36. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Janey Forerst összes hozzászólása (465 darab)

Oldalak: [1] 2 3 ... 11 ... 15 16 » Le
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 1. 18:10 Ugrás a poszthoz

Én a fórum főoldala helyett mindig a Hírekre kattintok, még meg kell szokni, de amúgy tetszik. Csak furi, hogy ilyen picikék lettünk. Cheesy
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 1. 18:45 Ugrás a poszthoz

Szia Will! Örülök, hogy itt vagy. Smiley

Szia Amira! <3
Most én úgy vettem észre, hogy úgy lehet írni, hogy rámész valaki profiljára és akkor ott van bal oldalt, hogy üzenet küldése és az azt takarja, hogy így írsz neki baglyot. Cheesy

Beelőzött Rabbot. Cheesy
Utoljára módosította:Janey Forerst, 2012. október 1. 18:46
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 3. 18:25 Ugrás a poszthoz

Még a módja szó kellene a végére és akkor rímelne is. Cheesy
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 6. 14:19 Ugrás a poszthoz

Az én boltomban eladó. Cheesy *lelövi a poént*
Amúgy én is itt vagyok. Sziasztok! ^^
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 6. 14:39 Ugrás a poszthoz

Még szép ídős menyem. Cheesy
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 6. 15:14 Ugrás a poszthoz

Nekem meg a Vichy márka. XD

Khm... Tarolgatni szabad, de aztán ám csak annyi legyen!
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 6. 19:17 Ugrás a poszthoz

Janey

Néha nekem is szükségem van a kikapcsolódásra. És nem mindig abban az értelemben, hogy leülök olvasni, vagy Laurával töltöm az időm. Férfi vagyok, és sokszor jól esik egyszerűen beülni a kocsmába, és iszogatni.
Jelen helyzetben társaságra vágytam, méghozzá a szomszédom társaságára, méghozzá a csinos Janey Forerstére. Az ajándékbolt tulajdonosához még nem volt igazán szerencsém, egyszer beszéltünk talán, de nem sokat tudok róla. Sok rosszat, és jót hallottam a kisasszonyról, így kedvem lett hozzá, hogy jobban megismerjem.
Ennek érdekében betértem hozzá a boltba, és egy esti lazításra invitáltam a faluban található csárdába. Nem túl jó hely ez, sőt. Koszos, poros, olyan emberek térnek be, akiket a hátam közepére sem kívánnék. Bevallom, nem pont olyan ez a hely, ahova én beleillek. Jobban kedvelem a tiszta, kulturált helyeket, és ott az emberektől sem ráz ki a hideg. Janey sem éppen ebbe a porfészekbe való, na de nem is ez a fontos jelen pillanatban. Ez még a legjobb megoldás, hacsak nem akarunk Bogolyfalváról elmenni.
Fél órával korábban mentem, mint ahogy megbeszéltük. Fél tizenkettő körül tértem be, úgy öltöztem, hogy ne tűnjön nagyon fel nekik az érkezésem. Fekete inget és egyszerű farmert viseltem, indulás előtt a vállamra kanyarítottam a fekete, egyszerű köpenyemet. Szemeimmel végigfutottam a társaságon egy pillanat alatt, és lassan a pulthoz ballagtam. Egy vodkával indítottam, majd a sarokban egymagában üresen álló asztalhoz már sörrel a kezemben mentem.
Előredőlve néztem a faliórára, ezután pedig tekintetem a rondábbnál rondább italozókra tévedt.


Ryan

Ma egy kicsit a lazább öltözet felé hajlottam, na meg a fekete dominanciája felé. Hajamat kiengedve fekete felsőmre néztem be délelőtt a boltba, ahova betért egyik szomszédom is. Mivel ma a váltás hamar fog jönni, délre ütemeztünk be egy kis délutáni lazulást, ami egészen pontosan annyit fed, hogy elmegyünk a csárdába. Az öltözetem oda pont ideális. Bár eredetileg az volt a tervem, hogy elugrok egyet motorozni ma, ezért is van nálam a bőrdzsekim, de ha már így jött ki, akkor lemondok a délutáni száguldozásról és a bolt Fruzsinak való átadása után a csárda felé veszem az irányt. Nem tart sokáig az ide való megérkezés, hiszen szinte csak át kell mennem az utcán.
Szóval egy olyan 5 perces késéssel, amit ha kihagynék vétenék női mivoltom ellen, belépek a csárdába. Néhány szempár rám szegeződik, azért a lépteim ütemes koppanása felhívja az emberek figyelmét, de aztán inkább visszafordulnak alkoholizálásukba és én pedig a tekintetemmel menet közben már felfedezett Ryan felé veszem az utamat. Éppen egy pohár sör társaságában vár rám. Én leteszem a táskámat az asztalra, utána pedig lehuppanok vele szemben.
 - Szia! Remélem nem várattalak meg nagyon. Minek köszönhetem a meghívást? -
Intek közben a csaposnak, de rá se nézek, helyette szemeimet a szemben ülő tanárbácsin nyugtatom. Meglepett az, hogy elhívott, hiszen nem is nagyon beszéltünk eddig. Csak puszta szomszédságban álltunk egymással, semmi több. Aztán ma meg jön, és meghív egy kis esti lazításra. Meglepett, de jól jött. Szeretem a társaságot. Bár egyedül is szeretek lenni, de azért én mégis csak társasági embernek lettem nevelve és ez néha kiütközik rajtam.
 - Én is egy vajsört kérnék egyelőre. -
A köszönöm teljesen lemarad, és amikor a rendelésemet leadom, akkor sem igazán méltatom túl sok pillantásra a csapost, aki egy egyet fújtatva fordul sarkon és megy vissza a pulthoz elkészíteni az italomat, amit lehet, hogy meg sem fogok inni.

Ruha
Utoljára módosította:Amira Loveguard, 2013. március 27. 19:25
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 11. 17:41 Ugrás a poszthoz

KATT

A keleti szárny már kívülről nézve is nagyon elüt a kastély többi részétől. Ez az épület legmodernebb része, hiszen külön az elemi mágikus képzéshez lett kialakítva. A modern hatású üvegkupola egyesek szerint rontja az összképet, míg mások kellemes látványnak ítélik az átlátszó félgömböt.
Az elemi mágia terasza nem csak egy hely, ahol az elemi mágusok gyakorolhatnak, ez egyben a tárgy tanterme is. A törékenynek tűnő üvegfalak varázslattal vannak megerősítve, így onnan semmilyen mágia ki nem törhet, adott esetben képes lehet egy irányítást vesztett elemi mágust is megállítani.
A terembe egy viszonylag szűk melléklépcsőn lehet feljutni, ami a keleti szárny második emeletéről visz egy kicsivel még magasabbra. Belépve a helyiségbe, egy ötszögű teremben találjuk magunkat, aminek csupán a teteje üveg. A szoba egyik oldala az, ahol az, az ajtó is van, amin át beléptünk, a többi négy mögött az elemek külön helyiségei rejtőznek.
A terem közepén egy hatalmas, fehér színű, csavaros oszlop áll, ez tartja a tetőszerkezetet, és egyben díszíti a teret. A lépcsőkön fellépdelve juthatunk el a tényleges tanítási helyszínre, ahol, ha a tanár úr éppen órát tart, megjelennek a padok és a székek. Vagy éppen a párnák, ha úgy ítéli meg, hogy az óra inkább figyelős, mint jegyzetelős lesz.
A négy elem helyiségeibe alapból kis ablakokon át lehet bekukucskálni, de amint valaki belép valamelyikbe, a fala átlátszóvá válik. Ilyenkor lehet megpillantani az üvegkupola külső falát, és azon át a kastély környékét.

KATT

A föld terme kívülről is eléggé elüt a többitől, hiszen növények borítják be az egészet. Belépve egy üvegházban érezhetjük magunkat: üvegfalak és rengeteg növény. Ahogy mindegyik kis terem, úgy a földé is tértágító bűbájjal van ellátva, így bár kívülről nem gondolná az ember, hogy ebben a teremben még eltévedni is igen könnyű. Ide csak az léphet be, aki rendelkezik a föld elem irányításának képességével.

KATT

A víz terme valószínűleg sokaknak csalódást okoz elsőre, hiszen nem egy akváriumról van szó, ahogy alapból elképzelnék. Bár azok gyönyörűek, de gyakorlás szempontjából nem túl praktikusak. A víz terme fekete és fémes és csupa lyuk, de tele van folyadékkal. A lyukakon át pillanatok alatt elárasztható, kiüríthető, gyakorlás esetén az elemi mágusokat a víz körbeveszi. Mivel nincsenek közvetlen falak, csak a vékony drótháló és a rengeteg víz, úgy érezheti, mintha egy hatalmas víztömeg közepén állna.

KATT

A tűz terme egy kissé más. Tiszteletet parancsoló, sötét, csak a tűz, és a kupola egy sor ablaka világítja meg. A terem távolinak tűnő végében folyton égő tűz lobog. Az oszlopokon lévő lyukakból gyakran füst szivárog, tűzcsóva lő ki, a bent uralkodó hőség a legtöbb ember számára elviselhetetlen lenne. Gyakorlásra, és, hogy a pyromágusok érezzék és megszokják a tüzet, tökéletes.

KATT

A levegő terme teljesen átlátszó. Üvegfalai mellett a padló is üvegből van. A kupola ezen része alulról nem támaszkodik a kastély keleti szárnyának alsóbb emeletein, kilóg a hegyek fölé. Tériszony legyőzésére alkalmas terem. Néhol az üveg átereszti a kint süvítő vagy éppen csendeskén suhanó szelet, szellőt. A levegő folyamatosan, de finoman kavarog, áramlik a teremben.
Utoljára módosította:Daróczy Elizabet, 2021. augusztus 13. 15:55
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 14:22 Ugrás a poszthoz

Révay professzor

Jelentkeztek a boltomba eladónak, és ez bizony azzal jár, hogy néha beszélnek kell az igazgató úrral is a diákok tanulmányi eredményéről, hiszen feltétele volt annak, hogy ott dolgozhatnak nálam a tanulmányi eredmények szinten tartása. Úgy gondoltam, hogy személyesen az ilyesmit jobb intézni, így legalább nem fog elveszni a papírok között semmi sem. Ennek érdekében pedig öltözetemmel is jelezve komolyságomat megjelenek ma az iskolában. Úgy gondoltam, hogy vasárnap nincs olyan sok teendője Wickler úrnak és belefér egy félóra az életébe, amikor is teljesen átrághatjuk a részleteket a diákokat illetően.
Amikor otthonról elindulok még verőfényes napsütés van. Legalábbis ahhoz képest, hogy ősz van mindenképpen. Én pedig angol vagyok, akiknél nyáron van olyan idő, mint most itt, szóval egy könnyed ruhában indulok el utamra fel az iskolába. Nem is sejtem, hogy bizony ez nem lesz egész nap így, ezért nem is hozok magammal semmit. Úgy gondoltam, hogy bajom nem eshet az út során, így hát még a példám is otthon maradt. Innen pedig elhopponálni nem tudok, erről egy védőbűbáj gondoskodik. Ezért amint vége a megbeszélésnek arra kényszerülök, hacsak nem akarok kisétálni a hideg esőre jelenlegi ruházatomban, hogy itt töltsek el némi időt, amíg ki nem süt a nap, vagy legalábbis kicsit nem javul az idő, hiszen hiába vagyok angol, megfázni még én is megtudok, ami nem lenne túl szerencsés a holnapra való tekintettel. Ám az idő nem úgy tűnik, mintha nagyon meg akarna javulni legalább egy negyedórára.. Így már csak az a kérdés, hogy hova is menjek? Az iskolai helyszínek, amelyekhez sok emlék fűz most egyáltalán nem vonzanak, már kinőttem belőlük. Már nem vagyok diák. Szóval lehetne inkább valami olyan hely, ahol nem diáknak tűnök és még sosem jártam. Hiszen nem szerettem a tanárok köreiben mozogni. Ez a hely pedig nem más, mint a tanári. Talán akad itt valaki, akivel eltölthetem unalmas perceimet, esetleg óráimat. Pár kopogást megejtek az ajtón, aztán besétálok rajta abban a reményben, hogy nem egyedül kell meginnom itt egy teát, hanem akad egy régi tanárom vagy esetleg egy új, akire már nem is kell tanárként tekintenem. Általában van mivel eltöltenem az időt, de most éppen nincs nálam semmi, szóval fel kell találnom magam.
 - Elnézést, van itt valaki? -
Nézek körbe a terembe embert keresve néhány lépést beljebb lépve eközben az ajtótól. Éppen olyan a hely, mint vártam. Tipikus tanári. Már egészen elszoktam az iskolától így furcsa, hogy itt-ott tankönyveket és dolgozatkupacokat látok, amin persze semmi meglepő nincs. Sok tanár jobban szeret itt, a tanáriba javítani, mint a lakosztályában. Én sem viszem a hálószobámba a dolgaimat, minden a dolgozószobámban van és ott is marad. Nem jó dolog keverni a munkát és a magánéletet.

Öltözet
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 14:43 Ugrás a poszthoz

Révay professzor

Hiába vártam, hogy majd valaki lesz bent, amikor kékjeimet körbejártatom az senkin sem akad meg, csak feltűnik, hogy néhány tanár igen rendetlen, legalábbis az asztalán mintha az őskáosz uralkodna, de ez nem igazán foglalkoztat. Nem vagyok tanár és nem is szándékozok az lenni. Eszembe sem jutna az, hogy gyerekeket tanítsak és utána órákat görnyedjek a dolgozatok fölött. Ez nem nekem való munka. Én imádok utazgatni, járni-kelni a nagyvilágban, a tanári pálya pedig elég kötött. Számomra túlságosan is. Az ajándékbolt éppen elég kötöttség nekem, aminek az ügyét jöttem ide intézni és itt is ragadtam egyedül... Vagy mégsem?
A tekintetemet a kis ajtó felé fordítom, hogy az vajon mégis mit rejthet, amikor ott feltűnik egy férfi, vagyis hogy tanár. Nem tudom, hogy ki lehet. Engem valószínűleg nem tanított, és a tanárigárda jószerével már kicserélődött amióta én elballagtam innen, így a szemben álló, illetve felém haladót sem ismerem, ami jobb is. Kicsit furcsa lenne azt hiszem, ha egy volt tanárom nézne rám így, mint ahogyan most ő. Ugyanis nem tudja elkerülni a figyelmemet a mustráló tekintete, ami egyébként jól esik, ugyanis elég helyes archoz tartoznak azok a kék szemek.
 - Jó napot! Őszintén szólva nincs szükségem segítségre, csak társaságra. Ebben az időben nem akartam elindulni ilyen ruhában, innen meg ugyebár nem lehet hopponálni... Remélem nem zavartam meg. -
Egy pillantással én is végigmérem, egy mosoly kerül az arcomra, először persze azt nézem meg leginkább, hogy van-e gyűrű az ujján, csak hogy tudjam, mégis hogyan álljak hozzá. De szerencsére, nincs sehol se egy jegygyűrű, vagy annak a helye, tehát valószínűleg a férfi szabad, vagy csak barátnője van. De a pillantásából nem erre következtetek. Szóval nyugodtan megengedem magamnak azt, hogy némi kacérságot is csempésszek.
 - Janey Forerst vagyok, örvendek a találkozásnak. -
Nyújtom felé a kezem a bemutatkozás mellé, amihez újfent egy apró huncut és sejtelmes mosoly, illetve egy kacér pillantás kapcsolódik, melyet egyenesen a kék szemeibe intézek. Valóban örülök a találkozásnak. Megölne az unalom, ha az eső elálltáig egyedül kellene ülnöm/állnom/sétálnom itt a kastélyban és malmozhatnék, mivel az ódon falak és a diákok nem kötnek le. A mestertanoncokat meg nem is tudom, hogy hol lelhetném fel. Szóval valószínűleg igen unalmas percekkel nézhetnék szembe.
 - Hogy-hogy egyedül vasárnap ilyentájt? -
A kérdésemnél viszont már finoman körülnézek, hogy azért biztos legyek abban, hogy ketten vagyunk, hiszen a pillantások néhány egyéb gondolatot indítottak el, persze semmi elvárás, csak kíváncsiság. A tanári kar most már nem tabu és ezt lehet ki is kellene használni... Mivel bizony egy árva lélek sincs itt rajtunk kívül. A vasárnap nem éppen a tanárok munkanapja, ami most talán mázli? Hm... majd még kiderül. Kíváncsian várom, hogy most, hogy már nem diák vagyok milyen kapcsolatokat is tudok kialakítani néhány tanárral.
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 19:52 Ugrás a poszthoz

Én is így látom. Bezzeg a mi időnkben, ugye? Cheesy
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 19:57 Ugrás a poszthoz

És még nem is volt Loughlin a neved. Cheesy
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 19:59 Ugrás a poszthoz

Remélem hamar lesz az az egyszer. Cheesy
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 20:01 Ugrás a poszthoz

Ó, remek, mondjuk én meg az után nem sokkal az érettségié, de az nem lényeg. XD Attól még itt leszek. Cheesy
Utoljára módosította:Janey Forerst, 2012. október 21. 20:01
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 20:11 Ugrás a poszthoz

Hát én azért annyira nem vágyok rá. Cheesy

Szia Nate! Cheesy Rég láttalak. :-\
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 20:14 Ugrás a poszthoz

Azt is teszem. Cheesy Gyönyörködök a képeitekben. Tongue
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 20:17 Ugrás a poszthoz

Már vártam, hogy ezt mondd. Cheesy

Emberek vannak itt Bogárkám. Ritka látvány, mi? XD
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 20:20 Ugrás a poszthoz

Hát a férfiak már csak ilyenek. Rolleyes
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 20:22 Ugrás a poszthoz

Semmi jót... Cheesy

/3 szó! - Lori/
Utoljára módosította:Lorelai K. Riviera, 2012. november 14. 18:49
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 20:23 Ugrás a poszthoz

Ó, szerintem hamar ráncba szeded, kiindulva abból, hogy mit műveltél egyszer a könyvtárban már nem is tudom, hogy kivel. XD
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 20:27 Ugrás a poszthoz

Feltűnt, dehát... Cheesy

Húú, hát akkor asszem semmi jóra nem számíthat Nate. Cheesy De legalább nem kell félned arról, hogy megcsal. Cheesy
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 20:29 Ugrás a poszthoz

Piszkos részletekre nem vagyok kíváncsi. Cheesy Tongue
Utoljára módosította:Janey Forerst, 2012. október 21. 20:29
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 20:30 Ugrás a poszthoz

Megbeszéltük. Cheesy Vincent örülni fog. XD
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 20:32 Ugrás a poszthoz

A szakirodalom sok dologra megtanítja az embert. Cheesy
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 20:35 Ugrás a poszthoz

Na, majd körülnézek. Cheesy Biztos találok pár érdekes kötetet. Cheesy
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 20:38 Ugrás a poszthoz

Képzelem mennyire volt az semmi, Nate. Rolleyes Cheesy
Utoljára módosította:Janey Forerst, 2012. október 21. 20:38
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 20:40 Ugrás a poszthoz

Tartsatok még egy esküvőt, aztán akkor lesznek új készletek. Cheesy
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 20:43 Ugrás a poszthoz

Szerintem egy kovácsolt vaskeretes ágyat. Az olyan szép. Rolleyes
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 20:47 Ugrás a poszthoz

Az volt a célom, hogy olyan ajándékot adjak, amit ki is tudtok használni és sokáig jó. Cheesy Rolleyes

Mi jók vagyunk Lori. Angel Grin
Utoljára módosította:Janey Forerst, 2012. október 21. 20:48
Janey Forerst
INAKTÍVRPG hsz: 139
Összes hsz: 1627
Írta: 2012. október 21. 20:53 Ugrás a poszthoz

Képzelem mennyire jó az az alvás. Cheesy Rolleyes

Szia Gergő! Cheesy
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Janey Forerst összes hozzászólása (465 darab)

Oldalak: [1] 2 3 ... 11 ... 15 16 » Fel