34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:
Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Vitéz Rebeka összes RPG hozzászólása (124 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 » Le
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 11. 17:45 Ugrás a poszthoz

Sebi
Unatkozott. Méghozzá nagyon nagyon unatkozott. És elege volt már a sok emberből. Ezért is döntött úgy, hogy az  egy helyben ülés helyett, inkább bóklászik egy kicsit a kastélyban. Egyik táskájába berakott egy-két könyvet, egy pulcsi, pennet és pergament mert ki tudja nem lesz-e rá szükség. Már egész jól kiismerte magát a végtelen folyosókon, így magabiztos léptekkel indult neki. Szétnézett erre-arra, beugrott vacsorázni a Nagyterembe, majd végül valahogy a bejárati csarnokban kötött ki. Mivel nem igazán volt forgalom, ezért letelepedett az az egyik lépcső legalsó fokára, és előszedte az egyik magával hozott könyvét. Szerette a mugli irodalmat. Nagyon megfogták a kalandregények, valamint a krimik is. Kiskorától kezdve imádott minden nyomozós-felügyelős-gyilkosságos filemt, sorozatot vagy esetleg könyvet. Mivel nevelőapja mugli, ezért van otthon tv-jük, és imád elötte órákat eltölteni ilyen sorozatok és filmek nézésével, a család nagy bosszúságára. Éppen hozzálatott volna az egyik legújabb olvasmányának, amikor egy fiú lépett a csarnokba. Holmiját mag után húzva megállt középen, és ámélkodva körbenézett. Mivel, így másodévesként, szinte már-már kötelességének érezte, hogy segítsen az újaknak, ezért oda ment hozzá - Szia! Vitéz Rebeka, de szólíts csak Rebinek. Eridon, másodév. Segíthetek valamiben? - mosolyog rá.
Utoljára módosította:Vitéz Rebeka , 2016. április 15. 22:04
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 15. 06:35 Ugrás a poszthoz

Gy

Mivel a nap hét ágra sütött, ezért úgy gondolta, ideje kimenni egy kicsit a levegőre. Megfogta, az egyik táskáját, belegyömöszölte az egyik kabátját, mert ugye a tavasz elég kiszámíthatatlan, egy halom könyvet, hogy legyen mit csinálni és egy plédet, amire le szándékozott ülni. Eleinte gondolta, hogy a gitárját is leviszi, de arra jutott, hogy nem a legjobb mindenfelé húzni-vonni. Ezzel a kis csomaggal indult el, le a rétre. Még soha nem járt ott, de már többektől hallotta, hogy egy csendes, nyugodt hely. Éppen egy alkalmas helyet keresett, hogy leülhessen, amikor egy igen ismerős alakot pillantott meg a fűben ülni. Óvatosan, és halkan leült mögé, majd egy gyors mozdulattal befogta a szemét -Na ki vagyok?- kérdezte a fiú fülébe suttogva.
Utoljára módosította:Ragnar Erik Magnusson, 2016. április 16. 11:41
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 15. 21:59 Ugrás a poszthoz

Gy

-Ha azt mondom, hogy nem Rebi vagyok, elhiszed? - nevet. A magányosra tervezett délutánra talált egy beszélgetőpartnert. Na de még milyet! Mosolyogva, és halványan elpirulva elfogadta a virágokat -Köszi - Igazából az elmúlt napokban, úgy alakultak a dolgok, hogy nem tudtak beszélgetni. Összefutottak a dolgok, így még csak egy köszönésnyi időre sem találkoztak. Na de most itt ültek, és egy beszélgetés volt kibontakozóban, úgyhogy egy szava sem lehetett. -Én is örülök, az újra találkozásnak. - mondja teljesen őszintén. -Hogy vagy? - érdeklődik, majd előszedi a plédet a táskájából, amivel együtt sikeresen kirántotta a könyveket is. Mivel csak úgy találomra felkapott négy-öt könyvet. És pont úgy adódott, hogy a könyv, amit még a könyvtárból hozott el az este, épp legfelülre került. Igyekezett. Reménykedett, hogy Gy-nek nem tűnt fel, de azért igyekezett minél gyorsabban visszasüllyeszteni a táskájába. Ezután kihajtogatta a plédet, rácsüccsent, majd intett a fiúnak, hogy üljön át mellé.
Utoljára módosította:Ragnar Erik Magnusson, 2016. április 16. 11:50
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 15. 22:14 Ugrás a poszthoz

Sebi

Aranyos kissrác. Még hozzá képest is egész pici, pedig őbsem valami óriás, a maga kb. 160 centijével. Fogalma nincs, hogy postosan hány centi, de nem is nagyon izgattja. - Azt sajnos nemtudom, hogy pontosan hány óra, de azt igen, hogy még tart a vacsora. Ha gondolod, szívesen elkísérlek a nagyterembe, majd az Eridon tornyába - mosolyog vidáman. Imád másoknak segíteni, főleg, hogyha ő kezdeményezhet. Ő maga sem tusja, hpgy ez honnan jött, de egész egyszerúen ilyen természet. -Addig is mesélhetnél magadról - szól végül - Honnan jössz? Vannak testvéreid? Sportolsz valamit? Szeretsz olvasni? - zúdította rá szegényre, a sok kérdését. Nem szándékosan csinálta, csak ilyenkor mindig előjön az a fecsegő és kíváncsi természete.
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 16. 16:36 Ugrás a poszthoz

Zoli

Elgondolkodva sétálgatott a folyosókon. Volt min gondolkodnia, hiszen az elmúlt napokban sok dolog történt. Ott van például az este a könyvtárban, és Gy-vel. Hiszen bentragadtak egy könyvtárban, kettesnen és a fiú, még meg is ölelte! Ez lehet, hogy más lányoknak nem lett volna furcsa, dehát neki, aki egész kicsi korától inkább fiús volt, igen is az volt. Nem szokott hozzá, hogy a szüleine és bátyján kívúl bárki is ölelgesse. Miközben ezen gondolkodott, fel sem tűnt neki, hogy valaki jön szembe. Ez azzal járt, hogy sikeresen belerohant egy iseretlen fiúba. Mindezt akkora lendülettel, hogy fenékre huppant. Felkászálódott a földről, és végigmérte az ismeretlent. Úgy egy fejjel magasabb, és talán két évvel idősebb fiúba sikerült beleszaladnia. - Szia! Bocsi az elöbbiért nem volt szándékos. Vitéz Rebeka, de inkább csak Teb, Rebi vagy esetleg Rébék, Eridon, másodév. - mosolyog rá.
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 16. 20:07 Ugrás a poszthoz

Zoli

Szélesen mosolya, már megint ott ékeskedik mint mindig. - Köszi, én is szeretem  mert elég könnyen becézhető, viszont azért harapok, ha a tanárokon kívül más Rebekának hív - tisztázza le, még mielött a fiú súlyos hibát követne el. Nem igazán szereti, ha Rebekának hívják, mert az túl hivatalosan hangzik. - Természetesen nem lett semmi bajom, csak kicsit meglepődtem - vigyorog. Tényleg ez a helyzet, de mostmár összeszedetten támasztja a falat. Megigazítja a haját, ami esés közben a szemébe hullott. -Te is jól vagy?- jut eszébe, hogy ezt is meg kéne azért kérdezni. Kicsit későn, de legalább eszébe jutott. -Mesélj magadról. Honnan jöttél? Van testvéred? Kedvenc tantárgy? Mik a hobbijaid? - zúdította rá egyszerre az összes eszébe jutó kérdést.
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 17. 13:54 Ugrás a poszthoz

Gréta

Kifogyott az olvasmányokból. Nem sűrűn fordult elő, de most valahogy még is. Kivételesen, nem volt kedve a saját könyveit újraolvasni, szóval ezért döntött úgy, hogy ellátogat az iskolai könyvtárba. Belépett, köszönt, és a történelmi könyvek felé vette az irányt. Egészen szereti a történelmet, bár néha napján az agyára ment a mágiatöri. Lekapott a polcról egy pár érdekesnek tűnő könyvet, és kikölcsönözte őket. Átlépett az olvasótérbe ahol lecsüccsent és elkezdte alaposabban áttanulmányozni őket. Belemélyedt egy a Varázslók szerepe a mugli háborúkban című olvasmányba ami igazán érdekesnek bizonyult. Érdekelték az ebben a témában íródott könyvek, így nem ez volt az első, és valószínűleg nem is az utolsó ilyen könyv.
Utoljára módosította:Vitéz Rebeka , 2016. április 21. 19:31
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 18. 18:44 Ugrás a poszthoz

Sebi
-Egészségedre - mosolyog, majd int a fiúnak, hogy kövesse. Szépen egyesével lépdel a lépcsőfokokon felfelé, hogy a fiú, a csomagjaival is tudja tartani az iramot. -Én még itt nem igazán találtam órát, de lehet, hogy csak én vagyok vak - mondja nevetve. Igazából ő maga sem tudta, hogy miért nem késett el még soha sem. De ezek szerint, nagyon jó a belső órája.
-Másod éves, kviddics csapattag vagyok. Veszprém belvárosában élek anyummal, nevelőapummal és a bátyámmal. Szeretek gitározni és olvasni. A vérszerinti apámat nem ismerem, de úgy őszintén nem is szeretnék vele talalkozni. Viszont idejár a féltesóm is, Lanetta, aki szintén Eridonos, és egy évvel felettem jár. Ja, és utálom, ha a felnötteken kívül bárki is Rebekának hív. - sorolja el magáról, a szerinte legfontosabb adatokat, és tényeket.
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 18. 22:30 Ugrás a poszthoz

Gy

-Na akkor meg- mosolyog vissza. Örül, hogy végre kicsit beszélgethetnek. -Én is kösz jól. - és kicsin múlt, hogy hangosan hozzá nem tette, hogy de most már jobban. Ami tényleg így volt, de hát soha nem vallotta volna be senkinek. Miközben a könyveket pakolták be, aktívan reménykedett, hogy csak azt az egy könyvet meg ne lássa, de nem pont úgy nézett ki mimt aki maglátta. Habár, az is lehet, hogy csak jó színész. De inkább nem gondolkodott ezen. Ha meglátta, meglátta, ha meg nem akkor szerencséje volt. Gy átült mellé, a takaróra és átkarolta a derekát. Eléggé megdöbbent, de vegül is csak a fiú vállára hajtotta a fejét és válaszolt - Szerintem minden tökélletes,de ha szerinted nem... - vonja meg a vállát, és hagyha, hogy a mondat második fele a levegőben lógjon.

Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 19. 15:46 Ugrás a poszthoz

Sebi

-Tudod, még most, nem soká lesz az első meccsem. De egyébként ha jó a csapatod, akkor élvezetes a játék, még úgy is, hogy kissé veszélyes - mosolyog biztatón a fiúra. - Jövőre talán meggyőzheted anyud, és a legközelebbi válogatásra eljöhetsz - mondja, hiszen minél több az ember, annál jobb, legalábbis szerinte. De lehet, hogy mások nem így vannak ezzel.
-Igen, mi is elég sokat járunk a Balatonhoz nyaralni, mert közel van, meg szép meg minden ilyesmi. Egyébként nem baj, nem te kérdeztél, én mondtam el önként. - mondja, hogy ne legyen bűntudata a fiúnak. Egyébkémt tényleg nem csinált nagy ügyet az egészből, de azért mégsem a legkellemesebb társalgási téma. Gondolataiból Sebi kérdése rángatta vissza a valóságba. - Persze, hogy megállhatunk. Segítsek valamit?- fordul a fiú fellé.
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 19. 16:04 Ugrás a poszthoz

Zoli

-Teb?- néz kissé furcsán a fiúra. De végülis, miért ne.
-Veszprémben lakom az anyukámmal, a nevelőapukámmal és a bátyámmal. Szintén idejár, és szintén Eridonos a féltestvérem, Lanetta. Nincs kedvenc tantárgyam, de mégis választani kéne, akkor vagy Elemi mágia, vagy Bűbájtan. Szeretek olvasni, gitározni és a barátaimmal lenni - sorolja saját kérdéseire a válaszokat. Reménykedik, hogy a fiú nem kérdez rá a szüleit és Lalát érintő sztorira, ugyanis nem szívesen meséli el, az egész sztorit. - Ki a kedvenc tanárod? Kedvenc szín? Kedvenc állat? Kedvenc író? Kedvenc könyv? Kedvenc étel? Kedvenc sport? - sorolja újabb kérdéseit. Kíváncsi természeténél fogva, minden érdekli. Reméli, hogy beszélgetőpartnerének, nem lesz elege a kérdésekből. Ekkor elhalad mellettük egy ismeretlen ember, akiről Rebi csak feltételezi, hogy egy felügyelő, és feljegyez valamit. Kérdőn bámul utána, majd mikor léptei elhallnak szólal csak meg - Valami rosszat csináltunk?
Utoljára módosította:Vitéz Rebeka , 2016. április 19. 16:07
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 19. 16:21 Ugrás a poszthoz

Gy

Soha nem gondolta volna, hogy eljön az a nap bármikor is, mikor egy fiúval ölelkezve ücsörög valahol. Túl romantikus az ő ízlésének. A filmekben is azt az egyet utálta, hogy mindig valami nyálas vége lett. De most mégis, itt ül és majd kicsattan a boldogságtól. Már az is a történelmi pillanatok közé sorolható, hogy egy fiút egyáltalán ilyen közel engedett magához. A bátyján kívül, mindenkivel tartotta a távolságot, de jött Gy, és minden megváltozott. Valami olyasmi tervei voltak, hogy ha majd befejezte a tanulást, akkor talán, de csak talán, megkeresi az igazit. De ez, mint a kialakult helyzetből látszik, nem jött össze. Lábait mellkasához húzva helyezkedik el kényelmesen, és csak nézi a tájat. Nem zavarja a csend, mindig is jobban szerette magára vállalni a hallgatóság szerepét. Kivéve, ha rájön az öt perc, mert olyankor be nem áll a szája.
Utoljára módosította:Ragnar Erik Magnusson, 2016. április 30. 15:09
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 19. 19:06 Ugrás a poszthoz

Gy

Látja, hogy Gy a könyveit nézegeti, de mostmár nem izgatja magát. Ha feltűnik neki, feltűnik, ha meg nem akkor nem. Ekkor felteszi, a tökre nem oda illő kérdését, de mivel illemtudó jókislánynak nevelték, megválaszolja - Október 30-án. De miért kérded? - kíváncsiskodik. Elmaradhatatlan mosolya természetesen most is ott ragyog arcán.
Ekkor a szél elkezdett fújdpgálni. Amivel nem is lett volna gond, ha visz magával hajgumit. Kissé pánikolva kutatott a csuklóján, majd a táskájában egy feketehajgumi után, de sajnos nem talált. Így elkezdődött az állandó harc azért, hogy vörös tincsei ne lógjanak arcába. De mindhiába, a haja állandóan arcába lóg. Mégcsak kapucnija seincs, amit feltehetne.
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 20. 18:45 Ugrás a poszthoz

Gy

Meglepődik a fiú kijelentésén, majd halványan elpirul. - Ez kedves tőled- válaszol végül még mindig a széllel és hajzuhatagával küzdve. -Átkozott szél-morog magában. Útálta a tavaszt, pontosan ezért. Mert az időjárás ilyen szeszélyes és kiszámíthatatlan.
-Akkor irány befelé - mondja, és összekapkodja a cuccait. Mindent belegyömöszöl táskájába, és feláll. Megmozgatja elzsibbadt végtagjait, és végigondolja, hova is mehetnének. A könyvtárat gyorsan elveti, mondván túl sok az ember. A klubbhelyiséget és környékét ugyanezzel az indokkal veti a kukába. Eszébe jut, hogy talán mehetnének a lelek szobába, de inkább nemet momdott rá. Mivel kifogy az ötletekből, ezért inkább megkérdezi Gy-t hátha neki van valami ötlete. - Na és azon belül, hogy be, mégis merre?
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 21. 19:55 Ugrás a poszthoz

Gréta

Hirtelen felkapja a fejét, mert nem tudja, hogy tényleg neki szóltak-e. Ekkor látja meg egyik ház-és évfololyamtársát, ha jól emlékszik Grétát. -Szia- köszön halkan. Mivel a lány megkérdezi, hogy mit olvas, és lusta elmondani, ezért odanyújtja neki a könyvet. - Tessék, nézd meg- mondja mosolyogva- Egy mágiatöris könyv egyébként- teszi hozzá utólag azért, nehogy félrevezesse a lányt. Nem akarta, hogy valalmi olyasmi olvasmányak higgye, ami esetleg őt nem érdekli.- És hogy vagy mostanában? - töri meg a csendet, majd megvereget maga mellett egy üres fotelt, jelezvén, hogy huppanjon mellé nyugodtan, hiszen nem egy emberevő szörnyeteg. Vagy ha mégis, akkor arról nem tud.
Utoljára módosította:Vitéz Rebeka , 2016. április 28. 16:11
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 21. 20:19 Ugrás a poszthoz

Zoli

Látja, hogy az ismeretlen fiú kissé lesokkolt a kérdés -és válasz özön hallatán.-Bocsi, nem az volt a célom, hogy lesokkoljalak- szabadkozik kissé pironkodva. Tényleg nem szándékosan csinálta, de ilyen a természete. Kíváncsi és cserfes, mint egy vérbeli óvodás. - Igazaból, nincs kedvenc tanárom. Kedvenc színem hm... Talán a szürke, a barna és a fekete. A kedvenc állatom bármelyik amelik  emlős és meg lehet simogatni. Kedvenc íróm, egy írónő, Sarah J. Maas, aki pedig a kedvenc könyvem az Üvegtrón szerzője. Nállam is könnyebb azt felsorolni, hogy mit nem szeretek, ugyanis a sóskán kívűl mindent megeszek. Kedvenc sportom a kviddics, és tagja is vagyok a piros csapatnak, mint hajtó. - sorolja saját válaszait. Igyekezett kicsit lassabban mondani,hogy ne kerüljenek abba a helyzetbe, mimt az elöbb.
-Akkor megnyugodtam - jelenti ki derűsen. Habár kissé meglepődött, hogy felírták őket, de ez nem törhette meg a jókedvét.
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 21. 21:37 Ugrás a poszthoz

Gy

Mivel a fiú lovagiasan átvállalta tőle a csomagja cipelését, ezért bal keze szabadon maradt. Mivel nem volt jobb ötlete, hogy mit kezdjen vele, ezért nadrágja zsebébe csúsztatta. Visszamosolyog és követi Gy-t, mert kíváncsi, hogy merre vezeti. Egyébként valószínűleg nem ment volna el senkivel (na jó, talán Lala kivételt képez) egy számára ismeretlen helyre. De így, egész más volt a helyzet, hiszen a srácban tökéletesen megbízott. Maga sem tudta, honnan jön ez, mert nem sok mindenkiben bízik meg úgy igazán. -Na és szabad tudni, hogy pontosan merre megyünk? - kérdezi, mert a kíváncsisága nem hagyja nyugodni. Mások valószínűleg csendben baktattak volna, de neki természetesen még most is kérdezősködnie kellett. De hát ő tipikusan az örök óvodás típusú ember, aki mindig kíváncsi, cserfes és őszinte.
Utoljára módosította:Ragnar Erik Magnusson, 2016. április 30. 15:31
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 23. 09:21 Ugrás a poszthoz

Kriszti

Egy hirtelen ötlet vezette el ide. Általában vahy a klubbhelyiségben, vagy a szobájában tanult, de most valamiért úgy döntött, hogy mégis ellátogat a tanulószobába. Soha nem járt még bent, de egy párszor már elhaladt az ajtó elött, meg a háztársaitól is hallott már róla. Ezért is döntött úgy, hogy ezt a helyet választja a szorgalmi íráshoz.
Mikor belépett, néma csönd fogadta. Csak egy leányzó tartózkodott odabent. Talán elsős lehet, és biztos nem eridonos, hiszen akkor látta már volna. Aranyos kislánynak tűnt, így odament hozzá, és megszólította -Szia! Leülhetek? Vitéz Rebeka vagyok, de inkább Rebinek hívj. De ha ez nem tetszik, minden féle becenévre is hallgatok - mosolyog kedvesen.
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 23. 13:26 Ugrás a poszthoz

Sebi

-Igen, eléggé izgulok, de azért az alvás még megy. Egyébként én is elég sok meccset néztem végig, főleg a bátyámmal, aki szintén játszik. - meséli izgalommal telve. Halálosan izgult, de azért az éjszakái viszonylag nyugodtan teltek. Egy pillanatra megdermedt a lányos kijelentés hallatán, de mivel szinte azonnal ki is javította magát, inkább csak elmosolyodott - Nincs harag, néha mindenkivel előfordul, hogy elöbb jár a szájja, mint az esze. Egyébként nekem is volt pár ilyen osztálytársam - vigyorog visszagondolva az általános sulis osztálytársnőire.- A fiúk ebben A korban iszonyatos gyorsan tudnak nőni. Például volt egy osztálytátsam, aki hatodikban szinte a vállamig sem ért, de mire eljött a ballágás, majdnem egy fejjel magasabb volt mint én. - mondja visszagondolva akkori legjobb barátjára. Szinte születésüktől fogva ismerték egymást, majdnem szomszédok voltak és mindent együtt csináltak. Azóta is tartja vele a kapcsolatot, bár személyesen csak ritkán találkoznak. A srác úgy tudja, hogy Rebi egy zene tagozatos gimibe jár.
-Attól függ, hogy melyik évben. Voltunk mindkét parton de a tihanyi apságban tett kirándulás hagyta bennem a legnagyobb nyomot.- Mindig is lenyűgözték a kastélyok, várak, templomok és apátságok. Ezért is volt az, hogyha nyaralni memtek, akkor az volt az első, hogy megnézte az adott városban található ilyesfajta építményeket.
-Rendben - bólint végül.
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 23. 13:43 Ugrás a poszthoz

Kriszti

Mivel a lány, finoman de érthetően közölte, hogy a továbbiakban nem igen kíván társalogni vele, ezért csak lehuppant a kiszemelt helyre, és elkezdte előpakolni cuccait. Egy üveg tintát, kedvenc pennáját, tankönyveit és egy pár tekercs pergament. Csuklójáról előszedett egy fekete hajgumint, majd vörös loboncát gyorsan lófarokba kötötte. Nem szerette, ha tanuláshoz le van engedve a haja, mert akkor állandóan a szemébe lógott.
Nekilátott először egy bájitaltan fogalmazás megírásának. A különböző összetevők hatásait kellet kifelytenie, egy bizonyos bájitalon belül. Ezzel viszonyalg gyorsan végzett, de még háromszor átnézte hátha benézett valamit. Talált is benne egy-két apró hibát, amit gyorsan ki is javított, majd a tankönyvét és az elkészült beadandót visszatette a tásájába.
Utoljára módosította:Vitéz Rebeka , 2016. április 23. 13:43
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 24. 16:36 Ugrás a poszthoz

Soóki Zsóka Boglárka

Egyedül sétálgatott a gondolataival az udvaron. Mivel a nap szépen sütött ezért nem vett kabátot. A tavaszi szellők ezuttal nem okozhattak galibát, ugyanis haját még odabent egy magas lófarokba fogta. Körbesétált az udvaron és az élet nagy kérdésein filózott. Jólesett kicsit egyedül lenni, mert az elmúlt napokban akárhányszor próbálkozott, valakivel mindig összeakadt. Sétálgatott körbe körbe, mikoris elérte az iskola kapuját. Egy lány ücsörgött egyedül, és kissé lehangoltnak tűnt. Leült mellé, és kedvesen rámosolygott -Szia! Jól vagy? Hogyhogy így egyedül? - csúszitt ki száján az a két kérdés amit pont nem akart feltenni. De akkor már mindegy volt. - Egyébként Vitéz Rebeka vagyok, de inkább a Rebit kedvelem. Vagy ha van valami becenévötleted, gyakorlatilag mindenre hallgatok.
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 24. 18:27 Ugrás a poszthoz

Zoli

-Mégegyszer bocs - mosolyog, mint mindig. -Elég kezdő vagyok, és ez az első idényem, szóval...- Hagyja a mondat második felét a levegőben lebegni,mert igazából ő maga sem tudja, hogy hogyan fejezhetné be. Szélesen visszamosolyog a fiúra majd megválaszolja a kérdést- Őszintén? Fogalmam sincs- nevet fel.
Kérdőn felvonja a szemöldökét, amikor a srác a zsebéhez kap.-Mit keresel?- kívámcsikodik. Megrázza a fejét, mimt mindig amikor rájön, jogy kissé túl kíváncsi,majd felül az első ablakpárkányra amit meglátott. Lábait keresztbe fonja, majd végre kürülnéz a folyosón, ahol beszélgetnek. Eddig nem igazán nézett szét, de rá kellett jönnie, hogy csak egy átlagos folyosó. Hátát az üvegnek dönti, és arcát oldara fordítja. Kinéz az ablakon, és az udvaron lézengő diákokat figyeli.
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 25. 17:08 Ugrás a poszthoz

Gy

A hajával szenvedve megnézi a pontos irányt, majd megpróbálja megjegyezni, mert hát jó ha mindennek tudja a pontos helyét. Mikor megérkeznek, lehuppan a fiú mellé, majd körbenéz, mivel végre vörös fürtjein kívül mást is lát. Egy igazán szép helyre vezette el Gy. Gyönyörködve körbenéz még egyszer, majd a hirtelen előkerült könyveket kezdte vizslatni. Az egyik egész biztatónak tűnt. Gyorsan belelapozott, hogy azért mégis legyen valami képe, hogy miről is van szó. Végül is a kviddicses irományok mindig is érdekelték, szóval úgy döntött, hogy majd kölcsönkéri. A másik annyira nem érdekelte, így azt gyorsan le is tette az asztalra. -Minden rendben? - kérdezi, mert látja, hogy a srác mondani akar valamit.
Utoljára módosította:Ragnar Erik Magnusson, 2016. április 30. 15:39
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 27. 14:48 Ugrás a poszthoz

Gy

Valószínűleg nagyon furcsa arckifejezéssel meredthetett maga elé, miközben a fiút hallgatta. Még magának sem vallotta be, hogy ő is szerelmes, nemhogy még másnak. Ráadásul annyira ledöbbent, hogy egy szó sem jött ki a száján. De, mivel azt jól tudja, hogy ő is így érez, és azt a másik tudtára is akarta adni, ezért nagy lendülettel jó szorosan megölelte. Reménykedett, hogy nem borulnak fel. Szerencsére az egyensúly megtartása sikerült, bár az első másodpercekben elég ingatag volt a helyzet. Boldogan rámosolygott a fiúra, majd kicsivel közelebb ült hozzá.
Ekkor látta meg a lábán felfelé mászó, majd a térdénél megálló apróságot. Mindig is szeretett volna egy saját kis rágcsálót, így kapva kapott az alkalmon, és óvatosan kézbe vette. Megsimogatta a hátát, majd letette az ölébe -Ugye milyen aranyos?- szólal meg végre. - Szerinted mi legyen a neve?- néz rá az újdonsült kedvencére. Soha nem volt jó névadásban, így mindig valaki más segítségét kérte.
Utoljára módosította:Ragnar Erik Magnusson, 2016. április 30. 15:32
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. április 28. 16:24 Ugrás a poszthoz

Gréta

Leteszi a könyvet, a legközelebni asztalra, mert tudja, hogy most hogy társasága akadt, nem lesz semmi az olvasásból. Mert hhamár volt olyan kedves a lány, és ideült mellé,  akkor elég nagy udvariatlanság lenne, ha máshova figyelne. Főleg, hogyha egy könyvre, ugyanis ilyenkor teljesen átszellemül, és olyan lesz, mint egy süket-néma. Nem hall, és nem beszél, aki pedig megzavarja, az halál fia. Szerencse, hogy Gréti még azelött érkezett, hogy igazán belelendült volna.
- Nagyon helyes, hogy elkezdesz játszani, ugyanis a kviddics nagyon-nagyon sok mindenre jó. Többekközött fejleszti az erőnléted, ha tériszonyos vagy segít leküzdeni a félemet, megismersz egy csomó embert, akikben onnantól megbízol.- sorolja el komolyan a kétszáz és egy érvéből a (szerinte legalábbis) legefontosabbakat. - Egyébként köszi én is jól vagyok - mosolyog.
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. május 1. 14:23 Ugrás a poszthoz

Sebi

-Így is lehet fogalmazni -nevet. Tényleg elég sok meccset látott már, főleg a bátyjával nézett sokat- Hát, azt nem tudom, hogy mennyire fogok remekelni, de... - Hagyja, hogy a mondat második fele a levegőben lebegjen. Nem igazán bízik magában, mert az mégis más, mikor a testvérével járszik, mint mikor egy csapat másik játékossal. Ráadásul, ha elszúrja, akkor azon az egész meccs sikere múlhat.
Küld egy biztató mosolyt a fiú felé, üzenvén, hogy tényleg nem haragszik. Hiszen néha tényleg mindenkivel előfordul, hogy olyat mond, amit igazából nem gondolt át rendesen.
- Csak várj türelmesen. Elöbb vagy utóbb majd csak megnyúlsz - mosolyog kedvesen. Nem valami jó jóslástanból, de ehhez nem is kell annak lennie. Ez borítékolható mindenkinél.
-Én ha hajókázunk, tengeribeteg leszek, szóval nem sűrűn szállunk vízre - Megborzongava gondol vissza, arra, mikor először szállt hajóra. Gyorsan elhessegeti az emléket, és válaszol a fiú kérdésére - Mire vagy kíváncsi?
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. május 1. 15:31 Ugrás a poszthoz

Gy

A fiú pontosan úgy reagált, ahogy Rebi a titkos könyvtárban. Határozottan meg tudta állapítani, hogy nem csak ő sokkolt le kissé. Elvigyorodik a srác arcát láva, és kis híjjan el is neveti magát, de sikerül elnyomnia a kacagását. Vigyorogva csóválja a fejét, a fordított helyzeten, majd a combjára teszi az új kiskedvencét. Aktívan gondolkodik, hogy hogyan is nevezze el, majd beugrik egy egész értelmes név - Mit szólnál az Artemiszhez? - kérdezi meg, habár már elhatározta, hogy ez lesz a neve. A kedvenc istennője a görög mitológiából, de nem tudja, hogyan is ugrott be.
Kézbe veszi a rágcsálót, és megsimogatja.-Megsimogatod?- kérdezi meg, majd a srác kezébe nyomja az állatot.
Felnéz az égre, és elkezdi a felhőket bámulni. Soha nem volt oda a felhők alakjának tanulmányozásáért, de most valahogy egészen elbűvölték. Felfedezett egy szivecske alakút, látott egy sárkány formájút, és mintha egy krokodil is át úszott volna az égen.
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. május 4. 17:22 Ugrás a poszthoz

Ábel

A napsütésre ébredt. Igaz, hogy jobban örült, mintha valami más keltette volna fel, de azért szívesen aludt volna még egy kicsit. Kissé kedvetlenül kikászálódott az ágyából, mert tudta, hogy innentől már mindegy, hiszen úgy sem fog tudni visszaaludni. Végigondolta, hogy mit is kéne csinálnia a nap folyamán, de rájött, hogy semmi dolga sincs. Mivel a nap hétágra sütött, és nagyon jó idő volt kint, ezért arra az elhatározásra jutott, hogy kimegy sétálni egyet, majd utána az újonnan szerzett könyveit fogja olvasni. Gyorsan felöltözött, haját összekötötte, majd neki állt összeszedni, hogy mire lehet szüksége. Hátizsákjába beledobálta a már említett köteteket  a pálcáját nomeg egy-két hajgumit, ha ne talántán szüksége lenne rá.
Kómótosan ballagott a lépcsőkön és folyosókon, míg végre leért a bejárati csarnokba. Kilépett a hatalmas ajtón a ragyogó napsütésbe, és egyenesen a rét felé indult. Sétált egy kört, és körbenézett. Legutóbb, mikor itt járt nem igazán volt alkalma, úgy alaposan megfigyelni mindent, de most bepótolta mindezt. Meg kellett álapítania, hogy igazán szép kis hely.
igazán befejezte a téblábolát, keresett egy árnyékos helyet, és letette a táskáját. Ő maga is lehuppant, majd előszedte a kiválasztott művet. Az egyik kedvence volt, csak egy másik borítós kiadásban. Mindig nagy élvezettel olvasta újra a már elolvasott  könyveit, és ez jelen esetben sem volt másképp. Felütötte az első oldalon, és már elkezdte volna olvasni, mikor valami elszaladt elötte. Kíváncsian nézett fel, hogy ugyan milyen állat lehet. Ekkor pillantotta meg, az egyik legaranyosabb kiskutyát a földön. Olvasmányát gyorsan félrerakva, odaszaladt a kutyushoz, és megvakargatta a füle tövét.-Szia! Hát te meg?-kérdezi meg az állattól, habár tudja, hogy úgy sem fog rá válasz érkezni. De egyszerűen nem bírta megállni, hogy ki ne szakadjon belőle.
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. május 8. 19:36 Ugrás a poszthoz

Ábel

Körbenézett a kiálltást hallva. Meglátott egy fiút feléje közeledni feléjük, amiből arra következtetett, hogy megérkezett a kutya gazdája is - Szia - köszönt vissza a szokásos széles mosolyával. Ez is arra utalt, hogy határozottan jó kedve volt.
Végighallgatta a másik mondandóját, majd kicsit késve, de eszébe jutott, hogy neki is be kéne mutatkozni - Én meg Rebi vagyok, de bármilyen becenévre hallgatok igazából - mondta el a szokásos szöveget, a kicsit kedvesebb verzióban. Mivel múltkor egy kedves háztársa a szemére vetette, ezért úgy döntött, kipróbálja ezt az új, módosított bemutatkozást.
- Nem, én nem tanulok, csak szeretek olvasni, és most éppen nincs jobb dolgom - nevet. Ha nem tanult, akkor is elég sokszor egy könyvel a kezében látthatták. Megsimogatta Kapitány hátát, és megvakargatta a füle tövét. Legszívesebben hazavitte volna, de hát nem tehette meg. Néha kissé nagyszájjú volt ugyan, de soha nem szegte volna meg a szabályokat. Ezért is nem látták még soha a konyhán, vagy takarodó után a folyosón. Soha nem szerette megszegni a szabályokat, ez esetleg akkor fordulhatott volna elő, ha a barátai miatt kellett volna ilyesmit tennie.
Vitéz Rebeka
Bogolyfalvi lakos, Animágus, Független boszorkány


Lakóbalfal
RPG hsz: 288
Összes hsz: 1034
Írta: 2016. május 8. 20:54 Ugrás a poszthoz

Sebi

- Hát majd meglátjuk - mosolyog le kedvesen a srácra. Remémykedik, hogy igaza lesz Sebinek, és tényleg jól fog teljesíteni. Habár, ahogy önmagát ismeri nem...
- Egy fej is szép magasság, de biztos, hogy megnyúlsz még ebben az évben, és még engem is túlnősz, habár az nem valami nagy eredmény, hiszen én sem vagyok egy égimeszelő - nevet. Tényleg nem a legmagasabb emberek közé tartozik, de boldog ő így is.
- Hát tényleg nem a leglellemesebb dolog, de attól még együtt lehet vele élni. Én nem hiszem, hogy bárki is minden hétvégén hajókázik - mondja kissé elszörnyedve. Nem érti, hogy lehetne ezt kibírni, de biztos van olyan, akinek bírja a gyomra.
- Minden diák nagyon kedves, meg rendes meg mindem egyéb más sablon, de hát ez így van. Erről tudok mesélni, viszont a többiről kérdezzd a felsőbb éves diákokat.- vigyorog.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Vitéz Rebeka összes RPG hozzászólása (124 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 » Fel