36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony

Oldalak: « 1 2 ... 6 ... 14 15 [16] 17 18 ... 22 23 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Zayday Hudson
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Szükség van egy kis relaxra!
Írta: 2019. augusztus 18. 22:03
| Link

Nem tudom az okát, de mostanában elhanyagolom magamat. Talán itt van a depis időszakom? Nálam az általában olyan, hogy semmihez sincs kedvem. Egy csodálatos, szombati napon úgy döntöttem, ideje szabadságra küldeni a borús felhőcskét. Szinte vonszoltam magam, a szobáig és mikor beléptem, mintha oldódott volna a rosszkedv. A szoba színe, a hangulata és a bútorok erőt sugároztak belém. Feleszméltem, minek állok még az ajtóban? Beléptem, és becsuktam az ajtót, gondolatban a rosszat is kizártam. Leültem a kényelmes fotelre, és néhány percig lazítottam. Meditációs gyakorlatot is végeztem, azután pedig nagy kő esett le a szívemről. A szoba valamelyest viszadta az erőmet, és a következő pillanatban már régi Edictum lapokat olvasgattam. Csodálkoztam is, hogy újra van kedvem olvasni. Tudni kell azt, hogy imádom az olvasni valót, de ezen időszak alatt még ezt a jó szokásom is elhanyagoltam. Miután "kivégeztem" a lapokat, tanakodni kezdtem. Miért köszöntött rám ez a korszak? Talán a suli, vagy valami más? Szerelmi ügy?
- Ugyan már, öreglány! - suttogtam, majd meglepetésemre felnevettem.
Ezután, még inkább áramlott belém a pozitív energia, egyre jobban. Végül kb. SpongyaBob szintjén lehettem, mielőtt fütyürészve elhagytam a szobát. A depisséget, később a hormonoknak tudtam be.
Hozzászólásai ebben a témában
Perge Vanessza
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. október 14. 13:10 | Link

Mikhail
Random délelőtt ✦ NesszaFit


Reménykedve nyitottam be a lélekszobába, hátha most nem találok itt diákokat. Nem mintha ne szeretném őket - nem véletlenül lettem tanár -, de amire most készülünk, jobb ha nem a szemtanúik. Nekem persze ingyen reklám lenne, de nem ismerem Mikhailt; a képzeletének pedig nem szeretnék határt szabni.
Egyébként vártam már ezt a találkozót, eleve én kerestem fel a férfit, ahogy megtudtam, hogy szintén illúziómágus. Mióta nem dolgozok a színházban nem találkoztam hasonló képességhasználóval, és be kell ismernem, hiányzik. De nem vagyok én sem ennyire egyszerű, természetesen furdalt a kíváncsiság. Hol lehetnek a határai? Mennyire messzire képes elmenni, mennyire részletes? Reményeim szerint ezekre mind választ fogok kapni.
Talán túlizgultam, így korábban is érkeztem a megbeszéltnél, de addig csak nyugisan helyet foglaltam és... vártam. Jobbat nem tudtam, a telefonomba bújva pörgettem az insta feedemet. Ahogy nyílt az ajtó persze a készüléket a kanapéra dobtam, és felpattantam onnan.
- Hali - köszöntem rá, bár a szokásos hevesség helyett visszafogottabban adtam elő. A hajamat inkább hátrasimítottam, egy pillanatra az ajkamba haraptam. Na akkor most jött el a pillanat, hogy összeszedjem magam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mikhail Sergejevics Kazanov
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 138
Összes hsz: 483
Írta: 2019. október 15. 22:28 | Link

Vanessza


Lassan úgy érzi, kezdi kiismeri ezt az iskolát. Ugyan nincs egy hete, hogy elkezdődött a tanév, Misha minden erejét arra próbálta szentelni, hogy tájékozott legyen, mint az épület struktúrájával kapcsolatban, mint a tanárokkal és diákokkal egyaránt. Ehhez pedig minden információ megtalálható a könyvtárban. Ami nem írásos verzióban, azt hallás alapján.
Azonban ő maga még nem kezdett bele az ismerkedésbe. Nem igazán létesített kapcsolatot senkivel sem, ezért is lepte meg, hogy Vanessza felkereste őt, ám mikor megtudta az indokot egyszerre töltötte el mérhetetlen öröm és kaotikus kétségbeesés.
Az illúziómágiája nagyon hatalmas volt Katya idejében. Most is az, csak már nem érzi úgy a férfi, hogy lenne kiért használnia. De azért mégsem mondott nemet a nőnek. A kíváncsisága miatt. Az vezette ehhez a szobához. Rég találkozott már Illúziómágussal. Jó lesz megint valakivel úgy elbeszélgetni, hogy érzi azt, amit ő érez.
Nem tétovázott belépés előtt, amint odaért már nyúlt is a kilincsért, lenyomta és határozottan belépett.
- Üdv - mosolyodott el, majd tekintete a kanapén heverő tárgyra siklott - Hűha, mugli eszköz egy varázsló kezében?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Perge Vanessza
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. november 12. 12:56 | Link

Mikhail
Random délelőtt ✦ NesszaFit


Mosolyogva vontam meg a vállamat, de már nem figyeltem a telefonra.
- Sokkal gyorsabb, mint a baglyok, és tökéletes időtöltés - feleltem, közben igyekeztem nem túl sokat fecsegni. Nem a bájcsevej miatt jöttünk most ide, nem is akarom rabolni az idejét.
- Szóval azt hallottam, hogy te is profi illúziómágus vagy. Nem mintha nem bíznék a szóbeszédben, de ha nincs ellenedre, megmutatod, hogy mi is megy?
-
tértem rá a lényegre.
A tenyereimet összedörzsölve a plafonra pillantottam, kicsit jobban szemügyre vettem a szobát. Nem mintha számítana, mert ha azonos szinten állunk, bármit el tudunk hitetni a másikkal.
- Hol tanultál? Hol volt a gyakorlatod? Mit szólnál egy látogatásra az esőerdőbe mondjuk? - tovább bombáztam a kérdéseimmel, és itt jött el az idő, hogy visszafogjam magam, és várjak rá.
Furcsa volt nekem ez a helyzet; egyszerre izgultam, türelmetlen és elégedett voltam. Utóbbit még én sem értettem, de ahhoz hasonló volt az érzés.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mikhail Sergejevics Kazanov
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 138
Összes hsz: 483
Írta: 2019. november 14. 15:10 | Link

Vanessza- Hát, szeretnék szerénykedni, de azért ez volt a munkám jó pár évig, szóval - hátrasimítom hajam és visszajön az a kamaszkori vigyor, ami mostanában elég ritka vendég, mert ez már túl vad hozzám. De néha, mikor a múlt feljön, ez is felidéződik az izmaim rándulásában.
A hirtelen kérdéssorozat kicsit meglep, mármint, megszoktam, hogy a nők csacsogók meg lényegre törően csacsogók, de ez néhány pillanatra ledöbbentett.
- Szentpéterváron tanítottak, a mesterem Alexej Konstantinovics Volkov volt, elég remek a szakmában, a gyakorlatomat egy másik orosz cirkusztársulat illúziómágusánál töltöttem Natashának hívták a nőt. Volkov régebbi tanítványa volt. - Felelem, remélve, hogy nem hagyok ki semmi fontos információt.
- Nekem tökéletesen megfelel - mosolyodok el, s összedörzsölöm tenyerem. Ezután nem is tétovázom tovább, a nőre koncentrálok és pillanatok előtt szemei előtt már ott is az őserdő.
Az az őserdő, amit két hete olvastam az egyik képes, tudományos könyvben.
A föld mocsaras, ha megpróbál lépni, kicsit megsüllyed benne. Körülötte az erdő fái úgy hajlanak, mintha elnyelni készülnének, több fajta is, pálmáktól kezdve páfrányon át megtalálható minden, s néhány helyen liánok lógnak le, máshol egy nagyobb törzs egyik ágán ott lapul néhány pettye orchidea.
A légkör párás, szinte fuldokló, s ezen az sem segít, hogy nincs még csak enyhe szellő se, mert a fák mindent felfognak.
Ezután jönnek az illatok is, amik csak fél pillanattal maradnak le a kép előtt. Lehet érezni a zöldet, a mocsár szagát. Az állatok ázott bundáját és az eső utáni illatot is. Ennek lesz egy furcsa keveréke, ami enyhén megtölti a nő orrát.
S a hangok sem maradnak át. A távolban majmok hangjai hallatszódnak, halkan, szinte elhanyagolhatóan. A levelek körülötte néha meg-megzizzennek, mintha egy állat suhanna át közöttük, folytatva útját dolga felé. A legjobban észrevehető hang azonban egy csermely csordogálásának hangja, ahogy átgörgetnek néhány kövecskét az útjukból.
Adok időt körbenézni a kollégának, úgy két percet, majd hatalmas dörrenés, a majmok hangja elcsitul és hirtelen óriási záport zúdítok a nyakába. Direkt felerősítem az ázottság érzését benne, s ezzel együtt kicsit elhomályosítom számára a dzsungel négy-öt lépésnél távolabbi látványát. Az illatokat pedig teljesen megszüntetem, márcsak a sár szagát engedem vele éreztetni.
- Jaj vigyázzon, gyorsan változik itt az időjárás - komiszkodom vele.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ian Fraser Kilmister
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 74
Összes hsz: 91
Írta: 2020. január 28. 16:54 | Link

Magyar Petra

Belépő zene


Magam sem tudom hogyan keveredtem ide, de ha már így a toronyba értem, körülnézek, hátha találok érdekes helyet magamnak. Az északi szárnyban lehetek, hiszen itt van csak torony, ahová a diákoknak is ellehet jutni, tudomásom szerint. Feszültnek érzem magam, nem tudok még mindig eligazodni a kastélyban. Egyesek szerint ez el fog tartani egy darabig, nem csak a nagysága miatt, hanem varászlatos mivolta miatt szeszélyes is tud lenni az épület. Megyek amerre a lábam visz, mikor egy szép faajtó mellett haladok el. Felkelti az érdeklődésemet, habozok, de benyitok. Mikor már bent vagyok a szobában, tűnik fel, mintha színt változtattak volna a falai. Biztos én vagyok megbolondulva, de most már kezd világosabb kék lenni a hely. Lehet ez az ember hangulata szerint változik. Zene is szól, nem tudom megmondani mi megy, de nagyon tetszik. Ilyen lelki hangulatban lennék most?? Meglehet. Elsőre is nagyon jónak tűnik a hely. Nyugtató. Leülök az egyik, párnára, ami a földön van. Jó kilátás van innen a kastélyt körülvevő vidékre. Egyszer fel kell térképeznem mi lelhető odakint, de szerintem ez marad a tavaszra leghamarabb. Nem nagyon szeretem a hideget, szerintem ezzel sokan vannak diáktársaim között is. Hangulatos, remélem egyszer lesz kivel itt szorosabb beszélgetést folytatni, remélem ennek is eljön majd az ideje. Tudom ez rajtam is múlik, nem kicsit. Kavarognak a gondolatok benne, mennyire tudom megállni a helyem, az otthontól távol. Barátokra lelek itt egyáltalán, vagy begubózok. Az utóbbit nem szeretném megtapasztalni, nem fogok odáig eljutni, nem hagyom. Dal váltás van, vajon ez a hanyadik nóta, mióta beléptem ide.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Magyar Petra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 21
Összes hsz: 43
Írta: 2020. február 2. 10:43 | Link

IAN  Gondoltam eljövök a lélek szobába, úgyis unatkozom a házival pedig már rég elkészültem.
Még mindig keresek barátokat, ugyanis prefektusokon kívül nincsenek barátaim.
Remélem esetleg ezen a helyen lelek egy párat.

"Leül a kanapéra s várja hátha érkezik valaki"
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ian Fraser Kilmister
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 74
Összes hsz: 91
Írta: 2020. február 2. 11:06 | Link

Petra


Gondolataim tengerében elmerülve riadok fel, mikor arra vagyok figyelmes, megváltozott a falak színe, és a zene is kellemes lágy lett. Hirtelen fordulok az ajtó felé, és veszem örömmel tudomásul, egy másik diáktársam tért be. Halkan köszön, és leül a pár méterre lévő kanapéra. Eléggé visszahúzódónak látom a lányt, de aranyos, szimpatikus. Reméltem megszólít, de ez amúgy is a férfi dolga, bár ebben a világban már lassan minden megfordul.
 - Szia! Ne haragudj, hogy megszólítalak, nem akarlak zavarni. Ian Fraser Kilmister vagyok, elsőéves Navinés. Ian a megszólítás, ahogy a többiek szoktak hívni. -
 Mutatkozok be neki, ahogy kell. Szimpatikus a lány, de nem akarok nyomulni már ismeretlenül, ezzel csak elijeszteném. Remélem nem zavarom semmiben, és nem gond számára, hogy megszólítom őt egy kis csevegés érdekében.
 - Pár hete érkeztem az iskolába, egyre több embert ismerek meg. A kastélyt még nem nagyon ismerem, de már mentem felfedező utakra, de egyedül nem olyan érdekes, hamar ráunok. Te mennyire ismered a helyet? -
 Nem akarom letámadni a sok dumával, így most be is fejezem. Mesélek az élményeimről, mióta itt vagyok. Nem nagy idő, de van miről beszélni, bár így is nagy vonalakban mondtam el neki. Nem is biztos, hogy egyáltalán szóba áll vele, de a remény hal meg utoljára. Várom a válaszát. Kíváncsi vagyok a nevére.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Magyar Petra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 21
Összes hsz: 43
Írta: 2020. február 2. 11:23 | Link

Ian " Hallja hogy megszólítja a mellette ülő srác "
-Szia, engem Petrának hívnak. Én pedig elsőéves Levitás vagyok.
-Természetesen nem zavarsz, mostmár nincs semmi gondom, úgyhogy nyugodtan beszélgethetünk, egyébként nagyon még én sem imserem a helyet, bár szerintem elég jól kiigazodok rajta.
" A Lány egy picit reszketve válaszol a fiúnak, remélem ez nem feltűnő."
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ian Fraser Kilmister
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 74
Összes hsz: 91
Írta: 2020. február 2. 12:17 | Link

Petra


Petrának hívják. Szép név, aranyos teremtés. Szeretném megismerni, ahogy kiderül nem zavarom, ennek nagyon örülök. Izgatottnak látom, de nem gond. Majd megnyugszik, feloldódik. Amúgy sem harapok, szóval nem lesz itt gond a társalgásunk alatt.
- Akkor egy csónakban evezünk, mivel újak vagyunk mind a ketten. Ha gondolod, felfedezhetnénk a kastélyt kettesben, de megértem, ha most nemet mondasz, hiszen nem is ismerjük még egymást. Először látjuk egymást, így megértem. Fontold meg azért, egyedül én sem szeretek császkálni, de ezt már említettem az előbb. Te honnan jöttél ide az iskolába? -
 Tettem fel a kérdést, amit már mindenki utál, hiszen ez az egyik kérdés, ami a legtöbbször elhangzik az első találkozás alkalmával. Kötelező közhely, túl kell esni ezeken. Én is megteszem, ha nem gond a beszélgető társamnak.
 - Családommal észak Londonban élet, pontosabban Tottenham-ban. Muglik között nőttem fel, hiába vagyok aranyvérű, bár nem szeretem ezeket a kategóriákat. Szerintem nem olyan fontos, hogy kinek mennyire tiszta a vére, hanem milyen. Nem is untatlak ilyenekkel, úgyis kiderül minden, amennyiben fogunk még találkozni. -
 Magabiztosnak akarok tűnni, nem tudom mennyire sikerül. Szeretném jobban megismerni őt, hiszen szimpatikus Petra. Vigyáznom kell, mert képes vagyok a görcsösségre, de vigyázok ennek az elkerülésére.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Magyar Petra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 21
Összes hsz: 43
Írta: 2020. február 2. 12:40 | Link

                     Ian
"Elpirulva néz a fiúra, igazából nem is tudja hogy elmondja-e neki hogy tetszik neki a fiú, ezért zavarodva válaszol neki"
-Természetesen majd elmehetünk, de inkább még itt beszélgetnék veled.
-Én Pécsről érkeztem, Tatabányán születtem de szüleimnek Pécsen lett munkájuk, én Aranyvérű vagyok.
"Zavarodva mondja, reméli a fiú nem veszi észre."
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ian Fraser Kilmister
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 74
Összes hsz: 91
Írta: 2020. február 2. 12:59 | Link

Petra


Aranyos, ahogy zavarba jön, pedig nem is mondok semmi olyat, amitől el kellene pirulnia. Petra azt hiszi, most akarok menni felfedezőútra. Jó itt most, a kastély bebarangolása várhat még, az egy másik alkalom.
 - Én sem mostanra gondoltam, hogy azonnal menjünk. Egy másik alkalommal jó lesz, majd megbeszéljük. Ez a hely nagyon bejön nekem. Neked is tetszik? -
 Beszél magáról, honnan jött. Ő is aranyvérű. Itt tudatosultam vele, milyen súlyt nyom a ez a vérségi dolog. Én csak akkor tudtam meg, hova is tartozunk a családommal, mikor idejöttem. Valójában azelőtt tudtam mivel is rendelkezem. Még mindig csak azzal vagyok elfoglalva, hogy bele szokjak a varázsló világba. A diákok között is sokan túlreagálják ezt az egész dolgot, ki milyen vérű.
 - Magyarország is szép hely. Sokszor voltam itt, mivel nagyszüleim mind innen származnak. Néhány nyarat a Balaton partjánál töltöttünk pici koromban, de nem sok mindenre emlékszem. Te szoktál oda járni nyaralni? -
 Teszem fel neki a kérdés, ami szerintem elüt az eddigiektől, és a megszokottól. Ami szerintem jó, mert így nem lesz egysíkú és unalmas a beszélgetés. Jobban meg is ismerjük egymást, úgy gondolom. Szerintem még az is zavarhatja, hogy nem sok sráccal beszélgetett kettesben kötetlenül, mint most velem. Nem kell félnie, majd belejön ebbe a dologba.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Magyar Petra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 21
Összes hsz: 43
Írta: 2020. február 2. 13:07 | Link

                   Ian
-Igen nekem is tetszik, szép színes és hangulatos hely.
-Mivel egy magyar lány vagyok ezért természetesen sokat járok a Balatonhoz,és én igaz magyarnak tartom magam.
*Sajnos még mindig nem tudja hogy felhozza-e azt hogy tetszik neki a fiú, viszont már úgy érzi nem is fél*.
*Ettől a lány nagyon megkönnyebbül, s jobban érzi magát *
-Egyébként, am tetszik a kastély amennyit láttál belőle?
Utoljára módosította:Zippzhar Márk Stefan, 2020. február 2. 18:51 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ian Fraser Kilmister
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 74
Összes hsz: 91
Írta: 2020. február 2. 14:21 | Link

Petra


Egy véleményen vagyunk ezzel a szobával kapcsolatban Petrával, ennek nagyon örülök. Már nem feszeng, megnyugodott. Ez azt jelentheti, hogy jól érzi magát a társaságomban, ami jó jel. Kölcsönös, hiszen én is jól érzem magam vele, attól függetlenül, hogy csak most ismerkedtünk meg. Mindig is hittem abban, hogy az első pillanattól kezdve lehet erős szimpátia két ember között.
 - Örülök neki, hogy te is voltál a Balatonnál. Szegeden is jártam, mivel ott is élnek rokonaink. Ahogy Budapesten, Sopronban és Debrecenben. Ilyen, amikor nagy a család. Pécs is szép hely, tavaly voltunk ott szüleimmel. -
 A kastélyban ő sem lehet olyan jártas, de benne van a felfedezésben velem. Ennek örülök, hiszen azt jelenti, lehet több alkalom is a mostani beszélgetés után. Az épületről kérdez.
 - Eddig nem sok helyen voltam a ház körleten kívül. Navinéban kiismerem magam, bár ott is van hely, ami még fehér folt számomra, de fel lesz térképezve. A kastélyban voltam pár helyen. A társalgóban voltam, jó hely az is. Nem gondoltam volna, hogy van egy közös társalgó mind a négy ház számára, jó pont. Te voltál már ott? Majd együtt felkeressük a többi termet és ilyesmit. Persze ha neked is van kedved. -
 Beszélek neki az eddigi felfedezéseimről, ami nem olyan sok, így sokról nem tudtam Petrának beszámolni, de annak örülök, hogy hajlik a közös császkálásra. Lesz lehetőség jobban megismerni őt közelebbről, egyre jobban tetszik nekem a leányzó.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Magyar Petra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 21
Összes hsz: 43
Írta: 2020. február 2. 14:43 | Link

Ian *Kezdi jobban kedvelni a fiút*
-Nem még nem voltam ott, de elmehetünk majd oda is.
-Idén nyáron is tervezek menni a Balcsihoz, lenne kedved velem jönni majd?
*Kicsit izgatottan kérdezi a fiút, ugyanis még csak pár perce beszélgetnek*
-Ne haragudj, lehet ez kicsit gyors volt.

-Csak akkor ott is tudnánk kirándulni, úszni stb. De ha csak akarod, nem kötelező.
* A Lány boldogan várja a fiú válaszát, szerinte jó lenne egy közös nap a fiúval a Baltonnál, a vízi friss levegő miatt.*
Utoljára módosította:Zippzhar Márk Stefan, 2020. február 2. 18:51 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ian Fraser Kilmister
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 74
Összes hsz: 91
Írta: 2020. február 2. 15:34 | Link

Petra


  Egy hely, amit én fogok megmutatni neki, ennek örülök. Legjobban az dob fel, hogy ő is úgy gondolja, legyen újabb találkozás. Ha minden jól megy, majd egyszer elmehetünk kettesben a faluba, valamelyik kávézóba, étkezőbe. Ez még a távoli jövő titka, szerintem még korai ezen agyalni. Majd akkor, ha már ott jár a kapcsolatunk.
 - Nem voltál gyors egyáltalán a kérdéssel. Elmehetünk a Balatonhoz kettesben majd, ha te is akarod. Nem akadályozom meg a dolgot. Majd ezt megbeszéljük, pontosítunk a dolgon. Melyik partra szeretnél menni? Van kedvenc helyed? -
 Nem is olyan messze van Valentin nap, talán akkor elmehetnénk kettesben Petrával a faluba. Bár nem tudom, mikor kérdezzem meg tőle, vagy hogyan, de kifogom deríteni a dolgot cselesen.
 - Te már jártál lent a faluban? Ha gondolod, lemehetünk kettesben körülnézni. Én egyszer voltam lent, de akkor is csak ettem, és jöttem is vissza. Nem akarok erőltetni semmit rád Petra. Szeretném, ha te lennél a társam. Egyedül unalmas a felfedezés. -
 Teszem fel neki a kérdést, az előző gondolatomtól függetlenül. Jól jöhetek ki belőle, jöhetünk mindketten, ebben biztos vagyok. tapintatosan kell eljárnom, nem akarok tolakodó lenni a lánnyal szemben. Az az érzésem, nem fog nemet mondani erre. Úgy látom ő is szereti a kihívásokat.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Magyar Petra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 21
Összes hsz: 43
Írta: 2020. február 2. 15:47 | Link

Ian

*A lány csöndesen hallgatja amit a fiú mond, közben amúlva tekint rá, szó szerint csodálja a fiút*.
-Nem voltam még a faluban, de szeretnék majd mert úgy hallottam hogy van egy tök jó kávézó lent.
-Amikor megyünk majd a Balcsihoz szeretnél úszni is?
*Nem mondja a fiúnak, de van félelme.
-Siófokot szeretem nagyon.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ian Fraser Kilmister
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 74
Összes hsz: 91
Írta: 2020. február 2. 16:05 | Link

  Nagyon szép Petra, ezen nincs mit titkolni, ezt még tetézi az is, hogy aranyos is. Ez nekem nagyon bejön. A hozzá hasonló lányok tetszenek, ezt nem tagadom, de nem szeretnék gyors lenni, mindent a maga idejében. Nem is biztos, hogy én valamelyest is tetszek vagy kedvel engem a lány. Reménykedek abban, hogy igen, azon vagyok, hogy kiderítsem.
 - Akkor majd megbeszélünk egy napot, és lemegyünk. Sok kellemes hely van ott lent. Meglátogathatunk pár üzletet is. Mindig van valami meglepetés, legalábbis a többiek ezt mondják. Persze, mindig az új fiút húzzák mindenféle dologgal, de nem hagyom magam. -
 Mosolyogva mondom neki az utolsó mondatomat. Így van ez mindenhol, mindig az új fiúkat zrikálják, ami nem gond, ha normál keretek közt megy. Eddig nem volt gond. Visszatér a Balaton témához, ami nem gond. Ezek szerint nagyon el akar menni, én meg nem vagyok a jó elrontója.
 - Az időjárástól függ. Amennyiben olyan lesz az idő mikor megyünk, akkor igen. Te szeretnél? Siófok szép város. Más városba is szeretnél menni? -
 Kíváncsi vagyok, csobban e majd velem a Balatonban. Nem lesz ezzel gond, szerintem pancsolunk együtt a vízben. Bevállalós csajnak látom Petrát. Ez nem fog gondot okozni neki.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Magyar Petra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 21
Összes hsz: 43
Írta: 2020. február 2. 16:22 | Link

Ian *  Mosolyogva hallgatja amit mond neki a srác.*
-Rendben, jó lesz együtt sétálgatni egy kicsit a faluban, főleg veled.
* Mondja a lány mosolyogva, s közben megint elpirul.*
- Igen, nagyon szeretnék veled a Balcsiban úszni, meg is taníthatnál engem úszni, mert az az igazság hogy nem nagyon tudok sajnos.
*Miközben erről beszél a fiúnak, úgy elpirul hogy kicsordul a könnye.*
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ian Fraser Kilmister
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 74
Összes hsz: 91
Írta: 2020. február 2. 16:43 | Link

Petra


  Jó hallgatni a lényt. Kiveszem a huncutságot a hangjából. Egyre többször pirul el, ami nem kerüli el a figyelmemet, de nem teszem szóvá. Nem is kell, de tetszik nekem, nagyon jól áll neki. Nem kell nagyon cselesnek lennem, hogy kiderítsem, hogyan áll hozzám. Jól esik, hogy találtam egy lelki társat, ilyen rövid idő alatt. Nem gondoltam volna. Vágytam rá, de nem számította még rá.
 - Veled szívesen sétálok a faluban. Lássák a diáktársaim, milyen szép hölgy van az oldalamon. Oh, még nem tudsz úszni? -
 Meglepődöm, hogy nem tud még úszni, pedig nincs benne semmi furcsállni való, hiszen soha sem késő megtanulni. Nagy öröm, hogy segíthetek ebben neki.
 - Megtanítalak persze, ez nem gond. Szeretnék veled sétálni a naplementénél a Balaton parton. Aztán leülnénk, és lógatnánk a lábunk a vízbe. Amennyiben benne vagy. Nem erőltetek rád semmit, ezt tudod jól. -
 Nem akartam mondani, hogy a sétát kézen fogva, a lábat vízbemártós dolgot összebújva képzeltem el. Nem akartam mondani neki, még nagyon az elején vagyunk a dolognak. Nem akarok sértő, tolakodó, tapintatlan lenni vele. Azt sem akarom, hogy megijedjen. Mindent a maga idejében. Amúgy is, nem kell mindent mondani, vannak dolgok, amit csak simán meg kell tenni, és kész.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Magyar Petra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 21
Összes hsz: 43
Írta: 2020. február 2. 16:51 | Link

*Nagyon örülök hogy egy ilyen srác mint ő, mert nagyom aranyos és kedves, ráadásul nagyon jó természete is van.*
* Nem tudom hogyan tegyem neki szóvá, vagy egyáltalán elmondjam-e neki.*
-Oh, ez nagyon aranyos tőled, gondolom akkor szépnek találsz ha már  így fejzted ki.
-Egyébként gyerekkori trauma, egyszer majdnem belefulladtam a vízbe és azóta nem merek úszni.
*Úgy éreztem el kell mondanom neki hogy miért kérem hogy tanítson meg úszni, nem akarok vele ilyen bunkó lenni*.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ian Fraser Kilmister
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 74
Összes hsz: 91
Írta: 2020. február 2. 18:10 | Link

Petra


  Nagyon bátor, egyben bevállalós csaj. Lecsapta a magas labdát, hiszen visszakérdez, gondolom megerősítésként, hogy szépnek tartom e. Erre nem is tudok mással válaszolni, hogy igen.
 - Igen szépnek, bájosnak talállak. Nem rejtem véka alá azt, amit gondolok. Azért, mert ez az igazság, a való. -
 Megint el fog pirulni szerintem a bók hallatán, de nem gond. Amúgy is, ami igaz, azt nem szabad eltitkolni... ...mindig. Most nem ez a helyzet áll elő, amikor hallgatni kell. Mesél egy gyerekkori traumáról, amit kellemetlen hallani. Ennek ellenére csoda, hogy egyáltalán bemer menni a vízbe.
 - Sajnálom az esetet, akkor csoda számba megy, hogy vízbe mersz menni. Legalábbis szerintem. Én örülök annak, hogy felül szeretnél kerekedni a félelmeden, és én ebben segítek, ahogy tudok. Én sem vagyok ám mester úszó, de ennek ellenére próbáljuk meg majd sekélyebb vízben. -
 Megtiszteltetésnek érzem azt, egy ilyen eset után engem kér fel, hogy próbáljam megtanítani úszni. Elképzelem Petrát fürdőruhában. Így is nagyon csinos, de bikiniben sokkal jobban kijönnek a vonalai. Nem gondolom ezt rosszindulatnak, vagy rossznak. Elsődlegesen a belső értékei számítanak, mennyire fog tetszeni Petra. Nem mehetek a mellett sem, mennyire csinos lány. Rá mosolygok, nehogy izgulni kezdjen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Magyar Petra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 21
Összes hsz: 43
Írta: 2020. február 2. 18:19 | Link

*Ezek hallatán megint elpirul a lány, s megint nem tudja hogy mihez kezdjen.*
-Nagyon aranyos vagy hogy szépnek találsz.
*Örülni kezd, de végül mégis sírni kezd, és valahogy kicsit szégyenli is hogy a fiú látja sírni.*
*Próbálom törölgetni a könnyeim, szó szerint kapkodva törölgetem.*
-Remélem tényleg sikerül megtanítanod, mert nagyon szeretnék megtanulni csak kicsit félek is tőle.
* Vajon milyen lehet póló nélkül alsónadrágban*
*S a lány most elképzeli a fiút*.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ian Fraser Kilmister
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 74
Összes hsz: 91
Írta: 2020. február 2. 18:35 | Link

Petra


  Elpirul, mikor a szépsége jön szóba, amit már vártam is, de így is nagyon cuki Petra. Örülök, hogy összefutottunk itt. A jókedve elillan, nincs mosoly az arcán. Könnyek kezdenek potyogni a szeméből. Hirtelen nem tudom hova tenni a sírást, de megjön a válasz a helyzetre. Félelme jön elő az úszással kapcsolatban, ami érthető, és nagyon is megértem őt.
 - Nem akartam feltépni a sebeket benned, nagyon sajnálom. Nem akarom erőltetni, amennyiben nem akarod. Mondanod kell, és én megértem érteni a döntésed. Sétálni is lehet a vízparton. Felajánlom, hogy megtanítalak kacsázni, bár azt csak állóvízben lehet, de én megpróbálom a lehetetlent. -
 Gyorsan felállok, odamegyek hozzá. Leülök mellé, átkarolom Petrát, megnyugvást próbálok adni neki. Remélem nem fogja fel tolakodásnak a lány. Nagyon sajnálom, hogy ennyire felkavarta az eset, nem gondoltam volna. Most az a lényeg, hogy megnyugodjon, abba hagyja a sírást. Nem ölelem át, direkt azért, hogy ne fogja fel nyomulásnak. Egyik kezemmel ölelem át, ha azt akarja, akkor a fejét is a vállamhoz tudja tenni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Magyar Petra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 21
Összes hsz: 43
Írta: 2020. február 2. 18:43 | Link

*Nagyon jól esik tőle hogy átölelt, igazából nagyon bizsergető érzés volt mikor a karjaiban voltam, jó lenne újra átélni ezért megölelem és ráhajtom fejem a vállára.*
-Nem Ian, szívesen úszom veled. *Közlöm vele sírva miközben vállára hajtom fejem*.
-De kacsázni is szívesen megtanulok, főleg hogy te tanítanál meg rá, ez nagyon kedves tőled.
* Egyszer csak abbahagyom a sírást de még mindig nagyon szorosan ölelem a fiút, remélem ez nem zavarja .*
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ian Fraser Kilmister
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 74
Összes hsz: 91
Írta: 2020. február 2. 18:57 | Link

Petra


Viszonozza az ölelést, ami igen jól esett. Az elsődleges az, hogy megnyugszik tőle, remélem. Nagyon jó illata van Petrának, de most nem ez a lényeg. Megerősíti azt, hogy megakar tanulni úszni. Azt szeretné, hogy én tanítsam.
 - Ne aggódj, megtanítalak mindkettőre, ha úgy akarod. Szeretnélek megismerni téged, ha ez neked nem gond, és benne vagy te is. Remélem nem vagyok tolakodó, vagy nagyon nyomulós. -
 Előjön a régi dolog, mindig kételkedek abban, hogy jól csinálom azt, amit. Nem zavarom azzal a másikat, amit teszek. Remélem nem így van most Petrával. Nem akarom ezt a kisebbségi komplexusnak tűnő valamit rázúdítani akkor, amikor ő is küszködik magával.
 - Szeretnék veled máshol is beszélgetni. Bejárni a kastélyt, felfedezni a különböző kis helyeket. Egyesek szerint mindig tud újat mutatni a kastély, mert mindig változik. Ez a varázslat, amit nehéz lesz szerintem megszoknom, de nem lehetetlen. Ha valaki van velem, akkor még inkább. -
 Próbálom szép szavakkal nyugtatni, miközben egyre jobban ölel a lány, ami nem gond, ép ellenkezőleg. Remélem sikerül elérni a célomat.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Magyar Petra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 21
Összes hsz: 43
Írta: 2020. február 2. 19:09 | Link

* Még jobban akarom ölelni, de nem teszem mert nem akarom hogy megfulladjon, a sírást is abbahagyom. *
*Elmondom neki, remélem nem bántom meg vele hogy nekem most mennem kell, de remélem máskor is látom majd a fiút. *
-Ian ne haragudj, de nekem most mennem kell nagyon sokat kell még gyakorolnom, meg frissnek kell lennem a holnapi órákhoz illetve a leckéket át kell néznem.
-Örülök hogy ilyen jót tudtunk beszélni, remélem találkozunk még, szia.
*Mosolyog felállok, megpuszilom az arcát és elköszönök. *
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ian Fraser Kilmister
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 74
Összes hsz: 91
Írta: 2020. február 2. 19:30 | Link

Petra


Nagyon jó, ahogy átölel engem. Nagyon élvezem a helyzetet, ahogy a lány is. Belesúgja a fülembe, hogy mennie kell. Kicsit rosszul esik, de nagyon is megértem. Nem marasztalhatom őt, csak abban reménykedek, hogy máskor is találkozunk.
 - Menj nyugodtan, nem tartalak fel, ha van dolgod. Remélem van kedved még találkozni. Én szeretném. Küldök egy baglyot majd, és megbeszéljük a dolgot. Akár erre a felfedezőútra is mehetnénk. Ezt megbeszéljük majd. Köszönöm ezt a napot, hogy találkozhattam veled. -
 Ezt mind a fülébe súgtam. Tényleg szeretnék újra találkozni vele, hiszen nagyon jó a társasága. Remélem ő is élvezte ezt a napot.
 - Jó éjszakát! Minden jót! -
 Petra kiment, elég gyorsan elment az idő. Látom az órámon, hogy nekem is lépkednem kell, ha nem akarok bajba keveredni elsősként, aki nem régen érkezett. Ezért is iszkolok gyorsan a házba, gyorsan fel a szobába.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vizsnyiczky Heléna Sára
INAKTÍV


a lány, aki lángralobbant
offline
RPG hsz: 375
Összes hsz: 758
Írta: 2020. február 21. 22:37 | Link


outfit|music

A vizsgaidőszak közepén mi lehetne jobb elfoglaltság, mint a tanulás... Mondaná ezt bárki más, aki nem Heléna. Az ő véleménye szerint felesleges ezen stresszelni, sokkal fontosabb, hogy az ember kialaudja magát, relaxáljon és szakítson időt a hobbijaira. Ezért, és hogy kedves tudásvágytól égő szobatársait ne zavarja, egy kupac régi kottával, egy ősrégi füzettel és a kedvenc színesceruza készletével nekivágott a kastély folyosóinak,hogy ideális helyet találhasson a magányos alkotáshoz.
Fél óra céltalan csámborgás után jutott el a lélekszobáig,miután a klubhelyiséget túl melegnek, a folyosókat pedig túl hidegnek taláta. Odabent kellemes meleg idő fogadta, a falak halvány,a tavaszi napsütést időző sárgában pompáztak. A magával hozott holmit letette a középen álló asztalkára,majd kiválasztott magának egy szimpatikus bézs díszpárnát amit a földre dobott,majd helyetfoglalt rajta. Lábait maga alá húzva kinyitotta a kopottas füzetet,majd a nosztalgia kedvéért végiglapozta. Régi ruhatervek voltak ezek, amelyeket még egészen pici korában tervezett. A divat iránti szenvedélye már nyolc éges kora óta aktívan tartott, ezek a rajzok is még azokból az időkből maradtak meg. Volt néhány év,mikor a tervezés háttétbe szorult, de mostanában ismét elkezdte érdekelni,hogyan lehetne valami újat és extravagánsat létrehozni.
Ahogy a ceruza a papirhoz ért a háttérben halkan felcsendült a Hattyúk tava nyitánya. Heléna ajkai elégedett mosolyra görbültek,amint az ismerős dallamok eszébe juttatták az első balettelőadását. Halkan dudorászva rajzolta fel a hosszúlábú, vékonyka babák körvonalát,majd egy fájdalmas sóhajtás kíséretében a régi,sosem használt kottafüzet felé nyúlt. Felcsapta egy véletlenszerű oldalon,lapozott párat,majd a legszebbnek tűnő oldalt egyetlen határozott mozdulattal kitépte társai közül. Méregette,forgatta egy darabig,majd szépen formára hajtogatva egy egyszerű ragasztóbűbájjal beragasztotta a füzetbe. Elégedett sóhajjal dőlt hátra és messziről is megszemlélte kész művét. A fekete félvállas megoldáshoz csatlakozó kotta-szoknya elégedettséggel töltötte el, végre úgy érezte, hogy valami igazán jót sikerült alkotnia. A háttérben szóló zene váltott, már a Diótörő egy részlete szólt és Heléna nekilátott modellje hajának.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aksel Vasquez
INAKTÍV


all is soft inside
offline
RPG hsz: 9
Összes hsz: 19
Írta: 2020. február 28. 21:17 | Link

V. H. Sára


Aksel elégedett volt. Nem is, inkább hálás. Eh, maradjunk inkább a megkönnyebbültnél. Igen, ez a három érzelem kavargott benne, mikor megtudta, hogy a Bagolykő Mágustanoda befogadná, mint diák. A szintfelmérő vizsga miatt nem különösebben aggódott, tudásában biztos volt, odahaza a Beauxbatons-ban jó, sőt, remek eredményeket tudhatott magának. Gondolta csak nem taníthatnak homlokegyenest mást itt, a Kárpátok szívében, mint Franciaországban. Inkább a húgán járt az esze. Silje nagyon sírt, amikor megtudta, milyen büntetést vett át a válláról az iker-bátyja. Aksel talán akkor először látta sírni. Persze, a gyermek sír, ha leesik a fáról, sír, ha eltaknyol és felhorzsolja a térdét. De az más. Mikor zokogva magához ölelte, a fiú érezte. Átérezte a szégyent, fájdalmat és szomorúságot a lány lelkében. Mintha füstként átgomolygott volna a fiúba, át a felsőjén, be a mellkasán. Akkor legszívesebben ő is sírt volna, de nem tudott. Nem ment. Nem volt rá képes. Hiszen már nem lehet visszacsinálni. Nem lehet visszacsinálni a szétbombázott mosdót, azt sem, hogy kicsapták, azt sem, hogy egy egész iskolatanácsnak hazudott, csakhogy a húga még egy alkalommal megmeneküljön és ne tanuljon a hibáiból. De most talán megértette. Talán felfogta. Habár nem látta Aksel párnába temetett, sikoltva bömbölő arcát, nem érezte arcán a szülei égő, maró, csalódottságtól és szomorúságtól tocsogó tekintetét, abban az ölelésben tényleg megértés és jobbá válni vágyás érződött. De erről már személyesen nem bizonyosodhat meg. Még kissé meg is könnyebbült, mikor cókmókjával együtt elhagyta a hírhedt francia mágusképző falait. Időre volt szüksége. Távol akart lenni Silje-től, hogy legyen ideje megbocsájtani. A fiú eljátszott a gondolattal, hogy a húga ír majd neki és bagolyban fog érdeklődni felőle. Habár gyorsan elhessegette ezeket a gondolatokat. Mikor egy iskolában tanultak, akkor is csak rövid, felszínes beszélgetéseik voltak, illetve Silje csak akkor kereste, mikor bajba keveredett, mert tudta, hogy a jófej nagy testvére majd kihúzza a slamasztikából. Hát, most már csak magára számíthat.
Egészen tetszett Aksel-nek az új környezet. Eddig mindenki kedves volt vele. Kicsit meglepte, hogy az Eridonba került, de nem látta értelmét sokáig töprengeni ezen, hisz tenni nem sokat tud ellene. Gondolta, még mielőtt beleesik a tanulás sűrűjébe, nem árt körbenézni és felfedezni a kastélyt, hisz kellemetlen lesz elkésni már az első óráiról, pláne, hogy majd azzal magyarázná az egészet, hogy eltévedt. Egy ilyen felfedezés során került a fiú az Északi szárnyba, a Toronyba, ha egészen pontosak akarunk lenni. Úgy császkált végig a folyosókon, mint aki életében először lát maga fölé magasodó falakat. Mindössze csak lenyűgözte az építészet. Igen, merthogy Aksel egy olyan varázslópalánta, aki csodálatra méltat ilyen dolgokat. Látott ajtókat is a falakba belesüllyedve. Nem sok teketória után be is lökte az egyiket. Maga sem értette, miért lepődött meg annyira, hisz nem várhatta el, hogy egy terem üres legyen, ha belép oda, hisz egy ekkora kastélyban embereknek is kell lenniük valahol. Mégis szemei egy pillanatig tágra nyíltak, s dereka kissé hátra hajlott a meglepődésben. De ez csak pár pillanatig tartott, után Aksel megint egy alappozícióban nézett farkasszemet egy lánnyal. Igazából ahogy eddig látta, csak ő volt bent egyedül, szóval igazán hívhatja A lánynak. Mivel úgy tanulta, hogy egy ilyen szituációban köszönni kéne, vagy mifene, valami ilyesmire szánta el magát. Kissé tanácstalanul oldalra fordította a tekintetét, majd vissza a lányra,s nagy nehezen kinyögte:
- Bonjour! - spékelte meg egy csak alkart megmozgató intésben. Ezután eszébe jutott, hogy nem biztos, hogy franciául kellett volna nyitni, de ha a lány esetleg nem beszéli a nyelvet, majd úgy is megosztja ezt vele. Szóval most állunk és várunk az üdvözlés fogattatására.
Utoljára módosította:Aksel Vasquez, 2020. március 6. 19:02 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 6 ... 14 15 [16] 17 18 ... 22 23 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony