32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Emma Renae Weißling összes hozzászólása (263 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 » Le
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. február 28. 22:38 Ugrás a poszthoz

Ethan R. Saint-Venant - 2016.02.28. 22:36
Scarlett Conroy - 2016.02.28. 22:14
Pontosan akkor mégsem

Hat ott vannak Rachel-ék, és Ethan és Emma is összemelegedett...volna, ha nincs ott a bátyja xd


*az álmodó hangosan visít*

Ahh, csúnya-csúnya Niko. Grin


Ezt én eddig miért nem láttam? o_o
Ethan, szép vélaszemeim szépen elvarázsoltak volna, az tuti Rolleyes xD
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. február 28. 22:41 Ugrás a poszthoz

Egy pillanatra rád néztem Pirul Fogadjunk, hogy pont pislogtál xD
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. február 28. 22:43 Ugrás a poszthoz

Scarlett Conroy - 2016.02.28. 22:42
Nikolai Weißling - 2016.02.28. 22:41
Pont, hogy én akartam elcsábítani a jóképűt... Sad


Hogy itt mik ki nem derülnek. Igazi szerelmi háromszög *.*


Nehogy azt hidd. Pár szereplő még hiányzik a képletből Rolleyes
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. február 28. 22:55 Ugrás a poszthoz

Nikolai Weißling - 2016.02.28. 22:49
Ki hiányzik? .-.


Ehm... hát... izé... *kireppen az offból*
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. február 29. 00:00 Ugrás a poszthoz

Boldog Éjfélt! Pirul
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 1. 13:11 Ugrás a poszthozMég mindig nem tudtam eldönteni, hogy örülök-e annak, hogy visszajöttünk, vagy sem. Igaz, nem sikerült túl sok időt a kastélyban töltenem ahhoz, hogy legalább nagyjából kiismerhessem magam itt, jóformán időm sem volt arra, hogy kipakoljam a cuccaim, már mentünk is Svédországba. Több időt töltöttem ott, mint itt Bagolykőn, talán ezért is gondolom úgy egyelőre, hogy ott jobb volt. Főleg, hogy itt csak az esős, nyomott idő várt vissza minket, holott Svédhonban a hótakaró gyönyörű fehérsége tett mindent ártatlanná és gyönyörűvé. Ott sokkal szabadabbnak éreztem magam.
De persze itt sem minden rossz. Bátyám ugyan úgy velem van végre és a szobatársaimmal is jól kijövök szerencsére, főleg a szabadítótársammal, akivel közösen neveljük Sárit. Igen, sikerült megmenekítenünk végül és velünk jöhetett világot látni. A lányokat kicsit győzködni kellett, hogy maradhasson ő is a szobánkban, főleg miután szétrágta az egyik zöld párnát, de ők is hamar belátták, hogy Sári azt miért tette. Azóta boldog a kis kialakult családunk és az itteni életem is kezd végre ténylegesen életre kelni. Olyan vagyok, mint egy szárnyát próbálgató fióka, aki kíváncsi izgalommal tekint le az alant elterülő mélységbe és alig várja, hogy végre elhagyhassa az oltalmat adó fészket és kalandokra indulhasson. Talán csak az ez iránt érzett intenzitás más, hisz nekem van időm lassan felfedezni mindent, lassan megismerni az ittenieket. Nem akarok elkapkodni semmit se, nem akarom, hogy más legyen a rólam kialakult kép, mint amilyet én szeretnék. És ez szerencsére eddig nem is volt nehéz.
De mégis most Sári az első, szeretném, ha neki is sikerülne hamar megszoknia új otthonát. Hamar megkedvelt minket Beccával szerencsére és követ minket bárhová, ami fantasztikus érzés. Most is vele voltam, hisz szükségletei is vannak, na meg minden állat megérdemli a szabadságot. Amint vége lett az óráimnak, már mentem is érte, hogy együtt jöhessünk le a rétre. Boldogan szökdécselt előttem, én meg széles mosollyal követtem a kis szépséget.
- Ne kóborolj nagyon messzire, jó? Tudod, az erdőbe nem szabad menni. Nem szeretném, ha rosszat gondolnának rólunk. - Magyaráztam, ahogy kiértünk, de már szaladni is kezdett, hogy birtokba vegye az egész tisztást. Én az egyik fa tövébe húzódtam, onnan figyeltem a játszadozó állatot, az épp eleredő esőben. Sokan egyből szaladni kezdtek befelé, de engem nem zavart az eső, Sárit még annyira se. Imádott a hulló vízcseppek közepette rohangálni, én meg behúzódtam teljesen az menedéket adó lombkorona alá. Épp csak egy-két csepp hullott rám, az meg ugyan kit zavarna?
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 1. 13:26 Ugrás a poszthoz

Lélekben veled leszek Kamilla Cheesy *neki még semmilyen tapasztalata sincs a fogorvosokkal :3*
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 1. 14:38 Ugrás a poszthozA festés számomra maga a harmónia. Mikor az érzéseim szabadon áramolhatnak a lelkemből a papírlapra, ahol magam alkotta művészetté állnak össze. Ez egy elég bensőséges dolog a számomra, hisz ezzel ténylegesen kitárom magamat, nyitott könyvvé válok. Ezért sem mutogatom senkinek a rajzaimat, mert félek, hogy valaki esetleg túlságosan is belém látna ezek után. Egyedül a bátyám az, aki eme számomra szent körnek részese lehet, hisz tudom, hogy ő mindig mellettem lesz és olyannak szeret, amilyen ténylegesen vagyok. Na meg ő az, aki a legjobban ismer.
Ezt a szobát is ő találta és mutatta meg nekem. Ahogy beléptem és megéreztem a helyiség varázsát tudtam, hogy nekem kell, hisz itt érzem azt, hogy a lelkem szárnyalhat a testem fogságában is és ez reményeim szerint majd a képemen is meglátszik majd, egy kis újdonságot víve a megszokott mozdulatokba.
Este léptem be a terembe, óvatosan kukkantva be először, hogy vágyott-e a hangulatra más is rajtam kívül. Direkt ilyen kései időpontban érkeztem, hogy biztosan magam lehessek idebent és szerencsére csalódnom sem kellett. A cuccaimmal felszerelkezve léptem be és egy pillanatra becsuktam a szememet is. Halk lágy zongoradallam csendült fel, olykor kissé ritmustalanul, de számomra pont ez adta meg a szépségét. Orromban a friss levegő illata kúszott, némi festék kissé szúrós szagával elegyedve, de most pont erre van szükségem. Ha a szoba nem is, a táskámban lévő tubusok ugyan ezt az elegyet árasztották volna.
Ahogy kinyitottam a kékjeimet, a szoba is hasonló színre váltott, csupán sokkal szolidabb kivitelben. A kék ég szépségét tükrözték, a kanapé pedig, mint felhő terült el a fal mellett. Mosolyogva dobtam le magam a közepére, cipőimet lerúgva helyezkedtem egyből törökülésbe. Nem teketóriáztam, vettem is az ölembe a táblámat, az asztalkára helyeztem a festékes tubusaimat, majd egy jó ideig csak néztem a fehér papírlapot, gyűjtöttem az ihletet és vártam, hogy a kezem szinte magától moccanjon. Egy kívülálló számára kusza, kibogozhatatlan ceruzavonásokat húztam a lapra, csak ezután nyúltam az ecsetért, hogy ténylegesen életet leheljek a leendő művembe.
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 3. 17:41 Ugrás a poszthoz

Én megyek hazafelé Pirul *közérdekű közlemény*
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 4. 08:57 Ugrás a poszthozA kedvenc fázisom rajzolás közben az, mikor még magam sem tudom, hogy mi fog visszaköszönni nekem a vászonról. Ilyenkor kikapcsol az agyam és teljes mértékben utat engedek az érzéseimnek, hogy szárnyat bontva vegyék birtokba a fehér lapot, hogy valami számomra csodálatos egységgé álljanak össze. De ahogy a bennem uralkodó kusza mikrovilág sem mindig ugyan olyan, úgy rajzaim stílusát se lehet épp könnyen meghatározni. Mindig van egy-egy mozzanat bennük, ami ténylegesen azt bizonyítja, hogy a saját kezem munkájának gyümölcse, de valahogy a színvilág, a formák és alakzatok mindig más és más lesz egységet alkotnak, amire én magam tudok leginkább rácsodálkozni. Főleg, hogy másnak nem is mutogatom őket.
Mosollyal az arcomon, de mégis egy nagyobb szusszanás közepette fogtam meg az ecsetet és vittem fel vele némi habozás után a kezdő vonásokat. Számomra ez a legkritikusabb pont alkotás közben, hisz itt válik el minden. Amint az ecset hozzáér a laphoz, nincs visszaút, csak onnan tudom folytatni tovább. Az élet maga is ezen alapszik, csupán annyi különbséggel, hogy míg az élet göröngyős, meredek és nem ad lehetőséget a szárnyalásra, a vásznon minden önálló életre kel és végül egy teljes, gyönyörű egésszé lesz a szemeim előtt. Mert ennek látom a végét…
Úgy váltak a szoba árnyalatai színesebbé, ahogy haladtam előre a festéssel. A kék és a lila tucatnyi színvariációja vált uralkodóvá, de egyáltalán nem volt hivalkodó, ahogy a vásznamon sem. Mind harmóniában állt egymással, pedig ennél ellentétesebbek a való életben talán nem is lehetnének. Lehetőségek tárháza nyílik meg ilyenkor, amit csak én láthatok, senki más.
A lehetőségek pedig egy pillanat alatt zuhantak alá a mélybe, ahogy teljesen megrengette a hozzám igazodott légkört és a feje tetejére fordította a saját aprócska világegyetememet a démon. Mert mi lehetett volna más, ami képes ilyen játszi könnyedséggel tiporni bele a másik személyes terébe? Túlságosan is feldúlt mindez, mégsem voltam képes megszólalni. Annyi telt tőlem, hogy rendes lány módjára rezzentem össze és kaptam hatalmasra tárt kékjeimet a kivágódott ajtóra és a démonomra. De az tény, hogy sosem láttam még ilyen szép démont…
Átkoztam magam a futó gondolatomért is és egyből lesütött szemekkel bámultam a félkész művem, közben alig láthatóan húzódtam kissé összébb, remélve, hogy képes leszek kaméleon módjára eggyé olvadni a kanapé színével. Mélyeket lélegeztem, próbáltam figyelmen kívül hagyni a betolakodót, de túlságosan is zavart a jelenléte, túlságosan is közel volt. Az alsó ajkam kezdtem harapdálni és tétova mozdulatokkal próbáltam felvenni ismét a művem elvesztett fonalát, de csalódottságomra immár csak sötétben tapogatóztam.
Jó pár perc is eltelhetett, mire végre megembereltem magamat és félve feltekintettem a szemébe.
- Mit akarsz? – A szavak halk mivoltukban hagyták el a számat és azon nyomban el is haltak a szoba kialakult csendjében. A beállt félhomály sem kedvezett épp a felborzolt lelkemnek, mégis megmaradt az a furcsa kellemes bizsergés, amit azóta éreztem, hogy beléptem ide.
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 10. 00:01 Ugrás a poszthoz

Boldog Éjfélt Sári nevében is! Pirul aki puszilja Ethant
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 10. 00:03 Ugrás a poszthoz

A trió megy már Cheesy

Köszönöm :3
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 12. 11:42 Ugrás a poszthoz

Komolyan... már itt is csak a kajáról van szó? Cheesy
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 16. 11:24 Ugrás a poszthozHihetetlen, hogy olykor az első benyomás mennyire is képes tükrözni a valóságot. Bár jelen pillanatban ez mégsem volt olyan meglepő, hisz a szoba is az első perctől kezdve felismerte a fiúban lapuló sötétséget és a belőlem áradó bizonytalansággal keverte, ami egy nagyon érdekes harmóniát hozott létre. De míg eddig teljesen rabul ejtett a helyiség ezen varázsa, immár képtelen voltam örömömet lelni benne. Képtelen voltam csak egy pillanatra is körbe nézni, hogy még inkább képes legyek felismerni a felettem gyülekező viharfelhőket. Féltem...
Tekintetemmel a félkész művemet szuggeráltam, hogy hátha képes lenne elnyelni. A saját magam által teremtett békés, fals hangokkal teletűzdelt és a színek diszharmonikus egyvelegével tarkított kis világomba csöppenhettem volna, ha a Démon ezt nem akadályozta volna meg csupán a jelenlétével. De megtette...
Félve tekintettem fel rá a vászonról, viszont onnantól kezdve képtelen voltam elszakítani róla a tekintetem. A lelkem és a szemeim világa is még mindenhol a művésziességet kutatta és az arcában mindezt meg is találták. Amit az imént csupán egy pillanat alatt leszűrtem és amiért átkoztam magam, most ténylegesen rabul ejtett. Ő tényleg... gyönyörű.
Figyeltem arcának minden apró kis rezdülését, szemében tükröződő lelkének forrongó mélységét... Egyszerre volt gyönyörű és a végletekig szörnyű. És ez a kettősség valamiért megnyugtatott, fogalmam sem volt, hogy miért. Talán mert hasonló kettősség húzódik mind bennem, mind a lelkemet tükröző képeimben.
A szavai sem voltak képesek igazán megrémiszteni, pedig biztos vagyok benne, hogy más körülmények között, már rohantam is volna el messzire tőle. Most viszont csak hatalmasra tártam fénylő kékjeimet és az övéit kutattam rendületlenül, miközben hangjának mély dallama bennem visszhangzott. Az talán nem is igazán tudatosult bennem, hogy mit is mondott. Csupán a külleme, a jelleme és a hangja furcsán ható szimfóniájára figyeltem.
Egy apró mozzanat volt csupán, ami képes volt felrázni kissé ebből az elmélyült állapotból; mikor a vásznamhoz ért. Tekintetem egy pillanat alatt siklott a hatalmas férfikézre, majd vissza a szemére, ami ugyan csak gyönyörű volt... és ismét csak átkoztam magam ezért a kusza gondolatért.
- Engedd el. - Hangom halkan, de magabiztosan csengett, amivel saját magam is megleptem. Kitartóan álltam a tekintetét, közben viszont ujjaim szorosabban markoltál a kép oldalát.
- Nem fogok elmenni. - Talán ez az első alkalom, hogy képes vagyok úgy kiállni magamért, hogy közben nem a padlózat erezetére függesztem a tekintetem. Dacos voltam, ezt ordította minden apró mimikám, viszont a szemeimben még mindig meg-megcsillant a félelem tompa fénye. De volt mellette valami új is, valami, ami eddig csakis a szabadság megtestesítőit látva elevenedett meg bennük; a vágyakozás szikrája. Valamiért őt nagyon is szabadnak láttam.
Utoljára módosította:Emma Renae Weißling, 2016. március 16. 11:41
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 17. 15:09 Ugrás a poszthozSzeretem az esőt. Nem számít, hogy épp csak szemerkélve simogatja és élteti a tájat, vagy tombolva, háborogva veszi át a hatalmat a föld felett. Tisztaságot hordoz magával minden egyes formájában és ha dühöng is, végül megújít mindent. Lemossa a piszkot, jótékonyan elnémítja a rosszat és utat enged minden másnak. Igaz, a madarakat nem igazán tűri meg maga mellett, megfosztja őket a szabadságuk beteljesülésétől egy időre, de az eső is ennek az eszmének egy sajátos hírnöke.
Legalábbis ezt éreztem, ahogy figyeltem Sárit játszadozni a fátyolban. Ajkaim mosolyra húzódtak, miközben tekintetemet képtelen voltam elszakítani róla. Fülem megtelt a tompa robajjal, ahogy a cseppek hosszú útjuk végén sóhajtva terülnek szét és szivárognak be a talajba. Minden egyes apró cseppnek éltető ereje van, mégis oly észrevétlenül merülnek alá, mintha semmit sem érnének a világon. Mintha mind egy-egy halandó életet jelképezne...
Teljesen elmerültem a gondolataim melankolikus világában, immár Sárit sem láttam, csupán az eső töltötte meg minden egyes érzékszervemet. Éreztem magamban a késztetést, hogy kilépjek a falevelek oltalmazó takarásából és az állatomhoz hasonló önfeledtséggel szaladjak én is a fátyolba. És ebben mindössze egy mennydörgésszerű férfihang akadályozott meg...
Összerezzenve, hirtelen pillantottam oldalra. Egy pillanat alatt pukkasztotta ki azt a kellemesen elborult burkot, amit létrehoztam magam körül és emiatt meztelennek éreztem magam. Úgy éreztem magam, mint egy nyitott könyv egy vitrinben; bárki szabadon felfedheti a lapjain rejlő titkokat és nem létezik külső erő, ami bezárhatná a kíváncsi tekintetek elől...
Alig láthatóan húztam össze magam és szemeimet a földre szegezve elemeztem a fűszálak hosszúságát. Fogalmam sem volt, hogy mit mondhatnék, hülyén éreztem magam a saját gondolataim miatt és biztos voltam benne, hogy olyan fülsiketítően hangosak voltak, hogy a másik is tisztán hallotta őket.
- Szeretem az esőt. - Bukott ki végül belőlem, szinte csak suttogva. Még inkább felhúztam a vállaimat, ahogy karjaim keresztezték egymást a mellkasom előtt. Viszont már az eső sem tűnt megnyugtatónak. Inkább csak bosszantónak...
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 17. 15:35 Ugrás a poszthoz

Nem tudom merjek-e itt megjelenni, vagy mérgedbe bekapsz egyben Cheesy
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 17. 15:44 Ugrás a poszthoz

Szia Pirul
Mi ez a zsörtölődés? Cheesy Pedig az idő is szép végre *-* *képes volt otthon hagyni a téli kabátot, hurrá*
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 17. 16:52 Ugrás a poszthoz

Nálam boldogság van, mert hamarabb vége lett az órámnak és már robogok hazafelé :3
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 22. 08:01 Ugrás a poszthoz

Végre érezni, hogy tavasz van *-*
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 22. 12:20 Ugrás a poszthoz

Rossz helyen vagytok Cheesy
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 22. 13:46 Ugrás a poszthoz

Végre valaki érzi azt, amit én Cheesy
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 23. 21:20 Ugrás a poszthoz

Jó éjszakát Pirul *ő meg csak bejött, hogy elköszönjön xD*
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 24. 12:36 Ugrás a poszthoz

Repüljünk *-*
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 24. 13:05 Ugrás a poszthoz

Én miért nem mehetek? Shocked Sad
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 26. 14:10 Ugrás a poszthoz

*nyom egy puszit Misiarca és Kamiarcra, aztán itt sincs*
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 30. 00:00 Ugrás a poszthoz

Boldog Éjfélt! Pirul
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 30. 20:59 Ugrás a poszthoz

Ardai Kolos - 2016.03.30. 20:57
Már repülök, galambom  Grin


Szeretsz repülni? *-* *kit érdekel a szövegkörnyezet? XD*
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. március 30. 21:24 Ugrás a poszthoz

Ühm... ühüm... értem... *elvesztette az érdeklődését*
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. április 1. 11:52 Ugrás a poszthoz

*gyíkbőrben begaloppozik*
Szép napot Grin
Emma Renae Weißling
INAKTÍV


Kismadár 2.0
RPG hsz: 91
Összes hsz: 865
Írta: 2016. április 1. 11:56 Ugrás a poszthoz

Nagyon szép krumpli vagy, ha engem kérdezel :3
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Emma Renae Weißling összes hozzászólása (263 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 » Fel