31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint

Oldalak: « 1 2 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17 18 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Fodor Mihály
INAKTÍV


Milyen színű a tükör?
offline
RPG hsz: 34
Összes hsz: 39
Írta: 2015. augusztus 18. 18:32 | Link

Álmosvölgyi/Asztrid/Szira

Misi érdeklődve lépett be a számára ismeretlen szobába, és amint körbepillantott, rögtön tudta, hogy egyáltalán nem volt rossz döntés a másik utat választania. A helynek igazi titkos rejtekhely feelingje volt, amivel még inkább elnyerte a srác tetszését.
Könnyed léptekkel indult befelé a helyiségben, amikor egyszer csak észrevett egy kissebb, majd egyre növekvő pajzsot. Az őszintét megmondva, elsőre rettenetesen megijedt a jelenség láttán, de szerencséjére pillanatok múlva eltűnt a szerkezet, és egy lány került elő mögüle. Az egyik kezében ott volt a pálcája, szóval nyílván ő alkotta az előbbi remekművet, -amiről mellesleg a fiú elég nehezen tudta eldönteni, hogy mire is jó.-
- Neked is szia! - Misi vigyorogva intett a lánynak, majd már jobban felbátorodva közelebb lépett hozzá.
- Á, dehogy! Semmiféle bénázást nem láttam. - Felelt kacsintva, majd lassan körbeforogva kicsit jobban szemügyre vette a helyet.
- Egyébként, ha már ilyen kegyes volt hozzám a sors... Hú, várj... Ez iszonyat rosszul hangzott... - Misi egyáltalán nem zavarodott össze a helyzetben, inkább elviccelte a dolgot, ahogyan ez rá jellemző volt. -Látod, ennyire zavarba jöttem attól a bizonyos bénázástól. Szóval, ha már volt szerencsém itt találkozni veled, akkor esetleg meg tudnád mondani, hogy mi ez a hely? Még viszonylag új vagyok itt, és nem igazán sikerült teljesen kiismerni magam. -
A lánynak szerencséjére, vagy pont hogy balszerencséjére sikerült kifognia Misi egyik beszédesek közül is legbeszédesebb napját. Ilyenkor általában órákon keresztül tud akármiről dumálni, úgy hogy közben csak levegőt venni áll meg...néha...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Soha ne add fel! Csak ha elegendő bélyeg van rajta!
Álmosvölgyi Kilián
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 160
Írta: 2015. augusztus 26. 23:30 | Link

Lillith Holloway
"Tanuljunk"...

Őszintén szólva magam sem értettem mit keresek itt. Sosem voltam a könyvek híve, maximum papírnehezéknek vagy poháralátétnek tartottam őket... Most meg itt voltam abban a könyvtárban amit mások Titkos könyvtárnak neveztek. Unalmas... Ledobtam a könyvet magam elé és egy bosszús pillantás kíséretében járkálni kezdtem. Totálisan feleslegesen koptatom ezzel az agyam, nem is tudom elhinni, hogy rávettem magam erre az egészre. Kedvem lett volna lerántani az egész polcot a helyéről de nem tettem meg. Két okból... Az első az volt hogy semmit sem érnék vele, maximum egy kicsit jobb lenne a kedélyállapotom, míg a másik az volt hogy ki tudja milyen átkozott bűbáj van ezen az istenverte helyen. Nem akartam semmi rontást meg átkot egy ideig úgyhogy békén hagytam a könyveket... nagy mázlijukra. Tovább járkáltam mint egy ketrecebe zárt állat és már ott tartottam, hogy a hajam fogom tépni idegességemben, de végül azt tettem ami a leglogikusabb ebben a helyzetben. Vettem egy mély lélegzetet és elszámoltam magamban vagy harmincig. A tíz ostobaság, csak jobban felhúzza az embert, de ha annál tovább mész annyira elunod magad hogy a végén nincs kedved szétverni semmit. Tapasztalatból tudtam ezt, elég sokszor kellett ebben a pár napban helyrekapnom magam hála a vasútnál történt incidensnek. Szuper, megint sikerült felhúznom magam, elég volt ha rágondoltam. A legyünk csak barátok szavai elsőre fájtak, most már szimpla dühöt érzek emiatt. Lehet, hogy olyat mondtam neki amivel megbántottam, de ismer. Tudnia kellett volna, hogy kicsit sem vagyok romantikus és mézes mázos alkat. Gyűlölöm az ilyesmit, sosem érdekelt igazán és most mégis valami ostoba könyvet próbálok találni és mondhatni a „tanulás” vezérel. Pontosabban próbálok nem szétverni semmit, mivel már majdnem mindent szétvertem amit lehet a szobámban és most semmi kedvem nem volt a prefektusi és a tanári rovóhoz, így is elég sokat kerülök olyan helyzetbe, hogy ott kössek ki... A földön heverő könyvre pillantottam, de nem vettem fel. Inkább elindultam kifelé, hogy aztán azon a kis folyosón a falnak vetve a hátam összefonjam a karjaim és lehunyjam a szemem. Kellett ez a csend... valahogy megnyugtatott.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
offline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. augusztus 27. 00:22 | Link

Álmosvölgyi Kilián

Épp az ágyamon ültem és azon idegeskedtem miért nem tudnak a többiek kicsit halkabban lenni. Főleg amikor az ember szeretne pihenni és nem kíváncsi arra, hogy mit reggelizett a másik. Aztán csodák csodájára elhallgattak. Már épp csukódtak le a szemeim amikor hirtelen azt éreztem, hogy a kutyám Doctor ugat egyet és mellém teszi a pórázát. Felsóhajtottam és már épp adtam volna rá a pórázát amikor megláttam az ablakból hogy úgy zuhog az eső mintha dézsából öntenék. Doctor nyüszített egyet és bement az ágyam alá. Újra felhangzott a duruzsolás a többiektől. Na remek még ez is! Gondoltam egyet és máris a könyvtár felé véve az irányt, mert tudtam hogy ott mindig csak pár ember van azok is csak a könyvet bújják és ha hozzájuk szólsz már lepisszegnek. Én szerettem olvasni tényleg, de a szobámban úgy hogy senki nem zavar, de akkor is csak ilyen krimiket olvasok, mert azok a legizgibbek bár egy kicsit elrontom azzal hogy előre lapozok, mert meg akarom tudni ki a gyilkos, de hát ki nem csinálja ezt?...igaz? Menet közben eszembe jutott az a puha és bársonyos kanapé ami a könyvtárban volt. Tudom hogy nem túl jó ötlet egy kicsit sem a könyvtárban aludni, de ha egyszerűen olyan kényelmes. Abból még nem lehet akkora probléma ha kicsit be csukom a szemem. Elég fárasztó napom volt mivel ma már egyszer elvittem sétálni Dokctort és hát amilyen ügyes vagyok el is tévedtünk. Egy ideig bóklásztunk, de aztán pár óra után visszataláltunk. Eddig nem nagyon volt kedvem körülnézni kint, de mióta megvan Doctor muszáj.
Amikor befordultam a szűk kis folyosóra megláttam a falnak dőlve egy fekete hajú embert akit látszatra nem nagyon ismertem. Hirtelen megtorpantam mert csukva volt a szeme és nem tudtam hogyan tovább mivel nem fértem el tőle a folyosón. Úgyhogy nem volt más választásom igy köhintettem egyet hátha történik valami. Miközben vártam a reagálásra végigmértem őt és csodálkoztam hogy itt van mert nem tűnt egy olyan "leülök egy kicsit bálnákról olvasgatni mert többet akarok róluk tudni" embernek inkább olyan " nem tudom mit keresek itt" embernek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Álmosvölgyi Kilián
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 160
Írta: 2015. augusztus 27. 00:39 | Link

Lillith Holloway
"Tanuljunk"...

A köhintésig olyan nyugodtan ácsorogtam mint valami szobor, de akkor egy grimasz kíséretében kinyitottam a szemem és a csajra pillantottam olyan „Heee” fejjel. Aztán rájöttem hogy ez a kölyök be akar jutni a könyvtárba, de valahogy nem volt kedvem megmozdulni, inkább lepillantottam rá, majd ellökve magam a faltól felé magasodtam.
- Esetleg egy kérlek szépen menj odébb szöveget nem tudnál kinyögni köhécselés helyett vagy mi? - érdeklődtem lazán és összefonva a mellkasomon a kezeim őt méregettem azzal a tekintetemmel ami miatt sokan elkerülnek az alsósok közül. Persze nem fogom megenni vagy ilyesmi, de annyi tisztelet lehetne a szőkeségben hogy nem köhécsel hanem megkér. Fiatalok...
- Mindegy... ha már beléd nem neveltek jó modort leszek én az udvarias és beengedlek... - sétáltam vissza könyvtárba mit sem törődve a földön heverő könyvre és nekidőltem egy szabad részen a falnak. Ha már ennyire nagymenőnek érzi magát kíváncsi vagyok mikor szól be azért mert itt ácsorgok és rajta tartom a szemem. Sokak szerint eléggé idegesítő ha bámulom őket. Próbáljuk ki a csajszin is hátha zokogva rohan vissza anyuci szoknyája alá... Mérges voltam de valójában nem ő volt az oka csak minden más. A napjaim, az életem és ez az átkozott vizsga sem tette boldogabbá a napjaimat, szóval ő csak egy ártatlan áldozata volt annak hogy nekem nem volt éppen rózsás a hangulatom. Persze rohanhat jelenteni a házvezetőjénél vagy valami de az sem fog érdekelni... Elegem volt az egész életemből és egy büntető csak elvonná erről a figyelmemet … ha csak egy kis időre is. Egyelőre meg sem mukkantam. Vártam ő mikor jön be vagy kezd végre valamit magával... Nem vagyok az a beszédes fajta és türelmem is van. Ha meg lelép az sem lesz gond legalább egyedül maradok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
offline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. augusztus 27. 01:11 | Link

Álmosvölgyi Kilián

Mérgemben követtem őt a könyvtárba és elé álltam. Most direkt még egyszer köhintettem egyet. Már csak ez hiányzott nekem hogy valaki arról papoljon milyen tiszteletlen vagyok.
-Még hogy én vagyok a hibás amiért nem tisztellek eléggé. Hogy csináljam ha fogod magad beállsz a lehető legszűkebb folyosóra nehogy valaki véletlenül átférjen tőled.-
Kicsit felment az agyvizem, de még engem hibáztat amiért nem nyögtem ki egy kéremet. Úgy viselkedik mint valami 50 éves ember. Fogtam magam elővettem egy könyvet a polcról és lehuppantam a legközelebbi székre ami ettől csikorgott egyet és páran rám néztek fancsali fejjel. Én meg úgy tettem mintha olvasnék holott véletlenül valami furcsa könyvet vettem el aminek az a címe hogy: A földimalac, aki semmiben sem volt biztos. Kicsit furcsán néztem a könyvre aztán inkább visszatettem a polcra. Vissza huppantam a székre most már nem érdekelt hogy mindenki legszívesebben elátkozna és lehajtottam az asztalra a fejem, hogy egy kicsit pihenjek mivel már azon a rettentő kényelmes kanapén nem tudnék aludni a srác miatt aki felidegesített. Még egyszer ránéztem és csodálkoztam mennyire megtartotta a hidegvérét, de szerintem azért mert már gyakorolt a többi alsóssal ami nem lenne meglepő. Kint egyre jobban esett az eső aminek a hangja kicsit megnyugtatott, lekapcsoltam az asztalon lévő lámpát és lehajtottam a fejem mit sem törődve azzal hogy mi történt vagy történni fog. Nem tudom hogy békén hagy-e mert elég kiszámíthatatlan.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Álmosvölgyi Kilián
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 160
Írta: 2015. augusztus 27. 01:42 | Link

Lillith Holloway
"Tanuljunk"...

Tetszett mennyire kiakadt amiatt hogy beszóltam neki. Már majdnem aranyosnak tituláltam a kislány kiakadását de nem tettem. Nem voltam az a típus aki közli veled hogy ez milyen édes vagy aranyos, na meg az aranyos szó nem éppen ír le egy hepciázó hisztérikát, esetünkben őt. Egy lealacsonyító pillantással és egy félmosollyal jutalmaztam a kiakadását, de mást nem is tettem csak megfigyeltem. Levett halálosan sértett pofikával egy könyvet majd duzzogva odasétált az egyik asztalhoz, hogy aztán rájöjjön mit vett el és megtegye újra ezt a kört. Már majdnem eluntam magam, ám ekkor eljutott a tudatomig, hogy mi lenne ha szórakoznék egy kicsit. Odasétáltam és leültem a vele szemben lévő székre, de úgy hogy megfordítottam azt, majd a háttámlára könyökölve meredtem rá.
- Csak nem álmos vagy... Mesélek valamit. A könyvtár képzeld el nem erre van. Ha aludni szeretnél kiscsillag akkor azt tedd máshol. Még a végén valamelyik gonosz diák be talál szólni.. Nem keltem fel a székről, csak a minket figyelő kölykökre vetettem egy pillantást akiknek hirtelen sokkal érdekesebbé vált a könyv ami a kezében volt. Más majdnem szántam őket... de nem. Most az előttem „fekvő” kiscsaj sokkal érdekesebb volt mint pár tanulni próbáló diák. Egyrészt azért mert megzavart, másrészt mert utána még be is merészelt szólni. Nagy hiba..
- Figyelj... - mondtam egy idő után. - Ha már ekkora nagy szájat ajándékozott neked az anyád el is mondhatnád a neved... - mondtam és ugyan egy kis jele sem volt, de kíváncsi voltam. Már csak azért is érdekes volt mert be merészelt szólni nekem, noha van közöttünk biztosan pár év... max ha másodikos lehet a csaj. Mindenesetre... volt elég mersze belém kötni... de vajon ki is állja a stílusom vagy a végén elmenekül innen. Na ez volt az ami érdekelt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
offline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. augusztus 27. 16:06 | Link

Álmosvölgyi Kilián

Nagy meglepetésemre odaült elém és így kénytelen voltam felemelni a fejemet. Többi diák még mindig minket nézett ami kezdett idegesíteni, de én nem voltam az a fajta aki bárkit meg tudna félemlíteni így hát próbáltam nem foglalkozni velük.
-Úgy tűnik ez esetben akkor te vagy a gonosz diák, de valahogy te sem tűntél annyira életvidámnak a folyosón.-
Nem tudom mi lelt engem mivel nem túl okos ötlet beszólni egy nálamnál nagyobb diáknak, de soha nem tűrtem ha valaki beszól nekem vagy lesajnálóan néz rám és ahogy észrevettem az a kettő volt a kedvenc elfoglaltsága. Közben ásítottam egy nagyot és elgondolkodtam azon hogy jobb lett volna a szobámban maradni mivel ott valahogy nagyobb esélyem volt a pihenésre mint itt..vele.
-Nos ha annyira érdekel a nevem, amit nem hinnék. Lillith Holloway, most már ha itt tartunk te is elmondhatod.
Már csak udvariasságból kérdeztem meg mivel láttam hogy gondja van annak hiányával.
Most már senki nem foglalkozott velünk, úgy tűnik a "kedves" idegen szúrós tekintete meg tette a hatását. Még lehet hogy meg kéne kéne kérdeznem hogy ő mit keres itt mivel gondolom nem olvasni akar és úgy tűnik nem is aludni pedig a könyvtár csak erre a kettőre alkalmas. Még ott van az a nagy gömb izé is amit igazából nem akartam kipróbálni hogy mi is és asszem nem is fogom mivel nem tűnik túl biztonságosnak. Láttam pár diákot aki megérintette és hát nem úgy tűnt hogy jó dolog sül ki belőle így hát hagytam. Már csak azért is mert érdekesen világított, de egyben furcsán vonzott is.
Visszanéztem a srácra várva a válaszára.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Álmosvölgyi Kilián
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 160
Írta: 2015. szeptember 2. 17:28 | Link

A merész kiscsaj a könyvtárban
Ismerkedés...

A kiscsajnak nem jött be hogy kötözködöm vele és itt vagyok, egyszóval... remekül éreztem magam. Nem nagyon érdekelt igazából a neve, meg az sem ki ő, sőt mondhatni ez az egész épp hidegen hagyott, viszont őt zavarta ami nekem meg jó volt. Feldobta az amúgy tropa hangulatomat, ezzel sikeresen eltereltem a gondolataimat a jelenlegi problémáimról.
- Egészen szépen pörög a nyelved annak ellenére hogy nem vagyunk egy súlycsoportban.. - pillantottam rá amikor befejezte a mondatát és rávigyorogtam olyan rosszfiúsan amiben benne volt hogy képes lennék ártani neki ha felhúz. Jelenleg nem érdekelt ki nő, ki férfi, vagy az hogy éppen mit verjek szét ha túlzottan elszalad velem a ló. Volt annyi udvariasság a kiskölyökben, hogy végül kibökje a nevét, de cserébe rákérdezett a sajátomra.
- Szóval Lilith... Kilián vagyok – mondtam unottan. -A vezetéknév meglehetősen lényegtelen a számomra szóval azt hagyjuk. Na de ami érdekel.. - pillantottam rá érdeklődve. - Körülbelül éppen ha másodikos lehetsz... és mégis. Elég nagy a szád ahhoz hogy beszólj nekem és ez bejön. Szóval.. Mi az oka, hogy ennyire... merész vagy. - intettem felé egy mozdulattal, hogy most már beszélhet mert befejeztem a rizsát és ő jön. A többieket a szó szoros értelmében pillantásra sem méltattam. Most az érdekelt miért olyan merész mikor erősebb és jobb vagyok nála, tekintve hogy ha csak egy elsős vagy egy másodikos akkor még nem ismer annyi varázslatot sem... Ám én ezzel ellentétben elég sokat tudok, pláne arról hogyan átkozzam el úgy, hogy ne akarjon többet találkozni velem. Mondjuk ki akarna... Utálatos vagyok, kerülöm őket és nagyrészt ezek mellé társul, hogy ha tehetem iszogatok. Azért voltak pozitívumaim is.. imádtam verekedni, bírtam a zenét és a sportokat, de azért a verekedés és a kötözködés messze előnyt élvezett ha rossz volt a hangulatom.. és most az volt.
Utoljára módosította:Álmosvölgyi Kilián, 2015. szeptember 2. 17:28 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
offline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. szeptember 3. 16:43 | Link

A kötözködő rossz fiú a könyvtárban


Még mindig magas volt bennem a pumpa mivel nem nagyon vagyok hozzászokva ezekhez a szópárbajokhoz, viszont még olyan sok mondani valóm lett volna neki, de nem akartam még ennél is dedósabbnak tűnni amilyennek ő néz. Igaz, hogy van köztünk kb. egy 6 év de akkor is. Nem szeretem a felsősöket annyira mivel olyan felvágósak és el vannak telve maguktól, de úgy tűnt neki ez csak a személyiségéből fakad. Most is eléggé úgy tűnt élvezi ezt az egészet, de hát ízlések és pofonok.
-Szeretek beszélgetni de inkább beszélni, mondjuk nem ezt a fajtát, de hát mindegy.- Nem nagyon volt szimpi az a "mosoly", nem hiszem hogy azért volt mert ilyen nagyon vidám. Úgy nézett ki ez a srác mint akit nem nagyon akadályozza semmi és hát ez annyira nem tetszett. Még gyorsan válaszoltam a kérdésére ha már ennyire "érdekli".
-Hát régen fogszabályzóm volt amikor még nem tudtam, hogy varázsló vagyok, bár akkor is sokan mondták rám hogy mekkora boszi vagyok.- Itt elmosolyodtam ezen mivel így visszagondolva elég ironikus.
-Na szóval elég sokan csúfoltak én meg egyszer egy esős napon visszaszóltam, de a nap végén a kosárpályán kötöttem ki szó szerint mivel odakötöttek. Ráadásul az eső is esett.- Anyunak azt mondtam, hogy hazafelé áztam meg és elcsúsztam ezért lett rongyos a ruhám, mert ha bevallom az igazat akkor csak spiclinek hívnának.
-Azt kellett volna megtanulnom, hogy inkább hagyjam a csípős szavakat viszont tetszett, hogy miután visszaszóltam azután eléggé megilletődtek, békén is hagytak egy ideig. Nem tudták mit kezdjenek velem így jött a kosárlabda ötlet. Igazából eléggé tetszett, hogy nem tudtak mit szólni így hát folytattam. - És veled mi van, mert látom ezt eléggé élvezed-
Utoljára módosította:Lillith Holloway, 2015. szeptember 3. 19:29 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Álmosvölgyi Kilián
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 160
Írta: 2015. szeptember 17. 14:54 | Link

A merész kiscsaj a könyvtárban
Ismerkedés...

Az első amit tanultam a mai nap az volt, hogy ne kérdezzek olyanokat, akik sokat beszélnek... Jó, nem tudtam, hogy a leányzó ennyire ki fog nyílni nekem, de hát őszintén szólva nem volt annyira gond. Végighallgattam az előadását arról hogyan kötözték ki a kosárpalánkhoz, itt még egy vigyor is megjelent a képemen, ám nem szóltam közbe, csupán jófiú módjára hallgattam a szavait. Mikor a végére ért persze megkaptam a kérdésem párját, szóval hátradőltem a székben és a mellkasomon összekulcsoltam a ujjaim őt figyelve teljesen nyugodt tekintettel.
- Nekem nem ilyen... izgalmas a sztorim mint a tiéd, de legyen... Mesélek. Szóval, van egy családom akinek nem jött be a stílusom és elküldött egy távoli rokonhoz akinél megtanultam mennyire nem érek semmit. Bunyóztam, verekedtem és nagyrészt ezzel leírtam neked a fél életem. Aztán idejöttem, találkoztam a mostohatestvéremmel akivel ugyancsak balhéztunk állandóan, szóval kerültem elég sokszor bajba mióta itt vagyok. Lassan úgy hiszem már nem tudnak új büntetést kitalálni nekem. - mondtam nagyon is szórakozottan. - Amúgy meg én élvezem ha eltiporhatok másokat... Szeretem látni a könnyeiket, szeretem ha érzik azt amit én éveken át... A fájdalmat. - halálosan komoly tekintettel meredtem rá, majd egy félmosollyal tettem hozzá. - A fizikai fájdalom sem rossz, de lelkileg nagyobb sebet lehet okozni másokban. Tapasztaltam. - mondtam és úgy éreztem mintha ezzel valamiféle titkot adtam volna át neki amit elsőre nem osztanék meg mással.
- De térjünk vissza rád... - dőltem előre és őt figyeltem. - Ha ennyire merész vagy miért vagy egyedül? Engem utálnak, de te csaj vagy... Nekik jobban elnéznek dolgokat. Na meg... ha ilyen a stílusod meglep, hogy még nem próbálkoztál mással csak a szócsatával... Azzal nem lehet minden egyes harcot megnyerni. - szórakozott pillantást lövelltem felé, majd körbenéztem. Őszintén szólva úgy éreztem már nem is nagyon van itt dolgom, de... Egyelőre maradtam, ám a csajszi szekálásával talán, esetleg felhagyok már. Mondjuk valljuk be ennek elég kevés esélyt adtam még. Annyira nem ismertem meg ennyi alapján, hogy arra a listára könyveljem el akiknek nyugtot hagyok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
offline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. szeptember 17. 17:02 | Link

A kötözködő rossz fiú a könyvtárban


Amikor a történetem rossz részére értem egy kicsit elmosolyodott, de hát mi mást várhattam volna tőle. Egy együtt érző tekintetet vagy egy kis hát veregetést? A legtöbben így tennének amit utálok mivel nekem az úgy néz ki mintha inkább lesajnálnának engem azt meg ugye senki sem szereti. Az a mosoly is egy kicsit bántó de hát nem igazán foglalkoztam vele.
Most ő jött, gondoltam majd én is jót mosolygok a végén, de nem így lett. Nem akartam bővebbet megtudni arról, hogy ki és miért okozott neki fizikai fájdalmat. Bár szerintem nem is mondana többet ha kérdezném, biztos rossz visszaemlékezni. Már azt is furcsálltam, hogy ennyire megnyílt mondjuk én is így tettem pedig nemrég ismertük meg egymást.
-Hát igazából mint tapasztalhattad nem nagyon érdekel a korkülönbség ezért kedvemre szólogatok vissza különböző embereknek, párszor szereztem magamnak néhány sebet, másoknak meg egy kis büntetést.-
 Ennél a pontnál akaratlanul is megfogtam azt a lila foltot a vállamon amit részben a falnak köszönhetek más részben meg egy feldühödött felsősnek
Azt mindig vicces volt végignézni ahogy a diákok szúrós szemmel néznek rám mert kiröhögtem őket amikor épp a folyosót sikálták. Az igaz, hogy van aki nagyobbat üt, de mostanában próbálok inkább csöndben maradni.
De most ezt megint megszegtem. Lehet, hogy már terelni kéne a témát erről bár lehet ő inkább menni szeretne. Az arcáról lerí, hogy nem ez a kedvenc helye.
-Hát igazából van pár barátom, de jobb szeretek egyedül üldögélni és zagyvaságokon agyalni. Először inkább bosszút állnak és esetleg utána elnézik nekem.-
Sajnos nem nagyon ér mostanában az, hogy a lányokat nem bántjuk.
Látszott, hogy jobban szeret inkább másokról beszélni mint magáról, de lehet most kivételt tesz.
Most én jöttem a kérdéssel.
-És még mindig rossz viszonyban vagy a mostohatesóddal?-
Reméltem ténylegesen válaszol és nem leolt engem, mert semmi közöm hozzá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. szeptember 26. 21:10 | Link

Breeze
Ruha | a megérkezésedet követően

Nemrég állt patrónusnak és máris kapott egy elsőst, akit pártfogolhat. Régebben nem fogott volna bele ilyesmibe, de mostanában egyre többet lóg másokkal, annyira nem antiszociális, mint azelőtt. Nem bízik meg mindenkiben elsőre, kell idő, hogy megismerje az embereket, de ez így van rendjén. Soha nem lesz olyan naiv, nem vesz be mindent elsőre.
De Radúz felajánlotta neki ezt a lehetőséget és készséggel elfogadta, mert szeretne minél többet tenni a házáért. Így is sok mindenben benne van, de az akkor mellékesnek számított. Ha mindent el tud intézni, akkor nem lehet baj.
- Szia! Én vagyok a segítőd, aki körbe fog vezetni az iskolában és válaszol a kérdéseidre. Gwennek hívnak. Ha megmondod a neved, akkor a folyosón nem törpének foglak szólítani, hanem ahogy hívnak - talán nem a legjobb kezdés, de csak most kezdte az egész patrónusdit, bele kell szoknia. Jó jel, hogy nem ijesztette el a diákot és követte az Eridonig. Megmutatta a Gólyalakot, ahol le is pakolt, utána a saját szobáját, hogy oda menjen, ha valami kérdése akad, illetve a torony többi részét is, kezdve a klubhelyiséggel. Mikor a lány memorizálhatta a házuk egészét, utána a kastély további részén a sor. Valami szép és izgalmas hellyel ismertetné össze először, hogy meggyőzze a kastély varázsáról. Bár a másik könyvtárban is rengeteg könyv van, de ezt esetleg jobban értékeli Breeze. Neki nincsenek jó élményei ezzel kapcsolatban hála Eszternek és Heninek, de ezt félretéve vezeti be a helyiségbe?
- Hogy tetszik? - érdeklődik. Talán járt már hasonló helyen, de ebben Gwen nem hisz. Eddig nem látott sehol olyan gömböt, ami beviszi egy könyv történetébe.
Hozzászólásai ebben a témában

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Patakvölgyi Timea
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. szeptember 27. 15:15 | Link

Amint belépek, elfog az a semmivel össze nem hasonlítható érzés. Lassan, visszafojtott lélegzettel haladok előre, miközben szemem a véget nem érő polcokat pásztázza.
Életemben nem láttam még ennyi könyvet. Fülig érő mosollyal szökdécselek oda az első polchoz s végighúzom az ujjam a könyvek ütött-kopott gerincein. Majd hirtelen megállapodok egy sárgára színeződött köteten. "Egri csillagok" olvasom hangosan és ott helyben elkezdem falni a sorokat. Gárdonyi Géza regénye nem véletlenül az egyik kedvencem. Már a 10. oldalnál tartok, amikor valami zöldes derengést veszek észre a szemem sarkából. Elképzelésem sincs mi lehet az. A józan eszem azt súgja maradjak távol, de ez a különös derengés úgy húz maga felé, akár a mágnes. A terem közepén egy hatalmas zöldes fénnyel világító gömb áll.
- Mi a...? - szalad ki a számon. A varázsvilág tele van elképesztő dolgokkal de ilyet még álmomban sem mertem volna elképzelni.
Utoljára módosította:Nemes L. Izabella, 2015. október 10. 14:00
Hozzászólásai ebben a témában
Nagy Ábel
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 29
Összes hsz: 30
Írta: 2015. október 11. 13:45 | Link

Ábel gondolataiba mélyedve rótta a folyosókat. Gondolkozott az iskolán, az órákról, a varázsvilágról. Gondolataiból az ébresztette fel, hogy észrevett egy képet aminek a keretére egy név volt írva. Mugli származása miatt azonnal felkeltette az érdeklődését a kép. Közelebb hajolt hatalmas izgalommal, gyermeki csillogással a szemében. Meglátta nevet, ami nem más volt, mint Rydan Colthan. Halkan, szinte suttogva kimondta a nevet. Nagy meglepetésére a kép megmozdult. Ábel erre fennhangon kimondta a nevet s az kinyílt. Bent még nagyobb meglepetés várta, mert ott állt Kata.
Utoljára módosította:Nemes L. Izabella, 2015. október 24. 16:20
Hozzászólásai ebben a témában

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!!!!!
Kilt Zoltán
INAKTÍV


Kili<-By Benedikta,Mr. Kém<-By Alina,Zé <-By Viki
offline
RPG hsz: 250
Összes hsz: 8036
Írta: 2015. október 23. 22:18 | Link

Tüszőfűi Lilith

Életvitel Projektfeladat

 Amikor belevágtunk a feladatba és megkaptuk azt, megbeszéltük, hogy első utunk egy nyugalmas hely lesz. A legkézenfekvőbb nyugalmas hely a könyvtár, de ott az a baj, hogy nagyon zajongani nem lehet. Így maradtunk egy régen használt, mondhatni titkos könyvtár mellett.
 Mikor beléptem a terembe, megfogott a helység varázsa. Imádtam és amíg élek imádni fogom a könyvtárakat. A rengeteg könyv annyira elvarázsolt, hogy nem vettem észre, hogy rajtam kívül más is volt velem. Illetve pontosítsunk, mások. Ekkor tűnt fel és tudatosult bennem, hogy Lilith és a baba is itt voltak.

- Sziasztok! Ezer bocsi, hogy csak most vettelek észre titeket, csak a varázsa a könyveknek...

Ekkor mutattam a rengetek könyv felé, ami elkalandoztatta a gondolataimat. Elsősorban megnyugtatott a látványuk, illetve a tudat, hogy a közelben vannak. Bár amikor leesett miért is vagyunk itt hárman, a torkomban dobogott a szívem. Kínomban kuncogni kezdtem, amit hamar elfojtottam és zavaromban körbenéztem a könyveken.
Utoljára módosította:Kilt Zoltán, 2015. október 23. 22:22 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

"Ha kizárod a lehetetlent, akkor ami marad, az bármilyen valószínűtlen is, de az igazság."
Legbátortalanabb Levitás 2014;legnavinésebb levitás 2015;Legbátortalanabb Levitás 2016. tavasz/nyár
Kérdezz
Tüszőfűi Lilith
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. október 23. 22:46 | Link

Kilt Zoltán
Életvitel projekt


Életvitel projekt miatt vagyok könyvtárban. Kilt Zoltánnal a babásat választottuk. És az a vicc, hogy se nem tapasztalatom nincs annyi e téren, se nem tanulom ezt a tárgyat. Kilt Dóra Liliána a lányunk neve. Már most csináltam róla vagy húsz képet. Sárga poncsót, fekete melegítő nadrágot, egy piros pólót és egy pár acél betétes bakancsot viselek. Bár máskor rávetném magamat a könyvekre. most Prücsökkel foglalkozok. Ennivalót kapott ma már, egy kis táskában nálam vannak a legfontosabb dolgai. Pelenka, pléd, játék, cumisüveg, stb. Remélem, nem hagytam el semmi fontosat. Ha igen, akkor baj van. Hol tudnám beszerezni? Bár, a faluban biztos van. Meg amúgy is. Tüszőfűi vagyok, feltalálom magam.
Olyan cuki kis csaj Dóri! Imádni való. De tényleg. Épp lovacskásat játszok vele, mikor belép Zoli. Intek neki, majd ölbe veszem Dórit és odamegyek Zolihoz.
- Szia Zoli! Tudom, könyvek varázsa. Ismerős. Hát nem cuki? Mert szerintem az. Legközelebb te cserélsz pelenkát, amúgy és én meg segítek. Leülünk? - Kérdezem, majd leülök a földre.Az a jó a poncsóban, hogy  lehet párnának használni. Újra elkezdek Prücsökkel lovacskásat játszani. Majd abbahagyom. Nem akarom, hogy megunja. Inkább az ölembe veszem. Egyszerűbb. És könnyebb. És kevésbé fárasztó.
- Majd kellene csinálni egy táblázatot, hogy mikor kinél alszik. Nálam az első héten, újdonság varázsa - felnevetek. E miatt a kis lány miatt szívből örülök.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Kilt Zoltán
INAKTÍV


Kili<-By Benedikta,Mr. Kém<-By Alina,Zé <-By Viki
offline
RPG hsz: 250
Összes hsz: 8036
Írta: 2015. október 23. 23:30 | Link

Tüszőfűi Lilith

Életvitel Projektfeladat Ahogy a lányunkkal játszott Lilith, rögtön láttam, hogy jó anya lesz belőle. Ahogy játszott vele, ahogy nézett rá...
 Arra rájöttem, mikor végignéztem minden mozdulatát, hogy a véletlenek sorozata olyan személlyel hozott össze, aki érettebb és élesebb eszű volt nálam. Ami természetesen nem volt baj. Tanulni sose késő.

- Figyeld meg Lilith, mire igazi családot fogsz alapítani, addigra annyira bele fogsz jönni, hogy nálad jobb anyuka a világon nem lesz.

A táblázat tényleg jó ötlet volt, ezzel megkönnyítve az időbeosztást.

- Ahogy gondolod. Természeten én is kiveszem a részem belőle. Remélem nem rontok el semmit.

Az utolsó mondatom után kissé ismét elnevettem magam kínomban. Nem szerettem volna felsülni, pláne nem leégni, hogy milyen totál béna voltam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

"Ha kizárod a lehetetlent, akkor ami marad, az bármilyen valószínűtlen is, de az igazság."
Legbátortalanabb Levitás 2014;legnavinésebb levitás 2015;Legbátortalanabb Levitás 2016. tavasz/nyár
Kérdezz
Kaszás Lith
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. október 25. 19:06 | Link

Kilt Zoltán

Dóra olyan cuki kislány! Biztos, hogy életemben másodszor fogok menni ruhaboltba önszántamból. Csak miatta. Veszek neki valami nagyon színes és egyszerű ruhát. Mert az, hogy most egy rózsaszín ruhában van, oké. Le kell majd fektetnem pár szabályt. Meg át kell olvasnom pár dolgot. És még sok minden. Sebaj, a kicsike bearanyozza a napjaimat.
- Nem fogok családot alapítani. Mert nem akarok. Csak, hogy tudd. Nem olyan lesz az élet módom - ránevetek. Dóra közben elalszik. Odaadom Zolnak, leveszem a poncsóm, visszaveszem Dorkát és beburkolom a poncsóba. Nem lenne jó, ha megfázna. Nagyon-nagyon nem. Mert akkor mehetünk a gyengélkedőre és aggódhatok. Lehet, hogy csak egy feladat, de akkor is. Már most tisztára  a szívemhez nőtt. Remélem, nem muszáj a projekt végeztével vissza adni. Kellene nekem is egy kis tesó. De nem biztos, hogy lesz. Szinte biztos, hogy nem lesz. Bár, a remény hal meg utoljára. Eddig nem is gondolkodtam ezen. Mert sose volt miért. Na, mindegy.
- Hű. Nekem ott van a kviddics, pluszba még vagy 9 óra, amúgy pedig meccsek kivételével bármikor ráérek.  Te? - Kérdezem meg tőle, majd a kezeibe teszem Dórit és elmegyek a könyvekhez. Leveszek a polcról egyet. Top öt jó tanács  kezdő kis gyerekfelvigyázóknak! Belelapozok, majd visszateszem. Az első a legjobb. A könyvek többsége rossz. Ez igaz. Tényleg rossz tanácsot ad a könyvek többsége, ami ezzel, a gyerek vállalással vagy vigyázással foglalkozik. Tapasztalat, szomszéd néni mindig panaszkodott.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Kilt Zoltán
INAKTÍV


Kili<-By Benedikta,Mr. Kém<-By Alina,Zé <-By Viki
offline
RPG hsz: 250
Összes hsz: 8036
Írta: 2015. október 25. 19:29 | Link

Tüszőfűi Lilith


Boldogsággal tölt el a látvány, hogy ilyen jól "összeszoktak". Kiköpött anyja-lánya. Ettől kicsit halkan kuncogtam, nehogy az éppen szundikáló csöppséget felébresszem. Lilith mondandójára figyeltem elsősorban.

- Az első és legfontosabb dolog, amit tudnod kell. Mindig légy boldog.

Óvatosan átvettem Dórit és lassan ringatni kezdtem. közben azt figyeltem mit ténykedett társam, néha meg-meg állt a ringatás. Ezután azt kezdtem mérlegelni, hogy mennyi időt tudok rá fordítani.

- Az igazat megvallva, ha te nem tudsz vele lenni, akkor átvállalom. Sőt, van egy jó hírem, ugyanis kaptam engedélyt belépni hozzátok. Így egyikünknek sem kell nagy távot megtenni.

Majd mikor Lilith végzett visszaadtam. Furi volt a kezemben tartanom, de lehettem volna ügyesebb is. Legalábbis magam nem éreztem elég ügyesnek, de mindegy. Bíztam benne, hogy javuló tendenciát mutattam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

"Ha kizárod a lehetetlent, akkor ami marad, az bármilyen valószínűtlen is, de az igazság."
Legbátortalanabb Levitás 2014;legnavinésebb levitás 2015;Legbátortalanabb Levitás 2016. tavasz/nyár
Kérdezz
Kaszás Lith
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. október 25. 21:06 | Link

Kilt Zoltán

Biccentek. Az az élet célom is. A boldogság. Jobb mindennél és mindenkinél. Mert, hiába minden ha nincs boldogság. A nélkül minden más hülyeség és céltalan semmiség. Mert ez van.
- A boldogság az élet célom. Ez a legfontosabb számomra. Hogy boldog legyek mindig. De, ez nem mindig van így - rávigyorgok, majd komolyan, mégis mosolygósan nézek a lányunkra. A lányuk. Olyan furcsa még rágondolni is. Van egy lányom Zoltánnal, még ha csak ilyen projektben is. Te jóságos ég. Kész, lehet hogy felelősség, de akkor is. Van egy lányom. Zolika ügyesen ringatja, hozzáértően, jól. Így a jó.
- Az ritka jó ötlet. A kviddics meccses napokon biztos, hogy át kell vállalnod. A többin pedig együtt leszünk, kivéve órákon ugye. Az jó, legalább látod a házunk belsejét. Az Eridon egyszeri és megismerhetetlen. Mint minden más ház. Négy ház, négy élet.  Így a legjobb. Majd röhöghetsz - mondom és elvigyorodok. Hát igen. Az Eridon az én otthonom. Fogom Dórit, vigyázva, nehogy felébredjen. Most csak az hiányozna, hogy sírjon. Meghitt pillanat lenne az. Leülök a földre, kifekszek miközben a mellkasomra teszem.Egyik kezemmel őt fogom, másik a fejem alatt van.
- Nem fekszel le? Tök kényelmes így - jelentem ki úgy, mint ha csak az időjárást mondanám. Mert természetes.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Kilt Zoltán
INAKTÍV


Kili<-By Benedikta,Mr. Kém<-By Alina,Zé <-By Viki
offline
RPG hsz: 250
Összes hsz: 8036
Írta: 2015. október 26. 22:45 | Link

Tüszőfűi Lilith


Bólintottam, helyeselvén arra amit mondott. Az ember arra teremtetett, hogy boldog életet éljen, teljesen mindegy, hogy mugli volt-e az illető, esetleg varázsló/boszorkány. Közben szememmel néha Dórira figyeltem, ha valaki igazán éles szemű volt, tán még egy kicsiny aggódást is felfedezhetett. De a pillanat tört része alatt tisztázódott bennem, hogy nagyon is jó kezekbe került.

- Így van, de mindig örülök, ha érdekes emberekkel ismerkedhetek meg. Már alig várom.

Kuncogni kezdtem, majd igyekeztem a hangerőm lejjebb állítani, nehogy az éppen elaludt kicsit felriasszam. Ámulattal követtem Lilith mozgását és az lepett meg a legjobban, hogy tette mindezt olyan precizitással, hogy a baba egy percre se billent meg. Annyira meglepődtem ezen, hogy levegőt is elfelejtettem ugyan venni, de tüdőim jelezték, hogy ideje lenne oxigén dús levegőt bejuttatni hozzájuk. Csendben vettem egy mély levegőt, majd a lehető leghalkabban fújtam ki.

- Teszek egy próbát. Nem hideg? Nem baj ha poros lesz a ruhád?

Kérdeztem mindezeket, halkan, mert alvó babát nem túl szerencsés felkelteni. Az meg se fordult a fejemben, hogy Lilith esetleg valamilyen varázslattal "felmelegítette" magának a fekvőhelyet, vagy esetleg kosz ellen védetté tette volna a ruháit.

~ Átkozott mugli szokás.

Gondoltam magamban, majd óvatosan Lilith mellé telepedtem, olyan kényelmesen, amilyen kényelmesen csak tudtam. Mosolyogva néztem rá, bár magamban kicsit túl bárgyúnak éreztem ezt a mosolyt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

"Ha kizárod a lehetetlent, akkor ami marad, az bármilyen valószínűtlen is, de az igazság."
Legbátortalanabb Levitás 2014;legnavinésebb levitás 2015;Legbátortalanabb Levitás 2016. tavasz/nyár
Kérdezz
Kaszás Lith
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. október 29. 20:03 | Link

Zoltán


A boldogság fontos az éltben. Nagyon, nagyon, nagyon fontos. Az egyik legfontosabb. Nem véletlen, hogy sokszor előbbnek tartom a biztonságomnál. Figyelem Zolt, látszik hogy aggódik Dóriért egy kicsit. Ez természetes, és örülök ennek. Csudi jó az élet, miért ne lennék boldog. Minden jó, mert ha vége jó akkor minden jó és a vége biztos,hogy jó lesz, szóval magától értetődően minden jó.
- Én is szeretek érdekes emberekkel találkozni. Örülök, ha megismerkedhetek másokkal - mondom neki. Vigyorgok rá, közben gondolkodok. Mi lenne az, ami jó lenne mindhármunknak? Na, erről nem gondolkozok inkább.
Dóri alszik, én lefekszek. Vigyázok, hogy ne legyen semmi baja. Olyan cuki! Egy cuki-muki-cukker-mukker-cukiság! Nincs nála cukibb élőlény a világegyetemben. Még Luffy-t is lekörözi, ami pedig ritka nagy szó. Lélegzek, mielőtt elfelejtenék. Mert képes vagyok elfelejteni a legfontosabb dolgokat. Bár, ez ösztönösen ön, de nem tudom. Majd, valamikor utánanézek. Meg, akkor sok minden másnak is utána fogok nézni, mert már kellene. Hallgatom Zolka kérdését.
- De, de nekem mindegy, hogy poros-e, vagy sem. Aztán meg, kellemesen langyos és nem érezni annyira. Varázslatot nem ismerek rá, hogy hogyan szedjem ki mondjuk a port. Te ismersz? - Kérdezem meg tőle. Ha ismer, akkor gratulálnék neki. Ha nem, akkor meg ez van. Ennek is utána kellene nézni. Hagyjuk, úgy se fogok. Túl jól ismerem magamat. Néha jó ez, néha nem. Most például semleges szerintem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Kilt Zoltán
INAKTÍV


Kili<-By Benedikta,Mr. Kém<-By Alina,Zé <-By Viki
offline
RPG hsz: 250
Összes hsz: 8036
Írta: 2015. november 3. 22:56 | Link

Lilith


 Az ismerkedésből a barátkozás jön, ami meg vagy szalmalángéletű vagy hosszú távú. Ezen töprengtem mikor Lilith beszélt. Fel se tűnt, hogy amit mondott végig csukott szemmel hallgattam. Csak akkor, mikor azon törtem a fejem, hogy mit is kellene csinálni.  Semmi ötlet nem jutott eszembe. Vagy mégis? Jobb ötletem nem lévén felálltam és a könyvespolcokat kezdtem fürkészni. Vastag könyveket válogattam, némelyiket megnyomkodtam. Fura látvány lehetett, de nem érdekelt.

-Van egy vérszegény ötletem, mire lehetne használni ezeket a könyveket.

 Amint megtaláltam a megfelelő könyvet, finoman a hónom alá csaptam, majd egy hasonló vastagságút kerestem. Amint azt is megtaláltam, mindkét könyvet leporoltam, amennyire tudtam. Lilit mellé lépkedtem óvatosan, a „saját könyvem” a lány feje mellé tettem, a puhábbikat pedig felé nyújtottam.

-Ezt használhatod párnának. Jobb híján.

Segítettem a feje alá igazgatni, majd elterültem én is. Pont úgy, hogy a plafont bámultam. Maga a szituáció jó volt, hisz boldognak éreztem magam. Kivéve egyetlen dolgot, belül kínosnak éreztem magam. Ezen magamban jót derültem, bár kívül komor maradtam. Vagy tán mégsem? Hisz mintha az szám szélén egy halvány mosoly jelent volna meg.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

"Ha kizárod a lehetetlent, akkor ami marad, az bármilyen valószínűtlen is, de az igazság."
Legbátortalanabb Levitás 2014;legnavinésebb levitás 2015;Legbátortalanabb Levitás 2016. tavasz/nyár
Kérdezz
Tüszőfűi Lilith
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. november 16. 16:10 | Link

Zoltán


Itt fekszik, nézem a plafont és mindeközben egy cuki sózsák szuszog rajtam. Még mindig jobb, hogy aszik, mint sem hogy mondjuk bekakilna. Nem, nem festjük a falra az ördögöt, mert még a végén meg fog történni. Oké, amúgy honnan is jön ez, hogy ne fessük falra az ördögöt? Biztos valami Bibliai alapú dolog. Remélem.
- Hallgatlak, mondjad - mondom Zoltnak, közben gondolkozok. Könyvet lehet olvasásra, alvásra mert ugye jó párna, unaloműzésre használni. Hirtelen nem jut eszembe több dolog.
Dórit még ma meg kell fürdetni, most ő fogja kipróbálni, hogy milyen érzés megfürdetni a kisbabát, tegnap én voltam a soros, ő meg a csendes figyelő. De, talán jobb is így, kár hogy nem egy házban vagyunk. Ha az Eridonban lenne Zolt, akkor nemes egyszerűséggel átköltözhetne a szobába. Szerintem fel se tűnne. Már mint, egy papagáj, egy róka és pá kutya után nekem nem tűnne fel. Észre se venném. Főleg, hogy én reggel félóráig félálomban vagyok, utána kiesek az ágyamból és megyek kakaóért.
- Régi sulimban is könyvet használtunk párnának. És a tanár csodálkozott, hogy tudjuk az anyagot - mondtam és örültem, hogy segít. Rámosolyogtam miközben figyeltem, ahogyan lefekszik. Mellém feküdt. És fiú. Hirtelen ötlettől vezérelve az alvó Dórit ráteszem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Partay Alfréd Benedek
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 243
Összes hsz: 401
Írta: 2015. december 16. 19:37 | Link

Szombat Anna

 Már nem nagyon gondolok arra, hogy minden szegletét megismerem a kastélynak egyhamar, de nem teszek le arról, hogy jobban megismerjem az az épületet, ahova iskolába járok, és élek. Most is céltalanul bolyongok, és ahogy a déli szárnyban kóricálok jut eszembe, valami olyasmit meséltek, hogy erre van egy titkos könyvtár. Mivel szeretem a könyveket, és kiváltképpen azokat olvasni, nagyon kíváncsivá tett. Ezért keresni kezdtem azt a harcost ábrázoló portrét amin keresztül bejuthatok az általam áhított helyre. Nem is kell sokat keresnem, hamar rátalálok, így a furimányosan elrejtett jelszót, ami a lovagunk neve, beengedést nyerek. Fel is megyek a lépcsőn, és elámulok. Körülbelül azt kapom, amire számítottam, de valahogy pozitívan csalódok. Hiszen sokkal, de sokkal jobb, mint vártam. Azt sem tudom, hol kezdjem az ismerkedést. Ahogy első látásra körülnézve azt tapasztalom, hogy vannak itt elég régi könyvek. Ezekért jöttem a leginkább. Vannak itt mindenféle témából valók, és nem csak régiek, hanem újabb keletűek. Igaz amit nem hittem el, amikor mesélték. kitalációnak véltem, de úgy látszik nem az. Bár még mindig nem sikerül megszoknom, hogy itt a varázslaton van a hangsúly ebben az iskolában. A terem közepén megpillantottam egy fényes gömböt, amin keresztül, a kézbe vett könyv világában találhatja magát a kedves igen kíváncsi diák. Most nem akarom kipróbálni, először jobban megnézem a könyveket. Elég gyorsan találok egy kedvemre valót. Mugli társadalomról szól, legalábbis a címről erre következtetek. Egyik sarokba húzódva kezdem tanulmányozni a kötetet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

" A lelkiismeret 135 sebből vérzik
Megnyerő a címlap mosoly, de a te fajtád messziről bűzlik
Ó az a tekintet egyből elárultad magad
A szemedből látom, nem kell, hogy szólj hazugság minden szavad"
Szombat Anna
KARANTÉN


*Weißling(n)é
offline
RPG hsz: 379
Összes hsz: 2078
Írta: 2015. december 16. 20:13 | Link

Partay Alfréd Benedek

 Suttogták az iskola falai között. Szájról szájra járt, mint a pletyka. De mit pletyka! Lassan már legendákat meséltek erről a helyről. Olimposzi magasságokba emelték titkosságát. Na jó, lehet, hogy ez egy kicsit túlzás, de azért jól hangzott, nem? Az igazság az, hogy Anna már régóta panaszkodott, hogy nincs normális regény a könyvtárban, és bizony a Bogolyfalván vett jó vastag kötetet is kiolvasta már. Így most, hogy tanulni kéne az órákra nincs mivel lefoglalja magát. De valaki mesélte, hogy van ez a titkos hely, ahol versek, regények és novellák vannak. Kalandos történetek, amik tökéletesen kielégítik Anna kíváncsiságát és fantáziáját. Legalábbis nagyon remélte, ha már idáig eljött.
 Azt mondták, egy festményt kell keresnie. Valami páncélos lovagot. Hát bizony lehettek volna ennél konkrétabbak is! Mert hogy annyi volt belőlük ezen a folyosón, mint égen a csillag. Vagyis körülbelül. Még sosem számolta meg őket pontosan. Gondolta, hogy megkérdezi a kártyázókat a bal oldalán lévő festményen, de amint látta, éppen nagy tétekben játszottak, úgyhogy inkább hanyagolta az útbaigazítást és maga járt utána, merre is kell menni.
 Fekete vértes lovag. Ebből legalább kevesebb van. Egy jó fél óra keresgélés után megtalálta az említett festményt. A lovag gáláns volt (legalábbis Anna szótára szerint). Kérte is a leányzó, hogy nem tudná-e beengedni a két szép szeméért, de csak azért is követelte, hogy találja ki a nevét.
 - Mi lehet a neved... Edward! Vagy nem? Olyan Edwardosnak tűnik, tudja. Nagyon szép név... - kezdett mentegetőzni, mikor a festmény bosszús ábrázatát észrevette. Ajajj, a végén még a helyes név után sem engedi be.
 Mondták, hogy van valami a képen, amivel bejuthat, na de... Aha! Ott ni, az a kis piszok a sarokban! Ó hát miért nem hozott ide nagyítót? Vagy inkább miért kellett ide ilyen pici betűket pingálni.
 - Po...Ja nem... Robert, igen... Vagy nem Robert? Hoppá... Várjunk egy kicsit... - nem volt neki gond a szemével, csak hát tényleg macskakaparásnak tűnt az odabiggyesztett szöveg. A lovagnak pedig a türelem nem volt a tarsolyában.
 - Várj! Megvan! - kiáltott fel hirtelen, talán még bent is hallották. - Rydan Colthan, igaz?
 A lovag nagy kegyesen bólintott, és utat nyitott neki a könyvtárba, ahova nagy zajjal-robajjal be is sietett.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Partay Alfréd Benedek
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 243
Összes hsz: 401
Írta: 2015. december 17. 17:25 | Link

Szombat Anna

 Nagyon jó ez a könyv számomra. Nem gondoltam volna, hogy ennyire lebilincselő könyvek vannak itt. Amikor erről a könyvtárról halottam, akkor azt hittem, egy már használaton kívüli, mivel van egy másik könyvtár a kastélyban. Kellemesen csalódtam, hiszen ahogy elnéztem, nem csak régi könyvek vannak itt, hanem újabb kiadásúak is. Hangot hallok a bejárat felől, felnézek. Látom egy lány jön be nagy lendülettel. Eddig nem vett észre, de megpróbálom úgy megszólítani, hogy ne ijedjen meg.
 - Szia! Partay Alfréd Benedek a nevem. Elsőéves Navinés vagyok. Remélem nem ijesztettelek meg. Nem áll szándékomban ilyet tenni. Látom nemcsak engem érdekel ez az eldugott kis könyvtár. -
 Örülök annak, hogy megint egy új embert ismertem meg. Lehet nem csak a hely titokzatossága miatt van itt, hanem azért jöhetett ő is, amiért én. Azért mert új könyvek iránt érdeklődik, és a másik könyvtárban számára sem volt érdekes könyv. Legalább egy témánk biztos van, a könyv. Kíváncsi is vagyok, hogy milyen témában keres, és mi az a téma amit igazán kedvel.
- Neked milyen könyvek jönnek be? Milyen témájúakat szoktál keresni? -
 Nem akartam sok kérdést feltenni neki, de ez engem nagyon érdekel, és hagyom hogy ő is szóhoz jusson, mert így hiába teszem fel a kérdést, nem nagyon tud rá választ adni.
- Bocsánat a sok kérdésért, és a sok beszédért. -
 Így nem nagyon tud mit reagálni, de tényleg befogom a számat, hagyok időt neki válaszolni, és bemutatkozni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

" A lelkiismeret 135 sebből vérzik
Megnyerő a címlap mosoly, de a te fajtád messziről bűzlik
Ó az a tekintet egyből elárultad magad
A szemedből látom, nem kell, hogy szólj hazugság minden szavad"
Sólyomfi Helena
INAKTÍV


Ward Nője <3
offline
RPG hsz: 167
Összes hsz: 938
Írta: 2015. december 21. 19:23 | Link

Rémi J. Saint-VenantAzt hiszem elkönyvelhetem, végre van egy kis időm, amit nyugisan tölthetek, ahogy szeretném. Ritkaság az ilyen, az utóbbi napokban/hetekben csak úgy kapkodtam a fejem, hová kell mennem, mit kell csinálnom, jusson időm mindenre és mindenkire, s noha mindez fárasztó, én élveztem, meg élvezem is.
Pusztán azért, mert ahhoz vagyok hozzászokva, csak annyi a változás, hogy míg ide nem kerültem, mások osztották be az időmet, most már magamnak kell, és be is látom, nem olyan egyszerű dolog ez, de szükséges.
A rendrakással se sokat haladtam, így most kicsit elgondolkodok azon, mitévő legyek. Aztán csak vállat vonok, mondván, a kupi megvár, és felkapom a pergameneket, meg a pennát, hogy aztán útnak is induljak.
Mivel a boltban és a nagy könyvtárban is kudarcot vallottam, így megpróbálom a titkosabbat, noha korántsem vagyok benne biztos, hogy titkos, lévén én magam is úgy hallottam róla.
A helyet csak úgy körülbelülre tudom bemérni, de nem telik el sok idő, mire megtalálom.
Először körbe nézek, nem akarok senkire frászt hozni, és azért él bennem a sanda gyanú, hogy nem biztos, hogy egyedül vagyok. Majd mikor senkit nem látok, vetem csak bele magam a könyvrengetegbe. Noha itt nincs annyi, épp elég lesz ezeket is átnyálazni, persze tisztában vagyok vele, sokkal könnyebb dolgom lenne, ha pontosan tudnám, mit keresek.
Halkan lépkedek, hisz azzal sem vagyok tisztában, mennyire legális itt tartózkodni, de mégis ahogy az egyik könyvért nyúlok, magamra borítom pár társát is, olyan intenzíven, hogy attól szó szerint padlót fogok.
- Auu... francba - sziszegve kapok a fejemhez, hisz az egyiknek sikerült alaposan kupán vágnia, aztán óvatosan emelem magam elé a kezem, hogy megnézzem, nincs-e komolyabb baj, nem vérzik-e.
Hozzászólásai ebben a témában

- Na jó, azt hiszem tőled fogok tanulni
- Egy kolonc a nyakamba...

Szombat Anna
KARANTÉN


*Weißling(n)é
offline
RPG hsz: 379
Összes hsz: 2078
Írta: 2016. január 3. 21:44 | Link

Partay Alfréd Benedek

 A könyvtár poros volt, vagy legalábbis a festmény, mert Anna prüszkölve lépett a könyvek közé. Olyannyira el volt foglalva az orrát facsaró érzéssel, hogy először észre sem vette, hogy hozzászólnak. Nem is igazán lepődött meg, hogy egy diák van a társaságában. Eldugott hely ide vagy oda, de mégiscsak egy könyvtár, a könyvek pedig tapasztalata szerint vonzzák az embereket.
 - Szombat Anna - rázott egy kicsit megszeppenve kezet az érkezővel a lány. Általában ő szokott így nekitámadni az embereknek kérdésekkel. Nem tévesztett házat véletlenül ez a Beni? - Eridonos és... végzős. Asszem legalábbis sikerül idén végeznem. - Talán nem volt okos ötlet egy ilyen mondattal nyitnia az ismerkedést, de az őszinteség bizony szép erény Anna szerint.
 Amíg a fiú beszélt, szeme gyorsan körbejárta a helyiséget. Könyvek meg polcok mindenhol. Tett is egy óvatlan lépést, Beni mondata végén az első polc felé, de megállta és inkább válaszolt.
 - Kalandregények. Imádom a kalandregényeket, meg a horror is elég erős tud lenni. De ha belegondolok, nincs kalandregény romantikus életveszélyes helyzetek nélkül, nem? - mosolygott rá Anna, főleg, miután szabadkozott is a sok beszédért. Na igen, ezt eddig mindig a másik oldalról tapasztalta.
 - Ugyan már, nincs itt semmi gond. Egyébként én is rengeteget tudok dumálni, úgyhogy tudom milyen, amikor túl sok infót akarsz közölni. Szóval... Odanézz! - kiáltott fel hirtelen, mikor megütközött a szeme egy furcsa színekben játszó fénygömbön. Ki is kerülte a fiút, hogy közelebbről is szemügyre vehesse az alkotmányt.
 - Hát ez meg mi a csuda lehet? - suttogta elbűvölve, de nem feltétlenül magának. Feltételezte, hogy a fiú is követte, hisz ki ne lenne kíváncsi egy ilyen furcsa dologra?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Partay Alfréd Benedek
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 243
Összes hsz: 401
Írta: 2016. január 4. 19:48 | Link

Szombat Anna

 Eléggé pörgős csajszinak vélem Annát, és elég beszédes, ami nem hátrány szerintem. Megtudtam, mi a stílusa könyvek terén. Kiderült, utolsó éves, végzős. Két véglet, egy kezdő, és egy tapasztalt diák. Ebből következtetve, legalább öt évvel idősebb nálam. Nem látszik rajta, hogy tizenkilenc éves. Fiatalabbnak tűnik számomra Anna, de ez a nőknél sosem probléma, legalábbis szerintem.
- Engem leginkább a krimi, és a történelmi témájú könyvek jönnek be. Az ilyen könyveket szeretem, szoktam olvasni. Na meg persze a klasszikusokat, ezek olyan alapművek számomra, ami kihagyhatatlanok. Azért, néha olvasok szórakoztató irodalmat, azaz ponyvaregényt. -
 Komolynak hangozhatott, még magamon is meglepődök. nem akarok túl komolynak, mondhatni, könyvmolynak hatni Annának, annak ellenére, hogy tényleg érdekelnek, de nem csak ebben élek.
- Fogalmam sincs. Biztos valami furimányos, varázslatos kacat lehet. Nem tudom mire lehet használni. Neked melyik a kedvenc könyved? -
 Fényes gömbhöz mentünk mind a ketten. Tényleg nem tudom, mire szolgálhat. Még ötletem sincsen, kissé zavarba is jöttem, azt sem tudom, mire föl. Ennek tudható be, hogy olyan kérdést teszek fel Annának, Ami nem ide tartozik közvetlen. Majd válaszol rá.
- Szerintem próbáljuk ki. Mit szólsz hozzá? Megfognánk egymás kezét, és belenyúlnánk. Csakis azért, mert tételezzük fel, ha elröpít bennünket valahova, és egy másik helyen érkezünk meg mind a ketten. Ezt kétlem, de itt ezen a helyen bármi előfordulhat. -
 Amit felhoztam, az egy kicsit, nagyon a fantáziám szüleménye. Legalábbis én annak, véltem. Néha, könnyen el tud rugaszkodni a képzeletem, de szerintem nem is baj, kell az ilyen. nem tudom, mi a reakciója erre a lánynak. Anna is olyan, akinek jó a képzelőereje, én így vélem. Nem sokat tévedhetek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

" A lelkiismeret 135 sebből vérzik
Megnyerő a címlap mosoly, de a te fajtád messziről bűzlik
Ó az a tekintet egyből elárultad magad
A szemedből látom, nem kell, hogy szólj hazugság minden szavad"

Oldalak: « 1 2 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17 18 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint