31. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint
Titkos könyvtár - Czettner L. Zoé hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Czettner L. Zoé
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 456
Összes hsz: 7582
Írta: 2013. december 1. 15:06 | LinkA kastély déli szárnyának első emeletén egy fekete vértet viselő, fiatal harcos képe mögött titkos folyosó húzódik meg. Oda csak akkor juthatsz be, ha kitalálod a harcos nevét, és a férfi festett fülébe suttogod. Bár előszörre nehéznek tűnik a feladat, de ha jobban megfigyeled a képet, a katona lábánál heverő úti tarisznyából kilóg egy hadba hívási értesítés, melyen szerepel az ismeretlen férfi neve, és ha ez nem lenne elég, valaki a keret aljára is odafestette, bizonyára azért, mert folyton elfelejtette a festményen nehezen kisilabizálható nevet.
Ha túljutsz Rydan Colthan festményén, csak pár lépést kell megtenned egy szűk folyosón, és megérkezel a kastély titkos könyvtárába. Ezen a helyen sok olyan könyvet fellelhetsz, amit a világ már elveszettnek hisz, sőt olyanokat is, melyekről úgy gondolják, hogy soha meg sem íródtak. Persze ezen különleges művek mellett régi klasszikusok és újabb regények is megtalálhatók. Receptkönyvet, varázsgyűjteményt, vagy bájitaltárat azonban itt hiába keresel, ez a hely az irodalomé.
Bátran vedd a kezedbe híres mágusok versesköteteit, neves muglik novellagyűjteményeit, vagy éppen olyan emberek irományait, akikről ma már azt sem tudják, hogy valaha léteztek! A könyvtár állománya sosem avul el, ugyanis magát gyarapítja: ha valahol a világban megszületik egy olyan mű, melyet megőrzésre méltónak talál a könyvtárat irányító varázslat, az azonnal megjelenik a polcok valamelyikén.


A legkülönösebb azonban a helyiség egyik eldugott sarkában található: egy hatalmas világító, forgó fénygömb. Zöldes és sárgás ragyogásával hívja fel magára az erre tévedő figyelmét, és arra ösztökél, hogy érints meg.
Ha könyvvel a kezedben teszed ezt, akkor annak a történetében találod magad, vagy mint szereplő, vagy mint megfigyelő. Mindkét esetben kedved szerint változtathatsz a történéseken, akár a végkifejlet is teljesen más lehet a te rendezésed nyomán. Ha nincs nálad könyv, akkor a gömb választ egyet a polcokról, és neked nem lesz beleszólásod, hogy horrort vagy romantikus regényt kapsz.
Gyere és próbáld ki a varázslatot, olvass kedvednek megfelelő könyveket, vagy éppen alakítsd át kedvenc történeted úgy, ahogy te akarod!


Aileen Aurora munkája
Utoljára módosította:Daróczy Elizabet, 2021. augusztus 13. 15:19
Titkos könyvtár - Czettner L. Zoé hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint