37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Daliah Elisabeth Payne összes RPG hozzászólása (24 darab)

Oldalak: [1] Le
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. február 18. 19:26 Ugrás a poszthoz

K I N C S Ő
Pulcsi


A játszótér az a hely, ahol annyi gyerek van hogy az már nem nekem való. Azaz csak volt, otthon Angliában kiskoromban, mert ahogy látom ez a játszótér kicsit ki van halva. Mikor megérkeztem, akkor láttam hogy van itt egy játszótér, és hogy nincs olyan sok ember itt. Azaz akkor nem volt, így remélem most sem lesz.
Egy aranyos pulcsit, farmernadrágot és sportcipőt viselek, szerencsére nincs hideg. Na meg persze a pulcsim alatt a szívecskés nyakláncom amivel értek normálisan magyarul. Tanulom, tanulom a magyart ahogy csak tudom, de nagyon nehéz. Főleg a nyelvtan, az nem túl egyszerű. Meg semmi sem egyszerű. Ha az élet egyszerű lenne, nem lenne értelme.
Kicsit bizonytalanul állok meg a játszótértől nem messze. Mit is akarok itt csinálni? Nem vagyok az a csúszik mászik pörög, magát összekoszolja gyermek, mászóka és homokozó kizárva. Hoppá ott egy hinta! Körülnézek, nem tudom hogy miért, talán azért hogy senki se lásson meg, és megindulok a hinta felé.
Leellenőrzöm hogy nem-e vizes, bár miért is lenne? Nem esett az eső, de ki tudja, lehet hogy valaki leöntötte? Vagy odapisilt? Fúj, ha pisis lenne akkor két hétig kézfertőtlenítővel fújkálnám a kezemet!
Mivel nincs semmi lócitrom vagy ilyesmi a hinta ülőkéjén, ráülök, és elkezdem magamat lökni. Sajnos nincs itt se anya, se apa hogy hajtsa a hintát, így magamnak kell, de sebaj! Ez jó érzés, olyan felszabadító vagy hogy mondjam. Ahogy egyre magasabbra megy a hinta, azt érzem hogy repülök. Pedig tudom hogy ott van az ülőke a popsim alatt és tart, nem fogok elszállni. Legalábbis gondolom nem fogok elszállni, de lehet hogy valami repülő emberke elkap és elvisz. Na ez nagyon ijesztően hangzott, remélem nincs ilyen!
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. február 18. 23:53 Ugrás a poszthoz

L É D A


Az ebéd a napom kedvenc része, de most nem volt semmi kedvem az ebédlőig menni. Igazából reggel ki se akartam kelni az ágyból. Most is szívesen visszamennék a pihe puha takaró alá és fehér zajt hallgatnék egész nap. Vagy olvasnék, Percy Jackson-t, esetleg levelet írnék anyciéknak. Hiányoznak, most már nem tűnik annyira jó ötletnek az hogy ideküldenek. De persze jó itt is, de a legjobb otthon. Van erre egy híres mondat, hogy is van? Mindenhol jó, de a legjobb otthon. Igen, így van, és ez igaz. De lehet hogy két hét múlva már a hazamenni szót hallani se akarom! De most hiányzik az otthon. Most vagyok először távol a szüleimtől, még nem szoktam meg! De talán majd egyszer megszokom. Remélem hogy megszokom. Ha nem, akkor így jártam, viszont az előkészítőt már kijárom, nem hagyom félbe amit elkezdtem! Megígértem magamnak, hogy nem adom fel! De egyszer úgyis elkerültem volna anyáéktól. Például ha egyszer a Roxfortba járnék, akkor az is bentlakásos suli, akkor is távol lennék a szüleimtől. De egyszer ígyis úgyis elkerülnék otthonról. Nem lóghatok örökre a szüleim nyakán! Egyszer felnőtt lesz mindenki, és a saját lábára kell állnia. De mi leszek ha nagy leszek? Felnőtt, de foglalkozás. Nekem még nincsenek terveim. Van akinek már most vannak tervei a jövőjére és végül meg is valósítja, de lehet nem. De valaki az utolsó pillanatban dönti el mivel is akar foglalkozni. Jó, még nekem van bőven időm, még csak az előkészítőt járom! Lehet hogyha most lenne elképzelésem, az változna még hatszor. Majd egyszer csak kiderül hogy mit fogok dolgozni felnőttként. Még azt se tudom hogy melyik városban fogok élni. Bogolyfalva egy csodás hely, talán itt maradok. De ki tudja, lehet hogy holnap már Bogolyfalva se lesz. Lehet Magyarország, Európa vagy a Föld se lesz meg holnapra!
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. február 19. 21:26 Ugrás a poszthoz

L É D A


A velem szemben ülő szavaira pislogok párat. Miért kell ezen fogadni? Egyáltalán jó hogyha nagyon gyorsan eszik valaki? Nem tudom, de én nem eszek gyorsan, a tányéromról nagyon lassan tűnik el az étel. Nem szólok semmit, csak vállat vonva fogok villát és kezdem el enni a mit is? Rizibizi, igen elkezdem enni a rizibizit. Lehet hogyha nem szólalt volna meg a lány, akkor egész végig csak ülnék itt és nem csinálnék semmit. Aztán lehet nem egyből, de egy idő után a pocim korogna rendesen. Nem vagyok éhes, de ha most nem ennék ebédet, akkor később majd éhen halnék. Volt egyszer valami reklám, ne várja meg míg éhes lesz, vagy vagy valami ilyesmi. Ja, nem, az ne várja meg amíg szomjas lesz és valamelyik ásványvíz palackjára volt írva. Azaz nem a palackjára hanem arra a papírdarabra ami rá volt ragasztva.
A szemben ülő borsói repkednek, és egy pont a tálcámon landol. Legalábbis gondolom hogy tőle jött, mert az én borsóim meg másoké sem repkednek, és láttam ahogy landolt a tálcámon. Fogom a szökött borsót, és a szalvétámra rakom. Még az asztalon van három szökevény, őket is oda teszem. És még párat amit az asztalról és a tálcámról szedek össze. Amikor nem látok többet, akkor a szalvétát a lány tálcájára rakom, és halkan megszólalok:
- A borsóid illegálisan külföldön tartózkodtak. - majd eszek nyugalomban tovább. Lehet kicsit piros vagyok, vagy hogy mondják akik látják a színeket, úr isten megszólaltam, de nincs itt a világ vége, csak hang jött ki a... Számból?
Utoljára módosította:Daliah Elisabeth Payne, 2019. március 7. 21:08
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. február 21. 20:14 Ugrás a poszthoz

Z I N A
P u l c s i


Mint egy élő karácsonyfára, úgy vannak a táskáim rám pakolva, és eltakarják a szép szörny egyetemes pulcsimat. A hegedűm nagyon le akar csúszni, de valahogy visszarázom az eredeti helyzetébe. Egyre közeledek a szoba felé, és egyre jobban izgulok. Milyen lesz a szobatársam? Olyan mint én? Nem, az lehetetlen, nincs két egyforma ember. Bváh milyen lenne már? Engem még a gondolattól is kiráz a hideg, bár lehet hogy másnak pedig minden álma hogy legyen egy vele egyforma ember. Vagy az összes ember legyen egyforma, fujfujfuj gondolat távozz!
Az ajtó előtt a hatás kedvéért - pedig senki se lát, mi ez, egy film? - nyelek egy hatalmasat, majd benyitok. Ja igen, kopogni nem, megint elfelejtettem. A szobában egy másik lány, körülbelül velem egykorú van. Akkor ha jó helyre jöttem, ami biztos, akkor ő lesz a szobatársam, de jó! Most lehet nekem kellene megszólalni. Kicsit gondolkodok mit is mondhatnék, de a legegyszerűbb bemutatkozási forma jut eszembe.
- Öhm... - kezdem, mert megint elbizonytalanodok. Ez nem lesz túl sablonos? Na jó, Lisa ne égesd magad, gyerünk! - D-Daliah Elisabeth Payne va-vagyok, ha minden igaz az új szobatársad. - kicsit dadogok, amit nem szoktam. Leteszek pár táskát, mert már azt érzem hogy megszakadok. A hegedűm megint csúszik, és azt is leoperálom magamról, majd óvatosan leteszem a földre.
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. február 21. 21:27 Ugrás a poszthoz

A L E X


Egy food feliratú pulcsiban rohanok el a boltig. Kell festék, mert megint elfogyott. Persze, alig hogy ideértem, de máris vehetek festéket. Persze sose tudom milyen színűeket veszek, csak lekapom a polcról ami megtetszik, és az lesz amivel festegetek ezután. Igaz, nem látom a színeket, elméletileg csak feketét és szürkét látok, meg fehéret, de azt se tudom mik azok. Nekem minden az! Nekem az egész világ egy régi film, ahogy már nem is tudom ki fogalmazott. Az én szememmel egy nemrég készült film is lehetne, ugyan úgy látom! Vajon milyenek lehetnek a színek? Egyszer ha láthatnám őket, akkor fura lenne, és vissza akarnám kapni a régi látásomat? Ezt nem akarom megtudni, már megszoktam hogy így látok, hisz születésem óta így látok. De nem baj, talán nem festenék ha látnám a színeket!
Meglátom a festékeket, és elindulok abba az irányba. De ugye nem csak színvak, hanem vak is vagyok, és véletlen nekimegyek valakinek. Ez az Lisa, gratula. Próbálj már meg észre venni embereket!
Pár másodpercig csöndben bámulok arra, akibe véletlen beleütközten, majd halkan megszólalok:
- Ne haragudj, nem direkt volt. - a nem láttalak lehet kicsit sértő lett volna, mert milyen dolog már hogyha valaki levegőnek néz valakit! És én nem nézem őt levegőnek, csak nem direkt nekimentem mert másra figyeltem! Igen, úgy volt.
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. február 21. 21:50 Ugrás a poszthoz

L I L Y


Úgy érzem, a játszótér lesz itt a kedvenc helyem, megint onnan jövök. Szeretem a játszóteret, pedig otthon nem akartam nagyon menni. Na mindegy. Csak megyek vissza az előkészítőbe, Zina lehet nem tudja hol lehetek. Próbálok minél feltűnésmentesebb lenni, ami addig működik, amíg nem esek el valamiben. Lehet hogy a lábam elé is kellett volna néznem, nem csak a házakat csodálni. Nem tudom az eget, vagy a színeket, mert továbbra se látom őket. De jobb is így.
Felkelek, és a térdemhez kapok, ami nagyon fáj. Körülnézek, hogy miben eshettem el, és egy manócskát látok meg. De cuki! De jól van a kis törékeny teste? Mi van ha megsérült? Biztos nem halt meg, látom hogy él, de ki tudja? Kicsit távolabb lépek tőle, majd halkan és kicsit ijedten megszólalok:
- Jól vagy? - lehet magáznom kéne. Egy manót miért kéne magáznom? A manók magázzák az embereket, nem? Ezt mindig elfelejtem. De az emberek nem magázzák a manókat, szerintem legalábbis nem. Vagy ha igen, most nagyon megsérthettem a kis cukit? Még nálam is picibb, pedig én aztán tényleg aprócska vagyok. Mármint magasságra vagyok aprócska. Alakra hááát... nem vagyok egy mackó, de azért nem vagyok balerina alkatú, vagy hogyan mondjam. A balerinák olyan nagyon de nagyon vékonyok, én pedig nem is akarok olyan vékony lenni, úristen! Szerintem nem néz olyan hűdejól ki egy olyan lány, akin alig van valami. Jó, ez csak az én mini véleményem, lehet két év múlva majd úgy akarok kinézni. Jézusom, belegondolni is rossz.
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. február 21. 22:16 Ugrás a poszthoz

K I N C S Ő
Pulcsi


Amennyire halkan csak tudok, úgy hogy hallja köszönök a lánynak. Na nem baj, talán jó lesz egy kis társaság! Úgyse ismerek annyi sok embert itt, majd most talán fogok. És az sose rossz ha ismerek embereket!
- Nem foglalt. - mondom kicsit hangosabban mint a köszönést, de még így is nagyon halkan. Miért is lenne lefoglalva? Nem is tudom kinek foglalnám. De ezt a lány nem tudhatja, nem ismer. Vagy kitudja, lehet hogy valójában anya az álruhában. Na jó, nem, az nem hiszem hogy túl valóságos lenne. Már anya hogy tudna egy tizenéves lány testébe bújni? Gondolom tizenéves, nem néz ki idősebbnek. De lehet valami varázslatos csodaszert használ, és amúgy meg apa korú. Á, azt kétlem, annyi idősen minek jönne le a játszótérre és akarna hintázni? Bár ki tudja, lehet újraéli a gyermekkorát, vagy nem tudom. De nem lehet több tizenhatnál. Annyi sincsen szerintem. De nem tudom, nem látok a fejébe meg nem ismerem. Ú milyen lenne már ha belelátnék az emberek fejébe. Katasztrófa, nem tudnám elviselni. Bár lehet hogy sok rossz dologtól megóvna, de nem akarok mások fejébe látni, nemnem! Nagyon rossz lenne mások gondjait és problémáit olvasni. Vagy hallgatni? Hogy is nézne ki? Az ember hangján hallanám a gondolatot, vagy csak a levegő kiírná őket? Addig jó, amíg nem tudom meg. Persze az jó lenne, ha mások boldogságát olvashatnám, de az élet nem fenékig tejfel, úgyhogy mindig akadnának problémák is a sok boldogság mellett!
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. február 21. 22:41 Ugrás a poszthoz

A L E X


Na jó ez a szituáció nagyon fura. Ugyan azt mondtuk, ilyen se történt velem. Egyszer egy könyvben ilyenkor elordította magát a szereplő hogy százhárom, aztán tök csalódott volt mert azt nem mondta vele egyszerre a másik. Szerencsére nincs itt sok ember, úgyhogy nem lökdösnek meg tolonganak itt, hála a jóságos égnek!
Na jó, Lisa ez a helyzet fura, kéne valamit mondani nem? Az nagyon elcseszett filmes lenne, hogy te is festékért jöttél? Nem, ez nem. Meg ez a kis ütközés az én hibám volt, mert csak a festékre figyeltem ami még mindig ott integet a polcról.
- Az én hibám volt, túlságosan is a festékre figyeltem. - motyogom, miközben az említett tárgy felé pillantok, ami még mindig ugyan ott van, nem szaladt el. Lehet frászt kapnék ha elkezdene rohanni a festék. Vagy bármi más élettelen tárgy. Alig várom már hogy megvegyem és a fura szokásomat csináljam, azaz megszagolgassam miután kibontottam, majd egy színileg lehetetlen képet fessek. Legalábbis azok szerint, akik látják a színeket lehetetlenek színileg a festményeim. De nem baj az, nem muszáj mindennek úgy kinéznie a vásznon mint a valóságban! Hisz az unalmas lenne. És ha unalmas lenne, nem lenne értelme. Mert egy unalmas dolognak nincs értelme, nincs minek csinálni ha egyszerűen uncsi. De lehet hogy ami valakinek unalom, másnak lehet pont izgalmas! Hisz nincsenek egyforma emberek, nem is lenne jó. Akkor apokalipszis lenne!
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. február 22. 16:31 Ugrás a poszthoz

A L E X


De tényleg, ez fura volt. Ezt is kipipálhatom a képzeletbeli bakancslistámról! Jó, eddig nem volt fent rajta, de most felírtam a gondolatbeli tollammal a nem létező papírkára, és egyből ki is pipáltam. De most ennek mi értelme is volt? Felírtam és kipipáltam, ennyi, nem kellett megcsinálnom. Azaz, ezt nem tudom hogy lehetne megcsinálni. Ez inkább történik, nem? Jó, meg lehet beszélni másokkal hogy na most ezt egyszerre, de nem lett megbeszélve most. Elég fura lenne, hogy az első szavunkat egymáshoz megbeszéljük, nem? Mert akkor nem ezek lettek volna az elsők, hanem már sokadikok. Na mindegy, felesleges ezen gondolkodnom.
És csönd. Na jó, most mit kéne? Egyszerűen arrébb mennem, vagy mondanom még valamit? Lisa, ez nagyon nem lesz így jó! És miért beszélsz magadhoz gondolatban? Áhh mindegy.
Teli talpról lábujjhegyre hintázok, és a pulcsim alját birizgálom. Most el kéne mennem? Vagy most még kéne valamit mondanom? Persze, az én hibám volt, de nincs kedvem az én hibám, nem az enyém párbeszédhez. De az embernek mikor van olyanhoz kedve? Nekem soha, de lehet van olyan ember akinek az ilyenek a hobbijai. Ki tudja, továbbra se minden ember egyforma, és amíg nem akarunk apokalipszist addig nem is kell mindenkinek ugyan olyannak lennie kívül-belül. A kívül még talán nem lenne akkora baj, de belül... mindenki ugyan azt a zenét, ugyan azt a könyvet, brrr belegondolni is rossz. De amíg nem történik meg, aminek kicsi a valószínűsége, addig nincs gond.
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. február 24. 20:38 Ugrás a poszthoz

A L E X


Már megint a színek. Nem baj, nem akarom őket látni, túl fura lenne. Jó, kíváncsi vagyok milyenek lehetnek, meglesném, de nem biztos hogy élni tudnék a színekkel.
- Biztosan. Nem látom a színeket. - nézek a festékek felé. Milyen lehet a kék szín? Vagy a piros? Milyen az összes szín? Talán egy pillanatra láthatnám a színeket? Nem hiszem, lehet abból a pillanatból egy egész élet lenne. Ha csak nem az a pillanat az életem utolsó pillanata. De arra remélem még sokat kell várnom. Nem lenne túl jó tíz évesen meghalni, de miben is halnék meg? Valami vírusban, esetleg világvégében? Világvége van minden évben! Idén is volt már, januárban, de a leghíresebb még mindig a kétezer-tizenkettes. Meg majd lesz kétezer év múlva is, ha csak nem tesszük tönkre előbb a földet. Ami előbb. De kétlem, hogy meg lehetne jósolni a világ végét. Bármikor bekövetkezhet, akár holnap is, vagy egy másodperc múlva. Egy. Nem, nem következett be. Szerencse, még meg akarom venni azt a festéket. Meg festeni vele, és még pár dolgot csinálni. Például ki akarom járni az előkészítőt, aztán a Bagolykőt, meg egy egyetemet is, aztán munkába állni és élni a csodálatos életemet. De ki tudja mi lesz addig? Hát senki, és ez így a jó.
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. február 27. 19:56 Ugrás a poszthoz

N A N A


- Igen, kérlek! - nyújtom neki a legkönnyebb tatyit. Körbenézek, egy kivételével az összes ágy üres. Csak ketten leszünk itt? Talán így jobb is lesz.
Már nem vagyok karácsonyfa, ideje volt, nincs már karácsony! Kicsit rég elmúlt, már lassan húsvét van! Jó, addig még van idő, meg idén később is lesz mint tavaly, de na.
Szóval a lányt, akivel osztozok a szobán, Zinának hívják. Oh wow, ilyen különleges nevet se hallottam még. Lehet hogy csak az én szemszögemből különleges, és itt pedig minden második lányt így hívnak, fogalmam nincsen! Még, de majd lesz. Egyszer, ha ráveszem magam valami ismerkedés szerű dologra más emberi lényekkel.
- Köszönöm. - pillantok le az említett ruhadarabra egy másodpercre, majd a lányra nézek, aki tovább beszél. Kicsit üres ez a szoba. Majd talán egyszer lesznek lakói. Az egyik táskámat fogom, és a szoba legelhagyatottabb ágyára rakom. - Lehet ez az ágyam? - na már nem azért, mert undorodnék Zinától, akinek az ágya pont a legtávolabbi pontban van, csak szeretek néha egyedül lenni. Remélem nem kell sötétben elaludni, úgy félek. Bruhh a hideg is kiráz tőle. De persze ha Zina csak sötétben tud, akkor sötétben alszunk, úgy is el tudok csak nehezebben. A fehér zaj pedig biztosan kizárva, azt talán csak az én fülem viseli el.
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. február 27. 21:40 Ugrás a poszthoz

A L E X


Nem értem miért sírja el magát, de ahogy sír, rám is rám jön a sírhatnék. És hát nem tudom tartani, meg nem is akarom, elsírom magamat. Ha valaki meglát minket, mit gondolhat? Két lány a művészellátóban egymás előtt állnak és sírnak. Oké, én ilyet még nem láttam, de most át is élem, kihúzhatom ezt is a képzeletbeli bakancslistámról!
- N...nincs shemmi baj, n-nem t...htudhattad. - törölgetem a könnyeimet. Nem fogom ezért leszidni, vagy megütni, miért is tenném? Nem ismer, nincs rám írva hogy színvak vagyok. Jézus ereje, milyen lenne már ha rám lenne írva? Olyan, mint a nem úgy lett valakiből rabszolga, hogy egy nagy R betű volt a hátára festve mikor született. Az anyaméhben ki festené rá az R betűt? Lezsugorodnának az emberek, és valahogy bejutnának oda? De hogyan? Fúj fúj fúj nem, nem gondolok erre többet, bleh. Beleégett a Reginámba öhm... retinámba az hogy elképzeltem. Bleh. Ezt örök életemre megjegyeztem. De nem akartam! Még tíz év múlva is eszembe fog jutni, érzem. De továbbra se látok a jövőbe, és továbbra se akarok. Ahogy világvégét se. De most én miért is sírok? Nem azért sírok mert olyan rondán sírna a másik, hanem azért mert engem a sírás most... megfertőzött? Mi a jóságos ég van itt? Hát, csodálnám ha nem nézne hülyének.
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. március 7. 21:03 Ugrás a poszthoz

L U C A


Jó idő van végre végre festhetek kint jee! Azaz festékkel meg ecsetekkel meg papírral és egy mappával megindultam valami jó helyet keresni. Egy pad asztal nélkül tökéletes, na mindegy, a mappára majd ráteszem a papírt, ezért hoztam! A kedvenc food feliratú pulcsim és egy farmer van rajtam, meg persze sportcipő, hisz mezítláb nem mászkálnék nagyon a faluban. Lehet felfáznék, vagy mi. Nincs még olyan hű de jó idő, hogy mezítláb flangáljak.
Erről most jött is az ötlet! Egy lány aki esőben mezítláb sétál... szoknyában. Először ceruzával halványan elkezdem rajzolni az alapját, és ha már megelégedek vele valamennyire, akkor festéket fogok. Először a ruháját, ami egy egybe ruha, és véletlen mártottam az ecsetemet színekbe, ezért lehet eléggé fura. De nem is látom a színeket, úgyhogy csak másnak fura. Aztán a bőre. Hupsz, kicsit kimentem a vonalból, na nem baj. Ha látnám a színeket, akkor mennyit gondolkodnék azon hogy milyen színű legyen mi. De így csak véletlenszerűen az egyik színbe mártom az ecsetemet, és festek, tök szuper. Lehet hogy kicsit több ideig tartana, ha gondolkodnom kellene milyen színt használjak. Milyen lehet a kék? Van kék hajú ember? Azt se tudom milyen hajúak vannak, azt tudom hogy szőke, de az nem tudom milyen szín. Meg az én hajam állítólag barna, az milyen lehet? Talán egy pillanatra láthatnám? Milyen lenne?
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. március 13. 18:58 Ugrás a poszthoz

L É D A


Tök furi hogy képes voltam megszólalni magamtól, úristen. Na jó, nem nagy ügy Lisa, nyugi, nem nagy- ó a franc, de nagy ügy nekem. Kész csoda hogy oké, meghallom, de még értem is amit a lány mond.
Én úgy tudtam, hogy az étellel nem játszunk, de lehet itt máshogy van. Étellel nem játszunk, teli szájjal nem beszélünk, és... most ennyi evéssel kapcsolatos szabály jutott eszembe, de biztosan van még. Jó, mi vagyok én, két lábon járó illemtankönyv? Az lehetetlen, mert a könyvek élettelen tárgyak. De nem, mert a könyvekben él valami, ami egy történet. Vagy több, attól függ milyen könyv. Nem akarok megszólalni olyan ijesztő a saját hangom. Nem szeretem hallani. Csak ha muszáj, akkor. De ha nem mondok semmit, akkor meg minek hinne? És ha megtanulnék jelelni, akkor nem kellene beszélnem! De ahj, nem tud mindenki jelelni, ki értené például az osztályból?
Csak nyugodtan a lányra nézek, és eszek, miközben a _szemeibe_ nézek. És eszek szép lassan. Most ezzel ha felidegesítem, az nem szándékos lesz, de nem tudom hogy ezzel miért idegesíteném fel. Nem, nem fogok beszélni, legalább is most nem. Nem fogok azon versenyezni hogy ki eszik gyorsabban. Vagy kinek a borsói repkednek el jobban. De ha úgy vesszük, az is csalás, ha elrepkednek a borsók, mert akkor kevesebbet eszik meg mint én, nem? Vagy nem tudom hogy azt is megenné-e? Ki tudja? Hát a lány biztosan.
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. március 23. 18:20 Ugrás a poszthoz

N A N A


A táskákat lepakolva, az ágyra dőlök. Wow. Végre itt vagyok. Milyen lesz itt... úgy minden? Mi van, ha holnap már haza akarok menni? Vagy végül Bogolyfalva lesz végül az otthonom, amíg meg nem halok? Az messze van. Remélem.
Felülök, és előhalászom a táskámból a rajztömbömet, meg ceruzákat, és rajzolni kezdek. Ráérek, nem? Először csak vonalakat húzkodok, majd szépen lassan egy marionett-bábuvá alakul a firkálmányom. Érzem Zina tekintetét magamon, és ez ijesztő. Mindenki bámulni fog itt? Remélem nem.
A kezem megcsúszik, és egy fölösleges vonalat húzok, pont egy olyan ceruzával ami nem hiszem hogy kijön a papírból, mert szerintem színes, mikor az ablaknak csapódik egy labda. Már várom hogy jöjjön Isten, vagy a labda a szobába kerüljön, de nem. Még az ablak se törik be, csak nagy hangja volt.
Mintha mi sem történt volna, fogom az eredetileg hal alakú radíromat, és elkezdem radírozni a fölösleges vonalat, de nem sikerül. A vonalat kicsit meghosszabbítom, és egy másik ceruzával virágfejet rajzolok a végére. A már alaktalan radírom után nyúlok, de rosszul fogom meg, és a földre esik, majd begurul az ágy alá. Sóhajtva mászok le kiszedni onnan, de sehogy se akar sikerülni. Túlságosan is begurult. Azaz nem mérges, csak nem a szélére gurult be. Hanem középig. Na, hogyan szedjem ki? Meg kéne kérdezned Zinát, Lisa! Nem, nem nem nem, keresek valamit. Biztos van valami hosszú. A hegedűvonó, de azt nem használom ilyenekre. Csak zenélésre. A táskámban kezdek kutakodni, csak van valami, amivel kiszedhetem.
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. március 23. 18:45 Ugrás a poszthoz

L U C A


A szívrohamot hozza rám a kutyus, és már várom Istent, de nem jön, csak a kutya. Nem tudom mióta van itt, nem figyeltem, de szegény tiszta festék. Az ecsetet fogom, és arrébb rakom, nem érdekel most. Van nálam zsepi? Rongy! Az van a zsebemben, de jó, hát rongy nélkül nem szerencsés festeni. Lehet hogy kicsit festékes, de meg van már száradva. Elkezdem a kutyust törölgetni, és remélem nem lesz tőle semmi baja.
Gyere ki a bundájából, festék! Most komolyan a festékhez beszéltem? Úristen Lisa, őrült vagy. És most meg magamhoz, szuper! Nem csodálkozok ha tíz év múlva egy elmegyógyintézetben fogok csücsülni. Bár nem tudom. Az emberek nem látnak a fejembe, hogy a gondolataim alapján oda küldjenek. Vagyis, van aki belelát. De nem hiszem hogy pont az én fejembe nézegetne. Szerintem inkább egy bűnöző vagy egy néma fejét nézegetné. Bár nem tudom, hogy egy némáét miért kéne nézegetni, mert már ott van a jelbeszéd. De lehet a néma egy baleset miatt lett az, és még nem tud jelelni, ó hogy erre miért nem gondoltam? Most adott egy jó ötletet, csak szegény kutyus tisztuljon meg.
- Hol a gazdid? - beszélek a kutyushoz, mintha értene. Bár kitudja, lehet megszólal. Vagy lehet, hogy a kutyák amúgy tudnak beszélni, csak túl okosak ahhoz, hogy elkezdjenek kommunikálni az emberekkel! Ki tudja?
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. április 18. 20:49 Ugrás a poszthoz

L É D A


Nem értem, hogy miben nyertem. Talán rájött, hogy csak idegesíteni akarom ezzel, és az is lett? Vagy nem tudom, lehet azt hitte farkasszemet néztem vele? De ahhoz nem kell megbeszélni a másikkal? Vagy lehet azt is csinálni, hogy egyszerűen csak elkezded? Ezt nem értem. Lehet hogy nem pislogtam, á mindegy.
Igen, lehet vesztettem volna. Na jó, nem lehet, inkább biztos hogy elvesztenék egy evőversenyt, mert bele se vagyok hajlandó menni egybe. Na mindegy, kit érdekel. Nem fogok belemenni egy evőversenybe sem. Mi értelme is van? Szerintem semmi, de ki tudja.
- Biztos te nyernél. Nem fogok versenyezni ebben. - motyogom talán annyira halkan, hogy nem hallja a lány. Úristen, itt a világvége, megszólaltam! Jesszus de nem szeretem a saját hangomat. Mások hangját még talán szívesen hallgatom, de csak akkor, ha én csöndben maradhatok.
Nem tudja mi az hogy illegális? Hát oké, mindegy, na. Majd meg fogja tudni. Egyszer talán, de remélem nem úgy fogja megtudni hogy valami olyat tesz. Vagy ki tudja mit hoz a jövő? Lehet hogy húsz év múlva bűnöző leszek. Lehet véletlen, lehet hogy azért mert az akarok lenni, ami nem. Nincs értelme annak, hogy valaki bűnöző. Vagy ha van, akkor nem értem. Talán megértem majd ha nagy leszek, de addig még nagyon sok idő van. Ha nagy leszek, akkor talán láthatom a színeket?
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. április 28. 21:20 Ugrás a poszthoz

R I L E Y


Ne ne pont most fogyott el a festékem, nem hiszem el! Épp egy már majdnem kész festményen dolgoztam, és festék az lenullázódott. Bár ez mellettem miért is nem olyan meglepő?
Talán a szertárból ha lenyúlok egy kevés festéket, senki nem fog megharagudni, ugye? Á, biztos hogy nem.
Mintha az évszázad rablására készülnék, úgy megyek végig a folyosón. A szertárba rohanok, gyorsan lekapok a polcról festéket, és ebben a pillanatban veszem észre, hogy nem vagyok teljesen egyedül. Itt van még egy emberi élőlény, gondolom egy fiú. Hát, fiúnak néz ki, de ki tudja? Lehet hogy a lelke lány, de még ő se tudja? Na jó, ezen most miért is gondolkodok?
- Keresel valamit? Segíthetek? - kérdezem tőle olyan halkan, hogy talán meg se hallja. A lenyúlt festékeket a hátam mögé rejtem, és a lábujjaimról a sarkamra hintázok. Na ez értelmes volt? Á, kit érdekel ha nem? Úgyse hallja senki se a gondolataimat. Remélem hogy nem. Bár az én gondolataimba lehet beleőrülne egy ép elméjű ember. Jó, lehet bele se merne nézni a fejembe, kivéve ha muszáj neki. Bár nem tudom, hogy lehetne muszáj belenézni a fejembe, de ki tudja? Ez nem volt értelmes. Á, kit érdekel, csak én hallom látom vagy nem tudom mit csinálom a gondolataimat.
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. május 24. 18:49 Ugrás a poszthoz

L U C A


Mikor a kutyusnak gondolom elege lett a tisztálkodásból, magamat is törölgetni kezdem. Kicsit furcsán nézek a kutyus pózaira, vajon mit akarhat vele? Talán... hogy fessem le? Vállat vonva veszek elő a mappámból egy másik lapot, és elkezdem festeni. Hupsz, a füleit kicsit elrontottam, de kit érdekel? Csak magamnak festek, nem valami hű de nagy közönségnek. Mondjuk jó lenne egyszer úgy festeni, hogy úgy tényleg, sok embernek megmutatom. Jó, soha nem leszek olyan mint Da Vinci vagy Van Gogh, de kit érdekel?
Aki erre jár, az nem biztos hogy épelméjűnek néz, hogy tiszta festékesen egy pózoló kutyust festek. Á kit érdekel? A kutyus cuki, és nem hiszem hogy rossz neki, mert magától kezdett el pózolgatni.
Nagyon rákoncentrálok, még a nyelvemet is kitolom ahogy festek. Persze sokszor nézek a kutyusra, aki nem tudom mikor fog ráunni arra hogy itt pózol egy kislánynak aki mindenféle színben festi. Mert nem is látom továbbra sem, lehet teljesen lehetetlen színei lesznek szegénynek.
- Te valami modell-kutyus vagy? - nevetek, és most úristen, megint a kutyushoz beszélek, ez furcsa. Vagy lehet hogy tök normális, csak én hiszem azt hogy nem az? De lehet ma még nem normális, holnap meg az lesz a legnagyobb divat hogy mindenki állatokhoz beszél? Ki tudja?
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. május 24. 19:07 Ugrás a poszthoz

R I L E Y


- J...Jól vagy?
- lépek hátrébb, és a hangom még halkabb lesz. Ezt már lehet tényleg nem hallja, na de mindegy! Tréfában? Milyen tréfában? Lisa nem lesz jó vége! De ne gondolj mindig valami nagyon szabálytalanra! És most veszekszek magammal? Ja, mint az angyal én és az ördög én a vállaimon, eskü. Csak nem látom őket, pedig az milyen menő lenne már! Egy tényleg nagyon pici én, meg egy másik tényleg nagyon pici én angyalnak meg ördögnek öltözve állna a vállaimon. Vagy nagyon nehezek lennének? Hát ha kettő én, de igaz kicsiben, akkor tuti nyomnának jó sok kilót.
- M-Milyen tréfában? - próbálok kicsit hangosabban beszélni, de nem megy. Mármint nem azért, mert beteg lennék, csak na. Én én vagyok, és általában nem beszélek hangosan, meg nem kiabálok. Miért is tenném? Jó szerintem ez a hangosság, aki meg nem hallja a borzalmas hangomat, az örüljön.
- T...te ebbe az osztályba jársz? - nézem meg kicsit jobban a fiút, és nem annyira ismerős az arca. Lehet láttam már, de ha nem ebbe az osztályba jár, mit keres itt? Haha Lisa, festéket, legalábbis az előbbi után azt gondolom festéket. Nyilván nem kekszet, vagy tejszínhabot. Vagy ha azt, akkor nem jó helyen jár.
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. június 17. 21:43 Ugrás a poszthoz

L U C A


Teljesen rákoncentrálok az alkotásra. Észre se venném a nőt, aki úgy kb a semmiből itt mellettem termett, csak amikor megszólal. Egy hatalmasat sikítva ugrok fel a padról, a festmény meg a földön köt ki, arccal lefelé. Király, most a járda tiszta festék lesz.
- C...Cleo? Az ki? - mondom olyan halkan hogy talán meg se hallja a hangocskámat. Mert nem lehet hangnak nevezni, csak hangocskának. Cleo talán a kutya lenne? Gondolom, mert őt festettem. - Ne...Nem látom a szí...neket. - felveszem a festményemet a földről. Szépen összefestékezte, de legalább maradt valami a papíron is. - Csak véletlenszerűen használom a színeket. - motyogom, és folytatom közben a csodálatos és utánozhatatlan Kutya-Mona Lisát. Jó, azért nem fogok soha se annyira szépen festeni vagy rajzolni, mint da Vinci. De nem is kell, vagy a világnak kettő da Vinci kellene?
Körbenézek, a kutyus sehol, csak a nő. Meg kellene talán kérdezni tőle, nem látta-e. De én, megkérdezni egy ismeretlent? Hát az elég furcsi lenne, főleg tőlem. Mástól még persze oké lenne, mástól, aki nem olyan mint én. De mondjuk senki sem olyan mint én, mert nincs két tökéletesen egyforma ember, se kívülről se belülről. És nem is lesz soha életben.
De hogyha jobban belegondolok, az előbb kérdeztem meg egy idegent valamiről. Az "Az ki?" az kérdésnek számít, ugye? Hát ott van a végén a kérdőjel, úgyhogy igen.
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. július 27. 22:37 Ugrás a poszthoz

R I L E Y


Már megint a színek, én ezt nem hiszem el. Olyan színt meg hogy uncsi szín, még nem hallottam. Látni meg persze hogy nem láttam.
- Milyen az a fekete? És az uncsi szín? Olyanról nem is hallottam. - szinte már csak tátogok, olyan halk vagyok. De sikerült három mondatot dadogás nélkül kimondanom egy ismeretlennek, ez király. Az uncsi szín milyen lehet? Talán egy olyan színnek a másik neve, amiről már hallottam? De ezek a kérdések nem voltak idegesítőek? - Ne haragudj, nem látom a színeket, és kíváncsi vagyok. - hajtom le a fejemet.
Festésről van szó, de ez nem hiszem hogy jó ötlet lenne. De mégis, festés. Festhetnék, azaz azt csinálhatom amit nagyon szeretek. Vászonra azért biztonságosabb festeni vagy nem tudom. De végül is, asztalra még nem festettem.
Pár másodpercig az ajkamat beharapva gondolkodok, aztán döntésre jutok.
- Megyek. - és ezt nagyon halkan mondom, talán meg sem hallja, vagy félrehallja. Következő újévi fogadalmam az lesz, hogy hangosabban fogok beszélni. De ha meghallom a hangomat, már kitépném a hangszálaimat, ez nem fog sikerülni. Mondjuk amikor valaki azt fogadja meg hogy lefogy az év végére, az se biztos hogy sikerülni fog... vagy igen, de nem mindenkinek. De újév még milyen messze van, csak most kezdődött el ez az év! Miért gondolkodok ennyire a jövőben?
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. július 28. 00:25 Ugrás a poszthoz

R I L E Y


Úgy hallgatom, mint amikor anya mondott nekem egy érdekes mesét. Vagy mintha valami világmegváltó dolgot mondana. Nekem ez az érdekes. Meg sok más dolog, de ez akkor is nagyon. Milyen színű lehet a felsőm, vagy a nadrágom? És a festményeim milyen színűek lehetnek?
- Van ilyen szín is? Én mindegyik színt szépnek képzelem el! - kicsit hihetetlen hogy van ilyen szín. Már annak örülnék ha csak egy színt látnék. Ha az összeset, akkor meg nem hiszem hogy lenne olyan hogy uncsi szín számomra.
- Nem bántottál meg. - nincs rámírva hogy hello, színvak vagyok, vagy bármi ilyesmi. Nem is tervezem magamra festeni. - És és a kék milyen szín? Az uncsi, vagy nem? - kíváncsiskodok tovább. Talán le leszek csapva mint egy légy, de kíváncsi vagyok, sajnálom.
Totyogok a fiú után, mint egy kiskacsa. Jó, nem megyek furán, csak kis lépésekben és gyorsabban kapkodom a lábaimat. Meg nem vagyok olyan pici és cuki mint egy kiskacsa. Mondjuk szívesen cserélnék eggyel, mert olyan édeseek! Mármint nem az ízük, az tuti nem édes. Kivéve ha túlcukrozzuk. De nem lenne szívem megenni. Meg ki cukrozza meg a húst, most komolyan?
- Én Daliah vagyok. - és tényleg, eddig nem is mutatkoztunk be. De most már igen, meg volt ez is.
Daliah Elisabeth Payne
INAKTÍVRPG hsz: 26
Összes hsz: 90
Írta: 2019. július 28. 17:35 Ugrás a poszthoz

R I L E Y


Azt eddig is tudtam hogy sokféle van. El se tudom képzelni mennyi, de remélem egyszer láthatom az összeset. Vagy csak párat, azzal meg lennék elégedve életem végéig. Ha sokféle szín van, akkor valószínűleg a festményeim is sokfélék lehetnek! Egyszer megpróbáltam meg lemásolni egy festményemet, de tuti nem lett ugyan olyan, a színe biztosan más lett!
Ilyet még nem hallottam. Hideg szín is létezik? Az hogyan működik, hozzáér az ember és érzi hogy hideg? Ha meg felmelegszik akkor megváltozik?
- Biztos szép lehet! - vágok álmodozó fejet, és próbálom elképzelni, és amennyire ügyes vagyok, a nagy álmodozás közben pofára is esek. Gratulálok magamnak, hogy lehetek ennyire szerencsétlen? Hamar talpra is mászok, nincs semmi baj. Nem fogok belehalni, nincs itt a világvége még. Lehet el se fog a világvége jönni soha, csak egy ijesztegetés. Remélem hogy csak az.
Hogy én, fogjak rá mindent a másikra? Na azt sose.
- Nem fogom rád fogni. - ha benne vagyok, akkor nem fogom soha de soha! Maximum egy olyan univerzumban, ahol én nem teljesen én vagyok. Már ha létezik másik univerzum. Ha létezik, akkor talán van olyan, ahol látom is a színeket? Ha van, bárcsak annak az énemnek a helyében lehetnék. Vagy ha nincs, bárcsak lenne és annak a helyében lennék. Talán találnak valami megoldást színvakságra a mágusok. Hisz mégis, varázslat, egyszer csak kitalálnak valamit. Vagy ha nem, akkor én leszek az, aki megpróbál kitalálni rá valami módot.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Daliah Elisabeth Payne összes RPG hozzászólása (24 darab)

Oldalak: [1] Fel