33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távol
Iskolák és kollégiumok - Mezőssy Izabella hozzászólásai (7 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Mezőssy Eliza
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 254
University of Pécs...
Írta: 2015. november 1. 13:39
| Link

Viktor

O u t f i t


Egy teli pohárral a kezemben ácsorgok egy ismeretlen épület ismeretlen csarnokában, miközben ismeretlen emberek vesznek körül. Folyik az alkohol agyba-főbe, a fiatalok beszélgetnek, táncolnak. Mindenki jól érzi magát, és mindenki idősebb tőlem. Mégis mit keresek én itt?! Hogy lehetett annyi eszem, hogy eljöjjek Olival erre a bulira? Pedig Brigi mondta, hogy ha jót akarok magamnak, akkor nem megyek. Hát én bátor voltam és itt vagyok.
Ezt a hétvégét unokatestvéreimnél töltöm, akik közül Olivér a Academia Magicae Sopianaeiensisre jár. Nővére, Brigi pedig nem rég végzett itt. Oli ódákat zengett az itteni bulikról és közölte, hogy muszáj elmennem vele. Én pedig belementem. Magamra kaptam a legvállalhatóbb szettemet és belevetettem magam a pécsi éjszakába. Imádok bulizni, szóval miért is ne?!
Tompán állok miközben a fények villognak és az emberek kiabálnak. Egy erősebb basszusra beremeg az ablaküveg én pedig mozdulni se tudok. Megrázom a fejem, hátha ettől magamhoz térek, de nem megy. Egy lányhorda halad el mellettem hangosan nevetve és meglöknek. Mintha ott se lennék! Egy lépést arrébb tántorodom. Újabb fejrázás, mely végre hat. Egy csendesebb részt kezdek keresni, míg végül az italos pult közelében kötök ki.Izzadt vagyok, mint aki egészen idáig táncolt és bulizott. Nyilván ez is történt. Bár őszintén, azt sem tudom, hogy kerültem a tömeg közepére. Egy kis idő kiesett az emlékezetemből, melynek okát pontosan tudom. De most újra magamnál vagyok.
Egyszer csak egy alak jelenik meg mellettem. A mai este folyamán ő a negyedik fiú, aki így ismeretlenül leszólít. Nem gondoltam volna, hogy ennyire kapós leszek. Azért na, elég jó hely ez az egyetemi buli.
- Ömm, hello!- egy zavart mosolyt küldök a fiú felé, aki egész helyes. Hogy ez az idősebb korosztály mennyivel férfiasabb, mint az átlag ott nálunk Bagolykőn. Kérdés hallatán kicsit elgondolkodom.  
- Eliza. - bököm ki végül a nevemet. Lehúzom a poharam tartalmát, majd jobbomat a fiú felé nyújtom.
- Ne haragudj, de hogy jutok ki innen? Azt hiszem kicsit szükségem lenne friss levegőre. -
Beszédem eléggé akadozik, és látszik rajtam, hogy nem vagyok teljesen képben. De talán ez nem annyira feltűnő.
Utoljára módosította:Mezőssy Eliza, 2015. november 2. 07:54 Szál megtekintése

Mezőssy Eliza
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 254
University of Pécs...
Írta: 2015. november 1. 14:49
| Link

Viktor

O u t f i t

Az ismeretlen fiú kérés nélkül felajánlja, hogy megmutatja a kifelé vezető utat. Igazából nem lett volna szükségem kísérőre, de végül is nem zavar. Legalább nem kell egyedül ácsorognom kinn. Egy mosoly keretében biccenek, hogy elhiszem amit mond, miszerint nem fog bántani. Érzem ahogy megfogja a kezem, majd húzni kezd maga után. Ezek szerint jól ismeri errefelé a járást, ha ilyen rutinosan töri az utat az emberek között. Teljes lelki nyugalommal követem őt. Valami oknál fogva megnyugtat az az érzés, hogy kézen fogva segít kijutni innen. Nem félek tőle egy cseppet sem. Meg sem fordult a fejemben, hogy bántani fog. Érdekes, hogy azonnal ezzel kezdte. Lehet mégis tartanom kellene tőle. Csak az kezd védekezéssel, akinek oka van rá. Végigfut a gondolat a fejemben, de amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is vetem. Mellé lépek, de továbbra is fogom a kezét. Felnézek rá és alaposan megnézem magamnak. Cuki. Ez az első jelző, ami eszembe jut róla. Nem, tuti nem fog bántani. Bár a legnagyobb pszichopatákon nem lehet látni, hogy azok.
Ahogy kilépünk megcsap a kellemes, hűvös őszi levegő. Szép tiszta az ég, így látni lehet a csillagokat. Akár még romantikus is lehetne ez az este, ha meglenne hozzá a megfelelő partner. De nincs. Hallom, amint egy kérdést intéz hozzám a fiú. Rá pillatok, majd egy szelíd mosoly jelenik meg arcomon.
- Igen, minden remek. - kacsintok rá a fiúra. Hogy mit csinálok!? Jééézusom! Nem Eliza, nem kacsintgatunk! Nem flörtölünk és nem iszunk több alkoholt! Így is éppen eléggé megittad a magadét! Pedig, hogy megfogadtad, hogy nem fogsz többet inni, mert ilyenkor csak hülyét csinálsz magadból. Igyekszem elhessegetni a kis mumust a fejemből, aki megállás nélkül mondja a magáét. De ettől eszembe jut Ethan, és mintha egy bunkós bottal hasba vertek volna. Miért?! Miért csinálom ezt magammal? Pedig már az alkohol hatására olyan szépen elfelejtettem. Igaz nem örökre, de erre a kis időre, erre a pár órára.
- Nyugodtan menj ám vissza! Nem kell itt maradnod velem, nem azért jöttél. Tök jól elleszek egyedül is. - közlöm, majd keresztbe fonom magam előtt a karjaimat. Ekkor egy újabb kérdést intéz hozzám Viktor. De válaszolni sincs időm, és ő már veszi is le a kabátját. Hamarosan már a vállamon pihen a dzseki és újra meleg ölel át. Egy beletörődő sóhaj hangzik el.
- Figyi, erre tényleg nincs szükség. Nem fázom! - erősködöm. Kicsit lejjebb hajtom a fejem és veszek egy mély levegőt. Igen, az ő felsőjének van ilyen kellemes illata.
- Milyen parfümöt használsz? - kérdem miközben megpróbálom levenni a rám tett kabátot.
Utoljára módosította:Mezőssy Eliza, 2015. november 18. 08:19 Szál megtekintése

Mezőssy Eliza
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 254
University of Pécs...
Írta: 2015. november 1. 17:14
| Link

Viktor

O u t f i t

„Ha csak nem kéred…” visszhangzik a fejemben. Most erre mégis mit kéne mondanom? Kérjem meg, hogy hagyjon itt? De miért? Nincs nekem útban, nem zavar, hogy itt van. Csak hát nyilván nem azért jött, hogy egy ismeretlen lányt istápoljon kinn. Gondolom bulizni jött és a haverjaival lenni, inni, táncolni, jól érezni magát. Végezetül csak ennyit reagálok, hogy megvonom a vállam, ezzel jelezve, hogy nekem mindegy mit is csinál.
A parfüm márkáját melyet említ ismerem, vagyis hallottam róla. De valami oknál fogva nem szimpatizáltam vele. Úgy az üvegcsében nem tetszik az illata, de így Viktoron elég kellemes. Érdekes, hogy mennyit változik egy parfüm a bőrön, és mennyivel másabb tud lenni egy-egy személyen. Bután nézek rá, amikor a hegyekről és a fűtésről kezd el beszélni. Nem nagyon értem, hogy ez most miért, és honnan.
- Ezt kifejtenéd kérlek? – kérdem, mert jó lenne azért tudni, hogy mire is gondol. Lehet le kellene esnie, de nem esett. Sokat agyalni rajta vagy éppen barkóbázni pedig nem szeretnék. Szóval hamarabb túl leszünk rajta ha elmondja. Viktor csak nem akarja, hogy levegyem a kabátomat, de én akkor is leemelem vállaimról, majd szépen a karomra hajtom, így nyújtom oda Viktornak.
- Hidd el, ha fáznék akkor visszamennék a kabátomért. De azért jöttem ki, hogy kicsit észhez térjek, azon pedig a hűvös idő segít csak. – Azt már nem teszem hozzá, hogy jól esik egy kicsit fázni. Furcsa egy lány vagyok, tudom én, de hát na.
- Azért köszönöm szépen, lovagias gesztus volt. - Remélem, hogy elveszi a felé nyújtott kabátot és, hogy nem hajtja végre tervét, miszerint ketten bújunk bele az ő kabátjába. Ha mégis, akkor sem fogok futva menekülni. Bár rosszul viselem ha az intim szférámba tapos bele így valaki. Pláne ha ezt egy ismeretlen pasi teszi. Na az a legrosszabb.
- Amúgy ide jársz suliba? – bökök fejemmel az intézmény ajtaja felé, ahol kijöttünk. Lehet ő is csak úgy esett be ide, ahogy én. De ott van az az opció is, miszerint itt végi tanulmányait. Igyekszem azért ismerkedni vele, hogy mégse egy vad idegennek ácsorogjak itt kinn.
Utoljára módosította:Mezőssy Eliza, 2015. november 2. 07:53 Szál megtekintése

Mezőssy Eliza
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 254
University of Pécs...
Írta: 2015. november 2. 07:46
| Link

Viktor

O u t f i t

Nem nagyon tudok mit kezdeni jelenleg azzal a dologgal, hogy Viktor hobbi hegymászó. Ez engem sose vonzott, de az ismeretségi körömben akad olyan, akit évek óta foglalkoztat ez a sport. Gondolom lehet sportnak nevezni, mert elég komoly erőnlét kellhet hozzá.
- Oh értem. – végül csak ennyit tudok hozzáfűzni egy bocsánatkérő tekintettel.  Lehet kérdeznem kellene valamit a hobbijáról, ha már így megosztotta velem. De mégis mit? Mekkora volt a legmagasabb csúcsod? Ezt kicsit másképp is értelmezhetné a piszkos a fantáziája. Szóval egyelőre jegelem a témát, majd talán később,  ha beáll a kínos csend, akkor újra bedobom témának.
Szerencsésen sikerül visszaadnom a kabátot és Viktor nem hadakozik kézzel-lábbal, hogy márpedig húzzam vissza. Elveszi és végül rajta landol a saját kabátja.
- Hát igen, rajtad határozottan jobban áll. – közlöm, majd végigsimítok a karján. Eliza mégis mit művelsz?! Már megint idiótát fogsz csinálni magadból!!! Ne legyél ennyire gyerekes csak mert újra sikerült meginnod pár shotot. Emlékezz mi lett múltkor is a vége! Ethant azóta se heverted ki! Újra kiabál velem a mumusom a fejemben. Még jó, hogy van, mert neki köszönhetően kapom el a kezem Viktor karjáról. Bocsánatkérően pislogok rá, miközben újra összefonom karjaimat a mellkasom előtt. Talán így a legbiztonságosabb. Ezután térünk rá a suli kérdésre. Nagyot nyelek amikor elmondja, hogy Ő amúgy tanár ott, ahova én járok. Furcsa, hogy még sosem találkoztam vele ezelőtt. Pedig három évet lenyomtam a suli falai között azelőtt, hogy elköltöztünk volna. A negyediket magántanulóként végeztem el. Na de most mégis mit mondja Viktornak, mert ezt így nem fogom tálalni az tuti! Hát akkor jöjjön aminek jönnie kell.
- Én is ide járok, most kezdtem. Szóval még nagyon friss hús vagyok. – hazudom mosolyogva. – Na és milyen szakra jársz? – kérdem. Ha elmondja, akkor már három szakot fogok ismerni, így majd valamelyiket bekamuzom neki. Ha eddig nem vette észre, hogy csak 19 vagyok, akkor azután se fog feltűnni neki. Úgy fest elég naiv egy teremtés lehet, de én legkevésbé se bánom. Végül is mennyi esély van rá, hogy mi még összefutunk Bagolykő falai között? Ha jól sejtem, akkor mire ő itt végez, addigra én már elvégeztem ott az alap képzést. Mesterre úgysem tervezek menni. Tehát nincs probléma és nincs lebukás veszély. Ebből kifolyólag pedig szabad játszani a tűzzel.
Utoljára módosította:Mezőssy Eliza, 2015. november 2. 07:52 Szál megtekintése

Mezőssy Eliza
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 254
University of Pécs...
Írta: 2015. november 2. 15:45
| Link

Viktor

O u t f i t

- Oh, köszönöm szépen! - fogadom a bókot, melyet kapok. Nem hiszem, hogy egy sok számmal nagyobb kabát tényleg jól állt volna. De hát úgy fest újabb úriemberrel hozott össze a sors, aki dicsér, ha kell, ha nem. Aranyos tőle, de tényleg. Bár remélem nem folytatja sokáig ezt a bájolgást, mert nehezen viselem egy idő után. Akkor már olyan álszentnek tűnik a dolog. Látom szegény pasin, hogy teljesen összekuszálom a fejében, hogy hova is tegyen engem. Egyszer nyitok felé és flörtölök vele, utána pedig azonnal visszazárom a kiskaput. Én sem tudom mit csinálok. Csak úgy jönnek a hülyeségek maguktól, nyilván az alkohol miatt.
Hamar a sulira terelődik a szó, és én ekkora kezdek el hazudni. Szerencsére ez mindig hibátlanul ment, és sose buktam le. Csúnya dolog hazudni tudom én, de ha muszáj, akkor muszáj. Most pedig úgy vélem, hogy muszáj volt. Rosszul vette volna ki magát, ha benyögöm, hogy csak most töltöttem be a 19-et. Ő pedig már nyilván van úgy 25.
- Nos igen, ez az első bulim. De eddig egészen jó. Tetszik! - válaszolom, és még csak nem is hazudtam. Tényleg ez az első bulim, és gyanítom, hogy nem az utolsó. Elképzelésem szerint, amikor jönni fogok rokonlátogatóba, akkor majd mindig megyek bulizni Olival. Sajnos Bagolykőn kevés ilyen buli akad, és Bogolyfalván még kevesebb. Pedig mekkora biznisz lenne nyitni, egy kisebb klubot, ahol hétvégén bulik lennének. Na nehogy egyszer megvalósítsam. Na tessék, itt van a jövőbeli célom. Bogoly Club. Kicsit beindul a fantáziám és már látom is magam előtt a klubbot teljes pompájában.
Viktor kérdése, miszerint én mire járok várható volt, így nem ért annyira váratlanul. De mégis akadozva válaszolok. Vacillálni kezdek, hogy Brigi által végzett igazságügy és varázstörvénykezést mondjam, vagy inkább a méregtant, melyre Olivér jár. Hmm. Egyikhez sem konyítok, de mivel ötletem sincs feldobom azt a bizonyos érmét fejben, az majd dönt.
- Hát, ömmm... méregtanra járok. - nyögöm ki végül. Most már csak reménykedhetem, hogy Viktor nem fog belekérdezni. De szerencsére ekkor dobja fel a menjünk vissza labdát, melyt azonnal le is csapok.
- Rendben mehetünk! Remélem tudsz táncolni! - megfogom a kezét majd azon az úton, ahol kijöttünk, vissza is vezetem az italos pultokhoz, majd tovább a "táncparkettre".

M u s i c
Utoljára módosította:Mezőssy Eliza, 2015. november 9. 11:36 Szál megtekintése

Mezőssy Eliza
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 254
University of Pécs...
Írta: 2015. november 9. 11:34
| Link

Viktor

O u t f i t

A parkettre érve egy egész jó kis zene megy, aminek hatására azonnal érzem a lábamban a ritmust. Még séta közben már testem mozogni kezd a zene ritmusára. Ahogy a tömeg közepére érünk és megállunk érzem, ahogy Viktor kezei a csípőmön landolnak. Nem újdonság nekem így táncolni egy fiúval, de sose voltam ennek a híve. Így egy kicsit olyan, mintha meg lennék kötve. Ő fog, olykor irányít és belemászik az aurámba. Mint az esetek többségében, így ez utóbbi most is zavar. Azonban nem hátrálok ki. Hagyom. Egyszer ezt is meg kell szokni, és ha Ethan közelsége nem zavart, akkor nyilván egy idő után ezt sem fog. Remélem! Ahogy egyre jobban belefeledkezem a zenébe, úgy foglalkoztam egyre kevésbé azzal a ténnyel, hogy ennyire közel kerültem egy férfihoz. Mindvégig háttal álltam neki, és úgy mozogtam a zene ritmusára. Ám egy hirtelen ötlettő vezérelve szembe kerültem Viktorral, majd egyik karomat a vállára tettem és kezemmel pedig megfogtam gyengéden a nyakát. Így táncoltunk tovább. Agyam teljesen kikapcsolt a drum and basst hallgatva. Imádom! Amikor újra magamhoz tértem Viktor haját birizgáltam a nyakánál két ujjammal. Idő közben pedig az a 10 centit távolság is lecsökkent. Jaj ne! Már megint mit művelek? Esküszöm szükségem lenne egy őrangyalra, aki nem engedi, hogy ilyesmit csináljak. Nem kéne megint hülyét csinálnom magamból. Kezem a fiú mellkasára csúszik, majd ellököm magamat tőle, vagy őt magamtól. Nézőpont kérdése.
- Ne haragudj de ez nekem nem megy. - közlöm, majd veszek egy 180 fokos fordulatot és sietős léptekkel hagyom ott Viktort. Egészen az italokig meg se állok, ahol töltök egy kis adag vodkát magamnak, melyet azonnal le is húzok. Egy mély sóhaj tör fel belőlem. Hogy faképnél hagyott táncpartnerem érti-e mire gondoltam, nem tudom. Őszintén én sem értem miért mondtam ezt. Mi nem megy? A flörtölés? A pasizás? Egy kis szabad, laza este, egy helyes és kedves fiúval? Vagy éppen fejben én már tovább léptem egy másik szintre és arra nem lennék képes? Nem tudom, nem akarok ezen gondolkodni. Mindössze reménykedem, hogy Viktor nem jön utánam.

M u s i c


VB karácsonyi ajándékkereső
2018. december 23.
Utoljára módosította:Maja Bojarska, 2018. december 23. 22:16 Szál megtekintése

Mezőssy Eliza
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 254
University of Pécs...
Írta: 2015. november 18. 09:07
| Link

Viktor

O u t f i t

A vodka melyet még leerőltetek nem tesz jót. Végig érzem, hogy merre halad mert égeti a nyelőcsövemet, majd a gyomromat. Valószínűleg ezt már tényleg nem kellett volna meginnom. De ismét nem hallgattam arra a bizonyos belső hangra. Csak tudnám minek van nekem ilyen. Úgyis teljesen feleslegesen mondja a magáét. Bár így én legalább elmondhatom, hogy a saját hibáimból tanultam. Egyszer csak Viktor jelenik meg előttem, és meglepetten figyelem amit művel. Elveszi az immár üres poharat és az asztalra teszi. Ekkor tekintetemmel a kezét követem, majd újra rá nézek. Érzem, ahogy hozzám ér és közelebb húz magához. Ekkor a karjára pillantok, mely derekamon nyugszik. Látom, hogy mond valamit, de nem hallom, vagy csak nem dolgozom fel. Ezután pedig olyan történik amire nem számítottam. Megcsókol. Egyszerűen csak megfog, mint egy rongybabát, magához húz és megcsókol. Nem olyan csók ez, mint amit Ethan adott. Az gyengéd volt és rövid. Ez pedig sokkal erőteljesebb, vagy szenvedélyesebb. Nem tudom, hogy is fejezzem ki, hogyan írjam le. Emellett pedig tovább is tart. Élvezem. Egyszerűen jól esik, és őszintén nem is akarom, hogy vége legyen. Mindkét karomat Viktor nyaka köré fonom, és még közelebb húzom magamhoz, így kiiktatva a köztünk lévő összes helyet, kinyomva a levegőt közülünk.
A csók végeztével egy őszinte mosoly jelenik meg arcomon, majd lehámozom karjaimat a fiú válláról.
- Ejha... - ennyit tudok még hozzáfűzni. Egy kis ideig csendben állok előtte, és tekintetem ajkai és szemei között ingázik. Majd újabb hirtelen ötletem támad. Megfogom Viktor kezét, majd elkezdem húzni kifelé. Egy folyosóra érünk, ahol már nem dübörög úgy a zene. Megfogom egy kézzel a felsőjét, majd közelebb húzom magamhoz és újra megcsókolom. Ez nem olyan hosszú, mint az előző, de épp olyan kellemes. Ezután nem húzódom el tőle, hanem a füléhez hajolok.
- Lépjünk le innen! - közlöm, majd tovább kezdem húzni a kijárat felé. Nemleges választ úgysem fogadok el.

(Ahogy kiérünk Olivérbe ütközünk, aki teljesen kiakadva kezd el kiabálni velem. Elmondása szerint már órák óta keres, és úgy eltűntem, mint a kámfor. Viktorról tudomást sem vesz. Karon ragad majd húzni kezd maga után. Én még hátra fordulok és eltátogok egy "Bocsánat"-ot, majd szabad kezemmel búcsút intek Viktornak.)
Szál megtekintése

Iskolák és kollégiumok - Mezőssy Izabella hozzászólásai (7 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távol