35. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Fontosabb időpontok:
  • Szeptember 30: Évfolyamléptetési kérvények leadása
  • Október 01: Megkezdődik az új tanév
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: « 1 2 ... 21 ... 29 30 [31] 32 33 34 35 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Athanaczkovics Kornél
Prefektus Levita, Elemi mágus, Magántanuló, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 232
Összes hsz: 301
Írta: 2022. május 10. 17:23 | Link

Zalán
valamiben meg kell halni

Látványosan húzom el a számat a válaszra, fejemet automatikusan hajtom lejjebb. Nem mintha rajta akartam volna lenni azon a listán. Fejemet emelem fel, ahogy meghallom az üveg jellegzetes hangját, majd kapom is el a levegőben. Fel sem nézve teszem magam mellé azonnal, és adom meg a jelet Zalánnak.
Szememmel követem végig, ahogy száguldozik a pályán, ahogy megoldja a problémát, majd ahogy háton fekve lebeg be elém.
- Nem teszem - bólintok aprót, a stoppert teszem a magam mellé gyűrt pulóverre. Kezemet sokkal tovább tartom ott, mint indokolt lenne, szemem sarkából figyelem a még mindig lebegő barátomat.
- Nem tudom, hogy kerültem fel arra a listára - szólalok meg kis idő múlva. - Indokolatlannak érzem, mert vannak nálam sokkal... öm... kompetensebb srácok is - billen fejem a mankó felé jelentőségteljesen. - De ha Szofi szerint rajta a helyem, akkor... nem tudom. Oka van? - fordítom vissza fejemet Zalán felé kérdő tekintettel. Mintha megerősítést várnék tőle, és talán tényleg azt várok, csak azt nem tudom miért. Szofi tett arra a listára, aminek van jelentése. Vagy csak túl gondolom. Valószínűleg az utóbbi, hiszen alig ismerjük egymást, ráadásul ha valami jelentése lenne, akkor az elsőnek kellett lenne volna lennem, nem? Merlinre mondom, nem kellene ennyit agyalnom ezen.
Hangosan sóhajtok, szinte már gondterhelt.
- Ki az a Dönci? Szofi említette, hogy meg kell sétáltatnia, de - akadok meg egy pillanatra. - Szóval soha nem láttam állattal - köhintek aprót, ahogy zavartan befejezem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1129
Összes hsz: 1432
Írta: 2022. május 10. 20:58 | Link

Kornél

  - Én tudom, miért kerültél rá. - Örült, hogy valami olyanról beszélhetnek, ami nem az alvási zavaraihoz kapcsolódott. Egyik lába kissé elernyedt, lóbálni kezdte, hogy hintaágy szerű, apró mozdulatokat generáljon vele a seprűn. - Mert az a mankó nem tényező mások szemében. És inkább te legyél előrébb, mint Aug...
 Összerezzent egy pillanatra a levegőben. Néma csend furakodott kettejük közé, amit Kornél kérdése még kínossá is varázsolt. Szemüvegét ismét feltolta a homlokára, haja így csak még kócosabban nézett ki feltorlódva, zaklatott vonásai pedig nem javítottak az összképen. Először megpróbált a kérdésre válaszolni, mert bár ostobán hangzott, de könnyebb volt szót ejteni róla, mint elsőként visszakérdezni.
 - Dönci egy... szerelmi csalódás végterméke... Mármint mi az, hogy szerinte rajta van a helyed? Ti beszéltetek erről? Mikor is?
 Elszorult a gyomra, mert bár lehet, hogy csak egyetért a cikk tartalmával, de az is elképzelhető, hogy Szofi keze munkája volt az a lista. Hiszen már Edictum szerkesztő. Akkor viszont sürgősen el kell beszélgetnie vele, mert olyan nevek szerepelnek még rajta, akik aggodalomra adhatnak okot Zalán számára.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Athanaczkovics Kornél
Prefektus Levita, Elemi mágus, Magántanuló, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 232
Összes hsz: 301
Írta: 2022. május 10. 21:15 | Link

Zalán
valamiben meg kell halni

Szívem hevesebben kezd dobogni Zalán kijelentésére. Ő tudja. Még sincs semmi értelme annak, amit mondd. Az első dolog, amit meglátnak az emberek, az a mankó, hogy tudnak tőle elvonatkoztatni? Soha nem láttak még nélküle. Lemondóan sóhajtok, csak beszélek öntudatlanul, aminek meg is van az eredménye - fejemet kapom fel ijedten, barátom vonásait fürkészem.
Alsó ajkamba harapva bólintok egy aprót. Tehát szerelmi csalódás. Akkor ez elég sok mindent megmagyaráz. Oké, hazudok, semmit nem magyaráz, de legalább arra a három másodpercre elhittem, amíg megfogalmazódott a gondolat.
- Öm - szalad ráncba a szemöldököm. - Beszéltünk, igen. Hát... a klubhelyiségben... szóval a klubhelyiségben olvastam a listát, amikor csatlakozott hozzám és kiderült, hogy ő írta a cikket - köhintek ismét. - Így gondoltam, hogy úgy gondolja, rajta van a helyem. Van ennek értelme egyáltalán? - túrok tincseim közé fájdalmasan nevetve.
- Szóval kiderült, hogy ő írta, majd félreértett, úgyhogy mondtam, hogy nagyon jó lett a cikke, megölelt és elszaladt azzal, hogy meg kell sétáltatnia Döncit - de ha végtermék, akkor sem láttam állattal sétálni a lányt. Lehet csak átvert a kellemetlen szituáció miatt, és így akart belőle kilépni, Zalán meg segít neki? Nem, Zalán nem ilyen. Halkat sóhajtok. Szofinak pedig nincs oka hazudni. Ez az egész egyre rosszabb.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1129
Összes hsz: 1432
Írta: 2022. május 10. 21:43 | Link

Kornél

  Kornél nyökögését próbálta elnyomni a feltámadó szél, majd egyik pillanatban csizmatalp koppant a lelátón s árnyék magasodott a fiú fölé. Feszült figyelemmel követte Zalán, ahogy magyarázkodnak neki. Nem akart fenyegetőnek látszani, mégis úgy hathatott. Túlságosan lekötötte a figyelmét, hogy megeméssze a hallottakat.
 - Nem. Nincs értelme. - mondta tömören, arca kifejezéstelen volt, hisz annyi gondolat kavargott benne, hogy ő sem tudta eldönteni, milyen érzelem passzolna ehhez az egészhez.
 - Figyelj, én azt hittem, csak... hogy valami lányos butaság, de ha úgy érzed, hogy zaklat téged, vagy valami, akkor beszélek vele. Mert hát tudom, milyen. - jelentőségteljesen fúrta tekintetét barátjáéba, hogy ne kelljen kimondaia Manka nevét. - Nagyon rá tud pörögni az ilyesmire.
 Valami sántított az elméletében, de még nem tudta eldönteni, hogy micsoda. Csak annyit látott, hogy Kornél kényelmetlenül érzi magát. Ez már önmagában aggodalomra adott okot neki.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Athanaczkovics Kornél
Prefektus Levita, Elemi mágus, Magántanuló, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 232
Összes hsz: 301
Írta: 2022. május 10. 21:58 | Link

Zalán
valamiben meg kell halni

Bár a feltett kérdés költői, mégis kapok rá választ, ami kicsit kizökkent. Amúgy sem vagyok valami határozott ezzel a témával a kapcsolatban, erre...
Erre Zalán magasodik fölém, szinte minden fényforrást elvágva a testével. Ennyit akkor arról, mennyire jó délutánunk lesz. Elnyílt ajkakkal billen fejem hátrébb, felfelé pislogok rá, tekintetem fokozatosan kerekedik ki.
- Mi... de... - kezdek bele, mikor folytatja, így megakadok. Rá tud pörögni az ilyesmire. - Jaj, nem! Engem nem zavar, hogy a listán vagyok. Mármint egy kicsit de, mert nem értem, és nem tudok vele mit kezdeni, ami a saját baromságom, hiszen a legtöbben bóknak fognák fel gondolom, de az nem, hogy Szofi... érted - vakarom meg tarkómat zavartan. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem érti. Ne viccelj velem, én sem érteném, ha neki állna hebegni meg habogni a legjobb barátom, mint valami szerencsétlen. Ráadásként még hadarna is.
Térdemre könyökölök, előre hajolva dörzsölöm meg szemeimet hangosan sóhajtva. Tenyerembe támasztom arcomat.
- Gondolom nem mész több kört - biccentek a seprű felé lemondóan. Akkor erről beszélni fogunk még egy ideig. Nem nagyon van más választásom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1129
Összes hsz: 1432
Írta: 2022. május 10. 22:18 | Link

Kornél

  - Nem zavar? De hát az előbb meg azt mondtad, hogy... - homlokráncolva értetlenkedett a dolog felett. Most kezdték végleg összezavarni, bár nem sokkal utána Kornél pontosítani próbált.
 Eredetileg ő is azt szorgalmazta, hogy ezt bókként kell felfognia a másiknak, de... De hát akkor még szó sem volt a kuzinjáról. Szent griffgané. Alig pár hete van itt és máris kezdi felforgatni az életüket.
 Ajkába harapott, hogy kis időt nyerjen a válasszal, s a megjegyzésével szinkronban döntötte neki Kométáját a padnak, hogy aztán tarkója mögött összefont ujjakkal kezdjen el fel-alá járkálni a sorok közt.
 - Teljesen mindegy, hogyan fogod fel, ha közben másnak látszik. Azért nem vagyok én sem vak, csak valahogy nem akartam odafigyelni rá. Akkor ezért viselkedtél olyan furán, amikor nálatok voltunk. Mondott neked valami olyat, amikor nem figyeltem. Vagy csinált valamit.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Athanaczkovics Kornél
Prefektus Levita, Elemi mágus, Magántanuló, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 232
Összes hsz: 301
Írta: 2022. május 12. 11:26 | Link

Zalán
valamiben meg kell halni

Furcsállom, hogy a listán vagyok, valahol kicsit feszélyez is talán, de nem mondanám, hogy rosszul érint. Igyekszem tényleg bóknak felfogni az egészet, talán, ha másra nem is jó - mert kötve hiszem, hogy egyetlen lány is odajönne hozzám, a dolog romantikus mivoltával ismerkedni - szerezhetek barátokat. Akik eddig nem tudták, hogy létezem, talán így... fene essen bele az egészbe, főleg, hogy Zalán elkezd járkálni. Oké. Végleg elvesztettem.
Ép térdemre könyökölök, tenyerembe támasztom arcomat, amíg várom, hogy valamit mondjon. Amire elég erőteljesen ráncolódik a szemöldököm, lassan fel is egyenesedem.
- Miről beszélsz? - nézek rá értetlenül, miközben agyamban pörög, amikor együtt voltunk a birtokon. - Furán viselkedtem? Miért? Merlinre, mit csináltam? - kerekednek ki kékjeim. Bárhogy emlékszem vissza a mozzanatokra, a történésekre, akár a kúriában, akár az istállóban, a pályán, nem akarja felidézni az agyam. Furán viselkedtem. - Akkor... akkor szánalomból rakott a listára? Mert furának tart? - ráncolódik a szemöldököm, mert nagyon mély gondolkodásokba kezdek. Ez egyre rosszabb. Az csak még inkább, hogy annyira elvisznek a saját gondolataim, nem is reagálok Zalán monológjának további részeire: nem erősítem meg, de nem is cáfolom, hogy Szofi mondott volna esetleg olyat. Nem is tette, de hát... tenyerembe temetem arcomat. - Én meg még elhittem, hogyha másra nem is, akkor barátkozni jó lesz az a lista.
Utoljára módosította:Athanaczkovics Kornél, 2022. május 13. 09:51 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1129
Összes hsz: 1432
Írta: 2022. május 12. 22:55 | Link

Kornél

Lenézett barátjára, olyan "ugye te sem gondoltad komolyan, amit kérdeztél"-féle nézéssel.
 - Te miről beszélsz? Úgy néztél ki végig a fejedből, mintha dementort láttál volna. Meg olyan mély hangon beszélsz mellette, mint akinek mindenízű drazsét dugtak az orrába.
 Kornél tanakordó tekintete láttán kezdte elveszteni a türelmét. Ugye nem neki kell kimondania? Tessék, most még jobb ötlettel állt elő...
 Levetődött barátja mellé a padra, de rögtön fel is állt, mert ráült a könyvére. Ijedten szedte ki maga alól és kezdte el egyengetni az összegyűrt lapot, amin Autumn hurkokkal teletűzdelt gyöngybetűi sorakoztak. Visszaült, még egy darabig elgondolkodva simított végig ujjával az idézeten, majd ölébe ejtve azt hátradőlt. Lábfeje feszülten dobbantott párat a kopott fán, amikor újra megszólalt.
 - Szerintem tetszel neki - morogta halkan az orra alatt, fejét pedig elfordította, még véletlenül se akadjon össze a tekintetük. Nem elég, hogy ilyesmiről beszélgetnek egymással. Még csak az kéne, hogy elmélyülten és kötetlenül diskuráljanak a témáról.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2022. május 13. 01:24 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Athanaczkovics Kornél
Prefektus Levita, Elemi mágus, Magántanuló, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 232
Összes hsz: 301
Írta: 2022. május 13. 13:51 | Link

Zalán
valamiben meg kell halni

Nem vagyok mentálisan sérült - legalábbis eddig ezt gondoltam -, de hogy most biztosan nem értem miért kapom ezt a nézést tőle, az is biztos. Az sem segít, ahogy kifejti, mégis mi történt. Biztosan kijelenthetem, hogy elvesztettem a fonalat, Zalánnak meg még van ideje ugrálni, amikor belül hatalmas krízisekben vagyok.
Ismét térdemre támaszkodom, csak oldalasan sandítok rá, hogy végig nézhessem a romantikus pillanatot a könyvvel, amiben nem az ő kézírása van. Szemöldököm ráncolódik, de kell még pár másodperc, amíg sikerül összeraknom. Vagyis csak sikerülne, mert barátom levetődik mellém, majd megszólal. Vállamat vonom meg lezseren szavaira, mert nem olyan nagy dolog az, ha valaki tetszik valakinek, főleg nem a mai, modern világban. Ezeket meg tényleg bókna- várjunk csak.
Kékjeim kerekednek ki, lassan emelkedem fel, kihúzom magam a padon és csak bámulok magam elé. Beértek a szavai. Több másodpercre vagyok csendben, zavartan túrok a hajamba, ahogy elfordulok.
- Merlin szakállára - motyogom magam elé heves szívdobbanásokkal. - Ez... nem - temetem fél tenyerembe arcomat hitetlen. - És most... most mit kellene tennem? - pislogok oldalvást Zalánra, hátha tud valami értelmeset mondani, még akkor is, ha Szofiról van szó. Szofiról, aki az ölelés után... - Merlinre - kapom fel fejemet. - Akkor azért futott el az ölelés után?! - emelkedik meg hangom kicsit. És igen. Még mindig Zalántól várok választ. Ismétlem: Zalántól.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1129
Összes hsz: 1432
Írta: 2022. május 13. 14:45 | Link

Kornél

  Fél szemét fájdalmasan lehunyta, mintha várta volna, mikor fog hangosan koppanni Kornélnak. A fészkelődése erre engedett utalni, így már a fiú hebegésével egy időben vágta rá gyorsan:
 - Igen, tudom. - Letette maga mellé a könyvet feszülten. Azt kívánta, bárcsak Kornélnak lenne igaza és a szánalom játszott volna közre a tetteiben, de őszintén. Szofit ismerve? Inkább a másik alternatívára hajlott.
 - Neked? Semmit sem kell csinálnod. Majd beszélek vele. Te csak kerüld, ahol tudod, ne beszélj vele, ne is nézz rá, mert felkérésnek veheti. - Hirtelen felpattant a helyéről és elkezdte a táskájába tuszkolni a kacatjait. Szemét lesütötte, mert kicsit most szégyellte magát Kornél mellett. Nem figyelt oda eléggé és most derül csak ki, hogy az unokatestvére kínos helyzetbe hozta a legjobb barátját. Ezt muszáj lesz orvosolniuk valahogy.
 - És könyörgöm, ne hagyd, hogy ölelgessen téged. Mert akkor még a végén azt fogja hinni, hogy... tudod.
 Vállára kapta a táskát, ujjai ráfonódtak a Kométa nyelére, hogy elrohanjon átöltözni. Kérdőn pislogott a másikra, hogy megvárja-e őt itt, vagy vele tart.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2022. május 13. 14:54 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Athanaczkovics Kornél
Prefektus Levita, Elemi mágus, Magántanuló, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 232
Összes hsz: 301
Írta: 2022. május 25. 16:17 | Link

Zalán
valamiben meg kell halni

De ez mégis hogy történhet meg? Ennyire nem lehetek szerencsétlen. Mármint a mellékelt ábra szerint még annál is jobban az vagyok, de ez már akkor mindennek az alja. Én azt hittem csak közvetlen, mert ismertük egymást már, találkoztunk, eltöltöttünk pár napot egymás mellett, meg ilyesmi, erre... erre nem. Vagyis de, csak nem. Van ennek így értelme?
- Mi? - kapok észbe, fejemet kapom fel rá. - Te miről beszélsz? - követem végig, ahogy a cuccait kezdi belegyömöszölni a táskájába. - Elvesztettem a fonalat teljesen - vallom be, miközben felkelek én is és kapom magamhoz a mankót elsődlegesen, mert nem kellene összeesni, majd a táskámat a vállamra.
- De hát... Merlinre, várjál már! - torpanok meg, Zalánt kezdem fürkészni. Csendben vagyok pár pillanatig, ahogy a gondolatok kattannak a helyükre, és lassan ugyan, de minden infó a helyére kerül. Nagyon lassan. Sokkal lassabban, mint az tőlem, ízig-vérig levitástól elvárható lenne. Szégyen. - Azt akarod mondani, hogy Szofi rám szállt? Nem csinált semmit, Zalán. Mármint tényleg nem, nem csak úgy mondom. Kellemetlenül érintett a lista, de nem miatta. Bárki írta volna azt a listát, furán érezném magam - vonom meg vállamat.
- És nem tudom. Mire gondolsz? - kérdezek vissza, ahogy lassan elindulok Zalán felé, remélhetőleg ő is elindul, mert mire lekászálódom innen, minimum a VAV-ra készülhetünk már.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1129
Összes hsz: 1432
Írta: 2022. május 25. 16:53 | Link

Kornél


- Azt látom - mondta, mikor lendülettel kapta vállára a táskáját. Már fordult is, hogy lebattyogjon a lelátóról, mert választ nem kapott, hogy vele tartanak-e, de aztán mégiscsak utána szóltak. Fejét hátradöntve fordult vissza Kornél irányába. Kínos volt a pillanatnyi csend, de megvárta, amíg a másik utoléri a saját gondolatait. Az arcán néha értelem, de többnyire tanácstalanság csillant.
 - Hát ha adod alá a lovat, ez oda is vezethet. Hogy rád szálljon.
 Nem tudott megmoccanni, az újabb kérdés pedig nem segített a helyzeten.
 - Kornél, ne csináld már - mondta kelletlenül. Még mindig nem mert a szemébe nézni. - Azt hiheti a végén, hogy neked is tetszik. Mert hogy nem tetszik neked. - Erőt vett magán, hogy újra barátja vonásaira tévedjen a tekintete. Kellett minden mozzanat, hogy megerősítsék őt a feltételezésében. Megismételte magát, immár sokkal lassabban, nyomatékot adva ezzel szavainak. - Nem tetszik neked Szofi. Igaz?
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2022. május 25. 16:54 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Athanaczkovics Kornél
Prefektus Levita, Elemi mágus, Magántanuló, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 232
Összes hsz: 301
Írta: 2022. május 25. 17:55 | Link

Zalán
valamiben meg kell halni

Adni alá a lovat. De mi alá? És mivel? Jó, ez az egész kezd egy olyan irányba elmenni, amikor az elvesztettem a fonalat kijelentés már nem elég. Komolyan beteget fogok jelenteni és eltűnök a föld színéről is, amikor ennyire értetlen vagyok. Vagy csak buta. Franc sem tudja már.
Nevemre állok meg ismét, most én fordulok Zalán felé már a lépcső ki tudja hányadik fokáról nézek vissza. Arcom megnyúlik, kékjeim kerekednek ki, ahogy szótlanul csak fürkészem barátomat. Nem tetszik. Ó, Merlin éledjen fel, jöjjön ide, és vigyen magával! Erősebben markolok a mankómra, ahogy lesütöm tekintetem, majd nagyjából ezzel egy időben nevetek fel zavartan.
- Hehehe. Dehogyis. Nem - legyintek egyet felé, majd indulok el ismét lefelé. Legszívesebben rohannék, és a kastélyig meg sem állnék, de valószínűleg kitörném a nyakam, plusz Zalán a szobatársam. Sehogy nem jó. - Nem tetszik - jelentem ki bátortalanul, és egyáltalán nem meggyőzően. Nem mondhatom el neki, hogy Szofi azért... nos, szép lány. Igen. Maradjunk is ennyiben és ne menjünk tovább, mert félő, hogy olyan határt lépek át, amit nem kellene. És Zalán barátsága sokkal többet ér, minthogy egy ilyesmi dolog miatt elveszítsem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1129
Összes hsz: 1432
Írta: 2022. május 25. 21:09 | Link

Kornél


Szemei résnyire szűkültek, mintha képes lenne Kornél lelkébe látni, de az igazat megvallva ötlete sem volt, mit gondoljon. Legszívesebben már ő is nevetett volna kínjában. Hagyta, hogy barátja leelőzze őt, míg a választ mérlegelte. Kornél a barátja. Minek hazudna neki ilyesmit?
 - Oké - felelte kifejezéstelen arccal, tekintetét pedig a fiú hátába fúrta, ahogy lassú léptekkel indult tovább a lépcsőn. Most már tényleg jó lenne minél előbb lelépni innen.
 - Szuper. Akkor ezt megbeszéltük. - sóhajtotta, leginkább magát győzködve vele. Bárcsak ennyi lenne az egész. Beszél Szofival, ő azt fogja válaszolni, hogy Kornél nem is tetszik neki és mindenki boldog lesz. Igen. Ez remekül hanzik. És akkor minden visszakerül a helyére.
 Ha meg nem, akkor... akkor... Jószagú trolltakony, mibe keveredett már megint...

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Romhányi M. Áron
KARANTÉN


aszondja Mózsi | a szerencse fia
offline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 136
Írta: 2022. május 31. 09:21 | Link

P O L A R B E A R
Com Deus me deito
Com Deus me levanto


A fülemben hajnal óta ugyanaz a bolond mugli nő hangja kelt visszhangot, úgy tűnik, függővé tett. A pálya szélén, a többiektől kétlépésnyi távolságban fekszem, és az aligfelhős, hihetetlenül kék eget figyelem. Mióta beköszöntött a jó idő, ez az igazán jó, a rendesen izzadós fajta, azóta mindig valahol a kastély falain kívül tartatik a könyvklub, és bár így nagyobb eséllyel látják meg olyanok is, akik a könyvtár létezésében sem egészen hisznek, hogy a kinézetem ellenére én amúgy tudok olvasni, nem izgat. Nem szégyellem a dolgot, sőt. Vannak itt navinések, levitások, az eridonosokkal egyébként sincs bajom, a Rellon képviseletében meg tessék, megjelentem én.
- Jaj, kedveskéim, de szépek vagytok ma is! - érkezik meg lihegve a dumdum néni, aki a faluból jár fel hozzánk, és mint mindig, most is ragyogó szemmel néz végig rajtunk. - Várunk még egy kicsit, hogy mindenki ideérjen, addig élvezzük együtt a napsütést, amiben Raszkolnyikov már a fegyház előtt sem látta meg a szépséget. Ez miért lehetett így, ki mit gondol?
Hú, váó, azt a remekbeszabott átkötést! Dosztojevszkij meg én elég jóban lettünk az utóbbi napokban, és bár helyes válaszom és saját véleményem is akad a kérdés kapcsán, egyelőre még a zenét sem kapcsolom ki. Csendben, tekintetemet továbbra is az égre függesztve élvezem a napot, és igyekszem úgy tenni, mintha nem tudnék az alattam nyüzsgő hangyarajról. Asszem sikerült foglalt földet választanom, csak szét ne hordjanak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Athanaczkovics Kornél
Prefektus Levita, Elemi mágus, Magántanuló, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 232
Összes hsz: 301
Írta: 2022. május 31. 17:56 | Link

Zalán
valamiben meg kell halni

Meg kell tanulnom hazudni. Legalábbis nem jönne rosszul ilyen helyzetekben. Abban nem vagyok biztos, hogy ezt pont a legjobb barátom ellen kellene majd felhasználnom, de hát... abban sem vagyok biztos, hogy tetszik. Tetszik? Most komolyan, honnan kellene tudnom?
Ajkaim nyílnak el, hogy rákérdezzek a lányos írásra a könyvben, de végül összepréselem azokat. Mindezek után lehet nem kellene feszegetnem a határokat. Így is kicsit úgy érzem, mintha valami rosszat tettem volna. Plusz, hogyha valóban ismerkedne valakivel, úgyis elmondaná. Erre vannak a legjobb barátok: ezeket megbeszélni, és ha tanácsot nem is tudok neki adni, de legalább meghallgatnám. Mire nem vagyok jó, látod?
Lemondóan sóhajtok, majd fordulok előre és indulok el megint lefelé. Kint várom meg Zalánt, amíg rendbe szedi magát, és meg sem állunk a Nagyteremig. Legalább az biztos, hogy rendesen tudtunk vacsorázni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Polaris Jomana
INAKTÍV


Lenié
offline
RPG hsz: 58
Összes hsz: 103
Írta: 2022. június 1. 18:11 | Link

Phrettyboi

Ha gyerekként azt mondta volna nekem valaki, hogy majd a fűben ülve bámulok fák lefaragott, összekent forgácsaira és közben vadul hallucinálok, majd ezeket megbeszélem a mellettem ülőkkel, valószínűleg kiröhögöm. Mint kiderült, az olvasás pedig kifejezetten szórakoztató. Igaz, az én figyelmem körülbelül olyan kiadós, mint szavannában az átlagcsapadék. De másoknak nagyon értékes és segítőkész mondandója van a könyvekről, általában olyan, ami eszembe se jutott volna magamtól.
Talán a figyelemhiány tette, hogy majdnem elkéstem, így úgy rontottam be a helyszínre, mint egy megvadult gazella, aztán nagy nyekkenéssel vágtam magam hanyatt, nehogy a néni nekem szegezze az ijesztő kérdését. Mint a mostani. Úgy kerekedett el a szemem tőle, mint a rövidlátó zsiráfé, ha nincs meg a szemüveg. Ki kérdez ilyeneket? Szorosabban öleltem magamhoz a könyvemet, körbepillantva ismerős arcok után, de voltak, akiket nem kedveltem, meg olyanok is, akik engem nem kedveltek. Nem egyszerű ez a társaslét.
- Pszt! Áron. Áron! - igyekeztem halkan, de hatásosan jelezni neki (csapkodott- a szerk.) - Van egy pók a válladon. Egy nagy pók!
Tény, ott ült a nagy, ocsmány potrohával. Különben nem zaklatnám a fiút, zenben van, az fontos.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szilágyi Rozina
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 85
Írta: 2022. június 23. 21:04 | Link

Dana

- Áh, az sosem árt meccs előtt, én is mindig…szóval igen, mindig jó gyakorolni -  menet közben egy pillanatra megtorpantam a szavakkal, mert eszembe jutott az, hogy a baleset óta nem játszottam, sőt, nem is fogok talán soha többé, legalábbis nem versenyszerűen. Ennek a gondolata még mindig szomorúsággal töltött el, miközben láttam a másik lányon, hogy épp edzésre készül. Neki szerencséje volt, de nem irigyeltem, és még csak nem is hibáztattam, hisz az egy szerencsétlen baleset volt mindkettőnk számára.
- Csak lejöttem egy kicsit sétálni ide a pályára, hiányzott - vallottam be, s tulajdonképp rájöttem arra, hogy azóta nem is jártam a lelátó közelében.
- Igen, már sokkal jobban, köszönöm. Megesik az ilyen, aki sportol, ezt vállalja - mondtam mosolyogva, ezzel is jelezve felé, hogy egyáltalán nem haragszom rá.
- Most a hétvégi meccsre gyakorolsz? Ki ellen fogtok játszani? Úgy hallottam, hogy talán a félév során érkezik majd egy külföldi iskola csapata is, állítólag elég kemény ellenfél - kezdtem csevegésbe, miközben letelepedtem a fűre, s pillantásom a karikák felé tévedt.
- Volt egy-két nagyon jó trükk, amit az utóbbi időben gyakoroltunk…de nem adok tippet - eszembe jutott, hogy nem levitás, én meg nem akartam kifecsegni a csapat titkait, így azt megtartottam inkább magamnak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1129
Összes hsz: 1432
Írta: 2022. július 4. 14:31 | Link

Rozina


Utolsó edzése volt, a hétvégi versenye előtt. Már most mindent túlgondolt a kelleténél, de annyira, hogy észre sem vette először annak a színes madárseregletnek a jelenlétét, amely rátelepedett a lelátó magasabb pontjaira.
 Odaúton végig Rozinával beszélgetett, hiszen ő is idetartott. Aztán persze tervben volt, hogy majd a saját dolgával fogja elfoglalni magát, de az ismerős arcok így is sokat dobtak a kedélyén. Már az öltözőből csattogott ki a pályára, amikor felmérte a különös árnyékokat, amik a feje felett kezdtek körözni.
 - Mi lehet olyan érdekes nekik a pályán? - kérdezte Rozinától, amikor a közelébe ért. Ő még nem szállt fel, kezét tartotta a nap elé, hogy ne süssön a szemébe.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szilágyi Rozina
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 85
Írta: 2022. július 4. 14:43 | Link

Zalán

Most, hogy végre eldobhattam a botot, vágyódtam gyakrabban a természetbe, meg persze a kviddicspályára. S bár a gyógyítók szigorúan megtiltották, hogy kviddicsezzek vagy a magasban repkedjek, egy részem még mindig vágyakozott, hogy újra a magasba szállhassak. S mivel Zalán is épp a pályára tartott, úgy döntöttem, hogy csatlakozom hozzá, amúgy is jó, ha van társaság.
Menet közben igyekeztem szigorúan olyan témákra koncentrálni, amivel nem húzhatom ki nála a gyufát, így mondjuk nem kérdeztem rá a na mi a helyzet a lányokkal részre sem. Ehelyett tényleg sok mindenről dumáltunk, míg nem az öltözőknél szétváltunk. Pontosabban csak ő, mert én már edzőruhában jöttem, a könyök és térdvédőket meg a pályán kanyarítottam magamra, s izgatottan szorongattam a seprűt a kezemben, de nem szálltam fel.
- Wow, menő ez a cucc - utaltam a ruházatára, majd arra pillantottam, amerre Zalán is. - Nem tudom, úgy gyülekeznek, mint keselyűk a döghúsra, de tudtommal itt nincsenek keselyűk - mosolyodtam el, s figyelmen kívül hagytam a madarakat, gondolván, biztos csak ide járnak pihenni, vagy ilyesmi. - Mit szólnál, ha repülnénk párat nem túl magason egymás mellett? - nem akartam az edzésében megzavarni, de nekem valamiért biztonságérzetet adott az, ha mellettem repülne, a baleset óta ugyanis ez volt az első alkalom, hogy a magasba szálljak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1129
Összes hsz: 1432
Írta: 2022. július 4. 15:14 | Link

Rozina


Kizökkentették a dicsérettel, elgondolkodva csippentette össze a felsőjét, hogy megnézze, egyáltalán mi van rajta, mert most is csak eszetlenül beletúrt a szekrényébe. A Montrose Magpies csapatának logója, egy szarka nézett vissza rá, mögötte a három kviddicskarikával.
 - Ó, igen. Köszönöm. - mondta vontatottan, mosolyt társítva mellé. Viszonozni akarta valamivel a bókot, így ő is jobban felmérte a lányt, de csak az arcáig jutott, már ott elidőzött a tekintete, többet is, mint kellett volna. Akkor tudatosult csak benne, hogy nem kéne inkább megszólalnia. Gyakran félreértik őt, amikor dicsérni próbál egy lányt. Pedig igazán szép vonásai voltak. Így csak egy halk nyögésre futotta neki, míg meg nem mentették a következő megjegyzéssel.
 - És tudtommal döghús sem, de szólj, ha van valami, amiről esetleg tudnom kéne - viccelődött ő is, cinkos vigyort villantva a másik felé.
 - Rég repültél, igaz? - kérdezett vissza bizalmaskodón, mert nem volt jellemző gyakorlott seprűlovastól ilyesfajta kérés. Meglepődött kissé, de tulajdonképpen nem bánta a dolgot. A választól függetlenül bólintott egyet, úgy fogta két lába közé a Kométát.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szilágyi Rozina
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 85
Írta: 2022. július 4. 15:25 | Link

Zalán

- És persze a csapat is, zseniálisan játszottak két éve - emlékeztem vissza arra a nagy kupagyőzelemre, amikor minden ellenfelüket legyőzték sorban. Azóta persze sok minden változott, s már nem teljesítenek ők sem úgy, mint korábban.  
- Reméljük a repülés után sem lesz, de szólok majd - viszonoztam a cinkos mosolyt, közben rájöttem, hogy kicsit morbid humorral tettem hozzá a naphoz, s belegondolni is szörnyű volt, hogy valamelyikünk lezuhanjon, s a keselyűk markába kerüljön. Egy zavart mosollyal húztam el a vicc végét, majd tovább tartottam a seprűmet, még jobban szorítva, felkészülve arra lélekben, hogy hamarosan megint a magasba szállok. - Már egy éve nem repültem, és kijöttem a gyakorlatból - mosollyal próbáltam palástolni legbelső félelmeimet, hisz akadtak még éjszakák, amikor a balesettel álmodtam. Közben elhelyezkedtem a seprűn, Zalánnal párhuzamosan, s mielőtt felszálltunk, még rápillantottam. - Ha netán zuhannék, valahogy elkapsz? - biztos, ami biztos, kellett a lelkemnek némi bátorítás.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1129
Összes hsz: 1432
Írta: 2022. július 4. 16:02 | Link

Rozina


 Büszkélkedett magában egy sort, mert most először hallotta, hogy valaki ilyen jó véleménnyel van szeretett csapatáról. Az apja persze mindig piszkálta miatta, hogy könnyű dolog az esélyesnek szurkolni, de ezt ő mindig szakmai ártalomként fogta fel nála.
 Különös érzés volt az újonnan felismert párhuzam közte és Kornél között. Ő is szerette volna, ha Zalán ott lenne, amikor megint ráül egy abraxán hátára. Igaz, most a helyzet hozta úgy, hogy pont ő van jelen, attól még furcsa volt a gondolat. Éppen ezen agyalt, s fel sem tűnt neki, hogy a lány mosolya pont olyan sántának hatott, mint amikor ő bizonygatja mindenkinek, hogy rendben van. Talán máshogy viselkedett volna, ha ezt látja, helyette csak ennyit mondott:
 - Inkább gondoskodunk róla, hogy ne zuhanj le - kacsintott bátorítón, úgy rugaszkodott el a földtől. Próbált nem odafigyelni a madarakra, s talán könnyebb is lesz így, hogy figyelnie kell valakire.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szilágyi Rozina
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 85
Írta: 2022. július 4. 16:11 | Link

Zalán

- Jó ötlet - ez volt a leglogikusabb hozzáállás, biccentve rugaszkodtam utána, s nem sokkal később már sikerült mellé repülnöm. Közben végig koncentráltam, éreztem, hogy erősen szorítom a seprű nyelét, mint valami amatőr, s közben erősen koncentrálok arra, hogy átlendüljek a félelmeimen. - Na jó, azt hiszem, menni fog. Menjünk akkor pár kört - javasoltam, s ha elindult , én is mentem, próbáltam mellette haladni, vagy legalábbis látószögben, ügyelve a kellő távolságra, hogy nehogy véletlenül összeakadjanak a seprűink. A szél kellemesen csapott az arcomba, jó érzés volt újra fent, s ahogy egyre emelkedtünk, és egyre biztosabban repültem, úgy kezdett alább hagyni a pánikom is. - Megy ez, mint a karikacsapás - jegyeztem meg nevetve. - Versenyezzünk a karikáig? - immár bátrabban álltam hozzá, miért is ne alapon, nem vettem észre, hogy a madarak megindulnak felénk.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1129
Összes hsz: 1432
Írta: 2022. július 4. 19:31 | Link

Rozina


Felmérte, Rozina mekkora távolságot próbál belőni kettejük közé s annak fényében szlalomozott egy darabig, mintha kényszerből lenne visszatartva és nem találna izgalmat ekkora sebességnél. Pedig korán sem volt így. Tartott attól, hogy ha mérné, megint egyre rosszabb és rosszabb köröket produkálna.
 Aztán jött az ominózus kérdés. Hitetlenkedő nevetést hallatott, amit könnyedén nyomott el a menetszél. Szerencsére gyorsan visszatért a lány önbizalma, de...
 - Biztos vagy benne? - kérdezte játékosan, s csak annyira lassított, hogy egy vonalba kerüljön a másikkal és értse, amit mond. - Nem akarom korán letörni a lelkesedésed.
 Nem válaszolt konkrétan, de a mozdulat, amivel a szemére tolta a védőszemüveget, felért egy igennel.


Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2022. július 4. 20:26 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szilágyi Rozina
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 85
Írta: 2022. július 4. 19:44 | Link

Zalán

- Naná! - mosolyogva bólintottam, mert visszatért a kedvem egy kis gyorsuláshoz, s ugyan még mindig volt bennem egy kis félsz, a társaság ezt maga alá gyűrte. - Miért is? Azt hiszed, hogy gyorsabb vagy nálam? - kérdően vontam fel a szemöldököm, amit akár kihívásnak is vehetett. Nekem nem volt szemüvegem, csak védősisakom, azon igazítottam még egyet jobbommal, majd újra két kézzel markolva a seprűt, hirtelen dőltem előre, hogy felgyorsulva leelőzzem Zalánt, s elsőként érjek a karikákhoz. A madarak közben megindultak utánunk, s egyre közelebb kerültek, készülve a támadásra.
Utoljára módosította:Szilágyi Rozina, 2022. július 4. 19:45 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1129
Összes hsz: 1432
Írta: 2022. július 4. 21:05 | Link

Rozina


Felbuzdulva a lány gyors rajtján ő is ráhasalt a seprűre, a Kométa pedig valósággal szárnyra kélt. Végre dolgozni kezdett benne az adrenalin, talán jót is tett, hogy volt ki ellen gyakorolnia, hiszen nem csak a szívdobogása gyorsult fel, de a reflexei s minden más érzéke élesedni kezdett, gondoskodva arról, hogy Zalánt végig a seprűn tartsák. Aprókat korrigált lábával, hogy a Rozina mögötti szélárnyékot a hasznára fordítsa, s könnyedén felhozza magát. Már csak egy manőver kellett, hogy előzhessen, amikor valami sötét folt húzott el mellette a periférián.
 Úgy döntött, hogy most vagy soha, így kitört a lány mellett a táv utolsó harmadában. Most nem számított más, nem szabad, hogy számítson, csak az előtte magasodó póznákra koncentrált, hogy közöttük átsüvítve átélhesse, amit legnagyobb reményei szerint szombaton is fog, amikor befut a célba.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2022. július 5. 21:07 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szilágyi Rozina
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 85
Írta: 2022. július 5. 18:45 | Link

Zalán

Izgatottan vágtam bele a küzdelembe, leküzdve a bennem rejlő félelmeket, s arra koncentrálva, hogy elsőként érjek a célba, gyorsan előre is lendültem. Az sem zavart, hogy tudtam, Zalán a nyomomban van, mert így csak még jobban motivált a küzdelemre. Persze idővel sikerült beérnie, ezen igazán meg sem lepődtem, csak éreztem, ahogy elsüvít mellettem a seprűjén.
- Kösd fel a gatyád Hollósi, mert jövök! - kiáltottam utána, de a következő másodpercben hirtelen lecsaptak rám a korábban látott madarak, vagyis…nem is madarak voltak ezek, hanem színes ruhadarabok, melyek úgy repkedtek köröttem, mint a madarak. - El innen, nee - egyensúlyomat vesztve egy pillanat erejéig oldalra dőltem, s bár próbáltam visszadőlni, a rongymadarak nem hagytak nyugton, így egyik kezemmel próbáltam elhessegetni azokat. Ez viszont nem volt jó ötlet, mert így szinte vakon hadakoztam a támadók ellen, miközben ki tudja, hogy merre szálltam a seprűmmel. - Segítsééég - kiabáltam, hátha Zalán észrevesz és segít valahogy.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Mestertanonc Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 1129
Összes hsz: 1432
Írta: 2022. július 6. 21:43 | Link

Rozina


A menetszél süvítésén, mely valósággal zene volt Zalán füleinek, más zajok próbáltak áthatolni, s úgy látszott, a rajta felülkerekedni készülő eufóriát is tompította.
 Célegyenes, ideért, mégsem volt valami rendben. Nem gyorsított már, felegyenesedve próbált nagyobb ívben fordulni, hogy megnézze, Rozina mennyivel maradt le, de ismét a látószögébe úszott valami. Homlokráncolva  rántotta odébb a seprűt, hogy rálátása nyíljon a lányra, mire a gyomra görcsbe rándult. Nem figyelt eléggé. Kit akar átverni, a versenyszellem elnyomta éberségének azt a felét, ami arra volt hivatott, hogy vigyázzon a másikra.
 Rozina ügyesen repült, de nem számolt a külső tényezőkkel... mert hogy ez, amit most látott... Őszintén. Kinek jutott volna eszébe?
 Nem válaszolt, csak megragadta a kartávolságban lévő karika póznáját, hogy élesebb ívvel kanyarodhasson vissza. Jobb ötlet híján elhatározta, hogy először megpróbálja valahogy kihozni a madársereglet sűrűjéből, utána ráérnek kitalálni a további teendőket.
 - Rozina, lefele! - kiabálta túl a szelet, hogy legyen fogalma a lánynak, milyen irányból érkezik. Csupán reménykedett abban, hogy megérti, mit kéne most tennie. Sőt, mi több: meg is meri csinálni.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2022. július 7. 03:51 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szilágyi Rozina
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 85
Írta: 2022. július 22. 18:29 | Link

Zalán

Olyan hirtelen támadtak azok a fura, zoknimadarak? , hogy esélyem sem lett volna elkerülni őket. Még égett bennem a vágy, hogy leelőzzem Zalánt, talán emiatt is voltam figyelmetlenebb a kelleténél, mindenesetre jó nagy pácban voltam. Sajnos úgy röpködtek a fejem körül, hogy túl sok mindent nem is láttam, meg aztán kicsit az egyensúlyom is elveszítettem kalimpálás közben. Megrémültem, rettegtem attól, hogy ismét a mélybe zuhanok, ezért is kiáltottam kétségbeesetten a fiú után.
Tényleg megint lepörgött előttem minden, de ekkor szerencsére meghallottam Zalán hangját, s bár fogalmam sem volt arról, hogy pontosan mit talált ki, de mivel határozottan kiáltott rám, úgy tettem, ahogyan mondta. Meg kellett bíznom benne, hinnem kellett abban, hogy ő talán jobban átlátja most a helyzetet, és kiment ebből a szituból. Megragadva másik kezemmel is a seprű nyelét, erőt véve magamon, hogy leküzdjem félelmem, lefelé kormányoztam, és orral a föld felé száguldottam. Azt nem láttam, hogy a madarak utánam lendültek-e és azt sem, hogy Zalán épp mit csinál, csak azt tudtam, hogy vissza kell vennem a sebességemből, és valahogy el kell fordulnom valamelyik irányba, hogy aztán minél előbb leszállhassak.
Így is tettem, lassacskán kezdtem megemelni a seprű orrát, s közben dőltem is balra, hogy forduljak, közben megpróbáltam visszavenni az iramot, ami nagy nehezen, de sikerült. Néhány madár talán még jött utánam, de nem néztem hátra, csak arra összpontosítottam, hogy földet érjek. Ez úgy ahogy sikerült is, éppen értem földet, mégis, mint a nyárfalevél, reszketve szálltam le a seprűről, s alig állva lábaimon, az ég felé kaptam a tekintetem, hogy lássam, mi történt Zalánnal. Csak nehogy baja essen!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 21 ... 29 30 [31] 32 33 34 35 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék