32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!

Megnyitotta kapuit a Karácsonyi vásár és a Korcsolyapálya a Boglyas téren!

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek
Magyar Mágiaügyi Minisztérium - Demyan Golitsyn hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Demyan Golitsyn
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 10
Összes hsz: 26
Írta: 2017. november 30. 19:10 | Link

Dorián

Fáradtan tértem vissza a gyors ebédről, ami nagyjából bő tizenöt percig tartott, amíg vásároltam magamnak egy szendvicset az egyik közeli étkezőben, és menet közben az utcán, csak úgy a  papír csomagolásból gyűrtem magamba a falatokat.
Nem igazán voltam jó formában, ugyanis a kora reggeli órákban a volt feleségemmel volt találkozóm, ami borzalmasra sikeredett. Nem szívesen látott engem, és a kislányommal sem tudtam találkozni, ami elkeserített. S ha ez nem lett volna elég, akkor még a nyakamon volt egy gyilkossági ügy is, amihez már hetek óta gyűjtöttem a bizonyítékokat és a vallomásokat.
- Mi van veled? Fáradtnak tűnsz - a szobatársam vetette fel a kérdést, miután majdnem neki sétáltam a ruhafogasnak, s bosszankodva próbáltam visszaállítani a helyére a fából faragott eszközt.
- Nincsen semmi, csak egész egyszerűen cs...nek információt szolgáltatni, és ma délelőtt megint teljesen fölöslegesen találkoztam azzal az ipsével. Nagyon nehéz úgy összeállítani a kirakós darabjait, ha abból még jó néhány hiányzik - Sóhajtva telepedtem le az asztalom mögé, és előhalászva a mérgezési ügy aktáit, elkezdtem kiegészíteni azt apró-cseprő dolgokkal.

A külső irodában éppen megbeszélés zajlott, egy hasonló ügy kapcsán, jó néhány kolléga gyűlt össze az egyik asztalnál, mikor fejüket felkapva, egyszerre pillantottak az érkező, tekintélyt sugárzó, már mondhatni nyugalmazott aurorra.
Egyesek csodálkozva figyelték őt, volt akinek vonásaiban a nemtetszés jelei ültek meg, egy fiatal kisasszony azonban háziasszonyként érezve magát, azonnal kislisszolt közülük.
- Egy pillanat... - sietősen tette meg lépéseit a magassarkúban, és alig néhány lépés után nyitott be hozzánk.
- Dem, téged keres egy úr, auror - tette hozzá halkan, majd mosolyogva kisétált.
- Mindjárt érkezik - s azzal a lendülettel visszavetette magát a megbeszélésbe.

Nem igazán vártam vendéget, de mivel a pestseholsei üggyel kapcsolatban kerestek, úgy gondoltam, hogy talán egy másik nyomozó érkezhetett. Felkelve a székemből, ki is sétáltam hozzá.
- Üdv, Demyan Golitsyn, még nem találkoztunk. A pestseholsei üggyel kapcsolatban keres? Csak mert eddig Dermouth Mulder volt a kapcsolattartóm - Egyelőre még bizonytalan voltam a férfi kilétében, ennek ellenére kézfogásra nyújtottam a kezemet.
Szál megtekintése
Demyan Golitsyn
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 10
Összes hsz: 26
Írta: 2017. november 30. 19:53 | Link

Dorián

Kifelé sétálva éppen csak egy pillanat erejéig vettem szemügyre Líviát, aki nőiességével egyébként is kellemes felüdülést nyújtott a sok öltönyös férfi között. Végül célom felé vezettem tekintetem, és meg sem álltam a nálam fél fejjel magasabb alakig.
- Dorián...áh persze, ne haragudjon, hogy elsőre nem ismertem fel, csak az elmúlt időszakban elég sok zűr van itt nálunk. Nyakunkon a belső ellenőrzés, onnan is érkeznek napi szinten új arcok, aztán a nyomozói részlegen is megoszlunk, szóval néha nehéz minden új belépőt szemmel tartani.- Ellágyult mosollyal húztam vissza a kezemet, amint a pasas megemlítette, hogy a taktikaiaktól érkezett. Most már rémlett az, hogy korábban valaki jelezte az érkezését.
- Igen, tudom és ami azt illeti, már én is szeretném, ha végre lenne eredmény, de...beszéljünk inkább egy nyugodtabb helyen - Nem szívesen társalogtam efféle dolgokról a nagyterem közepén, ezért inkább kezemmel az irodám felé mutattam.
- Kérem kövessen, kávét, vizet? - Séta közben érdeklődtem, és ha kért a vendég, akkor az arra kijelölt helyről töltöttem neki egy bögrével.
- Ő itt a kollégám, Monori Barnabás, Barna ő itt Sárközi Dorián a taktikaiktól-belépve azonnal bemutattam egymásnak a két férfit, a kollégám illedelmesen kezet nyújtott, de már el is köszönt, hisz éppen dolga akadt, így sietve hagyta el az irodát.
- Kérem foglaljon helyet Dorián, mondja, miben segíthetem a taktikaiakat azon felül, hogy elmondhatom, folyamatban van a nyomozás? - Nem kedveltem, ha ellenőrizgették vagy sürgették a munkámat, de nem akartam vádolni a velem szemben lévő férfit, hisz ő is csak a munkáját végezte. Ettől függetlenül nagyon is érdekelt, hogy mit akarhat a taktikai csoport.
Szál megtekintése
Magyar Mágiaügyi Minisztérium - Demyan Golitsyn hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek