31. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Mathias Vidor
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 49
Összes hsz: 59
Írta: 2014. augusztus 24. 10:02 | Link

Dszeni
 A Lélek szobába belépve a falak színe kékre vált, jelezve a fiú türelmes, nyugodt lélekállapotát. Kezében a havi Edictum, hogy hozzá is kezdhessen olvasásához. Eddig nem sikerült, mivel túlságosan lefoglalták a Kalaposként töltött feladatai, és a vizsgaidőszak. Meg-megörülve egy kicsit a pihenésnek le is ül a kanapékra, és az eddig kezében cipelt kalitkát lehelyezi az asztalra. Perszephónéval, a kis, nőstény Jobberknollal, együtt akarja élvezni ezt a kis időt. Ha már Valentina elhunyt, valakivel élvezni kell az időt.
 Ki is nyitja az újságot, és belemerül, amely cselekedete nagy vakmerőségre vall, mivel másnap vizsgáznia kell a Rúnatan- tantárgyból. Hornyák professzorral talán még menni is fog neki, mivel még sosem volt eddig Rúnatan vizsgája.
 A vakmerőség inkább jellemezheti most hangulatát, és ezért lilás-vöröses árnyalatot ölt a mögötte lévő fal. S a Jobberknoll ének sem üti fel fejét, mely nyugalmat ad a térnek. Aggodalomra adna okot, ha a kis Perszephóné megszólalna.

Hozzászólásai ebben a témában


Do you realy want to find me? You have to try harder, 'cause the sparks of my true spirit will catch you. Just look deep into my eyes.
Nagy Dzsenifer
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 10
Írta: 2014. augusztus 24. 11:36 | Link

Mathias

Sietősen indultam Desszert keresésére. Desszert az én élénk zöld színű törpegolymókom. Utoljára az Északi torony közelében láttam, amikor "ide-oda" gurulósat" játszott. Sajnálatos módon nem figyeltem oda rá, mivel a holnapi Sötét Varázslatok Kivédése vizsgámra gyakoroltam a folyosón ami vissza felé vezetett az Eridon klubb helyiségébe, majd a hálókörletembe így megfeledkeztem róla. Mikor észbe kaptam , elindultam visszafelé azon az út vonalon amin jöttem, hogy megkeressem Desszertet. sehol sem találtam , pedig mindenhol kerestem. Az Északi toronyba érve a Lélek szobája elé érve úgy gondoltam hátha ide bent bújt el az én bolondos törpegolymókom,hát bemegyek és megnézem. Belépve a falak színei lilás-vörösesről sárgára változtak, hiszen a sárga érzelmi jelentése aggodalmat sugároz. A szobában észreveszek egy fiút aki a kanapén ülve egy Edictumot olvas, az asztalon az ő jobberknollával. A madárra nézve hirtelen felmerül bennem egy furcsa kérdés, hogy valony ez a madár fogyaszt-e táplálékul törpegolymókokat, és ha igen akkor csak reménykedni tudok benne , hogy a madár éppen nem volt éhes és nem ette meg az én házi kedvencemet, és hogy valahol itt van a szobában és csak el bújt. Ebben a pillanatban a falak színei zöldre változtak, hogy tükrözzék reményteli érzéseimet. Mély levegőt veszek és ráköszönök az Eridonos fiúra.
- Szia. Ne haragudj, hogy megzavarlak az olvasásban , de nem láttál egy élénk zöld színű törpegolmyókot?
Utoljára módosította:Nagy Dzsenifer, 2014. augusztus 26. 15:36
Hozzászólásai ebben a témában

Nagy Dzsenifer
Mathias Vidor
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 49
Összes hsz: 59
Írta: 2014. augusztus 25. 10:52 | Link

Dzseni

- Ha tudnám mi az a golymók. Elnézést, nem jeleskedem ebben a "lényfelismerésben" - Vallja meg a még ismeretlen lánynak, hogy inteligenciája nem verdesi a plafont. Őszintén nem tudja ennek a fajnak, sem a kilétét, sem a jellemzőit, de legalább annyit már tud, hogy van ilyen lény. És elég árulkodó lehet a neve is, mivel golymók. - Nem hinném, hogy Perszephóné tugja, hogy merre lehet. Nem túl beszédképes, szóval az ő segítségére nem számíthatunk.- Mutat a madárra, aki unottan nézi tovább az emberek tanácskozását. Nem reagál semmit, mivel egész életében néma. - Az én nevem amúgy Mathias, és örvendek. Perszephónét már ismered. Neked mi a neved? Amúgy segíthetek?
Hozzászólásai ebben a témában


Do you realy want to find me? You have to try harder, 'cause the sparks of my true spirit will catch you. Just look deep into my eyes.
Nagy Dzsenifer
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 10
Írta: 2014. augusztus 26. 16:13 | Link

Mathias-Nem sokan ismerik őket. Egészen kicsi  voltam amikor a nagypapámtól meg kaptam. A törpegolymók , a puffskeinek apró, gömb alakú szőrös mása,  és a szivárvány összes színében pompáznak nem utolsó sorban remek háziállatok. Anya szerint a törpegolymók vonzza a kurblikat. -Nagy lelkesedéssel mesél,hiszen még sosem kérdezte senki őt az ő törpegolymókjáról, ha igen a válaszát sosem várták meg, mert elég furcsa megnevezése ez egy varázs házi állatnak.  A fiú viszon türelmesen végighallgattja, már csak az volt krédéses számára hogy csak azért mert ennyire tisztelettudó, vagy tényleg érdekli az amiről éppen hall.
-Nagyon szép és különleges madarad van. Úgy hallottam ezek az állatok nagyon csöndesesek és csak halálukkor szólalnak meg. -Idézem fel a legendás lények gondozása ismereteimet amit a házikednvencek résznél tanultam a jobberknollokról.
-Egyébként a nevem Dzsenifer. -Mosolygok rá a még számomra ismeretlen fiúra , akit 5 perce ismerek, várva hogy ő is pozitívan áll hozzá a kialakuló barátságunkhoz. -Ha nem nagy kérés akkor esetleg abban tudnál nekem segíteni, hogy ha van időd eljöhetnél velem megkeresni Desszertet, vagy szólhatnál ha esetleg összefutsz vele. -Abban a pillanatban hogy kiejtem a szavakat a kanapé mögül egy élénk zöld színű pomponra hasonlító valami kidugja a fejét. Rögtön odaszaladok és a kezembe veszem, majd visszamegyek Mathiashoz.
-Ő itt Desszert.
Hozzászólásai ebben a témában

Nagy Dzsenifer
Mathias Vidor
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 49
Összes hsz: 59
Írta: 2014. augusztus 29. 12:35 | Link

Dzseni- Tudod Dzseni, nem akarom őt énekelni hallani. Ő az én kis madaram, és nem hagyom, hogy elhagyjon engem.- Fejezi ki összetartozását madarával. Valóban egy szép élőlény, s hangja hiányában, nagyon jó hallgatóságnak bizonyult a fiú számára, mikor elő akart valamit adni. Lelkesen figyelte őt a madár, ha egyátalán képes lelkes lenni egy ilyen teremtmény.
- Persze, majd megmondom ha látom. Ha tudnám, hogy milyen is. - Mondja, majd választ kapva kérdésére a lény megjelenik neki. - Hát így néz ki. - Jelenti ki nagy meglepettséggel. Nem is tudná azonosítani, ha egyszer látná valahol. Egyátalán nem hasonlít semmire, csak egy mugli pompomra. - Hát...örvendek. Minden esetre, csak próbáld meg rábírni, hogy maradjon a helyén, mert nem üldözheted a naptári év minden napján. Az én madaram ugyan ketrecben van, de ki szoktam engedni, hogy azt tegye, amit akar, mert tudom, hogy visszajön. Próbáld meg őt trükkökre, és kevésbé a játékosságra nevelni. - Adja a tanácsot, melyet megfogadandónak tart.
- Mi lenne, ha vissza is vinnénk a Gólyalakba az állatokat, aztán leugornánk valahova? Benne vagy?
Hozzászólásai ebben a témában


Do you realy want to find me? You have to try harder, 'cause the sparks of my true spirit will catch you. Just look deep into my eyes.
Nagy Dzsenifer
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 10
Írta: 2014. szeptember 1. 12:00 | Link

Mathias-Igen-igen azt sejtettem. -elnézve a fiú és  a madár közötti szemmel látható kapcsolatot, szívszorító élmény lenne ha ez megszakadna, még annak is aki az ilyen féle kapcsolatokat csak feltételezheti hogy létezik.  Desszert és köztem is kialakult egy fajta kapcsolat, de közel sem olyan mint az övéké. Az otthoni kutyámról mondható el egy szoros, kötelék közöttünk, mintha ő lenne a másik felem, így tudhatom , hogy milyen lehet az ő kapcsolatuk.
-Próbálkozom, de igen csak bohókás teremtés, és a szótfogadás nem éppen az erőssége, inkább a játékosságot szereti. De igazad lehet, és tényleg ráférne egy kis nevelés, így megfogadom a tanácsod és megpróbálom trükkökre nevelni ezt a kis rosszcsontot. Köszönöm a tanácsot. - Rámosolygok a fiúra, hogy ezzel is nyomatékosítsam, hogy  megfogadom és megköszönöm a tanácsát.
-Ez remekül hangzik. - mosolygok ismét, hogy tényleg szívesen megyek vele egy kis kiruccanásra. Már éppen rám fér, hogy a vizsgák felét valahol kipihenhessem. -Már csak be kellene gyűjtenem  -a torkomban  akad a szó, mert abban a pillanatban Desszert már nem csak kukucskál, hanem felmászik a tenyerembe. Hmm. Mosolygok. Végül azért befejezem a mondatot. - Desszertet.
-Lenne esetleg ötleted, hogy merre is mehetnénk?
Hozzászólásai ebben a témában

Nagy Dzsenifer

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony