35. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínekLakások

Oldalak: « 1 2 ... 9 10 [11] 12 13 ... 20 21 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 519
Összes hsz: 1076
Írta: 2016. február 28. 08:26 | Link

Mr. Warren rezidenciája
Egy éjjel

Borzalmas dolog ez a pénz kérdés, ahogy az ingázás is. Svédországba szerencsére ment elég önkéntes, de az állandó embereivel így is meg kell tartania az üléseket, ezért, amikor a kötelessége szólítja, akkor "odautazik" a csodálatos mágikus megoldásokkal, melyektől még mindig felfordul a gyomra, aztán vissza a kastélyba, ott is elintézi a dolgait, sőt, újabban van pár magánrendelése is, melyekre a múltban már hozzá járó emberek kérték fel. A pénz pedig nagy úr. Szó se róla, Dwayne adna neki, fel is ajánlotta, de így is, az új ház felét ő fizette, Minának és Seannak rendszeresen fizet, és ez már így is rengeteg segítség, amit nem is tud meghálálni. Ahhoz, hogy még neki is adjon pénzt, már nem lenne arca.
A munkáját amúgy is szereti, csak ez az ingázás, amivel baja van. Meg a kezdődő náthával, ami a hirtelen időjárás-változás miatt van. Itthon egész kellemes, Svédországban nagyon hideg, szóval sehogy se tesz jót a szervezetének, és ez most estére ki is ütközött. Érzi, ahogy a fejét nyomni kezdi a betegség előszele, amiből holnapra totális leamortizáltság lesz. Semmi másra nem vágyik most, csak, hogy a meleg takaró alá bújhasson, ám előtte össze kéne szednie a fiát, akit az apjára bízott, és aki reméli, hogy még életben van.
Nem kérem, itt nem arról van szó, hogy Dwayne Warren rossz apa lenne, csak felelőtlen. Addig minden vicces és jó, amíg a gyerekkel játszani kell csak, ám onnantól, hogy mondjuk a szükségleteit ellátni, mint etetés és tisztába tevés, megkezdődik a "Zója, Sean a te gyereked is" rész, amikor is anya újra tisztává és jókedvűvé varázsolja a babáját, aki utána megint játszhat apával. Ma viszont a "te gyereked is" rész is határozottan Dwayne része volt. Őszintén szólva fél, hogy mit fog az ajtó mögött találni, mégis, erőt vesz magán és bekopog.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3682
Írta: 2016. március 4. 07:04 | Link

Dr. Mácsai ZójaA kopogásra megrázkódik, előre billen ültében és kinyitja a szemét.
A tévé statikus, szürkéskék fénnyel világítja be a szobát, hullaszínre festve a bútorokat és  hosszúkás, imbolygó árnyakat festve a szemközti falra. A BlueRay lejátszó márkájának logója elhagyatottan pattog a képernyőn.
Öregszik. Ez siklik az agyába nyomban, ahogy, miközben mozdulni próbál, éles fájdalom nyilall a derekába az újabb kanapén ülve töltött órák nyomán. Ugyanezt a feltételezést erősíti meg a tény, hogy legutolsó emlékei szerint a tévé órákkal korábban a Bogyó és Babóca szemkikaparó förmedvényét játszotta, nem pedig olyasféle trancsírozós, igénytelen akciófilmet, amit ő annyira szeret. Harmadrészt pedig a mellkasát egy alvó, puha hajú és meglepően nehéz, alvó fej nyomja.
Így múlik el a világ dicsősége.
A dobozos sört, amit mindeddig a kezében tartott - elvégre gyakorlata van már a tévé előtti, passzív kábulatban - óvatosan tolja arrébb és támassza meg a karfánál. Ennél fokozottabb elővigyázatossággal támassza meg az alvó gyermek hátát, amíg feljebb csúszik. A kanapén szétszórt színes gabonapehely-darabkák recsegve nyomódnak bele az igénytelen kárpitba. Így azonban már eléri a pálcáját, hogy egy hanyag intéssel kinyissa az ajtót. Mert felkelni ő nem fog, nincs az az Isten... na meg persze nem is tudna.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 519
Összes hsz: 1076
Írta: 2016. március 6. 15:05 | Link

Dwayne

Amint kattan a zár, várja, hogy kinyíljon az ajtó, azonban nem történik semmi, így ő nyit be. Csend van, de szerencsére hullaszag nincs, így hát csak halkan beljebb oson, és visszacsukja az ajtót, ráfordítva a kulcsot. A táskáját és a szatyrot lepakolja, majd a cipőjéből is sikeresen és némán kilép. A gyerek nagy valószínűséggel elaludt. Mostanában nagyon rossz alvó, kivéve, ha apa közelében van, mert olyankor mindig beveri a szunyát. Biztosan érzi, hogy ilyenkor biztonságban van. A gondolatra elmosolyodik, miközben lehámozza magáról a kabátot.
Szinte mozdulatlanul emeli fel a szatyrot, és teszi be a konyhába, hogy utána megpróbálja megkeresni élete férfijait. A gyerekszoba üres, így nagy valószínűséggel megint a kanapén vannak. mint egy macska, olyan némán oson a lakásban, és Dwayne talán először a puszira lehet figyelmes tőle, amit a homlokára kap. Szerencsére annyi esze van, hogy a haját felkösse. Tudja, hogy mennyire érzékenyek az emberek arra, ha csiklandozza őket.
- Bocs, hogy késtem.
Suttogja, miután törökülésben helyet foglalt a földön, előttük. Nem kezd most hosszabb magyarázkodásba, mert fél, hogy egyrészt felkel a kicsi, másrészt bealszik a férfi, mert annyira untatja.
- Jól összenyálazott.
Jegyzi meg vigyorogva, a kicsi hátát simogatva. Viszont jó hír, hogy a gyerek egyben van, lélegzik, minden kar és láb a helyén van, és nem úgy néz ki, mint aki maradandó traumatikus élményeket szerzett volna, sőt, valószínűleg ő a világ egyik legboldogabb kisfiúcskája.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3682
Írta: 2016. március 7. 16:14 | Link

Dr. Mácsai ZójaVisszahunyja a szemét, hagyja magát az ébrenlét és az álom határán lebegni, amikor minden olyan békés és megnyugtató. Hallgatja a puha lépteket, a pakolászást, ahogy konzervdobozok koppannak a piszkos pulton. Így, félálomban tökéletes életet hallucinál a hajnali idillbe; a feleségét, ahogy a konyhában matat, a fia pedig vele él.
A feje oldalra billen, ő ismét megrázkódik, azonban a szemét csak akkor nyitja ki, amikor lágy érintést és a nő lélegzetét a homlokán érzi.
   -  Mer' késtél?
Persze, hogy késett. Este nyolc körül kellett volna megjelennie az ajtóban, mosolyogva, mint mindig, majd a megszokott pár mondatos beszélgetésfélét követően összeszednie a fiuk holmiját és elhagyni a tetthelyet. Ő pedig visszaült volna a kanapéra, egy ideig hallgatta volna a hirtelen beállt, idegtépő csöndet, majd rendelt volna valamit és végeredményben ugyanígy a tévé előtt nyomta volna el az álom. Teljesen egyedül.
A gondolat kényelmetlen, feszítő érzést szül a mellkasában. Újfent kikészíti a magány.
   -  És... sietsz?
Meglehet, a tévé kékes fénye festi csak az esdeklő fényt a szemébe, mikor kisvártatva megszólal. Elvégre ő erős, masszív és határozott, semmi szüksége arra, hogy bárki gondoskodjon róla vagy legalább egy időre csöndben leüljön mellé és meghallgassa, ami bántja. Vagy, hogy pusztán együtt létezzenek.
És mégis.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 519
Összes hsz: 1076
Írta: 2016. március 7. 18:52 | Link

Dwayne

- Áh dehogy.
Jegyzi meg kuncogva. Seant nem igazán zavarja a körülötte lévő helyzetváltozás, békésen alszik tovább, ujjacskái közé gyűrve apu pólóját. Valóban ideális ez a mostani helyzet, és valahogy Zója nem is úgy néz ki, mint aki most felkapja a fiát és elzúg vele Bogolyfalvára. Olyan aranyosan alszik, nincs is szíve felkelteni.
- Nem, nem igazán.
Valahogy most jó itt. Jó ülni a földön, nézni a párost, ahogy kényelmesen fekszenek, jó hallgatni a szuszogó gyereket, és valahogy együtt átélni ezt az egészet. Ezekért a pillanatokért tényleg érdemes élni, és olykor hajba kapni a másikkal, mert csak jobban értékeli őket.
- Képzeld, van egy kislány, a szülei lemondtak róla, beadták egy otthonba, mert, hogy dilis. Pedig nem volt vele semmi baj, sokan csodálkoztak is, hogy miért teszik. De a szülei...
Itt a kezét felemelve mutatja az "ittasok" egyezményes mozdulatát. Nem éppen a legszebb történet. Kicsit közelebb kúszik, a fejét a karfára döntve simogatja a fiú kezecskéjét.
- A kislány azért, hogy megvédje magát, mágiát használt. Persze, furcsa dolgokat csinált. Persze, hiszen nem tudja irányítani a dolgot. Most áthozták az itteni árvaházba, de nagyon zavart, próbált elszökni, behívtak hozzá, vele voltam eddig.
Látványos áttörés ugyan nem történt, mindenki azt hiszi, hogy ez a dolog egyik pillanatról a másikra megoldódik, csak mert beraknak a másik mellé egy pszichológust. Pedig ez ennél bonyolultabb. Ma gyöngyöt fűztek, és rajzoltak. Beszélni nem beszél, nem is várta el tőle. Dwayne pedig nem valószínű, hogy feszülten figyel arra, amit mond neki, de azért jól esik elmesélni.
- Milyen napod volt?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3682
Írta: 2016. március 8. 11:35 | Link

Dr. Mácsai ZójaEgykedvűen pillant a képernyőre, az agya peremvidékén felfogja, hogy akár ki is kapcsolhatná, ehelyett azonban tovább nézi a logó monoton pattogását. Zója hangja kellemesen zúg a csöndben, ő hallgatja a mondandóját. AZ arcára apró fintor kúszik.
   -  Milyen balf*sz hagyja el a gyerekét...
A beszéde jobb híján mormogás, főként önmagának. A szemét lesüti a gyermek ökölbe szorult kezére. Lássuk csak, ki is tett ilyesmit mostanában... ó igen, technikailag ő maga. Ám csökött értelmével is felfogja a különbséget aközött, amikor az apa lelép és amikor kézen fogja a gyerekét és átadja egy ápolónak.
Valójában különben egyiket se tudja igazán elítélni.
   -  És... mennyi idős ez a gyerek különben?
A keze lekúszik a fia hátáról, a félig lecsúszott, vonatos babazoknit kezdi el igazgatni. Sean álmában elfordítja az arcát az érintésre, ezzel leginkább a nyálát beletörölve a férfi pólójába.
A kérdésre Dwayne nem válaszol; megvonja a vállát kissé, a kezét óvatosan kinyújtja a nő felé.
   -  Gyere ide.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2016. március 8. 15:07 | Link

Dwayne Warren

Svédországi utazás ide vagy oda, Dwayne-nel azért továbbra is találkoztunk. Noha görény módon friendzone-ba raktam, ami a kapcsolatunk fennállása óta tartó viszonyunkra bizony rányomja a bélyeget, nem lettünk feszültebbek. Kicsit tartottam tőle, hogy egy idő után elmaradoznak a beszélgetéseink és ivászataink, majd végül megszűnnek, ez azonban nem történt meg. Ennek örömére támaszkodom épp a konyhapultnak és a kinti eső és hűvös ellenére jóízűen majszolgatok egy pisztácia fagylaltot. Úgy értem egy doboznyit.
- Napok óta nem tudok rendesen aludni, egyszerűen nem értem, mitől megy még mindig a gépezet - oh, ha esetleg lemaradtatok volna. Megtámadtak nemrég és óvintézkedés címén ideiglenesen átköltöztem Balázshoz. Mielőtt a markotokba nevetnétek közlöm, hogy utálom azt a pasast, annyira se hús, se hal. Folyton csak szigorúan néz, meg követi a szabályokat, Mr. Tökéletes Auror. Siralmasan unalmasak a napjaim, amiket még a jól sikerült Edictum cikkek sem dobnak fel kifejezetten. Oké, rendes tőle, hogy befogadott, nem lett volna kötelessége, de annyira nyilvánvaló, hogy nem kedvel, hogy az már bűnnek számít. Ha valamiféle emberi reakciót akarok kicsikarni belőle, rendszeresen vélamosollyal kell próbálkoznom. Na már most, itt van előttem ez a megtermett férfiember, Dwayne. Csak találkozik a tekintetünk és olyan feszültség keletkezik, ami egész Budapest áramellátását tudná biztosítani. Igen, ezt hiányolom. Meg azt, hogy el tudjuk egymást viselni. Mindegy, hagyjuk is az egészet a fenébe.
- Mi a helyzet a fiaddal? Rég láttam már Seant.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3682
Írta: 2016. március 8. 15:24 | Link

