De mi itt Magyarországon, azért egyszerűbben élünk. Igazából erre a kérdésre a válasz nem, csak meg van rá az esélyem, ha úgy döntenék.
Mondja meg egészen őszintén, elvégre barátok, vagy mi, akkor meg így dukál.
-Szörny kutató? Ezt úgy érted, hogy legendás lények gondozó? Szerintem lehetsz még szép. Megértem, hogy nincs kedved a muglis állásokhoz, ez neked nem olyan érdek feszítő.
A másik kérdése maga sem tudja egyenlőre a választ, de nagyon kutat utána. Kicsit ő is közelebb hajol, bár semmi titkos dolog nem hangzik el, de ez valahogy magától jön. Egyszer kétszer megfordult a fejében, hogy auror lesz, de nem volt komoly az elhatározása, azóta is sokszor sok mindenhez érzett kedvet, de egyik sem tudta igazán lekötni. Pontosabban egy valami igen érdekli, de az nem éppen a legkedveltebb szakmák egyike, azért úgy dönt elmondja.
-Én még nem igazán döntöttem el, hogy mi leszek. Egy ideig auror akartam lenni, de az elég régen volt, azóta nincsen még szilárd elhatározásom, de a bájitalkeverés igen csak érdekel.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 20. 18:31 | Link

Kirának

-Áhááá! - vigyorog a lány válaszát hallva Derek. - Értem. Akkor tényleg lehet. Milyen üzletlánc? Az én apukám is főnök - de lehet, hogy már mondtam - de mi csak úgy élünk, mint egy tök átlagos család. Azért nekem jó így is. Úgy értem mindenem megvan. Csak kutyát nem tarthatok.
Mikor a lány legendás lények gondozásáról kezd beszélni, még jobban felvidul.
- Az nagyon szuperül hangzik! De mit csinál egy ilyen gondozó, meg milyen lények vannak? Tényleg, ezt lehet tanulni, vagy tanítani is? Mert ez tényleg érdekelne.
Aztán csak figyelmesen meghallgatja a szintén közelebb hajoló lány válaszát.
- Az engem is! Tényleg, milyen a bájitalkeverés igazából? - kérdezi érdeklődve, és várja, hogy érkezzen is a válasz.
Közben felpillant az égre, amely egyre jobban szürkül, s lassan jelzi is a vacsora idő kezdetét. Utána pedig jöhet a nagyszerű tanulás. Amit igazából valahol vár is, hiszen nagyon is érdekli, de mint mindenhol, itt is vannak már most, kevésbé érdekelt, számára valahol unalmasabb dolgok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 22. 18:29 | Link

Dereknek

-Nagyapámé a Rêver au Clair de Lune üzletlánc. Drága anyagokat gyárt, minden fajta ruhához.
Mosolyog, mert Derek csudára tud kérdezni. Minden érdekli, ami a varázsvilággal kapcsolatos. Kicsit olyan érzés, mintha ő lenne lassan a tanárnéni, aki tanítja a fiút a varázs világ dolgaira, de nem bánja a dolgot. Derek kedves fiú és jól áll neki ez a kisfiús csodálkozás, olyan aranyos tőle. Gondolja végig, majd nagy levegőt vesz és belefog a további magyarázatba.
-Hát, vannak a az akromantulák, azok embernél nagyobb pókok, meg mondjuk a főnixek és ott vannak a  hippogriffek egy sasfejű, lótestű szárnyas állat, aztán, kentaurok, kákalagok, sellők, sárkányok nagyon sok legendás lény létezik ezeken kívül is és lehet tanulni, tanítani és gondozni és főleg megérteni őket.
Mosolyog, mert tudja, hogy a mugli születésű fiú ettől a felsorolástól valószínűleg nagyon meglepődött. Aztán kicsit elgondolkodik.
-A bájital tan? Ha azt tanulod, akkor megtudod, hogy lehet különböző főzetek, esszenciák, mérgek és ellenmérgeket elkészíteni. Kicsit olyan, mint a mugli világban a kémia. A varázsfőzetekkel hihetetlen hatásokat lehet elérni és nem könnyű megtanulni, de ha sikerül, akkor nagyon nagy tudásra lehet vele megszerezni.
Mondja lelkesen, aztán ő is felnéz az égre, lassan menniük is kellene már. Csipet mintha ráérezne a dologra, vagy csak, mert félti kis vörös bundáját az újabb víz adagtól, a lábához ugrabugrál és két kis mancsát megtámasztva a bokájánál cserreg egy sort.
-Jó igazad van Csipet! Néz rá Derekre
-Mennünk kellene, azt hiszem vacsorázni lassan.
Mondja, majd, hogy nyomatékot adjon szavainak fel is áll és táskáját, a vállára veszi, aztán várakozóan néz a fiúra, miközben mókusa, már a táskán kapaszkodik fel, hogy azután a vállára üljön.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 22. 18:50 | Link

Kirának

- Az milyen, valami varázslós dolog? - érdeklődik a lány szavait hallva, és valahogy cseppet sem tűnik másnak, mint azelőtt, hogy megtudta, ennyire befolyásos ember újdonsült barátjának a nagypapája.
Aztán a varázslény felsorolást hallva izgatottan fészkelődni kezd, és majd kiugrik a bőréből.
- Ez nagyon jó! - mondja végül, a kelleténél talán kicsit hangosabban.
- Azt hiszem én szívesen foglalkoznék ilyen lényekkel, nagyon érdekelnek! Bár ez a bájitaltan dolog is érdekesnek hangzik... jajj annyira jó ez a varázsvilág, el sem hiszem, hogy tényleg itt vagyok!
Mikor aztán Kira feláll, ő is feláll, és megfogja táskáját. Ebben a pillanatban hatalmasat kordul a gyomra. Fel is nevet rá.
- Igen, a gyomrom szerint is vacsora idő van! Csak kár, hogy mi nem ülhetünk egy asztalhoz. - húzza el a száját.
- Na jó, menjünk, mert éhen halok! Holnap pedig megint hosszú napunk lesz! De jó!
Látszik, hogy még nem vesztette el kezdeti lelkesedését. Majd belefásul egy idő után, ha majd a nyakába szakad egy rakás házi, de jelenleg... nem is lehetne boldogabb embert találni nála a világon.
Végül csak elindulnak lassan Kirával, míg fölöttük elsötétül az ég, s felbukkannak az első csillagok. Mire beérnek, már jócskán tele a nagyterem, így sajnos búcsúzhatnak egymástól, jó étvágyat, és talán jó éjt is kívánva, hogy aztán ki-ki a saját asztalához ülve - Derek tekintetével Meát megkeresve - elköltsék a vacsorájukat. Utána jöhet a házi írás a klubhelyiségben, majd a jól megérdemelt pihenés. Bárki bármit is mond, ez bizony egy remek nap volt!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 284
Összes hsz: 779
Írta: 2015. február 13. 22:14 | Link

Szerelmesek estéje - Valentin nap
Február 14.


Ahogy belépsz a Fénylő Lelkek Udvarába, szinte egészen biztos, hogy eláll a lélegzeted! Minden fehér, és izzókkal tarkított, ezzel valóban fénylővé téve az egész helyet. A központi részen kerek, sok férőhelyes asztalok vannak, ahol barátok, ismerősök osztozhatnak egy békés estében a Valentin napon kívül is. Ám a nagyobb rész a két személyes asztaloké, melyek a széleken helyezkednek el, hogy meghitt legyen a hangulat a párok számára, s csak egymásra koncentrálhassanak.A gyönyörűen feldíszített fák között a kis asztalkákon mécsesek, gyertyatartók pislákolnak, porcelán étkészlet díszeleg, ezüst evőeszközökkel és kristály poharakkal. Minden tányérban szerelmes hattyúpárt mintázó szalvéta foglal helyet, és amint leülsz, máris megjelenik egy pincér, aki minden kívánságotokat lesi, hogy tökéletes lehessen ez az este a számotokra.Mindent megkaptok, amit csak szeretnétek, ínycsiklandó vacsorát, szív alakú süteményeket, szerelem ízű puncsos fagyit csokireszelékkel, és mindenféle különleges italt, melyet pontosan erre a napra készítettek nektek elő! Minden lehetőség adott a tökéletes romantikához, s ha már nem szeretnétek tovább ücsörögni, akkor andaloghattok egyet a rétre vezető úton, amely egy hosszú, és kanyargós, fényes rózsaalagúton át vezet a rétre. A rózsákat megbűvölték, hogy télen is virágozzanak, így csodálatos illatár közepette juthattok el a végállomásra, amely egy romantikus pavilonnál van.Bár a Fénylő Lelkek Udvarán is szól a lágy muzsika, itt egy egész kis zenekar vár benneteket, hogyha szeretnéd felkérni a párodat táncolni, legyen rá lehetőséged. Viszont ha kettesben akarsz vele maradni, elég csak intened, s a zenészek azon nyomban eltűnnek, mintha ott sem lettek volna!
Nincs is ennél jobb hely egy igazi első csókra, vagy egy forró sokadikra, s amikor véget ér ez az este, szinte teljesen biztos, hogy senki nem marad pár nélkül, aki ide érkezik!Pincéreink minden párt meglepetéskoktéllal fogadnak, amennyiben igényt tartanak rá. Aki szeretne ebből inni egyet, csak mondania kell //a hszetekben pirossal emeljétek ki, hogy kértek egy italt//, egy perc múlva már ihatjátok is a különféle hatású színes italotokat.


//Kérdéssel, kéréssel keressétek a Szervezői Mesélőt!
A Random Randisok a hozzászólásuk elején linkeljék be a maszkjukat, hogy könnyű legyen megtalálni a párotokat.
Szálazásnál figyeljetek, hogy egy szálba menjen minden (ez a poszt az első, ehhez írjátok a tiéteket).
Álmodói időpont: február 14-től március 7-ig//
Utoljára módosította:Szervezői Mesélő, 2015. február 14. 22:12 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vikohino Thaihasy
INAKTÍV


Eperlány
offline
RPG hsz: 133
Összes hsz: 2041
Írta: 2015. február 14. 00:57 | Link

Valentin nap

Maszk, ruha

Az életben nem gondolta volna, hogy ő valaha ilyesmire adja a fejét. Pláne, hogy már a tanársággal is példát kéne mutatnia, ez így nagyon nincs rendjén. Elvörösödött arca a maszk mögött nem látszik, ujjait pedig tördeli a szép új fekete ruhájában. Száját harapdálva érkezik az elsők között a kastélyban lévő udvarra, kétségbeesetten pislog ide-oda, hogy nem látja-e az ismeretlen párját ma estére. És ha nem jön el? Ha időközben meggondolta magát? Vagy ha egyszerűen meglátja őt és visszafordul, vagy leveszi a maszkját?
~ Higgadj már le, hiszen még nincs is itt annyi ember. ~ - nagy levegőt vesz, kifúj. Így igaz, alig vannak még itt, nem szabadna, hogy ilyen butaságokon törje a fejét. Bár szó mi szó, elég kellemetlen lenne, ha a sok párocska között hoppon maradna... akkor kénytelen lenne hátraarcba vágnia magát és hazabattyogni, hogy kisírhassa magát a nővérének.
~ Rossz ötlet volt, rossz ötlet volt... ~ - Amint viszont alaposabban körülnéz, elhallgat minden háborgó gondolata és eltátott szájjal csodálja a díszítést. Ejha! A DÖK-ösök aztán kitettek magukért, ezt el kell ismernie. Így meg most még jobban nyomasztja, hogy mi van, hogyha nem jön el a párja... vagy ha az illető diák. Megtorpan. Na nem, azért arra csak figyeltek a szervezők... Szereznie kell valamilyen italt. Még a szörp is jöhet, de ahogy látja, csak asztalok vannak, valami nagy puncsos kirakodóvásár sehol. Jó, akkor valami süteményt, amivel megtöltheti a száját, hogy addig is ne magán rágódjon. De semmi, ezen az elegáns helyen most pincérek fogják kiszolgálni az idelátogatókat. Ajkát idegesen harapdálva inkább beáll az egyik szépen feldíszített fa alá, hogy onnan figyelje az érkezőket.
Utoljára módosította:Vikohino Thaihasy, 2015. február 14. 12:07 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


| Hullócsillag Seprű- és Kviddics Szaküzlet tulajdonos |
Lucy Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 141
Írta: 2015. február 14. 10:22 | Link

Valentin nap | Random Randi

Maszkom

Borzasztóan izgulok. Na de hát ki nem? Úgy készültem erre a találkozóra, mint ha az életem múlna rajta. Remélem, hogy nem akasztottam ki teljesen szegény Dereket a ruhaválasztásnál. Igen, együtt mentünk ruhát vásárolni, és nagyon remélem, hogy a legmegfelelőbbet választottam. Nem is tudom, most így utólag kicsit szűknek tűnik, meg a cipő is szorít, úgy érzem a hajam is szétáll, és itt ülök egyedül. Egyedül egy csodálatos asztalnál a fák alatt, ami virágokkal van díszítve, és még a tányérra, szalvétára is figyeltek, hogy szív alakú legyen, vagy legalábbis passzoljon a Valentin naphoz.
Csak ülök itt, és fogalmam sincs mit gondoljak, vagy mit érezzek. Ez a legelső randim, és még ráadásul nem is szokványos. Azaz úgy értem, hogy még azt sem tudod, hogy kivel találkozol. Mi van akkor, ha rosszul sikerül? Vagy unni fogjuk egymást? Ki megy el először? És hogy lesz? Egyre csak ezekre tudok gondolni. Bármi lehetséges, és én mégis csak a rosszra gondolok most. Pedig nem szoktam ilyen lenni... Máskor mindenben a jót látom, most meg... Mindegy is. Megpróbálok megnyugodni, biztosan jó párom lesz. Látom, már páran vannak itt körülöttem, akik szintén a Random Randira vagy csak simán randizni jöttek. A páromat még nem látom, bár korán is érkeztem, és alig vagyok még itt 5 perce. Nyugi Lucy, nyugi...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Podmaniczky Ádám
INAKTÍV


PodiÁdi | Team Eridon <3
offline
RPG hsz: 184
Összes hsz: 1519
Írta: 2015. február 14. 11:18 | Link

Valentin nap | Random Randi (Lucy *-*)

Maszk

Eljött hát a nagy nap. A sikertelen próbálkozásaim a női egyedeknél arra az elhatározásra juttatott, hogy bizony én most elmegyek jól és jelentkezem a Rapid Randira. Le is adtam a jelentkezésemet, meg is kaptam minden szükséges dolgot hozzá, így most itt állok. Nem tudom, hogy miért fogtam ebbe az őrültségbe bele egyáltalán, de nem bánom. Határozottan nem. És ha ez kell ahhoz, hogy megismerjem azt, aki tényleg elég jónak gondol magához? Eddig ezt még nem próbáltam, de most itt az ideje.
A ruhám az ágyamon pihen, amíg lezuhanyzom, sőt meg is borotválkozom, hogy jó első benyomást tegyek a lányra. Tegnap még a hajamat is levágattam. A szettem, amit mára választottam, fekete nadrág és zakó, hozzá bordó inggel, nyakkendő nélkül, elvégre sem esküvő, sem temetés nem lesz ma. A cipőm fekete, a zoknim is, leszámítva azt, hogy van a sarkán egy békaarc. Senki se látja, de ott van. Kabalazokni. Jól kell sikerülnie a mai estének.
Hosszú percekig álltam még a tükör előtt, mielőtt végre elindultam, és lassan haladtam a folyosón is, néztem a mellettem elhaladó párokat, lányokat és fiúkat, akik egyénileg igyekeztek. Más is lehet ma olyan ideges, mint én, hiszen nem mindenkinek van párja a mai nap. A kapuban még megállok egy pillanatra, felvéve a maszkom. Gyönyörű látvány tárul a szemem elé, még férfi szemmel is szép, és nem túl giccses. A haladás még könnyű, és még könnyű kiszúrni a szőke lányt is, akit nekem rendeltek ma. Szőke? Gwen, a legjobb barátom szőke, rajta kívül azonban nem tudom, hogy volt-e bárki, aki ilyen hajszínt viselt a környezetemben. Biztos, hogy nem ismerem, és őszintén, kevés dolognak örültem még ennél jobban. Mosoly kúszott az arcomra, ahogy elindultam felé. Alapjairól kezdeni egy ismerkedést sokkal izgalmasabb. Megállva mellette finoman a vállára teszem a kezét, figyelmet kérve tőle, egy fehér rózsát nyújtva felé, melynek olyan rövid a szára, hogy akár a hajába is tűzheti. Szeretem ezt a virágot. Semleges. Még bármerre elviheti az emberek érzéseit, gondolatait.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Lucy Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 141
Írta: 2015. február 14. 12:02 | Link

Ádámnak (*-*)

Nem sok várakozás után megjelenik mellettem egy magas, barna hajú fiú, aki egy rózsát ad a kezembe. Hirtelen nem is tudom mit mondjak, kicsit zavarba jöttem. Talán el is pirultam, sőt, biztos vagyok benne. Szavak nehezen jönnek ki a számon, de azért köszönnöm kéne.
- Szia... - mondom a fiúnak kissé elámulva, bár próbálom tettetni és ezzel túlteszek magamon. Ennél több szó nem jön ki a számon. Látszik hogy jó pár évvel idősebb nálam, minimum 2-vel. Ráadásul helyes is... csoda, hogy még nincs barátnője. Ilyenkor legszívesebben megköszönném a sorsnak, a szervezőknek, és Derek kis közreműködésének is. A rózsát szorongatva a kezemben, nem tudom, mit csináljak vele. Azt sem tudom, most felálljak-e vagy maradjak ülve. Eléggé hülyén érzem magam. Nem tudok mit csinálni, és úgy ülök itt mint egy idióta. Legalább is így érzem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Borostyán Lenke
INAKTÍV


Aaron's siren
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 108
Írta: 2015. február 14. 12:04 | Link

Valentin nap-Random randi

Maszk,Ruha

Elképedve bámulom az ismeretlen álarcos lányt a tükörben, pedig ez a személy én vagyok. Nem értem magam... Miért is jelentkeztem erre a random randira? Mindig is távolságtartó voltam az ellenkező nemmel, sosem szerettem, ha legyeskedtek körülöttem, és természetesen a valentin nappal is hadilábon állok, vagyis, hogy álltam mostanáig. Mindig kerültem az efajta nyálas, pelenkás angyalkákkal, szívecskékkel, I love you feliratokkal és egymásba tapadt szerelmes párokkal teli rendezvényeket. Mondhatni a gyomrom majd kifordul, ha csak arra gondolok, hogy márpedig most a Fénylő Lelkes Udvara telis tele lesz a felsoroltakkal, és ki tudja még mivel, és én oda fogok menni, ebben a maskarában meg ezzel a nyavalyás lakattal és árgus szemekkel fogom figyelni, hogy ki az a szerencsétlen áldozat, akinek el kell viselnie egy teljes napon át.
Gondolatban már a rendezvényen kóricálok, majd ahogy tekintetem találkozik tükörképem kétsegbeesett szempárjával, belém bújuk a kisördög, aki arra bíztat, hogy ne menjek ki a FLU-ra, és ne csináljam végig ezt az egészet, mert mit szólnának az örző-védő szolgálatot 21 évig teljesítő szülök. Szinte már érzem magamon a rosszalló pillantásaikat, hallom a pap dörmögő hangját, ahogy azt sulykolja belém, hogy nem helyes, amit csinálok, épp ezért megtiltja, hogy odamenjek. Már a gondolattól is iszonyatos dühbe jövök, a kezemben lévő rúzst a tükörnek vágom, még szerencse, hogy kellőképp vastag az üveg, és a lakattal, valamint az arcomat fedő maszkkal elindulok.
Kecses léptekkel szelem az utcákat, céltudatosan megyek, de, hogy a múltkori eltévedős jelenetet megspóroljam magamnak szégyen szemre a táskámba csúsztattam a térképet, biztos, ami biztos.
Végre megérkezem a rendezvény helyszínére, és ironikusan mustrálom, hogy minden, amire szállítottam: angyalkák, szívek, szájon át egymást lélegeztető, szinte már felfaló párok, mind-mind jelen vannak. Sebaj, ezt akkor is végigcsinálom! A díszletről pillantásom a lézengő vendégseregre kúszik, és megnyugtat, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki még nem akadt rá a párjára. Kíváncsi pillantásokkal méregetem az álarcosokat, miközbem azon gondolkodom, tényleg szeretném-e megtalálni a nekem szánt lovagot, majd újból elém kúszik a papa képzeletbeli szónoklata, és döntésem sziklaszilárddá válik: akarom! Ajakaimra félszeg mosolyt csalok, és ténylegesen belevágok a keresgélésbe. A ketyere a mellkasomban hevesebben ver egy kicsit, azt hiszem izgulok. Miért is? Jaj, tudom már, mert életem első random-vak randija kezdetét veszi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
offline
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2015. február 14. 12:24 | Link

Szent Bálint nap | Randomrandi

Tha Seksi Mask


 Felvettem a szuper szexi szürke álarcom, felvettem hozzá a legelegánsabb szürke ruháimat, majd elbandukoltam a fénylő lelkek udvarába. Már voltam itt egyszer, de akkor nagyon más volt. Most halk muzsika duruzsolt valahonnan, izzók kápráztatták el a szemem, illatok fenséges egyvelege szállt a levegőben. Úgy éreztem, menten elalélok. Megmarkoltam a zsebemben lévő kulcsot, mivel valószínűnek tartottam, hogy nem fogom csak maszk alapján felismerni a párom. Úgy éreztem, kínos próbálkozások sora áll még előttem. Persze csak azoknál próbálkozom, akiknek gyanúsan szürkés az álarcuk.
 Nem akartam leülni, mert felállni sem akartam onnan, márpedig ha most leülök, előbb utóbb fel kell állnom megkeresni a párom. Ezen oknál fogva Lassan zsebre tett kézzel sétálgatni kezdtem a fák között, nézegetve a díszeket és az embereket. Találtam lányokat, akiknek egyértelműen nem hozzám illő maszkja volt, volt akiknek gyanús. Még nem mentem oda, hátha jön valaki, akinek viszont egyértelmű. Így talán pár kínos próbálkozást elkerülhetek.
 Nem kifejezetten éreztem magam idevalónak, de gondolom ezzel szinte mindenki így van. Fura dolog ez. Picit izgatott voltam, de ezt a legkevésbé sem mutattam ki. Csak azért jelentkeztem erre a kulcsos-lakatos cuccra, mert mókásnak ítéltem. Persze azt elfelejtettem, hogy minden sztori utólag mókás igazán, közben viszont igencsak változó. Na de még szinte el sem kezdődött az este, ki tudja, mi minden vár rám, nem igaz? Talán életem nagy szerelme, talán csak egy rövid kaland, talán semmi. Az unokáknak mindenesetre jó lesz majd, mikor rám jön a "bezzeg az én időmben" roham.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

-=Éjfélkirály|Avatartalan=-
csacsi
Várffy-Zoller Róbert
Tanár, Végzett Diák


-10 pont a Levitának
offline
RPG hsz: 488
Összes hsz: 1982
Írta: 2015. február 14. 13:23 | Link

Valentin-nap
Michelle

Rossz passzban voltam, nem találtam a helyemet se az iskolában, se a kviddicspályán, és még a lányoknál sem. A tanulás nem motivált, tulajdonképpen még azt se tudtam, hogy milyen szakot végezzek el, pedig már nyakunkon voltak a vizsgák. A legutóbbi kviddicsmeccsünkön csúnyán kikaptunk, ritka gyenge formában játszottam. Hiába dobtam egy szép gólt, utólag sem vigasztalt. Aztán itt volt ez a Valentin-napnak nevezett valami, a szerelmesek ünnepe. Gondoltam majd kerítek magamnak egy lányt, és jól fogom érezni magam. De ez se akart összejönni. Rá kellett ébrednem, ha nem vagyok a csúcson, nem érdeklem az embereket, csak a hírnév, a körülöttem lévő felhajtás vonzza őket, nem pedig a személyiségem, maga az ember. Belegondolva, valóban kiállhatatlanul tudtam viselkedni, könnyen fejembe szállt a dicsőség, lekezelő, nagyképű, és sokszor gyerekes voltam. Most, hogy csőstül értek a problémák, érett meg bennem ez a felismerés. Késznek éreztem magam a változásra, hogy végre megkomolyodjak. Nehéz és hosszú küzdelemnek ígérkezett, de okvetlenül szükséges volt. A szüleim részéről is éreztem a nyomást, hogy érettebb hozzáállást, felnőtthöz illő viselkedést várnának el tőlem. Rettentően dühös voltam rájuk, amikor a Bagolykőbe kerültem, hiszen akaratom ellenére rám kényszerítették, hogy ide jöjjek. Ezt szánták büntetésnek, legalábbis így éreztem. Valójában azonban így adtak esélyt, hogy újrakezdhessem. Azonban nem változtam semmit a németországi önmagamhoz képest, ott folytattam itt is, ahol Németországban abbahagytam. Most már csak magamra számíthattam, egyedül kellett kiharcolnom az élettől egy újabb esélyt.
A lányokhoz való hozzáállásomon kívántam legelőször is változtatni. Eddig csak puszta eszközként, játékszerként tekintetem a legtöbbször rájuk, szinte ember számba se vettem őket. A Valentin-napon bizonyíthattam önmagamnak, hogy tudok kulturáltan szórakozni egy lány társaságában. Partnert viszont nem sikerült találnom. Ugyan lett volna lehetőségem a random randira jelentkezni, de ezt méltóságomon alulinak éreztem, túl nagy volt benne a kockázat, így tényleg csak utolsó, kétségbeesett lehetőségként számoltam vele.
Egyik nap, amikor éppen az önsajnálat és tehetetlenség legmélyebb bugyraiban vergődtem, felkeresett Michelle Angelique Saint-Venant, és aláírást szeretett volna kérni tőlem, mint híres kviddicsestől. Felcsillant a szemem, hogy végre itt egy igazi rajongó, biztos látta a Navine ellen lőtt zseniális gólomat, és ellenállhatatlan vágyat érzett, hogy begyűjtse az aláírásomat. De amikor ezt szóba hoztam, kiderült, hogy csak az egyik szorgalmihoz kell neki, szó sincs rajongásról. Megpróbáltam hát a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből, az aláírásért cserébe megkértem a lányt, hogy Valentin-napon legyen a partnerem. Belement az üzletbe.
A Fénylő Lelkek Udvarában rendeztek programokat a párocskáknak, az udvar bejáratánál beszéltem meg a találkozót Michelle-lel. Egy szál rózsával terveztem fogadni, úgy gondoltam mégiscsak így illik, bármennyire is egy műrandiról volt szó, ami arra szolgált, hogy rendbe tegyem a saját önérzetemet. Aztán lehet hiába készültem, el se jön, simán kinéztem belőle, hogy az egyezségünk ellenére átver.
            
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

2x Év tanára 2018 & 2019 tavasz-nyár

Legrellonosabb rellonos 2015/16 ősz-tél

Iskolaelső 2012/13 ősz-tél

Az év hajtója 2012/13 ősz-tél

Kérdezz!

Kámea Nimoá
INAKTÍV


*Mea*
offline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 225
Írta: 2015. február 14. 14:48 | Link

Valentin nap - Randomrandi

Maszk, Én

Fel sem tudja fogni, hogyan sikerült erre rávennie Derek-nek. Ez egyáltalán nem olyan vicces, mint amilyeneket ő szokott kitalálni! Jó, utólag valóban minden más, de most mihez kezdjen ebben a helyzetben? Az utolsó pillanatokig halogatta az egészet, s miután a bőrdzsekijéről is lebeszélték, mint egy biztos pontról az életében, már csak egy ponthoz ragaszkodhatott. Hogy nincs mit fölvennie egy ilyen alkalomra. Kár hogy ennyire ismerik a barátai. Úgyhogy, végül minden kétsége ellenére, jelenleg éppen az udvar felé lépked könnyed, egyszerű kis ruhájában, amit Kira szerzett neki. Azért meg kell hagyni, a maszk valóban csodaszép, de ennél sokal jobban foglalkoztatja az a tudat, hogy jobban izgul, mint a meccsek előtt. Ez azért mennyire lehet ciki?
Azt viszont nem tagadhatja, hogy miután belép a Fénylő Lelkek Udvarába, felébred benne a kíváncsiság. Mindig is bátor volt, hát miért ettől kellene félnie? A helyszín így is teljesen elvarázsolja. Halványzöld szemeit végigfuttatja a már bent lézengő diákokon, s maszkjaikon. Vajon itt van már? Amint halad egyre beljebb és beljebb a világító díszek alatt, ujjai az apró kis lakatra kulcsolódnak a zsebében.
Utoljára módosította:Kámea Nimoá, 2015. február 14. 14:49 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
offline
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2015. február 14. 15:39 | Link

Szent Bálint nap | Randomrandi


 Hiába, azért hűvös még a február. Kerestem egy pincért, kértem egy forró teát. Amíg hozta, odamentem egy lányhoz //Viko//. A maszkja nem hasonlított az enyémhez, de nem is számítottam rá, hogy az enyém párja ugyan olyan lesz, mint ez. Szóval próba szerencse, ha mégsem, akkor Wolgi zavartan balra el, egy személyt kihúzhatok az esélyesek listájáról.
 -Szia, ömm... Láttam, hogy itt álldogálsz egyedül, és még én sem találtam meg a páromat, szóval... Megnézzük, passzolunk-e egymáshoz? - kérdeztem, miközben elővettem a kulcsot és felé tartottam.
 Reméltem, hogy nem lövök olyan nagy bakot. Ha csak simán nem illik a kulcs bele, bocsánatot kérek és továbbállok. Viszont ha neki már van partnere, csak elment valamiért egy kicsit, akkor félő, hogy zavaromban elpirulok. Habár, így jobban belegondolva, nem is látszana a maszktól. Végre valami jó dolog!
 Közben a pincér, kis tálcán hozva az italomat, már közeledett. Biztos ez is valami különleges cucc lesz, mint rózsatea, vagy mittudomén, de erről szól ez a nap, nem? Apropó ez a nap... Elfelejtettem felköszönteni Bálintot. Remélem nem haragszik meg.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

-=Éjfélkirály|Avatartalan=-
csacsi
Podmaniczky Ádám
INAKTÍV


PodiÁdi | Team Eridon <3
offline
RPG hsz: 184
Összes hsz: 1519
Írta: 2015. február 14. 15:53 | Link

Lucy

A lány rám köszön, szerencsére nem csak én vagyok az, aki zavarban van kettőnk közül. Ez egy kicsit nyugtatólag hat rám, és képes vagyok rendesen gondolkodni, sőt mindenféle dadogás és értelmetlenül összerakott mondatoktól mentesen beszélni is.  
- Szia.
Én se nagyon tudom, hogy mit is kellene pontosan mondanom, vagy tennem, így hát a bénázás elkerülése végett, leülök a másik székre, az a legbiztosabb, mint első lépés. A kezeimet magam előtt összeteszem, térdeimen pihentetve őket. Így nem tűnök olyan feszélyezettnek, és őszintén szólva segít, hogy ne is érezzem úgy magam.
- Nem száz százalék, hogy összetartozunk, de szerintem igen, viszont azt hiszem az a biztos, hogy ha ezeket is kipróbáljuk.
A kulcs - lakat páros rám eső részét felemelve kérek engedélyt a lánytól, hogy a gyanúmat, mely szerint ő a párom, beigazoljam. Szerencsére anyukám foglalkozása révén van némi rálátásom a színházi kellékekre. Elég sokat tanultam tőle, hogy úgy véljem, összetartozunk, és mikor a lakat kinyílik a kulcsnak köszönhetően, szélesen elmosolyodom.
- Nos, illő volna bemutatkoznom. Ádám vagyok, tizenkilenc éves, eridonos, érdekel a kviddics, a mágiatörténet és a sütemények. Nem tudom, mire vagy kíváncsi, de bármilyen kérdést feltehetsz, megválaszolom.  
Sosem voltam még randin úgy, hogy ne ismerném a másikat, és most tessék, mégis megteszem. Persze nem rosszul furán, véletlenül sem, csak kiléptem a bizalmi szférámból és ez most nagyon furcsa. Persze pozitívan állok a dologhoz, és a lány, akit nekem választottak, nagyon kedvesnek tűnik, és ahogy elpirul, már biztos vagyok benne, hogy tényleg az is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2015. február 14. 16:06 | Link

Valentin nap, vagy mi a szösz
Meának és a Titokzatos Lánynak


Mi a francok keresek én itt?
Ez jár Derek fejében, amikor már a Fénylő Lelkek Udvarának bejáratánál áll. Eljött a hívásra, egyrészt mert nem tudta visszautasítani, mert nem tudta ki írt, másrészt pedig mert miért ne? De egyelőre senki nem megy oda hozzá. Ő pedig csak áll, azzal a nyamvadt színváltós rózsával a zsebében, amit a titokzatos, őt elhívó lánynak vett, amikor Lucyval ruhát vásároltak. Valószínűleg ugyanannyira kiakaszthatta a lányt vele, mint ő Dereket a ruhákkal. Akkor jött rá, hogy bizonyos dolgokat nem is szeret vásárolni. Például nagyon örül annak, hogy nem lány, és nincs ennyi macerája a báliruhákkal. Most is csak egy tök egyszerű, kissé elegáns felszerelésben van jelen.
Kezdi kissé kényelmetlenül érezni magát. De a többieket elnézve, ahogy egy csomóan maszkban rohangálnak, legalább örül, hogy ő nem játszik Zorrót. Bár így a Naplementében sem fog ellovagolni a leányzóval, aki ki tudja ki, honnan, hogy, miért...?
Próbál nem is gondolni rá. És ekkor veszi észre Meát a csinos maszkban. Még így is rögtön felismeri, és nyomban eltol egy félmosolyt. Galád módon lopakodva és gonosz mosollyal elindul, beoson a lány háta mögé, és pár másodpercnyi magában vihogás után - mert ő ugyebár már tudja mire készül - hirtelen megragadja Mea két vállát hátulról.
- Huuuúúúh!
Aztán felnevet, és reméli, hogy nem pofozza le a lány ijedtében. Hátrébb is lép inkább egy sort, és ha Mea kidühöngi magát, amire nagy az esély, megszólal.
- Bocs bocs bocs! Mizu van? Hol a párod? Még nincs meg? - kérdezi zsebre dugva a kezét. - Csini vagy! Nekem még fogalmam sincs ki hívott el. - morfondírozik, a tömeget pásztázva a tekintetével. Majd Wolgin akad meg a szeme, és összevonja a szemöldökét.
- Az a maszk nem passzolna a tiédhez? - kérdezi a lányt Wolgira mutatva, majd leplezetlenül széles, huncut vigyorral néz vissza Meára.
Utoljára módosította:Derek Taylor, 2015. február 14. 16:22 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬
Vikohino Thaihasy
INAKTÍV


Eperlány
offline
RPG hsz: 133
Összes hsz: 2041
Írta: 2015. február 14. 16:10 | Link

Valentin nap, Wolgi

Maszk, ruha

Egyik lábáról a másikra dülöngél, közben érkeznek az emberek, jönnek az álarcosok is, de sehol az, aki esetleg az ő párja lehetne. Megkéri időközben az egyik pincért, hogy hozzon valamit, akármit amit megihat, addig is figyeli az érkezőket. Enyhén szólva érzi magát kellemetlenebbül, sok itt a diák, sehol egy tanár rajta kívül, csak ő volt ilyen kis lelkes a tanári karból... Végül a pincér hoz egy elxíres üccsit, Viko kérdőn pillant az illetőre. Na de hogy őt is diáknak nézték egy ilyen fiataloknak való itallal! Jó, semmi gond, megköszöni és mohón bele is kortyol az üdítőbe, meg se várja amíg valamelyik jégkockába zárt bájital kiolvadna. Bele se mer gondolni, hogy mik lehetnek ezek a rózsaszín és piros löttyök lefagyasztva. Észre se vette, de egy magas, szőke fiú lépett addig hozzá egy ezüst színű álarcban, ő meg a meglepetéstől majdnem belefullad a limonádéba. A szerencsétlen eset végül csak egy kis foltot hagy a fekete ruháján, ő meg nem győz elnézést kérni a sráctól. Tán mégiscsak egy diákot kapott? Nem tudja megítélni, hiszen ilyen magassággal bárki lehet.
- Szia... persze, öm, igen... - nagy zavarában hirtelen el is felejtette, hová tette azt a lakatot, de végül csak megtalálja fél kézzel a kis retiküljében. Bár úgy sejti a két maszk színe sem passzol, azért elvörösödve tartja Wolgi felé a lakatját.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


| Hullócsillag Seprű- és Kviddics Szaküzlet tulajdonos |
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
offline
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2015. február 14. 16:29 | Link

Szent Bálint nap | Randomrandi


 Szegény lány úgy meghökkent a felkérésemtől, hogy leöntötte magát valamivel. Ezután szabadkozni kezdett, én pedig azt sem tudtam, mit csináljak.
 - Se... Semmi gond, az én hibám, hogy csak úgy idelopakodtam...
 Elővette a lakatot. Már kívülről is úgy tűnt, hogy nem passzolnak, de ne bízzuk a véletlenre. Közelíteni kezdtem a kulccsal. Miért ilyen fura érzés? Mintha nem is tudom, mit csinálnék... Mintha... a legféltettebb titkomat kéne most lelepleznem, ez az egész olyan... intim volt.
 Megpróbáltam betolni a kulcsot a zárba, de nem illett bele. Enyhén remegő kézzel zsebre tettem a kulcsot.
 - Na, sebaj, majdcsak megtaláljuk mindketten a párunk! - kínos mosoly - Jó mulatást! - mondtam, majd megindultam a pincér felé. Már csak pár méterre volt tőlünk, szóval nem kellett messzire mennem. Elvettem a teát, bár ez után hirtelen már nem is fáztam annyira. Visszasunnyogtam egy fa alá, ácsorogtam egy pár percet. Miután a pulzusom lekászálódott a csillagok közül, szürcsölgetni kezdtem a teámat. Néztem a többi hölgyeményt, próbáltam kiszemelni a következő szerencsétlen áldozatomat.
 Talán érdemesebb lett volna abba belegondolni, hogy miféle drogból főzhették a teát, csak hogy még romantikusabban érezzem magam. A hatást még nem éreztem, de bármikor előtörhet belőlem. De erre akkor még nem gondoltam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

-=Éjfélkirály|Avatartalan=-
csacsi
Kámea Nimoá
INAKTÍV


*Mea*
offline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 225
Írta: 2015. február 14. 16:47 | Link

Valentin nap - Random Randi
Derek Smiley

Igyekszik magát nem kényelmetlenül érzeni. Lassan lépked, s nem megy túl távol a bejárati kaputól. Se magával, se az esetleges partnerével nem akar kibabrálni, bár nem tudja, hogy attól könnyebbülne meg, ha megtalálna vagy attól, ha el sem jönne. Már megint miért ezen gondolkodik? Talán... basszus!
A hirtelen érintés nagyon megijeszti, s a fiú nemcsak érezheti, de láthatja is, ahogy Mea vállai összerándulnak.
Egy pillanatra átfut az agyán, hogy ki lehet ennyire hibbant, de a huuuúúú-ból származó hanganyag már sejteti a gazdáját.
- Derek!
Pördül közben a fiú felé.
- Ez egyáltalán nem volt vicces! Így is miattad...
Ahogy találkozik a tekintetük, s látja, hogy a szöszke mennyire jól szórakozik, inkább ő is neveti magát.
- Dilis!
Boxol bele barátja karjába egy jó kis zsibbasztót, hogy azért ne ússza meg bármi nélkül.
Derek kérdéseire csak körbe lillant, majd összegezve válaszol. Örül, hogy nem kell végre egyedül ácsorognia.
- Nem tudom ki lehet az.
Majd újra végigpásztázta az embereket. Persze vannak tippjei, de még nem állt hozzá ki is próbálni őket.
- Nem!
Tolja le a fiú kezét habozás nélkül, anélkül, hogy megnézte volna, hogy kire is mutat.
- Ne mutogass!
Azonban a bosszankodás szerűség újból mosolyba csap át.
- Most biztos azt hiszi, hogy kémkedünk utána!
Kacsint Derek-re, majd végre megnézi, kire is mutatott valójában. Egy szőke, magas srác... határozott talán.
Utoljára módosította:Kámea Nimoá, 2015. február 14. 16:48 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. február 14. 17:02 | Link

Valentin nap| Random randi

Maszk
Ruha

Felöltöm maszkot és megszemlélem magam a tükörben. Ideges mosoly jelenik meg az arcomon. Ezért enyhén meg is szidom magam, amíg a hajamba illesztem a sárkányos hajtűt. Hisz teljesen feleslegesen izgulok, ha a partneremmel nem is fogunk összeilleni, akkor is kellemes este lesz a mai.
Megigazítom a ruhám pántját és a kézi táskámba teszem a maszkhoz kapott lakatot. Aztán elindulok a random randira.
Leérve az udvara meg szemlélem azt a néhány maszkos embert aki már itt van. Kissé csalódottan állapítom meg, hogy az enyémhez hasonló maszkot nem látok.
Megigazítom a ruhám és kicsit távolabb sétálok a bejáratól. Ideges mosollyal kérek egy italt a mellettem elmenő pincértől.
Aztán egyik oszlopnak támaszkodva meg kóstolom a furcsa színű italt.
Közben pedig lopva körülnézek még egyszer, de mivel még most se láttok senkit, aki a partnerem lehetne, csak hallgatom a zenét, és enyhe gyomorgörccsel várok a ma esti "lovagomra".

//Megcsináltam neked a képet, és, ha már itt jártam javítottam a helyesírási hibákat is. Ügyelj az igekötős igékre! Kiss - L.A.//
Utoljára módosította:Állia Szipenni, 2015. február 14. 17:39 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Lucy Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 141
Írta: 2015. február 14. 17:17 | Link

Ádám

Megkukulva nézek a fiúra, aki a velem szemben lévő székre ül le.
- Ó, ööö... Igen, ki kéne próbálni. - mosolygok rá kissé zavartan, majd odacsúsztatom elé a lakatot, amit mindvégig a kezemben szorongattam. Még jó hogy nem hagytam otthon. Ezek után kinézném magamból. Mindenesetre, most már valamennyire nyugodtabb vagyok, és kevésbé izgulok is. Csak éppen azt nem tudom mit mondjak. De semmi baj, bemutatkozott és nekem sem ártana. Ádám... valahonnan ismerős ez a srác...
Érdekli a kviddics? Csak nem... Tényleg! A múltkori meccsen láttam, és Derek is mesélt már róla nem is egyszer. Szóval nem csak helyes, hanem még sportember is. Hmm...
- Én Lucy vagyok, 15 éves, navinés. Hát... szeretem a kutyákat, a Legendás Lények Gondozását, és a kviddicset is szintén. Csak én nem hinném hogy valaha is tudnék játszani. - mosolygok rá.
- Egyébként, úgy tudom, hogy te vagy az Eridon kviddics csapatának a kapitánya. A múltkori meccsen jól játszottatok. Sajnáltam, hogy kikaptatok a Levita ellen. - és ez tényleg így is volt. Közben egy pincér odajön hozzánk, és megkérdezi mit szeretnénk inni-enni. Kérdő pillantást vetek Ádám felé, majd megkérdezem:
- Szeretnél inni valami különleges koktélt? - érdekelne hogy milyen is lehet egy ilyen. Meg úgy egyébként is.
Utoljára módosította:Lucy Blake, 2015. február 15. 15:52 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2015. február 14. 17:30 | Link

Valentin nap

Derek

Ruha

Valószínűleg nincs teljesen magánál, hogy elküldte azt a levelet Dereknek, de nem tudta elképzelni, hogy hívhatná el másképpen. Egy ideje már ott álldogál a romantikusabbnál romantikusabb, fényes dekorációkkal teletett helységben összeszorult torokkal idegesen. Most, hogy itt van a gondosan kiválasztott ruhájában, kezében egy tenyérnyi fém aranyszínű szívecskét szorongatva már nem olyan biztos a dolgában. Pedig jó ötletnek tűnt az egész, még mókásnak is, de most valahogy elszállt a bátorsága. Fogalma sincs mit fog szólni hozzá Derek, hogy ő írta a levelet. Talán azt fogja hinni, hogy csak ugratta. Az is lehet, hogy megharagszik emiatt, pedig mi sem áll távolabb a valóságtól. Ő csak vele szeretett volna lenni ezen a napon, mert nem tudta elképzelni, hogy mással legyen. Egy ideje már felfigyelt arra, hogy barátja közelében furcsa szorongást érez és lassan kezdett ráébredni, hogy talán többet érez, mint barátságot, de egyszerűen nem tudott ezzel mihez kezdeni. Eszébe jutott, hogy talán beszél erről Meának, de aztán mégsem tette, valahogy sohasem volt rá alkalom. Most pedig nincs mese, nemsokára útjára kell végre bocsátania az aranyszívet, ami megteszi helyette, amit ő nem mert szemtől szemben és elhívja Dereket hozzá. Most már késő meggondolni magát. Az eszében sincs, hogy elfusson, bármennyire is vonzónak tűnik ez a megoldás jelen pillanatban, de ezt nem teheti meg vele. Rossz kedvű lenne, hogy felültették és ezt biztosan nem akarja. Idegesen pillant körbe, ahogyan halad a maszkot viselők között őt keresve. Végre megpillantja, Mea mellett. A szívverése kihagy egy pillanatra. Távolabb áll tőlük, így egyelőre nem látják. Kicsit közelebb megy hozzájuk. Nagy levegőt vesz és előveszi a pálcáját. Nem gondolkodik tovább, nem hagy időt magának a visszakozásra csak halkan elsuttogja a varázsigét, miközben pálcáját a tenyerében fekvő aranyszínű szívre irányítja.
- Mobiliarbus.
A szív a levegőbe emelkedik és lassan barátai felé lebeg. Majd egyenesen Derek elé repül és megáll a levegőben. Visszafojtott lélegzettel figyeli, hogy Derek észreveszi e? Bár egy lebegő tenyér nagyságú aranyszív elég feltűnő.
-Invito szív.
Szinte suttogja, ráirányítva újra a szívre a pálcát, ami lassan visszafelé kezd lebegni hozzá. Elég, ha Derek követi a szemével és azonnal rájön, hogy ő hívta el, mivel lassan a szív újra a kezében landol. Zavartan mosolyogva néz rá és várja mit szól mindehhez.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2015. február 27. 09:33 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2015. február 14. 17:47 | Link

Meának és... Kira?

Nem tudja abbahagyni a nevetést szegény Mea reakcióját látva. De szerencsére nem kapott egy fülest sem a lánytól, és a végén még ő is elneveti magát.
Legalább ennyivel is oldják a feszültséget. Mert Derek bizony elég feszült, még ha nem is látszik.
Amikor pedig Mea letuszkolja a karját, még jobban elkezd röhögni.
- Nyugi már! Mit számít? Inkább menj oda hozzá!
Látja, hogy a fiú, Wolgi, elindul valamerre, Derek pedig megragadja Meát és elkezdi alig feltűnően felé tuszkolni.
- Na, menj már! Nem állhatsz itt egész este! Jó lesz, meglátod! - lökdösi finoman előre a lányt. - Tényleg! Becsszó!
Reméli, hogy Mea végre elindul, és csinál valamit, akkor pedig elsuttoghat egy "hajrá!"-t, de ha nem így történik, akkor is hirtelen valami más köti le a figyelmét. Az pedig egy bazi nagy, lebegő aranyszív.
- Ez meg...?
De mielőtt végig mondhatná a meglepett kérdést, a szív hirtelen elindul, Derek pedig követi a tekintetével, és ekkor... a szíve hirtelen kihagy egy dobbanást.
Most ez... ez mi? Vagy... mi ez? Most, ez...
Kira áll ott, kissé távolabb tőle, álomszép ruhában, és olyan szép, hogy...
Derek megrázza a fejét. Annyira értetlenül áll a dolog előtt, hogy csak nagy szemekkel pislog a lányra, és elfelejt odamenni hozzá. Csak áll és nézi, és nem is tudatosul benne, hogy eközben milyen idiótán festhet. Tökéletesen össze van zavarodva. Kira hívta volna el?
Most... áh nem! Tuti nem! Pedig... ugyanakkor örülne is neki... vagy nem? Most mi is van? Tényleg nem ért semmit.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬
Kámea Nimoá
INAKTÍV


*Mea*
offline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 225
Írta: 2015. február 14. 20:22 | Link

Valentin nap - Random Randi
Derek, (Kira), Wolgi?  Rolleyes

- Igenis számít!
Vágja rá szinte azonnal. Ha az öltözet más is, a stílusa megmaradt. Hogyan nézhet ki ez kívűlről? Inkább nem gondol bele. Mások úgy sem ismerhetik fel egyből, nem csak a maszk, hanem az összhangú, elegáns megjelenése miatt sem.
- Jaj! Ne csináld már! Ez így nem fair...
*Lépked párat önkéntelenül is az említett irányba, majd a szívecske, s végűl Kira megjelenése elnémítja.
Derek-re pillan még egyet féloldalasan, majd tovább áll. Eddig is sejtette, sőt mitöbb, már-már tudta, de a valóságban ez sokkal jobban fájt neki, mint az gondolni merte volna. Egyáltalán miért szúr ott bent e miatt? Hiszen örül nekik!
A sétát végül egy kétszemélyes asztalnál fejezi be. Kezét az álla alá támasztja, s onnan figyeli az egyre növekvő csoportosulást.
Utoljára módosította:Kámea Nimoá, 2015. február 14. 20:28 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanOldalak: « 1 2 ... 7 ... 15 16 [17] 18 19 ... 27 ... 42 43 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék