31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Brandon Norrey
INAKTÍV


Született feleség *.*
offline
RPG hsz: 191
Összes hsz: 6313
Írta: 2015. július 21. 17:41 | Link

Iparisék

- Wíííí! - zúgok le a lépcsőn, az éppen megalkotott jégcsúszdán magamhoz szorítva a hatalmas fekete kandúrt. Egy kicsit kemény, egy kicsit hideg, de legalább az enyém. Útközben majdnem elkaszálom az egyik háztársam lábát, de szerencsére nem ismerem, így csak nyihogva folytatom utamat. Mikor a padlóhoz érek, elterülök, és egy rövid pihegés után felpattanok. Eltüntetem a közlekedésem nyomait. Ser Karom nyávogva, de dorombolva értékeli a hullámvasutat. Kicsit megdögönyözöm, de utána hamar folytatom utamat, hisz egy kicsit késésben vagyok, nem is akárkitől. Akárkiktől.
Cat unokatestvére érkezik az iskolába, mivel nála is megjelent a varázserő. Emlékszem, milyen is volt nekem az első nap, ezért elterveztem mindent. Lemegyünk a stégre, viszek fagyit, cicát, lesz minden, ami kell. A nap is süt, az ég is kék, és ez nagyon csudi.
Lefékezek a bejárati csarnokban, ahol éppen nemezisem, az a bunkó rellonos toppan be. Tekintetünk találkozik, egy pillanatra leomlik a körülöttem létező világ, és csak őt látom. ujjai a pálcára fonódnak, majd... a táskáira szegezi. a poggyászok a levegőbe emelkednek, és elindulnak a folyosón a Rellon felé. Jeremy, a félelmetes exprefektus... továbbsétált. Nos, azt hiszem az emberek változnak. Kilépek a hatalmas tölgyfaajtókon arcomat megcsapja az erdőből erre szálló fenyőillat keveredve a mezei virágokkal. Lépteimen felgyorsítok, vigyázva, hogy ne essek el. Ma már megesett kétszer, kihagynám a többit.
Nem térek be a falu macskaköves utcáira, szélén sietek az egyik kitaposott ösvényen. Azon gondolkozok, vajon miként érez most Dexter. Tegnap beszélgettünk róla Cattel, de nem jutottunk sokra, mert öt perc után inkább ugráltunk az ágyon. Ha ez nem szerelem, akkor semmi!
Utoljára módosította:Brandon Norrey, 2015. július 21. 17:58
Hozzászólásai ebben a témában

Ser Karom|hydromágus|Ask|
Caitlyn Iparis
INAKTÍV


Neveletlen Hercegnő*-*
offline
RPG hsz: 78
Összes hsz: 315
Írta: 2015. július 21. 21:05 | Link

My boys

Nagy nap ez a mai.
Az én régen látott unokatesómnál jelentkezett a varázsereje, és úgy döntött, idejön, Bagolykőre. Nagyon izgatott voltam, mióta megtudtam a hírt, azóta még gyorsabban pattogtam össze-vissza, mint általában. Dexterrel mindig is közel álltunk egymáshoz, a szüleink közti jó viszonynak hál gyakran találkoztunk, szinte már a harmadik testvéremként tekintettem rá.
Bran tegnap átjött a szobámba, amíg Cory azzal a nagy, gonosznak látszó, de biztosan nagyon aranyos fiúval – elvégre miért lenne vele Cory, ha nem kedves? – ment el valahova. Azon gondolkoztunk, vajon hogyan érzi magát Dexter. Ezt a rettentően komoly témát viszont nem boncolgattuk sokáig, mert rájöttünk, hogy az ágyon ugrálni sokkal mókásabb.
Szóóóval, Bran azt találta ki, hogy menjünk a stégre, merthogy vúúú, jó idő, tiszta ég, ami majdnem – de csak majdnem – olyan gyönyörű kék, mint az ő szemei, verőfényes napsütés, madárcsicsergés... A piknikhez észítettem pár sonkás, meg sajtos szendvicset, és Bran elengedhetetlen fagyijához sütöttem dupla csokis browniet. Minden adott egy jó kis naphoz.
- Gyere, Simi, indulás! – Az én kis imádnivaló szőrpamacsom nyüffögve ugrándozott mellettem.
Már három perce ácsorogtam a stégnél a két fiú felbukkanására, mikor megpillantottam Dextert. Piknikkosaramat elengedve futottam oda hozzá, hogy megöleljem.
- Szia, Dex! Jaj, képzeld, annyi sok mesélnivalóm van, el sem fogod hinni! De előbb mesélj te. Mi újsás otthon? Hogy vagy? Izgulsz? Jó helyed lesz itt, meglátod! – Mosolyogtam rá. Simi ekkorra ért be minket, a drágám annyira sietett, hogy majdnem elgurult. – Ó, igen, őtt itt Simerius, röviden csak Simi, egy golymók. Hát nem édes? – Emeltem fel a lila szőrgombócot.
Néhány perc múlva megláttam Brant, aki nagyban sietett felénk. Arcomon hatalmas mosollyal odarohantam hozzá és szorosan magamhoz húztam, majd kézen fogtam, hogy együtt sétáljunk vissza Dexhez.
Hozzászólásai ebben a témában

Dexter Iparis
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Új kezdet
Írta: 2015. július 24. 23:23
| Link

Bran és Cat

Sétálok a füvön. Ez a hely kifejezetten érdekes. Érdeklődésem az itteniek kis apró cseprő dolgai után már-már zavaró számomra. Caitlyn. Rég nem hallottam ezt a nevet. Persze csak ha nem vesszük az utóbbi napokat. Feldob a tény, hogy végre láthatom mert kifejezetten kedvelem. Kit akarok átverni, tök jóban vagyunk. Magam mögött kell hagynom a Seattle-i szürkeséget. A csomagjaimról intézkedtek szóval zsebretett kézzel baktatok a megbeszélt hely felé. Teleszívom a tüdőm egy adag friss levegővel és halvány mosolyra húzódik a szám. Izgulok egy csöppet, igen. De aki ilyenkor nem izgul az nem is ember. Ismerős alak ácsorog a stégnél. Felé veszem az irányt. Eldobja a kezében tartott kosarat ami arról árulkodik, hogy ő is észrevett. Felém fut és a becsapódás erejét emberi ésszel alig lehet felfogni. Valósággal lerohan engem ölelésével. Kérdésekkel kezd bombázni, de nem idegesít. Tőle nem. Az arcomon lévő mosoly kezd kellemetlenné válni. Az is, hogy nem tudom abbahagyni a vigyorgást. Persze a helyzet sokkal örömtelibb minthogy ez komolyan befolyásoljon. Minden kérdésére boldogan válaszolok. Egy érdekes állat is van vele. Egész aranyos. Meglátok egy felénk közeledő srácot. Várunk még valakit? Cat reakciójából ítélve igen. Kézen fogva jönnek oda hozzám míg én csak mosolygok mint egy gyogyós.
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa