37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaFő utcza

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
offline
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2014. december 6. 19:15 | Link

Valamelyik eladó
Egy nem megbeszélt játék

Kowai szorgos léptekkel igyekszik le a kastélyból a Bogolyfalvára vezető úton. Ombozinak akar karácsonyi ajándékot adni, de amit kitalált az iskolában kizárt, hogy bárki meg tudná neki csinálni. Ráadásul, még lehet illegális is lenne... Azt nem tudja pontosan, hogy ebben az új bazárban csinálnak-e ilyet, vagy foglalkoznak hasonlóval, de mindenképp utána kell járnia. Fontos, hogy ezt Ombozi megkapja, és mégfontosabb, hogy ne vegyél el tőle az intézetben. Fekete talárja libben minden egyes lépésétől mögötte, s ő nagyon is örül, hogy vett fel alatta vastagabb holmit. Amennyit fogyott az elmúlt hónapok alatt, most még ebben az időben is csonttá fagyna.
Beérve a Kins&Kens feliratú cégér alá finoman belöki az üzlet ajtaját, s belép a helyiségbe. Gyorsan végignéz a kínálaton, a mindenféle vitrinen, és amint megtalálja az eladói pultot, gondolkodás nélkül odarobog. Köszönésképp biccent a pénztárnál lévő nőnek, elmotyog valami üdvözlés félét, aztán a tárgyra is tér.
- Szükségem lenne valakire... aki ért kétféle anyag ötvözésére... vagy egy tárgy másikba rejtésére. Nem tudom érti-e mire gondolok, de fontos lenne, és megfizetném az árát. - talárja alatt szorosan megmarkolja a galleonjait rejtő kis szütyőt, egész évben gyűjtött a bolhapiacán, egy knútot se költött a szerzeményéből, de ha ezt Ombozira most mind el kell költenie, hát legyen. A fiúnak nagyobb szüksége van egy kis szerencsére, mint neki. Sötét arckifejezéssel igyekszik mégjobban a nő tudtára adni, hogy igencsak komoly pénzköltési szándékai vannak, és nagyon reméli, hogy valaki tud neki itt segíteni.
Hozzászólásai ebben a témában

"A legijesztőbb Rellonos" | Terminátor | Hydromágus...?
Adam Kensington
Bogolyfalvi lakos, Staff, Alapító, Boltos


suicidally romantic scoundrel
offline
RPG hsz: 1282
Összes hsz: 8150
Wigner Szilvia nevében
Írta: 2014. december 6. 20:06
| Link

Eris L. Awer-Kowai
a határozott kuncsaft

A csupa feketébe öltözött, fekete, vállig érő hajú, feketén kihúzott szemű boszorkány a pult mögött állva éppen egy régi rádión dolgozik, egészen elmerülve ténykedésében, mikor a kis csengettyű megszólal az ajtó felett, jelezvén, hogy valaki az üzletbe lépett. Egy szusszanással hagyja abba a varázslást, pálcáját szépen letéve és a megbűvölendő ketyerét félretolva. A boltba toppant lány biccentését hasonló gesztussal viszonozza és hallgatja, mit szeretne. Sápadt arca csaknem rezzenéstelen végig, egyedül szemöldökét húzza fel kissé.
- Milyen anyagok és milyen tárgyak? - teszi fel lényegre törő kérdését a maga sajátos, monoton beszédstílusában, alig nyitva ki a száját közben. Azt már most tudja, hogy ebben a boltban nem fognak tudni segíteni a hölgynek, ám ha elárul pár részletet, hátha tud ajánlani valakit. Ennyi információ minden esetre kevés volt. Miközben Szilvia várja a választ, csak áll a pult mögött egyenes -mondhatni: karót nyelt- tartással, kezeit összefogva tartva annak lapján.
Hozzászólásai ebben a témában

Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
offline
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2014. december 6. 20:18 | Link

Fekete hajú eladónő.
A szintén hallgatag

A feketébe öltözött nő szűkszavúan megkérdezi, hogy miről volna pontosan szó, Kowai pedig szemmel láthatóan elbizonytalanodik, el merje-e mondani. Hiszen ha itt nem foglalkoznak ilyesmivel, talán még fel merik jelenteni valahol... mondjuk nem teljesen törvénytelen amit szeretne, de hogy hova juttatná, az már annál inkább. Elvégre nem biztosan okos ötlet eljuttatni ezt a fiolát abba az átnevelőtáborba, a végén még Ombozi inná meg a levét. De nem a jó értelemben. Szorít az idő, ha el akarja ezt a dolgot intézni, és itt nem fogják tudni, keresnie kell egy másik helyet, vagy egy harmadikat, negyediket, amíg rá nem bukkan a megfelelőre. Úgy dönt végül, kénytelen egy keveset megosztani az ismeretlen bűbájossal.
- Egy ezüst medálba szeretnék elrejteni egy szérumot úgy, hogy azt szokásos kereső varázslat ne találja meg. - Ennyi, kész, passz, ennél jobban nem tudta volna körülírni. Kezei megremegnek a pénzes erszényén az idegességtől, igyekszik is visszafogni magát, nehogy itt kapjon hisztériás rohamot. Annyira hiányzik neki szövetségese - amit persze nem vallana be -, hogy képes lenne megkockáztatni érte bármit. De ténylegesen bármit, akár itt és most az ő kis harmadikos tudásával vérengzést indítana. Persze ilyet nem szabad, mert nem érné el vele célját. Sötét szemeit igyekszik belefúrni a sápadt nőébe, hátha azzal nagyobb ráhatást ér el.
Hozzászólásai ebben a témában

"A legijesztőbb Rellonos" | Terminátor | Hydromágus...?
Adam Kensington
Bogolyfalvi lakos, Staff, Alapító, Boltos


suicidally romantic scoundrel
offline
RPG hsz: 1282
Összes hsz: 8150
Wigner Szilvia nevében
Írta: 2014. december 6. 20:36
| Link

Eris L. Awer-Kowai
a határozott kuncsaft

Az eladónő a kifejtést követően hosszú-hosszú másodpercekig hallgat, szinte már kínosan. Ő maga persze ezt nem érzi. Nem szokta. Akár még azt is hiheti a Vele szemben álló, hogy éppen azon gondolkozik, miként értesíthetne leggyorsabban egy aurort vagy a törvény bármi nemű emberét. Azonban erről szó sincsen. A gót leányzó éppen végigfuttatja csavaros eszében a lehetőségeket, mindezt teljesen unott arccal.
- Ilyesmivel nem foglalkozunk itt a ketyere kereskedésben és nem is tudok olyanról, aki tenné. - reagál végül színtelen hangján, alapos megfontolást követően tájékoztatva a kedves betértet erről a sajnálatos hírről. Ahogy ezzel megvan, Szilvia csaknem robotikus mozdulattal biccenti oldalra a fejét, így érdeklődve némán, más valamiben állhat-e esetleg a rellonos diák rendelkezésére. Persze, egyáltalán nem sietteti, és nem csak azért, mert minden valószínűség szerint egy nagyobb összeg lapul a zsebében. A zseniális ketyerebűvölőt az anyagiak egészen hidegen hagyják. Mindössze Ilosvai úr mellett magára szedett annyit, hogy ne legyen túl mogorva a vevőkkel és még ha arcán nem is tükröz semmiféle érdeklődést, legalább a mindenféle munkálkodását félreteszi addig, amíg valaki a pult előtt áll, és a figyelmét ez idő alatt csak az illetőnek szenteli.
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaFő utcza