32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: « 1 2 ... 12 ... 20 21 [22] Le | Téma száljai | Témaleírás
Kállay L. Dóra
Mestertanonc Rellon (H), Harmadikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 37
Összes hsz: 47
Írta: 2021. június 30. 21:16 | Link

Tanár úr

- Igen, a húga vagyok - mondtam némi sóhajjal, mert ez a Kállay név eddig valamiért mindig rossz helyzetbe kevert. Idefelé tartva mertem remélni, hogy nem kerül majd szóba Ákos, mert nem akartam, hogy ugyanaz legyen, ami Edmunddal történt. Valamiért, ha megtudják, hogy Ákos a bátyám és még kollégák is, máris behúzzák fülüket-farkukat, mintha olyan nagyon félelmetes lenne az én drága bátyusom. És akkor Bertalanról még nem is hallottak, pedig szerintem neki hamarabb eljárna az ökle, mint Ákosomnak. Erről az új jövevényről viszont egy percig sem gondoltam azt, hogy félénk lenne, már az évnyitón is elég volt elkapnom a tekintetét ahhoz, hogy tudjam, van ebben a pasasban valami, ami nem hétköznapi. Nem egy könyvmoly, s ahogy elnéztem, a külsejét tekintve sem tűnt épp tanár formának. Ráadásul a kézfogása is határozott volt, nem gyengéd, de nem is túl erőteljes, pont jó.  S ahogy én sem rejtettem véka alá, hogy megszámoltam a kockáit, úgy azt is érzékeltem, hogy szemügyre vesz a barna szemeivel. - A munka mellett azért akad sok más tevékenység is, ami hasonlóan jó hatást gyakorol a szervezetre és kellemes - játékos mosoly szökött az arcomra, miközben kihívóan csillant fel a tekintetem. Na nem a tudásunkat akartam összemérni, egész biztos, hogy a tanár úr remekelt, bármit is tanítson. - Nem tanítasz…szeretnél? - bátorkodtam megengedni ennyi pimaszságot, bár azt hiszem, ebből már sejthette, hogy nem a Legendás Lényekre gondoltam, amint alsó ajkamba harapva újra végig mértem őt. Nem tudom, ki küldhette az iskolába ezt a csodát, de Merlinre, köszönöm.
  
Utoljára módosította:Kállay L. Dóra, 2021. június 30. 21:16 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Orbán Gábriel
Tanár, Bogolyfalvi lakos, Vadőroffline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 83
Írta: 2021. július 9. 08:45 | Link

Dórika


- Nem hasonlítotok.
Vonom meg a vállaimat, mert a helyzet az, hogy nem nagyon érdekel, hogy ki fia borja, csak éppen a név nem olyan, ami sűrűn előfordul. Így már viszont érthető, hogy miért is jelenhet meg így az iskola területén. Mások, ahogy elnéztem, legalább a faluig lemennek, hogy ne nagyon legyen furcsa, vagy éppen el a vízeséshez, de vannak az úgy nevezett merészek. Hallottam már erről is. Diáklányok, akik a jobb jegy reményében, vagy csak mert ki akarják élni magukat, meg bizonyítani a nem tudom, hogy mit, a nőiességüket vagy valami ilyesmit, képesek egy, vagy akár több tanár alatt is vonaglani. Hogy ez miért jó a jövőben, a Jóisten se tudja, engem továbbra sem izgat, mi a legrosszabb, ami történhet? Kiröhögöm. A legjobb meg, hogy fut alattam is egy kört. Attól nem nagyon félek, hogy a Kállay gyerek kezdene velem valamit, megpróbálhatja, de lássuk be, nem tanácsos.
- Valóban, a sportok.
És ott is van, íme, tessék, az egyik díszes megnyilatkozás arra, hogy mit is gondolnak a mai tinilányok arról, hogy illendő volna tán megválogatni, hogy kivel, és mit csinálnak, és furcsa kényszert érzel arra, hogy elhúzd a szádat, mert belegondolsz, akaratlan is, hogy ki tudja hány másik emberrel volt már együtt, és hánnyal lesz még. Azon se kéne csodálkoznom, ha egy átlag kedden besétálnék a tanáriba, és a diáklányok krémje ott nyögdécselne. Micsoda fertő lett ez a világ. Vállat vonva, semleges arccal nézek rá, nem, nem kell azt hinni, hogy bármi drámai pillanat, nagy egymásra találás vagy akár mi is van. Sőt, valljuk be, az ő belefektetett energiája abba, hogy ennek dugás legyen a vége 99,9%, míg az enyém, nos, a jelenlét.
- Tőlem.
A pénztárcámban van óvszer, a fene se tudja miért, mindig van, sőt, rendesen cserélem is, nem ilyen lejárt szarokkal üzérkedem. A fene se akarja, hogy valaki rám verje, hogy az ő kölyke az enyém is. Főleg nem egy diáklány túl a tanári karon.
- És, milyen mocskos vágy él a képzeletedben?
Mert biztos, hogy van, amit kipróbálna, azért is jött ide. Rengeteg lehetőségünk van, tőlem még az unikornisok is nézhetik, ahogy vonaglik, igazán nem zavar, és a legkevésbé sincs szégyenérzetem. Tudom, kellene, hogy legyen.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Kállay L. Dóra
Mestertanonc Rellon (H), Harmadikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 37
Összes hsz: 47
Írta: 2021. július 14. 20:24 | Link

Tanár úr


Még jó, hogy nem hasonlítunk, vicces is lennék szakállal és olyan bongyor hajjal, mint Ákosé. Ezeket a gondolatokat persze nem fűztem hozzá a tanár úr szavaihoz, inkább csak egy mosolyt engedtem meg felé, miközben végig futtattam rajta a pillantásom. Ezt bárki megtette volna, akinek van szeme, mert kár lenne tagadni, hogy nagyon is dögös volt az új tanerő, már-már ki is tűnt a többi professzor közül. Félreértés ne essék, a maga nemében akadt köztük sármosabbnál sármosabb, de ebben a fickóban volt valami fura lazaság, ami a többiekre nem volt jellemző.
Már csak ezért is volt kedvemre való, s ki is használtam az alkalmat, hogy egy kis flörtbe elegyedjek vele, ha már adódott ez a remek lehetőség. Direkt és szánt szándékkal ejtettem ki kétértelmű mondatokat, részben azért, hogy egy kicsit felcsigázzam, másrészt mert kíváncsi voltam arra, hogy vajon mennyire is laza a prof. És igen, azt sem bántam volna, ha magához ragad, letépi rólam a fürdőruhát és maga alá gyűr. Bevallom, megmozgatta a fantáziámat, de az a vállvonás, s az a közömbös reakció meglepett. S nem csak, hogy meglepett, de egy kicsit még fel is bosszantott, mert nem ezt vártam. A férfi a vadász, a nő meg a préda, s még ha szökelltem is előtte, vártam volna némi vágyódást, vagy bármit, ami azt sugallná, hogy neki is bejövök.
Ez a laza semlegesség azonban kiborítóan hatott, s csak a természetemnek hála, hogy álltam a sarat, s nem mutattam ki a csalódottságot. Ehelyett mosolyt villantottam felé, s ahogy az utolsó kérdés elhagyta ajkait, közelebb hajoltam hozzá, s a fülébe súgtam.
- Hm, most például az, hogy beszámoljak az igazgató úrnak arról, ahogy megpróbált megkörnyékezni Orbán professzor - az utolsó szavakat halk nevetéssel ejtettem ki a számon, hogy csak azért is pukkadjon meg a levében. Megsértett, ezt pedig nem hagyhattam annyiban, bár hanglejtésemben nem volt semmi fenyegető, így azt is hihette, hogy csupán csak szórakozom.
Utoljára módosította:Kállay L. Dóra, 2021. július 14. 20:25 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Orbán Gábriel
Tanár, Bogolyfalvi lakos, Vadőroffline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 83
Írta: 2021. július 14. 22:19 | Link

Dórika


#Túl_sokat_káromkodok_megint
Utoljára módosította:Orbán Gábriel, 2021. július 14. 22:20 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Kállay L. Dóra
Mestertanonc Rellon (H), Harmadikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 37
Összes hsz: 47
Írta: 2021. augusztus 18. 15:10 | Link

Tanár úr


Vagy remek humorérzékkel rendelkeztem, amiről jelen pillanatban fogalmam sem volt, vagy a tanár úr ezzel próbálta leplezni a belső feszültséget, mindenesetre igazán jót szórakozott a szavaimon, láthatóan sikerült nagyon is megnevettetnem. Nevess csak drága, nevess csak.
Nekem sem tűnt el a mosoly az arcomról, mi több, álltam a professzor tekintetét is, s eszem ágában sem volt félbe szakítani őt ebben a nagy jókedvében. Ha valaki engem megsért, annak tudnia kell számolni a következményekkel is. S bizony valóban megfordult a fejemben az, hogy kirúgassam őt az iskolából, már csak azért is, ahogy beszélt velem. Pedig azt hittem, hogy másmilyen.
-  Minden tisztelettel, Dóra…és Tanár úr, értékelendő, hogy ilyen mívesen használja anyanyelvünket, de nagyot téved. A fél tanári karnak halvány fogalma sincs a szexualitásról, már a szó hallatán is összerezzennek - vontam vállat, igaz a gondolataikban némelyik biztos pajzánkodott már, de valljuk meg, egyikük sem mert volna erkölcsi határokat feszegetni, legtöbbjük jól nevelt családból érkezett.
S még, ha létezett is néhány kaland, azok bizony titokban zajlottak, mert nekik legalább volt annyi eszük, hogy ne fényes nappal, a szabad levegőn kérjenek fel orális szokások folytatására. Itt viszont még a fának is füle volt, gyakorta futkostak erre kalandvágyó másod-és harmadévesek, s ha még sem, hát az sem okozott problémát, hogy fül-és szemtanút vásároljak.
- Tanár úr, ennyire azért nem kell bestresszelni, vicceltem, és ne aggódjon, megtarthatja az állását egyelőre - fúrtam pillantásom határozottan a tekintetébe, ezúttal azonban enyhe élt adva az utolsó szónak, s éreztetve vele azt, hogy talán nem vagyok olyan gyenge játékos, mint azt elsőre gondolja. Ha szívózik velem, ki fogom csinálni. Mindenesetre, fájt a szívem, hogy ez így alakult. Kár ezért az olümposzi testért.
Még végig futtattam rajta a pillantásom, hogy emlékezetembe véssem, aztán visszaemeltem rá a tekintetem, amint ominózus ajánlata arcon csapott. Tökéletes külső, romlott belső. Szívem szerint felképeltem volna ezt az alakot, mert az egy dolog, ha én kurvaként élek, de az már egy más dolog, hogy kinek engedem meg, hogy így szólítson. Azt meg nem is értettem, hogyan is lehet tanár, valami nagyon nem stimmelt.
Ezen persze még hosszasan morfondírozhattam volna, azonban úgy éreztem, hogy ilyen körülmények közt nem vagyok hajlandó tovább ismerkedni. Pedig…de nem. Csak azért sem. Inkább megemeltem a szemöldököm, s mosolyra húzva ajkaimat tettem fel a következő kérdést.
- Bocsánat, de nem látom, hogy mit is  - nevettem fel, hadd sértsem egy kicsit férfiúi egóját, attól függetlenül, hogy mit vagy mit nem tartalmazott a csomag, majd sarkon fordulva éppen csak távolabb sétáltam tőle, de még látóhatáron belül maradva, s ledobva a textilt, még felé pillantottam, aztán kifeküdtem a napra. Végül is, napozni jöttem.


[köszönöm a játékot  Cheesy ]
Utoljára módosította:Kállay L. Dóra, 2021. augusztus 18. 15:13 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Elijah Kearney
Mestertanonc Eridon (H), Eridonos patrónus, Színjátszós, Másodikos mestertanonc


katasztrófamágus
offline
RPG hsz: 191
Összes hsz: 948
Írta: 2021. szeptember 26. 11:01 | Link

Sári
a szünet előtt, kicsit minden is egybenMost, hogy lassan minden vizsga véget ér, a kastély ismét kezd hangossá válni. Persze, bőven akadnak olyanok, akik másokat pisszegnek, hurrognak le, hogy nekik még van egy nagy mérkőzésük és jó lenne, ha tudnának figyelni. Épp ezért, amikor rátalálok Sárira és úgy vagyok vele, hogy jó lenne beszélni pár dologról, inkább karolok belé és invitálom kifelé. Kinek hiányzik, hogy a fülünkbe kiabáljanak? Jobb a békesség, én azt mondom.
Kifelé menet, az egyik alsóbb éves ugrál egy padon, hogy átment Bájitaltanból. Felnevetek, majd ez eltűnik arcomról, amikor egy az egyben zúg le szerencsétlen és vágódik el a padlón. Odalépve látom, még ott is nevet, így mikor felsegítem, együtt nevetünk. Csak nem töri össze magát ma jobban.
- Ezek a jól sikerült vizsgák megőrjítik az embereket - nem mintha én nem tudnék így csinálni úgy minden vizsgám után. Már azon is gondolkodtam, hogy úgy berúgok, mint az a bizonyos csacsi, de nemigen szeretem egyik alkohol ízét sem, így aztán marad az, hogy eszek valami finomságot, benyomok valami zenét és arra mulatok Petyával, Bettivel vagy éppen aki ott van. Apropó, Betti. Nem tudom Sári mennyit tud és mennyit nem, rohanós év volt és nem sok idővel, így talán azt is megemlítem. Kiérve nyújtózok egy nagyot, persze elengedtem karját már rég, nem akarom, hogy itt furcsaságokat magyarázzanak majd rólunk az Edictum lapjain. Már csak az hiányzik, komolyan. Fordulva egyet, a vadőrlak felé indulok. Ott mindig olyan kis csendes minden, kivéve, ha épp ott bújnak el bagózni valakik. Múltkor sikerült belefutnom pár füstbe, de nem jelentettem, mert hát, egy: mire odaér valaki eltűnnek, kettő: ha mégis lebuknak, nekem annyi. Köszinem.
- Na, itt tudunk beszélni. Senki se sikít, senki se sír - nevetek fel, majd lehuppanok a kidőlt törzsre, amely most egy jó padnak bizonyul. Nekem már vége van a vizsgaidőszaknak, de nem szeretnék erről beszélni, elég volt, hosszú és nehéz, jobb végre túl lenni rajta.
- Mesélj, hogy vagy? - fordulok végül felé, miután kinyújtóztam magam ismét és lábaim kényelmesen pakolom előre.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Amikor bajban vagyok, énekelek.
Aztán rájövök, hogy a hangom igazából sokkal rosszabb, mint a helyzetem.
Vizsnyiczky Heléna Sára
Diák Eridon (H), Eridonos patrónus, Elemi mágus, DÖK tag, Edictum lektor, Ötödikes diák


a lány, aki lángralobbant
offline
RPG hsz: 348
Összes hsz: 723
Írta: 2021. október 5. 20:19 | Link

Elijah
outfit|lelkifröccs


Úgy repült el felette ez az ötödév, hogy észre sem vette. Egyik nap még két apja sem jártak iskolába, másik nap meg hopp, már ott ült a VAV felett izzadva. Sok volt a stressz, az utóbbi hónapokban megint fogyott, nem keveset, látszik is rajta, hogy szinte már zörög. De most kicsit megnyugodhat, valahogy kezdi elengedni ezeket a dolgokat így, hogy már egy vizsgát sem kell megírnia. Az, hogy hogy sikerült… ha nem sikerült is, minek stresszeljen rajta? Az eredmény akkor sem változik, ha belebetegszik az idegeskedésbe.
- Ne is mondd, főleg a kicsiket. – Nekik már rutinjuk van, öt-hat éve csinálják végig újra és újra, így már a sikerélmény sem akkora egy jó eredmény után, mint kezdetben, mikor még első vagy másodévesek voltak csupán. Ilyen ez, változnak, felnőnek, megkomolyodnak.
Hagyja, hogy Eli vigye amerre akarja, neki aztán mindegy, hol ülnek le beszélgetni. Flynn szorgosan nyargal utánuk, összeköti a kellemeset a hasznossal és megmozgatja kicsit az állatot. A vizsgák alatt nem volt annyi ideje, mint szerette volna, de most aztán teljes erőbedobással dübörögnek a jól megszokott séták.
Nevet, hogy senki sem sír, senki sem sikít, nem akarja már hozzátenni, hogy majd akkor ő. Rettentően kész van idegileg, de igyekszik erős maradni, mert nem akar összeroppanni megint. – Hát… nem tudom. Valahogy semmi nem kerek. Elromlott az elemim. Vagyis már régen rossz, csak mostanában még rosszabb. Lehet, hogy megbuktam a VAV-on. És nem tudom, Zsomborral is olyan fura. De azért, mert én vagyok fura és körülöttem már minden fura. – És ez még nem is minden, csak a dolgok egy része, amik most kiszakadnak belőle. Bizonytalan és fél mindentől, hogy mindenkinek csalódást okoz és mindent elront.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 2 ... 12 ... 20 21 [22] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék