34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Ami a hírből kimaradt: Ha van olyan családotok, mely szorosan köthető valamelyik faluhoz, dobjatok egy baglyot Lizinek, és beteszi a leírásba.
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Keleti szárnyFöldszint

Oldalak: « 1 2 ... 10 11 [12] 13 14 15 16 17 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
offline
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. január 28. 21:35 | Link

Karola
ne puhánykodj, Bence  - kinézet

Karola felbukanása nem kicsit borította fel a nyugodt edzésre való terveimet. De végül is bámulni őt, nem volt rossz ötlet, és ha már nem vagyok mégsem olyan jó fiú, mint azt sokan gondolják, adjuk meg a lehetőséget ezen tábor támogatóinak is. Én komolyan nem értem, hogy nem vitték még el ezt a csajt, mert annyira jól néz ki, hogy behalás, és amúgy meg rádfekszik éjszaka akaratlanul. Ha iszik, meg elengedi magát és nagyon szexy lesz, illetve még szexibb. Na, most ezen gondolatok mentén a feszülő fenekét bámulva, ahogy biciklizik, lehet, hogy nagyon sok oda nem illő gondolat fut át az agyamon. Vagy hát ki tudja? Nem tudom minek gondolkodom így, miért nem csak simán élvezem a látványt, amit Karola és a vele, vagy mellette edző lányok adnak. De aztán csak átmászok a futópadra, hogy ha lehet, ne fedezzen fel, meg nem kell egyből szétedzeni magam. Csak szép fokozatosan. De hiába vesztettem el Karcsit, azért maradt pár lány, akit lehet nézni. Ahogy feszülnek az izmaik, vagy épp behajolnak, és a térdükön támaszkodva pihennek... hát basszus. Lehet, hogy nem az edzőterembe jöttem?
- Mi? Ja! Helló! - ijedek meg, majd mosolyodom el egymás után, ahogy karola rám hozza a frászt. Még egy kicsit el is ügyetlenkedem a futást, de sikerül visszaállnom a tempóra. Azért ott vannak még azok a reflexek, baby!
- Jó messzire innen, de nem haladok, látod - mosolygok rá, majd letörlöm az izzadságot a homlokomról, ami viszketni kezdett. - Te elég jó formában vagy, láttalak a bicajon. Én biztos nem bírnám addig - vallom be, persze csak bókolok. valószínűleg sokkal tovább bírnám, mégiscsak pasi vagyok, nem. Viszont a szemeim alig tudom az övéin tartani, néha elkalandoznak, de próbálom tartani a szemkontaktust. - Amúgy meg, le akarsz fáarsztani, vagy mi? - nevetek egy kicsit, direkt kétértelműre hagyva a mondatot. Babett rohadtul nem örülne ennek, de nem nagyon jelentkezik mostanában. Fogalmam sincs mit gondoljak, Ivett meg elzárkózik a barátnője kiadásától. Meg vagyok én áldva.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A legjobb postairón a környéken.
Bossányi Karola
INAKTÍV


Boska | Karcsi
offline
RPG hsz: 529
Összes hsz: 941
Írta: 2021. január 28. 21:49 | Link

Bence

- Hát szia neked is, látom, nagyon elbambultál - jegyeztem meg egy mosollyal, mert úgy tűnt, hogy Bence nagyon is bámulta az előtte edző lányokat. Ezzel persze nem is lenne probléma, hisz fiú, ám mégis csak van egy barátnője tudtommal. Mindenesetre csak egy mosolyt villantok felé, nem vagyok ítélőszék, hogy pálcát törjek felette. - Azt látom - nevetek fel, s meg is csóválom a fejem. - Esetleg a futáshoz jobb lenne odakint edzened - ezt azért átgondolhattam volna, hisz a végén még azt fogja gondolni, hogy el akarom hessegetni a teremből, amiről persze szó sincs. - Úgy értem, hogy odakint azért haladnál is, de így sem rossz - fűztem gyorsan hozzá, biztos, ami biztos, nehogy megharagudjon rám. - Áh, még csak fél órát tekertem, de ennyi kardio elég volt, most súlyokat kellene emelgetnem - mondtam mosolyogva, miközben pillantásom végig szökött rajta. Nem sűrűn láttam edzeni, szerintem ő is jó formában volt egyébként. - Lefárasztani? Hogy érted? - összeráncoltam a homlokom, miközben értetlen mosoly szökött az arcomra. - Amúgy meg…miért is ne, ha már úgyis itt vagy, edzhetnénk együtt. Segítesz? - kíváncsian vontam fel a szemöldököm, miközben letekertem a palackomról a kupakot, hogy igyak egy korty vizet.
Utoljára módosította:Bossányi Karola, 2021. január 28. 21:49 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
offline
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. január 28. 22:01 | Link

Karola
ne puhánykodj, Bence  - kinézet

Hiába, na, meglepett. Annyira el voltam foglalva a női nem testi adottságainak szakértő vizsgálatával, hogy nem vettem észre, maikor odajött. Megéltük ezt is, hogy meglepjen, biztos azért, mert ennyit fejlődött... khm.
- Odakint? Dehogy megyek ilyen hidegbe, jó nekem itt is. Mármint... egyedül nem szeretek futni, az van. Itt meg nem vagyok egyedül - vonok vállat, miközben érzem a lassú futás eredményét is. Persze a figyelem nagy részét leköti a barna hajú, vadító ajkú leányzó, de... biztos vagyok benne, hogy már nem kér belőlem. Mondjuk úgy volt, hogy nem fogok bulizni, de hát Dia belevitt mindenbe. Oké, nem volt nehéz dolga. Amúgy meg direkt nem érti a célozgatást,m vagy én nem is tudom. Tényleg sokat fejlődött, nőiesebb lett, meg minden, tuti ravasz is.
- Bárhogy - mosolyodom el, majd gyorsan ki is találja az egyik módszert. Pont nem erre gondoltam, de már uncsi a futás, és inkább segítek neki. - Hát hogy a tesztrál szárnyak által keltett viharba ne? - kapcsolom le a gépet és lassítok, ahogy szépen leáll, majd a végén lelépek róla biztonságosan. - Hol akarsz kezdeni? - kérdezem, majd mielőtt bármit tehetne gyorsan megölelem. - Rég láttalak, na. Ne lazsálj - mondom és indulok neki, közben meg majd felrobbannak a hormonjaim, ahogy a bőrével érintkezdtem. - Ö, pill - mondom és elrohanaok a pálcámért, meg a cuccomért, majd vissza hozzá. - Szóval? - nézek rá kíváncsian, és kicsit türelmetlenül valamiért. Főleg, mert, ahogy jöttem vissza báűmulhattam egy kcist úgy, hogy bárgyún mosolyogtam és ez nem volt feltűnő. Mármint a bámulás.
Utoljára módosította:Lóránt Bence, 2021. január 28. 22:02 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A legjobb postairón a környéken.
Bossányi Karola
INAKTÍV


Boska | Karcsi
offline
RPG hsz: 529
Összes hsz: 941
Írta: 2021. január 28. 22:23 | Link

Bence

- Ja, ha csak ez a probléma, akkor mondanám, hogy csatlakozom, mert heti egyszer csak futni szoktam és odakint. Megfagyni nem fagynál meg amúgy futás közben, de tulajdonképp értem, hogy miért edzel inkább itt - egy sejtelmes mosoly kúszott az arcomra, s szerintem már rájött arra, hogy észrevettem, kiket is bámult a nagy futás közben.  - Bárhogy? - megint csak sikerült meglepnie, s azt hiszem, hogy kezdtem összezavarodni a szavaitól. A furcsa gondolatokat azonban sietve vertem ki a fejemből, biztos csak én értettem félre, így nem is tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Annak viszont örültem, hogy ilyen nagy kedve lett nekem segíteni, így legalább nem kellett tovább egyedül edzenem. - Hú szuper! - fellelkesültem, s már bele is kezdtem volna, hogy mit is szeretnék, Bence azonban váratlanul magához ölelt. Megint csak ledermedtem, épp úgy, mint a legutóbbi kiránduláson. Fura, mert akkor is magához ölelt, s akkor sem nagyon értettem, hogy miért, ahogy most sem. Egy kicsit zavarba is hozott ezzel, mert legszívesebben hosszan ölelgettem volna, de számomra tabu volt már, s tudtam jól, hogy ezt nem tehetem. - Rég? Mondjuk..igen, néhány hete - mosolyogtam rá, majd megpaskolva a vállát, kibújtam az öleléséből. Az arcomra lehet, hogy kiült némi pír, de igyekeztem leplezni, így sietve tértem vissza arra, amiért itt voltunk. - Na szóval, az egyik haverom írt nekem össze edzéstervet, és most jönne a súlyzós gyakorlat, amibe beletartozik az a hogy is hívják? Medicin labda dobálás? Szuper lenne, ha egymásnak dobálnánk, közben guggolnom kell, azt meg számolhatnád, én meg számolom a tiédet. Oké? - vártam, hogy lelkes legyen, vagy esetleg azt mondja, ez béna gyakorlat, s mutat valami mást. Ehelyett hipp-hopp elrohant, én meg kicsit értetlenül pillantottam utána, majd el is gondolkodtam megint ezen az ölelés dolgon. Eközben Bence már vissza is ért hozzám. - Az előbb mondtam, a medicin labdát dobálhatnánk. Hol jár az eszed? - kérdeztem egy mosollyal, ahogy a fejemet csóváltam. - Vagy van esetleg jobb ötleted? Edzhetünk a te módszereddel is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
offline
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. január 29. 11:32 | Link

Karola
ne puhánykodj, Bence  - kinézet

- Persze, itt nics hideg - bólintok kissé lihegve, de nem kerülte el a figyelmem a mosolya, tehát rájött, hogy a csajokat figyelem. Hát, nézzem a posztereket? Na, ugye. Egy kicsit pajzánkodom is vele, persze nem felejt el lecsapni rá és visszakérdez. Nocsak Karola, nem húzol ám be a csőbe!
- Úgy értem van itt egy csomó minden, amit csinálni lehet - háhá, nem adom meg magam olyan könnyen, és ez teljesen lefedi azt is amire én gondolok, meg amit mondtam. A kettő nem feltétlenül ugyanaz. Főleg, ahogy a feszlő tökéletes bőrét nézem, vagy a furán érdekes és vadító ajkait. Tényleg különleges egyébként. Persze, hogy segítek neki, ez nem kérdés, ő meg belelkesedik. Megnézném lelkesen egyéb helyzetekben is. Merlinre, kicsit túlzásba viszem ezeket a gondolatokat. Edzeni vagyok itt, nem csajozni. Mondjuk az valamennyivel könnyebb dolog, gondolom. Legalábbis nem fárad el az ember annyira benne. Szóval gyorsan megölelem, hogy még egy kicsit összezavarjam, vagy rávezessem, hogy... mire is? Semmi újat nem tudnék neki mutatni, hiszen már egyszer megcsókoltam. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem tudok másra gondolni mostanában vele kapcsolatban, mint hogy testközelbe kerüljek vele. Mármint ennél jóval közelebbibe. Meg is ilyeszt kicsit, mert elvileg van barátnőm, de ezt megkérdőjelezi a buli estéje, meg az is, hogy megint véletlenül Karola melleire nézek. Vagy túlságosan pasi lennék én is, meg felszínes? Ez baj egyáltalán? Valami nagyon megváltozott bennem Masa után, kérdés, hogy ennek milyen következményei lesznek majd. Az is bánt egy kicsit, hogy nem bánt igazán a dolog, inkább csak meglep. Eddig valahogy máshogy tekintettem magamra, de mi van, ha akkor néztem rosszul a dolgokat, és csak simán egy felszínes pasi vagyok. Vállvonás.
- Medicinlabda dobálás. Majd megadod a haverod számát? Pasi, mi és segít edzeni... érdekes - hamis mosoly ül ki a képemre, csak picit megpiszkálom a nemlétező bajszát Karcsinak. Miért ne évődhetnék vele, nem bűn az! Kicsit otthagyom, mert nem szeretném, ha elhagynám a másik varázspálcámat, de mire visszajövök, mintha megszált volna valami szórakozottság és megint rákérdezek, hogy mit csináljunk. Erre ugyanazt mondja, de kár, ahahaha!
- Láthatóan nem itt, na menjünk akkor dobálni - igen, sokfelé jár, ami elég gáz, ahelyett, hogy sak rá koncentálnék, nem igaz? - Az enyémmel? - kérdezek vissza hirtelen meglepődve, nem számítottam rá, hogy mégis rákérdez a forró kására. - Az másfajta izzadás - nevetem el magam, majd körbenézek, hogy merre vannak a medicinlabdák. - Ott vannak a lasztik - bökök a megfelelő irányba az ujjaimmal, majd elindulok feléjük. KÖzebn próbálom egy kicsit visszanyerni az önuralmamat és felpofozni magamat belülről. Legyél már ésszel, fiacskám! Ne bántsd meg Karolát, mert abból baj lesz. Főleg azért, mert simán lefeküdnék vele, de kérdés az, hogy utána mi lenne? Megállnék? Amitől a legjobban félek az az, hogy nem tudom! Lehet el kéne menne a pszichológushoz, vagy Emmával beszéljek? Esetleg karcsival, végül is ő is nagyon jól ismer engem. Végül odaérek a labdákhoz és felé fordulok.
- Hány kilós kell? - nézek felé, és ha bemondja, akkor kiveszek egyet. - Pontosan mennyit kell, meg hogyan is kell? Aztán kezdhetjük - mondom neki, és már előre félek, hogy itt guggolgatni fog megfeszült izmokkal. Baszki.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A legjobb postairón a környéken.
Bossányi Karola
INAKTÍV


Boska | Karcsi
offline
RPG hsz: 529
Összes hsz: 941
Írta: 2021. január 29. 21:42 | Link

Bence

-Aha, ez az egyik gyakorlat, és igen. Miért? - egy kicsit értetlenül néztem rá, úgy tűnt, mintha ő nem értene egyet ezzel a művelettel. A mosolyát sem értettem, meg amúgy is, tényleg nagyon furán viselkedett, a célozgatásai, meg ahogyan rám nézett, kezdett zavarba hozni. Míg elfutott, el is gondolkodtam azon, hogy vajon miért is csinálja ezt? Lehet, hogy csak tréfálkozik velem, mert tudja, hogy tetszik nekem? Igen, csak az lehet. Ezen morfondíroztam, meg az ölelésen, míg vissza nem ért hozzám. Igaz, akkor is furának tűnt, de csak megráztam a fejem, s elmosolyodtam a szétszórtságán. - Oké, menjünk - bólintottam, bár mivel kicsit azt éreztem, hogy nem tetszik neki ez a gyakorlat, felvetettem, hogy akár az ő módszerével is edzhetnénk. Mondjuk az a lagymatag futás nekem nem tűnt annak, de ki tudja, nála lehet, hogy az a bemelegítés. - Másfajta? - először csak értetlenül ráncoltam a homlokom, aztán rájöttem, hogy mire is gondol, s színlelt felháborodással csaptam egy kicsit a vállára. - Bence, ne már…olyan..fura vagy ma - jegyeztem meg neki végül, hisz korábban mindig olyan udvarias volt, meg rendes, még a kiránduláson is megvédett a többi sráctól, akik beszólogattak, most meg kicsit azt éreztem, mintha rám akarna mászni. Ebbe a gondolatba meg bele is vörösödtem. - Nem tudom, mondjuk ne a legnehezebbel indítsunk. Legyen két kilós - mutattam rá az egyik lasztira, aztán felvettem a kezdőpozíciót a sráccal szemben, ami enyhe terpeszállásból állt. - Tizenöt ismétlést kell háromszor. Dobod, elkapom, leguggolok. Visszadobom, leguggolsz, elkapod. Vagyis nem…elkapod, leguggolsz - nevetve ráztam meg a fejem, teljesen belekavarodtam. - Kezdjük, dobhatod - felkészültem ám, így amikor dobta a labdát, elkaptam, s le is guggoltam. Ezt így ismételtem, akárhányszor csak dobta a lasztit, bár meg kell vallanom, hogy már a tizediknél teljesen kikészültem, éreztem, hogy izzadok. Meg is álltam, s magam elé téve a labdát, előre hajoltam, hogy kifújjam a levegőt, miközben a térdeimen támaszkodtam meg.
- Nah jóhh , lehet hogy félreértettem ezt ahhz edzéstervet - lihegtem ki magam egy kicsit, majd felpillantottam rá. - Szerintem ez nagyon fárasztó, nem akarom tovább dobálni. Mit csináljunk? - pislogtam rá, végül is ő srác, biztos gyakrabban jár konditerembe, jobban tudhatja, hogy mit és hogyan kéne edzenünk.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
offline
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. január 30. 19:26 | Link

Karola
ne puhánykodj, Bence  - kinézet

Végre nem gondolta túl, hanem értette a célzást és még a vállam is megütötte olyan viccesen, mondhatni Karolásan. Szerintem tényleg szerethetett, meg jó barátnak tart, nem tudom, hogy van-e még belőle valami, de ha ennyire közvetlen vagy valakivel, az nem véletlen.
- Fura? Hát, ritkán vagyok ilyen cuccban, hogy láthasd milyen izmaim vannak - kuncogok fel, majd tenyerekkel felé mutatom a kezeimet. - Oké, befejeztem - maradok mosolyogva, mint egy idióta, de azért jó móka volt újra meglátni az arcán a pírt. Jól esik, ha tetszem valakinek, főleg, ha szükségem is van rá. Még nem tudom, hogy elmondjam-e neki, mert nem biztos, hogy olyan reakciót kapok, amilyet várok. Hiszen miatta... van ez a helyzet, és most nem Karolára gondolok. Mármint, ha jobban megnézzük, miattam, de mi lenne, ha inkább rá figyelnék, meg az edzésre, ha már emiatt jöttem ide voltaképp.
- Oké, két kilós - fel is kapom az egyiket, majd szembehelyezkedem vele, miközben elmondja a gyakorlat lényegét. - Vaaaaagy elkapom, dobod és legugolok - viccelődöm vele, és nmég nyelvet is öltök rá. Majd megkezdem a gyakorlatot, ami egy idő után kezd elég fájdalmas lenni, azaz hatékony. Tízig bírja Karcsi, majd leteszi a lasztit, majd behajol. Bakker, de jó, hogy nem kivágott cuccban van, mert most igencsak megnézném magamnak. Így csak odasétálok a kérdésreés a kezébe nyomom a saját vizespalackját. - Először igyál pár kortyot, de ne sokat. Aztán... - nézek körbe, majd megállapodok egy gépen, amire rá kell ülni és mozgatni kell lábbal, röviden: lábgép. - Oda megyünk - mutatok abba az irányba és pár másodperc múlva már ott is vagyok. - Elég egyértelmű, szóval csak üljj be és csináld - mondom, miközben nekitámaszkodom a gép hátuljának és nézem őt. Nagyon szexi, mondtam már?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A legjobb postairón a környéken.
Bossányi Karola
INAKTÍV


Boska | Karcsi
offline
RPG hsz: 529
Összes hsz: 941
Írta: 2021. január 30. 19:48 | Link

Bence

- Na jó ez igaz, meg az is, hogy tényleg vannak izmaid - jegyeztem meg, újabb pírral az arcomon, ahogy szemügyre vettem magamnak Bencét. Amúgy is gondoltam róla, hogy sportos lehet, de most meg is nézhettem őt. A témát azonban gyorsan eltereltem, s helyette inkább rátértem a gyakorlatra, amibe bele is kezdtünk. A tízes szám azonban úgy tűnt, hogy kifogott rajtam,  mert nagyon lefáradtam, fájtak az izmaim, és szinte levegőért kapkodtam. S bár a gyakorlat lényege éppen az volt, hogy elfáradjak, ma valahogy nem volt kedvem ahhoz, hogy járásképtelen legyek a délután hátralévő részében.
- Jóh, csak egy…pillanat - mutattam fel a mutatóujjamat, míg kifújtam a levegőt, megtámaszkodva a combomon. Ezután egyenesedtem fel, felkaptam a törölközőmet, hogy egy kicsit megtöröljem az arcomat,  a nyakamat, s a körülötte lévő részt, majd eztán nyúltam csak a palackért, hogy igyak néhány frissítő kortyot. Jól esett a víz, szomjas voltam már, de igyekeztem tartalékolni, hogy későbbre is maradjon. Emiatt csak pár korty fogyott az üvegből, aztán megtöröltem a számat a kézfejemmel, s bólogatva követni kezdtem Bencét a géphez. - Ezzel? - kíváncsian pillantottam rá, ezt a gépet eddig még nem próbáltam, de végül is, könnyebbnek tűnt, mint hogy guggolnom kelljen labdadobálás közben. A holmimat le is pakoltam a gép közelében ácsorgó üres pad tetejére, aztán foglaltam csak helyet, bólintottam az instrukciókra, majd elkezdtem a gyakorlatot. Míg egyik kezemmel magam felé húztam az egyik kart, ellenkező lábammal a másik irányba toltam a lábrészt, s ezt felváltva kezdtem tempózni a gépen. - Ohóó, most már értem, ez is jól megdolgoztat - jegyeztem meg lelkesen a gépre, ez még újdonság volt, így szerencsére visszajött a lelkesedésem. - Amúgy, mi a helyzet veled mostanában? Babunak elmesélted a sátrazást? - kíváncsian pillantottam rá, végül is, érdekelt, hogyan reagált a barátnője, meg aztán jobb, ha Bencétől tudta meg az ártatlan kirándulás történéseit, mint sem, hogy pletykából hallott volna valami baromságot.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
offline
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. január 31. 12:02 | Link

Karola
ne puhánykodj, Bence  - kinézet

- Ez aztán lélekemelő volt. Ja, végül is vannak izmaid, különben nem mozognál - kuncogok és rázom a fejem. Attól még, hogy elpirult furcsán jött ki a mondat, mintha ilyen általános dolog lenne, vagy semmi extra. Oké, nem vagyok kigyúrva, mint egyesek, de azért na. Az is igaz, hogy inkább vicces volt, mint sértő és tudom, hogy nem így gondolta. De a nem így gondoltamot maximum a legilimentorok tudják valójában, ja, az vagyok. Szóval akik később visszanézik, de azt hiszem, hogy a gondolatolvasás az komolyabb cucc.
- Oki - várok egy kicsit, mielőtt elfogadja a saját vizét, meg amíg kifújja magát. Hát nem tudom, nincs valami túl nagy erőnlétbe, vagy a bicajozás túl sokat kivett a lábából. Na nem baj, nem kell mindenkinek Rentai Boglárkának lennie. Ami azt illeti, nagyon nem, mert az már néha túlzás, de mindegy. KÖzben odaérünk a másik géphez, és megkapom a fura kérdést, amire mindig le szoktam csapni.
- Nem, alatta van egy másik - froclizom egy kicsit, hiába volt költői kérdés egyébként. közben elmondtam, hogy mit csináljon és ügyesen vette az akadályt. Na, mondjuk ez igazán jól megmutatta a testi adottságait, mit ne mondjak. Az egész teste mozgott, Merlinre, micsoda látvány! A kérdésére vegyes érzelmek támadtak meg. Nyilvánvaló az egyik, hogy valami talán félrement közöttünk, vagy én nem tudom, hogy mi van, esetleg elszúrtam valamit. Ja, igen, az már biztos megvan, de addig... A másik viszont az, hogy miért lenne fontos a számára, hogy elmondjam neki?
- Nem, inkább megcsaltam. Jó, mi? - mondom túl lazán, alig-alig megbánással a hangomban. Azonban a fejem elfordítom, nem akarom látni a reakciót. Mert vagy lecseszést kapok, vagy pedig dühöt, hogy akkor miért jöttem vele össze, és inkább karolával kellett volna. Gőzöm sincs, hogy akkor jól döntöttem-e, de úgy döntöttem. Nem hiszem, hogy ha visszamennék az időben máshogy lenne. Akkor úgy éreztem, hogy ezt kell tennem, mint, ahogy Diával is. Ami továbbra is elég ijesztő, mert akkor mit várjak magamtól, mit várjon bárki tőlem? Végül visszafordítom rá a képem, ha eddig nem erőszakolta ki, vagy ahagyott ott a fenébe.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A legjobb postairón a környéken.
Bossányi Karola
INAKTÍV


Boska | Karcsi
offline
RPG hsz: 529
Összes hsz: 941
Írta: 2021. január 31. 13:02 | Link

Bence

- Jaj, nem úgy értettem, tényleg jó formában vagy, nagyon be…durrantak az izmaid mostanában - egek, miket beszélek? Talán még jobban belevörösödtem ebbe a mondandómba, s nem kicsin múlt az, hogy azt mondjam, nekem nagyon tetszik. De inkább elkaptam azt a palack vizet, hogy a szomjamat oltsam, mintsem, hogy még inkább belebonyolódjak ebbe a beszélgetésbe, amiből úgyis az jött volna ki, hogy aztán gyorsan lelépek, még mielőtt komplett idiótát csinálok magamból.
A gépnél sikerült szőke nővé avanzsálódnom, legalábbis egy pillanat erejéig, mert bevallom, néha akadtak nagyon hülye kérdéseim, s Bence válasza is egyértelművé tette ezt számomra. A kis szurkálódással nem volt bajom, vettem ám a lapot, s csak nevetve ráztam meg a fejem, mert végül is, én kérdeztem baromságot. Végül neki is kezdtem a gyakorlatnak, tetszett az eszköz, meg is fordult a fejemben, hogy a biciklizés után majd minden másnap ezt fogom csinálni, ahelyett, hogy azt a hülye labdát dobálgassam. Igazából még az élet is visszatért belém, s szerintem nekem csak az előző gyakorlattal volt problémám. S ha már közösen edzettünk, pontosabban én tapostam a gépet, Bence meg nem is tudom, talán számolta mennyit taposok, felmerült bennem egy kérdés, s ezt meg is osztottam vele, hisz tényleg érdekelt az, hogy Babunak miféle hülyeséget hordhattak össze a sátrazásról. Volt ott egy-két pletykás diák, akik szerették kiszínezni a történeteket. Bence válasza azonban nagyon meglepett, s mit hogy meglepett, taposás közben torpantam meg, s kaptam meglepett pillantásomat a fiúra. Megcsalta Babettet?? Mi van?
- Mi mi mi? De hogy és és miért és kivel? Miért csináltad ezt?? - hogy volt-e a hangomban némi felháborodás? Azt hiszem, hogy igen, talán egy kicsit hangosabban is sikerült a kelleténél, s mikor láttam a felénk száguldó tekinteteket, inkább visszavettem, s halkan folytattam tovább. - Bence, ezt most magyarázd el, mert azt hiszem, hogy rosszul hallottam, amit mondtál - nagyon komolyan fúrtam pillantásom a tekintetébe, s magam sem tudom, hogy most vajon a barát szólalt fel belőlem, vagy a sértettség.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
offline
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. január 31. 15:21 | Link

Karola
ne puhánykodj, Bence  - kinézet

Hát... elmondtam. Csak úgy érted, kilöktemn a szavakat, nagyon menőn, ahogy nem szoktam. Most ahogy így kívülről végignéznék magamon, nagyon lazán tolnám ezt az egészet. Nem gáz, mi? De, ultragáz. Akkor miért is csináltam így? Miért mondjuk nem hallgattam, szépen, kussba, pont azelétt, aki velem akart járni még nem is olyan régen, és visszautasítottam. Nem beszélve arról, hogy mondjuk nem a legjobb helyen. Az meg pláne, hogy ő meg hangosabban kérdez vissza, mint azt illene. Mondjuk eléggé felzaklattam a félreérthető mondataimmal, most meg még ez is. Megcsaltam, érted, semmi gond, minden oké. MIt kell ezen drámázni, vagy bármi. Tök természetes, igaz? Hát rohadtul nem, és amikor visszafordulok, még el is szégyenlem magam, ahogy látom, hogy átlyukasztja az agyam a nézésével.
- Jóhogy nem már azt is megkérdezed, hogy hogyan - jön a válasz úgy, mintha nem lennék a testemben. teljesen idegenként nézek magamra, és tényleg ránézek a kezeimre. Tuti valami flegma arcot is vágom, valami gáz van... lehet, hogy szórakozik velem valaki?
- Bocs, bocs, ne haragudj - sütöm le a szemeimet. Valamit kell csinálni, mert még ez a törékeny lány is megutál, vagy agyon vág. vagy a helyén, mert azt kezdem elveszíteni. - Nem akartam rádförmedni - vallom be, csak hát ezt rohadt nehéz elhinni. Amúgy tökre igaza van, és még ő is érdemel magyarázatot.
- Elmenetem a múltheti buliba és jól éreztem magam. Babett egy ideje nem nagyon van velem, nem mondja, hogy miért, csak kimenti magát. Lehet, hogy semmi köze nincs semmihez és tényleg nem ér rá, de most már mindegy, elszúrtam... vagy nem tudom - sóhajtok, majd most már megint a szemeibe tudok nézni. Hát ez van, a jófiú LB-nek annyi, elérte a hülyeségkór és lenyelte.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A legjobb postairón a környéken.
Bossányi Karola
INAKTÍV


Boska | Karcsi
offline
RPG hsz: 529
Összes hsz: 941
Írta: 2021. január 31. 15:47 | Link

Bence

A szemeim is elkerekedtek, mert hát, eszembe jutott, hogyan is lehet megcsalni valakit. Többféleképpen is, s bár itt most nem is ez volt a lényeg, azt hiszem, hogy az egészet úgy értettem, ahogy.  - Nem érdekel, hogyan mert gondolom, hogy hogyan, de…ajh, Bence! - csattantam fel, s ekkor már morcosabban ráncoltam a homlokomat, miközben haragos pillantásomat is a tekintetébe fúrtam. Egyrészt, haragudtam rá azért, hogy ennyire flegmára váltott, miközben egy húsz perccel ezelőtt még jópofizott velem. Aztán meg, dühített a tény is, hogy így kifordult magából, és megcsalta a barátnőjét! És megcsalt engem! Jó nem, nem. Utóbbi valójában nem történt meg, hisz nem voltunk együtt, nekem mégis épp oly rosszul esett, hisz tudja, mit érzek iránta, s erre éppen nekem meséli el, hogy milyen őrültséget követett el. Ez pedig senkivel szemben sem volt korrekt, s ha én lettem volna a barátnője, akkor most biztosan pofon vágom, és elrobogok, ám jelen funkcióm szerint csak egy barát voltam, akinek le kellett nyelnie a békát, és elfogadnia azt, hogy Bence is csak egy olyan srác, mint a többség.
- Jól van, nem haragszom - legyintettem, s megcsóváltam a fejem, bár a hanghordozásomból, s az arcvonásaimból azért sejthette, hogy ez nincs így. Csalódott voltam, meg rossz kedvű, meg nem is tudom. - Oké, felejtsük el - sóhajtva szálltam le arról a francos taposó gépről, mert már azt sem volt kedvem hajtani. Helyette félrevonultam a sarokban meghúzódó padhoz, arra telepedtem le, s onnan hallgattam Bence beszámolóját. - Tehát elmentél nélküle egy buliba és ott megtörtént…minden? Úgy értem, nem akarom tudni, hogy részletezed, de csóknál több volt? Szóval minden? - már megint miért is forszíroztam ezt, hát nem mindegy volt? - És…és ő tud róla? Szereted még? Mert ha szereted, akkor szerintem ezt meg kellene beszélned vele, őszintén! Mert nem jó úgy élni, hogy titkolózol- kezdtem bele, nem mintha kért volna tanácsot, de ettől függetlenül én azért adtam neki.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
offline
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. január 31. 16:31 | Link

Karola
ne puhánykodj, Bence  - kinézet

Na kész, kiakadt, mint az ingaóra. Egy kicsit talán akartam is, hogy megfeddjen, vagy haragudjon rám. Ha már én valami miatt nem teszem meg ezt magammal. Fogalmam sincs, hogy miért van ez, rohadt zavaró, hogy nem érzem igazán gáznak az egészet. Talán Masa után belevertem magamból a lelkemet is abba a bizonyos kádba? Esetleg a józan eszemmel együtt? De pedig nem, oké, változtam, de ez, ez még tőlem is szokatlan, amit meg most művelek, pláne. A bocsánatkérés még bejött, de tudtam, hogy ez csak egy kicsit enyhíti a tüneteket és nem azért piros már Karola arca, mert edzett, hanem mert dühös. Látom a szemeiben a csalódottságot én meg érzem, hogy megérdemlem. Csak nem fáj annyira, mint kéne, vagy mint gondoltam. Végül utánamegyek, miután röviden és hiányosan összefoglalom a történteket és leülök mellé, de most azért jóval távolabb, mint amúgy leülnék.
- Elégedj meg azzal, hogy kimeríti bőven a megcsalás fogalmát - mondom neki most már valamennyire bűnbánóan. Hát nem fogok itt neki mindent elmondani, azért álljon már meg a menet. Na tessék, megint a piszkos fantázia. Imádom amúgy Karolát, hogy a legnagyobb vetélytársáért is aggódik, függetlenül a jelen helyzettől, de most persze Babettre gondolok. Hát ez nagyon parasztul hangzott, pedig nem annak szántam és nem is kell értem versengeni... ahogy azt a példa mutatja, simán megkaphat bárki. Ez elég szánalmas. Amellett, hogy Dia nagyon is nem bárki.
- Nem, nem tud róla. Nem találkoztunk már elég régen, mindig kimenti magát és egy idő után nem erőltettem. Itt az év vége, szóval... Lehet, hogy hallott a sátrazásról, mit tudom én. De azóta sem kerestük egymást, az én oldalamról elég érthető mondjuk... - a többire még nem tudok válaszolni, de nem azért, mert nem akarok, hanem csak úgy simán nem tudom a választ. Sóhajtva nézek rá, hogy hagyjam itt, vagy mondjak még valamit.
- Nem látom értelmét. Szerinted, ha elmondom, nem ugyanaz lesz a vége? De mivel nem talizunk, ráér még akkor pár hetet. Mondjuk a vizsgáit sem kéne emiatt elrontania... - hú, ezt úgy mondtam, mintha érdekelne. Elvileg biztos erre tanul, de gyakorlatilag, meg én vagyok a barom, mert gőzöm sincs, hogy mi van. Erőszakosabbnak kellett volna lennem, de... most már tök mindegy. Csak nézek rá, arra a dacos és mérges arcára, ami még így is nagyon tetszik. Ezek után mondjam, hogy bárkit is szeretek?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A legjobb postairón a környéken.
Bossányi Karola
INAKTÍV


Boska | Karcsi
offline
RPG hsz: 529
Összes hsz: 941
Írta: 2021. január 31. 21:04 | Link

Bence

- Bőven…- csak ismételni tudtam, miközben bólogattam, s el sem akartam hinni azt, hogy Bence ezt művelte. Ő, a hűség mintapéldánya, aki mióta ismerem, azóta soha, egyszer sem tett volna efféle meggondolatlanságot, egészen mostanáig. Eszembe jutott egy pillanat erejéig a randevúnk, s hogy aztán úgy vált el tőlem, hogy ő bizony mást szeret. Akkor annyira rosszul estek a szavai, rettentően megbántott, mégis elfogadtam azt, hogy van valaki, akit nálam jobban szeret, akibe szerelmes. Erre mit művel? Megcsalja! Hát normális?
Belül forrongtam a dühtől, de nem vethettem a fejére, hisz nem voltam a barátnője, de még csak azt sem adhattam tudtára, hogy ez nekem is rosszul esik. Kénytelen voltam megmaradni barátként, hisz valószínűleg azért is mesélte ezt így el, csak úgy, egyből belevágva a közepébe, mindenféle felvezető körítés nélkül. Miért is kérdeztem rá?
- Ó értem - hümmentettem, persze, amit elmesélt, abból azt szűrtem le, hogy eléggé elhanyagolva érezhette magát, s ha ez így történt, akkor valóban eltávolodhattak egymástól, bár ez még mindig nem volt ok arra, hogy ledugja a nyelvét valaki más torkán, aki még csak nem is én vagyok. Hihetetlen. Egyáltalán miért is háborodok fel ezen?
Zavaros gondolataimból újra rá emeltem a pillantásom Bencére, tudtam jól, hogy egy barátnak mit kellene mondania, de ott volt bennem a lány is, aki pedig mélyen elítélte az effajta hozzáállást.
- Ez így mondjuk más, mármint értelek is részben, de akkor is jobb lett volna talán előbb beszélni, vagy nem is tudom - megvontam a vállaimat, nem voltam éppen egy szerelem doktor, hisz a saját dolgaimat sem tudtam menedzselni rendesen. Ott volt például Márk, vele sem sikerült zöldágra vergődnöm, aztán jött Bence, aki meg talán soha nem tekintett rám úgy, mint ahogyan én rá. Nehéz az élet. - Hát, ez semmiképp nem jó, ha már hetek óta nem beszéltek, és mindig lemondja. Lehet, hogy neki is van valaki más? - félve dobtam be ezt a kérdést, mert még emlékeztem arra, hogy Masa miatt mennyire kikészült annak idején. Most persze nem egészen úgy tűnt, mintha nagy szerelmi bánat gyötörné, ez is meglepett. - Nem tűnsz úgy, mint aki nagyon bánná - jegyeztem meg.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
offline
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. január 31. 23:01 | Link

Karola
ne puhánykodj, Bence  - kinézet

Hát bőven, szerintem nem kéne részletezni, hogy finoman szóljak. Amúgy sem akarom még jobban elkeseríteni, elég megint látnia a rakás szerencsétlenséget - ez lennék én, ha ez eddig nem derült volna ki -, aki megint valami baromságot csinált. Holott nem is biztos, hogy az, csak valami kihozta ezt belőlem. Kell lennie logikus mgyarázatnak azon kívül, hogy Dia jó csaj és nem lehetett kihagyni, vagy, hogy hormonok, esetleg ez ösztön. Ugyan, sosem voltam ilyen és bármennyire is élveztem a dolgot, az, hogy nem igazán érint meg, nem rám vall. Valami történt, aminek nem kellett volna, most mi a fenét csináljak? Lehet be kéne ülnüöm az iskolapszichológushoz egy kicsit. Heti "nyóccor".
- Igen, jobb lett volna. Vagy nem, ki tudja? Most már nem tudom visszacsinálni, és akkor nem tudtunk beszélni, meg úgy amúgy azóta sem. Ez van, megtanultam, hogy utólag már mindegy mit teszel, vagy tettél volna - csendesedek el a végére, eleget tanultam Masa esetéből ahhoz, hogy még mindig őt emlegessem. Miért nem emlegetem például Nórit? Na, ugye, tiszta vicc az egész kapcsolat dolog.
- Hát remélem, mert akkor legalább magyarázható lenne azzal, hogy rájöttem tudat alatt. Jó, nem remélem, ne nézz már rám így. Gőzöm sincs, hogy mit kéne csinálnom, és tudom, hogy pont nem téged kéne ezzel traktálnom. Neked is csak fájdalmat okozok - sóhajtok, mert végre ki tudom mondani az igazat. Hiába választottam Babut, attól még Karcsi kedves a szívemnek és jól elbántam vele. - Hát ezaz, ez a bajom. Tök szarul kéne éreznem magam, de nem így van. Mármint sajnálom azért, meg nem ismerek magamra, de mégsincs bennem meg most az, hogy olyan gonosz voltam vele. Rád meg rádnézek, és... hagyjuk. Gőzöm sincs mi a jó élet van! Érted? - a végén már felpattanva kiabálok, majd egyszerűen otthagyom, forrongva, Hirtelen húztam fel magam az egészen, a szívem össze-vissza kalapál, az agyam nem érti, hogy mi van, úgyhogy lekapcsolta magát alvó üzemmódba. Én pedig csak otthagyom őt, dühösen felkapkodva a cuccaimat és elindulva vissza a hálókörletbe. Rohadt jó ötlet volt, gratulálok az egészhez!


*** Köszi a játékot :3 ***
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A legjobb postairón a környéken.
Bossányi Karola
INAKTÍV


Boska | Karcsi
offline
RPG hsz: 529
Összes hsz: 941
Írta: 2021. február 1. 18:27 | Link

Bence

- Ez mondjuk így van, ha valamit megtettél, azon már nem tudsz nagyon változtatni, az időbe meg nem tudunk visszarepülni - bólintottam a szavaira, mert ez így volt, legalábbis nem tudtam olyan varázslatról, ami erre képes lenne. Ha volt is, biztos jó mélyen elásták egy titkos rekeszbe, hogy soha senki ne próbáljon beleavatkozni a történelembe. Egy pillanatra ezen el is gondolkodtam, aztán felvetettem, hogy mi van, ha esetleg ő is lecserélte valaki másra. Igaz, nem volt ez túl jó ötlet, hogy épp ilyesmi jutott az eszembe, de ki tudja? Kicsit azért gyanús az, ha valaki szereti a másikat, és nincs rá elég ideje. Ezen persze már csak magamban morfondíroztam, miközben Bence szavait hallgattam. Egy szónál el is kerekedett a pillantásom, ő meg rám szólt, aztán olyas valamit mondott, amivel sajnos egyet kellett értenem, noha meg sem szólaltam, hogy alátámasszam a szavaiban rejlő igazságot. Inkább csak némán fürkésztem tovább, egy valamit azonban nem tudtam magamban tartani. Meg kellett jegyeznem azt, hogy egyáltalán nem tűnik úgy, mint aki ideges lenne, vagy aggódna, s ez pedig furcsa volt, hisz Bencét nem úgy ismertem meg, mint aki szívesen bántott meg másokat. Megjegyzésemre azonban úgy felcsattant, hogy egy kicsit még a frászt is rám hozta, mert így talán még soha nem láttam kikelni önmagából. Vagy talán csak egyszer, de akkor nagyon ittas volt.
Döbbenten fúrtam pillantásom a tekintetébe, s az értetlenségtől félig tátott szájjal figyeltem, hogyan törnek ki belőle az érzések. - Rám mi? Most meg mi bajod van? Nem, nem értem attól sem, ha kiabálsz, higgadj már le - próbáltam kicsit csöndre inteni, mert a többiek már megint felénk kapták a pillantásukat, ám nem lehetett őt csak úgy meggyőzni, mi több, egyszerűen csak fogta magát, s megindult a kijárat felé. - Bence…- még utána szóltam, már én is idegesen, miközben felemelkedtem a padról, ám őt az ajtó nyelte el, még csak vissza sem nézett. Nem is értem, mikor is lett ilyen bunkó. Fenébe!
- Mi van, mit bámulsz? Inkább a súlyzót figyeld, nehogy véletlenül a lábadra essen - morrantam oda az egyik srácnak, aki a közvetlen közelemből kuksolt, hogy mégis mi történik. Ekkor már én is ideges voltam, dühösen kaptam fel a holmimat, s megindultam vissza a levitába, miközben végig azon agyaltam, hogy ez meg mégis mi volt, s Bence miért viselkedett ennyire nagyon…furán.


// szintén  Cheesy //  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hayden M. Wilson
Mestertanonc Navine (H), Illúziómágus, Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanonc


Róka
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 262
Írta: 2021. február 1. 20:39 | Link

Szöszkeherceg


Kész csoda, hogy Kende képes volt rávenni, hogy szombat délelőtt maradjon bent vele. Egészen jól összehaverkodtak a smárolós eset után, és úgy volt vele, hogy végül is ennyit megtehet azért, hogy nyisson mások felé is, hogy ne csak Beliánt tarthassa számon, mint barátot.
Gondosan felkészült, haját két copfba fonta, magára öltötte kedvenc leggingsét illetve egy szűkebb fazonú, egészen egyszerű fekete felsőt. Meghökkentően nem is hasonlít, a szokásos önmagára így. Ahogy a tükörbe néz, mielőtt levágtázna a klubhelyiségben ő maga is megállapítja mindezt, dehogy ne lője le a poént egyből, magára kapja gyorsan az egyik legnagyobb pulóverét, ami majdnem a térdéig ér. Egyszerűen imádja az ilyeneket, igazán nem tehet róla.
Szóval összefutnak a klubhelyiségben, és együtt mennek le a teremig. Hazugság lenne azt állítani, hogy Haydenben nincs meg a szorongás, de már azt is tudja, hogy mivel fogja levezetni. Odabent lekapja magáról a pulcsit, így felfedve tökéletesen lapos és egyenes alakját. Sminket nem tett, úgyis csak leizzadná, így messziről világítanak arcán szeplői, ahogy végignéz magán ajkai elégedetlen fintorba torzulnak, de hamar rendezi vonásait. Rövid bemelegítésre invitálja Kendét, majd fejével vigyorogva a boxzsák felé int. Nincs nála a füzete, így muszáj lesz ismét a mutogatás ősi módszeréhez folyamodni.
Önkényesen úgy dönt, ő kezdi a püfölést. Régen ugyanis, a jégkorong mellett több sportot is kipróbált. Az apja nem szerette volna, ha leragad egy dolognál, így boxolt, úszott, focizott és röplabdázott is, rövidebb-hosszabb időszakokban. A boxot egészen szerette, de időhiány miatt abbahagyta, hogy az így felszabaduló idejét is a jégen tudja tölteni. Látszik rajta, hogy rutinos mozdulatokkal üt, majd rúg. Egész veszélyesnek és halálosnak látszik.
Ahogy befejezi a sorozatot lihegve vigyorog rá, lehúzza a kesztyűt, és egy elegáns mozdulattal Kendének dobja. Gyerünk Kende, most mutasd meg.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 322
Összes hsz: 666
Írta: 2021. február 1. 23:16 | Link

RÓKA
/ így is van! / eminem – lose yourself /

Lesmárol egy csajt, majd ahelyett, hogy az megpofozná összehaverkodik vele, így később a srác maga hívhassa el egy kiadós edzőtermi izzadásra a bokszzsák mellett, csak remélve, hogy nem lesz olyan kretén megszólalása, amiért a késő, ugyan nem múló pofont bezsebelje. Ki más lehetne ennyire flegmán szemtelen, mint Reiner Kende?
Ennek okán várakozik a klubhelyiség falának dőlve, teljes felszerelésben, kapucnija alól figyelve az ottani navinéseket, akik közül néhányan még rá is köszönnek. Biccentéssel reagál és szürkébe hajló kék tekintetét villantja az érkező barátjára. – Pöpec fonat - int neki, ellöki magát a faltól, hoodieja zsebébe süllyeszti kezeit, majd elindulnak a terembe. Annyi időt tölt Mae –el és Móriccal , akiknek be nem áll a szája, hogy még mindig kicsit szokatlan neki Róka csendessége, de nem bánja, kezdi megszokni. Annyi a trükk, hogy mozdulatait fordítja saját magának, tehát elengedhetetlen szemmel kísérése annak is, ha a vörös éppen a pulóverétől válik meg. Már megint rosszra gondolsz, pedig Kende úriember! Rendes fickó lévén nem tudhatja mikor akar a másik szavak nélkül dumálni, rajta tartja a szemét. És milyen jól teszi, mert már mehetnek is átmozgatni kicsit izmaikat, ami közben a srác összecsapott sztorit mesél arról, hogy mekkora buli volt nemrég a nagyteremben. – Ha ott lettél volna, nem úszod meg – vigyorodik el.
Kende összecsapja tenyerét, majd széttárja kezeit a zsák felé nyújtva őket. – Csapj oda! – beáll a zsák mögé (komolyan hülye, hát tényleg azt akarja, hogy kiverje a fogát a véletlenre fogva) biztosítani Róka számára a stabilitást, kevésbé lengjen ki az ütésektől a plafonra biztosított eszköz. Aprót von a szemöldökén, mielőtt a csaj bevetné magát, de egy pillanattal később elkerekedett szemekkel veti meg hosszú lábait. Basszameg, tényleg odacsapott a zsáknak! Kemény ütésekkel sorozza meg azt eszközt, amiit Kende élvezettel figyel. Végre valaki, aki épp annyira ki tud fordulni magából mozgás közben, mint ő! Halkan elneveti magát, ahogy a levegőben a kesztyű után kap összeszedve őket. – Egész jó volt – el kell ismernie. – Cuki kesztyűk, de nem az én méretem – dobja vissza a lánynak barátságosan elmosolyodva. Amúgy is van sajátja, hiszen otthon a kúriában számára biztosított az edzőterem.
Veszi az üzenetet, megmutatja a technikáját. Kiveszi zsebéből a bandázst, rutinos mozdulatokkal tekeri fel, csavarja meg ott, ahol szükséges fixálja csuklóját és egy perccel később már nikkel fekete kesztyűének tépőzárát megszorítva lép a zsák elé kapucniját hátra lökve. Ugrál párat egyhelyben, onnan indítja lábtempóját. Lecsap egy balossal, jobb horga követi és végül kegyetlenül megsorozza a láncon nyikorgó ellenfelét. A pulóver alatt izmai megfeszülnek, elméjéből pontos kép vetül a zsákra, fejben mást üt, ahogy légzésére figyelve szusszan egy utolsót. Átölelve állítja meg a zsákot és félig felvont szemöldökkel Rókához fordul – Jól tippelem, hogy nem először van kesztyű a kezeiden, Vörös? – nyel egyet a kérdést követően.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Hayden M. Wilson
Mestertanonc Navine (H), Illúziómágus, Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanonc


Róka
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 262
Írta: 2021. február 5. 12:41 | Link

Szöszkeherceg


Biccentéssel és az ajkain bujkáló aprócska mosollyal köszöni meg. Szerinte is elég király. Muszáj volt megtanulnia, hogyan fonhatja meg magának úgy, hogy az elég szoros is maradjon, hiszen rengeteg időt töltött edzéssel, és minden más formában a rengeteg haja csak útban lett volna. Időbe telt kikísérletezni, míg rájött, melyik forma a legjobb, de nem bánta, hogy annyi időt szentelt ennek.
Fintorogva rázza a fejét vállkörzés közben, hogy ő ugyan biztos nem ment volna bele ebben. Ő, aki nem is olyan régen smárolt Kendével, just for fun. Lehet, hogy azt hangoztatja, hogy nem nyitott egyáltalán az ilyen spontán és lázadó dolgokra, pedig valószínűleg némi unszolásra ő is csatlakozott volna a buliba. Még jó, hogy nem volt ott.
Felvont szemöldökkel néz Kendére, hogy most mégis mit akar. Mert ha agyrázkódást vagy eggyel kevesebb fogat hát azt zsák nélkül is elintézi, csak szóljon. Felidéződik benne egykori edzője kedvenc mondata, miszerint "Ha jó technikával püfölöd a zsákot, nem leng túl a zsákod". Mindig igyekezett ehhez tartani magát. Mielőtt bevinni az első ütést megigazítja balján a kesztyű alatt feszülő bandázst. Az utolsó időkben már a hokiedzéseken is hordott kesztyűje alatt, mert az ízületei kezdtek elgyengülni. Na nem annyira, hogy még nem állhatna előtte jó tíz-tizenöt évnyi profi karrier. Szimplán nagyobb biztonságban érezte így a kezeit.
Aztán rávetődik a zsákra, mint egy vadászó tigris. Hirtelen üt, de pontosan. Kifordul magából, van benne valami ösztönös vadság, zöld szemében égő tűzből egyértelműen látszik, hogy nem tanácsos ilyenkor felbosszantani.
Kifújva magát elegánsan hajítja el a kesztyűket. Ő mindösszesen egyértelmű utalásnak szánja, hogy mi a következő pont a mai programtervben. Kende meg persze viccet csinál belőle, amit egy egyszerű, kissé flegma szemforgatással reagál le. Nincs több hozzáfűznivalója. Helyet foglal a földön, ő nem olyan vakmerő, hogy beálljon a fiú ütései mögé. Bár valószínű kapott már rosszabbat is, de inkább nem kísérti a sorsot.
Elismerően bólint párat, hogy nem is olyan rossz. Úgy tűnik, ellenfelére akadt. Határozottabb mozdulattal helyesel, hogy nem, nem ez az első alkalom. Bár szép lenne, ha kezdőként így ütne.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 322
Összes hsz: 666
Írta: 2021. február 10. 20:41 | Link

RÓKA
/így is van! / eminem – lose yourself /

Lehet, hogy csendes a lány, de semmiképp sem nyugalmas. Még a legapróbb mozdulatában is ott van az erő és valami flegma energia, ami Kendét némileg magára emlékezteti. A srác széles mosolya a reakció a fejrázásra. Kis naív, ha azt hiszi, hogy megúszhatja az ilyen bulikat és random szórakozásokat, ha egyszer elkezdenek haverkodni. Arra már fény derült, hogy lazább annál, mint amit előad, saját maga tapasztalta.
Róka erősen üt, határozottan mozdul, nem kegyelmez a zsáknak, ez alatt a szőke tekintete a lábmunkájára esik, ami elárulja korábbi kapcsolatát a sporttal. Elismerően pillant le rá, majd a beállt feszültséget humorával akarja oldani, amiért cserébe egy szemforgatást kell lerázni a magáról. Jó a kedve, ez van.
Hangulatába szünet áll be, ahogy fogai közt szussszantva a levegőt, fordul, hogy ökle ütése keményen csapódjon a zsáknak. Az első bevitt ütést követi a többi, amíg jobb horga meg nem hozza a finálét. Lehet, hogy fejben mást üt ilyenkor, de inkább a zsák bánja, azzal mindenki jobban jár.
- Gondoltam - szippant egyet a levegőből, majd fogával tépi fel a csuklójára szorított tépőzárat. - Ökölvívtál - emeli baj - vagy kick- boxoltál? - majd jobb kezét és megkönnyítve a válaszadást várja a high fiveot. Átadva a terepet, ezúttal nem áll be a zsák mögé, nincs ott rá szükség.
Elfelejtette levenni a hoodiet, ami a mozgásban ugyan nem gátolta, de rendesen kimelegedett tőle. Az anyagot nyakánál fogja meg bandázsba tekert kezével és egy határozott mozdulattal húzza át fején és száműzi a földre. Egyik keze a pólót igazítja, a másik haját dörzsöli át, közben figyeli Róka mit csinál. - Neked hozzák kötelet? - kérdezi az eszközök felé lépve.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Damien Sebastian Felagund
Egyetemi hallgató, Végzett Diák, Független varázslóoffline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 194
Írta: 2021. február 18. 15:15 | Link

Ricsi

Damien stílusa valóban hagy némi kívánnivalót maga után, amennyiben az ember nem barlangban nevelkedett (ami a látszat ellenére róla sem mondható el). A pillantása megmarad az irritáló, hüllős fürkészésnél, érezhetően kelletlenül és kétkedve fogadja Ricsi sajátos békejobbját, meg mintha nem igazán tudná, mihez kezdjen vele.
Szóval spagettiweszternhez méltón állnak és méregetik egymást, az elcsépelt fütyörészést elhagyva. Most kéne átgurulnia a képen néhány ördögszekérnek.
- K-képzelem. K-k-kac-kacc,-*reagál és a nevetés olyan száraz, hogy meg lehetne öntözni a Szahara homokjával. Valahogy nem vigasztalja, hogy másnak is szar, ő szeretne kimászni ebből a pöcegödörből, nem kalákát alakítani mindazokkal, akik képtelenek normálisan bemutatkozni.
Ricsi szerencséjére Damiennek fogalma sincs az orángos asszociációról, különben alighanem egy "pardon, hagy orvosoljam a hibát" felkiáltással menne béjzbó ütőt keresni, legyen az akármilyen. Némi késztetést most is érez, ám mindezen felülkerekedik az energiatakarékosság elve.
- Nnn-nnn...i-iiidegi z-z-z-z...fa-f'szom,-*adja fel félúton, fáradtan a szemöldöke közti pontot masszírozva ujjaival. A kérdésre csak értetlenül morran, egyik szeme oldalvást Ricsire mered, magyarázatra várva, aztán egy újabb rándulással később az arckifejezése f'ck this-ről f'ck everything-re vált. *
- Aa-add,-*morogja, hirtelen mélyülő hangon; arra sincs már türelme, hogy megkérdezze, voltaképp mit kap és mennyi idő alatt hat. Vagy segít vagy megöli, neki pedig mindkettő megfelel ezen a ponton.
- Ff-f-figy, éé~én...-*itt megáll és komolyan megfontolja, megéri-e nekifutni a kviddics szónak a jelen állapotban, elmormol egy hangtalan, ám egész lélegzetvételnyi francia káromkodást, a mocskos szavak puszta élvezetéért. Jólesőbb, mint megpróbálni körülírni sportágat.*
- Nnn-nem vágom a mmmugli d-d-d...cuccokat.-*Duh. Ennek ezen a ponton elég evidensnek kell lennie, inkább csak amiatt hozza fel, hogy ne kényszerüljön minden egyes alkalommal visszakérdezni, amikor a srác számára kínai szavakkal hinti meg világraböfögött gondolatait.
- D-damien,-*zárja rövidre a bemutatkozósdit.*- Ssszóval...k-k-kézilabda?-*tereli a témát vissza a felvetett időtöltéshez, mert kellene némi magyarázat vagy szemléltetés hozzá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Koppány Richárd
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


sakálfióka | #dont•touch•this
offline
RPG hsz: 79
Összes hsz: 79
Írta: 2021. február 19. 11:54 | Link

Damien stílusa a legkevésbé sem zavarja Ridzsikét, mert ennél sokkal nagyobb barmokhoz szokott. Ami persze nem kiváltság, és nem fődíj a Darwin-versenyben sem.
- Idegi - biccent, ezzel jelezve, hogy tudomásul vette ezt is, meg a sorok közt megbújó finom utalást, hogy egyelőre ne faggatózzon. Visszahúzza a srác felé nyújtott békejobbot, s kézfogás helyett a sortja zsebébe kotor, hogy előhalásszon onnan egy felcímkézetlen tégelyt.
- Nope - motyogja, majd elsüllyeszti, és keres egy másikat, ami látszólag semmiben nem különbözik az előzőtől. - Yesz.
Kipattintja a kupakot, és a kezébe szór két kapszulát. Szép színesek, az egyik felük Greenpeace-zöld, a másik kanárisárga. Néhány pillanatig vizslatja őket, mint Jehova, aki épp egy eltávolított oldalborda kreatív lehetőségeit mérlegeli.
- A zselatintok késlelteti a felszívódást, úgyhogy szétkapom neked, tartsd a tenyeredet.
Zsenge kora ellenére Ricsi már-már rémisztő profizmussal mozog a vényköteles mugli gyógyszerek világában. Amikor ezekkel pepecsel, hajlamos egy kezdő dealer benyomását kelteni, pedig a fájdalomcsillapítók speciel tök legálisan vannak nála. Gyakorlott, csavaró mozdulattal szétpattintja először az egyik kapszit, aztán a másikat, és fehér port szór a srác kezébe.
- Nyald fel - adja hozzá a használati utasítást. - Opioid. Két percen belül nem fogsz érezni szart sem.
A világ legFelelŐzSégteLJesebb dolga random pirulákat elfogadni kék-zöldre püfölt süvölvényektől a kondiban, és Damien a jelek szerint tökélyre fejlesztette a könnyelműséget. (Zseniális!) "This is a bigining of bjutiful frenship."
- Ülj le, mielőtt megszédülsz - mutat a pálya szélén álló kispad felé. - Addig mesélek neked a kézilabdáról, ha szeretnéd. Ifi ligában is játszottam, tényleg piszkosul hiányzik.
Utoljára módosította:Koppány Richárd, 2021. február 19. 12:05 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány.
Hayden M. Wilson
Mestertanonc Navine (H), Illúziómágus, Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanonc


Róka
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 262
Írta: 2021. február 21. 22:22 | Link

Szöszkeherceg


Határozottan nem tetszik neki az a mosoly, de ennek akkor sem adna hangot, ha amúgy olyan beszédes lenne. Nem kell neki, hogy belerángassák a rosszba, a rossz mindig megtalálja egyedül is, segítség nélkül. Lásd, ezt a szituációt. Bár igaz, hogy ebbe valójában Kende keverte bele. Francba, oda a csodás elmélete.
Neki is határozottan jó a kedve, főleg miután minden felgyülemlett negatív energiát le tudja így vezetni. Az, hogy nem vigyorog harminckét foggal meg nem vevő a hülye poénokra nem jelenti azt, hogy rossz kedve lenne. Sőt, amikor látja hogy a szőke sem ma kezdte ezt a sport dolgot a hangulatgörbéje még inkább felfelé ível. Egyelőre nem igazán találta meg itt azt az embert, akivel osztozhatna ezen a szenvedélyen. A szobatársa aranyos lány, de ha elvinné futni ötszáz méter után vihetné a gyengélkedőre. Neki vagy kemény edzőpartner kell, vagy semmilyen, így eddig inkább ez utóbbit választotta, hogy senki ne legyen a terhére. Amúgy sem hozta össze a sors olyanokkal, akikkel nagyon jól kijött volna - Belián kivételével.
Majdnem ismét megforgatja a szemét a foggal levett kesztyű láttán. A nagymenő. A kérdésre viszont már vigyorogva, duplapacsival felel. Hivatalosan kick-boxolni járt, de volt az óra keretén belül egy másik edzővel rendes boksz is, szóval így mindkettő egyszerre. Jól járt vele amúgy, mert sokkal több mindent tudott így elsajátítani, mint aki csak az egyik, vagy csak a másik technikát tanulta.
Egyelőre nem nevez be egy második körre, ugyanott ül, ahol eddig. Érzelemmentes tekintettel figyeli, ahogy Kende megszabadul a pulcsijától, nem különösebben izgatja a póló alól kivillanó bőr látványa. Neki is vannak kockái, minek nézegesse másokét? Határozott bólintással jelez igent, hogy szívesen fogadja ha kiszolgálják. Neki csak jó.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 322
Összes hsz: 666
Írta: 2021. február 27. 15:13 | Link

RÓKA
/így is van! / eminem – lose yourself /

Vallomást kell tennie: imád ütni. Legalábbis azt, amikor érzi az öklének hatását a boxzsákon, és nem másokon, azzal éppen, hogy hadi lábakon áll. Még ha neki bevernek se feltétlen üt vissza, és őszintén, addig jó a másiknak. Önkontroll és a türelmetlenség egy igen vicces elegye rejlik a gyerekben. Eleve a sportokért is azért rajong. Ő maga irányítja a testét, és annak minden mozdulatával egyre magasabbra növelheti az intenzitást, hogy brutális számra pörgesse vele pulzusát. Mint mindig, most is lazán kezdett be. Egy sor a zsákon, majd jöhet egy laza kötél, hogy utána a keresztütésekkel elszabadulhasson és annak csak külön örült, hogy ezen az úton Róka is megindult vele. Biccentve fogadja a csaj pacsiját. - Király. Akkor majd megmutathatod, hogyan rúgod le a zsákot - mosolyodik el.
Gondolt már rá, hogy rellonos haverját elrángatja, de a sporthoz neki nem hiányzik a durcás nyöszörgés, vagy a visítva röhögés, ami elveszi a figyelmét a lényegről. Pedig Kende enyhe figyelemzavarának éppen, hogy jót tesz, hogy összpontosíthat, elméje nem vándorol arra később mit csinál, hanem jelen van, különben kaphat egyet a pofájára. Így van ez az úszással is. Vagy figyelsz, vagy megfulladsz. Az egyéni sportágak már csak ilyenek, azon túl, hogy nagyobbra növelhetik az önbizalmat, mint bármelyik csapatsport. Most frankón ketten vannak, de az nem jelenti, hogy kevésbé venné komolyan a sportot még a következő néhány óra alatt is.
Egy Tankcsapda számot duruzsolva lép oda a polchoz, majd guggol le a kosárba kutakodni. Feláll, mindkettőt leengedi megnézni mennyire hosszúak, aztán egy gyors csere után hanyagul dobja vállára őket. - Szoktál zenére edzeni? - lépdel vissza továbbra is arcán játszó mosolyával. Az egyik kötelet átnyújtja Rókának, a másikat a fogásánál kapja két kezébe és hátrál, ha a lány felkel és belekezdenek, ne csapják le egymást.
Utoljára módosította:Reiner Kende, 2021. február 27. 15:17 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Hayden M. Wilson
Mestertanonc Navine (H), Illúziómágus, Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanonc


Róka
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 262
Írta: 2021. március 14. 19:48 | Link

Szöszkeherceg


A sport jelentett számára majdnem mindent. Egyszerre volt önkifejezés, figyelemelterelés, kikapcsolódás, röviden tehát az élet értelme és minden ami fontos. Ilyenkor csak ő volt és a mozgás, nem számított senki és semmi más. Mindig mikor lendületbe hozta magát valahogy sokkal jobban érzi magát, felvidul, javul a közérzete és kevésbé utálja magát és az embereket. Most is sokkal jobban érzi magát, a társaságtól eltekintve is. Olyan, mintha kisütött volna a nap, amit eddig sötét felhők takartak el előle. És még csak az elején tartanak! Mennyivel jobb lesz később, mikor már igazán belelendülnek majd.
Vigyorogva bólogat, hogy nagyon szívesen megmutatja majd, hogy hogy rúgja a zsákot. Régen csinálta már, elvégre eddig nem nagyon volt rá lehetősége. Attól nem fél, hogy sokat felejtett, mert ez számára olyan, mint biciklizés és a korcsolya. Hiába nem gyakorolja rendszeresen, a technikát egyszerűen nem felejti el soha.
Félrebiccentett fejjel figyeli, míg Kende válogat. Micsoda finnyásság kérem, még válogat is! Persze nem mindegy, hogy milyen hosszú a kötél az ember magasságához képest. Hay magassága nem kifejezetten átlagon kívül eső, sőt inkább tökéletesen átlagos. Bár szerinte Kende is átlagos magasságú, legalábbis medve méretű hokis haverjaihoz képest még alacsonynak is számít.
Fejével nemet int, jobban szeret csendben és koncentráltan dolgozni. Ha kint fut, akkor a természet hangjaira koncentrál, ha meg bent van, akkor nem tartja indokoltnak, hogy zenét hallgasson. Ösztönzőleg hat rá a saját zihálása és felgyorsuló szívverése, ilyenkor úgy érzi, hogy megéri még jobban és még keményebben hajtani.
Feltápászkodik, ujjai közé fonja a kötelet. Mikor is ugrált utoljára? Nagyjából ezer meg egy éve. Mert a saját kötelét Kanadában hagyta, aztán sosem volt még annyi ideje, energiája és kedve, hogy itt utánajárjon és szerezzen egy újat magának.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Damien Sebastian Felagund
Egyetemi hallgató, Végzett Diák, Független varázslóoffline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 194
Írta: 2021. március 18. 11:06 | Link

Címke nélküli tégelyek egy tizenéves farzsebében - nincs is bizalomgerjesztőbb látvány, amirite? Főleg úgy, hogy se a tizenévest, se a tégelyeket nem látta olyan tíz perccel ezelőttig még soha. A koponyáját szaggató fájdalom viszont bizalmas ismerős már, ráadásul nem igazán kedvez a logkis gondolatmeneteknek, meg úgy általában, az összetett szavaknak se.
Szóval Dami lehetőségeit most épp meghaladják a hosszabb mérlegelések vagy az impulzuskontroll. Pedig érti ám, mit művel. Mugli porokkal ugyan nem, ám mással találkozott a Durmstrangban, elvégre nincs iskola, ahol az ilyesmi ne bukkanna fel valamilyen formában. Csak épp az egész súlya eltörpül; Ricsi magyarázatát is csak tudomásul veszi, de nem tudatosítja igazán.
Guszta, üzeni felvont szemöldöke, azonban annyit se mond, Proszit!, csak az utasításnak megfelelően felnyalja a port (pluszmínusz ami még a tenyerén ragadt). Keserű és valahogy máshogy, mint a bájitalok, de látott már rosszabbat. Aztán most, hogy már tényleg esélytelen visszatáncolni, akármit nyelt le az imént, kéretés nélkül megadja magát és leül.
A két perc nagyjából helytálló jóslatnak bizonyult - a fiú légzése apránként egyenletesebbé, mélyebbé válik, ahogy az arcát át- meg átszelő rángások enyhülnek. A szemhéja közben félárbócon, mintha ebben az állapotban sem engedné el teljesen magát; aztán hátrabillen a feje és végre lehunyja a szemét. Puha, sóhajszerű fffuck szakad fel torkából.
- Jövök eggyel,-*közli, a portól rekedtes hangon. Nyel néhányat, megköszörüli a torkát, aztán pillanatokig csak...van. Mintha leszakadt volna róla valami. Ízlenek a lélegzetek.
Utoljára módosította:Damien Sebastian Felagund, 2021. március 18. 11:19 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 322
Összes hsz: 666
Írta: 2021. március 21. 17:00 | Link

RÓKA
/így is van! / eminem – lose yourself /

Csajok… Úgy ugrál a hangulatuk A-ból, B-be egy kérdésre, hogy Kende csak pislogva bootolja, hogy most komolyan ekkora változást okozott egy kérdés? Mármint jó, a pasik tudják, hogy a lányok jobban, a csajok is tudják, hogy a lányok jobbak, ez nem atomfizika, de néha igazán megtudták kavarni a srác állóvizét és nem is azért, amire most gondolsz te kis perverz. Nahát! Azt mondom: nahát! Ugye mennyivel izgalmasabbak letted a gondolataid egy kis perverziótól? Na, nézd meg most mi került ide, mert nem tudod magadat kordában tartani! Kende ehhez túlságosan udvarias. Ő csak és kizárólag arra gondol most, hogy amíg Róka egyik pillanatban úgy néz rá, mint akinek megtekeredett a bugyija, a másikban már vigyorogva bólogat és el kell ismernie, az utóbbival máris jobban egy hullámhosszon tudott kerülni a srác.
Kedveli Rókát és azt, hogy vele megoszthatja a sportolás élményét itt a kastélyban. Erre korábban nem igazán volt embere, főleg, hogy a szülei miatt az edzés is leginkább csak közte és a mestere között zajlott és kalap-kabát. Talán ezért is érdekelheti, hogy a lánynak milyen szokásai vannak. Legközelebb - mert mindketten tudják, hogy lesz ilyen - sikerül rávennie közös mozgásra, akkor tudja, hogy a válasz szerint, nem fogja Eminemre, Weezerre és Twenty One Pilotsra veretni mellette. Így is van! Sebaj. - Végül is érthető. Én is csak idebent szoktam, odakint soha. Meg nyilván úszás közben sem - segít neki a ritmust tartani, vagy gyorsítani, ha hallja a légzését és a fülénél váltakozó hullámok jelezte reakciókat, amire ráhangolódva törhet előre. De a víz és ő az az intim téma, amit megtart magának. - Kezdhetjük? - kérdőn vonja fel fél szemöldökét a Rókára. Arcán továbbra is a kedvesség vonásai játszanak, ahogy érdeklődik. Megáll a kötéllel elhelyezkedve, majd a csaj reakciója után aprókat távolodik el a talajtól, amíg csuklója köröz és lendíti a kötelet. Direkt úgy helyezkedett, hogy véletlenül se zavarják meg egymást, így aztán minduntalan pörgethetik a kötelet. Az imént említett zenéket tényleg szokta hallgatni, de az nem kizáró ok arra, hogy a Baby Shark Breakbeat kezdjen bekúszni a fejébe, minden szökdeléssel.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Hayden M. Wilson
Mestertanonc Navine (H), Illúziómágus, Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanonc


Róka
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 262
Írta: 2021. március 24. 13:22 | Link

Szöszkeherceg


Bólogat, hogy érti. Ha lenne nála papír elmondaná, hogy tőle legközelebb Kende nyugodtan hallgathatja a zenéjét, az, hogy ő nem referálja nem jelenti azt, hogy nem is viseli el, de mivel nincs, így meg kell várnia, hogy leközelebb olyan helyzetbe kerülnek hogy kicsit konkrétabban képes legyen kommunikálni. Így marad a fejcsóválás és bólogatás, meg az a néhány kézjel ami segíthet. Ez esetben mondjuk egyik sem alkalmas.
Nem tudja elképzelni, hogy valaki úszás közben is zenét hallgathatna. Hogyan? Bár biztos benne, hogy ezek az okos muglik már mindenféle csodakütyüt kitaláltak, és hogy már egy ilyet is terveztek. De ő maga azért nem kísértené a sorsot. Szeret úszni, épp azért, mert olyankor nem zavarja semmi. Csak ő van meg a víz. az egyik legnyugodtabb sportág, amit valaha próbált, valószínűleg azért, mert ezt nem űzte versenyszerűen.
Amint feláll hátrébb lép párat, hogy biztosan legyen elég hely. Tudja, hogy ezt Kende is megtette, de azért biztos ami biztos. Egyszer sikerült összeakadniuk egy másik lánnyal kötelezés közben és mindketten elég csúnyán megütötték magukat. A kérdésre bólint, hogy persze, csapathatják, aztán nekifog ő is. Harmincasával ugrál, négy sorozatban, közte nagyjából tizenöt másodperc szünetet tartva. Eddig is így csinálta, nem fog ezen változtatni. Ugrál, hajtja, nem ereszti, még akkor sem, mikor már a nyolcvanadiknál elege van és ott hagyná. Meg kell legyen az a százhúsz, mert eldöntötte, hogy meg lesz, és ezt akkor is teljesítenie kell, ha belehal. Ilyen tekintetben makacs mint az öszvér, magával szemben nagyon szigorú. Néha túl nagy elvárásai vannak magával szemben, amiket ha nem képes tejesíteni csalódik.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Somogyi Zente Domokos
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 132
Írta: 2021. április 6. 02:43 | LinkNem tudom, hogy mennyire jó ötlet az, amire készülök ma. Tüskét most a szobámban hagytam, kiengeszteltem nassolnivalóval, de itt most nem tudnék figyelni rá úgy, ahogy kellene, pedig tudom, hogy nem szökne el. Csak, szeret felfedezni mindent. Ki nem? A lényeg a lényegben, így mind a ketten jól járunk. Vagyis, magamban nem vagyok olyan biztos. Nagy levegő.
Kedvelem Darya-t, nem csak azért, mert a háztársam és ami volt közte és a bátyám között, hanem mert olyan alkat, személy, akit könnyű kedvelni az olyanoknak, mint nekem. Szomorú vagyok, hogy végül nem sikerült egymás mellett kitartaniuk, bár tény és való, abból is, meg a történtekből is én a cenzúrázott, gyerek verziót kaptam meg - meg amiket pletykáltak az iskolában, bár, azok sem tetszettek. Egyszer mertem csak kérdezni bátyámról, még korábban, de meg is bántam, azóta nem hozom és nem közelítem meg a témát. Most sem emiatt találkozunk, hanem mert mutatni szeretne valamit, ami szerintem tetszene és jól is jönne nekem. Bevallom, könyvekkel telepakolt helyre, valami zenés szobára előbb gondoltam volna, meg a konyhára, mint a teremre, ahol edzeni szoktak. Egyszer voltam itt, kipróbáltam elsős fejjek a súlyzókat, mert akkor éppen eldöntöttem, hogy én is seprűn fogok valamit csinálni - hogy kviddics vagy a derby, én azt nem tudom már -, de pipaszár karjaim körülbelül azokat bírták el, amiket a lányok szoktak használni a fura tornájuk közben. Inkább nem erőltettem többet, még ha már azóta nőttem is, meg a karom is vastag.
Kicsit talán jobban húzom a lábam, fel se tűnik, bizonyára az izgalom és az, hogy így év elején megint be kell járni mindent, ami kimaradt, elmaradt vagy elfogyott. Vagy csak mert látni szerettem volna. Elnéztem pár üzletbe, vettem egy szuper pennát, ha ma valami balul sül el, ezzel írom utolsó soraim. De viccelek, bízok benne.
- Ne haragudj, ne haragudj, késtem, tudom - nyitok be és sétálok oda hozzá. - Ez a plecsni az oka, volt egy kis megbeszélés meg minden - mutatok a jelvényre, amit a pulóverrel együtt veszek le. Megkaptam, mikor fogok este járőrözni és előre félek, hogy be fogok aludni. De most ez se fontos, mellé lépve pillantok rá.
- Hogy vagy?
Utoljára módosította:Somogyi Zente Domokos, 2021. április 6. 02:47 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Darya Mikhaila Kazanova
INAKTÍV


Meg/is/merni
offline
RPG hsz: 215
Összes hsz: 482
Írta: 2021. április 7. 01:00 | Link

Malen'kiy padavan | ¤


Az utóbbi hónapok talán életem legnehezebbikei voltak. Szerencsére az ispotályba egész gyorsan rendbe hoztak a baleset után, és csak néhány gyötrelmes éjszakám volt csupán, mikor azt hittem a fájdalomtól kiugrok a saját bőrömből is. Aztán át is állhattunk a másik problémára. Azok után, hogy a kórházban azonosították az étkezési rendellenességemet, ketelességem volt egy étrend betartása. Szigorúan, mindent meg kellett ennem, még ha utáltam is magam utána. Minden egyes legyűrt falat után legszívesebb szaladtam volna a wc-be, hogy megszabaduljak. Odett persze Somogyival felváltva ültek mellettem, mint valami védőrök, hogy biztosan mindent bejutassak a szervezetembe. Pedig régen annyira szerettem enni...
Aztán úgy a szünet fele tájékán elkezdhettem egy gyengébb fajta edzést. Az izmaim nagy részét konkrétan vissza kellett építenem, mert a balett miatt elvesztettem. Minden nap harcot vívtam az agyammal és a tükörrel ami folyton görbén nézett vissza rám. Nem hittem, hogy ennek az egésznek valaha vége lesz, de isten a tanúm rá, hogy én nagyon próbálkoztam.
Ahogy elkezdődött az új év, úgy rázódtam vissza a társadalomba. És hogy is lehetne ezt könnyebben megtenni, mint mellette kötélen táncolni, mint a régi szép időkben. Régi edzős ruháit vettem magamra, amelyek még mindig kicsit nagyok voltak itt-ott, de már egészen kezdtem belehízni. Néhány pálcaintéssel helyeztem egy kábé fél méter magasságba egy vékonyabb lécet. Tökéletes lesz a kezdetekhez. Ahogy régen Misha is csinálta velem. Amikor még...
A hang pont időben szakította félbe sűrű gondolataim. Mosolyogva fordultam az ismerős alak felé. Talán vannak, akik azt hinnék Viktor miatt csinálom az egészet, de számomra Zente ugyanolyan fontos volt. - Ugyan már, gratulálok a ranghoz, ez azért elég nagy dolog - mosolyogtam biztatóan a fiúra. A kérdés kicsit megütött, pedig számíthattam rá, hogy ha csak felületesen is, de somogyi mesélt az esetről. Meg hogy miért van szünetben is annyit távol a családtól. Jól felforgattam mindenki életét.
- Jobban - vontam meg a vállam. Ezzel nem is hazudtam, de nem is árultam el túl sokat. - Nah, felkészültél? Nemsokára már az egekben is tudsz majd szánkázni - kacsintottam rá, és a tákolmányom felé fordítottam a figyelmet. - Először ezen kezdünk.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 10 11 [12] 13 14 15 16 17 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Keleti szárnyFöldszint