34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Ami a hírből kimaradt: Ha van olyan családotok, mely szorosan köthető valamelyik faluhoz, dobjatok egy baglyot Lizinek, és beteszi a leírásba.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Reina D. Laines összes hozzászólása (11 darab)

Oldalak: [1] Le
Reina D. Laines
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


KILLER QUEEN
RPG hsz: 57
Összes hsz: 66
Írta: 2021. június 27. 18:33 Ugrás a poszthoz

REECE és a SELYEMFIÚ
L a i n e s

Ahogy Reece ő sem koptatta tegnap éjszaka otthon a kanapé huzatát. Hajnalban, vagy talán a reggeli órákban érkezett haza a fővárosi szórakozásból. Egy idősebb srác kísérte egészen az ajtóig, további reményekkel, amikor Reina megköszönte a fuvart, majd emlékezetes csókkal vált el a randijától. Sokkal tovább alszik, mint az megszokott volna tőle. Álmában sötét van, hangokat hall és folyamatosan keres valamit. Valakit. Mellkasa jár egyre csak gyorsabban, szemei hirtelen pattannak ki, megremegő keze simul torkára. Elsőre a hely idegen, ahogy körbepillant, felül és fejét kapja a kintről beszűrődő férfi hangokra. Szemöldöke értetlen vonódik össze, majd alig egy pillanattal később széles vigyor terül el rajta. Senki nem örül annak annyira, hogy a bátyja tegnap végre kimozdult, mint maga Reina. Szatén köntösét összekötve a derekán lépked az ajtóhoz, majd mezítláb érinti a konyha padlólapját.
- Szép jó reggelt - mogyoróbarnái mérik végig a két férfit, majd meg sem toppanva fordul a kávéfőzőhöz. Hajába túrva igazít göndör tincsein, amik még akkor is előnyösen állnak, amikor éppen csak felkel.
- Látom jól sikerült az estéd - pillant hátra Reece-re, ajkán mosollyal. Onnan vezeti tovább a másik éjszakai szórakozására. Neked pedig főleg jól sikerült. Hm. Reina még nem tudja, hogy érdekelje e. Attól függ: marad e reggelire?
Reina D. Laines
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


KILLER QUEEN
RPG hsz: 57
Összes hsz: 66
Írta: 2021. június 27. 20:28 Ugrás a poszthoz

REECE és a SELYEMFIÚ
L a i n e s

Micsoda csúnya dolog volna, ha élvezné a helyzetet. Belesétálni egy ilyen intim pillanatba, félbeszakítani a kérdő hangot egy egyszerű, könnyed reggeli üdvözléssel nem olyasmi amit a jó kislányok direkt megtennénk. Mégis, ahogy a férfi köszön neki csak a mosolyt viszonozza, de azt gyönyörűen és ellenállhatatlanul. Reina báján túllátni nem lehet, felületesen udvariasnak tűnik, aki otthonában másra sem vágyik jobban csak az ébresztgető kávé ízére. Beledől az ölelésbe, Reece tetoválásain simít végig, aztán már elvárja a csókot a nyakára, ami engedelmesen érkezik is.
- Egy gyógyítónak tanuló egyetemistával - és kapóra is jött, mert sokkal kényelmesebb volt autóban utazni, mint vonatozni. Fúj. - Feledhető - emeli meg az állát, nyúl a kávéért, széles mosollyal fordul a vendég felé és kapja el a tekintetet. Egyértelmű, hogy nőként nem ő fog bemutatkozni elsőként, ám a bátyja még egy ilyen helyzetben is elegánsan megoldja a problémát.
- Lafayette, gáláns név - emeli huncut mosolya elé a kávét, majd kortyol belőle nem engedve a kékeket. - Örülök a találkozásnak - az titok, hogy mennyire.
- Bagelt és tojást, rengeteg zöldséggel. Utána foglalkoznom kell a művészeti iskola adta mappával is. Kell az energia - szúrja közbe, majd közelebb lépve teszi kezét Reece felkarjára, amire hüvelykujja simogat rá. - Gondolom neked is drága - rezzen a szemöldöke és bújik ismét a bögre mögé.
Reina D. Laines
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


KILLER QUEEN
RPG hsz: 57
Összes hsz: 66
Írta: 2021. június 27. 21:27 Ugrás a poszthoz

REECE és a SELYEMFIÚ
L a i n e s

- Sébastien - ismétli el, hangján csilingel a név mígnem kérdőn mozdul kissé oldalasan a feje. Engedi, hogy megérintse és megemelkedett szemöldöke alatt, lesütött tekintettel fogadja a kézen csókolást.
- Lehet azt elfelejteni? - hangja gunyoros, de élénk. - Elmegyek, csakis miattad - bólint egy aprót, mert különben volna mi mással töltenie a napját. Sébastienhez fordul, közelebb lép hozzá, így Reece nyugodtan elkezdhet tevékenykedni a konyhában.
- Az leszek - a gödröcskéje jelenik meg arcán mosolyától. - Tervezek. Legfőképpen ruhákat - méri végig a vendéget ismét, majd szorosabban húzza össze magán a szatén anyagot.
- Felöltözöm - pillant fel Reece-re, picit emelkedik fél szemöldöke a testvére irányába, majd ajkába harapva fordul meg. Az ajtaja előtt néz még vissza, majd eltűnik szobájának ajtaja mögött.
Reina D. Laines
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


KILLER QUEEN
RPG hsz: 57
Összes hsz: 66
Írta: 2021. június 28. 10:03 Ugrás a poszthoz

LEILA
I N S P I R A T I O N A L

Ritka, de előfordul, hogy olyan baglyot kap, ami valóban felkelti a brit szeszélyes díva érdeklődését. Leila egy ilyen levelet küldött neki. Szokott felkéréseket kapni, kisebb nagyobb modell munkákhoz, ahol a szépségével szeretnének nagyobb megjelenés számokat, több gázsit szerezni a tervezők. Gyakornoki feladatot ugyan nem adnának neki, maximum töklevet töltögethetne egész nap, miközben nincsen semmiféle kihívás elé állítva. Mondanom sem kell, hogy ez egy hatalmas nem Reina részéről minden alkalommal. Mert amíg valahol ugyan el kell kezdeni megmászni a siker és a karrier létráját, ez a lány itt, nem a legaljáról fog elindulni. Annál tehetségesebb. Visszatérve Leila baglyára: a felsőbb éves rámenős volt, lényegretörő és Reinában megmozgatott valamit, hogy egy nő iskolatársát támogassa saját, természetes és egzotikus szépségével. A lehetőséget megadja, a másikon múlik a kezei közül mennyire csodálatos, avagy pocsék munkát mer kiadni. Utóbbi esetén persze meglesz semmisítve.
Ahhoz, hogy a kép tökéletesen sikerüljön a haját hagyta természetesen megszáradni, és alig némi sminekt vitt csak fel az arcára. Így is lélegzetelállító hatást kelt, ahogy végig vonul a folyosón és elegánsan belibben a terembe. Mogyoróbarna tekintete hamar állapodik meg a levitáson.
- Leila. Köszönöm a türelmedet - alig néhány percet késett, de nem fog érte bocsánatot kérni. Dolga volt előtte, ez ilyen. Azért megereszt egy széles és áthatolhatatlan mosolyt a lány irányába, miközben láttatlan méri fel a terepet és foglal helyett oda, ahova kéri. Általában ő az, aki körbelengi a mozdulatlan modelleket és nem fordítva, ennek ellenére hamar megtalálja a legkényelmesebb és előnyösebb pozíciót, majd a lány szavaira nevet halkan, amíg legbelül a családi vonás hallatán rándul meg a gyomra.
- Ha olyan lesz az eredmény, és szeretnéd, megkérdezhetem, hogy vevő-e ő is mozdulatlanul ülni pár óráig - kuncog, majd rendezi vissza vonásait. Reece minden porcikája karakteres és hibátlan, valóban testvéri vonás lehet, a másik pedig csak jól járna vele. Érdekes, hogy mennyire hasonlóak, mégis mennyire különböznek a bátyjával. Azért a húga kedvéért biztos elkészíttetné a festményt is, azért a választás illúzióját meghagyná a lány a testvérének.
- Mesélhetnél nekem többet erről a projektről - abból amennyit tud, valóban érdekli és ezt engedi, hogy hangjából is érezhesse a másik, aki úgyszintén elhelyezkedik vele szemben.
Reina D. Laines
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


KILLER QUEEN
RPG hsz: 57
Összes hsz: 66
Írta: 2021. június 28. 10:09 Ugrás a poszthoz

ZSÓFI
P A R T I T I O N × Milánó × Június eleje

Fülledtnek indul a nyár. Reece is tudja, hogy Reina nem a Balaton parton vagy a folyók mentén fog hűsölni, hanem ha teheti kiszakad a mókuskerékből és elutazik valamerre. Ezúttal egy tehetős mágus család sarja hívta Milánóba egy hosszú hétvége erejéig, ugyanis a lány édesapja kinyitotta a legújabb, elit klubját az olasz város szívében. Persze ide a hosszú sort elnézve igencsak rossz lelkek igyekeznek bejutni. Reina mosolyával arcán magabiztosan közelítni meg a helyet. Ezúttal nem saját tervezésében, hanem Oscar de la Rentában és Jimmy Chooban bízott, hátha ők meghozzák a szerencséjét egy jóképű pasihoz a ma estére, aki olaszul duruzsolhat neki és azzal próbálja elcsavarni a fejét. Próbálni bárkinek szabad, a brit az esélyt megadja a kérdés, hogy ki mennyire él ezzel. A biztonsági őr keze reflexből mozdul és engedi át a kord bársonnyal bevont kordonon. A férfira sandítva köszönné meg, de mögötte a sorban kiszúrja az ismerőst. Többször összefutottak már a kastélyban és a városban is. Abban az étteremben dolgozik, ahonnan néha Reina meglepetés vacsorát visz Reece-nek a hosszú, dolgos nap lezárásaként. A lány íves szemöldöke szalad össze, majd halkan súg a biztonsági őrnek, aki hamar kiszedi a sorból Zsófit. Nem mondana ellent a dívának a férfi, ami több okból is érthető.
- Soha nem gondoltam volna, hogy ebben a városban összefutok valakivel Bagolyfalváról - billen félre a feje, arcáról süt a szórakozottság, amíg egy puszit ad Zsófi arcára. Hamar elengedi, mosoly a biztonságinak és már vonulnak is be a klubba, ahonnan a zene és fények játékának vonzásával hangolódik össze Reina. Látni akarja belülről.
- Egyedül jöttél? - kérdezi Zsófit, ha vele tart. Csinos, valamivel átlagon felüli szóval megvan rá az eshetőség, hogy partnerrel érkezett, akitől csúnyán elrabolta most a gonosz boszi.
Reina D. Laines
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


KILLER QUEEN
RPG hsz: 57
Összes hsz: 66
Írta: 2021. július 11. 19:35 Ugrás a poszthoz

ZSÓFI
P A R T I T I O N × Milánó × Június eleje

Az utca fentebbi szakaszán már néhány koktélra meghívta az elit bárt vezető pultos férfi, így mire a barátnője családjának klubjához ér és észreveszi Zsófi, aki nevetéssel köszönti széles mosolya mögül nevet fel dallamosan. - Keresünk neked kikapcsolódást drágám - válaszolja, szavai és hangsúlya is olyan, mintha idősebb lenne a másiknál, pedig ez nem igaz. Mégis a kisugárzása olyan erénye és fegyvere, amit senki nem vehet el tőle, mert ez Reina velős része. Titkon még örül is, hogy Zsófi egyedül jött, így ha jónak bizonyul a társasága, akkor nem kell az idegesítő mitugrász lányt hallgatni, akit csak azért tart mert a kapcsolati hálójának jót tesz.
Előkelő mosolyra húzódnak ajkai a kérdést hallva. - Ismerek egyeseket, a nevem rajta van a lista tetején - nem glancol, a tényeket közli megválaszolva a kérdést, a zene miatt kissé közelebb hajolva. Mivel szavait nem tudja mennyire hallja, elkapja kezét és az egyik irányba kezd lépdelni egymás elé ütemesen téve lábait. Két biztonsági tekintetét kapja el, akik arrébb állva engedik át a rövid folyosóra, annak a végén tárul ki előttük automatikusan a duplaszárnyas ajtó. Odabent, az arany-fekete térben a Rizq olasz máguszenekar dala dübörög a hangfalakból. - Ez a mi részlegünk - a varázsvilág alakjaié. - Vigyázz, a helyi vélák már most ideszoktak - súgja még oda, haján igazítva mosolyog tovább. A táncolók nem szerénykedve simulnak egymáshoz, sokan falják egymást, néhányan csak elegánsan iszogatják italaikat. Reina egyelőre az utóbbi mellett dönt, elengedi a lányt, követi ha akarja, de ő a pulthoz lépked és kér magának egy pink martinit. A pultos kétkedve méregeti, mire mosolyát visszább fogva csábító tekintettel kapja el a férfi pillantását és tartja fogva egy gyors farkasszemezésik. Kellően zavarba jön, nem kérdez, maximum Zsófitól, hogy ő kér e valamit.
Reina D. Laines
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


KILLER QUEEN
RPG hsz: 57
Összes hsz: 66
Írta: 2021. július 22. 15:58 Ugrás a poszthoz

ZSÓFI
P A R T I T I O N × Milánó × Június eleje

Kevés olyan lény van, akit Reina D. Laines nem húz a bűvkörébe. Valahogy olyan a természete és a személyisége, ami nem csak csalogatja az embereket, de sokkal könnyebben szót ért velük, mint mások. Már akikkel akar. Akár a tűz lángjai és a pillangók. Akár egy sárkány.
Zsófi persze nem jelent neki kihívást, a boszi jön vele és követi amerre az angol díva vezeti. A zene ritmusára lép, majd mozdul csípője, mikor már a pultnál az italukra várnak. A pink martini és a tonik is hamar megérkezik. A V-alakú pohár szára köré fonja ujjait és koccintásra emeli Zsófi felé. Belekóstol, elégedetten hümment, majd mosolyog mögüle Zsófira és az ajkait elhagyó kérdésekre. De drága, azt hiszi van terv a puszta szórakozáson túl. - Nem igazán. Ők látnak minket és hidd el, az érdemesebbek ide fognak jönni - bájgödre bukkan elé, mielőtt ismét kortyolna. Még szép, hogy jönni fognak. Gyönyörűek mindketten, elég elegáns de kurvás a ruhájuk. Csípőjét csak még inkább mozdítja a zene ritmusára, ahhoz csatlakoznak vállai is. - Mit csinálsz Milánóban? - kíváncsiskodik egy ellenállhatatlan mosollyal. - Várj, hadd találgassak - emeli meg tökéletesre manikűrözött mutatóujját. - Stílus vészhelyzet? Nyaralás? Esetleg családi ügy? - elvigyorodik. - Megcsalt a pasid és most próbálsz vigaszt találni egy olasz csődörrel? - billen félre a feje vigyorogva. Hátat fordít a pultnak, a táncolókat figyeli, miközben nem feltűnően méri fel a felhozatalt.
Reina D. Laines
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


KILLER QUEEN
RPG hsz: 57
Összes hsz: 66
Írta: 2021. augusztus 28. 18:34 Ugrás a poszthoz

LEILA
I N S P I R A T I O N A L

Körmeit nézegette meg várakozás közben, de mindegyiken hibátlanul állt a manikűr pedig nem is olyan frissek, mint ahogyan azt Reina elvárná. Panaszt tesz majd a bűbájra. Amíg persze ezen gondolkodik a másik is helyet foglal, így felveszi a pozíciót amibe még ki tudja mennyi ideig kell majd maradnia. Megpróbálja, ám sose lenne képes ennyire merevnek lenni, sőt, ahogy Reece szóba kerül úgy arcvonásai is mosolygósabbá válnak. - Akkor kezd átgondolni, hogy biztosan lefestenéd-e a bátyámat - mondja, bár egyértelműen olvasható kisugárzásából, hogy a másik magabiztosságát még nem veszi készpénznek. Aztán ahogy többet mesél a projektről egyre csak felkelti érdeklődését legbelül, kívülről nem más látszik csak egy olyan széles, mint bájos vigyor.
- Izgalmasnak hangzik és merésznek - bár elég lenne ennyi a tévképzetek rombolásához. - Ha legalább egy férfira sikerül hatnod, már megéri - teszi hozzá félre billenő fejjel, aztán pozícionálja magát vissza. Szörnyű egy a mozdulatlanság és még csak most kezdték! Ezért nem lenne belőle kiváló fotómodell sem. A kifutót persze még meghódíthatja.
Aprót bólint, néhány tincse rezdül vele dúsan göndörödő hajából. - Nocsak, nemrég érkeztem és már körbe járnak a hírek? - játszik, mintha annyira meglepné, míg valójában cseppet sem. - Jól tudod. Hasonló dolgok foglalkoztatnak engem is - beszél, addig is nyer magának időt a másik kérdésre, ami cseppet sem fűlik a fogához. Zengjen dicshimnusz és pompát az országról? - Szerintem minden ország tud hozzád adni, ha van elég pénzed és a családneved kiemelkedik a hierarchiából - hangja cseng a mély magabiztosságtól és önfeledtségtől. - A Bagolykő egy kiváló iskola. A bátyámnak tanítani és nekem tanulni - valójában az egyetlen mágustanoda a Roxforton kívül ahova hajlandó volt eljönni tanulni. - A művészeti sincs messze, minden összeállt - mégsem fogja magát ide korlátozni, amikor bármikor megteheti, hogy váltson. - A szavaidból úgy veszem ki, nem áll közel hozzád a hely - úgy tűnik Leilához úgy tud simulni a stílusa, mintha az édesanyját hallaná beszélni és ez cseppet sem tetszik neki. Mégis tökéletesen elfedi és úgy tesz, mint aki rendkívül kíváncsi.
Reina D. Laines
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


KILLER QUEEN
RPG hsz: 57
Összes hsz: 66
Írta: 2021. augusztus 28. 18:40 Ugrás a poszthoz

ZSÓFI
P A R T I T I O N × Milánó × Június eleje

Persze, hogy tetszik Zsófinak a hozzáállása. Reina különleges képessége az emberekhez simulni és nagyon kevesen ismerik a valódi arcát. Talán még ő maga sem. Annál inkább tud másokkal játszani és kihasználni saját kedve szerint, főleg ha szórakozni vágyik. Zsófi pedig itt van ma, hogy társasága legyen az akár szemérmetlen bulizásban is. A férfiak szemei pedig már most rájuk tapadnak és szaladnak végig a fedetlenül hagyott bőrön, a felszínen amivel pillanatok kérdése és akaratlan édesgetik őket magukhoz. Reina nem is szentel nekik különösebb figyelmet, pusztán érzi magán, ahogy mindig amíg martinis poharába mosolyog. Abból lesz egy hangosabb felszabadult nevetés.
- Ez jó válasz, tetszik nekem - rezzen szemöldöke, míg félre pillantgatva megjegyzi a szavakat. - Elloptam - vigyorog szélesen, mely akkor is bájosan ékesíti vonásait amikor Zsófi folytatja. Mindenki menekül valami elől, őt pedig nem különösebben érdekli, hogy újdonsült barátnőjének mégis milyen problémái vannak. Nem azért jött szórakozni, hogy lelki szemetes ként ücsörögjön egy üveg ital és néhány koktél felett. Gondolataiból kívülről semmi nem látszik, belül kezd elégtelenkedni, ám Zsófi keze mozdul, a pulton koppan a pohár és Reina éppen csak utána pillant mikor a másik már vonaglik a tánctéren. A férfiak, mint vadászok fordulnak irányába, ő pedig szórakozottan figyeli vajon melyikük fogja hamarabb elérni: a magas, széles vállú srác, vagy az alacsonyabb, mégis hibátlan hollófekete tincsekkel? A martini íze édeskésen, mégis maróan csordul le torkán, ujjai túrnak dúsan göndörödő hajába mikor a zene vált. Megvárja, hogy pontosan ritmusra vonulhasson a parkettre, lépés közben már néhol behajlítva térdeit, fenekét mozdítva. Kezei a levegőbe csapódnak, majd szaladnak végig oldalára és csípőjére simulva állapodnak meg. Megáll, a ritmus már viszi tovább, akár egy áramlat szippantaná be és sodorja magával. Ajkain felcsillan mosolya, mikor egy magas férfi áll elé és kezdené magáhozédeskedni. Reina méri végig, majd vállaiba kapaszkodva táncol neki tovább. Pillantása Zsófi felé esik, nem messze tőle.
Reina D. Laines
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


KILLER QUEEN
RPG hsz: 57
Összes hsz: 66
Írta: 2021. november 26. 00:19 Ugrás a poszthoz

LEILA
I N S P I R A T I O N A L

Mosolyán kívül továbbra sem igazán mozdul. Önbizalma sugárzik minden egyes apró rezzenéséből, akácsak aki pontosan tisztában van vele, hogy a kezében tarthatná aze gész világot. A tudat, hogy éppen lefestik, pedig csak még inkább kitartotta azt a mosolyt. Mindent meg kell örökíteni, ami gyönyörű és ő tagadhatatlanul halálosan szép.

- Édesem, pedig olyan aranyosan adtad elő - ezek szerint nem kell feleslegesen adnia alá a lovat. Nem is annyira naiv. Annyira. - Igazad van - hazudja minden árulkodó jel nélkül. Reina ennél finomabb nő. Szűz, mégis sikerült már neki férfiak tucatjainak elcsavarnia a fejét és A-t, esetleg B-t mondatni velük akkor is, ha azok kiálltak a C mellett. És még csak tinédzser. Mi lesz itt később?

- Úgy gondolod a kivetetteknek lenne annyi önbizalma és ereje a képeidtől, hogy el is érjenek bármiféle változást? - billen minimálisan a feje, ahogy a pózt kitartva fürkészi a lányt. - Nem véletlen kivetettek - nyomja meg az utolsó szót. - Ha lenne bennük erő, nem ott lennének - ennyire egyszerű volna? Nem feltétlen, de határozottan érezte, hogy van valami a szavaiban. 
A megjegyzésre aprót rezzen szemöldöke, mosolya őszintébben szélesedik. Betanulta volna. Bárcsak lenne ilyesmire ideje! - Vagy csak pusztán nem osztom meg veled a második alkalommal, hogy beszélünk - ajkai töretlenül görbülnek arcán, ahogy bájgödre is lassan besüpped. Nem terápiára jött, hanem hogy lefessék, valahogy mégis oda lyukadnak ki, hogy szegény hányattatott sorsú Hamupipőkéért sosem jött el Tündérkeresztanya és ott ragadt a szürke, jelentéktelen életében. Mindig nevetségesnek találta, hogy ezek az alsóbb rendű mágusok abban a hitben vannak, hogy pénzzel és családnévvel az embernek semmi problémája nem lehet és ott lehet és azt csinálhat, amit csak akar. Ő is csak nem rég vált szerencséssé és ki tudja meddig fog ez tartani?
 Mindesetre egy biztos: a lány, aki az ecsetet fogja, sosem lesz az ő helyében és ezt mind a ketten pontosan tudják.
- Akkor milyen terveid vannak? Egy saját kiállítás valahol messze innen? - kérdez rá végül.
Reina D. Laines
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Bogolyfalvi lakos, Másodikos mestertanonc


KILLER QUEEN
RPG hsz: 57
Összes hsz: 66
Írta: 2022. január 9. 14:46 Ugrás a poszthoz

LEILA
I N S P I R A T I O N A L


Amíg a művész kortyolgat, Reina érzi a késztetést, hogy megdörzsölje az orrát a csiklandozó érzés hatására, mégsem teszi. Pisze orra jobbra majd balra zizzen, de nem mozdul, visszafogva magát tartja a pózt további rezzenés nélkül.
Kivetettek, osztály és további különbségek mindig is lesznek, elég ránézni kettőjükre. Nem beszélve a férfiak és nők közötti egyenlőtlenségről, ami már régen kiérdemelte Reina figyelmét. - És az is minimális - egészítette ki Leila mondandóját, direkt elkerülve az “Az összes nagy művészt halála után kezdték el értékelni.” klisét. Micsoda mártír duma! Az igazán nagy művészek kitűnnek a jelenben - rengeteg tervező, festő és modern zenész jut eszébe, de eszében sincs beleállni egy ilyen vitába egy szélsőségesen gondolkodó boszorkánnyal. Nem lenne fair. Nem mindenkinek adatik meg, hogy a művészeti iskola tanonca legyen, hogy tanultabb szavak hagyják el a csinos kis ajkait.
Mi a kedvenc színed? Miért költöztetek el egy sokkal gazdagabb kultúrával és pezsgéssel teli országból az isten háta mögé? Érzed a különbséget. A díva is érezte, csak a másik nem. Ők maguk is oda illettek, ahova születtek.
- Rengeteget utazom, a bátyámmal is egyre többet sikerül közösen megterveznünk valamit - mesélt kedves hangon. Az igazat. Mert igyekszik világlátott lenni, magába szívni más országok levegőjét. - Magyarország minden közepén van és nyugalmas - von vállat minimálisan. Amikor a döntés Reina kezébe került, ezért is nézte ki magának a Kárpát-medence szívét.
Mostanra biztos milyen mélységesen különböznek ők ketten az egyszerű nővel. Azonnali kielégülés keresése? Yolo. Élvjahászat. Hedonizmus. Ezek annál, aki többre tartja magát már nem férnek bele. Neki nem a mennyiség, hanem a minőség fontos - világ életében valogatós volt, mert megteheti. Az élet a lábai előtt hever. Innentől nem hajlandó holmi egzisztenciális bűncselekményben élni. - Az egyszerű könnyebb. Az még nem akadályoz meg abban, hogy tudsz mit akarsz és meg is szerezd azt - rafinált mosollyal kapta el Leila pillantását.
A tervezésről hosszú perceken át képes volt beszélni, hogy a művészeti iskola és a színházak közötti ingázás sokkal élvezetesebb, mint poshadni az iskola padjában. Egy karrieristának az maga a szenvedés. Hogy hosszú távon nem itt képzeli el az életét? Nem. Ő sem földhözragadt, kis szívem. De egyelőre egy itteni kis üzlet éppen elég hívogató.
Lehet, hogy puszipajtások nem lettek, de a kép szemet gyönyörködtető lett, élénk, vad és magával ragadó. Portré egy Laines nőről. Hogy is lehetne másmilyen?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Reina D. Laines összes hozzászólása (11 darab)

Oldalak: [1] Fel