Egerszegi Nina ViktóriaSzipog egy keveset, felnyúl a feje melletti konyhaszekrénybe egy maszatos sótartóért, majd a tartalmának egy részét a tojásmasszába szórja. Ninának lényegében háttal állva, gyanúsan hosszú ideje babrál a félkész rántottával, nem szól, mindössze a kunyha pulton hagyott sörért nyúl néha vagy magában dünnyög valamit. Semmi bajom, csak fáradt vagyok, adta magyarázatul jó fél órával korábban, amikor a nő megérkezett hozzá. Elvégre nem hazudott: tényleg nem alszik egy ideje.
Más kérdés, hogy miért.
   -  U-hummm...
Ismét csak mormog, a villa és az ujjai segítségével egy tojáshéj- darabkát horgászik a masszából, a kezét a kinyúlt, sötétszürke pólóba törli, amit visel. A serpenyőt továbblöki a tűzhelyre, hátrapillant Ninára.
   -  Tegnap itt volt nálam. Gondoltam rá, hogy áthívlak, de asszem el voltál foglalva Balázzsal.
Ba-dumm-tsss. Félvállról jegyzi meg, amíg lángot gyújt a tűzhelyen, de a puszta hanghordozása már egyértelművé teszi, amit gondol.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2016. március 8. 15:33 | Link

Dwayne Warren

Dwayne szűkszavúsága gyanús. Nem tud a támadásról, arról, hogy Balázsnál lakom, de az örökbefogadásról sem. Őszintén szólva egyikről sem szóltam neki, mert úgy gondoltam, jobb, ha megkímélem ezektől az információktól. Meg ugye jöhettem volna hozzá is ideiglenesen, de nem szerettem volna bonyodalmat ebből.
Már épp feladnám a próbálkozást, mikor odaszúrja azt a bizonyos megjegyzést. Egyetlen pillanat alatt szökik magasba a szemöldököm és nem kell hozzá legilimentornak lennem, hogy tudjam, Dwayne már ismeri az ügy egyik aspektusát. Beharapom alsó ajkam, mert nem lehet nem érezni azt a tömény, nem is tudom, minek nevezzem ezt... Szemrehányás? Féltékenység? Undor? Rosszindulat? Inkább sértettség. Bár tudom, hogy nem elsősorban nekem szól, azért célba ér.
- Nem tudom mire gondolsz egészen pontosan. Balázsnál mindössze alszom, mindenféle előzmény és következmény nélkül. Áthívhattál volna - azt már nem teszem hozzá, hogy ahelyett, hogy bedurcizik, esetleg kérdezhetne és válaszolnék. Vagy ezt nekem kellett volna mondanom? Teljesen mindegy. Viszont, ami fontosabb kérdés: tudja-e, hogy miért lakom Balázsnál? Persze nem. Remek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3682
Írta: 2016. március 8. 15:50 | Link

Egerszegi Nina ViktóriaTúl van már azon, hogy lepleznie kelljen a gondolatait. Nina pontosan tudja, hogy mit érez iránta - történetesen, hogy elvakultan szerelmes belé - és azt is, mennyire agresszívan féltékeny típus. Még ha nyilvánvalóan ehhez semmi joga sincs. Nina ugyanis - ennek okairól és morális következményeiről pedig fölösleges lenne hosszú vitát kezdeni - láthatóan élvezetét az állandó vergődésben és ott tartja, ahol egy férfi se szeretne lenni: a zsebében.
A tojás sercegni kezd a serpenyőben, ő visszafordul felé, egy fakanalat ragad a szárítóból, azzal kezdi el kavargatásnak nem nevezhető, idióta mozdulatokkal bökdösni a masszát.
   -  De... miért?
Ó nem, a hangja egyáltalán nem szemrehányó vagy bántó, annál sokkal rosszabb: csalódott. Nina azon kevesek egyike, akinek bőven van alkalma megismerni Dwayne egy rejtettebb, kevésbé magabiztos oldalát. Történetesen azt, amelyik rosszul van és kiborul a magánynak még a gondolatától is.
Persze felkészülhetett volna rá, hogy Nina hamarosan talál magának valakit, ami részéről azzal jár, hogy elveszíti az életéből. De mégis... ennyire hamar?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2016. március 8. 16:01 | Link

Dwayne Warren

Nem tudom figyelmen kívül hagyni Dwayne főzési technikáját. Abból a valamiből csoda, ha normális rántotta lesz. Sóhajtva teszem le a fagylaltot és odasétálok, majd megsimítva a kezét finoman elkérem tőle, szavak nélkül a fakanalat, hogy én folytassam. A hangja egyenesen apró, fonnyadt, szerencsétlen citrommá facsarja a szívemet, de talán pont ezért nézek egyenesen rá.
- Megtámadtak pár nappal ezelőtt és nem maradhattam otthon. Valamilyen ideiglenes és gyors megoldás kellett, így kerültem Balázshoz - megvárom, hogy a férfi rám nézzen, mert azt akarom, hogy lássa: nem hazudok. Ha ez megvolt, egy kis időre ismét a rántottára fordítom a figyelmem, de csak addig, míg elkészül. Mindeközben egy pillanatra megállva előkapok egy tányért, hogy abból egyen majd Dwayne. Csak egy kis illem, semmi más.
- Nem akartam elmondani, mert mire megtudod, addigra már nem is lesz aktuális - megvonom a vállam. Annyira lényegtelen, hogy mi történt, azóta nem látták azt a fickót, én sem emlékszem már pontosan rá, csak szeretném végleg elfelejteni. Ha baj lenne, már megkeresett volna, nem az lett volna a gátja, hogy elköltöztem.
A rántotta elkészül, én pedig átszedem gyorsan az elővett tányérra. Fogalmam sincs, hogy mennyi kenyeret kér hozzá Dwayne, vagy bármi egyéb, így ezt már rá bízom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3682
Írta: 2016. március 8. 16:14 | Link

Egerszegi Nina ViktóriaNina mellé lép, ő dacosan húzza fel a vállát, először még jobban rá is szorít a fakanálra, amikor a nő a kezéhez ér - végül mégis hagyja, hogy átvegye tőle a feladatot. Egy aprót lép oldalra, az ajkát rágcsálja, hosszúnak tűnő idő múltán és vonakodva emeli a tekintetét a nőre.
Amit pedig mond az egy tollvonással felülírja az érzéseit.
   -  Miva'?
Egy esetlen morranás a kérdés, jóval mélyebben és fenyegetőbben, mint korábban. Farkasszemet néz Ninával, mindaddig, amíg ő visszafordul a rántotta felé, ő maga azonban még aztán sem mozdul meg nyomban. A szeme kissé összeszűkül, az állkapcsa megfeszül a felismerésben:
Nina már meg sem bízik benne.
A balját a konyhapultra ejti, szaporán pislogva süti le a szemét a koszos tányérokra.
   -  És miért nem szóltál róla? - kérdi kisvártatva. A rántotta illatától étvágytalan hányingere támad - Szerinted nálam nem lennél biztonságban?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2016. március 8. 19:17 | Link

Dwayne Warren

Imádom a Dwayne-nel való csatáimat. Se. Tudom, hogy már csak dacból se akarja elfogadni a segítségemet, de ha én egyszer valamit eltervezek, akkor az úgy is lesz, igazán tudhatná. Nem lep meg hát, mikor végre enged.
- Megtámadtak, de kutya bajom, felesleges felfújni - vállat vonok és elfordítom a tekintetemet. Valójában azért még mindig ott egy hatalmas folt a combomon, csak már halványodik. A szivárvány összes színét megjárta, plusz a tenyeremen - ha az ember jó megfigyelő - még láthatja a horzsolás nyomait. Csak hát nem úgy sétálgatok az utcán, hogy mindenkinek mutogatom, na.
A vádló kérdésekre hirtelen nem tudom, mit felelhetnék. Összepréselem ajkaimat, amíg igyekszem valami elfogadhatót kinyögni. Nincs könnyű dolgom.
- Mert nem volt fontos, túl vagyok rajta - kínosan mosolyogva pillantok a férfira, aztán inkább a mosatlan felé fordítom tekintetemet. - Ott álltunk az utca kellős közepén és döntenem kellett, hogy most merre. Csak igent mondtam, mert az volt a legegyszerűbb - ez persze nem indok arra, miért nem költöztem azóta Dwayne-hez. Viszont, ha már őszinteség, akkor... Akkor ideje lenne még egy dolgot bevallani neki. Ami sokkal fontosabb annál, minthogy valaki összetévesztett valakivel és megtámadott.
- Az a helyzet, hogy van még valami...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 519
Összes hsz: 1076
Írta: 2016. március 8. 21:23 | Link

Dwayne

- Nem tudom, nagyon furcsa a kettő.
Ő maga nem veszi ennyire egy véka alá azt, hogy a kislányt átadták a ápolóknak, hogy lehet innentől foglalkozni vele. Náluk az első esetben sok minden közrejátszott, a koruk, majd később Zója nagyapja, ám Dwayne nem hagyta volna el a gyerekét, egyszerűen tudja, hiszen Seannal is olyan jól elvan.
- Öt...lassan hat. Ő is meg van ijedve, és össze van zavarodva.
Ezt az egyet sosem tudta megérteni. Nem érti, hogy miért hagyják el a szülők a gyerekeiket, vagy miért keverik bele olyanba, amiről tudják, hogy bajt fog neki okozni? Egy szülőnek az lenne a dolga, hogy védelmezze a gyerekét, főleg ilyen fiatal korban. Mégsem így történik, és ez mostanra a gyakoribb eset, hiszen ha csak végignéz azok aktáin, akik az iskolában állandó vendégei, akkor már kellőképpen megbotránkozik és hitetlenkedik.
- Hm?
Egy pillanatra értetlenül pillant a férfi kinyújtott kezére, ám mielőtt felfogná, már cselekszik is, és megfogja azt. Felkelve áttelepedik a kanapéra, vigyázva, hogy Sean ne kelljen fel.
- Talán maradhatnánk éjszakára.
Valahogy nem akaródzik menni, egyrészt késő van, másrészt hideg, harmadrészt pedig nincs szíve elválasztani egymástól apát és fiát. Ez a kép az talán, amire mindig is vágyott, ez az egyszerű és tökéletes kis nyugalom.
- Már ha nem bánod.
Kezdhetne hosszú magyarázatba, hogy miért is célszerűbb, ha maradnak, de a lényeg az valószínűleg, hogy Sean reggel sikkantva nevet majd, amikor újra apával játszhat. Érti ő, hogy több idő kell a két félnek egymásból.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3682
Írta: 2016. március 9. 10:22 | Link

Egerszegi Nina ViktóriaKihúzza a fiókot, majd lévén, hogy majdnem teljesen üres, vissza is löki, közelebb lép a mosatlanokhoz és egy koszos villát keres a kupacban. A hideg víz alá tartja, a kelleténél látványosan hosszabb ideig, kihasználva az alkalmat, hogy ne kelljen a nőre néznie. Végül a vizes kezét ismét a pólójába törli.
   -  Felesleges felfújni, tényleg - hadarva vág vissza, lendületesen emeli meg a tányérját és azzal együtt hagyja el a konyhasarkot, sétál tovább a nappali felé - Elvégre tényleg teljesen felesleges szólnod nekem róla, hisz' miért is bíznál meg bennem, sokkal egyszerűbb a Balázshoz költözni. Ki a p*csöm egyáltalán az a Balázs? Még a minisztériumban se láttam.
A végét leginkább csak dünnyögi, ahogy ledobja magát a virágmintás kanapéra a kikapcsolt tévé mellé. Meg sem próbálja leplezni gyerekes, ajtócsapkodó sértettségét, elvégre a tény egyet jelent az elvitathatatlannal: a védelmező erő státuszát orvul elragadták tőle.
Ez pedig a férfiúi önbecsülése kis lábujjára lép.
   -  Ne kímélj.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2016. március 9. 10:36 | Link

Dwayne Warren

Nem tudom nem érezni a férfiból áradó sértettséget és dühöt, a szavai pedig egyenesen arcon csapnak. Még szerencse, hogy csak a szavai. Erre a gondolatra beharapom alsó ajkam és elhessegetem azt a régi emléket, inkább csak figyelem, ahogy Dwayne dünnyögve elvonul a nappaliba.
Előkapom a pálcámat és annak segítségével mosom el az edényeket, hogy legközelebb ne egy mocsokmedencéből kelljen előhalásznia valamit, amivel ehet. Oké, hogy férfi, meg Dwayne "Bőszauror" Warren, de adhatna magára, vagyis inkább a lakására ennyit. Annyira látszik, hogy nem él vele nő, hogy ez hihetetlen. És igen, vissza is érkezünk az alapgondolathoz. Ha én nem teszem friendzone-ba, lehet, hogy rendet tartanék. Vagy azért tartana, hogy rendet tartsak? Túl sok kérdőjel.
- Ez nem arról szól, hogy megbízom-e benned - hirtelen csattanok fel, mert utálom, hogy most mártír szerepbe bújva puffog magában. Nem ezért jöttem át. - Valamikor este tíz után történt az egész, tiszta szerencse, hogy Balázs ott járt, különben meg is ölhettek volna, szerinted mennyire akartam egyáltalán elköltözni? Ráadásul Balázs egy karót nyelt s*ggfej, úgyhogy nekem sem öröm - fújtatok egyet, miközben beletúrok hajamba. Szeretném azt mondani, hogy túlreagálom, de mégsem érzem úgy. Egyszerűen csak minden lehetne úgy, mint azelőtt... Plusz, ha már nem kell kímélnem Dwayne-t, akkor ledobom a második bombát. Vagy ez a harmadik? Ki számolja?
- Egyébként sem mehettem túl messze a kastélytól, éppen örökbefogadási procedúra zajlik.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3682
Írta: 2016. március 9. 10:48 | Link

Egerszegi Nina ViktóriaBeletúr az ételbe, étvágytalanul vesz egy villányit a szájába. Akkor néz csak föl Ninára, amikor az elfordul, hogy az edényekkel foglalkozzon, majd nyomban le is süti a szemét, amikor ismét felé pillant. A nő társaságában kiszolgáltatottnak érzi magát: kijátszotta előtte a lapjait, a nyomorult némber játszadozik vele, ő pedig hagyja. Ha bárki a szemére vetné, hogy újfent egy nő kézitáskájában tartja a tökeit, bizonyára arcon szúrná az illetőt. Pedig a megállapítás nem áll messze a valóságtól...
A magyarázatra csak megforgatja a szemét. Blablabla. Tovább kotorássza az ételt, hallgatja, amit Nina mond, különösen figyelve rá, hogy csak azokat az információkat fogja fel, ami tényleg érdekli.
   -  Na ne csessz...
Leereszti a villáját, megütközve néz fel ismét.
   -  Minek? Miért? Gyereket akarsz? De hát...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2016. március 9. 11:26 | Link

Dwayne Warren

Nem érdekel, hogy Dwayne mit gondol, puffogjon csak. Belefáradtam abba, hogy mindig a kedvére tegyek. Ezt így nem csinálhatom, mert akkor megsértődik, azt amúgy sem, mert hogy képzelem? Amíg nem ad rá engedélyt, addig levegőt vennem is csak módjával szabad, nem?
Idegesen pillantok a férfira és igyekszem magamban legalább tízig elszámolni, de azt sem bánom, ha az a tíz száz lesz. Végül csak kinyögöm az utolsó hírt, amivel szolgálhatok a mai nap folyamán. Gyanítom, hogy ezek közül egy is bőven elég lett volna. Egy apró mosollyal az ajkamon fonom karba kezeimet mellkasom előtt és nekidőlök a konyhapultnak, amíg Dwayne feldolgozza az információkat. Oké, ezt viszont határozottan élvezem.
- Azt hiszem, neked se nagyon beszéltem róla, de lehet hogy mondtam. Egy ideig úgy tudtam, hogy meddő vagyok - ezután tartok egy kis szünetet, mert még nekem is kínos visszaemlékeznem arra az időszakra. Annyira fájt, annyira rosszul éreztem magam miatta... De nem igaz, már minden rendben. - Aztán kiderült, hogy nem, ez pedig többek között egy elég fontos lépcsője volt a dolognak. Az egyik diákot ki akarják rakni otthonról az utcára, bármit, csak náluk ne legyen. Úgy döntöttem, hogy nem hagyom - azt már nem teszem hozzá, hogy apám hozta fel a dolgot, minden bizonnyal azt remélve, hogy én majd cselekszem és hát... Végül így is lett. Nem várom el, hogy megértse, mert minden bizonnyal nem fogja. De tekintettel a férfiakra, akikkel körül vagyok véve, talán nyolcvan évesen lesz esélyem egy gyerekre, de akkor meg már mindegy lesz. Plusz ezzel segíthetek valakin, nekem nem kellett több.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3682
Írta: 2016. március 9. 14:42 | Link

Egerszegi Nina ViktóriaEgyszerre több, dacos érzelmet mozdít meg benne a kijelentés. Természetesen ugyanis, ha egy gyermek örökbefogadására gondol nem egy kamasz korú srácot, hanem egy újszülöttet képzel maga elé - egy totálisan idegen kölyköt, amit Nina valami totálisan irreális okból magához fog venni. Akkor pedig, akárhogy tetszik, a nő - de hát szinte még kislány - anya lesz. Az anyja egy idegesítő kis pondrónak, ami messze túl sok időt vesz el a szabadidejéből, kisajátítja magának és a vérét szívja majd, mint a pióca.
Dwayne Warren mindig különösen viszonyult az idegen gyerekekhez. Bármelyikhez, amelyik nem az övé.
   -  Várj.
Felemeli a tenyerét, mintha időt kérne, hogy feldolgozza a hallottakat. A síró csecsemő nem is csecsemő, hanem egy...
   -  Egy kamaszt akarsz örökbe fogadni? De... egyáltalán legális ez?
Hiába rejtegetné: a jéghideg undor fintora rendezi át a vonásait, felülírva a korábbi féltékeny, pánikkal vegyes megütközést. Azon különös perverziók jutnak eszébe, amiknek még a puszta említésébe is bármelyik éjjeli pillangó belepirulna.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2016. március 9. 14:43 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3682
Írta: 2016. március 9. 15:35 | Link

Dr. Mácsai ZójaA nő kisvártatva elfogadja a kezét, ő felhúzza maga mellé a kanapéra. Egészen idilli ez így a nappali melegében, könnyen el tudna aludni és folytatni az álmát egy elképzelt, szebb életről. De valójában már rég kinőtt az ábrándozásból.
Az elhagyott gyermek képe egy ideig még az agyában él, majd elillan onnan. Nem nő, így őt nem homályosítja el a szentimentális elképzelés az elanyátlanodott ötévesről, aki minden éjjel magányosan sírja álomba magát. Tudja, hogy bizonyára a kölyöknek is sokkal jobb így, hogy az alkoholista szülők lemondtak róla. Az állam majd gondoskodik a többiről.
   -  Ahogy szeretnéd - ad nyomban kitérő választ, mert olyan nincs, hogy Dwayne bármikor egyetlen körben kimondja, amit gondol. Ám hamarosan alig észrevehetően lesüti a szemét - Az nem lenne rossz.
A fiát feljebb csúsztatja az ölében, majd némi rákészülést követően felkel vele a kanapéról. A gyermek feje az apja vállára hanyatlik, ám meg se moccan a helyzetének változtatására, így Dwayne megkockáztatja, hogy mikor visszafordul a nő felé, a fojtott suttogás helyett közel beszédhangon szólal meg.
   -  Már ha nem vár otthon senki.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 519
Összes hsz: 1076
Írta: 2016. március 9. 20:38 | Link

Dwayne

Dwayne ilyenkor egész aranyos. Hiába beszél halkabban, Zója tökéletesen hallja, amit mond. Tudja, hogy erre vágyik. Arra már nem, hogy egyedül nevelje Seant, de arra igen, hogy egyre több és több időt tölthessen vele. Minával is hasonló volt a dolog, csak a lány addigra már önellátó volt, szemben a kissráccal, aki igencsak rászorul még az anyjára.
Halvány mosoly kúszik az arcára, valójában egész kellemes így a kanapén, azonban sejti, hogy ha már így felajánlotta, akkor Dwayne élni is fog a lehetőséggel és az itteni szobában fekteti le Seant. Vagyis hamarosan fel fog kelni, mielőtt még meggondolja magát, így, amikor valóban megtörténik, már meg sem lepődik. Vannak ilyen apróságok, amiket már előre meg tud mondani.
- Nem vár haza senki.
Feleli nyugodtan, és valóban, amióta Mina a múltkor lelépett Seannal, azóta a randizás vagy egyáltalán a férfi nem tagjai iránti érdeklődés lekerült a napirendjéről.
- Segítek.
Felkel ő is, egyszerűbb úgy, ha ketten csinálják, és amúgy sem volt ma még sokat a fiával. Hiányzott neki, hogy megérinthesse, hogy érezze az illatát, és most ezt szeretné bepótolni.
- Apropó gyereknevelés.
Ha már úgyis ki van ütve a kissrác, nem fogja különösebben zavarni, hogy a szülei lefektetés közben beszélnek mellette.
- Jobb ha tőlem tudod, hogy a lányodnak udvarlója van, vagy udvarlói, erre még nem sikerült rájönnöm.
Mind a két fiú nagyon gyanús, és biztos, hogy az egyik nem csak barátkozik vele, kérdéses, hogy a másik mit tesz, de arra még nem jött rá pontosan.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3682
Írta: 2016. március 10. 16:29 | Link

Dr. Mácsai ZójaCsak hátrapillant a nőre a gyermek alvó feje fölött, egy hümmögéssel nyugtázza, hogy ő is felkel és bizonyára követni fogja. A nappaliból szűk folyosó, onnan pár lépésre nyílik az a félszoba, amit annak idején Minának rendezett be. Az évek során a lánya kacatjain túl a berendezés mindössze egy rácsos ággyal egészült ki, közvetlenül az ajtó mellett. A fölötte lógó, kék holdat formázó lámpa magától kigyullad a közeledtére, derengő fénnyel világítva be az apró szobácskát. A szőnyegpadlón Sean játékai, törött zsírkréták és egyéb, a fiókokból kilopott vackok és válogatott szemét hever.
Óvatosan fekteti el az alvó gyereket az ágy matracán, a baljával a rácson megtámaszkodva egy állatmintás polártakarót terít rá.
   -  Melyik? A Noel vagy más?
Tud dolgokat. Inkább sejt. Tény, Minával sosem beszélt a szerelmi ügyeiről és ezt soha nem is tervezi, de nem vak és nem is idióta. Noellel pedig szinte napi kapcsolatban áll, bár ez utóbbiról még sosem volt ideje és alkalma hosszabban elgondolkodni. Fia helyett fia - mondhatná, ha képes lenne efféle szentimentális baromságokra. Ehelyett Noel számára olyan, mintha egy közeli, de mégsem túl közeli rokona lenne.
Az, hogy feltételezhetően a lányát környékezi? C'est la vie. Nem félti egyiket se.
   -  Benne van a korban. Csinos, fiatal nagymama leszel. Na gyere - érinti meg a nő vállát könnyedén elhaladva, hogy kilépjen a gyerekszobából.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2016. március 10. 16:59 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 519
Összes hsz: 1076
Írta: 2016. március 12. 22:24 | Link

Dwayne

- Noel is, Dorian is. Green.
Egy kicsit meglep, hogy ilyen lazán ráhibáz a dologra. Bár lehet, hogy nem is annyira hibázott, mint inkább tudta. Egy fél pillanatig még az a szörnyű rémkép is megelevenedik előtte, hogy Mina esetleg élete eseményeiből már a szerelmi részt is inkább az apjával beszélni meg. Nem kellene önzőnek lennie, mégis irigykedik, de csak egy pillanatig. Csak túlreagálja. Egészen biztos.
- Fogd be.
Ez nem olyan jó vicc, de azért mégis elvigyorodik. Nem, nagyon nem szeretne nagymama lenni, bár jelenleg bármelyik fiút szívesen látná ténylegesen a lánya mellett, ami talán más szülőket megbotránkoztat, de csak mert nem ismerik a fiúkat a felszín alatt.
- Gyere nagypapi, vacsorázzunk.
A karjába karol, és ellentmondást nem tűrően húzza a konyha felé. Hozott ám neki rendes, étterminek mondott vacsorát pár utcányiról, de hát az mostanra már teljesen kihűlt, és hozott magának is, bár úgy tervezte alapból, hogy otthon eszi majd meg, miután Seant visszaalktatta harmadszor is, de jobb a békesség, és tudja, hogy ezzel a lépéssel kiérdemelt szépen a képzeletbeli piros pontot.
- Minden rendben volt?
Érdeklődik, miközben tányérokat vesz elő, és arra halmozza az ételt. Szereti, hogy Dwayne muglimódra él itt, mivel ő maga is inkább bűbájmentes ember, valószínűleg a középszerű mágikus képességeit nem találta megfelelőnek ahhoz, ahol tartani szeretett volna, de hát ez a végével jár. Eddig elég feszült volt, viszont most, hogy végre itt van, látta, hogy a gyereke tökéletesen egyben van, most már minden teljesen rendben van, sőt, mintha most először a mai nap folyamán elkezdene fáradtságot is érezni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2016. március 15. 14:02 | Link

Dwayne Warren

Talán tényleg valamelyest vad elképzelés örökbe fogadni egy kamasz gyermeket, de... De miért is ne? Sem a törvény, sem semmi más nem lehet akadálya a dolognak. Épp ezért valahol mélyen szórakoztat Dwayne reakciója. Sejtem, hogy felajánlotta volna szerény személyét és szolgálatait, ha valóban kisbabára vágyom, erre azonban nincs semmi szükségem.
- Dwayne, nem feleségül megyek hozzá, örökbe fogadom. Továbbra is a kastélyban fog élni, minden ugyanolyan lesz, azt leszámítva, hogy én gondoskodom róla. Egyébként gondolkodtam azon is, hogy a nevelőszülő kényelmesebb státusz, de sokkal szigorúbbak a feltételei, ha hiszed, ha nem - vállat vonok, majd ellököm magam a pulttól, hogy az ajtófélfához és a férfihoz közelebb lépjek. Megtámaszkodom vállammal és felvont szemöldökkel figyelem az aurort. Ejj, mennyi bajom van vele is.
- Nos, azt hiszem mára épp eléggé sokkoltalak - már majdnem biccentek is magamnak, amolyan elismerésül, csak aztán úgy döntök, nincs ebben sem elismerni való. Kicsit egyébként tartok Dwayne-től és a véleményétől. Mi van, ha ezek után végleg kidob a barátságunkból? Hát igen...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3682
Írta: 2016. március 15. 21:44 | Link

Egerszegi Nina ViktóriaA szája kissé elnyílik. A rántotta már egyáltalán nem tűnik étvágygerjesztőnek, így a tányért egyszerűen leteszi maga mellé a kanapéra. Az arca a fintorból ismét tehetetlen értetlenségbe, abba az üres kifejezéstelenségbe vált, amivel az újszülött gyermek bámul a világra. Majdhogynem hallani, amint a receptorok feldolgozzák a hallottakat.
   -  De hát...
Ezt ismétli meg, a szeme a nőét kutatja, mintha először látná.
   -  Hát te tudod.
Kiengedi a benntartott levegőt, lesüti a szemét, a tányért visszahúzza az ölébe. Ezzel pedig végérvényesen kinyilatkoztatta azt, amit Nina helyzetéről és úgy en block az életéről gondol: semmit. Ez pedig furcsa... és emellett meglepően felszabadító érzés is. Kissé megrántja, megmozgatja a vállát, a tekintetét a rántottán fixálja.
Nina úgy teszi tökre az életét és gallyra a fiatalságát, ahogy akarja. Ezekről azonban, úgy tesz, érdemesebb mélyen hallgatnia. Kezdi unni a felesleges szájtépést.
   -  Ó nem, nem... nem sokkol, csak furcsa. De tök oké. Meg minden.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Egerszegi Nina Viktória
INAKTÍV


félvéla legilimentor
offline
RPG hsz: 602
Összes hsz: 3841
Írta: 2016. április 6. 22:54 | Link

Dwayne Warren

Dwayne reakciója valami olyasmiről árulkodik, amit nem vagyok hajlandó tudomásul venni. Valójában kifejezetten idegesít minden egyes semmitmondó mondat, amely elhagyja a száját. Leginkább az zavar, hogy ismerem és tudom, hogy nem mondja ki, ami benne van. Baromira nem ott tart, hogy "tök oké", hanem egészen másmerre vándorolnak el fejében a szétszórt gondolatok.
- Hogyne - bólintok egyet és úgy döntök, törvény és harag ide vagy oda, megteszem, ami jól esik. Elmémet teljesen kiürítem, legalábbis nagyon igyekszem. Addig koncentrálok, mígnem teljes ürességet érzek és jó időre bedobozolom a gondolataimat. Aztán pedig képzett legilimentorként nem habozok túl sokáig: behatolok Dwayne elméjébe. Tudom, hogy ez nem etikus és talán illene erről beszélnem vele, de pont nem érdekel, hogy ez az ő lelkét hogy és mennyiben nyomja. Ha nem beszél, akkor kiderítem másképp, amit akarok. Megtanulhatná már végre, hogyha kettőnkről van szó, akkor hajlamos vagyok elég messzire elmenni, pontosabban addig, amíg nem szégyellek. És hát... Dwayne "Marhatitokzatosvagyok" Warren, valóban. Olyannyira, hogy nem hagysz nekem más lehetőséget.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Warren Mina
INAKTÍV


CsöppWarren | Kávéslány
offline
RPG hsz: 470
Összes hsz: 963
Írta: 2016. április 20. 21:11 | Link

Apukám, öcsikém

Idilli kora este, ahogy a kanapén elnyúlva, egy kinyúlt, régi, de a földön csúszásra tökéletesen alkalmas mackóban feszítve olvasok valami női magazint, amit csak azért vettem meg, mert már nagyon gyanúsan méregetett az eladónő. Csak valami olyat kerestem, amit alkalmas arra, hogy a nem pattanásaimat már az előtt eltávolítsa, hogy pattanások lennének. Ezek a zavaró kis kezdeti pici búbok. Mert bizony, a halálom a sok pici búb, amiből egy nap pattanás lesz, de addig ott virít a fejemen. Ezt kerestem csak, de ezt egyetlen újság sem hirdette címoldalon, és ebben sincs benne. Viszont vannak mugli sztárok meg "mennyire illetek össze" kvízek. Először csak furcsán méregettem az újságot, most meg azon kapom magam, hogy olyanokkal, akik eszembe jutnak, töltögetem ki a kérdőívet. Bár egyáltalán nem érdekel úgy, de például már tudom, hogy Ricsivel közöttünk nem lehet hosszútávú kapcsolat, mi inkább csak barátok vagyunk, akik el akarják hinni, hogy nem azok. Ez mondjuk félig oké is, de például, ha ez a teszt valóban jó lenne, biztos, hogy nem hozott volna össze Várrfyval. Nekem ő túl majom, nem is értem, hogy miért is jöhetett ki az, hogy ő nekem az álompasi. Ha viszont ő az, na akkor ezer örömmel maradok egyedül. És vannak benne olyan témák is, ami a mugli lányoknak, meg úgy a lányknak általában tök természetes, én viszont totál vörös leszek tőlük, mégis érdekel, de persze nem feltétlenül úgy, hogy az apám és az öcsém a szőnyegen játszanak mellettem.
- Apa...
Nézem, ahogy valami megmagyarázhatatlan valamit épít nagy fakockákból, és amikor valami nem tetszik, akkor Sean el is hajítja azt az elemet, anélkül, hogy bárki zavartatná magát.
- Téged nem zavarnak ezek a felügyelők?
Azt nem akarom neki elmondani, hogy én szabályosan rettegek tőlük. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de komolyan nagyon félek tőlük. Magam miatt nincs rá okom, de minél tovább vannak itt, annál jobban előjön bennem az az érzés, hogy nem akarnak jót.
- Mi van, ha kitalálják, hogy olyanok nem lehetnek itt, akik nem teljesen emberek? Akkor elszakítanak majd minket tőled?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3682
Írta: 2016. április 21. 14:46 | Link

Warren Mina & SeanAz, hogy játszanak, nyilván enyhe, de megengedhető túlzás. Elvitathatatlan, ahogy a fia kognitív képességei fejlődnek, ő úgy mutat egyre gyarapodó érdeklődést irányába - ám az építőkockákat még így is viszonylag hamar megunja. Az állandóan maszatos kezek gazdáját azonban nem érdekli, hogy az apja aktívan részt vesz-e a tevékenységben, vagy ahogy most, cigaretta után kutat a farmerja zsebében és komótosan rágyújt. Ezáltal megtörhetetlen és örök a béke apa és fia között.
   -  Dehogynem zavarnak. Annyira hiányoztak, mint egy dárda a seg...
Az arca elé kapja az alkarját, így védve ki, hogy Sean orrnyergen vágja a fa kockával, ami épp felborította apró idegrendszere lobbanékony bioritmusát. A kocka így a kanapéra pottyan, aminek a hátát veti, ő szótlanul nyúl utána és löki vissza a szőnyegen a gyereknek. A másik kezével lepöcköli a hamut az üres tányérba, amiben fél órája még mikrózott pizza volt.
Az arca épp, hogy egy árnyalatnyit sötétedik. Mina ismeri, tudhatja, hogy az, hogy nem felel azonnal nem jelenti, hogy nem fogta fel a kérdését és annak minden rejtett tartalmát. A szeme hosszasan időzik a lányon, egyet pislog hosszan, halkan és rekedten szólal meg.
   -  Ha eljön a holokauszt, akkor elmegyünk innen. Mindannyian.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Warren Mina
INAKTÍV


CsöppWarren | Kávéslány
offline
RPG hsz: 470
Összes hsz: 963
Írta: 2016. április 24. 09:36 | Link

Apukám, öcsikém

Ha eljön a holokauszt, akkor elmegyünk innen. Mindannyian.
Ez a mondat határozottan megnyugtató, olyan szempontból, hogy a mindannyiba anya is beletartozik. Igen, az lesz a legjobb, ha amikor már elkezd itt nagyobb baj lenni, akkor szépen fogjuk magunkat, és odébb állunk. Igazából ezt évekkel ezelőtt meg kellett volna tenni, amikor apu és Léna szakítottak, és szépen anyuval kezdett megint közelebbi ismeretséget kötni. Akkor kellett volna azt mondani, hogy kezdjük újra, egy új helyen. Nem is tiltakoztam volna. De amilyen az én formám, nekik ez egyszerűen nem működik csak így.
- Mehetnénk arra a környékre, ahol a nagyiék laknak.
Vetem fel elmélkedve. Szinte már látom is magam előtt, ahogy nekünk is lenne egy házunk, nagy telekkel. Lehetnének állatok, erdő, messze mindentől, ami zavaró. Persze nem biztos, hogy a nagyiék örülnének anyának, de miattunk csak megbékélnének vele, elvégre ő az unokáik anyja, szóval csak elnézik neki azt az apróságot, hogy véle volt az anyja. Aki nem mellesleg itt néz szembe velem egy parfümöt tartva a kezében. Porcelán fehér bőr, szőke haj, vakító kék szemek. Ha nem láttam volna anya arcát megfeszülni, amikor megmutattam neki a nőt, aki szerintem plasztikáztatja magát, azért ilyen fiatalos, akkor nem is tudtam volna, hogy ő a nagymamám. Percek óta nézem őt, nem csoda, hogy keresett modell, hiszen szinte megigéz a lapon keresztül is, hogy vegyem meg a kezében tartott, méregdrága árucikket. Végül mégis ráveszem magam a lapozásra, és sóhajtva fordulok megint a szőnyegen tartózkodók felé.
- Miért vannak itt tulajdonképpen? Merki bá azt mondta, hogy "kellemetlen incidensek" miatt.
A kellemetlen incidensek résznél elengedve az újságot macskakörmöket rajzolok az ujjaimmal a levegőbe.
- A Noel-féle kellemetlen esetek miatt?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3682
Írta: 2016. április 25. 16:17 | Link

Warren Mina


Kemény vonásokkal figyeli a lányát még egy ideig, végül a szemét lesütve rántja meg a vállát. Szegény kicsi lány... egyáltalán nem kellene ilyesmivel foglalkoznia még. Dwayne legalább is, ha több köze lenne a neveléséhez, biztos csírájában fojtotta volna el Mina minden aggodalmát, amit az anyja nem, hogy nem tett meg, de tovább erősített benne. A másság- tudat a velejéig égett ebbe a gyerekbe, néha szinte úgy viszonyul a vélaságához, mintha három fejjel született volna.
Őszintén szólva azonban... ha valaki, Dwayne megérezné, ha bármilyen veszélyben lennének és a lánya is sejtheti, hogy ebben az esetben már rég nem lennének itt.
Elnézegeti, ahogy a fiú tovább pakolgatja az építőkockáit, a füst maró szaga lassacskán betölti a szobát és mindannyiuk hajába és ruháiba ivódik.
   -  Noel? - megforgatja a szemét - A gyerek felgyújtott egy tetves pajtát az erdőben, nem kellett volna börtönbe küldeni miatta. Az egész csak ilyen... bürokratikus f*szság. Valahol egy hülye két s*ggvakargatás közt kitalálta ezt a baromságot. Noelnek semmi köze ehhez.
Épp csak... cseppet emeli fel a hangját, mindössze annyi feszültség remeg a hangjába, hogy az alig észrevehető maradjon. A téma azonban nem titkoltan ennyi idő távlatából is dühíti őt, ám ennek okai egyedül Dwayne Warren számára ismertek.
   -  Nem t'om, mit keresnek itt. De azér' be kell vallani, ez az egész iskola egy vicc. Én nem csodálom, hogy a minisztériumból elege lett belőle, hogy a srácok ki-be járkálnak a kastélyból.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz

Oldalak: « 1 2 ... 9 10 [11] 12 13 ... 20 21 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínekLakások