35. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Fontosabb időpontok:
  • Szeptember 30: Évfolyamléptetési kérvények leadása
  • Október 01: Megkezdődik az új tanév
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Charlotte Elisabeth Felagund összes hozzászólása (360 darab)

Oldalak: [1] 2 3 ... 11 12 » Le
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 17. 07:54 Ugrás a poszthoz

Jó reggelt *-*
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 17. 11:56 Ugrás a poszthoz

Thomas keriapuuuu *-* *nyakába ugrik*
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 17. 13:01 Ugrás a poszthoz

Thomas keresztapu

- Eltévedtem - teljesen ijedt tekintettel nézek Thomas bácsira, a kedves kalauz kezét szorongatva, aki megtalált és visszahozott hozzá. Aztán vissza is huppanok arra a kényelmetlen ülésre, amitől már fáj a hátam.
Az egész úgy indult, hogy kijelentettem, pisilni kell, de már elég nagy vagyok ahhoz, hogy egyedül menjek el a helyre. Aztán csak odakerült az a kocsi, azzal a sok finom csokival, aminek a nyoma még biztos, hogy a pofimon van, mert mikor rájöttem, hogy nem tudom, hol vagyok, teljesen pánikba estem. Mert ez az egész vonat olyan nagyon nagy, és azt hittem, én már az életben nem fogom megtalálni a keresztapám, majdnem el is pityeredtem, de csak majdnem, mert nagy lány vagyok.
- Mikor érünk már oda? - ha unatkozok, és egyszerűen nem tudom mivel lekötni magam, akkor hamar nyűgössé válok ám, mint most is. Pedig már jó ideje megy ez a vonat, aztán meg akárhányszor kinézek, mindig ugyanazt látom.
- Az ablakok is el vannak varázsolva? - pislogok a férfire, majd átmászok a másik ülésre, és úgy fekszek, hogy az ölébe tudjam hajtani a buksim. Egy ideig még nézem a tájat, de aztán az álom legyőz, és el is nyom szépen....

- Végre már - ugrok egy nagyot, és a peronon kötök ki. Jó, nem volt ez olyan nagyon nagy, csak szerintem. Kinyújtóztatom magam, amennyire azt a hátizsákom engedi, mert abban van minden holmim. Apa csinálta nekem azzal a teres bűbájjal, így tényleg mindenem belefért, és nem is nehéz, mert van rajta egy olyan másik is.
- Kapok kalácsot? - mert hogy a pénzt, amit apa dugott a zsebembe, a csokikra költöttem... mindet. Az illatot viszont megérzem, a pocim meg korogni is kezd.
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 17. 13:09 Ugrás a poszthoz

* ide is bekukkant * Sziasztok *-*
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 18. 13:28 Ugrás a poszthoz

Thomas keresztapu

Teljesen felkészültem arra, hogy otthagyom a családot, az utolsó napokban pedig már vártam is. Csak az út. Na, azt különösen nehezen viselem, mert nem történik semmi. Amikor apáékkal utazunk az más. Akkor Sebi nem hagy unatkozni, meg apa se, és úgy repül az idő, nem úgy mint most.
Bűnbánó tekintettel veszem el a kendőt, hogy aztán megtörölhessem az arcom, mert ezt nem szabadott volna. Viszont Thomas bácsi nem szúr le érte, így én is hamar túllendülök a problémán. És sikerül be is szundiznom. Persze hallom én, hogy keresztapu beszél hozzám, egyszerűen csak már nem jutnak el úgy a szavak hozzám, ahogy kellenének.
Így pedig az út gyorsabban is telik. Nem voltam annyira fáradt, így pont időben keltem fel magamtól, és készültem össze. Mielőtt még leszálltunk volna, visszanéztem a kényelmetlen ülésekre, csak hogy tényleg meggyőződjek róla nem hagytunk ott semmit. Erre anya tanított, és örülök, hogy sikerült rendesen belém nevelődnie.
- Akkor inkább nem kérek - szólalok meg némi hezitálás után, mert az én hasam hamar meg tud telni, és nem akarom megbántani az illetőt azzal, hogy egy falatot se eszek.
- De ez tök izgi... csak miattam főzött? Miért egyébként nem szoktatok enni? - én legalább is így értelmezem a dolgot, és akkor már meg is van a válasz arra, hogy keresztapa miért olyan sovány. Meg Ash. Biztos, mert pasik, anya mindig mondja, hogy pasik nem valók konyhába, pedig amikor nincs itthon, apa is főz nekünk.
- És tudja, hogy jövök? - ennek még jobban örülök, mert bevallom, azért kicsit ideges vagyok attól, hogy fognak engem itt fogadni, meg lehet, nem is akarták, hogy jöjjek, az annyira rossz lenne.
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 18. 15:32 Ugrás a poszthoz

Én majd rád szavazok, ha tudok majd *-*
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 10:40 Ugrás a poszthoz

Csonka-Ramholcz Zsombor
beengedtek zenélni

Nekem már vége az óráimnak, de keresztapának még dolga van, a mama meg nem ér rá. Papa meg tuti, hogy nem jönne el értem, mert még mindig fél tőlem, szóval beveszem az egyetlen termet, amit úgy nagyon szeretek. Andine úgyis jön délután, mert ma nem koncertezik, és teljesen komolyan gondolta, mikor azt mondta, hogy itt is zenélünk tovább. Azt nagyon szeretem, és jobban is szeretek, mint beszélgetni, akkor félek, hogy valami hülyeséget mondok, és kiröhögnek, nem akarom, hogy megint rajtam röhögjenek, vagy szekáljanak.
Nem is viszem túlzásba az itteni barátkozást, hiába mondják azt nekem. Óvatosan nyitok be a zeneterembe, és nagyot sóhajtok megkönnyebbülésemben, mikor elsőre nem is látok ott senkit. Nem, a tanárokkal se igazán tudok beszélni, félek, hogy leszúrnak, mert elfelejtek egy házit, vagy valami. De annyi mindenre kell gondolnom, hogy a leckézés ebbe már egyáltalán nem fér bele.
Leülök a zongorához, táskámból kihalászom a kottákat, amiket még Dini adott oda. Jó, ezt a fajta házit nagyon szeretem, mert ezt legalább meg tudom csinálni. Meg tényleg szeretek zenélni, szerintem én is énekes leszek, mint Dini, és valószínűleg ezt már az egész család szépen el is fogadta.
Kinyújtóztatom a kezem, átfutva az első lerajzolt hangjegyeket, majd kezem a billentyűkre helyezem, aztán meg csak úgy megszűnik a világ, mint ilyenkor mindig. Nem tudom, hogy hallatszok, nem tudom, fülsértő-e a hangom, de ilyenkor ezekre egyáltalán nem gondolok.
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 12:27 Ugrás a poszthoz

Márton?

Nem tart sokáig ez a nyugodtság. Csak míg végzek. Ilyenkor bezzeg gyorsan telik az idő, nem úgy, mint történelmen. Én azt nagyon nem szeretem, mert unalmas, és hosszú, és sokat kell tanulni belőle. A matekot már inkább, mert az érdekes, és valahogy jó érzés, ha magamtól meg tudok oldani egy feladatot, a tanárnak még csak oda se kell jönnie segíteni.
Mikor meghallom a hangot, ijedten rezzenek össze, és nagy szemeimmel az ajtó felé pislogok. Riadt tekintetem szerintem kellően kimutatja, mennyire nem számítatottam arra, hogy ezt bárki is hallani fogja. Még órák vannak, mindenkinek a teremben kéne lennie, csak a mi osztályunk mehetett haza, nem?
- Köszönöm - alig lehet hallani azt a vékonyka hangot, ami kijön belőlem. Teljesen meg vagyok illetődve, mert eddig csak a családom hallotta, és hát természetes, hogy nekik tetszik. Szerintem még akkor is azt mondanák, ha Dini nem foglalkozna velem, és tényleg szörnyű lennék.
- Charlie, nekednincsórád? - hadarom gyorsan, aztán zavartan le is hajtom a fejem, mert... talán nem kéne így egyből a közepébe vágni, mármint... nem tudom, hogy kell ismerkedni, sose próbáltam.
- Ja, szia - jut eszembe, hogy ezt elfelejtettem, és a szemeim is felcsillannak, csak mert eszembe jut. Most már teljes testemmel a fiú felé fordulok, hátha bejön, vagy valami. De ha nem, az sem gond.
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 13:42 Ugrás a poszthoz

Márton?

Nagyon furcsa ez a helyzet, de az még furcsább, hogy a fiú még nem ment el. Két mondat után pedig általában visszavonulót fújnak az emberek, amit nem értek túlzottan, de nem is akadok fent ezen, csupán elfogadom.
- Ne haragudj, nem akartam - szontyolodok el, bűnbánó mosolyt eresztve meg. Mert én ezt rosszként fogom fel. Miattam nem ment vissza, és akkor lehet, hogy igazolatlant is kap, és büntibe kerül otthon, miattam. Ez azért szörnyű, ha tudtam volna, hogy ilyen előfordulhat, biztosan nem állok itt neki zenélni. Otthon csak Ash agyára megyek vele, mindig ezt mondja, de szerencsére sosincs otthon, vagy ha mégis, akkor ott van Franci is, és le-trompf-ol-ja. Igen. Ezt csak nemrég tanultam, és még így magamban is muszáj szótagoznom.
- Szia - én is felkacagok, és nem csak örömömben, mert így másodjára már sokkal bátrabban megy, hanem ezen az egész helyzeten. A felnőttek nem így csinálják, láttam, ők valamiért mindig tudják, mit kell mondani, és nem akadnak meg, vagy érzik magukat hülyén, mint én. Márpedig tényleg hülyén érzem magam, és félek attól, hogy rosszat mondok, és kinevet. Pedig jó fej. Jó fej? Most így elsőre az, de elsőre mindenki.
- Születésem óta - vonok óvatosan vállat, mert bárhogy is próbálkozok, épkézláb dátumot nem tudnék mondani. A zene valahogy minden emlékemben ott van.
- Apu barátja is énekes, ő tanít engem is, szerinte van tehetségem, de... én csak szeretem. Persze jó lenne, ha én is énekes lehetnék, de az még nagyon messze van, és Dini azt mondta, hogy ahhoz még sokat kell tanulni - vágok egy grimaszt, észre se véve, hogy bezzeg már megered a nyelvem, és milyen hamar.
- Te szeretsz tanulni? - vannak itt olyanok, akik igen és lepisszegnek, ha nem tudnak nyugiban lecót írni miattam, na őket aztán különösen nem értem. Én szívesebben csinálok bármi mást.
- Szeretnél velem.... - zenélni? Fejezném be, de aztán rájövök, hogy ez így nagyon hülyén hangzana, így csak arrébb ülök a székemmel a zongoránál, hogy Márton maga vágja le, hogy idefér, ha gondolja.
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 18:11 Ugrás a poszthoz

Én meg hüsiztem egész nap *-*
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 18:15 Ugrás a poszthoz

Másszunk be egy hűtőbe *-* Mi még beférünk *-*
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 18:19 Ugrás a poszthoz

Oké, de szerintem ha összehúzza magát, ő is befér *-* vagy majd megtértáizéli *-*
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 18:37 Ugrás a poszthoz

De az keserűűűű  Shocked
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 18:51 Ugrás a poszthoz

Olyanom nincs Sad Jegestea? *-*
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 19:12 Ugrás a poszthoz

Én azt nem szeretem Sad
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 19:15 Ugrás a poszthoz

Tóth Lola - 2017.06.20. 19:13
Denis A. Brightmore - 2017.06.20. 18:27
Nagyon jó fejek vagytok, de nekem elég lenne egy whisky jéggel Grin


ilyet kérni babáktóól Shocked Shocked *rosszalló ciccegés*


Nem vagyunk babák Rolleyes Gyerekek vagyunk
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 19:23 Ugrás a poszthoz

De nem, egyszer kaptam valami nagyon rosszat, én azóta nem Sad

* ő meg ad jegesteát *
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 19:34 Ugrás a poszthoz

Miért milyen?

* ő szereti, ha a haját macerálják *
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 19:39 Ugrás a poszthoz

Hmmm... olyat még nem ettem *-* Kérek *-*

Befogadni? Hová?  Shocked
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 19:45 Ugrás a poszthoz

* azért félve kóstolja meg, de amikor ízlik neki, már bátrabban tolja magába * Finom... * nyammog *

Eh.. mert... nekünk, már van... mármint izé, neked meg nekem... mi? * hebeg itt tök zavartan, még a fejét is lehajtja *
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 19:50 Ugrás a poszthoz

Jó * mosolyog *

De muszáj? * ő ehhez nem ért *
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 19:54 Ugrás a poszthoz

Én ahhoz még kicsi vagyok  Shocked Még az ajtót se tudom olyan erősen becsapni Rolleyes
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 19:57 Ugrás a poszthoz

És mi lenne, ha a barátom lennél? *-*

Nem tudom, anya úgy szereti apát, hogy rávágja az ajtót, meg kiabál vele Rolleyes De most jönnek Lunáék, szerintem azért
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 20:04 Ugrás a poszthoz

Jó *-* És azt hogy kell? *-*

Nálunk is csak akkor, mikor apa lehetetlen Rolleyes Az meg sokszor van...
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 20:08 Ugrás a poszthoz

Okés * nyelvnyújtva turkál a zsebében, aztán előhalássza a pengetőjét * Tessék
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 20:13 Ugrás a poszthoz

Vigyázz rá oké? Az a kedvencem...
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 20:27 Ugrás a poszthoz

Aztaaa de menő... felteszed? * nyújtja a kacsóját *
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 20:32 Ugrás a poszthoz

* szépen eligazgatja magát * tök mázlista vagy * pislog rá Zsombira *
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 20:36 Ugrás a poszthoz

Hogy sok barátod van...

Szia *-*
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVRPG hsz: 133
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 20. 20:45 Ugrás a poszthoz

Ehm... köszi nem... ilyenkor már nem ehetek * szontyolodik el *
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Charlotte Elisabeth Felagund összes hozzászólása (360 darab)

Oldalak: [1] 2 3 ... 11 12 » Fel