36. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Angyal Odett Abigél összes hozzászólása (234 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 7 8 » Le
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Angyali
Írta: 2020. február 5. 16:10
Ugrás a poszthoz

Egy Angyal, egy férfi
Ruházat

Egész lényem tiltakozik az ellen, hogy ismét itt legyek, azok után, ami tegnap történt, mégis azt hiszem, most ez a legtöbb, amit tehetek. Hogy itt vagyok. Ettől függetlenül idén próbálkozom kicsit kevesebb gondot okozni Kazanovnak, ezt már eldöntöttem. Nem akarok neki szart, rendes fickó, a szeméből is sugárzik a megértés, és talán a sajnálat is, bár remélem, hogy ezt az utóbbit csúnyán félreértelmezem minden alkalommal, mert ha ez tényleg sajnálat az, akkor mégsem leszünk annyira jóban.
A lényeg a lényeg, hogy nem korlátozhatnak le, olyan Isten nincs, így hát a kipakolás után léptem is, olyan természetességgel sétáltam ki a kapun, mintha ez egy normális dolog lenne egy rabnál, mert, hogy gyakorlatilag úgy kezel mindenki, mintha kezelhetetlen ön-és közveszélyes lennék. Mondjuk valljuk be, van benne valami, de ez nem hiszem hogy abban akadályozhatna meg, hogy egyek valami normális ételt is, annyit, amennyit akarok. Hét óra van, éhes vagyok és fiatal vagyok, hát nem gondolhatták, hogy én komolyan, mint egy jó kislány ülök majd az ágyacskámban, és olvasgatom a vadiúj tankönyveimet. Ennyire nem lehetnek naivak.
Többen is utánam fordulnak, miközben haladok a vendéglátó negyed felé, és ez több okból is megeshet, mert tételezzük fel, hogy a nagyon idős nénik, akik megvetően néznek, nem ismernek fel, vagyis maradt a ruházatom, a hófehér, begöndörített hajam, az erős sminkem, vagy az, hogy úgy vágom oda a sarkaimat a macskakőhöz, hogy az visszhangot ver a házak falán, sőt, talán mind együtt, de nem érdekel, és ha mondanak is valamit, nem hallom, mert éppen egy Nirvana szám zúgatja az agyam. Az élet tökéletesebb nem is lehetne. De, ha huszonhárom évesen nem hiszik azt, hogy nekem erre a kastélyfogságra van szükségem.
Megállva mélyeket szippantok a levegőből, majd végül a pizzériára esik a választásom, így hát szó szerint berobbanva oda, nézek körbe, és sötétbordó, szinte fekete ajkaim széles mosolyra húzódnak, ahogy meglátom a húgomat. Azt hiszem az égiek szerették volna, ha megtudja, hogy itt vagyok, mert bár azt kértem, hogy ne leselkedjen Barni után, mégis megteszi. Édes Istenem, hát miért? Csodás esténk lesz. De először a kaja.
- Helló szépségem!
Fordulok oda a pultban álló sráchoz olyan szépen pillogva a kamupilláimmal, mintha fizetnének érte, és hát tényleg fizetnek is, szóval ez egy jó kör volt. Gyorsan átfutom az étlapot, és már nézés közben mondom, hogy mit szeretnék.
- Lesz egy pásztorpite, extra cheddarral, egy lángnyelv pizza, de ne legyen nagyon furcsa ez az extra íz, mondjuk a mentolos csoki belefér. Aztán a sütikből a karamellásból, a mogyoróvajasból és a sajttortából is jöhet két-két szelet. A gyömbéres kekszből elvinnék egy kilót, meg úúú, négy csokibékát. Meg elvitelre kérhetek karamellás popcornt? Na meg kéne inni is, lehetne egy málnás meg egy mentás limonádé? Kávét lehet majd később. Most fizessek vagy majd a végén?
Pillogok megint fel a szépfiúra, hogy vajon tudta-e követni, hogy mit akarok, vagy annyira ledöbbent, hogy egyelőre még csak bámul. Kár lenne érte, egészen cuki. Közben hosszan nézem Brigit, aki olyan ügyesen leselkedik, hogy azt hiszem, egy olcsó komédiában vagyunk. Nem akarok beleszólni, csak figyelek.
Utoljára módosította:Angyal Odett Abigél, 2020. március 29. 22:24
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 5. 18:07 Ugrás a poszthoz

Bucika
Ruha

Pilláim félárbócra eresztve hallgatom a mellettem ülő lányok csacsogását arról, hogy milyen helyes fiúk vannak itt, és hogy ha igazán jó pasit keresek, akkor valami Tristan a rellonból nagyon jó választás, főleg a fenekén akad meg az emberek szeme és gondolat, hogy aztán nyálcsorgatva, meg aki még jó pasi az valami Zétény, szintén onnan, de ne kezdjek Kai-jal, mert az nagyon rossz választás, és összetör majd. Bájosnak is mondhatám, hogy feltételezik, engem egyből a pasik kezdenek el érdekelni, és meg is sértődhetnék, mert azt feltételezik, hogy nem vagyok elég erős, hogy túléljek valami rosszarcú rellonost. Ugyan kérlek, de azért ezt a Tristant megjegyzem magamnak, ha már éppen nem tudok mihez kezdeni, és egy jó férfi fenékre verném a nyálam.
Három dologban vagyok egészen biztos: Van az a helyzet, amikor vajazókéssel is fel lehet vágni az ereinket; ki tudom kapcsolni úgy az agyam, hogy más ereit ne akarjam felvágni; nem én vagyok az egyetlen farkas a teremben. Ez az utolsó pedig szabályosan izgatja a fantáziám, olyannyira, hogy már-már idült képpel nézem, ahogy a "rajongóim" a fiúkat ecsetelik. Szóva kerül egy másik Farkas, csak ő Bárány, és valljuk be, nekem ez egy kicsit mulatságos, így a mosolyomban egy kis őszinteség is jelen van, végül aztán, hogy elhallgattassam őket, előre mutatok.
- Engem ő érdekel.
Na és akkor mindent, amit csak lehet, másfél percben egy levegővétellel, három lány előadásában megtudok Helvey Beliánról. Leginkább azt, hogy olyan kis magának való, pedig cuki. Értitek ugye? A férfi halála, a cuki jelző. Itt amúgy mindenki cuki, és esküszöm, ha még egy kis időt eltöltök itt, még hányni is cukorkát fogok. Illőn bocsánatot kérek hát, mert megneveltek a kamu szentéletű szüleim, és határozott léptekkel elsétálok a kékek asztala felé, hogy aztán nem zavartatva magam, leüljek a fiúval szembe. Páran arrébb is húzódnak, és én addig nézem őt, míg csak rám nem emeli a tekintetét. Jobb szám széle mosolyra húzódik, és pislogás nélkül nézek a szemébe.
- Tudod mit csinálunk most, Belián?
A hangom kedves, megnyugtató, olyan, amilyen csak a kivételes emberekkel. Amúgy ripacs vagyok, egy szörnyű nagy képmutatás és móka. Semmi több, és ezt pontosan tudom is. Bal ajkam is feljebb zizzen kicsit, már-már cicamosolyom van, de a tekintetét nem eresztem.
- Farkasszemet nézünk.
Utoljára módosította:Angyal Odett Abigél, 2020. február 5. 19:14
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 5. 18:12 Ugrás a poszthoz

Azt beszélik...
  • Tristan Devereux (fenekéről) - ról
  • A harmadév alatti navinés lányok
  • A nagyteremben
  • Bármely étkezés közben
  • Hogy egy díjnyertes példány, a kastélyban a legszebb
  • Bárki, aki a közelünkben járt, amikor ez elhangzott.

Ugyanitt még szóba került a jó pasi kategóriában Farkas Zétény és Bárány Farkas, valamint a nem ajánlottba Jeffrey Kai Hampton.
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 5. 19:44 Ugrás a poszthoz

Denis
Ruha
Boglyas téri harmadik pad

Nem nagyon tetszik az iskolai koszt. Mindenki hú, meg ha el van tőle dőlve, és nem azt mondom, hogy nem jó, mert nem néz ki rosszul, de az én vérem, szívem, lelkem és agyam akkor érzi a csít, meg a hármonit, ha csak úgy száguldoznak benne az E-k, és azért valljuk be a főtt étel minden, csak nem E-ben gazdag. Bezzeg a gyorskaja, na az már valami. Abban meg nagyon kevés olyan dolog van, ami nem E. Szóval a lábaimat felpakolva a padra, szinte elnyúlva rajta, az ölemben egy nagy zacskóval, benne sajtburgerekkel meg krumplival hizlalom a seggem, gusztustalanul szörcsögve szívva ki a kólámat az extra méretű pohárból. Na ez az élet csillagaim, nem a saláta. elégedetten gyűröm össze az üressé vált zacskószerű izét, amivel fogtam a bureszt, és csodás tíz pontost dobok a kukába. Ez már a harmadik, én meg olyan nyugalommal sóhajtok, mint egy betépett arc. Igen, érzem, ahogy árad bennem a sok-sok tartósítószer, és ez csodás.
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 5. 20:02 Ugrás a poszthoz

Denis

Én most csak simán jól vagyok lakódva, és élvezem az életet, ilyen lehet, amikor a szerelmeddel vagy, a világ eltűnik, csak ti ketten vagytok, érzed, ahogy az ajkaidhoz ér, csodálod kemény tüzességét, amit a jalapeno okoz, és a lágy szenvedélyét, amit meg a majonéz. Csak a legtöbben nem eszik meg a szerelmüket, kivéve a sáskák, na ők brutálisak, és nagyon adom őket, a lényeg megvolt, arra van az ajtó. Ott nem nagyon vannak hisztis férfiak. Amíg meg van minden buci, húspogi, addig én megvagyok. Egészen jó minden, aztán.
- Ja.
Felelem a srácnak, aki csak úgy megzavarja a romantikát, hát ő se a tapintatról ismert, de szerencsére nem valami fanatikus, csak dohányozni akar. Ne félj kisbarátom, vágom én, milyen az, amikor valamit nagyon akarsz, és csak karnyújtásnyira van, mégis, mintha nem érhetnéd el.
- A belső zsebemben. Vedd ki nyugodtan. Ha a mellem tapogatod "véletlenül", akkor kiheréllek, szóval, csak okosan. A bal oldaliban.
Ha kell neki, elveszi, szépen, mert tényleg megteszem, a kedvéért nem állok neki kipucolkodni, olyan Isten nincsen.
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 5. 20:19 Ugrás a poszthoz

Denis

Kicsit eltartom a kezem, hogy a kis maszat bemászhasson, és kivehesse az öngyújtót, majd ahogy visszaugrik rá, némán nézem, ahogy elrakta az öngyújtómat. Nem úgy tűnik, mint valami Odett-fanatikus, de az az öngyújtó amúgy kurva sokat ér, szóval ajánlom, hogy vigyázzon rá, ha már így eltette.
- Elismerésem, lopásra tanítod az elemi állatod.
Még bólogatok is hozzá párat, majd újból a kólám felé fordulok egy nagyobb kortyot juttatok magamba, remélve, hogy addig a csávókám arrébb sétál, de valahogy nem.
- Tehetek érted még valamit?
Mert nem tudom, hogy mivel húzhatna még le. Nem is tudom, hogy mi van még nálam. Nem hiszem, hogy a másik zsebemben megbújó tamponomra hajtana.
- Nem igazán szoktam ilyet, de ha kell egy sajtburesz, adok.
Vagy valami, csak üljön le, vagy menjen arrébb, vagy valami, mert baromira frusztráló, hogy itt fölém magasodik.
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 5. 21:09 Ugrás a poszthoz

Denis

- Néhány férfit nagyon könnyű kielégíteni, igazából még csak mozdulnom se kellett.
Persze azért mozgok, milyen szerencse, hogy a kaja jó, ellensúlyozza a creepy alakokat.
- Egészségedre, máskor is.
Szóltak, hogy vannak ám itt bolondok, én meg sikeresen bele is futottam egybe. Mesés.
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 5. 22:36 Ugrás a poszthoz

Kazi mester - szombaton
Ruhácska

Teszek egy próbát, hogy bevágódjak, bár nem sok ember van a világon - és a szüleim se sorolhatóak ide -, akik elmondhatják magukról, hogy én megpróbáltam náluk jó benyomást tenni, smúzolni, puncsolni, hívjuk ezt a létformát bárhogy is, de szegény Kazi mester, akit becsületesen Mikhail Kazanovnak hívnak, nem önként választott engem, hanem a kezébe nyomtak egy pokélabdát, hogy na barátom, akkor innentől oldd meg, és csórón látszott, hogy nem nagyon érti, milyen is lesz ez.
Én meg, bár tudom, hogy tök jó fej vagyok, meg a buli lelke, egy ilyen cukkancs brancsban nem nagyon tudom, hogyan kell jól viselkedni, szóval egyelőre csak tapogatózok. Egyelőre azt hiszem, senki nem utál azért mert mondjuk megbántottam az érzékeny lelkét, arról meg nem nagyon tehetek, ha élből nem szimpatikus nekik a pofázmányom. Hahaha, pofázmány. Oké, korán volt a reggel. Szóval ma smúzolok egy kicsit a bácsinál, hátha nem kap odabent instant frászt, amikor meglát vagy hallja a nevem valaki más szájából. Nem lenne rossz, ha nem veszíteném el, csóró után biztos, hogy csak rosszabb jönne. Mert ez van, mindig egy rosszabb jön.
Azt már megfigyeltem, hogy kávézik, de azt nem tudtam megnézni, hogy hogyan issza, de remélem az igyekezetem elnyeri méltó jutalmát. Osonok, és mielőtt még az ajtó becsukódna, becsússzanok én is. Korán reggel van, a könyvtár majd csak egy fél óra múlva nyit, de nem akarom, hogy ennél a beszélgetésnél más is jelen legyen, és fogalmam sincs, hányan járnak szombaton reggel könyvtárba.
- Jó reggelt! Hoztam önnek kávét. De nem tudom, hogyan issza, ezért ilyen ízesítőket is.
Leteszem az asztalra a nagy adag kávét, majd a zsebemből, mivel ma magamhoz képest egész sok ruhába bújtam, előhalászok nyolc kis tasakot, amik a legegyszerűbb málnától a legextrémebb kakaós-sütőtökösig mindent tartalmaznak.
- Na és, izgul? Holnap lesz a nagy nap, az első telihold. Biztos aggódik azért egy kicsit.
Kiváló beszédtéma, igazán párját ritkító csodálatossággal kezdem meg a barátkozást.
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 6. 11:41 Ugrás a poszthoz

Zippzhar Mária Stella - 2020.02.06. 11:25
*mancson :3 vauvau


Nekem nagyon átjött ez a mancsos. *Megsimogatja a fejecskéjét.*
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 6. 12:09 Ugrás a poszthoz

Farkas Zétény - 2020.02.06. 11:46
Bejött egy vad angyal Shocked, ájónomóóóó sóliberdá  vagy valami ilyesmi xD
Te egy hős vagy bummmmasa  Cheesy


Vad angyal, ez tetszik  Grin Grin Grin
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 6. 12:17 Ugrás a poszthoz

Kimiii *-* (Szerike van! Love )
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 6. 13:57 Ugrás a poszthoz

Zétény
Ruha, igen a haj is

Azért, ha kocsmázni megy az ember, akkor azért ad az inkognitójára, mert hát mégiscsak azért bárhol történhet bármi. A szokásos útvonalon távozok hát az iskolából, és nyilván, a becsület azt diktálná, hogy szóljak, mondjuk Kazinak, hogy difi van a bűbájokban, de ha szólok neki, akkor megszűnik, és nem csak a társaim, de én se tudok kiosonni a faluba. Ez meg azért annyira nem vicces, szóval mindenképpen áldozatokat kell hoznom a jó úgy érdekében, és csak szépen elsomfordálni, aztán parókásól, kalapostól távozni.
Nem tudom, hogy milyen ez a kocsma dolog, jártam már olyan helyes kis művészkocsmákban, ahol nagyon hipster arcok adták az italomat, de úgy vélem, hogy akkor a Grosserlieb-ben kellene raboskodnom, és nem a Bagolykőben, hogy ilyeneket lássak. Ide viszont jobb lenne, ha nem mennék be, ezért, természetesen besétálok.
Hogy is mondjam? A büdösségbe. Mert azért itt nagyon sok izzadt férfi, alkohol és tömény füst elegye keveredik, melyet olykor megmozgat egy érkező vagy távozó szele. Ez úgy kavar egyet a dolgon, de az új fuvallat is hamar beáll az állott füstbe. Hát így vagyunk. A pulthoz lépve felteszem magam az egyik ottani székre, és a pultos lánnyal egyezkedve kezdem el szépen kikérni a vodkatonikomat. Persze jön a személyi mutogatási mizéria, vagyis, az a pont, amikor én lefordítva átnyújtom, ő meglátja, elkerekedik a szeme, az én ujjam már a számon van, hogy ne visítson, és amikor az agya újra működésbe lép, kacsintok. Remek, szép kört zártunk le. Majd nyilván meg kell vásárolnom a hallgatását, de egyelőre ad inni, én meg a vörös parókát simogatva nézem az embereket. Érdekes egy hely.
A harmadikig nincs is semmi gebasz, a problem akkor mutatkozik meg, amikor már harmadik vagy negyedik alkalommal nézek el egy csóka felé, akit amúgy pont nem is látok, de szerintem meg én őt bámulom, és kezdődik is a haddeldad, hogy akkor most mégis ki nézett és kit, és az egész egy ilyen káoszba torkollik, én meg azon gondolkozom, hogy ha megüt, akkor mit mondok Kazinak, mi történt? Esélyes, hogy simán megüt, pedig kivételesen még ártatlan is voltam, na így legyen az ember rendes. Érzem, ahogy a pult a hátamba vágódik, és veszettül keresem a rést, ahol ki lehetne jutni, mielőtt baj lesz.
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 8. 10:32 Ugrás a poszthoz

Belián Love

- Mennyire cuki vagy!
Húzódik hatalmas, lelkes vigyorra a szám, szinte már rendellenesen csillognak a szemeim, és úgy nézek rám, mint a tökéletes karácsonyi ajándékra, ami akár ijesztő is lehet, de remélem, hogy nem kezd el futni, mert _én_nem_futok. Főleg nem egy pasi után, hát azért na, bennem is van önérzetesség. Viszont tényleg nagyon cukkancs, olyannyira, hogy még könyökeimmel is megtámaszkodom az asztalon, és arcomat tenyereimbe fektetem. Cukkancs és egyben nagyon bosszantó is. Hát baszki, komolyan a legjobb farkasos poénomat dobtam be, erre úgy néz rám, mintha fogyatékos lennék, és még neki is áll pislogni ezerrel. Most morzézik vagy mi a tök van? Lehet, hogy éppen egy harmadik farkasnak üzen hirtelen segélykérően? Jaj de izgi lenne! Érzem is, hogy az ereimben úgy ömlik a lelkesedés, mint amikor a színpadra megyek fel, és szinte már kezdek is pörögni. Társasági farkas leszek!
~ Csak nyugi! ~
Szólok rá magamra figyelmeztetően, hiszen valljuk be, erről szó sincs, ő csak pislog. Kurva sokat. Lehet, hogy ezzel azért orvoshoz kéne fordulni, mert ha egy egy egyszerű poén ennyire sokkolja, akkor mi van, ha belendülök, és durvább dolgokat hozok elő? Easy van, öcsém, tényleg nem akartalak telibe sokkolni, csak még tanulom én is ezt a közösségi farkas létet. Hát mennyire jó már, hogy van itt még egy legalább belőlem? Kazi nem is említette, hogy lehet majd papás-mamásat játszani. Mondjuk ahhoz szerválnunk kellene egy babafarkast is, de azért na, én bármennyire is szeretek farkas lenni, nem hiszem, hogy annyira lelkes lennék, amikor szembe jönne velem egy gyerek, aki érződik a farkas-kór. Akkor kinyírnám azt, aki ezt tette vele.
- Odett.
Jobb kezemet előre nyújtva kezdem meg a hétköznapi barátkozást - bah, azt hittem, hogy mostanra már a réten fogunk kergetőzni, erre... - és remélem, hogy elfogadja. Nem tudom, hogy a világ legjobb vicce után mit is mondhatnék neki, mert az “olyan, mint te” eléggé snassz lenne.
- Farkaséhes Odett.
Na hátha így már, ha így sem, akkor nem tudom, de most komolyan ki kell mondanom, hogy FARKAS, hát nem hiszlek el ember, de komolyan, hogyan lehetsz ennyire cukor és tompa egyszerre. Én meg itt szinte már körbeudvaroltalak. Csak essen le, légyszike. Na!
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 8. 10:33 Ugrás a poszthoz

Farkaska

Tudtam én, hogy ha nem is jön be annyira, mert túl nyugis, akkor is inkább a pub lett volna a jó választás, mert most mi fog történni? Kinyírnak a francba, és akkor még szerencsésebb vagyok, ha csak ennyi történik. Ah, kell nekem itt a lazát adni. Mondjuk feltétlenül nem is kéne az ártatlan nőcit sem, hát az még inkább előhozza a ki a janit ezekből az emberekből. Helyette inkább megköszörülöm a torkom, és…
- Ugye nem gondolod komolyan, hogy én téged néztelek?
A hangomban az őszinte megrökönyödés és az enyhe felháborodás szépen elegyítve jelenik meg a hitetlenkedéssel. Jó, amúgy de, néztem őt is, de nem úgy, Jézus, hát azért van ízlésem nekem is. Csak valami kis ihletforrást kerestem, meg ismerkedtem a helyiekkel, de, hogy ilyen messzemenően nevetséges és téves következtetést vonjon le valaki, hát eszem megáll. Kicsit közelebb hajol, megcsap az alkohol bőrébe ivódott mélysége, és fintorogva húzódom el, megpillantva a pultnál ülő másikat.
- Na, nézd csak haver, nekem nincs semmi aberrációm, az ilyen típusokra bukom. Korombeli, ápolt.
Mondjuk ezzel csak valószínűleg még inkább magamra haragítom a fószert, de ahelyett, hogy bármit csinálna, a haverjaival inkább elindul vissza a helyére, így a kocsmai verekedés történetem még mindig egyenlő a nullával. Mondjuk ezt nem bánom, csak kicsit megdöbbent.
- Ennyi?
Ah, az izgalom sem a régi már, nem mintha ne örülnék, hogy leléptek, csak nem értem, hogy miért, egészen addig, amíg meg nem látom a pultoslányt, aki extra kört vitt ki nekik. Azt hiszem, ez megdobja a ma esti fogyasztásomat, de annyi baj legyen, legalább Kazinak nem kell magyarázkodnom a szétvert fejem miatt, hiszen én most szépen a kis ágyamban szunyókálok. Aham, meg a pacinak a… Na inkább előkabarom a pénztárcámat, és letéve magam mellé várom, hogy a lány visszajöjjön, gondosan nem nézve a másik figurár, hát még a végén elbízza magát.
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 8. 14:19 Ugrás a poszthoz

Kazi mester

- Lassan csukódik vissza és követtem magát.
Adom meg a kellő tájékoztatást, hogy mégis, hogyan kerülhetek én az ajtó ezen oldalára. Szimpla élelmesség történt, semmi több. Csak jöttem, osontam és most itt vagyok, elé téve megannyi lehetőséget, és mint tudjuk, minden választás egy kis titok leleplezése.
- A pirosat. Erősen aromás, de nem torokkaparó, csokoládés, kékáfonyás beütéssel, mint a tölgyfa hordóban érlelt finom bor.
Szeretem ezeket az ízesítőket, olyan különlegessé teszik a kávét. Nagyon ritkán iszok, mert nincs rá szükségem, én az a tipik kávéházlakó vagyok, aki beül a kis barátaival, elnyúlik a párnán vagy a kanapén, és eltölt egy délutánt ott, csak szimplán a semmivel. Ezek amúgy a legjobbak, szóval nem kritikaként mondom.
- Persze. Vigyázok mindenkire.
Bár a szüleim azért pakoltak be ide, mert azt hitték, hogy a húgommal akarok lenni, holott erről szó sincs, azért indultam el a legutóbbi alkalommal a Bagolykő felé, hogy megöljem őt, az egyetlen jó dolgot, ami a szüleim életében van. Szeretem a húgom, de akkor nem gondolkoztam tisztán. Akkor elég sok mindent nem gondoltam át. Most már más célok vezérelnek, olyanok, melyek miatt nem hiszem, hogy a bizalomnak elő kéne fordulnia kettőnk között.
- Maga rendes fickó, látszik a szemén, meg érződik a hangján. Olyan jó ember hangja van. Szóval megtenné, hogy nem bízik bennem? Nem a teliholdas dologgal, az nem gáz, ott rendben leszünk. Hanem az átlag hétköznapokban. Nem nagyon szeretnék magának csalódást okozni, de fogok. És jobb lenne, ha nem a bizalmát veszteném el, csak szimplán csalódna bennem.
Mert azért valljuk be, egy normális pasas, akivel lehetnék jóban is, de ha tényleg jóban lennék vele, akkor nem tehetném meg azt, amiért idejöttem, és azt nem engedhetem meg magamnak, sem a szüleimnek, hogy a titok örökké titok maradjon. Engem nem zárhatnak be. Viszont nem akarom, hogy ne kedveljen, mert jelen pillanatban ő a legjobb dolog az életemben, mint a kazettás magnó, Istenre esküszöm, gyerekkorom legboldogabb pillanatai közé tudom sorolni, amikor két ceruzával tekertem vissza a szalagot, hogy újra meghallgassam a rádióból felvett dalokat. Kazi, mint a kazetta. Egy cseppnyi boldogság. Csak nem akarom elcseszni, de tudom, hogy elfogom cseszni. Mert ez vagyok én, valaki, aki valahogy úgyis elcsesz mindent.
- De lehetnénk jóban. Mesélhetne az ingéről, mert az például halál menő.
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 10. 11:08 Ugrás a poszthoz

Kazi mester

- Neeem, csak ahhoz tudnám hasonlítani. Jó egy kicsit, de ígérem, hogy jó lesz.
Jobb kezem a szívemre helyezem, a balt meg magam mellé teszem, mint aki tényleg esküt tesz éppen. Tudom, hogy nem lesz rossz, de tényleg meglep a választása, őszintén. Egy széket megemelve viszek oda vele szembe, illetlenség lenne azért mellé ülni, mégiscsak az az ő területe, én itt diák vagyok. A cipőimet lerúgva törökülésben ülök fel a székre, nekem ez a nagyon úriasan üldögélés nem megy, ha nem muszáj, és nem egy középkori bálban vagyunk, ahol az erényességemet az egymás mellé szorított bokáimban mérik.
- Angyalom. Ez eléggé kedves.
Állapítom meg, mert én mindenkinek csak Odett vagyok. Az Abigélt nem használom, mert azt is, hogy miért is kaptam, csak most értettem meg igazán, és nem tetszik. Abigél a nő, aki a férje bűne miatt kér bocsánatot, és ha átfordítjuk, akkor Nábál a szüleimet jelképezi, míg Isten vagy az ismeretlen fiútestvérem Dávid, és én vagyok az, aki a bűnbocsánatot elnyerem, vagy lehetnek ők Abigél és én Nábál, csakhogy jelenleg ugye Isten büntetéseként szerepelek a nagy Angyal családban.
- Szólítana így? Ez nagyon tetszik. Mondjuk elég intimnek is hat, de egymás között lehetne. Olyan szépen ejti ki.
Az utóbbi idők után tényleg felüdülés egy olyan emberrel beszélni, aki az “Odett” kimondásakor se visz bele semmi lemondást vagy megbántottságot. Csak simán kimondta, és ez nagyon megmelengedte a szívemet.
- Mi történik, ha mégis eltörik?
Nyilván nem szeretném, de érdekel azért, hogy mi történne akkor. Nálunk az ilyen kijelentések mind feldobott labdák szerepelnek, és órákig képesek vagyunk elfilozofálni róluk.
- Cirkuszos volt?
Csillan fel a szemem, mert nagyon szeretem a cirkuszokat. Bármikor, bármennyi előadást képes vagyok végignézni.
- Mit csinált ott? Miért hagyta abba?
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 11. 18:48 Ugrás a poszthoz

Farkaska

Ajkaimat akaratlan is megnedvesítem nyelvem hegyével, miközben a lány beszél hozzám. Eszemben sincs a fiúra nézni, de udvariasan kuncogok, lehetőleg annyira hangosan, hogy meghallja, hogy a gondolat kiváltott belőlem valamit. Egyelőre egy sejtelmes kis hangocskát. Ez bármi lehet, negatív és pozitív egyaránt, és bár nagyon kedves, eszemben sincs azonnal rohanni, hogy lelkesen bemutatkozzak neki, ó nem, nem vagyok én őrült. A parókámat simogatva gondolkozom azon, amit a lány mond, és amikor ellép tőlem, tovább mosolygok, álhajam takarásában. Éppen csak annyi ideig, hogy már lemondjon rólam, hiszen nem mozdultam, és választ sem küldtem, a hallgatás pedig nem mindig beleegyezés.
Végül aztán, mikor már hiszem, hogy nem számít rám, megjelenek, kicsit oldalasan, de szorosan hozzá simulva, közel hajolva hozzá, hogy értse, amit a fülébe suttogok, hogy a meleg levegő, mely ajkaim közül tör elő csiklandozza kicsit a fülét.
- Nem félsz, hogy olyat találsz a maszk alatt, ami megriaszt?
Kérdésem közben egy pohár whiskey landol előtte, én pedig gondolkodás és kérdés nélkül ülök fel a mellette lévő székre. Hát ezt szerette volna, itt vagyok, és szóltam, hogy nem biztos, hogy ez egy annyira egyszerű történet, mint amennyire ő hiszi. De egy próbát megér, végül is, a pincérlánnyal még sosem üzentek nekem, értékelem, hogy nem mászott egyből az aurámba. Az olyanokkal mindig fenntartásaim vannak.
- Még van egy kis időm, de éjfélre vissza kell érnem, különben a mostohám felfedezi a hányom és tökké változtat.
Volt valami ilyen Disney mese a normális gyerekkoromban. Persze ennek is el tudom mondani a bibliai tanulságát, de próbálok nem így gondolkozni, ha már nem otthon vagyok.
- Szóval, azt hallottam, hogy te egy Farkas vagy. Én lennék Piroska?
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 12. 21:53 Ugrás a poszthoz

Kazi mester

- Persze, mert az emberek szörnyen egyszerűek. Simogassa meg a lelküket, és a legzordabb, legszőrösebb szívben is megmozdul a “cuki-faktor”. Nyilván, én is a halandó időszakaimban képes vagyok  kedvességre.
Máskor meg feltett szándékom szétmarcangolni pár embert, de hát ilyenek a nők, hisztisek, néha elég csak legyinteni, mondván, hogy majd elmúlik, és tényleg. Lemegy a hold, feljön a nap, aztán máris hirtelen nagyon kis kedves vagyok megint. Csak nem értékelik. A családom szerint azért, mert én vagyok a Sátán… jó, erős túlzás, Antikrisztus vagyok a Szentírásban megjelenő kétféle értelemben is, hiszen én vagyok  feltámadott, kivel együtt eljött a világvége is, hisz paráznaság okán történt figyelmetlenségből ered testemben a fel-feltámadó gyilkos-kór, és én vagyok az is, kinek léte ellenkezik Krisztus tanításával, és ki hitében csorbult, éppen ezért a bűn megtelepedett testében. Plusz az elsőhöz visszavezethető az is, hogy én, mint  feltámadt Antikrisztus, a vég órájában érkeztem a Földre, hiszen a kór miatti fogságom eredménye, hogy már tudom, nem csak ketten vagyunk testvére. Hogy van még egy, hogy van egy másik (Sky...wal...ker…) Angyal is világon, egy fiú, ki törvénytelen fogant. Ők pedig rám, mint büntetésre tekintenek, és valahol igazuk is van.
- Ne kísértsen, mert ezt most elképzeltem, és jött a vágy, hogy kivívjam. De jó leszek!
Nem leszek, de megpróbálok nem is rossz lenni, de tudom, hogy meg fog majd történni, hogy csalódik bennem. Abban is biztos vagyok, hogy amikor csalódni fog bennem, akkor az iskolai papírokat feldúlva, keresem a születési dátumhoz tartozó nevet, és ha nem találom meg elég gyorsan, akkor el fognak kapni, hiszen nyilván éjjel lesz, és én feltöröm az iskola egyik hivatalos papírokat őrző irodáját. Látom magam előtt, ahogy vadul kapaszkodom, és próbálom lerángatni magamról, miközben ő azon ügyködik, hogy elhúzzon onnan, és végül, mindegy, hogy sikerül-e, zokogva kérek bocsánatot, de ő, ha meg is bocsát, csalódni fog bennem. De tudnom kell. Egy lehetetlen vállalkozásnak tűnik most, itt ülve, korán reggel, egy rendes fickóval. Arról nem volt szó, hogy majd egy jó embert kell bántanom. Ez nagyon nem fair. Erről nem volt szó. Már rég nem lennék itt, de basszus, hát ez így nem lesz olyan könnyű, mint kellett volna. Elmosolyodom, olyan kedvesen, ahogy nem sok embernek engedem, hogy lásson, amikor az Édenkert őrének titulál. Tényleg, már már zavarban vagyok a jóságától, és egymásnak ütögetett körmeimmel vacillálok, mert a belső vívódásom miatta erősebb, mint valaha. Sosem hittem magam se jónak, se rossznak, ahogy áldásnak vagy büntetésnek sem. Ezek mind rám akasztott jelzők, de most megindul bennem a tényleges harc az angyal és az ördög között.
- Elég jó. De igazából nem nagyon tudom, hogy mit vár tőlem. Öreg vagyok ahhoz, hogy elkezdjek úgy csinálni, mintha alkalmas lennék a barátkozásra. De végezhetek közösségi tevékenységet, mármint, nem feltétlenül közösségben, nem vagyok valami megnyerő figura. De énekelhetnék akár valami iskolai rendezvényen, meg, hm, énekelhetnék valami iskolai rendezvényen. Másra azt hiszem nem nagyon vagyok alkalmas.
Mondjuk kiállíthat a sarokra, hogy intelmeket közöljek a Bibliából idézve, de nem hiszem, hogy egy mágusiskolában, ami tele van boszorkányokkal és varázslókkal, annyira sikerem lenne.  

Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 15. 21:51 Ugrás a poszthoz

Barnabás
Ruhám

Nem is tudom, hogy mit keresek kint már megint. Eltelt egy újabb telihold, eljön egy újabb, mint egy nyomorult körforgás, mert most, hogy ide be vagyok zárva jöttem rá, hogy mennyire unalmas is ez. Hiányzik az életem, vissza akarom kapni, élni akarok. Addig meg... egy kukára hajított vörös rózsát markolászva sétálgatok, hogy az aludni készülő faluban találjak valami érdekeset. Éhes sem vagyok, ez itt a vég. Viszont így is megint ott vagyok, ahol történetem elindult, a pizzériában, vagyis előtte, ahol a múltkori fickó is álldogál. Hozzá masírozok, és gyakorlatilag az arcába nyomom a virágot.
- Mosolyogj!
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 15. 22:16 Ugrás a poszthoz

Barnabás

- Egy világban, ahol a férfiak veszik fel a nők nevét, és hír az, hogy férfi szült gyereket? Teljesen természetes, de elmosolyodtál.
Szóval már jó munkát végeztem, elégedetten húzom ki magam. Na, a mai napnak határozottan van értelme. Fogalmam sincs, hogy miért vonz a pasas, többször néztem már őt, és nem úgy, ezt nem tudom egyelőre megmagyarázni, de kedvelem. Nem mintha bármit is tudnék róla.
- Merre mész? Elkísérhetlek? Úgy tervezem, hogy ma este megnevettetlek.
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 15. 22:26 Ugrás a poszthoz

Barnabás

- Én erős lennék a szüléshez, de nem lehet gyerekem, szóval ha rajtam múlna, kihalnának az Angyalkák.
Még szerencse, hogy a szüleim gondoltak utánpótlásra tetteik után. Ott van az bűnből fogant áldozat, vagyis a bátyám, én a bűn bűnhődése, és Brigi, a feloldozás. Háromból egynek mán' csak sikerül valami.
- Voltam ott, csak unatkoztam. Különben is, már betöltöttem a két ikszet, szóval, ha akarom, akkor meztelenül rohangálhatok a faluban is.
Csak a fene se akar szart csóró Kazink, olyan rendes kis HV, de erről nem szólok neki.
- Fogadjunk, hogy a Tündérmanóban laksz. Olyan tündérmanós figurának tűnsz.
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 15. 22:38 Ugrás a poszthoz

Barnabás

- Meg ártana a hírnevemnek is. Mondjuk nem mintha ne lenne már mindegy neki.
Kacagom el magam, mert tényleg nem is értem, hogy mégis mit védek. Azért az csak feltűnt mindenkinek, hogy egy ütős visszatérés után nem vagyok sehol, mert ó, hát én a befutás utáni pillanatban elmentem inkább iskolába. Ja, tök hihető.
- Óóó, ez egyszerű. A macskabagolyba az ilyen döntésképtelen arcok laknak. Az átlagfickók, akikről nem igazán alkotsz véleményt, meg akik után úgy nem fordulnak meg az emberek. A holdfényben az "egykor jó pasi voltam, de elkaptak"-kok, mint Westwood, Vajda meg Zlatan, akiknek bekötötték a fejüket. A tündérmanóban meg a helyes pofák. Mintha az utca választaná a varázslót.
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 15. 22:50 Ugrás a poszthoz

Barnabás

- Van bennem egy érzés. De ne nevess ki.
Fordulok meg, hogy lássam az arcát, de közben haladok, csak éppen háttal, kicsit előtte. Mintha keresném azt a fránya veszélyt.
- Valamiért úgy érzem, hogy meg akarlak menteni. Nem tudom, miért, de ez van bennem. Szóval ha öngyilkos gondolataid vannak, vagy elfutnál a világ elől, dumáljunk, hátha fel tudom dobni a napod. Virágot is hoztam.
Mondjuk az még mindig az én kezemben van, de mindegy, attól még az övé.
- Ha hazakísérlek? Ugyan miért? Csak egy lány vagyok, akivel egy felé visz az utad. Mondjuk ott azt hiszem pont nem ismerek senkit, de annyi baj legyen, lenézek utána a tavacskához.  
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 16. 08:18 Ugrás a poszthoz

Farkaska

- Én meg nem vagyok vörös.
Árultam el a magam kis kulisszatitkát, ha már ő bedobta, hogy nem félős. Ah, szeretem a teljesen ember embereket, olyan kis ártatlanok és cukik, nem is sejtik, hogy mit jelent számukra a telihold, vagy az, ha közel kerülnek hozzánk, vérfarkasokhoz. Ez nem olyan, hogy “ugyan, majd elmúlik”, a vágy az vágy, valami olyan, ami miatt később emészt a bűntudat, és jöhetsz a nagy szavakkal, hogy neked nincs lelked, meg téged nem visel meg. Mert de, megvisel, még azt is, aki azt mondja, hogy élvezi a vérfarkas létet. Azért a magamfajtában is benne van az, hogy miért támadnak bennem ilyen gondolatok. De ez természetes velejárója egy tragédiának, ha azt vesszük.
- Uh, ne. Az apám elásna a kertbe mielőtt még szórakoznánk egy jót.
El is képzelem, ahogy beosonunk a Navinébe, már jönne a lényeg, és akkor kirobban az ajtó, Kazi mester elkapja, kiráncigálja, végig a folyosókon, ásóval a másik kezében, és megásatja a sráccal a saját sírját. Azt hiszem, ez lenne az a pont, amikor az a bizonyos “Angyalom” nagyon fenyegetően tud szólni. Szóval nem, köszönöm, de nem szeretném ezt megtapasztalni. A srác fentről jött, szóval tutira itt lakik, és díjaznám, ha hajnalig nyújtana nekem némi szállást, természetesen ellenszolgáltatás fejében.
- Fontos, hogy ne csak a férfi udvaroljon, ha már annyira feminizmus van, akkor én is dobjam be magam ugyanannyira.
Elnevetem magam az udvarlására, de nem vagyok rest lereagálni a dolgot, csak egy kicsit közelebb hajolva, áll alatt megfogva a fejét fordítom kicsit az egészet, finoman, hogy ne engem, hanem a pultos lányt nézze.
- Na, most a jó. Most tényleg a legszebb csajt nézed.
Azért nem vagyok vak, láttam, hogy ezek ketten izzogatnak békésen, pontosan ezért is tudom, hogy semmi sem volt közöttük, és ha a fiú okos, addig nem is lesz, amíg ki nem költözik innen. Az utolsó estéjét viszont zárhatja egy fergeteges dugással, az senkinek sem tilos, sőt, építő jellegű. Addig viszont szabad terep, ezt mind a ketten tudják.
- Piroska. Szerintem ez egy teljesen hozzám illő név. De Odettre kereszteltek a szüleim.
Csak azt inkább most nem hoznám fel, viszont ha tényleg felmegyünk, úgyis felfedem a kinézetemet, szóval nincs mit tenni.
- A kíváncsiság. A pub már megvolt, gondoltam megnézem ezt a helyet is. Na és te? Hiszen életvitelszerűen vagy itt, ha jól tippelem.
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 16. 11:07 Ugrás a poszthoz

Barnabás

- Ne rajtam nevess, i kább velem. Mondjuk, ha nevetsz, én is nevetni fogok.
Ebben az egyben biztos vagyok, mivel a nevetés ragadós.
- Elég szarul nézel ki.
Vállalom fel a véleményemet, mert valóban így van, eléggé pocsékul néz ki, de látszik rajta, hogy ez nem állandó.
- Valami kór van benned?
Naná, hogy hazai pályán mozgok első tippre.
- Nem nagyon van tervem, ha kint vagyok éjjel csak hajnalban megyek vissza, amikor már nem járőröznek a prefik meg a tanárok. Addig csak mászkálok a faluban.
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 16. 19:22 Ugrás a poszthoz

Barnabás

- Az a helyzet, hogy ki mondom, amire gondolok. Nem szoktam cukiskodni. Állítólag Isten nem komálja az álszenteket.
Mondjuk azt hiszem, engem amúgy sem komál.
- Na, megnyugtatja, hogy fiúból vagy. Nem ilyenre gondoltam, hanem mondjuk vérfarkas, sellő, vámpír, vagy ilyen valami extra. Tudod, ami megvisel.
Az ajánlatra furcsán nézek rá, és egy pillanatra elgondolkozom az ajánlatom.
- Ééés, ezért nekem mit is kellene tennem?
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 16. 19:34 Ugrás a poszthoz

Barnabás

- Nem nagyon érdekel.
Vallom be nyugodtan, mert ez a nagy jel, zet. Egyáltalán nem érdekel, ha valakinek belelépek a lelki világába, legalább őszinte vagyok.
- Uh, részvétem. Egy igazi seggfejt sikerült kikapnod.
Mondom ezt úgy, hogy egészen kedvelem. De persze a világnak se vallanám be.
- Furcsa vagy, de rendben, legyen így. Szóval a Tündérmanó. Eleje?
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 16. 19:57 Ugrás a poszthoz

Barnabás

- Szerintem ő nem szeretné, hogy a testébe kerüljek, mert egy paraszt, és tudja, hogy én is az vagyok, szóval simán kihasználnám az adottságait.
Mert valljuk be, hogy az az eset igen komoly eredményeket szülne. Végigmennék a falun, mint  sicc.
- Mi? Van egy két éves gyereked? De cuki! Nem baj, amikor kislány voltam, gyerekdalokat énekeltem, szóval pillantok alatt el tudom altatni, ha pörög még.
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 16. 20:07 Ugrás a poszthoz

Barnabás

- Majd meglátjuk, de nem gond, csípem a gyerekeket.
Meg valamiért ők is engem. Az biztos, hogy a gyerekek sokkal jobbak, mint a felnőttek, sokkal normálisabbak, és elfogadóbbak. A kérdésre megvonom a vállaimat.
- Nem is tudom. Igazából mindig egyedül voltam, de sokáig nem értettem, hogy miért. Mindig szabad életet éltem, én döntöttem a sorsomról. Most pedig van fent egy normális fickó, aki felel értem, és egy csomó szabály, amit nem szeretnék betartani.
Megtorpanok a hetes előtt, és felpillantok a házra.
- Tetszik.
Angyal Odett Abigél
INAKTÍV


Piroskát is jól megette a Farkas | BOZ team
RPG hsz: 209
Összes hsz: 446
Írta: 2020. február 16. 20:23 Ugrás a poszthoz

Barnabás

- Mert, otthon egy kicsit feldúltam a nyugalmat, és most a kastély a börtönöm. Nem bíznak bennem, és azt hiszik, hogy ez a megoldás. Mélyen katolikus nevelést kaptunk a húgommal. Tizenhat évesen egy vízparton vesztettem el a szüzességem, és az emberi létemet is.
A hajamat elhajtva mutatom meg a harapásnyomot, aminek köszönhetően a telihold átváltoztat.
- Bennem dolgozik a kór, ezért hittem, hogy benned is. Hasonlított az arcod arra, akit én is látni szoktam a tükörben.
Engedelmesen követem befelé, és arra az időre, míg át nem lépjük a küszöböt, elhallgatok, utána is csak fojtott hangon beszélek.
- ztán felfedeztem, hogy nem én vagyok a szüleim első gyereke, és fel akartam használni ezt. Meg akartam tudni, hogy ki a testvérem, ők pedig ide száműztek. Büntetnek, amiért ellenük akartam menni.    
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Angyal Odett Abigél összes hozzászólása (234 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 7 8 » Fel