34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Kimberly Cambelle összes hozzászólása (20 darab)

Oldalak: [1] Le
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 1. 13:46 Ugrás a poszthoz

Üdv mindenkinek  Wink
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 2. 07:55 Ugrás a poszthoz

Jó reggelt ki, hogy viseli el ezt a hőséget?
Utoljára módosította:Kimberly Cambelle, 2018. augusztus 2. 07:55
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 2. 11:41 Ugrás a poszthoz

Bízom benne, hogy hamarosan véget ér ez a pokoli kánikula mert már ....nagyon unom Undecided
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 4. 15:04 Ugrás a poszthoz

Iszonyatosan nagy a hőség és az előrejelzés szerint enyhülés nem is várható.Minden diák tocsog a saját zsírjába, mint ahogyan én is.Sajnos a kilátások sem, nem igazán kecsegtetőek a jövőhétre nézve.Igyekszem magam hűteni, mármint ahogyan lehetséges, több kevesebb sikerrel. Hallomásból fülembe jutott a Czukorvarázs cukrászda, ahol rengeteg finom nyalánksággal várja  vendégeit. Sőt most kettőt fizet egyet ajándékba kap akciójuk van. Nem volt nagy kedvem elindulni ebbe a hőségbe, de nagyon megkívántam citrom alma fagylaltot.Össze szedtem minden erőmet  és leballagtam a faluba.Teljesen megizzadva bóklásztam, mire sikerült megtalálnom a Czukorvarázs cukrászdát, mivel a pontos címet nem igazán ismertem. A kirakat előtt ácsorogtam, nyálam csorgatva néztem a finomabbnál finomabb kínálatot. Elindultam a bejárat felé,hogy megrendeljem az adagomat, de arra eszméltem,hogy mezítláb vagyok.
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 4. 18:51 Ugrás a poszthoz

Ainsley


- Hát ilyen nincs – motyogtam magamba, nem lehetek ennyire ilyen peches.Ma így is elég szerencsétlen a mai  napom, hiszen reggel a zuhanyozás közben, nem a samponomat vittem, hanem egy festékkel teli üveget. Órákig mostam így is a hajam, hogy ki jöjjön belőle a zöld szín. Úgy látszik ez nem  az én napom.Bizonyára vannak ilyen időszakok mikor az ember bal lábbal ébred. Azon gondolkodom, vajon elrohanjak e szomszéd üzletbe kényelmes cipőt vásárolni, vagy pedig hagyjam a dolgokat úgy ahogyan vannak.Pénztárcámat előveszem és sajnos tudatosul bennem ,hogy nem hoztam magammal annyi pénzt hogy cipőt is vehessek. Esetleg ki is magyarázhatom magam azzal az ürüggyel,hogy túlságosan melegem van és nálunk ilyenkor ez a szokás. Nem volt mit tenni, hiszen úgyis már mindenki  látta, hogy cipő nélkül vagyok.  Igyekeztem gyorsan be menni az ajtón,hogy helyet foglaljak, de hirtelen nekem jött valaki.
- Hát ilyen nincs… durmoltam idegesen ismét magamba, biztos ma valaki elátkozhatott. Viszont saját maga is megtorpant egy pillanatra, igyekezet az egyensúlyát megtartani,mivel megbillent és a leány holmija szanaszét hullt a földre. Én most is csak a lábammal voltam elfoglalva, és lefelé néztem vajon észre vehető e a cipő nélküli különbség.
- Szia én Kim vagyok vagyis Kimberly -  próbáltam a szemébe nézni ,de valahogy a szemeim mindig lefelé nézelődtek, mintha egy súly nehezedet volna rá. Nyújtottam a kezem de a tenyerem izzadt volt az idegességtől vagy pedig a melegtől.Kezemet vissza rántottam és saját ruhámba töröltem,hogy ne érezze az izzadságot a tenyeremen.
- Bocsi a bénáskodássomért ez nem az én napom – majd ismét kezet nyújtottam a lány felé.
Utoljára módosította:Kimberly Cambelle, 2018. augusztus 17. 07:21
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 4. 20:26 Ugrás a poszthoz

Ainsley

A légkör nagyon hamar feloldódót, mivel a lány  ügyet sem vetett a különös viselkedésem zavara miatt. Így nekem is könnyebb volt a barátkozás és együtt át léptük a cukrászda küszöbét. A sor  elégé hosszúnak bizonyult,  vagy csak én éreztem annak, mivel kényelmetlenül éreztem magam a lábbeli hiánya miatt . Eltudom képzelni, hogy a talpam korom fekete lehet a rengeteg kosztól, de igyekeztem másra terelni a gondolataimat. Végül sikeresen én is sorra kerültem, majd kérésemet a pincér felé irányítottam, mit is óhajtok.
 -Üdv egy citrom alma fagylaltot kérek – szinte éreztem magamon a pincér furcsa tekintetét, ahogy végig szemlél, de ügyet sem vetettem rá. Megkaptam az adagom, de már az édeskés savanyú illat azonnal megcsapta az orrom. Szinte már érzem is a citrom savanyú izét a számba. Biztos vagyok benne nem csak az illata lehet kiváló, de az íze is kitűnő lehet. Egy asztal mellé foglaltunk helyet és azonnal el kezdtem kézzel majszolni a fagylaltomat, ahelyett, hogy a kiskanálhoz nyúltam volna.
- Ő… igen levitás  és elsős vagyok most kezdem az idei tanévet– tettem hozzá majd egy szalvétát a kezembe vettem ne tűnjek udvariatlanak aki viselkedni sem tud .
- És Te hányadikos vagy? Melyik házba osztottak be ?Hova valósi vagy? – egyik kérdés követte a másikat, szinte még szóhoz sem hagytam a lányt.
- Hallottam a Czukorvarázs cukrászda finom édességeiről, de még életembe nem ettem ennyire finomat. Te már jártál itt ? – Tettem fel az újabb kérdésemet Ainsley felé.
Utoljára módosította:Kimberly Cambelle, 2018. augusztus 17. 07:24
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 5. 09:56 Ugrás a poszthoz

Ainsley

Kiderült, hogy Ő is elsős és levita házba helyezték el, szerencsére nem csak én vagyok kezdő, hanem Ő is. Úgy vélem gyakrabban össze fogunk futni ,ha csak nem kerüljük el egymást.
-Én Svájcból érkeztem jobban mondva Bernből szeretek ott élni. Bern leghíresebb látnivalója a Zytglogge, egy ókori óratorony, melyet mozgó figurák díszítenek. – tettem hozzá majd tovább fogyasztottam a fagylaltomat. Az íze annyira el csábítja az embert, hogy újabb adagot kérjek magamnak.
- Akkor Te is először vagy itt, mint ahogyan én, imádom a gyümölcsös fagylaltokat, főképp a citrom és alma izésítés nagyon bejön. Bár ha jobban belegondolok mindenfajta édességet imádok. És neked melyik a kedvenced? – tettem fel az újabb kérdésemet a lány felé. Majd a pincér felé fordítottam a fejem, hogy egy újabb adagot rendeljek magamnak ,de éppen elfoglalt volt, mivel mást szolgált ki. Azt hiszem kipróbálom valamelyik süteményüket amit a pincér ajánl számomra. De amitől a legjobban tartottam az,hogy valaki mégis feldobja a kérdést miért cipő nélkül érkeztem a faluba. Teljes mértékbe igaza van, hiszen az aszfalt annyira forró és néhány helyűt kavicsos is, hogy az ember lába bele fájdul. De valahogy én ezt észre sem vettem.
- Hát tudod … Ő nálunk ez a divat –  össze vissza nézelődtek vajon hallja e még valaki ezt az ostoba választ.
- Neked el árulom észre se vettem, hogy mibe vagyok, szó szerint ez az igazság -suttogtam a lánynak halkan.
 – Gondolom az embernek vannak ilyen napjai, mikor azt sem tudja, hogy áll a feje. Szerintem a hőség teljesen elveszi az ember eszét – válaszoltam és közbe az figyeltem milyen a talpam színe.
- Neked melyik a kedvenc édességed? -próbáltam elterelni a szót másra, majd egy újabb kérdéssel bombáztam Ainsleyt.
 -Gondolom biztosan nagyon hiányzik a családod, mint ahogyan nekem is, testvéreid vannak? – kíváncsian fürkésztem a lány válaszát miközben  a pincér után szóltam.
- Hé rendelni szeretnék!
Utoljára módosította:Kimberly Cambelle, 2018. augusztus 17. 07:27
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 7. 12:16 Ugrás a poszthoz

AinsleyA pincér után szó szerint utána kiabáltam ,azonnal megtorpant és utánam fordult. Talán elég nyers voltam, de egyszerűen annyira meleg van, hogy még egy adagot szívesen benyomnék. Nem szeretnék  elhízni sem, de úgy gondolom ennyi belefér. Elégé karbantartom magam hiszen rendszeresen tornázom, így egy kettőre remélhetőleg le mennek a felesleges kilók. Nem nagyon firtatta Ainsley a cipő témát ,úgy láttam Őt ezt teljesen hidegen hagyja. Talán lehet ,hogy azért mert így is  kényelmetlenül érzem magam. Valamilyen szinten igen, cseppet zavar,hogy lábbeli nélkül vagyok ,de ma úgy tűnik elégé hóbortos kedvem van. Nem sokat mesél a családjáról sem az otthonáról talán egy régi fájdalmas emlék lehet a háttérbe. Egy viszont kiderült van egy bátyja akit Adamnek hívnak.
-Jé nekem is van egy bátyám,nagyon jóban vagyunk,imádjuk egymást agyát hülyíteni Anthony a neve,bárcsak ismerhetnéd klassz srác -tettem hozzá, majd egy pillanatra el is tűnődtem tényleg menyire jó testvérek vagyunk. Sajnos nem mindenki büszkélkedhet a családjáról,de én valóban hálás vagyok azért,hogy fantasztikus családban élhetek.
- És anyukád hol van, vele milyen a kapcsolatod?  Néha valóban túl sokat locsogok, elégé kíváncsiskodó típus vagyok, bocsi ha túl sok kérdést teszek fel.
Néhány perccel később a pincér  megjelent az asztalunknál,majd rendeltem magamnak egy újabb adagot.
- Ainsley esetleg meg hívhatlak Téged valamire?
Utoljára módosította:Kimberly Cambelle, 2018. augusztus 17. 07:30
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 8. 14:50 Ugrás a poszthoz

Ainsley
A pincér azonnal felvette a rendelést, de Ainsley már nem kért többet az édességből. Egyesek megtudják állni és nemet parancsolni, de én viszont ha édességről van szó bármire képes vagyok.
- Tudod irigyelek, mivel én ilyen téren nagy mohó tudok lenni, ha édesség közelébe kerülök.
Tudom, hogy ez rossz szokás, de muszáj vagyok nemet parancsolni magamnak.

Ainsley  az édesanyával bizonyos okok nem nagyon tartja a kapcsolatot, és ez idáig is édesapjával töltötte idejét. Egy leány gyermeknek viszont ilyen korba nagyszüksége van az édesanyjára. Hiszen nem csak egy anya aki süt, főz, takarít  hanem a legjobb bizalmasa barátja. A fiuk terén is tanácsot add.
- Sajnálom, hogy anyukáddal nem jöttök ki, ha bármikor bármibe segíthettek…..
Valóban nagyon sajnáltam Ainsleyt, hiszen mennyire magányos lehet és mennyi kérdése amit talán megkérdezne de nincs kitől. Nem is faggattam többet erről a témáról, mivel úgy éreztem kellemetlen lehet neki ez a helyzet. A szó az én szüleimre terelődőt, úgy mond jobbnak látta ha most én beszélek a saját családomról.
- Nem Ők Svájcban élnek, egy kis magán vállalkozást hoztak létre, tudod édesanyám mugli, csak az apukám aranyvérű. Viszont édesapám családja vagyis a nagyszüleim  nem nagyon tartotta velünk a kapcsolatot míg meg nem született a bátyám az első unokájuk akkor oldódót a helyzet- nem vagyunk tökéletes család, hiszen a nagyszüleim valóban ellenezték anya és apa házasságát, de viszont nagyon romantikusnak tartom, hogy apa titokba mégis elvette  anyát, a szerelem ami össze tartja őket még is csak nyert és a mai napig tart.
- A szüleim viszont nagyon jó fejek, remélem egyszer bemutathatom őket neked. Egyébként Te milyen órákat vettél fel ?
Utoljára módosította:Kimberly Cambelle, 2018. augusztus 17. 07:38
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 9. 11:28 Ugrás a poszthoz

AinsleyA pincér ki hozta az újabb adagomat, de mintha már nem lettem volna annyira éhes. Szomorúság öntötte el szívemet de nem csak Ainsley miatt. Próbáltam egy kis lelket önteni Ainsleybe, néhány vigasz szót nyújtani számára, de valahogy nem jött ki hang a torkomon.
- Nem állítom, hogy tökéletes kapcsolat a nagyszüleimmel, de szerintem bele törődtek, nem volt más választásuk. Mindenütt előfordulnak ellentétek még a legjobb családban is.
Néha a szülök azt hiszik, hogy ők tudnak mindent a legjobban, nagy fájdalmat okoznak még a saját gyerekeik életébe is.
- Szeretek Svájcban élni hiszen ott születtem és nevelkedtem, el sem tudnám képzelni az életemet máshol. Bár kitudja még mit tartogat az ember számára a sors és idővel hova kerülök.
Valóban  hiányozna az a környék ha el kellene költöznünk, de ez hozzá tartozik az élethez, hogy az ember folyton csak vándorol.
- Én bűbájtant, bájitaltant, csillagászat, gyógynövénytan és jóslástant vettem fel az idén, de gondolkodom az átváltozástanon vagy pedig a sötét varázslatok kivédésén is. A kettő közül vacillálok, de meglátom melyik lesz a nyerő. De ahogy látom van néhány közös óránk is, ahol majd találkozni fogunk.
Remélhetőleg biztosan össze futunk még, de ideje lenne visszatérnem a kastélyba majd felálltam és a pulthoz léptem, hogy ki fizessem amit rendeltem. Majd Ainsleyhez léptem és udvariasan elköszöntem.
- Nekem ideje lenne vissza mennem de ha gondolod együtt is mehetünk,hogy ha nincs más terved a faluba.
A lány válaszát vártam hogyan dönt, egyedül indulok el a hőségbe vagy pedig ketten vágunk az útnak.
Utoljára módosította:Kimberly Cambelle, 2018. augusztus 17. 07:41
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 9. 17:20 Ugrás a poszthoz

LeilaA meleg nem igen enyhül, már napok óta  folytonos kánikula pengeti a falu és az iskola lakóit. Az előrejelzés szerint ez még csak fokozódni fog. Eső és hidegfrontra ne is álmodjunk a következő napokra nézve. Ilyen időben még a tanulás sem úgy megy ahogy mennie kellene. Azon tűnődtem vajon mit is tehetnék ,hogy egy kis hűsítő hideget kapjon a testem. Cukrászdába nem volt kedvem ismét betérni, hanem egy újabb helyet akartam felfedezni. Barlangfürdő kiváló választásnak tűnhet, ott aztán valóban lazulhat az ember. Fogtam a hátizsákom majd bepakoltam egy fürdőruhát és törölközött .Őszintén szólva rettentően nagy a hőség, de szaladva vágtam az útnak, hogy minél hamarabb ott lehessek. Csorgott rólam a víz és a ruháim is csupa izzadság nedvétől lett elárasztva. Hamarosan meg is érkeztem a Barlangfürdőhöz, már a belépéskor éreztem a hideg kellemesen felfrissítő levegőt az arcomon. Azonnal fogtam és a fürdőruhát váltottam, majd elindultam a medence felé. Alig vártam hogy egy nagyot csobbanhassak a vízben. Ahogy szaladtam útközbe még el is estem, de nem zavart ,  már csak néhány lépés választ el a medencétől. Újra talpra álltam, majd egy nagyot zuhantam a vízbe, a körülettem levőket észre sem vettem, mintha csak saját magam lennék egyedül. Víz alá merültem és néhány kört tettem, majd levegő után kapkodva feljöttem a felszínre. Akkor vettem észre még sem vagyok egyedül, mert a hatalmas mutatványom miatt lefröcsköltem egy lányt.
- O bocsi, ne haragudj nem vettelek észre.
Utoljára módosította:Kimberly Cambelle, 2018. augusztus 17. 07:43
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 9. 18:38 Ugrás a poszthoz

Leila


Tényleg nem állt szándékomba lefröcskölni a lányt, de annyira ki voltam éhezve a frissítő hideg után. Szerintem sokan így cselekedtek volna, jó talán  lehet, hogy pont nem így, de most így hozta a helyzet. A lány arcáról lassan leperegtek  a víz cseppek,  majd vártam mi történik ezután.  Viszont meglepődtem, hogy egyáltalán nem volt mérges. Talán egyesek nem ezt a reakciót nyilvánították  volna ki felém. Esetleg leordibálnának vagy  hasonló dolgokat vágnának a fejemhez. Egy újabb ballépés a listámon ,tényleg a balszerencse üldözne? Majd jó magam is bemutatkoztam.
-Szia én Kimberly Cambelle vagyok ,de szólítsak csak Kimnek.
Kicsit kényelmetlenül éreztem magam, de Leila kedvessége által hamar fellélegezhettem, hiszen semmilyen harag nem volt benne. Őt a navine házba sorolták, sajnos nem levitás ,pedig olyan kis vicces a lány.
- Én levitás és szintén elsős  – majd kicsavartam a hajam a víztől és összefogtam ne lobogjon szerte szét.
- Úgy látom nem csak nekem, de neked is eleged van ebből hőségből  jól mondom?
Utoljára módosította:Tristan Devereux, 2018. szeptember 2. 13:55
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 9. 20:03 Ugrás a poszthoz

Leila


Nagyon jó ötlet, hogy van egy olyan hely ahol az ember elbújhat a forró napsütéstől. Bár ami igazán teljesé válna, egy jó pohár  jéghideg málnaszörp eper darabokkal díszítve. Bár fogalmam nincs, hogy itt egyáltalán kapható bármilyen frissítő a vendégek számára. Teljesen új vagyok még, de  ha jobban megismerem a környezet minden apró zugát  kiismerem majd magam.
- Egyébként Te most vagy itt először? Vagy már jártál itt?
Szeretek kérdezősködni, kíváncsiskodni, néha túlságosan is beleütöm az orrom mások dolgába. De az ember, hogyan is  ismerkedjen, ha nem tesz fel kérdéseket. A szüleim is gyakran rám szólnak, hogy tartanom kellene a számat, de azt hiszem ilyen téren édesanyámra ütöttem. Mind ketten szeretünk locsogni- fecsegni, ahogy mondani szokás, nem esik messze az alma a fájától.
- Én Svájcból érkeztem, egész pontosan Bernből. Bern leghíresebb látnivalója Zytglogge, egy ókori óratorony, melyet mozgó figurák díszítenek.
Imádok büszkélkedni a helyről ahol születtem és nevelkedtem , de biztos vagyok benne, hogy sok szép hasonló hely lehet amit még nem láttam. De most a szívem csücske legfőképpen a saját lakhelyem.
- És Te honnan jöttél ? Az akcentusodról megítélve külföldi lehetsz.
Utoljára módosította:Tristan Devereux, 2018. szeptember 2. 13:56
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 10. 08:47 Ugrás a poszthoz

LeilaMind ketten először fedeztük fel a Barlangfürdőt, nekem már is a kedvenc helyeim közé tartozik. Azt hiszem elég gyakran visszatérek majd, hogy kipihenjem a nap és a tanulás fáradalmait. A hely teljesen el varázsolt, mintha magába szívott volna. Itt valóban az ember elbújhat a perszelő nap elől, ha hidegre vágyik. Azonnal kiszimatoltam, hogy külföldi, nagyon jó ember ismerő vagyok.
- Korea és az messze van? Kérdeztem Leilát mivel még sosem jártam ott.
- Még sosem hallottam Szöulról milyen hely? De utána fogok nézni, mivel gyengéim a városok nevezetességei.
Gyerekkoromba kaptam egy városokról szóló könyvet, talán Koreáról is találok róla valamit, bár őszintén szólva sohasem olvastam bele. Talán ideje elő vennem és átböngésznem, de az olvasás soha nem volt az erősségem.
- Testvéreid vannak? Hogy tetszik neked az iskola? Ismételten újabbnál újabb kérdésemmel bombáztam Leilát. Tényleg egy kis pletykafészek vagyok, de hát nem tehetek róla, ilyen a természetem.
Utoljára módosította:Tristan Devereux, 2018. szeptember 2. 13:56
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 11. 20:09 Ugrás a poszthoz

Gergely


Magányra vártam, de még mennyire arra vágytam, hogy egy kicsit egyedül legyek. Valahogy most tudatosult bennem, hogy távol vagyok a szeretteimtől. Hatalmas honvágy fogott el, nagyot sóhajtottam, és arra gondoltam, bárcsak otthon lehetnék. Ilyen tájba szoktunk vacsorázni, majd bohóckodás követte a bátyámmal. Ő is mennyire rettentően hiányzik, pedig sokszor egymás agyát húzzuk. Talán holnap küldök is egy baglyot a szüleimnek. Csak bóklászom össze vissza a faluba, túlzott baráti társaságom úgy nincs. Nem nagyon tűnik fel senkinek, hogy egyáltalán hol csavargok. Nem hiányzok senkinek. Addig jártam a falut össze vissza, amíg egy tóhoz értem. Gyönyörű meseszép zöld terület fákkal övezve,  középen egy tavacskával és néhány paddal díszítve. Itt, ha az ember magányra vágyik, nem zavarja  senki, sőt még a tanulás is könnyebben menne ilyen látvány láttán. Egyedüli hang zavar, csak a madarak csicsergése töri meg a csendet. Kellemes őket  hallgatni, szinte megnyugszik tőle az ember. Annyira elmerengtem ,hogy nem is hallottam, hogy egy biciklis felém veszi az irányt. A kezem kormányt súrolta, de arcát nem tudtam megjegyezni ki is lehetett aki ennyire figyelmetlen. És puff ….nagyot csattant ,majd orra eset. Kicsit el is mosolyogtam magam rajta, hogy igen tessék úgy kell neked, megérdemled. De nem saját magával törődőt, hogy jól van – e, egyenesen felém vette az irányt, hogy nem e sérültem meg.
- Szia én jól vagyok nincs semmi bajom, de a Te orrod vérzik!
Lelkiismeret furdalás gyötört, mert néhány másodperccel ezelőtt örültem a bajának. A zsebemből előhúztam egy papír zsebkendőt, és a srác orrát próbáltam letörölni a vértől.
Utoljára módosította:Kimberly Cambelle, 2018. augusztus 17. 07:31
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 15. 16:05 Ugrás a poszthoz

Leila


Leila nem nagyon  áradozott Észak Koreáról, de szerencséjére Dél Koreából való,  ott született és nevelkedett. Vannak olyan helyek, ahol nagyon le van maradva a civilizáció. Talán Észak Korea is ilyen hely lehet? Nem mertem rákérdezni ,de közben nagyon furdalt a kíváncsiság miért beszél róla annyira negatívan. Lehet,hogy tudatlan vagyok, de a Koreai helyekről Ázsiáról nem igazán hallottam. Nem tudtam magamba tartani a kérdésemet, igy azonnal fel is dobtam Leilának.
-Miért olyan borzasztó Dél Korea? Talán annyira el van maradva a civilizáció a fejlődésben?
Nagyon kíváncsi vagyok, remélhetőleg meg is kapom majd a lánytól a választ.
- Nekem is tetszik a suli, nagyon jól érzem magam itt, mintha a második otthon lenne. Persze a családi szeretettet semmi sem pótolhatja, de bízom benne, hogy sok új barátokat szerzek.
Valóban a nyakunkon van a vizsgaidőszak, lesznek szerencsések és kevésbé szerencsések, akik át mennek, vagy pedig osztályt ismételnek. Melyik között leszek az még a jövő titka.
 -Igyekszem én is tanulni, de ilyen melegbe nagyon nehezen megy a tanulás, kényelmesebb a medencénél heverészni, mint a könyvek előtt gubbasztani. Te elég felkészült vagy a vizsgákra?
Utoljára módosította:Kimberly Cambelle, 2018. augusztus 17. 05:45
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 18. 18:41 Ugrás a poszthoz

LeilaLehet,hogy félre értettem valamit a Koreai helyről , de inkább nem is akartam jobban belebonyolódni. Azt hiszem maradok a közelebbi helyek terén, ami ismertebbek számomra.
- Jó persze majd utána nézek – válaszoltam Leilának.
Azt hiszem sokan izgulnak a vizsgák miatt, mivel nem lesznek könnyűek a  kérdések. Bár a csalást biztosan nem tűrik el. Kicsit én is tartok tőle, de igyekszem tanulni ami az időmből kitelik. Kíváncsi lennék mit szólnának az én szüleim is, ha nem mennék  át a vizsgákon. Nem büntető típusúak, de nem lennének büszkék arra, hogy az egyetlen egy szem  lányuk nem teljesít megfelelően. A legjobbat akarják nekem, és meg kell mutatnom többre is képes vagyok , de egyenlőre most ezzel rá érek akkor töprengni, ha nem sikerülnek a vizsgák.
- Remélem mindenki át megy a vizsgákon, habár aki tanult és odafigyelt az órán, annak nincs mitől tartania-észre sem vettem ,de ahogy az órára pillantottam arra lettem figyelmes,hogy nagyon hamar elrepült az idő, főképp ha az ember jó társaságban van. Itt lenne az ideje visszatérni a  suliba hogy a vizsgákra készülődjek.
- Hűha, hogy elrepült az idő! Tudod most, hogy  a tanulás így szoba jött, nem gondolod, hogy ideje lenne  vissza mennünk az iskolába ?
Utoljára módosította:Kimberly Cambelle, 2018. augusztus 18. 18:59
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 20. 12:15 Ugrás a poszthoz

Gergely


Észre sem vette a srác, de elindult az orrából a vér. A szája közelébe csorgott, én pedig azonnal elfordítottam a fejem és behunytam a szemem. Össze vissza hadonásztam, hogy letöröljem a fiúról a vért, de nem bírtam a látványát elviselni, ne talán le is nyeli.
-Te jó ég ez undorító! - kiáltottam fel azonnal. Nem hinném, hogy jó ápolónő lennék ilyen téren, ha már csak ilyesmitől szédelgek. A srác azonnal ki vette a kezemből a zsebkendőt, és önmagán próbált segíteni elállítani a vérzést. Bénáskodásom ellenére azért megköszönte a segítséget.
- Szívesen – válaszoltam a srácnak, majd hirtelen arra lettem figyelmes, hogy jó magam is véres vagyok. Szerencsére csak a kezem lett olyan, de sajnálatomra épp az utolsó papír zsepit használtam el. De mivel egy úriemberbe botlottam bele azonnal észre vette a dolgot és cselekedet.
- Sovickus – mondta egyértelműen, majd a kezemről félig megszáradó vér eltűnt, mintha mi sem történt volna. Ez volt az első alkalom, hogy rajtam használtak bűbájt.
- Hűha, te aztán nagyon ügyes vagy! Ez volt az első alkalom, hogy bűbájt használt valaki rajtam.
Én nem igazán vagyok ennyire bátor, tartanák attól,hogy esetleg valaki megsérül mellettem. A varázslat után azonnal bemutatkozott.
- Én Kimberly vagyok, de szólíthatsz Kimnek is, bár ahogy neked tetszik. Egyébként szintén levitás tag vagyok. Mond csak miért volt ez a nagy sietség? Ne talán készülsz valahova? Ugye tudod, hogy majdnem elgázoltál? Kiengesztelés képen legközelebb meghívhatsz egy fagyira.
Utoljára módosította:Kimberly Cambelle, 2018. augusztus 20. 12:16
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. augusztus 22. 18:03 Ugrás a poszthoz

Gergő


Nem gondoltam volna, hogy Gergő azonnal fagyizni hív. Csak ugrattam a srácot, de Ő volt olyan úriember, hogy azonnal kiengeszteljen.  Még nem volt alkalmam olyan fiúval találkozni, aki ennyire gavallér lenne. De mikor is ismerkedhetem volna ,mikor otthon magántanulóként tanultam az alapokat. Természetesen eljártunk társasági rendezvényekre a szüleimmel, de igazából sosem volt túl nagy a baráti köröm.  
- Ööö jó persze, de most? – kérdeztem Gergőt, mivel nehezemre esett elhinni, hogy itt és most meghív. A közelben valóban állt egy stand ,ahol fagylaltot árultak. Kíváncsi vagyok, hogy ugyan olyan jó az íze, mint a Czukorvarázs cukrászdáé. Úgy tűnt, hogy Gergő elég jól ismeri bajszos bácsit és a feleségét, mivel a fiú szüleiről érdeklődtek.
- Egy csokoládé ízű gombócot kérek – válaszoltam a bajszos kedves bácsinak, aki azonnal a kezembe nyújtotta az aprócukros szélű tölcsért.
- Köszönöm, nincs kedved esetleg az egyik padra leülni? -  kérdeztem a fiút, aki szintén úgy döntött, hogy csatlakozik hozzám és megeszik egy fagyit. Le is ültünk egy közeli padra, hogy közösen elfogyasszuk a fagylaltot. Nagyszerűen ígérkezne ez a mai nap, ha nem ijedtem volna meg egy hatalmas bogártól.
- Uram Isten egy undorító bogár mászik rajtam, szedd le rólam gyorsan!
A félelemtől azonnal felpattantam majd a fagylaltom Gergő ruhájára zúdult.
   .
Utoljára módosította:Kimberly Cambelle, 2018. augusztus 22. 18:04
Kimberly Cambelle
INAKTÍV


Kim
RPG hsz: 19
Összes hsz: 53
Írta: 2018. szeptember 18. 12:14 Ugrás a poszthoz

Gergely


Minden fajta bogaraktól irtózom, hiába nem tehetek róla. Még a gondolatát sem bírom elviselni, hogy rajtam mászkáljon valami. Őszintén megvallva, még a hüllők sem, a nagy kedvenceim közé tartozik. De Gergely most is udvarias, és figyelmes volt, felajánlott nekem egy újabb adag fagylaltot.
-Á inkább nem, de azért köszönöm szépen a meghívást, talán majd máskor majd a padra irányítottam tekintettem, arra várva, nehogy a bogár barátunk ismét visszatérjen.
Sajnos ügyetlenségem miatt a pólójára landolt a fagyim, természetesen nem szándékosan, hanem félelemtől okozott baleset miatt.
- Oh Uram Isten! Ne haragudj most én okoztam neked balesetet, enged meg ,hogy segítsek neked  kitisztíttatni. Remélem azért nem új a felsőd? Bíztam, abban, hogy tényleg csak egy hétköznapi ruha, és nem a nagy kedvencei közé tartozik. Elő kaptam a hátsó zsebemből a papír zsebkendőmet, hogy letöröljem róla a foltot, de ahelyett hogy segítettem volna  még nagyobb galibát okoztam szegény fiúnak,  jobban szét kenődőt rajta a folt.
- Te jó ég ez teljes katasztrófa, ezen már csak egy alapos mosás segít!
 De eközben egyfolytában azon kattogott az agyam, nem e mászik rajtam valami. Így ismerkedéssel, és kérdésfeltevésekkel próbálom elterelni a gondolataim.
- És honnan jöttél, hova való vagy? Melyik házba tartozol? Még a suliba nem láttalak Bagolyfalván laksz? Elég kevés emberrel futottam össze a suliba ez idáig csak Ainsley és Leilával találkoztam, na meg persze Gergővel.
Utoljára módosította:Kimberly Cambelle, 2018. szeptember 18. 12:15
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Kimberly Cambelle összes hozzászólása (20 darab)

Oldalak: [1] Fel