32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint

Oldalak: « 1 2 ... 5 ... 13 14 [15] 16 17 18 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. november 25. 16:48 | Link

Penny.

Kicsit furcsán pislogok körbe, nem tudom mi történik. Ez történt amiatt, hogy a gömbhöz értem? Miért van ekkora hajam? Úristen. Mi ez a sok fekete? ÚRISTEN! MIÉRT FEKETÉK A FALAK? Jézusom... Végignézek magamon, kicsit magasabb vagyok mint szoktam, juppí! De ez fura... én... én LÁNY LETTEM? Hatalmasat sikítok a felfedezésre, és pár másodpercre rá egy nő ront be a szobába.
- Virág, minden rendben? - kérdezi. Úrég. Virág? Az ki? Tanácstalanul nézek körbe, hátha valami vagy valaki segít. - Értem én, hogy némasági fogadalom, meg ez az emu vagy mi korszakodat éled, de válaszolhatnál. - teszi csípőre a nő a kezét. Szóval én vagyok Virág? Jó tudni. Mondjam azt hogy én eddig fiú voltam? Nem, lehet akkor őrültnek nézne. - VIRÁG! - kiabál egyet a nő. STOP! Tudom hol vagyok! Szent Johanna Gimi! Oké, akkor felveszem az emo szerepet. De hogy? Én minden vagyok, csak nem emo. Hogy lehetnék emo? Nem tudom, és nem is akarom tudni, mert nem akarok emo lenni. Ki akar emo lenni? Azok akik gondolkodnak az élet nagy dolgain, vagy hogy is van ez? De hogy kerültem ide? Az a gömb valami csodagömb? Ja, értem a helyzetet, belerakott a könyvbe a gömb. De hogyan? Ja igen, varázsvilág. A mozgó festmények után mindent kinézek belőle... fura... - Viráág itt vagy? - a nő aggódó arccal néz rám. Én bólintok, ő pedig kiviharzik a szobából.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Harmadikos mestertanonc


MT (marha tehetséges)
offline
RPG hsz: 568
Összes hsz: 1781
Írta: 2018. november 27. 08:25 | LinkNagyon koncentráltam arra, hogy jó helyre érkezzünk, még akkor is, ha ennek semmi értelme nem volt, mert nem az én gondolataim irányította a gömböt.
- Nem kell bizonyítani ezt. Minek, bárki tudja - röhögcsélek, miközben elragad minket a varázslat és megérkezünk a... mesevilágba. Hogy melyikbe fogalmam sincsen, csak azt, hogy ott állok egy vörös hajú szolgálólány mögött, és valaki kihirdeti, hogy a lábbeli tulajdonosát keresik. ~Talán a Hamupipőke?~ Ezt az egy mesét ismerem, amiben lábpróba van, de előbb meg kéne találnom Dinát.
- A teremburáját kiskisasszony, hova az ördögbe érkeztünk? Maga egy Dina névre hallgató parasztjány lenne? - kérdezem, és rögtön ki is tör belőlem a röhögés. Ugyanis nem így akartam elmondani, de a szavak így hagyták el az ajkaimat a gondolatok megformálása után.
- Nemsokára a latrinába ürítek, ha ez a feltevés így marad - mondom, de aztán abbahagyom a beszédet, mert görcsöl már a röhögéstől a beszédem miatt, és inkább a falhoz dőlök. De nem sokáig, mert nem akar abbamaradni, így már a földön fetrengve folytatom az egészet, csak ne haljak bele ebbe az egész Üveg-hegy túrába.
Utoljára módosította:Lóránt Bence, 2019. január 5. 14:41 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A legjobb postairón a környéken.
Angel Penny
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 15
Összes hsz: 26
Írta: 2018. december 3. 19:17 | Link

                Moon Jun Seo

Egyszer csak egy üres szobában találtam magam.Nagyon nagy rendetlenség volt.Nézem a szobát és rájöttem nincs rendben valami.Egy tükör viszont fel volt szerelve a falra.Gyorsan belenézek.Világos barna hajam van,a méretem nem változott (szerencsére.És mindenhol kalózok.Huh nem csak én szeretem a kalózokat.Egyszer csak egy nő lép be a szobámba (gondolom ő az anyukám). Valami szülőiről hablatyolt ami csodás volt ennyit szűrtem le belőle.És valami gólyatáborról is volt szó amit egyből visszautasítottam.Anya ezt nem nagyon támogatta de mindegy.Aztán elmentünk tolltartó nézni.Anya felmutatott egy Disney hercegnős izét.Aztán oda jött az eladó és mondtuk mit keresünk és felmutatott egy Hello Kitty szörnyűséget.Aztán egy kék farmeresre esett a választásom.Kaptam egy Johnny Depp-es tollat és kulcstartót.Aztán este a családdal leültünk vacsizni beszélgettünk.Utána lefeküdtem igaz nehezen aludtam el,mert nagyon izgultam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vannak boldog könnyek, fájó mosolyok
mindig lesznek szerelmek, míg a föld forog.
Az élet szép, de élni tudni kell,
az élet egy harc és benne győzni kell!
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. december 3. 19:36 | Link

Penny.

Csak pislogtam egyet, és egyszer csak másnap lett. Vagy azután? Fogalmam sincsen, de mindenesetre más ruhában állok, és a naptár is változott. Közelebb sétálok a falon lógó dologhoz. Szeptember elseje.
- Virág, ideje indulni! - hallom meg az előbbi nő hangját. Én kiugrálok az előszobába, és gyorsan a hátamra kapom a kikészített hátizsákot. Túl sok fekete. Bleh.
A nőci eljön velem az iskoláig. Aha, szóval erre kell jönnöm amíg a könyvbe vagyok beragadva. Hogy lehetséges ez? Az osztályteremig eltalálok, és ott ledobom magamat az egyik padba. Azt hiszem úgy volt hogy letette a fejét a padra? Nem tudom, nem emlékszem. És hol lehet Penny? Ő is szereplő lett, vagy ott maradt a könyvtárban? Mindenesetre izgalmasnak ígérkezik ez az egész. EGY CSAJ TESTÉBEN VAGYOK! Ebben az életemben utoljára, az biztos. Mi lenne ha megváltoztatnám a könyv történéseit? Kíváncsi vagyok! Átfestem a szobámat, kivágatom a hajat a szememből, és vidámabb cuccokat szerzek, mert ez a fekete bomba egy katasztrófa.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. december 3. 19:39 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
offline
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. december 28. 17:56 | Link

Bence

- Ej, menjen már! Milyen Dina, én Anna vagyok – forgatta a szemét a szobalány. Meg kell találnom Bencét! Csak előbb tudnom kell, én ki vagyok most a történetben.
- Fenséges kisasszony! Jaj, ne szaladjon úgy! Képzelje, mit hallottam az imént! – Na, te pletykás, te hiányoztál csak. Ácsi, hogy szólított?
- Hogy mondja?
- Jól van, hercegkisasszony? –
Jaj, neee! Én üveghegyet akarok mászni, és meg is fogom, nem hagyom, hogy más mássza meg előttem! Hülye varázsgömb, sose lehet tudni, milyen szerepet oszt rád… ez a hátránya. Akkor is fogok üveghegy-mászni! Ha beletörik is a csizmám sarka…
- Hát, uram teremtőm, hogy beszélt az a fiatalember! Tudja, az a kanászlegény ott… - mutogatott bőszen egy igencsak ismerős arc felé. A francba, hát ő sem lett Janesz. Ezt megszívtuk. Hogy mászunk ki ebből a slamasztikából?
De legalább a pletykás szobalányomnak köszönhetően megtudtam ezt-azt, hogy hol is tartunk pontosan a mesében.
A királykisasszony papucsában…
Hasonlít a Hamupipőkéhez, de itt tök más a sztori. Az Üveghegyen van a cipő, annak a tetején, és méghozzá aranyból. Basszus, normális volt ez a csaj? Aranyból… ilyen cipőre nem vágynék, biztos tök kényelmetlen lehet, a súlya húzná az ember lábát. Még jó, hogy boszorkányként erre is lesz majd trükk a tarsolyomban, csak sajátítsam el azt a bűbájt. Családi kirándulásokhoz Csillát és magamat ismerve, plusz anyát, tuti jól jön. Legalább nem nyafognak többet a fiúk, hogy túl nehezek a csomagok, lehúzza szegény csomagtartót.
- Khm… Bence! Túl feltűnő vagy – közlöm a delikvens útitársammal, amint rájövök, hogy a disznópásztor ruhában tényleg ő az. De murisan néz ki! Alig bírom ki én is nevetés nélkül. – Mi a jó szent Merlin szakállát mondtál a szobalánynak?

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Harmadikos mestertanonc


MT (marha tehetséges)
offline
RPG hsz: 568
Összes hsz: 1781
Írta: 2019. január 5. 14:57 | LinkHát ez nem talált! Valami Anna, tehát kábé bármilyen mesébe lehetünk, amiben Anna van. Lehet, hogy van ilyen száz.
- Hát ö bocsássá meg Anna, összekövertelek valaki mással - mondom és érzem, hogy köpnöm is kéne mellé egyet, az lenne az igazi pont a mondat végén. De mivel én Lóránt Bence vagyok, így megtanultam, hogy nem szabad köpködni csak úgy. Főleg nem mondatvégi pontot imitálva. Aztán valami hercegkisasszonyt emlegetnek, és én oda is fordulok, amikor meglátom Dinát. Szóval az arcunk maradt, csak a helyét vettük át valakinek.
- Ó hódolatom szépséges hercegkisasszonyka! Remélem a sárkány ma nem éhes - nevetgélek, majd magam is végignézek rajtam, és valóban nevetségesen festek, főleg hozzá képest. Hát ez nagyon nem ér, de már mindegy, Molkával meg más bajunk volt. Ez még mindig jobb, mint a tóba fulladni érkezéskor.
- Hát, hogy teletojom a latrinát, ha ő lett Dina - vonok vállat, és nagyon zavar az akcentusom. - Viszont ha végeztünk, megmutatom neked a kondát - nevetek fel, majd eszembe jut valami. - Nem kéne lopni valami álruhásabb ruhát. Nem csak én vagyok feltűnő, nem gondolja ó nemes hercegkisasszonyka! - szerelmes képet vágok, ahogy a mesékbe illik és csodálják a hercegnőket. Már csak az a kérdés, hogy mennyi maradt a varázserőnkből. Mivel a múltkor nem volt nálunk a pálcán utazáskor, csak a visszatéréskor, kezdek félni, hogy nem lesz olyan könnyű megmászni az üveghegyet. Mi mást is kell nekünk csinálni? Ahelyett, hogy valami nagy lakomán vennénk részt, sokkal menőbb lenne. Persze Dina biztos jobban értékeli az üvegcipőt, vagy mit.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A legjobb postairón a környéken.
Angelica Black Wing
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Animágus, Színjátszós, Harmadikos mestertanonc


extekergő, Várffy ösztöndíjas
offline
RPG hsz: 257
Összes hsz: 1114
Írta: 2019. június 7. 18:47 | Link

Ryan

Úgy gondoltam, felkeresem a titkos könyvtárat, és ha lehetséges, elmerülök egy jó könyvben. Akár szó szerint is.
 Amint éppen a könyvespolcok között keresem a megfelelő művet, egy ismerős arcot látok. Ré is köszönök.
- Szia Ryan! - integetek vidáman felé. Közben egy szép, díszes borítójú könyvön akad meg a szemem, melynek címét nem tudom kiolvasni. Leveszem a polcról, és belelapozok. Verseskötetnek tűnik, de így hirtelen nem ismerek rá. Odaviszem a fiúhoz, és megmutatom neki.
- Nem tudod, kinek a versei lehetnek ebben? - kérdezem, és egy viszonylag ép lapnál megállok a lapozásban.
 Lehet, hogy nem is verseskötet, hanem valamilyen elbeszélőköltemény. Mondjuk a János vitéz, vagy a Toldi. Ki tudja? Hátha Ryan felismeri.
 Közben tekintetem azt a bizonyos gömböt kereste, amely elviszi az olvasót a könyvbe. Nem láttam így hirtelen, de majd megkeresném szívesen. Akár az eridonossal. Csak ahhoz lehet, hogy nem egy elbeszélőköltemény-szerűség kellene. Az milyen lehet? Csak rímekben tudnánk beszélni? És közben jönnének a szereplők, folyna a történet. Gondolom legalábbis. Izgalmas lehet, bár én úgy terveztem, egy természettudományi könyvet keresek, vagy pedig valami asztrológiásat. Persze a történettel rendelkezők valószínűleg jobbak, de hát ez van.
 Most eszembe jut, hogy Ryan vajon mit kereshet itt. Kérdő tekintettel ránézek, majd meg is kérdezem.
- Te mit keresel egyébként? - Udvarias kíváncsiság hallatszik a hangomban, mert tényleg érdekel, igaz, a könyv egy kicsit talán jobban, ezt ugyan röstellkedve vallom be.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

El se mentem, visszajöttem
Ryan Wolf Falkom
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 27
Összes hsz: 190
Írta: 2019. június 9. 16:02 | Link

Angelica

A nemrégiben felfedezett könyvtár új könyvekkel szolgált a kutatásomat illetően. Igazából a kutatásomba minél régebbi könyveket nézek meg, mert keresni akarok egy titkos helyet, ahova elbújhatok, gyakorolhatok,és elmondhassam magamról, hogy olyan helyet ismerek, amit senki más. Meghát, ugye itt a könyv, és meg tudom lesni a régi Bagolykő kastélyát. Miközben a sorokban keresek, egy ismerős arc köszön rám.
- Szia, Angelica - köszönök a nem rég szerzett barátnak. Megnézem a könyvet, amit mutat, majd elkérem tőle. Megnézem  a nyomtatás dátumát. - Nos, ez kb. 200 éves könyv, úgyhogy vigyázz vele. És nem tudom ki írhatta, bár arra tippelnék, hogy régi tanulók, tanárok, dolgozók, stb. verseik lehetnek benne, mert sok sora a verseknek a kastély körül írja, ami nagyban megegyezik a valósággal. Meg ír olyat is, hogy például, diákként a Bagoly-kastélyban". - sorolom el neki észrevételeimet.
Kissé idegesítő lehet, de ezeket úgy is felírnám. És már számomra csak egy kérdés maradt:Mibe utazzak? Miközben ezen tűnődöm, felcsillan a szemem: jöhetne Angelica is!
- Nincs kedved eljönni velem egy könyvbe?
Utána a kérdésére válaszolok:
- Az iskolánk történelmét, bár inkább egy titkos helyet
Utoljára módosította:Sárközi Alexandra, 2019. június 12. 20:54 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

#Sólyombarát #Főnixbarát
Angelica Black Wing
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Animágus, Színjátszós, Harmadikos mestertanonc


extekergő, Várffy ösztöndíjas
offline
RPG hsz: 257
Összes hsz: 1114
Írta: 2019. június 12. 18:20 | Link

Ryan

 Igazam volt, amikor úgy gondoltam, tud valamit a könyvről. Nem is keveset, mint azt hallottam.
 Először csak tátom a számat, ahogy Ryan mondja a tengernyi adatot. Megfordul a fejemben, hogy megkérdezem, nem szeretne-e a levitához csatlakozni. Aztán lenyelem a kérdést, és tovább hallgatom, közben bólogatok.
 Kicsit kételkedve nézek rá, mikor mondja, hogy vigyázzak vele, mert először azt hiszem, a könyv épségét félti. Végül rájövök, nem örülne, ha meglepődnék a régies Bagolykövön, ha belemennék a könyvbe.
 Eddig nem is tudtam ennek a létezéséről. Persze ez nem olyan nagy dolog, hisz itt sok dologról nem tudok. Mégis furcsa, hogy diákok verseit lejegyzik, és egy könyvben tárolják.
 Maga a tartalma azonban egész érdekes, bár nem éppen utazásra való. Mindenesetre úgy döntök, kiveszem, és majd olvasgatom szabadidőmben.
 Kérdésére felcsillan a szemem. Hátha tudja, hova kéne menni. Sietve rá is vágtam:
- Örömmel! Melyik könyvbe? - mondom, és közben szélesen mosolygok.
 Válaszára egy kurta "értem"-et mondok, majd izgatottan várom a könyv címét.
Most már legalább tudom, mire készülhetek. Nagyjából. A kastélyban fogunk maradni valószínűleg, de érdekességek lesznek bőven. Nem mintha ez a kettő kizárná egymást.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

El se mentem, visszajöttem
Szamosvári Zsombor
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 25
Összes hsz: 125
Írta: 2019. június 18. 15:43 | Link

Michonne

Minap, bájitaltanon Felagund professzor különböző bájitalokról regélt. Ez az egyetlen óra, ahol mind a 60 percet nyitott szemmel, és füllel kell végigülni, ugyanis bármikor, villámcsapás szerűen megcélozhatja a diákot egy rettenetesen fejtörő kérdés. Aztán ha a választ az illető nem tudja, csakúgy hullanak a pontok, és Eridon idén nem is áll túl jól. Zsombi pedig azt végképp nem akarja, hogy háztársai megkövezzék, vagy inkább megmérgezzék álmában. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy néha ezek az órák valóban hasznosak, nem úgy, mint a jóslástan. Ugyanis ma olyan bájitalokról volt szó, amelyeket órán fognak elkészíteni, illetve olyanokról, amelyek nem annyira ajánlatosak. A miérteket nem fejtette ki a professzor, bár Zsombi gyanítja, nem buksisimi jár egy-egy ilyen bájital elkészítése után. (Persze csak ha az illetőt elkapják.)
Ezért vágott neki egy újabb kalandnak: órán a sötétben látás elixíréről volt szó. Igazán hasznos kis lötty lehet - ezért gondolta Marci, hogy feltétlenül el kell készítenie. Azonban hiába bújta az idióta tankönyvét, ott csupán hasznavehetetlen bájitalokat talált. Úgy tudta van a kastélyban egy titkos könyvtár, gondolta ha ott nem találja meg az említett elixír receptjét, akkor sehol.
Éjszaka van. A kastély alszik, kivéve az idegesítő prefektusokat, néhány tanárt, meg a bagolyokat. És persze Zsombit. Sajnos nincs láthatatlanná tévő köpenye, neki az osonás művészetét kell alkalmazni. Szerencsére a fáklyák fényt adnak, nem kell egy lumost elmormolnia. Bizonyára ha egy világító pálcával járkálna nagyobb feltűnést keltene, de így minden okés.
Lassan, de biztosan halad a folyosókon. Folyton meg kell állnia. Kémként viselkedik: minden sarkon csak a fejét dugja ki, hogy megbizonyosodjon tiszta a levegő. Így azért eléggé nehézkes a déli szárny első szintjének a megtalálása. Azonban az idő telik, Zsombi óvatosan lépdel, és lassacskán céljához is ér. Pontosabban érne, ha a fránya festmény utat adna neki.
 - Hé - szólította meg Zsombi suttogva, de kissé erőszakosan - Psszt. Engedj be!
De a festmény csak fejét rázta, illetve dörmögő hangon közölte, hogy csak akkor engedheti be szerencsétlent, ha megmondja a nevét. Mármint a festmény nevét. Zsombi összefonta karját mellkasa előtt, s duzzogva dobogott a lábával.
 - Nem hiszem el... Mégis honnan a francból kellene tudnom?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Michonne Elizabeth Greengrass
INAKTÍV


A Bolond Bébimalac-by.: Káborszervezők
offline
RPG hsz: 20
Összes hsz: 137
Írta: 2019. június 18. 16:33 | Link

Zsombi


  Ismét dühödten járom a folyosókat. Nem hiszem el, hogy már megint belementem egy ilyen kisded játékba. Ha most szembe jönne velem egy prefi, biztos hazudnék neki arról, hogy mégis mit keresek az éjjeli órában a déli szárnyban.
Inkább higgyék azt, hogy lázadó vagyok mint azt, hogy totálisan  fogyatékos.
  Legtöbbször nem reagálok az engem ért provokációra, de azért ha az embert félős nyuszinak titulálják holott ő maga vadászik félős nyuszikra, na az már vicc. Mivel én nem vagyok vicceskedő típus, ezért nem hagyhattam szó nélkül a kedves évfolyam társaim megjegyzéseit. Megkérdeztem hát, hogy mivel bizonyíthatnám merészségemet. A feladat helyszíne a titkos könyvtár volt.
   Így kerültem hát ide. Na igen tudom, hogy nem kéne reagálnom az ilyesfajta dolgokra, de hát mit csináljon az ember lánya ha nincs élete és barátai.
  Otthon jóformán katonai neveltetést kaptam így a settenkedést még szórakoztatónak is találtam. Odaértem az utolsó sarokhoz amely elválasztott a célomtól, mikor hangokat hallottam, így kilestem a fal mögül.Ekkor megláttam, hogy valaki már áll a titkos könyvtár bejárata előtt. Végig mértem az illetőt és mivel nem igazán bujkált, arra gondoltam, hogy szinte biztosra vehetem, hogy prefektus. Viszont eléggé vékonykának és fiatalnak tűnt ahhoz, hogy az legyen. Mivel az utamban állt, el kellett valahogyan ijesztenem. Kockáztattam, mondhatni. Kiléptem a fal rejtekéből.
-Hé Te ott!- Szóltam erélyesen a fiúra. Közelebb léptem hozzá és kihúzott háttal rámeredtem.
-Mint Prefektus!-Nyomtam meg a szót élesen, hogy ő is értse kivel van dolga, még ha hazugság is az állítás.-Szeretném megtudni ki vagy és mit keresel ilyen későn erre felé. Az ilyen kis prücsköknek már legalább három órája fellőtték a pizsit.- Valójában már nekem is fellőtték a pizsit, de ezt nem kell tudnia. Alapjáraton nem szeretek hazudni, de azt hallottam a cél szentesíti az eszközt.

 

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szamosvári Zsombor
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 25
Összes hsz: 125
Írta: 2019. június 18. 16:52 | Link

Michonne

Zsombi már kezdi kicsit unni, hogy nincs olyan a kastélyban, aki benne lenne egy kis mókában. Szobatársainak meg sem merte említeni, hogy mi a jár a fejében, hogy pontosan mit fog ma éjjel csinálni. Olyan kis... becsületesek, betartják a szabályokat. De hogy minek? Felesleges. Ígyis-úgyis járni fog a büntetés, tök mindegy mit csinál egy diák. Ha egy tanár vagy egy prefektus bögyében van, találni fog módot arra, hogy kikészítse szerencsétlen diákot. Hát akkor nem jobb, ha az ember magától keresi a bajt? Különben meg egy elixír elkészítése még nem világvége. Sőt! Felgundnak inkább fülig érő vigyorban kellene részesítenie Zsombit, amiért "gyakorol". Már ha ezt lehet gyakorlásnak nevezni. Aztán kitudja milyen főzetet fog végül elkészíteni, lehet feltalál valami új, innovatív löttyöt, meggazdagszik, és viszlátot mondhat a Bagolykőnek. Így kell lennie.
Lassacskán Zsombi megérkezik a titkos könyvtárhoz. Ugyan néha véletlenül rátapos szerencsétlen talárjára, ami miatt közel áll egy nagy zakózáshoz, de a végén mindig sikerül egyensúlyba billentenie gyönge testét. Talán ez a mázli a pihekönnyűséggel és a remek koordinációs képességgel?
Roppantul felhúzza magát, mikor már csak egy hajszál választja el céljától, de ez az idióta festmény az útját szegi. Még keze is ökölbe szorul, persze tudja, ha nekiállna péppé zúzni a harcost, az csak nagy bajt szülne.
Tanakodni kezd. Milyen lovagokat ismer? Egy sem jut eszébe. Sir... Milyen sirök vannak? Totálisan gondolataiba mélyed, mikor hirtelen valaki rászól. Zsombi megrezzen. Mi a franc? Automatikuson pálcájához nyúl, előrántja farzsebéből és az idegen felé irányítja.
 - Prefektus? - horkant fel. - Lumos! - s azzal megjelenik egy gyönge fényforrás. Pálcáját a lány mellkasa felé irányítja. - Nem látom a jelvényed, már ne haragudj - mondja gúnyosan. Most ez vagy beválik, megérzései nem csalnak, illetve a lány sem titkos rendőröset játszik, és szerencséjére csak egy átlagos diákkal van dolga, vagy valóban egy prefi, és akkor jöhet fizikai munka. Juhú.
 - Különben is... Ismerős vagy. Te is az Eridonba jársz, nem? - biccenti oldalra fejét Zsombi elgondolkodva. Úgy emlékszik többször is látta már ezt az arcot a klubhelyiségben, de prefektusi jelvényt egyszer sem biggyesztett a talárjára.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Michonne Elizabeth Greengrass
INAKTÍV


A Bolond Bébimalac-by.: Káborszervezők
offline
RPG hsz: 20
Összes hsz: 137
Írta: 2019. június 18. 17:36 | Link

Zsombor


   Sokszor akadt már dolgom nagyszájú gyerekekkel, de általában jól kezelem az ilyen atrocitásokat. Ott volt például a hat éves unokahúgom, aki állandóan mindenért beköpött az anyjának vagy az én anyámnak. Megtanulta, hogy hol a helye, amikor is bezártam egy szekrénybe. Ugyan ez volt a helyzet mikor a bátyjaim szórakoztak a cukkolásommal. Jó őket nyilván nem tudtam egy szekrénybe zárni, de a bosszú állás még így is ment. Azóta sem tudja senki, hogy hova tűnt a fiatalabbik bátyám gitára vagy az idősebbik kedvenc pisztolytokja. Ahogy régen most se hagyom magam.
- Igen Eridonos vagyok, ha ne lenne egyértelmű a piros mintás talárból, Te Einstein szomorító.-Szóltam vissza a megszokott lenéző hangsúllyal.(Vajon miért nincsenek barátaim?)- Tudod, mi prefik sokszor járőrözünk jelvény nélkül, hogy ne keltsünk feltűnést az olyan lázadozó kisfiúkban, mint Te. Mióta ezt a módszert alkalmazzuk sokkal jobb a statisztikánk.- Mondtam olyan arckifejezéssel amit csak akkor veszek elő ha pókerezek. Az egésszel csak az volt a probléma ha sokáig állunk a folyosó közepén, akkor tényleg szembetaláljuk magunkat egy valódi prefivel.
Egy igazi prefektusnak csak nem adhatom be a statisztika növelő forradalmi ötletem a jelvény elrejtésről.
-Na jó! Állj kérlek arrébb amíg kinyitom ezt a fránya ajtót.-Rivalltam rá.-Aztán gyere be velem, mert a könyvtár is az én szektoromhoz tartozik, amit át kell vizsgálnom.-Hazudtam neki.-De ne örülj neki, mert amint végzek a dolgommal viszlek is a felügyelő tanárhoz.- Közöltem vele, továbbra is rezzenéstelen arccal.
   
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Timothy W. Gibson
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 18. 19:32 | Link

Michonne, Zsombor

Ezen a héten azon törtem a fejem, hogy mi az istennel kéne elütnöm az időt így az első évemben. Hivatalosan mondhatom, hogy fotografikus memóriám van hiszen ezt elég könnyen meglehet állapítani. Mielőtt az iskolába jöttem párszor átnéztem a tananyagot szóval most elég szórakoztató nézni a többiek fáradozását.
Sajnos ennek negatív kimenetele is van. Az órák alatt már kétszer kiolvastam a Stephen King könyveimet és egy idő után már nem túl szórakoztató. Egyszóval halálra unom magam. Az ember arra számítana, hogy a diáktársaim utálnának emiatt vagy azt hinnék csalok a teszteknél de úgy vélem valamiféle istenként tekintenek rám. Már nem azért mert az is vagyok, szimplán úgy intéztem a dolgaim, hogy bírjanak. Gondolván, "barátokra" mindig szükség van. Ez így most végiggondolva elég érdekesen hangzik de a jelen helyzetem a legjobb példa ennek megerősítésére.
Ugyanis miután rápillantottam a minap a kastély térképére amit szobatársam ócska könyvében találtam (az ő könyveit is már kiolvastam párszor) pár folyosóval arrébb van egy bizonyos Titkos könyvtár. Ez egyből felkeltette a figyelmem. Valószínűleg a Titkos szó miatt érződik olyan felemésztően érdekesnek vagy csak mert nincs jobb dolgom. Úgyis be kéne szereznem egykét új könyvet.
Tekintve, hogy nincs kedvem holmi prefektusokra és büntetésekre fecsérelni a drága időm, plusz a szabad akarat egyházát preferálom, ezért megígértem a szobatársamnak, hogy korrepetálom ha cserébe odaadja a láthatatlanná tévő köpenyét. Ez nyilván nem fog megtörténni mert aki ész nélkül született az úgy is hal meg, ahogy a mondás tartja. Bár lehet ilyen mondás nem létezik, akkor inkább az életmottómnak hívom. Amúgy sem szeretek időt pocsékolni a barátaimra hiszen rossz nézni milyen kisded játékokat űznek lévén, hogy rellonosok és így kötelességüknek érzik.
Így most láthatatlanul igyekezem, fejemben a kastély térképével, a könyvtár felé. Egyszer el is haladtam egy prefi mellett de az csak megállt egy pillanatra aztán ment is tovább. Nehéz volt nem kinevetnem.
 Amikor a könyvtár folyosójára értem a távolban egy kis fényforrást láttam, ami vélhetően egy pálcából jöhet. A világításnak köszönhetően megállapítottam, hogy egy kis srác meg egy elég feszélyező testtartású lány állja el a bejárat útját. Közelebb araszolva már hallottam is az eszmecseréjüket, elég szórakoztatónak találtam. Mindketten talárban voltak velem ellentétben aki leginkább csak a tanórákra hordja azt a rongyot. A kedvenc fekete bőrkabátomban és a talpig fekete ruhámban úgy néztem ki mint egy ninja. Az eridonos lány prefektusnak adta ki magát ami számomra elég lejövős volt mivel emlékeztem az eridonos prefik arcára és ő nem volt közöttük. Úgy tűnik ezt a fiú is kapisgálta de nem lehetett benne biztos.
Nekem úgy tűnt nem vették észre a jelenlétem de a biztonság kedvéért megigazítottam a talárom. Megijedtem mert úgy tűnt mintha egy pillanatra kilátszódott volna a cipőm orra. Remélhetőleg annyira elvannak foglalva egymás nyaggatásával, hogy nem vették észre. Ugyanis az volt a tervem, hogy velük együtt beosonok és a köpeny miatt még csak beszélgetnem sem kell velük.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szamosvári Zsombor
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 25
Összes hsz: 125
Írta: 2019. június 19. 11:32 | Link

Michonne&Timothy

Hát hogy is fogalmazzon Zsombor... akadt már kellemesebb társaságra is. Például a legutóbbi eset Danával, a medencés lánnyal. Ő is be akarta adni, mint valami vacak gyógyszert, hogy bizony ő prefektus, s jobban jár Zsombor, ha behódol, különben bajok lesznek. Természetesen hazugság volt minden. Azóta kétszer is átgondolja azt, amit egy ismeretlen közöl vele. Így tett most is, ezzel a lánnyal, aki ugyan idősebbnek tűnt nála, stílusa is meggyőző volt (nem úgy, mint Danának), így hát kis híján pisifoltot hagyott alsónadrágján Zsombor. De nem! Ő egy erős, bátor 14 éves! Így nem viselkedhet. Kihúzta magát, és visszapofázott, ahogy általánosban tanulta. Az ember csak így érvényesítheti akaratát - ha szembeszegül, és erősebbnek próbál tűnni a másiknál.
 - Einstein szomorító? Ez nem volt szép - biggyesztette le a száját Zsombi. Hát, ilyen formában sem közölték még vele, hogy rettenetesen idióta. De meg kell hagyni, igaza volt a lánynak: ha már itt világítgatott nyomorult pálcájával, akkor illett volna leellenőriznie a piros varrást a taláron. Mindenesetre valóban kezdetett berezelni, ugyanis a lány hajthatatlan volt: továbbra is kitartott prefektussága mellett. Zsombi pedig egyre elhinni a dolgot. Bár annak örült, hogy a lány nagy kegyesen kinyitja az ajtót.
 - Okés, szóval akkor mi a jelszó? - kérdezte azt eridonost. Próbálta kijátszani, hátha hangosan kimondja, nem pedig csak az orra alatt mormolja a kódot, így Zsombi később visszatérhet és nyugalomban tud kutakodni.
 - Amúgy... - már majdnem elárulta a nevét, azonban a fogaskerekek dolgozni kezdtek. Ha nem a lány nem tudja a nevét, nem is tud neki büntetőmunkát adni. Muhahaaa. Jó, nyilván  egy prefinek másodpercekbe kerül csupán kideríteni egy diák nevét, mégis jó ötletnek találta Zsombi. - Balázs vagyok, és te? - próbálta megtudakolni a lány nevét. Közben mintha valami neszt hallott volna, lépteket, és légzést is talán? Furcsa, mert senkit nem látott maga körül. Mindegy, Zsombi továbbra is várakozópozícióban volt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Eszterházy Diána
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 175
Összes hsz: 650
Írta: 2019. augusztus 1. 19:02 | Link

Frank Arie Martin
-megjelenés-

A helyzet az, hogy a leülést és magolás igénylő tanulás nem az ő asztala: régen is utálta, most is. Nincs mit tenni, nem szereti azokat a helyeket, ahol lepisszegik, ahányszor csak hangosabban meg mer szólalni. Meg aztán, még társasága sincs, mert jobbára a barátai és ismerősei nagyja hasonlóan hozzá máshogy élvezi az életet, nem könyvekbe süppedve. Az tehát, hogy saját megfontolásából, teljesen önszántából, mindenféle külső kényszerítő hatás nélkül lebeszélt egy találkozót azzal a sráccal (férfival, igazából), akivel már az elemista teraszon egyszer egy igencsak futó találkozás erejéig bemutatkoztak egymásnak. Neki mindenesetre az is elég volt, hogy hozzá hasonlóan aero ahhoz, hogy egy-két rövid bagolyváltásban lebeszéljenek egy közös sessiont itt. Mint aero az aeroval vagy mi. Valójában Frank első látásra simán kompetensnek és okosnak tűtn. Tudja, hogy egyedül sosem jutna el a kész, kitöltött kérdőívig, szimplán azért, mert sokfele terelődnének közben a gondolatai. Nem úgy, most! Ezúttal talán lesz valaki, aki az ő koncentrációját is szinten tartsa, merthogy előbb-utóbb valamicskét csak haladnia kellene az elemi tanulással. Az eddigi záróegyenlege nem túl rózsás a vadmágia miatt kiesett több mint egy év miatt, de erre valójában már lelkileg akkor felkészült, mikor a korlátozó karkötő a csuklóján kattant.
Utána jó rosszul is volt, ahogy messze kevésbé fokozatosan szakadt ismét a nyakába minden elemi mágiája, mint azt ildomos lett volna. Úgy látszik, mint a varázspálcája, úgy a tehetsége az elemi mágia területén is meglehetősen rakoncátlan. Vannak napok, amikor úgy érzi, amennyire jelenlegi képességeiből telik tökéletesen uralja, máskor minél erősebben próbál rámarkolni a kontrollra, annál könnyebben csúszik ki a kezei közül. (Mondjuk legalább olyan kellemetlen ki töréseket nem okoz már.)

Miután hosszas bogarászást - majd a keret aljának felolvasását - követően sikerül bejutnia, tekintetével Frank nyurga alakját keresi rögtön, hogy aztán lemondóan vegye tudomásul, hogy nem kellett volna tíz perccel előbb érkeznie, most aztán várakozhat. Addig a helyiség központi részére elhelyezett fénygömböt figyeli. Érdekes, erről úgy tűnik lemataradt attól, mi is ez pontosan. Note magának: ne selejtsen el rákérdezni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. augusztus 4. 12:03 | Link

Diácska


Mondjuk úgy, hogy meglepett, hogy levelet kaptam tőle, mint aero az aerotól. Eddig csak Denis-szel gyakoroltam, vele is inkább azt, hogy mire vagyok képes én, mint aero az ő pyrojával szemben. Olyat sosem csináltunk, hogy az ő levegőjét használtuk. Furcsa gondolat, de valahogy nagyon vonzó is.
Hallottam már korábban is Diáról, és amit hallottam, nem, hogy elrettentett, megmozgatta a fantáziámat. Szóval igent mondtam neki, persze nem azért, hogy akkor majd összetegyünk, amink van, pusztán csak mert kellenek az életembe olyan személyek, akik felpörgetnek, és valljuk be, ez a csaj pörög. Szóval megengedtem magamnak egy világosabb farmert, egy fekete pólóval, meg lazán tornacipőt. Semmi extra, nem akartam kitűnni. Ennek ellenére természetesen megállítanak, és mindenféle igazolót elkérnek, hogy én bejöhetek-e ide. Komolyan? Ennyi idő után? Még jó, hogy mondjuk a kis levél mindig nálam van, így egy alaposabb - értsd vagy tíz percig tartó morgás - átvizsgálás után, végül utamra engednek, és azt mondják, hogy csak ésszel.
- Ésszel?
Oké, inkább csak simán nem mondok semmi arra, hogy közelebb a harminchoz, mint a húszhoz, miért ne viselkednék egy iskolában ésszel, de ahogy haladok előre, rájövök, hogy itt nagyon más világ van, mint amikor még idejártam. A lényeg a könyvtár, meg az, hogy bejussak oda.
- Csak óvatosan. Ha hozzáérsz, egy történet szereplőjévé válsz, és mivel nincs a kezedben könyv, bármelyikbe belecsöppenhetsz.
Végignézek a könyvtárba járós szettjén, hát az biztos, hogy ő minden, csak nem egy olyan egyszerű lány, mint amilyenekkel a folyosón találkoztam. Ösztönösen felmerül bennem a gondolat, hogy ha ebben jött ide, egy visszafogott helyre, akkor miben mehet bulizni?
- Mondjuk ha Jorah Eskimov életútja lenne a kezedben, azt mondanám, menjünk, mert kiderülne végre, mint jelent, hogy saját eleme emésztette fel, életének közepén.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 175
Összes hsz: 650
Írta: 2019. augusztus 4. 17:19 | Link

Frank Arie Martin
-megjelenés-

Well, sosem volt az önuralom és visszafogottság mintaképe, szóval most is, mint valami macska a karácsonyfadíszek előtt, Diána is úgy áll a világító gömb mellett. Már nyújtaná is ki a kezét, hogy meggondolatlanul hozzáérjen, mikor valami megszólal mögötte. Erre egyrészt kicsit megugrik, mert teljesen belemerült a látványba, másrészt azzal a lendülettel féloldalasan hátra is fordul, hogy a hang irányába pillantson.
- Ááh, hali. Kösz, fogalmam se volt, nem nagyon járok ide. - El is húzza a kezét rögtön, hogy még véletlenül se tapicskoljon bele, mert nem feltétlen töltené azzal a fél napján, hogy egy random történetből evickéljen ki.
- Kösz, hogy jöttél, nem nagyon szeretek egyedül tanulni, meg aztán gondoltam, még úgysem nagyon beszélgettünk, pedig tanonctársak vagyunk. - Ez az ő szájából egész természetes és valid érvnek hangzik, tényleg kinézi belőle az ember, hogy egyszerűen képes ezt is arra használni, hogy szocializálódjon és ismerősöket szerezzen.
- Ez amúgy nem is rossz ötlet, izgalmasabbnak hangzik, mint az, ha csak felcsapjuk a könyvet. - Ha így belegondol, az olvasmánylistájukon olvasott ő is néhány olyan szinopszist, amely elég érdekesnek tűnt még neki is. Például az az Adalbert Epstein kötet, ami az aeromágusok leggyakoribb kontrollvesztés okait taglalja, kezdve a mélylélektantól és pszichológiától az ezekkel összefüggő mágiaelméleti fejtegetéseken át a tényleges esettanulmányokig. Igaz, az elméleti kifejtő részeg elég unalmasnak tűntek az elején, de aztán valahogy a konkrét esetleírások sokkal egyértelműbbé tették, és amit a tudományos terminus technicusok miatt nem értett, azok hirtelen a helyükre kerültek a leírt szituációkban. A bevezető szerint ez egy alapfogalmakat taglaló, amúgy  nem phD értekezés, hanem ugyanúgy a fiatalabb korosztály számára is íródott, de látszik, hogy Epstein idős professzor volt, egyszerűen nem tudott elég közérhetően fogalmazni, a kötet leírásai sokszor bonyolódtak érthetetlen körmondatokba, ami miatt Dia a felénél le is tette inkább.

Oldalra néz Ariera.. vagy Frankra.. őő, ebből még bajok lehetnek, inkább tiszázza most gyorsan a benne felmerülő kérdést, mielőtt használatban gabalyodva bele.
- Amúgy hogy szereted, hogy hívnak? Frank? Arie? Martin? Vagy valami becenév?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. augusztus 4. 18:23 | Link

Diácska


Szíve melegséggel töltődik el, mert, ahogy kimondja Jorah Eskimov nevét, úgy törnek fel az emlékek. Könyve, a Viszontagságos Elemem, egy alapmű. Laza nyelvezet, kiváló humor. Nem mondaná meg az ember, hogy Eskimov és Epstein egy korosztály, pedig alig néhány hónap van kettejük között. Eskimov kifejezetten aeromágiára szakosodott értekezése világosan taglalja azokat a ráutaló jeleket, melyek már jó előre megmondják, hogy valakiben szunnyad-e elemi mágia, és visszagondolva az életemre, én is bele tudom magyarázni a dolgokat. Persze, tudom, ez már inkább csak belemagyarázás, de akkor is. Eskimov halálának tizedik évfordulóján, vagyis 2020-ban díszkötetet adnak ki, amire már most elkezdtem gyűjteni, hiszen Chleoval kapcsolatban is számos hasznos tippet kaptam belőle. Aeroknak alapmű.
- Én is jobb szeretem párban csinálni.
Értek vele egyet, bele se gondolva, hogy mennyire félreérthető is ez a mondat. Szerintem amúgy Dia lénye maga vonzza azt, hogy az ember ilyen kétes értelmű mondatokat mondjon. Én is már szinte zavarban vagyok, de azért még tartom magam.
- Te gyakoroltál végzett elemissel? Láttam a szabályok között, hogy van rá lehetőség, ami azért elég király, látni, hogy mit tud, meddig tudsz elmenni, de engem valahogy inkább frusztrált volna a dolog, mert mi van, ha én nem leszek olyan, hogy is mondjam, színvonalas benne. Inkább választottam egy olyat, aki régebb óta tanonc, mint én, mert ott is látom a fejlődést, de nem olyan, mint egy bajegyzett. Érted, mire gondolok, ugye?
Amúgy tetszett, először, amikor olvastam, tényleg tetszett, hogy megnézzem, mit tud egy olyan ember, aki évek óta "űzi az ipart", de rá kellett jönnöm, még időben, hogy valóban nagyobb fejfájást jelentene jelenleg tudni, mint később tapasztalni, így nem tettem.

- Tudom, a szüleim nem szerettek, nem adtak nekem rendes vezetéknevet. Amúgy, mint a háromra hallgatok. A lányok valamiért az Arie-t szeretik, biztos mert olyan cuki vagyok.
Hahaha, ugyebár.
Utoljára módosította:Frank Arie Martin, 2019. augusztus 4. 18:25 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 175
Összes hsz: 650
Írta: 2019. augusztus 4. 19:20 | Link

Frank Arie Martin
-megjelenés-

Szélesen elvigyorodik és épp csak kacsintva muszáj lecsapnia a labdát, mert ha már feldobták, kár enne hagyni tovább pattogni. Még csak nem is tudatos, mert reflexből érkezik - és nem is szuggesztívebb a kellenténél, nem párosul kellemetlen, feszengő bámulással.
- A legtöbb dolgot úgy jó. - És ennyi. Nincs természetellenesen hosszú szemkontaktus, épp csak ami egészséges. Közben elkezd nézelődni a könypolcok közt, hátha rátalál az elemi mágiákkal foglalkozó részlegre. Nincs nagyon kiélezett könyvtárismerete, de azért nem veszik el a rengeteg kötet közt. Kicsit pipiskedik, hogy elérjen egy könyvet a fenti polcról, de akárhogy is próbálkozik, csak nem sikerül, épp csak az ujjbegyével érinti meg a fóliáns gerincének alsó miliméterét.
- Cehh. - Homlokráncol, majd gondol egyet, és koncentrálja a mágiáját, épp csak annyira meglökve levegővel a már így is féligmeddig kipiszkált könyvet, hogy az a kinyújtott kezébe pottyanjon. Nah, így jó. Mindig arra gondol mondjuk ilyenkor, mennyire nincsenek nagy tervei az elemével, valahogy sosem gondolta a karrierjébe szőni. Lehet, örökké ilyen apró-cseprő ügyek megoldására fogja használni.
- Nem, még nem. Mondjuk nem is vagyok amúgy sem valami ambiciózus ebben, szerintem amúgy sem fogok olyan durva dolgokat tudni csinálni, mint némelyik végzett. Szóval.. nem frusztrál az ilyesmi. Aztán meg, mivel ők már túl vannak a vizsgán is, elméleti cuccokat is kellett tanulniuk, talán nagyobb rálátással vannak mindenre tudod. Több visszacsatolást lehet kapni valakitől, aki már túl van a tanulási folyamaton, és külső szemlélődőként lát rá. Ha valaki ugyanúgy tanonc, mint te, és félresikerül, nem sikerül valami, lehet hogy az illető is csak tanácstalanul, széttett kezekkel áll majd. Ha valaki levizsgázott, több eséllyel otthon van az elméletben. - Megrántja a vállát, olyan kis féloldalasan, flegmán, mint aki maga is elismeri, hogy túl nagy hozzáértéssel nincs a téma irányába, de ettől függetlenül véleménye még van.
- Hajlok arra, hogy hallgassak az idősebbekre. Általában jól jön ki. - Némi szünet után elgondolkodva, de láthatóan némi hátsó szándékkal beharapja az alsó ajkát, mielőtt kiszélesedő mosollyal hunyorítva hozzátenne még egy kérdést az előbbiekhez.
- Te amúgy milyen idős is vagy?
Jóójóójó. Erre a legtöbb ismerőse azt mondaná, hogy nemár, Dia már megint?! De.. muszáj. Mármint nem muszáj, csak értitek, ez olyan mint a levegő. Csak úgy van.
- Na, de tényleg. Oké, hogy mit mondanak mások, de amúgy te melyiket szereted a legjobban? Az Arie egyébként azért menő, mert tisztára úgy hangzik, mint az aero, érted, szinte beszélő neved van.

Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2019. augusztus 7. 15:17 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. augusztus 7. 10:05 | Link

Diácska


- Igen, bár néha azért nem árt a változatosság.
Ó, én viszont tök szándékosan csinálom, mert valahogy az én agyamban egyből ezek a mocskos dolgok villannak be, talán ez egy betegség, hogy mindig valahogy a szexhez érek el. Talán csak éppen most élem azt a bizonyos kamaszkort, amit a szüleink valahogy elfelejtettek nekünk biztosítani Lunával. Ő már révbe ért, én még nem, szóval megengedhetem magamnak, hogy mocsok perverz legyek fejben. Még szerencse, hogy Dia nem legilimentor. (Hibás válasz, de igazából nem is rossz, hogy az, lássuk be.)
Nézem, ahogy pipskedik, és segítenék, tudjátok, a fényes páncélú herceg szindrómám azért köszöni szépen, nagyon jól van, minden BJH-val szemben, de tekintve, hogy Dia az elemével piszkálja ki a könyvet a helyéről, inkább maradok csak simán Arie, a pizzásfiú.
- Én el se merem mondani, hogy mire használtam az elememet.
Pedig ha valaki, akkor Dia biztos, hogy vevő lenne rá. Arcomra kiül a kisfiús zavarom, bár nem nagyon érzem magam miatta zavarban, pontosabban, de nagyon zavarban vagyok, de azért büszke is vagyok rá, nagyon. Szóval ez egy ilyen furcsa együttállás. Viszont, ha rákérdez, hogy mit tettem, meg fogom neki mondani, mert jó, zavarban vagyok, de azért inkább büszke vagyok rá, és valahol mélyen remélem, hogy érdekelné a dolog. Engedjük el, örökre egy nagyra nőtt kamasz maradok, most már biztos. Jajj annak a lánynak, aki mégis megpróbálkozik majd velem hosszú távon.
- Szépen felvezetted a dolgot.
Az alsó ajkaiba harapás, az buktatta le, én pedig nevetve nézem őt, ahogy játszik velem, mert játszik, ahogy én is vele, de persze nem olyan nagyon feltűnően, mint ő, de azért nem is tagadom.
- Huszonhét.
Mit szépítsek? Idősebb vagyok, mint ő, jóval. Mennyi is lehet ő? Végzős forma, szóval valahol tizennyolc és húsz között helyezkedik el. Egy pasinál ez még mondjuk huszonötig okés, de én már két évvel elhagytam ezt a kort, és néha idősebbnek is érzem magam, mint aki harminchoz közelít. Harminc leszek három év múlva. Ki kéne használni ezt a három évet rendesen.
- Az Arie-t. És ebbe eddig bele se gondoltam. Mondjuk abba se, hogy elemi mágus vagyok, aztán nézd mi lett belőlem.
Tűrök játékosan egy tincset a füle mögé, pusztán az elemem használatával. Már a teraszon láttam, hogy ő minden, csak nem egy hétköznapi lány, és azóta sok mindent hallottam is. róla. Hogy izgatja-e a fantáziám? Naná.
- Az elemi mágus lényed milyen?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 175
Összes hsz: 650
Írta: 2019. augusztus 7. 14:41 | Link

Frank Arie Martin

Eszébe juthatna előbb is, hogy ez a nyújtózkodás remek lehetőség lenne, de előbb cselekedett ösztönből a lehető leggyakorlatiasabban, mikor az elemi mágiájához nyúlt, hogy ezzel kisegítse magát. Pedig nem lett volna rossz módszer némileg több fizikai kontaktusra ürügyet találni ezzel, és hát.. Dia amúgy nem is olyan mértékben híve az emancipációnak, hogy felháborítsa, ha egy férfi kisegíti. Tulajdonképpen egészen nyugodtan kisegíthetik.
Azért pizzásfiúnak sem rossz lenni, eléggé sok kisfilm alapdramaturgiáját biztosítja ez az állás. Annyi, hogy Dia egyelőre nem érzi magát otthon unatkozó háztartásbeli feleségnek.
- Pedig nem azért, de most, hogy ezt így bejelentetted, minimum el kéne mondanod.
Vagy akár megmutatnia – gondolja magában, ahogy észrevétlenül besettenkedik a fiú gondolatai közé, és ideális esetben majd a magyarázatával együtt a fejében felsejlő képekkel illusztrálja a beszámolót a lánynak.
Ez a beszélgetés olyan, ami kedvére való, nem veszi ő sem igazán komolyan, de láthatóan Arie se, és emiatt nem is válik kínossá az incselkedés, ami a megfelelő egyensúly felborulásával még feszült csendbe is fulladhatna. Ehelyett a másik könnyedén válaszol a kérdéseire, és ahogy Dia a szavaival néha-néha közelebb lép, majd cinkosan visszatáncol, úgy a fiú is mer provokatív gesztusokat tenni.
- Az jó, jól hangzik. Huszonegy, anyway. De tetszik a korkülönbség.  – Szabályos fogsora kellemesen fehérlik a széles mosolyban, amit felvillant erre. Hjaj, mondjuk tényleg tanulni jött ide, vagy legalább így valamit csinálni, de érzi hogy ez már megint a saját rossz habitusai miatt dől majd dugába.
- Egy pillanatra azt hittem, az elementált kérdezed, de jah, igen. Egy Lunari, de iszonyú neveletlen. Imádom. – Mint a gazdája. Valahogy illik is ahhoz, hogy Diánának ne valami végtelenül szelíd, kezes, jólnevelt elemi lénye legyen, hanem egy rakoncátlan, vad jószág. A lényeg úgy is az, hogy a lány ellegyen vele. (Meg nyilván, hogy ne bántson senkit, de Fenrirnek inkább a hangja meg a makacssága nagyobb, mint az agressziója.)
- Fú, erről jut eszembe, te tudsz már elementált idézni? Tudom, hogy elvileg kötelező, de minimum erősen ajánlott lenne meg minden, de valahogy nekem nem túl sok kedvem van hozzá. Az, hogy egy konkrét lényt megidézünk azért, mert.. miért is? – Vállat von. – Én nem leszek auror, hogy ilyesmi kelljen. Csak azért zsákmányoljam ki a természetet és elememet, csak hogy elmondhassam, hogy ez az, tudtam elementált előhívni? Nah. Nem hangzik túl jó lehetőségnek, sokkal inkább felesleges erődemonstrációnak. Mindez azért, hogy végül világra jöjjön egy lény, aki aztán tök fölöslegesnek érezheti magát, mert szinte sosem kell majd igénybe venni a segítségét. Azoknak kéne kötelezővé tenni, akik rendvédelmire meg ilyesmire mennek. Ők tényleg céllal hoznák létre.
Érdekesnek tűnik, hogy még ilyen aprólékosabb mozdulatokra is milyen természetességgel használja Arie a levegőt, minthogy hátratűrje a haját. Ha sokat gyakorol talán ő is tudni fog ilyeneket, még úgy is alkalmazni, mint a fiú - sokak nagy örömére. Az sem lenne ellenére, ha ténylegesen kinyúlt volna felé, viszont egyelőre izgalmas ez a kis kerülgetés.
Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2019. augusztus 7. 17:52 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. augusztus 9. 17:44 | Link

Diácska

#kavargós
Utoljára módosította:Frank Arie Martin, 2019. augusztus 9. 17:44 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 175
Összes hsz: 650
Írta: 2019. augusztus 9. 18:33 | Link

Frank Arie Martin

#icouldtipyoulikeavintagewine

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. augusztus 12. 17:12 | Link

Diácska

#kavargós
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 175
Összes hsz: 650
Írta: 2019. augusztus 12. 18:25 | Link

Frank Arie Martin

#icouldtipyoulikeavintagewine
Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2019. augusztus 12. 18:31 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. augusztus 13. 08:10 | Link

Diácska

#kavargós
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 175
Összes hsz: 650
Írta: 2019. augusztus 13. 10:19 | Link

Frank Arie Martin

#icouldtipyoulikeavintagewine

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. augusztus 17. 22:45 | Link

Diácska

#kavargós
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 175
Összes hsz: 650
Írta: 2019. augusztus 18. 00:19 | Link


Frank Arie Martin

#icouldtipyoulikeavintagewine

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.

Oldalak: « 1 2 ... 5 ... 13 14 [15] 16 17 18 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint