37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Jurasevszki Olympia összes RPG hozzászólása (9 darab)

Oldalak: [1] Le
Jurasevszki Olympia
INAKTÍV


A New York City Ballet prímabalerinája
RPG hsz: 25
Összes hsz: 72
Írta: 2012. október 25. 17:19 Ugrás a poszthoz

Laurena
október 26.

Az elmúlt hét a szokásosnál is fárasztóbb volt. A sorozatos próbák miatt egy percre sem állt le a társulat. Csak izzadságcseppek, néha könnyek a fájdalomtól vagy a megaláztatástól... Holnap premier! Olympia mégis Bogolyfalva macskaköves utcáin koptatta méregdrága magassarkú csizmáit. Az eső apró cseppekben szemerkélt és megtelepedett szőke hajában és a kabátján. Táskája- ami szokatlanul kicsi volt,- szorosan hozzásimult az oldalához. Többen megnézték azonban ez nem zavarta, a nap minden szakaszában utánafordultak az utcán a férfiak, sőt még a nők, a gyerekek is. Vajon érdemes-e taglalni miért is? Talán le sem lehet írni szavakkal, milyen a nő kisugárzása. Annak idején ő is szorgos, bájos levitásként erősítette a kékek házát, de mostanra már csak a bája a régi. Volt a tekintetében valami, ami leginkább csak a törtetőékben. Egyszerre vonzotta és tette érdekelté az embereket. Persze a férfiakat sohasem a tekintete, vagy az esze érdekelte igazán, hanem a külleme. Könyörtelen szabályok alá hajtotta testét, ezért volt ő a legjobb a szólisták között és persze a leggyönyörűbb. Mindig tudta, mi a célja és csak az lebegett a szeme előtt. Egyetlen dolog rendítette meg olykor, az édesség... Mióta összeköltöztek Timothyval rendszeresen evett belőle, holott 1 éve még jószerével azt sem tudta, mi az. Természetesen ez túlzás, de belegondolva a legcélszerűbb hasonlat. Hiszen meg tudta tanulni élvezni az életet, ami plusz színt vitt az  a mindennapjaiba, s hiába nem lesz már az a régi kedves levitás, hasonló még lehet.
Ritkán látott mosoly telepszik arcára. Laurenával, az elbűvölő prefektával találkozik, aki egyre gyakrabban hozta elő a nőből ezeket a mosolyokat. Olympiának csak féltestvére, egy bátyja volt, de Laut mindig is az ő húgocskájának tartotta, még ha nem is mondta ki nyíltan. Minden elért eredménye büszkeséggel töltötte el a balerinát. Ünnepekkor a legkülönlegesebb amerikai csokikat küldte neki és egy-két apróságot, ami a hasznára válhat.
Visszakalandozva az utcai jelentre, a sarkak már nem koppantak a járdán. Egy helyben állt a cukrászda kirakata előtt. Nem tudta, pontosan mennyi lehet az idő csak sejtette, hogy 18 óránál később aligha lehet. Kint már besötétedett, amit pompásan ellensúlyoztak a helyiség hangulatos fényei. Nem hallotta, de elképzelte ahogy a vendégek beszélgetése tompa zsivajjá áll össze, vagy épp megkocogtatják kanalaikkal a csészéjüket, vagy villájuk ütközik a süteményes tányérba. Milyen idilli, de főleg az, hogy a szőkeség be mer nyitni a cukrászdába hovatovább leül az egyik asztalhoz, ami kellő távolságban van a bejárati ajtótól, de nincs is olyan eldugott helyen, hogy Lau ne találhassa meg. Furcsa érzés a várakozás, eddig mindig ő késett, persze elnézték, mivel sokszor húzta el a próbaidőt az öreg, pöfékelő balettmester. Korgó hasa egyre türelmetlenebb volt, így kisebb gondolkodási idő után rendelt egy forró csokit és egy szelet dupla csokis sütit, hogy holnap minden rendben menjen...
Jurasevszki Olympia
INAKTÍV


A New York City Ballet prímabalerinája
RPG hsz: 25
Összes hsz: 72
Írta: 2016. október 4. 21:38 Ugrás a poszthoz

Timothy Love


Október lévén már hűvösebb volt a kastélyban, ezért szokásos esti sétájához egy meleg takarót is vitt magával. Timothynak már korábban megüzente, hol fogja várni ugyanis aznap egy kicsivel tovább merészkedett, hogy sérült lábát úgymond edzésben tartsa. Bicegve az út hosszadalmasnak tűnt, de amikor már felpolcolt lábbal pihegett a kanapén úgy érezte, hogy semmi sem volt hiábavaló.
Betakarta magát az óriási méretű takaróval- ami alatt akár négyen is kényelmesen elfértek volna,- és levitás lévén belemerült kedvenc könyvébe, amit talán tizedjére olvasott.
Lágy dallam hallatszott, valami klasszikus, amire nemrég még ő is táncolt. Közben sűrűn az ajtó irányába pillantott, hogy mikor érkezik Tim. A zene és a folytonos ajtó leséstől már csak egy ürügy maradt a könyv kezében...
Jurasevszki Olympia
INAKTÍV


A New York City Ballet prímabalerinája
RPG hsz: 25
Összes hsz: 72
Írta: 2016. október 5. 00:26 Ugrás a poszthoz

Timothy Love


Nem kellett sokáig várnia az elengedhetetlen mosolyra, annak gazdájára és a kellemes hangra, ami mindig a fülében csengett. Figyelmeztetnie kellett magát, hogy ne vágjon bamba képet, ahányszor csak együtt vannak, mert Timothy közelsége bénítóan tudott hatni a szőkeségre.
Feljebb húzta magát ültében,aminek köszönhetően a könyv kiesett az öléből és lappal lefelé elterült a földön. Olympia nem izgatta magát miatta, jó helyen volt ott, annál lejjebb már úgysem eshetett.
Tim máris mellette termett azzal a lazasággal, amit a lány mindig irigyelt, ráadásul szerzeményeit sem ejtette a nyakába, amiért igen hálás volt.
-Ilyen gyorsan sikerült mindent befalnod?- elismerően pillant a kedvesre, miközben hozzábújt és megsimogatta Tim hasát. Közben persze azt is nagyon jól tudta, hogy amit a kezében tartott, az már a repetájának a repetája. Szó mi szó a krémes csók igazán jól esett neki.
-Furcsa! Nagyon nehéz visszaszokni, egyszerűen nincs kedvem tanulni- tudja, hogy más emiatt nem izgatná magát, de Olympia a maximalizmusából is a legtöbbet akarta kihozni.
-Ma egy kicsit jobban fájt, de nem vészes- bal lábbal támaszkodva és lendületet véve imbolyogva hátratolta magát egyenesen Timothy ölébe -remélve hogy minden tortát kikerült közben-, így most egy vonalban volt a tekintetük és kényelmesen átkarolhatta a fiú nyakát, ráhajthatta fejét a vállára.
- Mégis úgy érzem nem gyógyul olyan ütemben, ahogy kellene. A hónap végén már előadásom lenne- böki ki, ami ott, legbelül nyomasztotta.
De a puszi és az édesség látványa belé fojtotta a szót és olyat tett, amire egyáltalán nem számítanának, legalábbis nem ez volt a bevett szokása.
-Persze!- mintha teljesen hétköznapi lenne, hogy elfogad egy sütit. Elveszi Timtől, de ahelyett, hogy beleharapna az ujját végighúzza a krémen és a fiú ajkaira keni, hogy aztán megcsókolja és az édes massza elkenődjön a szájukon.
-Köszönöööm!- mosolyog. -Így még jobb!
A takarót most már mindkettejükre teríti. A piros alapon fehér rénszarvasos textília téli hangulatot árasztott, mégis Timothy közelsége volt az, ami igazán megnyugtatta a lányt.
- Na és ma hány női szívet törtél össze?- kérdezi nevetve, mégis kíváncsian, mert nagyon jól tudja, ahogy ő is, úgy sokan mások is törnék magukat a navinésért.
Jurasevszki Olympia
INAKTÍV


A New York City Ballet prímabalerinája
RPG hsz: 25
Összes hsz: 72
Írta: 2016. október 8. 23:51 Ugrás a poszthoz

Timothy Love

-Egy szép napon szerepet cserélünk és én fogok majd kettő helyett enni- mondja mosolyogva, miközben még a szeme is csillog.
Mulatságos a gondolat, hogy anyuka ölébe ültetik újszülött gyermekét miközben az édesapa mindkettőjüket megeteti. Egyet a babának és egyet a mamának.
Időre lesz szüksége, hogy megtanulja a határait és azokat szépen lassan átlépni, ha evésről van szó. Az évek alatt annyira összeszűkült a gyomra, hogy napi 2-3 almánál talán nem is férne több belé. Az elején még biztosan Tim fogja belé traktálni az ételt vagy nagy szigorral ellenőrizni, hogy mikor, mit és milyen mennyiségben evett. De ez persze még várhat, most nagyon jól érzi magát. Timothy egyenletes légzése megnyugtatja, bőre- ahogy hozzábújik,- és a takaró melegen tartja. Csak ne lüktetne úgy a lába...
Ugyan magától elmondja, de ha mások kérdezik, igyekszik kerülni a témát, ezért sem néz Timothy szemébe és próbálja magát kihúzni a válaszadás alól. Persze ez is egy egyértelmű reakció a fiú számára... Olympia ma is elfelejtette a kenőcsöt...
-Sokat gondolkoztam és lehet pont ez a baj, hogy túlkomplikálom a dolgokat, de arra jutottam, hogy ideje lassan visszavonulnom. Hiába áltatom magam, hogy menni fog, mert mindig lesz nálam fiatalabb és tehetségesebb, aki a helyemre szeretne lépni és sikerülni is fog neki. Most már több éve vagyok primabalerina és azt hiszem, elfáradtam- lehajtott fejét Timothy vállának támasztja.
De az a csók, az a krémes puszi a lányt is képes visszarángatni az önsajnálatból és óvatosan letöröli mutató ujjával azt a minimális krémet, ami még megmaradt Timothy és a saját ajkain.  
-Pedig neked lett volna a legjobb szurkolód. Ott éljeneztem volna a lelátón mindenféle transzparenssel, amíg ki nem szúrom velük a környékemen állók szemét és rá nem lépek a lábukra a nagy izgalomban...
-Viccet félretéve- bár Olympia mindezt képes lenne megtenni,- nagyon szerettem nézni a meccseidet. Egy ideig azt hittem, hogy ezt a pályát fogod választani.

Jurasevszki Olympia
INAKTÍV


A New York City Ballet prímabalerinája
RPG hsz: 25
Összes hsz: 72
Írta: 2016. október 16. 13:36 Ugrás a poszthoz

Timothy  Pirul


Sokkal kiegyensúlyozottabb, határozottabb volt, amíg a kastélyon kívül együtt éltek. Már csak a tudat, hogy Tim minden este lefekszik mellé, átkarolja megnyugtatta és biztonságban érezte magát. Most ez nehezebben kivitelezhető, ezért is nyűgösebb, hisztisebb a levitás. Akkor is akadtak gondjai, de rendszerint másnap úgy kelt fel, hogy volt némi elképzelése a megoldásról. Ezzel szemben a mostani megoldhatatlannak tűnik vagy a megoldás túl fájdalmasnak. Visszavonulni, beismerni, hogy csak ennyit bírt...
Felemeli a fejét Tim válláról, még közelebb hajol hozzá, mintha nem hallaná elég jól a navinés magyarázatát a kérdésére. Mosolyogva csóválja a fejét, mert mindketten tudják, Timothy mindre képes lenne. Nyilván a diéta nehezebben menne. Olympia megszokta, ezért sem tűnik számára annyira rettegett dolognak.
-Tim...-nevet, főként a leleményességén a szurkolás terén.
Jobb kezével végigsimít a fiú arcán. - Ha már evésről van szó... itt még maradt egy kis...- az ellenkező oldalra fordítja a fiú fejét és megpuszilja szája szélét, mintha valóban maradt volna ott egy kis krém, de persze erről szó sincs.
Teljesen felvillanyozta a gondolat, hogy eltöltsenek egy napot a faluban. Olympia mindig szeretett kijárni, hiszen nem kellett a kastély falain belül rostokolnia, másrészt karácsonykor a falu meseszép. Persze jól tudja, hogy még csak október van és a hangulat még nem az igazi, ráadásul rajta kívül senki sem gondol ennyire előre az ünnepekre. Viszont a boltok ilyenkor már kipakolják a karácsonyi dolgaikat és ha még sokaknak korainak tűnik, nagyon jó érzéssel tölti el a lányt, mert két hobbiját is egyszerre kiélheti... a karácsonyt és a vásárlást...
- Mit szólnál új karácsonyfa díszekhez? A tavalyiak fele már tönkrement.
- Óóóó... és fenyő koszorú, amit fel lehet díszíteni, ahogy akarjuk, pucér angyalkák, no és fagyöngy persze...- az utolsón még szemöldök húzogatással nyomatékosít.
Szinte előtte van, ahogy az egész napos vásárlástól és talpalástól elfáradtak, már régen besötétedett, a kastély kapuit már bezárták, ezért a faluban szállnak meg és végre a fiút is kárpótolják az egész napos fáradalmak miatt.
- Imádom a karácsonyt!- felnyújtózik és hátradől a kanapéra fölfelé nyújtott kezekkel. Ha váratlanul éri a fiút, akkor Olympia a hátán fekszik, a takaró a derekára csúszik, a hófehér hasa kivillan és valószínűleg Timet oldalra dönti vele valamelyest.
Utoljára módosította:Jurasevszki Olympia, 2016. október 16. 15:48
Jurasevszki Olympia
INAKTÍV


A New York City Ballet prímabalerinája
RPG hsz: 25
Összes hsz: 72
Írta: 2016. október 19. 13:20 Ugrás a poszthoz

Timothy  Love

Egy kicsit... nagyon elragadtatta magát, de ha karácsonyról van szó egyszerűen nem bír nyugton megmaradni a fenekén. Így volt ez minden egyes évben. Talán a szülei nevelték belé, náluk a karácsony mindig nagy izgalommal járt, mármint a készülődés, mert Olympia kimondottan utálta, amikor a kiöregedett balett táncos rokonai arthrosis-sos lábukat vonszolva becsörtettek a nappaliba és egyenként megfogdosták a pofikáját és elmondták az ellengedhetetlen mondókát, hogy milyen nagylány már és hogy hegyesedik a pólója...
Ezt a -mondhatjuk,- hagyományt szeretné megteremteni- mármint a készülődést, nem a hegyes pólót..,- a jövőbeli családjukban, mert sokkal egyszerűbb már októberben elkezdeni, mert nem egyszerre kell kiadni azt a sok pénzt és amíg mások fejvesztve rohannak az utolsó percekben, ők nyugodtan hátradőlhetnek és élvezhetik.
Nehezen rángatja magát vissza a valóságba, de végül észreveszi és visszafogja a beszélőkéjét.
-Tudom, tudom és azt is, hogy nagyon szereted a Halloween-t, de na...- még élénken emlékszik arra a Halloween-i partira, amire Olympia csak nagy nehezen tudta rávenni magát, hogy elmenjen. Egyrészt, mert nem tudta, hogy Timothy ott lesz, másrészt a lány annyira nem rajongott az eseményért. De az este jól sikerült, hisz annak köszönheti, hogy most itt lehet vele, a közös életüket.
Természetesen nem arra célzott, hogy decemberig cölibátust fogad, de mindenképpen egy méltó megkoronázása lesz a napjuknak. Bár őszintén elsőre nem esett le neki, hogy Tim miért hozta fel az ötletet, de percekkel később már mindent értett.
Timothy gyorsasága még arra sem adott időt a lánynak, hogy meglepődjön. Alig, hogy elterült a kanapén, a takaró már be is lepte őket.
Azokban a rövid időnek tűnő hosszú percekben, amit a takaró alatt töltöttek már minden világossá vált a szöszinek.

Percekig csak fekszik, összekócolódott haját ujjaival kifésüli az arcából. Amikor már végérvényesen is feldolgozta az információt, hogy bizony csúnyán megleckéztették egy nyögéssel a fejére húzza a takarót és valami olyasmit lehet kihallani alóla, hogy Timothy nagyon, nagyon gonosz... Ezt nem átalkodik akkor is kijelenteni, amikor felhúzza magát ülésbe, a kanapé támlájára könyököl és azokba a szép szemekbe néz.
-Gonosz vagy!- mégis nagyon mosolyog...
Jurasevszki Olympia
INAKTÍV


A New York City Ballet prímabalerinája
RPG hsz: 25
Összes hsz: 72
Írta: 2017. szeptember 30. 21:07 Ugrás a poszthoz

Noah

Pécs


Szeptember 30-a van, este 9 óra. Ilyenkor már rövidebbek a nappalok, viszonylag hamar besötétedik, ezért az előadás után már koromfekete az ég. Olympia a csillagok alatt menetel Pécs utcáin a színháztól a Hotel felé. Szőke, kontyba fogott haja már messziről kitűnik, nem úgy mint kabátja, ami olyan fekete, mint az éj. Kezei zsebre téve, vállán a hatalmas edzőtáska, ami tartalmazza mindazt, amire egy balerinának szüksége lehet.
Már nem volt kedve aznap Bogolyfalvára visszatérni, inkább bérel egy szobát egy közeli panzióba, így nyugodt tempóban fedezi fel Pécs kivilágított utcáit.
Nem sokszor járt Pécsen. Olykor tanítani jött a jövő balerináit, akik inkább emlékeztettek egy csapat totyogó kacsára, mintsem kecses táncművészekre. Mindig megmosolyogtatta ez az emlék.
A Hotel Makár Sport és Wellness-ben száll meg. Kívülről úgy néz ki, akár egy új építésű társasház hosszú erkélyeivel. Többen még virág is díszeleg, mintha állandó lakója lenne, aki saját erkélyére azt tehet, amit akar.
A recepciónál bemondja nevét, a vele szemben ülő hölgy bólogat és hív egy fiatalembert, aki felkíséri a szobához.
Aludni még nincs kedve hisz még egy órája sincsen, hogy színpadon volt és fizikai munkát végzett, ami megemelte a pulzusát.
Farmert, kényelmes fehér pólót és hosszú világos szürke kardigánt húz, majd lemegy a szálloda éttermi részébe, mely bárként is üzemel és kér egy bögre citromfű teát, hogy könnyebben menjen majd az alvás.
Jurasevszki Olympia
INAKTÍV


A New York City Ballet prímabalerinája
RPG hsz: 25
Összes hsz: 72
Írta: 2017. szeptember 30. 23:12 Ugrás a poszthoz

Noah

Keresztbe tett lábakkal ül a pultnál és kortyolgatja a teáját, amit még sűrűn meg kell fújnia, mert annyira meleg. Szereti a citromfüvet, valóban nyugtatja és esténként nagyon jól tud esni. Maga elé bámul, igazság szerint csak azon gondolkodik, hogy egy könyv sem ártana, sőt úgy lenne az igazi. Sajnos a sok holmi közé egy könyvet már nem tudott bezsúfolni.
Csak akkor emeli fel fejét, amikor a srác belép a helyiségbe és meghallja a hangját, ahogy sört kér. Direkt nem néz oda, inkább a teára fókuszál és hallgatja még ezt a megnyugtató baritont. Van is erre alkalma, a pincér beszélgetést kezdeményez vele. Annyira elmélázik, gondolatban egészen messzi távolba kalauzolja a hangja, hogy csak némi késéssel veszi észre és fogja fel, hogy hozzá szól.
- Oh... sok dolog van, ami megnyugtat. A futás is ilyen. Régebben sokkal többet futottam, de amióta megsérültem...- arcvonásai fájdalomról árulkodnak pedig fizikailag nem is érzi.
Viszont örül, így jobban szemügyre veheti a beszélgető partnerét. A hosszú haját, amit a futáshoz összefogva visel. Aztán szépen lassan átgondol mindent és egy csupasz vázból felépül az a férfi, aki nem is olyan messze ül tőle. A sör elsősorban a férfiak kedvence, így ez is árulkodó Olympia számára a másik természetéről. Arról se feledkezzünk meg, hogy sportol. Az ilyen embereknek, akiknek létfontosságú a mozgás, teljesen más gondolkodásuk van a dolgokról és sokkal kitartóbbak az átlagnál.
- Tanulsz is az egyetemen vagy csak körbefutod?- teszi fel a kérdést némi sejtelmes, kirívó hangnemben remélve, hogy nem veszi rossz néven ezt tőle.
Közelebb tolja a bögréjét a pulton és felsőtestével is inkább a férfi felé fordul míg lábai maradnak keresztben.
Jurasevszki Olympia
INAKTÍV


A New York City Ballet prímabalerinája
RPG hsz: 25
Összes hsz: 72
Írta: 2017. október 4. 21:41 Ugrás a poszthoz

Noah

A helyiségben még ilyenkor is nyitva hagynak egy ablakot, amin keresztül beáramlik az esti hűs szél. Az idei ősz sokkal hamarabb érkezik, ezt érzi Olympia is, kicsit összébb kell húznia magán a kardigánt.
- Igen, van amiért az életemet adnám, de az nem a futás-. Igazán szeret kocogni, mert őt is kikapcsolja és nagyon hangulatos ebben az időben, ugyanakkor a helyes légvétellel meg kell birkóznia minden alkalommal.
- Táncművész vagyok és volt egy nem annyira sikeres előadásom, vagy legalábbis mondjuk így- némi szünetet hagy, mintha nem szeretne róla beszélni, de végül folytatja.
- A bokám magam alá fordult és achilles- ín sérülést szenvedtem. Persze más is károsodott mellette, ezért bicegek még egy kicsit.
Időnként nagyot kortyol a teából, ami egyre jobban megnyugtatja. A beszélgetés alatt végig mosolyog, talán a szeme is csillog, hogy ilyen beszélgetőpartnerre akadt. Pedig mostanság ez nem jellemző Olympiára. Inkább elhidegült az emberektől, mintsem egy hotel bárjában beszélgessen idegenekkel.
Szemei riadalomról árulkodnak, amikor Noah tanulmányaira terelődik a szó. Na nem azért, mert szeretné igénybe venni a pszichiáter szolgáltatásait, csupán ritkán jár a városba, hogy tudja milyen arányban lakják varázslók és boszorkányok, illetve muglik. Őszintén szólva fogalma sincs, hogy a helyiségben ülők melyik táborhoz tartoznak, de talán csak ő ilyen óvatos. Egyet viszont biztosra tud, hogy Noah olyan, mint ő.
- Milyen egy varázspszichiáter napja?- kérdezi kissé lehalkítva a hangját és talán  egy kicsit leplezze az elmúlt percek riadalmát.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Jurasevszki Olympia összes RPG hozzászólása (9 darab)

Oldalak: [1] Fel