31. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Mesélő
Mesélőoffline
RPG hsz: 727
Összes hsz: 1179
Írta: 2016. március 10. 15:00 | Link

Bianka és Alíz

Sajnos Biankának nem ez a szerencsenapja. Talán nem tájékoztatták róla kellően, ám a Bagolykő pénzügyei és az ezzel kapcsolatos iratok nem tartoznak a diákokra. A szomorú az, hogy egyébként is teljesen hiábavaló volt idejönnie, elvégre a diákok papírjaiért nem Bárcián felel, azok az igazgatói irodában vannak tárolva.
Azonban ezt a lánynak már nem lesz alkalma észrevenni, ugyanis abban a pillanatban, hogy hozzáért a papírokat tartalmazó szekrényhez, életbe lépett a biztonsági bűbáj, amellyel az el van látva. A szekrény fiókja bezárodik, egyetemben az ablakokkal és az iroda ajtajával, amelyek most egy időre törhetetlenné és átjárhatatanná válnak. Az irodát és Bárcián lakrészét elválasztó ajtóval ugyanez történik.
Maga a gazdasági igazgató pedig már meg is kapta a riasztást, a pálcájából ugyanis bárhol is tartózkodik éppen, piros fény lövell elő, amely jelzi, hogy valaki miatt a biztonsági bűbája életbe lépett. Percek kérdése, és valószínűleg meg is fog érkezni. Bianka pedig kénytelen lesz rá a szobában várakozni, hacsak az elsős Alíznak nincsen valamiféle profi varázslata, amellyel egy auror biztonsági bűbáját megtörhetné. Sajnos egy Alohomra ide nem lesz elég.

Szál megtekintése

"Bármi lehetek. Egy virág, egy asztal, egy szellem vagy akár csak egy szellőcske. Sose tudhatod éppen hogyan találkozol velem, viszont mindig tudod, ha ott vagyok. Figyelj rám!"

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium