37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Cupido összes RPG hozzászólása (22 darab)

Oldalak: [1] Le
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2012. december 21. 18:15 Ugrás a poszthoz

Sharlotte és Zachary

Egyre izgalmasabbak a napok itt az iskola falai között. Cupido már nem búslakodik az ablakban, és csak mereng a messzibe. Sokkal jobb elfoglaltságot talált magának, mégpedig az íjászkodást, amit már régóta űz. A minap is összeboronált egy párocskát a kísértetházban, és azóta még jó pár fiatal kapott nyilat a popsijába. Jó érzéssel töltötte el a pici szívét az, hogy szerelemmel megajándékozhatja az embereket, főleg így Karácsony előtt. Mennyire szép dolog, amikor ezt a csodás ünnepet az ember a szeretteivel, a szerelmével tölti. Eléggé lehangoló tud lenni szomorú, magányos embereket látni. De Cupido megfogadta, hogy tenni fog ez ellen.
Ma is az iskola falai között repkedett, amikor is az erkélyen egy fiút, és egy lányt pillantott meg. Pontosan arra a momentumra ért oda, hogy a két diák bemutatkozott egymásnak. Cupido ismét önelégült fejjel nyúlt az apró nyílért, majd megcélozta a lányt és lőtt. Azonban ez a nyíl nem talált. Cupido egy hatalmasat csapot apró tenyerével a homlokára, majd egy nagy sóhaj is elhagyta a testét. Újabb nyíl után nyúlt, majd ismét a lányt nézte kis céltáblának. Hamarosan az aprócska nyíl újra szélsebesen megindult, és meg sem állt a lány testéig.
Cupido végre még önelégültebb mosollyal nézte őket. Lehet, hogy egy újabb szerelmespár köszönheti neki ezt a csodálatos érzést. Mit sem törődve a továbbiakkal, hátravetette az íját, majd tova' reppent, újabb párokat keresve.
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2012. december 21. 23:15 Ugrás a poszthoz

Endre, Bea és a kellemetlen harmadik

A jó gyerekek ilyenkor már a kötelességeiket végzik. Ő maga sosem volt az a jó gyerek, most áldozatokat keres, hogy egy kis csínyt elkövessen. Szép dolog a szerelem, ő pedig szívesen rátesz még egy lapáttal az embereknél. Sokan olyan félénkek, pedig csak egyszer élnek. Ő viszont segít, például annak a párnak, akik épp a bogolyházban vannak.
Az érdekes találkahelyre felhúzza fitos kis orrocskáját, meglebbenti párszor a szárnyait, nem mintha olyan könnyű lenne ezt a szagot elűzni, de ez most mellékes. A célpontok már bemérve. Először a lányra irányítja az íjat és nyila tökéletesen célt ér, amikor a fiúra pillant. Az elején talán kicsit kótyagosnak érzi magát, de mire Endrét is beoltja, addigra tökéletesen készen áll majd a szerelemre.
A fiúra is céloz, és elvéti. Kerek szemekkel nézi a művét, ugyanis Endre - bár fejmozdulata olyan volt, mintha Beára nézne - azonban mégis egyhelyes kuvikot célzott meg végül és hát szerelem lett belőle első huhogásra. Apró tenyerével a homlokára csap és mielőtt még nem lenne túl késő, két újabb nyilat húz elő, és amikor a fiú a lányra néz, mind a kettőt elindítja felé. Ez veszélyes játék, mert a hatás hosszabb és intenzívebb lesz ez által, de még mindig jobb, mintha szegény bagolyra vetné rá magát. Azt nem magyarázná ki soha.
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2013. január 17. 03:15 Ugrás a poszthoz

Bazsa és Sam

Olyan borongós a tél. Várja már a tavaszt, olyankor az emberek elhagyják a burkot, melyet a tél során szépen felépítettek és megszoktak, és mindenki nyit a másik felé. Tavasszal mindenki szerelembe esik, ő éppen csak rásegít egy cseppet. Most azonban mindenki mogorva és kelletlen, mint például a fiú és a lány, akik a társalgóban, éppen előtte ülnek. Szép a lány, szép a fiú és mégsem nyitnak egymás felé, hát ez igazán hallatlan. A fiú visszaalszik, ő a kevésbé kedves. Ismerős neki ez az arc, mintha hallott volna már róla valamit.
~ Nem ő az érzelemmentes fiú?~
Persze lehet, hogy összetéveszti valakivel, ám mégis úgy érzi, itt az ideje, hogy kezébe vegye az irányítást és ha a fiúról tényleg azt terjesztik, hogy nincsenek érzelmei, akkor majd ő bebizonyítja, hogy tévednek. Egy különleges, a többinél sokkal nagyobb nyilat húz elő és egy jól irányzott lövéssel a fiú combjába lövi a nyilat, mely azonnal eltűnik, és szétárad a fiú testében.
- Téged most nem lőlek meg.
A lányra céloz, de igazából magába beszél. Nem, a lányban van valami. Olyan érdekes a kisugárzása. Erre igazán kíváncsi lesz. Az biztos, hogy az elkövetkezendő egy hónapra meglesz a szórakozása, hiszen a hatás igazán hosszan tart.
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2013. január 20. 21:19 Ugrás a poszthoz

A szerelmes és a hódítandó
 
Nagy repkedéseim közepette ebben a szárnyfagyasztó hidegben a Cukrászdát választom vadászterületemnek. Az édességek között mindig is nagyon könnyen estek szerelembe az emberek. Hamar meg is találom a mai áldozataimat. De ebben a nagy hidegben nehéz lesz a célzás. Kicsit imbolyogva repkedek egyébként is a magasba. Gyermeki mosollyal nézegetem a munkám gyümölcseit. Milyen kis aranyosak.
Szóval kinéztem a mai áldozataimat egy kis vörös meg a vele szemben ülő. Fogom is a nyilaimat és kilövöm őket. A fiút éppen akkor találja el, amikor kezet csókol és talán a nagy hidegben elromlottak, ugyanis most a fiú a lány kezébe szeret bele. Még jó, hogy rövid hatóanyagú a szer. Na nézzük csak a kis vöröst. Íjat feszít! És kilő. Szép találat! Egyenesen a lány hasába megy bele, ami talán nem szerencsés, hiszen már előtte van egy nagy tál finom süti. Ajaja. Talán nem úgy sült el a dolog, mint kellett volna? Inkább meg sem várom a folytatást, hanem mielőtt a lány szerelme kialakulna tova is reppenek, lesz még ma máshol is dolgom. Nincs is annál jobb, mint szerelemmel vagy ehhez hasonló sz betűs szóval zárni a hétvégét. Nem igaz?
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2013. január 21. 11:39 Ugrás a poszthoz

Bianca és Gergő

Cupidonak egyre több munkája van, pedig még hol van a tavasz?! Akkor lesz aztán az igazi zsongás, de az emberek már most lázban égnek. Rengetegen kezdtek el már januárba tavaszi zsongni. Ezt pedig Cupido kénytelen követni. Apró nyilai már fogyóban vannak, szóval újakat kell majd szereznie, hogy követni tudja az eseményeket.
A mai napon úgy döntött, hogy lereppen a faluba és ott tesz rendet. A faluban száguldozva egy kislányt pillant meg, akinek arca kissé pirospozsgás, és úgy fest, mint aki izgul. Cupido azonnal megérzi, hogy itt randi van a láthatáron, szóval ennek köszönhetően, mint egy hűséges kutya, rátapad a lánykára és észrevétlenül követi egészen a teaházig. Egy gyors mozdulattal bereppen mielőtt becsukják az ajtót, majd elbújik nem messze a két fiataltól. Egy ideig vár, hogy a lány is helyet foglaljon, elkezdjenek beszélgetni, majd fegyvert tölt és lő! Az apró lény felszisszen és összeráncolt homlokkal, becsukott szemmel lebeg az egyik sarokban. Ez nem talált, vagyis de, csak rossz embert. Egy idős bácsi kapta a nyilat, aki éppen a teáscsészéjét szorongatta és nézegette. Lehet, hogy a teaház készlete megfogyatkozik egy darab ivóeszközzel.
Egy mély sóhaj után Cupido újra elővesz egy kis nyilat és megcélozza a fiatal fiút. Most nem véti el, és a nyíl egyenesen a kis srác nyakába fúródik. Ezután egy újabb nyíl kerül elő, ami immár a lány karjában tűnik el.
Cupido, mint aki jól végezte a dolgát fogja magát és kireppen a helyiségből, és meg sem áll a következő összeboronálandó párig.
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2013. január 24. 13:01 Ugrás a poszthoz

Lucy és Gábor

Egy újabb kemény munkanap. Cupido csipás szemmel ébredt, és ahogy kitekintett az ablakon szomorúan nyugtázta, hogy kinn esik az eső. Egy mély sóhaj hagyja el csöpp kis száját, majd nyújtózkodik egy hatalmasat, megrebegteti apró szárnyait, és már munkára készen ácsorog. Az eső miatt a délelőttöt az iskola falai között töltötte, de semmi érdekes esemény nem történt. Nem is volt kedve dolgozni. Ma inkább egy pihenős, nyugodt, munka mentes napot szeretett volna. Úgy döntött, hogy szabadnapot vesz ki. Ilyen a sok-sok éve alatt nem fordult elő, így úgy érezte, ő is megérdemel egy kis pihenést.
Az ablakában ücsörgés közben apró lábait lóbálta, és egy nyíllal játszadozott közben. Unatkozott. Semmi érdekes nem történik így, ha az ember Cupidoja szabadnapot tart. Ekkor azonban egy fantasztikus ötlet támadt a fejében. Ha ez lehetséges lenne, akkor most egy hatalmas felkiáltójel villódzna a feje felett. Az eső is elállt, így minden tökéletes volt arra, hogy lenézzen a faluba. Kiröppent az iskolából és a faluig meg sem állt. Egy kis időt eltöltött azzal, hogy hol is kezdje a napját, de végül a teaházra esett a választása. Ahogy valaki kinyitotta az ajtót megragadta a lehetőséget, és besurrant. Felrepült egy eldugott sarokba, és onnan nézelődött körbe. Itt legalább van némi élet, és izgalom.
Nem telik el sok idő, amikor észrevesz egy párt az egyik asztalnál. Ennyit arról, hogy ma nem dolgozik. Elővette a nyilát, becélozta a férfit, majd lőtt. A nyíl a férfi combjába szúródott. Egy újabb nyíl került elő, ami hamarosan a nő teáscsészéje felé száguldott. Cupido egy jót nevetett saját viccelődésén, majd tovább állt, hogy véletlen se bukjon le.
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2013. június 23. 20:05 Ugrás a poszthoz

Kedveskéim

Végre-végre-végre, itt a nyár! Az utóbbi időt az egyik toronyszobában töltötte, lévén minek mozduljon ki, amikor zuhog az eső - merthogy tavasszal lényegében mást sem csinált, csak esett és esett, néha hó, néha eső, neki aztán oly mindegy volt, egyik sem ideális munkakörülmény. Akármennyire is vádolták az emberek, hogy hajlamos volt vakon lődözni össze-vissza, ez egyáltalán nem igaz: kifejezetten szerette eltalálni a célpontjait, csak az volt a probléma, hogy azok az ominózus célpontok nem mindig értettek egyet a döntésével, de ez igazán nem az ő hibája volt. Mindig is körültekintően válogatott, egészen ritka volt, amikor csak úgy heccből lődözött ki néhány nyilat, bár be kell ismernie, az is előfordult.
Most viszont határozott célja volt. Már hónapok óta figyelte titkon a párost, akiknek segíteni szeretett volna, mert úgy gondolta, igazán csak egy szikra kell ahhoz, hogy egy csodálatos szerelem lobbanjon lángra köztük, ma pedig épp ideális volt az idő ilyen tevékenységekre - kellemes meleg, nincs szél, és új nyilakat szerzett be.
Bizony-bizony. Merthogy ennek is van piaca, és ezúttal meghatározott, nevekkel ellátott darabok lengedeztek a hátán lévő apró tegezben a többi, átlagos nyíl mellett.
Nyilat kivesz, céloz, lő, és....hopsz. Igen, Ophelia és Benjamin megkapták az eltervezett nyilakat, így bizonyosan egymásba szeretnek, azonban valami hiba csúszott a gépezetbe, mert egész véletlenül leejtett még egy nyilat, ami egy közeli brekkencset talált el. Vigyázva kell pillogniuk a fiataloknak, különben a békakirályfi esete megelevenedik, átváltozás nélkül...
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2013. június 26. 15:38 Ugrás a poszthoz

Eric és Tiffany

Micsoda csodálatos Júniusi nap ez a mai! Csicseregnek a madarak, tűz a nap és sok diákpáros vonul ki a szabadba, ezzel is potenciális jelöltekké téve magukat Cupido nyilaira. A kis szárnyasnak már viszket a tenyere, hogy valaki, vagy valakik életébe egy kis szerelmet csempészhessen. Ezen a napon még nem sikerült használatban venni az íját és a nyilacskáit, itt van az ideje. Végigreppent a tisztáson, ahol pár kacarászó Navinés lányon kívül nem talált mást, szóval róluk egyelőre letett, így kénytelen lesz valami romantikusabb helyen körülszaglászni, ahol nagyobb esély van rá, hogy kiélhesse a vágyát arra, hogy valakit, vagy valakiket fenéken lőjön.
A birtok pásztázása után, aminek az eredménye a sikertelenség, rögvest a falu felé veszi az irányt, hátha ott szerencsésebb lesz. Nem kell sokáig repdesnie ahhoz, hogy a célnak megfelelő személyeket megtalálja. A kis tavacskához érkezve, egy magasan nyújtózkodó fa mögé reppen, ahonnan egy fekete-fehér ruhás kishölgyet vesz észre, meg egy fehér felsős fiúcskát. Éppen beszélgetnek a fűben üldögélve, micsoda idilli kép. Huncut vigyor jelenik meg a pofikáján, eljött az idő, végre történik valami! Kezébe veszi az első nyilat, természetesen a szép hölgynek szánja, aki épen ez hajtincsével volt elfoglalva. Kibiztosít, bemér, céloz és kilő! Siker, pontos és precíz, jobban nem is alakulhatott volna, egyelőre. Pontosan a leányzó bal lapockáját találta el. A következővel a fiúnak fogja megadni a kezdő löketet, hiszen úgy látja, szükség van rá. Hasonló előkészületeket tesz, mindent kiszámít, szintén célt ér a kis nyilacska, már csak az kell, hogy egymásra pillantsanak és egy gyönyörű szerelem kezdetét veszi számukra.
Itt csak azt nem vette figyelembe, hogy a leányzó látókörébe került egy szép hattyú a tavacskán. Vajon Eric lesz a hercege, vagy a fehér tollak megbabonázzák?  
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2013. augusztus 24. 12:44 Ugrás a poszthoz

Kornél & Yvonne

Persze, a vizsgák felőrlik az ember idegeit. Szárnyasunk már évek óta ezt tapasztalja, épp ezért járja a kastélyt, megfelelő párok után kutatva. Hisz mi sem lehet jobb gyógyír a feszültség levezetésére, mint a szerelem? És, nem, ennek semmi köze ahhoz, hogy az új nyilait szeretné nagyon kipróbálni.
A rét felett elhaladva, megakad a szeme, a két rellonoson, és a már megszokott vigyorával, veszi ki a vesszőket a tegezből, majd lő.
Cupido sose téveszt célt, vagy ha mégis, akkor se vallaná be semmi pénzért, épp ezért találja el a két delikvenst elsőre. Talán még jót is tesz nekik, hogy egymásba gabalyodnak, ha nem is tovább, ezen a napon biztos.
Cupido pedig a tenyerét dörzsölgetve, magában kuncogva halad tovább, mint aki jól végezte dolgát.
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2013. szeptember 17. 22:30 Ugrás a poszthoz

Drágáim

Elmúlt a Szerelmesek napja, elmúlt a tavasz, most pedig a nyár is elment. A nap utolsó meleg sugarait még érezhetjük, de már nem sokáig, ám egy valami nem változott. A szerelem a levegőben van, Cupido pedig szagot fogott, mint a bombakereső kutyák. Ma arra gondolt az időre, meg a diákok számára tekintettel lesz és a kastély falai között repked egy picit, elég bő termése volt ma, de igazán komoly munkát nem látott, sőt, volt ahol, csak békésen pihentette szemeit az ifjú páron, akiket korábban ajándékozott meg egy nyíllal. Annak hatása tovaszállt, ám a szerelem itt maradt, milyen szép is ez. De mára a kastély szárnyait kivégezte, magasan és alacsonyan egyaránt járt, minden házból látott diákokat, ám arra a nyilacskára, amit félretett még nem találta meg a célozandó személyt. Az idő javulásnak indult, gyenge szél lengedezik kint, és még egy kis meleg is érezhető.
Ahhoz, hogy csak megforduljon a fejében, igen, megvan az, akinek erre a löketre szüksége lesz, egészen a falu határáig, a tóhoz kellett reppennie. Egy párocska ment éppen egymás idegeire, a lány láthatóan eléggé ellenszenvesnek bizonyult, Cupidonak viszont úgy tűnt, a fiúnak amúgy nem lenne ellenére a dolog. A barna hajú szépségben kicsit sok a tartás ma, úgy tűnik itt az alkalom. A fiú néha már annyira megnézi magának a lányt, hogy csoda a szemei helyben maradása. Egyébként, imád Cupido segíteni, na meg előrelendíteni dolgokat. Pufók kezecskéjével megfogja az íjat meg a nyilat, majd a barna hajú lányka jobb lapockájába lövi, határozott, pontos lövés, érzésre talán rosszabb, mint a szúnyogcsípés, inkább darázs, de pár pillanat alatt elmúlik. A melegség átjárja majd a leányzót és felfordulnak a gondolatai, mondhatni tényleg rózsaszínben fogja látni a mindennapokat egy ideig. Na, fiacskám, innentől tiéd a terep. Legalábbis ezt akarná mondani, de helyette tovább reppen, mint aki itt már jól végezte dolgát. Még kuncog egy kicsit, mikor visszanéz, az addig elég rideg leányzóra, aki már inkább csokikrémként kenyérre kenhető, mint kőszikla.
Utoljára módosította:Cupido, 2013. szeptember 17. 22:32
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2013. október 2. 21:25 Ugrás a poszthoz

Róbert és Annabell; Kedveseim

Trálálálálá. Cupido? Cupido akcióban! Természetesen mostanság nagyon nem tud megülni a fenekén, hol a szabadban, hol idebenn repdes előszeretettel. Ma éppen az ünnepelni vágyókat figyeli serényen, na meg az új kisdiákokat, akikkel még biztos összefut tanulmányaik során. Bereppenve a Nagyterembe, az egyik sarokból figyeli a tanári kart, illetve a házak asztalait. A szín nem áll hozzá a legközelebb, ettől függetlenül pont kellemes környezet arra, hogy szép kis kapcsolatokat építsen ki, már az év elején. Pörgessük meg már most a szerelem szerencsekerekét, aztán meglátjuk mit dob a gép. Elég sok nyíllal felszerelkezett ma, de nem akart annyit használni, nem kell túlzásba esni, de azért kuncog már most.
Közepes hatótávú kis segédeszközökkel dolgozik ma, úgy gondolta legyen ideje az áldozatoknak, de azért ne olyan sok. 1-2 nap, az pont elég, hogy a bódulatból valami vicces süljön ki. Első körben a Rellon asztalánál vesz észre egy egyedül ücsörgő, karbafont kezű fiút, aki eléggé mogorván figyel. Több sem kell hozzá, hogy megtalálja egy nyilacskával, úgyhogy már nyúl is érte, kibiztosít, majd egyenesen az oldalába lövi. Amíg a fiúban terjengeni kezd az érzés, addig a másik áldozatát figyeli, akit már észrevett az Eridon asztalánál, ott magányoskodik, elég unott képpel és láthatóan mehetnékkel a lábaiban. A szög tökéletes ahhoz, hogy egymást pillanthassák meg. Két kuncogás között igyekszik gyorsan a másik nyíllal is, amivel sikerül a lányt a vállánál eltalálnia. Tökéletes. A napi jó cselekedetet is elvégezte, felderíti őket, meg még mókát is csinál, nagyon büszke most magára.
De ezzel még koránt sincs vége, mielőtt tovább állna, még egyszer jól körülpásztázza a terepet, de nem igazán lát most akciózni valót, szóval hagyja az igazgatót tovább beszélni, meg a felkért személyeket és elvonul. Nem igazán lenne szem előtt, mikor a delikvensek rájönnek, mi is történik velük.
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2013. október 2. 22:56 Ugrás a poszthoz

Hangulatfokozás - A&A

A nap nagy részében pihengető és kivételesen nem áldozatokra leső Cupido úgy gondolta ne teljen ez a nap se haszontalanul, legalább átpásztázza a környéket. Ma a kastélyon belül nem érzett affinitást a nézelődéshez, így a környéket nézte meg. Átreppent a Réten, járt a tisztáson, sőt egészen a vízesésig elrepült, de nagyon munkálkodnia nem kellett. Meglátszik az embereken is az Ősz, nem sokat járkálnak, beköszöntött az iskola, a munka, mindenkinek dolga van. Nem lesz ez így jó. Cupidora nagyobb szükség van itt, mint azt bárki gondolná, ő pedig most önhatalmúlag szolgálatba helyezi magát.
Mit is jelent ez? Nem mást, mint, hogy ha lát olyan párost, akiben csak szikrányi reménye is van, nem sajnálja nyilait, ezzel a gondolatmenettel a fejében reppen a Faház felé, amiből mintha beszélgetés zaját szűrné le. Lehet, már csak hallucinál, mert annyira munkát keres magának, de azért jobb utána nézni. Így nem lehet gond! Igaz?
Mikor közelebb kerül és belát a kis ablakon, egy férfit pillant meg és egy nőt. Nem látszik semmi különös, elég ridegen állnak látszólag egymáshoz.
eljött az ideje elővenni a Cupivarázst és valami olyan pluszt adni nekik, ami sokat segíthet. Előhúzza a nyilacskákat, majd pontos és precíz helyzetfelméréssel a lány fenekébe lő egyet, majd a másikat a férfi lábába. Ezután, mint aki jól végezte dolgát összecsapja pufók tenyereit, felkuncog, majd elhagyja a terepet minden nyom nélkül.
A nyilacskák rövid időre szólnak, de bemelegítésnek jó volt a nagy menet előtt, a párocskának meg csak segítség lehetett, hiszen ki ne örülne egy kis szimpatizálásnak, vagy valamivel többnek.
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2014. február 14. 22:23 Ugrás a poszthoz

Love is in the air

Eljött az a bizonyos nap, amire már egy éve vár a pufók kis nyíltulajdonos! Olyan nagyon-nagyon régen volt már, hogy igazán ünnepelték, bárki is, az ő munkásságát, sőt, inkább bántották érte, mint köszönetüket fejezték ki, ami elég fájó pont számára még mindig, de ma nem ezé a főszerep! Vigyori pofikával reppent be a hidegből a kastélyba, a kis tavacska környékén járt, meg a falu határainál szorgoskodott, ma nem maradhat senki segítség nélkül, akinek szüksége van rá. Mint aki jól végezte dolgát pihen meg két festmény közelében, akik épp arról társalognak, hogy az egyik őket bántó rellonos fiú ment be a könyvtárba és el se tudják képzelni miért, nem úgy ismerték meg, mint aki szelíd, könyvtárba járó típus lenne. Női hangok kiszűrődése után a könyvtárból pedig már egyenesen felvillant a kis villanykörte a feje felett. Munka van!
Bereppenve olyat pillantott meg, amit az ő kedves szemei nem csak, hogy nem szoktak meg, de egyenesen elítélnek! Egy szőkeség magyarázott késsel, a fiú meg nevetett rajta. Hová fajulnak itt az emberek? Bár azt már távolról kiszagolta, hogy itt bizony a vonzalom már messziről érződik, csak a löket nincs meg hozzá. Szóval, ahogy a dal is mondja...szerelem van a levegőben, és nem, nem csak a dátum miatt. Mikor a könyvek a semmiből érkeznek és a rellonos lány felkapja a vizet és közelről kezd el sziszegni a fiúnak, akkor elhelyezkedik vele szemben, hogy meglőhesse. Előveszi a nyilacskát és a leányzó vállát célozza, de az éppen felegyenesedik így a hasa kellős közepébe érkezik a nyíl, majd ahogy jött, úgy el is illan láthatatlanul, csak a pillanatnyi fájdalmat hagyja maga után. Még mielőtt felfedné magát, alá bukik és a második nyilacskát is előveszi, amivel az úrfi combját célozza meg, sokkal sikeresebben, mint a leányka vállát. Most már csak a pillanat kell, mikor ismét egymás tekintetébe kapaszkodnak és nincs megállás, ráadásul a nyilacska se egy órára szól… Sikerült egy-egy hosszabb időtartalmút előszednie. Valójában így, ahogy rájuk néz, megérdemlik egymást, meg úgy egészen össze is párosíthatók. Elégedett mosoly után illan ki a könyvtárból, hogy további áldozatokat, illetve szerencsés egyedeket találhasson.
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2014. május 1. 13:35 Ugrás a poszthoz

Czettner kisasszony és Ombozi úrfi


Olyan rég nem lövöldöztem már, a kastélyra köszöntött tavasz mintha helyettem dolgozna. A diákok és még a tanárok szíve is rózsaszínbe öltözött, minden folyosó sarkán csókolózó párokat látni, ami örömmel tölti el kis szívem, mégis bánatos vagyok, hiszen nem én okoztam ideig-óráig tartó boldogságukat. Hetek óta szomorkás hangulatban jártam teremről teremre, még a szabadban is szerelemre éhező, csüggedő lelkeket kerestem, ám mindhiába. Elkeseredésemben már azon gondolkodtam, hogy ha nincs emberi lény, akit fenéken lőhetnék, hát akkor bizony a manókat veszem célba, és elárasztom a manólakot munka helyett romantikázó apróságokkal.
Kitúrtnak, leváltottnak, feleslegesnek érzem magam, amiről egyedül a gonosz tavasz, a miatta rügyező fák, a folyton virágzó növények tehetnek. Indokolatlanul sok szívet lobbantanak lángra, olyan fiatalok is nyitnak általa az érzelmek felé, akikre diáktársaik jégkirálynő és zord szívű jelzőket biggyesztenek. A konyha irányába repdesek éppen, hiszen a tervemhez szükséges lények egy része - hogy bosszút állok állásom elvesztése miatt -, egész nap a konyhában szorgoskodik, és azért dolgozik, hogy a diákság akárhányszor is vágyik valami finomra, ők előállítsák azt nekik. Unott arccal, hátsómat vakarászva repülöm át a küszöböt, amikor felcsillannak apró szemeim. Ha a szimatom nem csal, akkor bizony ide nem jutott el a tavasz, és elkél pár nyíl ahhoz, hogy ezek a fiatalok a kakaózáson még ezen a délelőtt túl jussanak. Sokáig figyelem jelenetüket, egészen eggyé válok szívük dalával, mely tökéletesen másképp szól. A lányka talán még soha nem érzett szerelmet, a fiúcskának még mindig törött a rugója. Nincs miért tovább várnom. Szárnyacskáimmal bőszen csapkodva közelebb siklok hozzájuk, és hosszú vigyorral készítem elő arany nyilaimat. A kislányt célzom, mert neki van nagyobb szüksége bátorságra és nyitottságra, így egy vékonyabb, kevésbé hosszútávú hatású nyíllal egyenesen a mellkasára irányítom fegyverem. A lelkét kell eltalálnom. A biztonság kedvéért kap egyet a jobb vállába is, mire kuncogni kezdek és a kakaót ígérgető fiúcska felé fordulok. Az ő szívének gyorssegélyre van szüksége, össze kell forrasztani azt, amit oly feleslegesen téptek darabokra. A jobb lapockájába lövöm első nyilamat, amit ugyanoda egy újabb, az utolsó követ. Elmosolyodom, innentől tudniuk kell a dolgukat, remélem élvezni fogják ezt a napot, ugyanis nyilaim hatása nem tart örökké. A vonzalom kialakult, a bátorság belőve, a színpad a tiétek.

Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2014. május 6. 22:19 Ugrás a poszthoz

A meccs közelebb hoz - Leo és Axel

Már jócskán benne járunk a tavaszban, sőt szép lassan nyárba fordul majd az idő, de Cupidot ez cseppet sem zavarja. Sőt, buzog a tettvágytól, hogy minél több szerető szívet tudjon teremteni és mindent körbelengjen a csodás és mindent elsöprő szerelem. Ma is ilyen céllal indult el felfedezőútra. Mostanság egy kicsit kezdte úgy érezni, hogy a kastélylakókból mintha kezdene kissé kiveszni az egymás iránt érzett szeretet, mindenki csak magával van elfoglalva és a saját sorsát igazgatja, de közben nem figyelnek oda egymásra, a kapcsolatok kiüresednek. Ez mélységes szomorúsággal tölti el a kis szárnyas pufókot, így elhatározta, hogy ma annyi embert fog meglőni, amennyit csak lehetséges. Már reggel felkerekedett, hogy megkezdje a maga kis hittérítő körútját, de nem talált még csak lézengő diákokat sem a folyosókon. Csalódottan repkedett ide-oda, hogy most biztosan oda lesz az egész terve.
Nagy zsibongásra lett figyelmes, ezért elindult a hang irányába, hogy megnézze, mi folyik arrafelé. Ó, kviddicsmeccs van! Ennél jobb dolgot nehezen hozhatott volna útjába a sors! Összecsapta kövér kis mancsait, majd megindult az aréna felé. Eleinte csak a nézőtéren lőtt meg pár embert, de az egyik nyila véletlen mellé ment és egy gurkót talált el, aki ezáltal menthetetlenül szerelembe esett a talajjal és azonnal zuhanni is kezdett felé. A homlokára csapott a kezével, hogy hogy pazarolhatott el egy nyilat ilyesmire, így is kevés van már nála. Indult volna tovább, mikor is a játékvezető lefújta a meccset és mindenki szélnek eredt. Csalódottá vált és kicsit dühös lett Árminra is, hogy így elszúrta a kis szerelem-hadjáratát, de végül nem pazarolta tovább a drága idejét, tovareppent, vissza a kastélyba. Néhány percig tanácstalanul lebegett a plafon közelében, hogy hová is menjen, a diákok már mind szétszéledtek, mikor is eszébe jutott a gyengélkedő. Hát persze, ott ilyenkor mindig sokan vannak! Mivel ő maga nem tud ajtót nyitni, így meg kellett várnia, míg pár diák be nem akart menni, a fejük felett szárnyalt be a helyiségbe. Nem voltak annyian, mint amennyi emberre számított, de végül is arra jutott, hogy ez is több a semminél. Az egyik ágyon egy fekvő fiatalt pillantott meg, a mellette lévőn pedig egy másik fiú ült, beszélgettek. Huncut mosoly szaladt végig a száján, amint elővette a tegezéből az utolsó nyilát és az ülőre, Axelre irányította. Aztán elengedte a nyilat, az pedig huss, már bele is állt a fiú tarkójába. Nem az eddigi legjobb lövése, de biztos benne, hogy megteszi a hatását majd. Kacagott még egy aprót, majd kivárva a megfelelő pillanatot, kisurrant az ajtón.
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2014. november 17. 10:52 Ugrás a poszthoz

Jeremy&Szaffi

Brüü. Rázza meg a fejecskéjét, ahogy végigfut a hideg pufók kis karocskáin Cupido. Egyszerűen még mindig nem tartozik slágidőszakai közé az ősz vége és a tél közeledte. De, nagyon fontos tényező, így sem maradhat senki egy kis móka, kacagás, melegség és kellemes szeretetérzés nélkül! Van, amiért meg kell szenvedni…
Ennek nyomán kapta fel nyilacskát a hátára, jól betankolt belőle, íja pedig bal kezében pihent még végigreppent a kastélyon. Nem igazán akadt munka, vagy nem érezte kellően mókásnak az előkúszott lehetőségeket így kénytelen volt tovább szállni. Nem is akárhová. Vissza a hidegbe, meg sem állva az eldugott kis zugokig, ahol párocskákra lelhet. Ilyen az Erdei menedék, amit üresnek látott, de a Madárfészek után, már egész határozott fény csillant szemeiben. A Faház, az lesz az igazi ma! Odaérve, kicsit hallgatózott, és érzékelve, hogy a lehetőség adott, kapott is az alkalmon! Előhúzott egy nyilacskát, és a kis ablakocskán keresztül engedte útjára első szeretetlöketét, majd a másodikat is. Viszont egy nagyobb széllöket nem tett túl sok jót a koncentrálásának, ugyanis a fiú helyett a lány kapta az első után a másodikat is. Hajjaj, ez aztán erős lesz. Megvakarászva zavarodottan a homlokát, inkább nem is próbálkozik tovább, csak elrepül valami melegebb helyet keresve, remélve, hogy itt pedig lesz egy kis móka és kacagás.

Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2015. január 15. 22:16 Ugrás a poszthoz

Alíz és Julien

Ki lehet jelenteni, hogy Cupidonak nem a tél a kedvenc hónapja. Ilyenkor mindig fázik a kis szárnyas szerelemmester, mivel csak egy "pelenka" van rajta. Ha a diákoknak kéne így járkálniuk ők is biztosan megfagynának. Ez most sincs másképp, Cupido a kezeit egymásnak dörzsölgetve repked Bogolyfalva utcáin. Talán még ő sem tudja, hogy mit keres kint éjszaka, de már vissza kéne indulni a kastélyban. Egész délután az utcákat rótta, hátha lát olyan embereket, akiknek esetleg segítség kellenne a szerelemmel kapcsolatban, azonban nem volt sok szerencséja. Ilyenkor a nagy hidegben az emberek mindenhova sietnek és nincs idejük megállni, még pár szóra sem. Ám ez nem tudja kedvét szegni Cupidonak, így ebéd után felpakolt nyilakkal, kezébe vette az íjját és most itt van a faluban. A rengeteg nyilacskából már csak pár darab van, ám ezek is fogyni készülnek, mikor a temetőhöz közeledik. Meglát két tanulót, akik egymás mellett gubbasztanak, és úgy látszik valami elől futottak. Esetleg egymással kergetőztek, vagy hasonló. Nem is gondolkozik sokat azon, hogy mit keresnek itt, lyenkor, hanem húzza elő az egyik nyilat, és célba veszi a vörös hajú lányt. Ügyel arra, hogy pontos lövés legyen, ne tévesszen semmit, aminek a hatása, hogy pár másodperccel később eltalálja a kezét. Már csak a másik gyerek van vissza. Most is ugyanúgy kiméri a távolságot, majd mikor úgy gondolja, hogy megfelel, akkor hagyja, hogy a nyíl száguldjon, aztán eltalálja a fiút a hátánál. A két fiatal boldogan és szerelmesen fognak visszatérni a kastélyba, mert a nyilak megteszik a hatásukat.
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2015. március 4. 09:31 Ugrás a poszthoz

A tavasz beköszöntött, ő pedig egyre nagyobb késztetést érzett arra, hogy szerelemmel borítsa el a kastély lakóit. Hiába, na, ez az ő évszaka, ilyenkor mindenkinek szerelemben kell úsznia, akit csak meglát.
Ezekkel a gondolatokkal indul felfedezőútra, azonban ez alkalommal elhagyja az iskolát, hogy a kastély falain kívül keresse meg a mai szerencsés párt. Tűnődve bolyong a faluban, amikor eszébe jut, hogy még meg sem látogatta a nem is régen nyílt Barlangfürdőt.
Amikor berepül a medencék fölé, már tudja, hogy jó helyen jár, élvezettel figyeli az összebújó párokat, a boldogan kacarászókat, amikor...
Amikor észrevesz két embert, akik messze nem úgy viselkednek, mint ahogy egy ilyen szép tavaszi napon elvárná tőlük az ember. A lány morcos, nem, nem is, sokkal inkább dühös valamiért, a fiúban pedig hiába van meg a szándék, hogy felvidítsa, valahogy nem úgy alakul a dolog, ahogy azt szárnyas kis barátunk szeretné. Birkóznak egymással, amitől aztán végleg elhatározásra jut: közbe kell lépnie!
Megvárja a tökéletes pillanatot, miután a lány felbukkan a víz alól és kiül a medence szélére, ő a már bekészített nyílvesszővel célba veszi. Gondosan céloz, még a szemöldökét is összeráncolja nagy koncentrációjában, majd amikor már kicsi kezei sem remegnek, kilövi nyilacskáját.
A vessző hibátlan pontossággal találja el a levitás mellkasának közepét, hogy amikor a fiú felbukkan a víz alól, már szerelmes érzések dübörögjenek a lányka szívében.
Elégedetten lebeg tova, a fiúra nem is pazarol nyilat, most már minden rendben lesz.
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2015. július 25. 21:13 Ugrás a poszthoz

Mihael és Cyanne

Ideje szívnia egy kis friss levegőt. Ezen az ötleten felbuzdulva, halkan, kuncogva indul meg, ki a kastélyból. Csendesen repked és éppen nagyon jó kedve van. Látja a kastély körül lézengő diákokat, de egyikük sem ragadja meg a figyelmét. Ma olyasvalaki életébe szeretne melegséget és lázas szerelmet hozni, akinek igazán szüksége van rá.
A kviddicspálya felett lebeg el éppen, amikor látja a kint gyakorló rellonosokat. Menten el is sápad, hogyan képesek ők vasgolyót ütögetni? Nem sajnálják? És mi lesz, ha tényleg eltalálják a másikat? Hát hogy lehetnek ilyen szívtelenek?
És már jön is az ötlet, hogy ők lesznek a mai tökéletes áldozatok. Kell nekik némi románc, lángoló szerelem, ami majd mosolyra fakasztja őket. Amitől boldogan fognak lebegni a rózsaszín ködben és semmi másra nem lesz gondjuk. Nem fognak gonoszkodni, nem lesznek agresszívek, nem ütögetnek majd vasgolyókat. Szerelemben és békében fognak együtt élni, igen, már látja is szemei előtt.
Elfojt egy kuncogást, Mihael háta mögé reppen, egész közel, hogy takarásban legyen, a lány addig a gurkóra figyel. Ő pedig már veszi is az íját és bumm! A szerelem nyilasa lapockán találja a fiút, és ha megpillantja Cyanne-t, azonnal ő lesz élete értelme, minden, amire csak vágyhat.
A kis szárnyas nem elégszik meg egy áldozattal, már repülne is a rellonos villámmágus mögé, de sajnos a terve nem jön össze. A lány gurkója eltalálja ugyan a varjat, de annyira rá figyel, hogy őt talán észre se vette. Pont belerepül a vasgolyó útjába, a szerencsétlen madár után pedig ő maga is kap tőle egy pofont. Ennek hatására Cyanne-t már nincs esélye meglőni, bömbölő sírás közepette hagyja el a kviddicspályát. Most azonnal keresnie kell egy szellemet, akinek elsírhatja minden bánatát!
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2015. július 25. 21:26 Ugrás a poszthoz

Emily és Mihály

Milyen szép nap ez a mai! Egy szívtelen rellonos diák sem fogott ki rajta, nem ütötték el gurkóval, nem találkozott semmi negatív dologgal. Boldogan lebeg hát a kastély körül, árgus szemekkel figyeli a kastély lakóit, biztosan boldogak-e, keres minden alkalmat, ahol segíteni tud.
Éppen a faház felé kalandozik. A vadőrlak felől jött, úgy gondolta, meglátogatja Radúzt, múltkor is olyan jó volt figyelni. Annyi szeretet van benne a természet iránt, hogy az figyelemre méltó, még ő sem csinálná jobban. Szereti néha, csak úgy követni és figyelni őt. Mivel ez ijesztő lehetne, titokban csinálja, hogy véletlen se jöjjön rá.
Viszont ahogy bepillant a faházba, látja, hogy két fiatal éppen belemerül a beszélgetésbe. Annyira aranyosak, pufók arca széles mosolyra húzódik. Ábrándos sóhajt hallat. Látja, hogy ők ketten igazán passzolnak, és elég nagyok, éppen ideje az első, nagy szerelmek! A gyönyörű, édes, ártatlan kis kamaszszerelem a kedvence, már most megdobogtatja apró szívét.
Közelebb repül kicsit, de ügyesen rejtőzködik, hogy véletlen se lássa egyik fiatal. Ijesztően gyakorlottan és pontosan lövi ki a két nyilat, az egyiket Emily, a másikat Mihály kapja. És ahogy egymásra pillantanak, máris tovaszáll az aprócska fájdalom, máris őrült szerelemre gyúlnak egymás iránt. Nem bírják elviselni, a közöttük lévő távolságot. Gondolataik kiürülnek, gondjaik megszűnnek egy pillanat alatt és máris csak egymásra tudnak figyelni, gondolni. Az édes szerelem elemi erővel tör rájuk. De sajnos minden csoda csak öt napig tart, behatározatlan idő múlva elmúlik majd a varázs és a két fiatal eldöntheti onnantól mit csinál majd.
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2015. augusztus 1. 21:59 Ugrás a poszthoz

Kiss Radits Viktor Endre & Farkas Kamilla ~ Vikilla   Kiss

Fülében cseng a rózsaszín párduc zenéje, miközben kidugja orrát az egyik emeleti ablakon. Nem is kell sokáig keresgélnie szórakozás után, a szélesen elterülő kaján vigyora semmi jót nem ígér, mikor gyermekien csillogó tekintete megakad a lenti pároson. Nem is húzza sokáig az időt; a levegőben osonva csendesen közelíti meg az ártatlanokat. Számára nincs különbség tanár és diák között, csak egy valami számít; a szerelem. Mindig is csak ez számított! Hiszen ez a férfi már most szinte a tenyerén hordozza ezt a gyönyörű fiatal lányt! Segít neki és mögötte áll, bármi is jöjjön...Szinte felesleges meglőni, de azért...Ugye, jobb biztosra menni. Ha két szív egymásnak lett teremtve, annál jobb, minél előbb lehetőségük nyílik rádöbbenni erre.
Cupido Viktor mögé úszik, megtartva a minimálisan ajánlott távolságot közte és az átve...szerencsés ember között, majd kiveszi a tegezéből az egyik különösen szépen faragott, szívecskés nyílvesszőjét, céloz, és...a bal farpofa máris gazdagabb egy kis szúrással. Még jó, hogy Viktor vajmi keveset fog törődni a fájdalommal, ugyanis ahogy egy pislogás után újra Kamillára téved tekintete, azonnal elönti őt a megmásíthatatlan érzés. A Nap kisüt, a madarak csicseregni kezdenek, az élet puha rózsaszínfelhővé változik.
Persze nem végzünk fél munkát - két másodperc, s máris repül Kamilla felé is egy nyíl, mely szerencsésen el is találja őt. Ezután nem maradt más, mint csendben elillanni, hagyni, hogy a gerlepár egymásra találjon...Lesz rá idejük, a varázslat négy napig tart majd.
Utoljára módosította:Cupido, 2015. augusztus 1. 22:05
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2016. július 9. 00:15 Ugrás a poszthoz

Szépvölgyi Richárd

Vigasztalhatatlan. Már idejét sem tudja, mióta kobozták el csodatévő íját nyilaival együtt, ez a fránya kis játékizé, amit magával hurcol, hasonlít ugyan rá, de nem jó semmire. Csak emlékezteti sanyarú sorsára, hiszen ő így már nem is tud szerelmet vinni a kastély lakóinak életébe. Ki fogja így felbolygatni a mindennapjaikat? Ki segít rájönni, hogy milyen csodás is lehet az egész rózsaszín köd, amit a nyilai okozni tudnak? Tragédia. Ezek a gonosz felügyelők nem értenek semmit az égvilágon. Száját lebiggyesztve pislog az íjra a kezében, ami már nem is varázslatos, mint az, amit azok a csúnya gonoszok valahol egy szekrény mélyén hagynak porosodni. Most úgy megmutatná nekik, hogy mitől is fosztották meg, de hát éppen náluk van az említett íj hőn szeretett nyilaival együtt. Ráadásul még ezt a fiút is a ráküldték, hogy a nyomában járjon. Biztos ellenőrzi. Sandán méri végig, hiszen nem tudja, mit is akar tőle, még ha állítólag csak takarít is utána, pedig utána nem kell takarítani. Ő csak szépet és jót hagy hátra. Szerelmet. Hát senki nem érti. Sírásra görbül a szája lassan, miközben megcélozza a fiút a játékíjjal, de a nyilat sem sikerül jól kilőni, pufók kis ujjai közül kiszaladva ugyanis mindössze húsz centit követően máris a föld felé tart engedve a gravitáció vonzerejének. - Megfosztottak mindentől
- szalad ki száján a panasz, hangja elvékonyodik, aztán már zokog is, csak úgy folyik a könnye bánatában. Mi haszna van így?
Utoljára módosította:Cupido, 2016. július 9. 00:15
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Cupido összes RPG hozzászólása (22 darab)

Oldalak: [1] Fel