33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Alexandra Rachel Hanna Flaviu
INAKTÍV


Vajszívű cicamami =^-^=
offline
RPG hsz: 194
Összes hsz: 2534
Írta: 2012. szeptember 27. 08:39 | Link

Biztos, hogy jó ötlet átjönni ide, amíg nincs teljesen kész? Nem egy embert tudok, akinek nagyon számít a kinézet és ha jelenleg aktív is egy ilyen apróság miatt, hogy nincs rendesen felöltöztetve a fórum elhanyagolná.
Hozzászólásai ebben a témában

Rabbot Portnipper
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 31
Összes hsz: 790
Írta: 2012. szeptember 27. 14:20 | Link

Értem a kérdést, de azért a jelen ruha sem olyan rossz. Max szokatlan, de ez elkerülhetetlen probléma lenne akármilyen ruhát is húznánk rá.

Nekem pl. az smf sohasem tetszett igazán, nem csak belső működésében, hanem megjelenésében sem. Azért szeretném, ha átjönne a társaság, hogy elkezdjék megszokni az új rendszer lehetőségeit (gondolok itt pl. a szálakra), mert ez pl. inspirációt adhat, hogy a végleges ruhán azok hogyan jelenjenek meg.

Az smf már évek óta megérett a kidobásra. Nem lehet belenyúlni, a posztok nem, vagy nem úgy jelennek meg, ahogy szeretnénk. A szövegszerkesztő sem adott lehetőséget egy csomófajta elvárás megvalósításának.

Úgy gondolom, hogy az alapvető kényelmi funkciókat beépítettem. Át lehet látni, lehet benne könnyen navigálni, a posztok igényesen jelennek meg. Mostantól látszanak a rangok is (nem csak egy). A profil oldalon van bemutatkozás, ami pl. ezerszer fontosabb infó egy szerepjátékos rendszerben, mint az a számtalan zöldség, amit az smf-ben meg lehet adni.

És a legfontosabb: ha valamit nagyon hiányol a társaság, immáron be lehet építeni.

Nekem személy szerint a megjelenése már most ezerszer jobban tetszik, mint az smf-é. De ez szubjektív. Magad is jól tudod, hogy olyan nincs, hogy mindenkinek jó. Nyilván lesznek olyanok, akinek ez kevésbé fog tetszeni, de majd idővel megszokják ők is (ez nem egy olyan dolog, ami kikerülhető, minden közösségben minden változásnak vannak ellenzői, ez kb. olyan természeti törvény, mint az, hogy az elengedett vasgolyó a földre esik). Ha meg látható többség igényel valamit, azt úgy is megcsinálom.

Szóval én mindenképpen azon vagyok, hogy jöjjön a csapat, kezdjék el felfedezni és megszokni.
Hozzászólásai ebben a témában

,,A tanítók kinyitják az ajtót, de bemenned neked kell.'' (kínai mondás)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda Fórum