35. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Fontosabb időpontok:
  • Szeptember 21: A navigátori pontrögzítés, lezárul a pontverseny
  • Szeptember 21: Vizsgajavítási határidő
  • Szeptember 30: Évfolyamléptetési kérvények leadása
  • Október 01: Megkezdődik az új tanév
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Keleti szárnyElső emelet

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Létai Roland
Prefektus Rellon, Harmadikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 230
Összes hsz: 327
Írta: 2023. február 16. 19:48 | Link

Izzy
#nézzükBeakékekhez - kinézet
Előzmény

Nem kell félteni, ha felhívást kapok keringőre, főleg, ha már pár lángnyelv legurult. Mégis szerintem tök kedves voltam és nem haraptam rá elsőre a meghívásra. De mivel az alkoholnak is volt erre egy kedvezőtlen és vagy kedvező hatása, végül beadtam a derekam, hogy belógjak a Levitába, Izidóra kisasszony hálójába. Már ha nem rúg ki a szfinx előtt és csak szívat. Szerencsére Izzy kifelé visszakérte a pálcáját, mert nekem most nem jutott volna eszembe. A visszaúton pedig értekezést kezdtem a szülők bosszantása című terv első tervének körvonalairól. Mindenféle hülyeséget kezdtem el bedobálni, például, hogy érkezzünk zenekarral, vagy éppen pár "barátjával" akik még csak véletlenül sem aranyvérűek, hogy bemutassa az otthonát. Mondjuk úgy tízen lennénk, az már megfelelő tömeg lenne egy ilyen akcióhoz. Addig addig jöttek az ötletek, míg megérkeztünk végre a folyosóhoz, ahol az emberfejű oroszlántest akart engem meginterjúvolni. Készségesen előre engedtem Izidórát, én valószínűleg úgysem tudnám a választ. Beálltam mögé, és átkaroltam őt, elég szorosan, hogy érezzem a csajszit. Most már beviszel kisanyám, ha kell, ha nem!
- Csak azért csinálom, hogy nehogy előttem bevágja az ajtót - kuncogtam a fülébe és még meg is karcoltam a fülét a fogaimmal suttogás közben. Ez nem volt ugyan terv, de szerintem jól jött ki. Még úgysem mentem be a kékekhez sosem, épp itt volt az ideje. - Na, lökjed madárka - szólok ki Izidóra mögül, hátha erre már felfigyel a némber. Nő ez az állat, igaz? Hmm, rég volt már, amikor a házállatokról tanultunk.
Hozzászólásai ebben a témában
Szikszay Izidóra
Mestertanonc Levita (H), Másodikos mestertanonc


Izzy | Izgidóra
offline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 100
Írta: 2023. február 19. 16:02 | LinkNem az a fajta lány, aki meggondolná magát félúton. Rolanddal egyébként is kifejezetten jól lehet szórakozni, az meg a ráadás, hogy aligha járnak olyan gondolatok a srác fejében, mint házasság meg gyerek. Izzy mindkettőtől frászt kap pillanatnyilag, és annál kevésbé akar bármit is kezdeni bármelyikkel, minél jobban erőlteti az anyja. Roland ötletein egészen jól szórakozik. Hazaállíthatna végülis egész háremmel is, akár fiúkkal és lányokkal vegyesen is, bár erre talán majd érdemes józanabbul visszatérni és kidolgozni a tervet, hogyan is tehetik igazán felejthetetlenné a Karácsonyt. A kastélyba vezető út egészen gyorsan el is telik, majd a szfinx portréjáig is sikerül minden gond nélkül eljutni, már csak itt kell átverekedni magukat a Levita őrének trükkös kérdésein. Felnevet, amikor a Rellonos félig rámászik gyakorlatilag.
- Aha, persze - jelenti ki válla fölött hátra pillantva sandán. Teljességgel hihető magyarázat. A szfinx nem annyira értékeli a madárka megszólítást, de csak kinyögi a találóskérdést végül, és lehet, hogy nem lángnyelvet kellett volna inni, Izzy agya némileg lassan forog, mire megtalálja a választ, de azért csak meglesz. Még sose fordult elő szerencsére, hogy ne jutott volna be, néha csak időigényesebb még józanul is, hogy rájöjjön, mit akar hallani a portré. Bejutva azért szája elé teszi a mutatóujját, így intve a fiút, hogy csak csendben. A Levitások nem különösebben értékelik a zajongást amúgy sem, ilyen későn meg főleg nem. Nem fog lábujjhegyen osonni azért, csak majd ráérnek a szobájában hangoskodni, amint eljutottak odáig. Mutatja is inkább az utat teljesen hatékonyan, hogy aztán nemsokára meg csendben benyisson a szobájába, szétnézve, hogy ugye Amélia éppen nincs otthon.
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Keleti szárnyElső emelet