31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa

Oldalak: « 1 2 ... 15 ... 23 24 [25] 26 27 ... 35 ... 39 40 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Széplaki Alíz
Bogolyfalvi lakos, Jövendőmondó, Végzett Diák


° Jövendőmondó | Miss Tragikomédia | Blondie °
offline
RPG hsz: 551
Összes hsz: 2277
Írta: 2017. július 15. 15:06 | Link


Kinézet | július 17. hétfő | délután - órák után


Már nagyon vártam ezt a pillanatot, hogy végre úszkálhassunk kicsit Majával a stégnél, ugyanis rettentő hőség volt. Gyönyörű, verőfényes nyári délutánunk volt, az órákat végigszenvedtük a talárunkban, amely egyáltalán nem hiányzott ebben a rendkívüli hőségben, és már alig vártuk, hogy ledobhassuk magunkról az egyenruhát. Az órákon is nehezemre esett odafigyelni, valahogy nehezen fogott az agyam ebben a forróságban. A másik ok, amiért vártam ezt a délutánt az az volt, hogy megbeszéltem Majával, hogy jósolni fogok neki, úgyhogy magammal hoztam a Tarot kártyapaklimat is. Egy sortban és egy csőtopban vágtam neki az útnak, én értem oda először. Elég nagy kihaltság volt, pedig azt hittem, hogy tele lesz a hely emberekkel, mivel ebben a hőségben csakis vízközelben tudtam magamat elképzelni, de ezek szerint a többiek máshogyan ütötték el az idejüket. Magammal hoztam a világoskék színű plédemet is, amelyet rögtön le is terítettem a fűbe, amint megérkeztem. Miután fürdőruhára vetkőztem, megnéztem a víz hőmérsékletét, és miután belemártottam a lábam, elégedetten vettem tudomásul, hogy tökéletes hőfokú. A kártyapaklit kivettem a tatyómból, majd a plédre helyeztem, már csak Maja hiányzott, de tudtam, hogy kicsit később fog ideérni, mert már jelezte felém. Kíváncsi voltam, hogy milyen jóslat jön majd ki neki a kártyából, bár izgultam, hogy mindent jól fogok-e majd csinálni, ezért sokat gyakoroltam előtte. Amíg a barátnőmre vártam, addig kényelembe helyeztem magam a pléden és a kék eget bámultam a napszemüvegemen keresztül.
Utoljára módosította:Széplaki Alíz, 2017. július 15. 15:07 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Maja Bojarska
INAKTÍV


méhecske° | mom, the bee°| babygirl°
offline
RPG hsz: 1311
Összes hsz: 4931
Írta: 2017. július 15. 16:58 | Link


kinézet | július 17. hétfő | délután - órák után


Alapvetően szeretem a nyarat, de ettől a hőségtől, ami már így júliusban tetőzik, a szervezetem rendszeres visszavonulót akar fújni. A hétvégi hidegzuhany, ami sajnos nem pancsit jelentett, kicsit szét is szedett meg össze is rakott, így mondhatni a meleg csak plusz tényező volt miért nem csináltam ma semmi érdemit. Nem tudtam senkire és semmire figyelni, repüléstanon is csak ültem csendben hátul és Alízzal szenvedtünk. Ott akartam maradni óra után, de megígértem, hogy ma rendes diák leszek és minden órára bemegyek, így mennem kellett Ádám bácsihoz a muglisra. Ez sem az a nap, amikor ki akarom húzni a gyufát.
Viszont lassan eltelt minden kötelező dolog, még pár percet szántam egy megbeszélésre Ririkével és Viviel, aztán a megbeszéltek szerint el is indultam a stég felé. Elég lazán öltöztem ma és még a mosdóba is beugrottam átöltözni a fürdőrucimba, majd felkaptam rá egy nyári ruhát és már szaladtam is lefelé. Időben voltam az ígérthez képest, de tudtam, hogy a barátnőm már biztos ott vár rám. Út közben a hátim és a plédem a kezemben pihent, úgy nézelődtem. Én kicsit örültem, hogy alig vannak erre, inkább a tó egy másik részénél vagy a vízesésnél lebzselnek az emberek. Nem szeretem a tömeget amúgy sem. Idő közben valami mosolyt erőltettem magamra, igyekezve elfelejteni, miken jár a buksim a vasárnapi összezördülés óta, majd integetve megközelítettem a szöszit.
- Szia, régóta vársz? - Érdeklődtem meg, ahogy én is lepakoltam, majd megszabadulva a szoknyától a hajam igazgattam. Felvettem a napszemcsim, aztán fordultam felé ismét.- Rettenetesen meleg lett… hogy hiheti bárki, hogy így tudunk tanulni?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Brownie°|Hápi°|Commander Sunshine°|Bee Happy°
Melissa Von
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 116
Összes hsz: 992
Írta: 2017. július 15. 17:13 | Link

Bornemissza Luca

Mire oda érek hozzá újabb prüszkölő ugatással adja tudtomra, hogy nagyon akarja azt amiért ide hívott. Már csak tudni kéne mit akar. Sehol senki, szóval nem emberről van szó. Nem egy bajba jutott gazdit kell megmentenem, ez némiképp megnyugtató. Na, de akkor miért kapálódzik ennyire az eb?
Körül nézek víz fölött és alatt is, semmi. Kérdőn nézek a négylábúra, valahogy többet kellene segíteni, így nem tudom mit szeretne...
A corgi megértette a problémám, bár nem tudom miért kelt hullámokat. Érdeklődve figyelem, minimális támpont is segítene. Meglepetésemre oda úszik hozzám, majd a kezemnek nyomja az orrát és lebukik. Habozva nézek utána, kövessem? Az a csillogó akármicsoda kell neki?
Mire elhatároznám magam feljön, én pedig újra rá nézek. Nos, jó, ha ezt szeretnéd annyira. Bár nem vagyok benne biztos, hogy sikerül felhoznom, legalábbis elsőre.
Veszek egy nagy levegőt és lebukok, de ahogy gondoltam nem sikerül a táv háromnegyedénél vissza kell fordulnom. Levegő után szomjazva jelenek meg újra a kutya mellett, picit pihenek. Majd megismétlem a folyamatot, megint érzem, hogy túl messze van a tárgy. Viszont már nagyon közel vagyok hozzá, ezért megfeszítem az izmaim. Enyhe légszomjjal küzdök, de sikerül felvennem a tárgyat. A tőlem telhető leggyorsabban elindulok vissza, miután áttöröm a víz felszínt nagyokat kortyolok a levegőből. Nem tudom miért szenvedtem ennyit egy ismeretlen kutya üvegsellőjéért, de némi elégedettség érzek, hogy sikerült felhoznom.
Miután összeszedtem magam a corgira nézek. Most mi legyen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Széplaki Alíz
Bogolyfalvi lakos, Jövendőmondó, Végzett Diák


° Jövendőmondó | Miss Tragikomédia | Blondie °
offline
RPG hsz: 551
Összes hsz: 2277
Írta: 2017. július 15. 17:20 | Link


Kinézet | július 17. hétfő | délután - órák után


- Szia! - bőszen integettem felé, amikor megláttam, mert már nagyon vártam.
- Nem várok olyan régóta, legalább tudtam kicsit rendezgetni.
A rendezgetés alatt azt értettem, hogy ki tudtam pakolászni a plédre.
- Szuper a víz hőmérséklete. Nézd, hoztam Tarot kártyákat is! - közöltem vele izgatottan, mert még sose jósoltam a lánynak.
- Aztaaaaa, de szép fürdőruhád van! - mondtam neki lelkesen. Hiába, Majácskának mindig is volt stílusa, ez a fürdőruci pedig szuperül nézett is és nagyon jól állt neki. Időnként adott nekem öltözködési tanácsokat, mondhatni volt egy saját stylist-om a személyében.
- Én sem értem, hogy hogyan lehet így tanulni. Órákon is alig bírok figyelni, a talár pedig még plusz meleget ad, ami nem a legjobb. Klassz lenne, ha átvariálnák az egyenruhákat - ecseteltem a lánynak a problémát, majd fogtam a naptejemet és elkezdtem bekenni magam, hogy ne égjek le.
- Hoztál naptejet vagy kell az enyém? - kérdeztem tőle. Sajnos a fehér bőröm lévén hajlamos voltam a leégésre, ennek elkerülése érdekében pedig inkább mindig nálam volt a naptej.
- Mondd csak... szeretnéd, ha jósolnék neked a kártyákból? - lóbáltam felé mókásan a kártyalapokat, majd a víz felé tekintettem.
- Vagy ússzunk egyet először? - kérdeztem somolyogva, majd folytattam:
- Tudod mit? Ússzunk egyet, hogy lehűljünk. Na, gyere! - fogtam meg a kezét és futva a víz felé kezdtem húzni. Már nagyon vártam, hogy végre lehűljek egy kicsit, mert iszonyat melegem volt.
Utoljára módosította:Széplaki Alíz, 2017. július 15. 17:20 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2017. július 15. 18:18 | Link


a bál utáni napokban


Nehéznek érezte magát. Mint aki rossz döntést hozott. Azonban egy ilyen helyzetben nem tudta, létezett-e volna egyáltalán jó döntés. Szíve lassan, és keményen vert, ahogyan szedte a lábait, ki tudja merre.
Fanni óta tudta a legjobb és legrövidebb utat a kastélyból a faluba, így a temetőn keresztül most is könnyedén lesétált. Nem is volt benne biztos, melyik irányba vette az irányt, csak abban, hogy már elhagyta a kastély területét.
Nehéz és nagyon sóhajokkal érkezett meg a stéghez, ahol a  késő esti időpont ellenére még volt ember. Hella.
Szó nélkül ült le mellé a stégre, és vett fel egy követ, majd dobta el a víz felszínét felzavarva.
- Szia Hella - sóhajtott fel fáradtan. - Mit csinálsz ilyenkor kint? Áh, ne is válaszolj. - tette gyorsan hozzá, hisz a lány még nem szólalt meg soha a jelenlétében. Kolos néha elgondolkodott, tudott-e egyáltalán beszélni.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Maja Bojarska
INAKTÍV


méhecske° | mom, the bee°| babygirl°
offline
RPG hsz: 1311
Összes hsz: 4931
Írta: 2017. július 16. 15:13 | Link


kinézet | július 17. hétfő | délután - órák után


Megnyugtatott, hogy azért nem kellett rám órákat várjon, így én is boldogabban mosolyogtam már, amíg letelepedtem mellé. Ahogy én is kiszórtam a holmiim meg megszabadultam a felesleges ruhától, figyeltem nagyon rá mit is mond, és el is gondolkodtam gyorsan.
- Ú, az nagyon jó, víz nélkül asszem ki sem lehetne bírni. Jól hangzik, fogsz is majd ilyen jövendőmondósat csinálni vele?
Érezhető, mekkora a szakértelmem a dologban, nagyjából, mint Némónak a lecsófőzésben. Pedig az a két mese együtt igen vicces lenne, kár, hogy nem egy „lecsó” a kajcsi, de azt amúgy most egész szívesen ennék. Azt hiszem megvan a következő főzős projektem terve. Azt hiszem a tojásos tészta után nagy lépés lenne csak úgy egyedül. De én igyekszem!
- Köszönöm, te is tök csinike vagy. - Vicces, hogy a ruházkodásom elég szélsőségesnek számított, vagy megdicsérték és azt mondták, jól nézek ki, vagy ahogy Hannah is, megjegyezték, hogy nem elég nagylányos vagy éppen mai. De én szerettem így, ahogy van. Azt is, mikor mondjuk Alízzal tudtunk egymásnak ezt-azt adni, vagy cserélgetni. Neki jól álltak a kedvenc kék darabjaim, mert szép a szeme én meg ettől boldog voltam, ilyen egyszerű ez.
- A talár olyan, mint valami meleget benn tartó sátor. Meg lehet alatta pusztulni. Néha úgy érzem magam benne, mint a pulyka érezheti az alufóliában a sütőben. - Nagy vicceskedve a számat is elhúztam egy percre, de aztán nevetnem kellett a dolgon. Vannak képtelen hasonlataim, ugyanakkor elég igazak. Közben bólogatva elővettem a naptejem, felkészültem, közben megérkezett a kérdések hada, amiken el kellett gondolkodnom.
- Igen, benne vagyok, biztos érdekes, és egyet lubickolni is jó lenne, nem is tudom. - Miközben én a naptejjel bíbelődve agyaltam, neki sikerült dönteni, ezért pedig nagyon hálás voltam. Lehet ülünk még egy darabig mire én valamit kinyögök.
- Szuper, menjünk. Te is tudsz úszni, ugye?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Brownie°|Hápi°|Commander Sunshine°|Bee Happy°
Széplaki Alíz
Bogolyfalvi lakos, Jövendőmondó, Végzett Diák


° Jövendőmondó | Miss Tragikomédia | Blondie °
offline
RPG hsz: 551
Összes hsz: 2277
Írta: 2017. július 16. 19:00 | Link


Kinézet | július 17. hétfő | délután - órák után- Igen, tervezem. Szeretnék másoknak segíteni majd vagy másokon... nem is tudom, mi lenne a helyes kifejezés - mosolyogtam a lányra, közben arra gondoltam, hogy remélhetőleg el fogom érni azt a szintet, hogy hasznos legyek mások megsegítésében.
- Azon is gondolkodtam, hogy esetleg tanítani fogok valamit... csak még kérdéses, hogy mit - tettem hozzá vigyorogva.
- Most egyelőre neked szeretnék jósolni, ha benne vagy - mondtam neki, miközben visszahelyeztem a naptejet a táskámba.
- Köszi, de a tiéd jobban tetszik - mutattam a fürdőruhájára. Igazából nem is nagyon készültem az úszkálásra, csak felkaptam az egyik bikinimet, amit épp találtam, aztán már indultam is az utamra.
- Ez jó hasonlat! - nevettem el magam, amikor a lány egy sült pulykához hasonlította a talárt.
- Igazából tényleg szívesen megreformálnám az egyenruhát, de hát sajnos nincs rá lehetőség - mondtam neki egy nagy sóhaj kíséretében. Tudtam, hogy az iskola személyzete nem nézné jó szemmel, ha egy nap kissé átalakított, dizájnosabb ruciban jelentem volna meg a tanórákon. Sőt, egyes tanároktól talán még sarokban állós büntetés is nyerhettem volna vele... mint például Várkonyitól. Pedig az ő tárgyait is kedveltem, de tuti nem nézte volna jó szemmel, ha ellent mondok a suli szabályzatának.
- Igen, tudok úszni! Na, hajrá! - harsogtam diadalmasan a lánynak, miközben kezemmel a víz felé húztam. Nagyon szép időnk volt, a hűvös víz pedig igazán jól esett, nyakig elmerültem benne, így már sokkal elviselhetőbb volt számomra a meleg is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Maja Bojarska
INAKTÍV


méhecske° | mom, the bee°| babygirl°
offline
RPG hsz: 1311
Összes hsz: 4931
Írta: 2017. július 18. 14:17 | Link


kinézet | július 17. hétfő | délután - órák után


- Jól hangzanak, hozzád illene szerintem mindkettő. Okos vagy és jól tudsz segíteni, én már csak tudom, annyit írsz velem beadandót az elmúlt években.
Figyelmesen hallgattam a jövőbeni terveit a barátnőmnek és igazából én bárminek el tudtam őt képzelni. Okos volt, szép és már előrébb volt egy kicsit a jövőjét illetően nálam. Én még mindig izgultam, főleg a legutóbbi hírek után, hogyan is tovább. Azt hittem, ha letudom a kötelező iskolát, utána csak táncolni fogok és ettől teljes lesz az életem. Persze mostanra kicsit máshogy állnak nálam össze már a fontos dolgok egy listán, sőt, olyan dolgok kerültek az életembe, amit legalább ennyire szeretnék biztosan tudni. Ilyen az ohanám is, de ugye attól az embernek nem lesz végzettsége meg pénz. Mármint… most Lewy tuti furán nézne, tuti kinevetne, de anya arra tanított, bármennyire is ne beszéljünk most, hogy próbálkozzak a saját lábikóimon is életben maradni.
- Benne, persze, próbáljuk ki - bólogattam lelkesen a felvetésére. Nem volt ellenemre és szívesen segítek, ha ezzel gyakorol is, ez a legkevesebb a részemről. Mosolyogva figyeltem őt, de a saját kis talárelméletemnél én is nevetni kezdtem, képtelenség, de elég valós sajnos. Lassan fogunk odapirulni egy bájitaltanórára még a vizsgákig.
- Ez tök kár, bár, az azért nem olyan biztos. Mármint múltkor a DÖK a diákok érdekében az ételek miatt is szervezkedett, nem is lenne rossz ötlet az egyenruha kicsit modernizálása mellé is beállni, vagy legalább a nyárit alakítgatni. Hm, szerintem a következő elnökin majd feldobom Annenek, mit szólsz?
Kevés dolog volt, amit tudtam és szerettem is csinálni, az elnöknéni helyettesének lenni ilyen volt. Ott szabadott kreatívnak lenni, ami nekem jobban ment, mint más, ráadásul értékelte a lelkességem és jó csapat is lettünk az évek alatt. Lehet még valami menő is kisülne ebből is.
- Szuper, akkor ússzunk versenyt addig a bója szerűig és vissza. A győztes ülhet belül Fela bácsi óráján, na?
Az a hely király, én mondom. Alig lát téged, nem szólítgat fel random és túl lehet élni a meleget is. Azzal bele is ugrottam a stég oldaláról a tóba és pár perc alatt fel is bukkantam, hiába kötöttem össze a hajam az előbb, kicsit így is bezavart, de nevetve elsimítgattam, amíg bevártam a szöszit az induláshoz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Brownie°|Hápi°|Commander Sunshine°|Bee Happy°
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2017. július 18. 20:25 | Link

Dwayne
A bál után

Egész este igyekezett mindenkire odafigyelni, olykor látta Dwaynet, de azt is, hogy el van foglalva. Nem akarta zavarni. A gondolat, hogy megbeszélik nagyon vonzó volt, ezt akarta, meg akarta beszélni, de tudta, hogy nem nyomhatja rá magát a férfire, mert akkor elmenekül, azt meg nem akarja. Nem hülye, nem fogja ezt a lehetőséget kockáztatni. Kivár, még ha nehezen is, de kivár.
Van egy bő fél óra, amikor sokan távoznak, ketten vagy kisebb csapatokban, aztán ez is elül, a nép fele még ott van, ők csak lassan szivárognak el onnan, szinte észrevétlenül fogy el a tömeg. Lassan hajnalodik.
A parti utolsó emberei vannak már csak talpon, ők kitartóan összeölelkezve dülöngélnek, inkább a kimerültségtől, mint mástól, az ég már világosodik. Hűvös van, fázik kicsit, de nem fáradt, sőt, pont a hidegtől lesz egyre éberebb. Persze azt nem mondhatjuk, hogy egy tejeskávénak nem örülne, de felkelni nincs kedve, olyan jó most itt ülni, nézni az ébredő tájat. A lábait felhúzva, karjaival átölelve hajtja az állát a térdére, és hallgatja, ahogy a nádast susogtatja a szél. Most minden olyan nagyon békés, egyszerűen imádja
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Széplaki Alíz
Bogolyfalvi lakos, Jövendőmondó, Végzett Diák


° Jövendőmondó | Miss Tragikomédia | Blondie °
offline
RPG hsz: 551
Összes hsz: 2277
Írta: 2017. július 18. 20:49 | Link


Kinézet | július 17. hétfő | délután - órák után- Köszi, aranyos vagy - válaszoltam Majának. Örültem, hogy így felnéz rám a barátnőm, ez pedig részemről is kölcsönös volt, hiszen én is nagyon jól tudtam, hogy mi az erőssége, ráadásul mindig fel is tudott vidítani, ha rossz passzban voltam.
- Rendben, akkor úszás után jósolok neked - válaszoltam boldogan immáron a vízben, miután mindketten nyakig gázoltunk a tóba.
- Ó, ez szuper! Akkor vesd fel nekik a témát, hátha ráharapnak és lesz belőle valami! - mondtam neki vidáman, miközben a kezeimmel a lány felé fröcsköltem a vizet.
- Micsoda kihívás! Benne vagyok! - mondtam elszántan, majd belegondoltam, hogy egész jó lenne megnyerni a versenyt és belül ülni kicsit, mert akkor egy kis időre nyugtom lenne azon az órán. Igaz, általában készültem a tanórákra, de időnként szerettem volna egy kicsit a háttérbe húzódni, láthatatlanná válni és most végre lehetőségem nyílt rá... persze amennyiben nyerek.
A karomon lévő hajgumival hátrakötöttem a hajam lófarokba, majd miután elrajtoltunk Majával, próbáltam mindent beleadni, hogy győzedelmeskedjek felette. Nem volt egyszerű dolgom, ugyanis a lány rendkívül jó úszó volt, és természetesen pár perc úszkálás után már meg is előzött. Annak ellenére, hogy egész jó kondiban voltam, nem gondoltam, hogy ilyen hamar elfáradok, de nem akartam gyengének mutatkozni Majácska előtt, úgyhogy próbáltam behozni a lemaradást, bár már zsibogtak egy idő után a végtagjaim. Egyelőre veszett fejsze helyzetben voltam, mert igencsak úgy nézett ki, hogy ő lesz a nyertes. Persze legbelül nem bántam volna, ha ő nyer, hiszen nem egy vérremenő játékban vettünk részt, de azért örültem volna annak a belső helynek Fela óráján. Úgy gondoltam, ha ő nyer, gratulálok neki, aztán annyi, nem dől össze a világ, meg hát azért mégiscsak büszke voltam arra, hogy ilyen remekül megy az úszás a legjobb barátnőmnek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2017. július 18. 21:40 | Link

Dr. Mácsai Zója

a bál után


Egy fél üveg vörösborral sétál a magasra nőtt nádas mentén, ujjaival meg-megérintve a kemény leveleket. Lassan maga mögött hagyja a zenét és a fényfüzéreket, a lépteit lassacskán semmi más nem világítja meg, csak a hajnali fények. Errefelé már senki sem jár, csak a békák menekülnek hangos loccsanással előle, ő mély levegőket vesz, örül a relatív csöndnek. Kiborítja a tömeg és a zaj, és bár a bált a periférián töltötte, így is úgy érzi, regenerálódnia kell.
A cipője alatt megnyikordulnak a stég deszkái, ahogy rájuk lép. Pontosan tudta, hová jön, hisz' látta őt a túlpartról, amikor a tömeg végül végleg eloszlott. Halk léptekkel sétál közelebb, egészen a stég végéig, kérdés vagy bárminemű köszönés nélkül ő is letelepedik a fára.
Majd a vörösbort a nő felé nyújtja.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2017. július 18. 21:55 | Link

Dwayne

Amikor megnyikordul a deszka a férfi talpa alatt, lassan emeli fel a fejét, és fordítja felé a tekintetét. Ajkai egy pillanat alatt húzódnak mosolyra, és így helyezi vissza a fejét a térdeire. A felé nyújtott üveg láttán egy pillanatig tétovázik, majd végül csak megrázza finoman a fejét.
- Nem szabad.
Csendesen beszél, mintha attól félne, hogy a hangos beszéd megzavarja ezt a nyugalmat, mely most körülveszi őket. Annyira békés itt, hogy semmi pénzért sem szeretné kockáztatni most ezt.
- Ezerhatszázhetvenhat napja nem ittam. De ki számolja.
Tudjuk, hogy előtte bizony volt baja az itallal, konkrétan, mint megoldást a problémára használta. Aztán kiderült, hogy terhes Seannal, aki ráadásul az első hónapokban még igencsak békés borfürdőkben vett részt. Szerencse, hogy nem lett függő az a szerencsétlen kiskölyök. Persze időben állt le, de azért az elején meg annyit ivott bánatában, hogy az visszagondolva is rosszullétre ad okot.
- Szerinted, ha most bedugnám a lábam a vízbe, lehúznának a sellők?
Ezen néha elgondolkozik, mármint azon leginkább, hogy akik eltűntek, azok a sellők miatt tűntek-e el a faluból, vagy csak ügyesen léptek-e meg, és úgy eltűntek, hogy kiváló pletykák alapjait szolgálták. Bárhogy is legyen, ő maga nem szeretne ténylegesen kísérletezni ezzel, na meg aztán kegyetlenül hideg ilyen korán reggel a tavacska, így nem biztos, hogy a sellők kellenek ahhoz, hogy véget érjen az élete. De az elmélet, érdekes.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2017. július 19. 12:00 | Link

Dr. Mácsai Zója


Végül is nem erőszak a disznótor. Visszahúzza az üveget, majd leteszi kettejük közé a deszkára. Ő sem szomjas, ennyi büfélátogatás után az csoda lenne, inkább afféle megszokásból hozta magával és azért, hogy kimossa a szájából annak a falafelgolyónak az ízét, amit véletlenül fasírt helyett evett.
Barbár, hippi baromság.
   -  Annál több marad nekem.
Nem firtatja az okokat vagy a részleteket, Zója egyszerűen furcsa és kész. A kezein támaszkodva dől előrébb, belebámul a tintaszínű vízbe, amihez a sportcipője orra épp hozzáér.
A magasságtól viszolyog, a tűztől tart. Furcsa mód a víztől mégsem félt sosem, nem érezte, hogy húzná a mélység és nem borítja ki a lenn élő lények gondolata.
   -  Azér' ne próbáld meg.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2017. július 19. 14:31 | Link

Dwayne

Elneveti magát a kijelentésre, lábait elengedve kinyújtja azokat, ez kicsit egymásnak ütögetve a cipője belső talpélét. Az ujjaival ruhája redőit piszkálja a combjánál. Ez amolyan pótcselekvés most éppen nála.  
- Ez igaz, tiszta hasznos vagyok.
Büszkén kihúzza magát, mintha valami nagyon nagy díjat kapott volna. Mondjuk büszke is magára, mert bizony ez egy szép teljesítmény, ahhoz képest, hogy előtte nem volt képes más megoldást látni, mint néhány kortyocskát lenyelni, ha éppen valami nem tetszett neki. Aztán kiderült, hogy terhes, és abban a pillanatban befejezte, mert maga a gondolat, hogy árthat a gyerekének épp elég sokként érte ahhoz, hogy ne kívánja többé ezt a megoldást. Azóta megtehette volna, hogy visszatér, de egyszerűen már nem is kívánja. Viszont pontosan tudja, hogy elég lenne egyetlen korty is ahhoz, hogy visszaessen.
- Nem szeretném, félek tőle.
Ő viszont éppen a víztől fél, tud úszni, de nem nagyon szereti. Ő tipikusan az a strandoló, aki képes órákat ülni a gyerekmedence szélén, figyelve Seant, és már előre félve attól a pillanattól, amikor Sean rájön, hogy van az a pont, amikor már jól elbírja a nagyobb medencét is, ahol anya már nem nagyon ülhet a szélén.
- Szóval, Mr. Warren, itt vagyunk.
Fordul félig felé a felsőtestével érdeklődően. Dwayne szeretett volna beszélni, ő hallgatja.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2017. július 19. 16:50 | Link

Dr. Mácsai Zója


Nem, Dwayne egyáltalán nem szeretett volna beszélni vele. Legkevésbé beszélgetni szeretne, a mondandója inkább engedély volt, mint kérés. Ha akarod, megbeszélhetjük, ha nem, akkor nem fogjuk. Nem elég sekélyes érzelmileg ahhoz, hogy ne rázzák meg a történtek így igen, bár ő kevésbé látványosan zuhant össze, mint a nő, az egész balhé felszakított benne régen elfeledettnek hitt sebeket. Valahol tehát ő is szívesen tisztázná a dolgaikat.
Valahol pedig továbbra is úgy van vele, hagyja az egészet a fenébe.
Továbbra is a vizet nézi, vár. Talán a nő mond valamit, hiszen legutóbb is ő volt, aki megkereste, ráadásul ezt az egész, fene hisztériát ő kezdte el. Ám Zója semmitmondó kijelentése nem igazán viszi őket előrébb.
   -  Van egy kutyám - ezzel pillant fel a nőre oldalvást - Mármint Sean kutyája. Poopyface.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2017. július 19. 17:50 | Link

Dwayne

- Egy kutya? Mármint élő?
Valószínűleg az. Egy koszt csináló, vedlő, ugató, nyáladzó eb, aki nagy valószínűség szerint azért kapta a "Sean kutyája" besorolást, hogy amikor apa elmegy, akkor szépen lepasszolja a kicsi fiának, aztán majd anya sétáltatja meg szedegeti fel utána a kakit hajnalban. Hát ez mesés... amúgy tényleg, mert belül lelkesedik. Imádja az állatokat, és nem is érti, hogy nekik miért nincs állatuk, de azért valahogy a gyermeki lelkesedését mégiscsak a felszín alatt tartja.
- Milyen fajta?
Valamiért egy orosz juhászkutya vagy egy komondor jut eszébe, amikor Dwayne-re pillant. Egészen biztos, hogy egy olyan kutya, amelyik imád a sárban, majd utána a kanapén hemperegni. Mondaná, hogy nem fair, de furcsa mód nem zavarja. Jó, egy picit igen, de leginkább azért, mert tudja, hogy a kutya addig lesz érdekes, amíg lehet vele játszani. Ha sétáltatni, etetni vagy fürdetni kell, akkor azt majd anya megcsinálja. De ezen kívül nem hiszi, hogy bármi rossz lesz.
- Gondolkoztál rólunk?
Elméletileg várni akart, hogy a férfi tegye meg az első lépést, végül azonban muszáj neki lennie annak, aki megkérdezi, hogy mégis hol is tartanak, vagy van-e egyáltalán olyan, hogy "ők". Mostanában nem tudja ezt sem eldönteni, és lenne egy millió kérdése ebben a témakörben hozzá, de tudja, hogy azzal csak megfutamodásra kényszerítené.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2017. július 19. 18:22 | Link

Dr. Mácsai Zója


Csak nézi a nő reakcióját, majd elvigyorodva néz el a hegyek felé. Sean kutyája. Valójában csak ezzel legitimalizálta az örökbefogadást, a kutyát ő szerette volna, a saját otthonába, a saját szabályai szerint, a saját társaságának. A fia inkább kényelmes ürügy rá, hogy igen, alkalomadtán megossza a felelősséget olyannal, akiről tudja, hogy nem mondhat erre nemet. Ám mindezt a fiú nem tudja majd és valószínűleg így is odáig és vissza lesz majd a szőrgolyótól, amikor a tervek szerint holnapután bemutatja neki.  
   -  Passz. Korcs. Kilenc éves, olyan, mint egy... tacskómenyét.
Megrántja a vállát. Bírja azt a kutyát és ilyen fajta- dolgokra sosem volt finnyás. Bár akik ránéznek, ennél keményebb állatot, például farkaskutyát képzelnek el mellé, az életvitelébe mégis leginkább ez a hortyogó öregúr passzol bele, aki nem nehezményezi a napközbeni csöndet és magányt, inkább már élvezi azt.
Hagyja, hogy a kezei kicsússzanak alóla; hanyatt fekszik a stégen, a lábait továbbra is lelógatva róla. A kezeit a mellkasára ejti. Úgy néz föl a hajnali, mélykék égre.
   -  Igen. De ebben nem nekem kell döntenem, hanem neked. Mert te érzed úgy, hogy nem vagy kész erre az egészre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2017. július 19. 20:59 | Link

Dwayne

Az állat kinézetének leírására elneveti magát, azzal az őszinte, felszabadult, csilingelő nevetéssel, amit csak nagyon ritkán lehet tőle mostanában hallani, pedig fiatalkorában mindig így nevetett. Felszabadultan és boldogan. Amióta felnőttet kell játszania, ha nevet is, abba valami furcsa irónia vegyül.
- Hol találtál te ilyen tacskómenyétet?
A kastély is olyan, mint valami mini állatkert, amióta szó szerint bármilyen állat bejöhet. Eddig a bagoly volt a favorit, akik a bagolyházban laktak, aztán pár macska, amelyek nem zavartak sok vizet, varangyot meg szinte senki se vállalt be. Aztán megjelentek a rágcsálók, a kisebb testű kutyák, meg a varázslények is. Tiszta állatkert.
- Nekem?
Lepillant a mellette elterülő férfire, ingert érez rá, hogy a haját piszkálja, ám helyette csak teljes testével felé fordul, a lábait törökülésbe rendezi, míg az ujjait összekulcsolja, hogy ellenálljon a kísértésnek, hogy a férfihez érjen. Nem csak Dwayne számára kényes a vére, mivel neki is komoly erőfeszítésekre van szüksége ahhoz, hogy ellenálljon, főleg így, hogy annyira nagyon jól néz ki a napfelkeltében. Ráadásul el vannak zárva a világtól, ha azt vesszük, kint a vízen szinte. Egyszerűen annyira nehéz még a koncentráció is, de tudja, hogy most nagyon oda kell figyelnie.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2017. július 19. 22:39 | Link

Dr. Mácsai Zója


A kemény fa kellemesen meleg alatta, pont, mint a júliusi levegő. Csak érzi, hogy Zója mozgolódik mellette, a stég csavarjai megnyikordulnak, nem fordítja felé a tekintetét, az eget figyeli tovább. A fejét tompának és nehézkesnek érzi, kivételesen nem az alkohol - amiből nem ivott túl sokat -, hanem, úgy sejti, az elfogyasztott, mértéktelen mennyiségű fehérje miatt. Mint egy jóllakott óvodás, ha behunyná a szemét, képes lenne elaludni.
Mégis megkockáztatja, Zója visszakérdezésére összeszorítja a szemét.
Légy már férfi a fenébe is.
   -  Figyelj, Zója. Én nem vagyok szerelmes egy ideje. Vagy nem tudom, hogy az voltam-e egyáltalán vagy csak a mágiád hülyített meg, komolyan nem tudom - mély levegőt vesz, a hangjában semmi komor, vagy ellenkezőleg, könnyed nincs. Bár kinyitotta a szemét, az eget nézi - De te vagy a családom. És szeretlek is téged. És azt szeretném, hogy boldog legyél. Ennyi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2017. július 19. 23:03 | Link

Dwayne

"Nem vagyok szerelmes"
Ez a mondat, persze az egész, nem csak a kiragadott lényeg, szó szerint megakasztja a levegővételét. Olyan, mintha tényleg megállt volna benne a motor, ami amúgy működteti ezt az egészet, csak akkor képes kiengedni, és frisset beszívni, amikor mégis azt mondja, hogy szereti, sőt a családjának tartja, sőt, azt szeretné, hogy boldog legyen. A belsője pedig szétolvad, és képzeletben lefolyik a stégről, bele a valószínűleg gyilkos vízbe, rózsaszín ködbe burkolózva, és azt ismételgetve, hogy: aawww, olyan cuki pasi vagy. Mert hát hogy máshogy alázzuk meg egy férfi önbecsülését, ha nem így. De amúgy tényleg, valljuk be, hogy imádni való, és hihetetlenül édes.
- Szerintem voltál, de tettem róla, hogy ne legyél. Nem így terveztem persze, de annyira sok hülyeséget elkövettem.
Akkor persze nem tűntek hülyeségnek, de valljuk be, azok voltak. Mindegyik egytől egyik hülyeség volt, vagy legalábbis olyan, amit meg kellett volna beszélnie vele. Nem lett volna szabad elrohannia, amikor terhes lett Minával, aztán eltitkolni azt, hogy Seannel volt terhes, aztán Ráhelnél is el kellett volna mondania az igazat, és nem kellett volna megbűvölnie, és nem kellett volna szólnia Adamnek sem akkor, amikor a kórházban voltak. Aztán voltak kisebb stiklik is, és maga sem tudja miért, mert Tatiék beköltözését bezzeg elmondta, és nem is lett belőle cirkusz.
- Én is azt szeretném, ha boldog lennél, ha boldoggá tudnálak tenni, mert szeretlek.
Dwayne is szereti őt, mert kimondta, mindenféle mágia és rákényszerítés nélkül, szóval Zója agyának egy része kocsonyásan csüng és folyik a nyála, mert egyszerűen ez a tény kiégette az értelmes agyi funkciói egy jó részét.
- Csináljunk családot?
Kérdezi végül, mert fogalma sincs, hogy miként fejezhetné ki jól magát, Egyszer sem tették fel azonban a kérdést maguknak, hogy szeretnének-e családként funkcionálni, csak valahogy így alakult.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2017. július 19. 23:40 | Link

Dr. Mácsai Zója


Mivel nem néz rá, sejtelme sem lehet, mik játszódnak le a nőben és ezek közül mi ül ki az arcára. Nem hazudik neki, amit mond, at őszintén teszi: Adam-nek is ugyanezt mondta és, ha az agyába néznének, akkor is ez lenne benne. Ezer éve nem érzi azt az elvakult birtoklási vágyat, amit a szerelemhez társított, Zója inkább afféle kényelmes állandóság az életében. És bár sokat ezt negatívumnak tekintenék, őt épp, hogy ez az otthonosság vezeti vissza hozzá mindig.
   -  Szerintem már csináltunk.
Hunyorogva fordítja a szemét felé, az arca grimaszba gyűrődik. Csak néha nevezi családnak a sajátjukat, hiszen tradicionális érdelemben egyáltalán nem az, csak néhány ember, akik ugyanazokon a családi rendezvényeken vesznek részt és általában a vezetéknevük is megegyezik. Hiába van két gyereke, ő mégis egyedülállónak, egyedül élőnek érzi magát, nem családapának.
De valahogy mégis...
   -  De csinálhatunk. De akkor normálisat.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2017. július 20. 00:08 | Link

Dwayne

Vannak közös gyerekeik, az igaz, de nem igazán felelnek meg a "hagyományos" családmodellnek, mert bár van két szülő meg vannak gyerekek, mégsem volt soha egységes ez az egész. Nagyon furcsa lenne a gondolat, hogy most mégis megalkotnának egy ilyet.Az más, mondaná rexlexből, de ő maga sosem tett különbséget a gyerekei között ilyen téren, akkor sem, ha Mina csak tízévesen ismerte meg az apját, míg Seannál születésétől fogva jelen volt. Persze, amikor rosszban voltak a szülők, akkor a gyerekekre kicsapódott ez. Lekuporodva Dwayne mellé, finoman a férfi mellkasára helyezi a fejét, körülbelül húsz éve csinálták ezt így utoljára őszintén, persze volt ilyen a megbűvölés alatt is, de az ugyebár nem volt valós, csak nagyon szerette volna azt hinni.
- Papa, mama, gyerekek?
Kérdezi csendesen, lehunyva a szemét. Olyan hihetetlenül nyugodt itt most minden. Gyakrabban kellene kijárniuk ide, vagy csak keresniük olyan helyeket, amik ennyire nyugodtak. Szeret elbújni a világ elől, ezért szerette például Dwayne régi lakását is.
- Nem is jártam még az új lakásodba, pedig fel kellene avatni pár alapozófolttal.
A virágos kanapén is volt pár, amiket egyszerűen mágiával sem tudott kiszedni onnan. Szürreális, de logikusnak is mondható helyzet volt, Olyan, mintha egy nap majd valaki meg akarná vizsgálni, hogy milyen alapozót használtak rajta, és az alapozó alapján kideríteni, hogy ki volt a nő, aki a foltot ejtette. Mondjuk valószínűleg ennél van jobb dolga is a minisztériumnak, de hát kifacsart logikával mit vár az ember?  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bornemissza Luca
INAKTÍV


Kutyamama
offline
RPG hsz: 84
Összes hsz: 339
Írta: 2017. július 20. 12:44 | Link

Melissa Von


A corgi fejét bedugta a víz alá és onnan figyelte, hátha a lány végre sikerrel jár majd, ha ő nem is tudott.
Mikor először jött vissza a lány, üres kézzel a kis lény végtelenül szomorú lett, de mikor látta, hogy a másik mégsem adta fel és újra lemerült hálás is.
Nagyon drukkolt neki, ha máshogy nem is tudott, fejben biztatta, végig rajta tartva a szemét, hogy azonnal megláthassa a dolgot, ha az a felszín felé kezdene közeledni.
Mikor pedig meglátta a csillogó tárgyat közeledni, izgatottan kezdett ugrálni a vízben, s izgalmában a kontrollról is elfeledkezett, ami állati bőrében tartotta őt.
Mire Melissa felbukott a víz felszínére, Luca már teljes, emberi valójában ujjongott mellette, a vizet is vörösre színezte az őt körülölelő réztincsek.
- Annyira naagyoon kiráály vaagy! - világosította fel az ifjú rellonost Lu, miközben közelebb hajolt a kezekhez és az kezek között ülő tárgyhoz, hogy alaposabban is szemügyre vegye. Ez után sóvárgott egész délután.
Épp nyúlt volna a sellő után, mikor megpillantotta szeplőtől pettyes ujjait. Meglepetten nézte meg a kicsi, vézna végtagokat, s csak ekkor esett le neki, hogy amúgy már nem is eb.
- Oppá
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

acuo1_1280.png
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2017. július 20. 14:29 | Link

Dr. Mácsai Zója


Zója ismét mozdul, amitől a deszkák újra nyikorogni kezdenek a könnyed súly alatt. Amikor a nő hozzáér, nem húzódik el, csak a kezét engedi le a mellkasáról, kissé feljebb emeli az állát, amikor a hajszálak hozzáérnek. Annak mondjuk némán örül, hogy Zója a manőver alatt nem rúgta bele a bort a vízbe, bár már hajnalodik, de még tervei vannak azzal a közepes minőségű és megbocsáthatatlanul langymeleg itallal.
   -  ... és semmi távoli vagy örökbefogadott rokon.
Csöndben teszi hozzá, az égnek címezve. Na Zója sem hihette azt, hogy egy hisztivel, lelépéssel, majd néhány hét mosolyszünettel az eredeti feszültség egyszerre semmis lesz, épp ellenkezőleg. A női nyomás nélkül Dwayne-nek volt alkalma rá, hogy végiggondolja, mit szeretne és mi az, amivel még képes együtt élni: a bogolyfalvi kommuna pedig határozottan kiesett ebből a körből.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2017. július 20. 14:57 | Link

Dwayne

A félmondat rángatja vissza abból az elrévedéséből, melyben azt ecseteli magának, hogy visszavonhatatlanul a férfi álla a legvonzóbb áll a környezetében. Mindig az volt az, ami elindított nála valamit, és valljuk be, nem egyszerű visszatérni ebből az eszmefuttatásból. Egyáltalán van még ember, akinek egy férfi álla a gyengéje? Nem valószínű.
- Nem szállhatok ki az itteni életemből teljesen.
Felemelve a fejét az álla alá csúsztatja a kezét, hogy legalább valami minimálisan lássa Dwayne mimikáját. Elpillant a part felé, a buli helyszínén még senki se állt neki takarítani, ezek szerint még mindig piszok korán van. Mondjuk addig élvezze ki az ember ezt a kellemes időt, amíg lehetősége van.
- De élhetek akár kétlaki életet, így megmarad a függetlenséged, de van családunk, amibe senki sem szól bele.
Mondjuk így nem hangozhat a külső szemlélő számára ez egy igazi családnak, de nekik mégis talán ez jelentené a megoldást, hiszen akkor van, ami változna, de a függetlenségük megmaradhatna. Aztán ki tudja, lehet idővel ez az egész megszűnne, elvégre ahogy a húgát ismeri, lesz egy újabb férje, Ráhel és Mina kirepülnek, így nem marad már más, akiről gondoskodnia kell, mivel Sean eleve a családnak nevezett egység részét képezi.
- A döntések előtt pedig beszélünk, legyen az egy kutya, egy gyerek vagy egy új kanapé?
Mondjuk jó lenne, ha leállna a hülye kis tetteivel, mert valóban egy idő után nagyon zavaró tud lenni. Viszont már érti, hogy ez is egy olyan dolog, ami kell ahhoz, hogy Dwayne esélyt adjon neki.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2017. július 20. 16:15 | Link

Dr. Mácsai Zója


A legnagyobb szerencse, hogy ő ezeket a gondolatokat nem hallja és az is, hogy Zója már leszokott róla, hogy ezeket hangosan megemlítse neki. A dicsérettel, különösképp az ilyen, obsessive csodálattal nemigen tud mit kezdeni még akkor sem, ha évtizedei voltak felkészülni rá.
   -  A te döntésed, mondom.
Kissé meg is vonja a vállát fektében, az ujjaival a deszka repedéseit kapargatja. Feladta már, hogy érdemben hasson a nőre, vagy úgy általában bárkire, ez felesleges erőfeszítés. Azonban azt megmondhatja, mibe hajlandó beletörődni és mások hogyan alkalmazkodjanak hozzá. A kapcsolataiban különben nem kér sokat, leginkább nyugalmat és állandóságot, már nincsenek romantikus elvárásai az élettől. Cserébe ő is megfoghat dolgokat kínál. Fizikai biztonságot.
Kutya, gyerek vagy kanapé.
Óvatosan felül, hogy Zója is felemelkedhessen róla és verje be a fejét a deszkákba. Megtámaszkodik a karjain.
   -  Megmutatom a kutyát. Ha jössz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2017. július 20. 17:16 | Link

Dwayne

- Meg tudom oldani.
Bár nagy valószínűség szerint ez a történet gyorsabban le fog zajlani majd, mint ahogy azt a nő hiszi, mégis optimistán áll egy fokozatos változás elé. Felülve nem távolodik el Dwaynetől, kékjeivel a férfi tekintetét keresi.
- Elég ideig voltam az anyjuk, el kell szakadnom.
Végül is, a muszáj lesz meglépnie ezt, ő is tudja. Ha azt akarja, hogy mindenki elsajátítsa az önállóság művészetét, legyen tizennyolc vagy harmincegy, ahhoz az kell, hogy ő maga lazítsa, majd végül elengedje a köteléket. Tudja, hogy csak úgy lehet boldog, ha végre nem azt nézi, hogy a vele egy házban élőknek mire van szüksége, hanem arra, hogy ő mire vágyik, és minden, ami kell neki, a férfi, a biztonságérzet, a nyugalom megvan, itt, akár egy stégen, és meglenne ott is, ahol most Dwayne él.
- Hamarosan úgyis én szedem majd fel a kakiját a járdáról.
Tuti, hogy egy trollkutya, aki még csak nem is a fűbe végzi majd el a dolgát, hanem a járdán, hogy mindenki megcsodálhassa művét. Látatlanul is imádja, az a nagy helyzet, így szélesen elmosolyodva emelkedik fel, és nyújtja ki a kezét a férfi felé, nem mintha Dwayne-nek szüksége lenne rá. Végül is, pozitívan zárult ez a hajnal, mert szépen lassan felismeri azokat a lépéseket, amiket már nagyon régen meg kellett volna tennie. Valószínűleg saját maga előtt se vallotta be eddig, de ez volt az ő menedéke, mert ha Dwayne-nel minden borzalmasan is alakult, neki akkor is volt hova hazamenni és lefoglalni magát. Amikor a férfi is meg a bor is megvan már csak egy pukkanó hangot hallatnak, és már ott sincsenek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Melissa Von
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 116
Összes hsz: 992
Írta: 2017. július 21. 20:44 | Link

Luca, aki már nem kutya

Amikor elsőre üres kézzel felbukom szomorú kutya pofifogad. Vigasztaláskép vetek rá egy mosolyt amíg pihenek. Majd egy-két perc múlva újra próbálkozom, most némi küzdelem árán, de sikerül felhoznom.
Diadalmosollyal nézek a corgira, vagyis csak néznék...
Aztán eltátom a szám, ezt meg hogy? Egy boldogan mosolygó lány vár az aranyos kutya helyén. Egy ideig megszólalni sem tudok, csak nézek rá értetlenül. Amíg én a hangomat keresem ő megszólal, ez sem segít rajtam. Úgy tűnik ez a lány volt az előbbi eb. Na, de akkor mért velem hozatta fel ezt a bigyót? Becsukom a szám, lassan összeszedem magam, ezzel egy időben felém nyúl a csaj. Elsőre csak nézem a kezét, mi a... Majd leesik az üvegszobrot szeretné. Már éppen nyújtanám át neki, amikor lenéz a kezére. Na, most már ő is meglepődik. Valószínűleg nem akarta megmutatni az emberi formáját...
Amíg az új külsejével foglalkozik én vissza nyerem a lélek jelenlétem és hátrébb úszok, tisztes távolságból gyanakodva méregetem.
-Te meg ki vagy?
A válaszra várva félszemmel megszemlélem az üvegtárgyat. Nem tűnik jelentősnek, csak egy sima sellő semmi több. Ennél a pontnál egy újabb kérdés merül fel bennem, némi habozás után ezt is felteszem.
-Minek ez neked?
Utoljára módosította:Melissa Von, 2017. július 25. 16:15 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hajnal Hella
INAKTÍV


Mutista Maugli |18 éves
offline
RPG hsz: 45
Összes hsz: 458
Írta: 2017. július 22. 01:09 | Link

Kolosnak
a bál után napokkal
[zárt]


Amikor meghallja a közeledő lépteket és megérzi a stég remegését, önkéntelenül húzza össze magát. Begörnyeszti gerincét, előreboruló haja alól pislog ki, mintha csak a végítéletre várna.
Szép meglepetés éri. Kolost ismeri fel az alakban, aki mosolyt csal arcára. Ellazítja magát, testtartásán látszik, hogy nem retteg már. Vékonyka kezei hátra csúsznak, csípőjével egy vonalban támasztja ki magát. A kő felkavarja az állóvizet és gyorsan tűnik el a szemük elől.
Válaszul a tóra mutat, majd a maga mellett összegyűjtött kövekre. Talán ebből egyértelmű lesz Kolos számára, mit csinál itt a stégen. Nincs még annyira késő, de a legtöbben ilyenkorra már elszállingóztak. Most kettecskén uralják az egész tavat.
Fejét oldalra döntve néz a másik rellonosra. Szeretné tudni, mi történt vele ami miatt ennyire ki van bukva. A fiú pedig talán már ismeri annyira, hogy tudja, neki aztán elmondhat mindent, mert meghallgatja.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


tumblr♣ ♥Vigyázz, harap!♦
Maja Bojarska
INAKTÍV


méhecske° | mom, the bee°| babygirl°
offline
RPG hsz: 1311
Összes hsz: 4931
Írta: 2017. július 22. 23:01 | Link


kinézet | július 17. hétfő | délután - órák után


Azt hittem, hogy ez neki is nyilvánvaló, márhogy ezt így gondolom és igaz is róla, szóval én csak kedvesen rámosolyogtam és inkább elindultam, hogy akkor pancsizzunk egyet. Ez a meleg senkinek nem tesz jót, ezt már elég rég be kellett lássam, szóval a hely és az idő is tökéletes volt erre. Persze tudtam, hogy előbb vagy utóbb ki kell jönnünk a hűsebb vízből, így természetesen igent mondtam a jóslásra. Ki tudja, talán még valami jó is kiderül. Azt hiszem kijárt volna már, hogy valami olyat is megtudjak, ami legalább pár percre is, de feldob.
- Mindenképpen, még a végén újradizájnolhatod a diákokat. Ez is lehet egy karrier kezdete - nevettem fel, mert amilyen sokoldalú tud néha lenni a szőkeség, még a divatiparban is megállná szerintem a helyét. Lehet kicsit túl optimista vagyok, de én úgy látom ez a megállapításom eléggé helyénvaló.
Felvetettem egy versenylehetőséget, amire egyből felcsillanó szemekkel figyeltem a válaszát, szerencsére ismertem már annyira, hogy nem utasítana el egy ilyet. A kviddicses vér az ereinkben ilyenkor is dolgozhat és ez sosem baj. Nem sok dolgot ajánlhattam így a legközelebb kellemeset kerestem, az meg ez volt. Vannak előnyei, ha az ember a hátsó padok minden helyét próbálta már. Ismeri kinél és mi az élhető, már akkor, ha az ember betotyog ugye.
Hamar felkészültem a mi kis összecsapásunkra még az arcom benedvesítettem, hogy ne legyen majd kellemetlen úszáskor, aztán el is rajtoltunk. Azt hiszem ehhez mindketten jó kondiban voltunk, ha előre tippelni kellett volna, se tudtam volna megmondani ki nyerne, de én már magát a közös csobit és az egymás mellett való küzdést is élveztem. Igazából mióta elmentem a házcsapatból kicsit hiányzott ez is, hogy Alízzal közösen űzzük. De ugye valamit valamiért. Így van a versenyben is. Egy karnyival talán előrébb kerültem egy szerencsésebb mozdulatsor után, de aztán picit kisodródtam és ütemet vesztettem, így úgy nézett ki beér. Mire megpillantottam a jelzést, oldalt már fej-fej mellett haladva láttam a szőke nedves tincseket. Még vettem egy utolsó mély levegőt, de éppen utána egy ütemmel érintettem meg a bóját. A verseny az verseny, és mindig van nyertes meg vesztes, a kérdés, hogy kezeljük. Én nem bántam azt, hogy a legvégén második lettem, sőt. Nevetve bukkantam fel a víz alól elég szaporán véve a levegőt, mert sokat kivesz a hajtás belőlem is.
- Huh, ez nem volt semmi. Gratuláloook. Tényleg, mi a helyzet a kviddiccsel, hogy mennek az edzések? - érdeklődtem tőle, még a frizum rendeztem. Gondoltam még majd kikeveredünk kis vízben lebegés után, egy kicsit fecserészhetünk is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Brownie°|Hápi°|Commander Sunshine°|Bee Happy°

Oldalak: « 1 2 ... 15 ... 23 24 [25] 26 27 ... 35 ... 39 40 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa