37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Patakvölgyi Timea összes hozzászólása (16 darab)

Oldalak: [1] Le
Patakvölgyi Timea
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. október 4. 12:26 Ugrás a poszthoz

Kiváncsian pásztázom körbe a helyiséget majd egy kis hezitálás után leülök az egyik fotel kartámlájára.Ahoz képest hogy még sosem jártam itt nagyon is otthonos-
nak érzem ezt a helyet.De mivel sosem voltam nyugott természetű hamar ráunok az
ücsörgésre s fel-alá kezdek járkálni: végignézem a polcokat,leülök,felpattanok
majd egy másik helyen ismét leülök.
Patakvölgyi Timea
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. október 4. 13:27 Ugrás a poszthoz

-Aztaa- áll el hirtelen a lélegzetem ahogy észreveszem a pillangokat ezzel egy
időben tűnik fel az újonan érkezett lány -Szia lépek oda hozzá és némán figyelem
tarka kis lényeket.Hirtelen felindulásból előveszem  a pálcám és elkezsdek vala-
milyen varázslat után kutatatni a fejemben.Abban a pillanatban veszem észre a fe-
lém szálló lepkét.Lassan mint akit megbabonztak követem a szememmel a töréken kis rovart.
Patakvölgyi Timea
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. október 15. 19:28 Ugrás a poszthoz

Jéé,cukrázda.A faluban boklászva egészen véletlenül tévedtem errefelé.Az üzletbe
lépve szinte azonnal elfog a hely hangulata és önkéntelenül is elmosolyodok.A pulthoz lépve megpróbálom viszonylag csendben kivárni amíg észrevesznek.Közben fo-
lyamatosan figyelem hova tudnék leülni.Egyszer csak azon kapom magam,hogy körmeim-
mel folyamatosan kopogok a pulton.Hiába nálam a türelmes várakozás annyit jelent,hogy valamit mindenképpen matatni kezdek.A pálcám forgatva gondolkozok ami-
koris kirepül a kezemből és tompán koppan a padlon.-Ohh,hogy az a ...-zsörtölödök
nevetve és villámgyorsan legugólok,hogy fel tudjam venni.
Patakvölgyi Timea
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. október 23. 16:15 Ugrás a poszthoz

Na akkor tanuljunk. Kényelmesen elhelyezkedem az egyik fotel karfáján és ölembe veszem a bájitaltankönyvem. A második bekezdésnél egy egy elsurranó árnyra leszek figyelmes, óvatosan közelítek felé és már emelném is a pálcámat amikor a félhomályból előlép... egy macska. Kecses sziámi, átható mélykék szemekkel. -Szaffi,te mit keresel itt?- nevetek megkönnyebbülten és a cica orra alá dugom a kezem. Szinte azonnal megismer és dorombolni kezd. Aztán követező pillanatban óvatosan a táskámhoz lépked és kiváncsian kezdi szagolgatni.
-Türelem, mindjárt megkapod - tápászkodok fel a földről.
Egy doboz macskakonzervet halászok elő és ráérősen kezdem el kibontogatni.
Utoljára módosította:Rentai Bálint, 2015. november 29. 19:53
Patakvölgyi Timea
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. október 31. 12:10 Ugrás a poszthoz

A gondolatimba mélyedve gubbasztok a földön. A lány hangjára viszont kénytelen
vagyok visszatérni a földre. Na jó igazából kis hiján felugrottam annyira megrettentem. Pár másodpercel később végre sikerült lenyugodnom, meg érzelmeznem a kérdést. Mosolyogva fordulok felé és próbok normálisnak tűnni. Persze első látásra mindenki úgy gondolja, hogy az vagyok, de ez 10 perc után általában megváltozik.
-Hát persze - válaszolok. Tulajdonképpen most akármire hajlandó lennék csak ne kelljen itt egyedül aszalódnom.
Utoljára módosította:Rentai Bálint, 2015. november 29. 20:02
Patakvölgyi Timea
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. november 1. 12:32 Ugrás a poszthoz

-Timea-mutatkozom be az ismeretlennek, fő az udvariasság. Nem? Kedves lánynak tűnik remélem az is. Bűbájtan, na ez érdekes lesz.
-Jól hangzik - válaszolok még mindig mosolyogva. Ráadásul sokkal jobb mint magolni. Remélhetőleg nem fog senki se megsérülni, bár a helyében én tartanám a két lépés távolságot. A biztonság kedvéért. Persze eszembe se jut megemlíteni. Nem szeretném máris elüldözni.
 Utoljára módosította:Rentai Bálint, 2015. november 29. 20:09
Patakvölgyi Timea
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. november 4. 19:41 Ugrás a poszthoz

Igazából már nem is emlékszem, miért jöttem ide. A sírkövek között haladva akaratlanul is összeszorul a gyomrom. A gyertyafényben úszó temető látványa egyszerre kelt bennem félelmet, de ugyanakkor le is nyűgöz. Mozdulni sem tudok, csak állok a bejáratnál, és nézek magam elé. Mint valami idióta. Végül mégis rászánom magam az indulásra. Bátorság. Elvégere mi a legrosszabb, ami történhet? Legfeljebb rám ijeszt egy mumus. Enyhe szél támad, amitől sikerül nagyjából felébrednem. Sosem voltam az az ijedős fajta, és nem most szándékozom elkezdeni.
Utoljára módosította:Ethan R. Saint-Venant, 2015. november 11. 20:02
Patakvölgyi Timea
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. november 5. 19:47 Ugrás a poszthoz

Kint a temetőben mindenre fel voltam készülve, csak arra nem, hogy valaki megszólít. Villámgyorsan megpördülök a tengelyem körül, és egy lánnyal találom szembe magam. Na jó, ez így elég hülyén hangzik. Szóval idősebb, hullámos hajú, kifejezetten szimpatikusnak tűnő lány állt előttem. - Szia - köszönök vidáman. Maga a tény, hogy nem én vagyok itt az egyetlen élő ember, már önmagában is feldob. - Csak sétálok egy kicsit - folytatom kissé feszengve, mert hát végül is semmi köze hozzá. Ha már itt tartunk, ő mit keres itt? Persze biztosan jobban meg tudja védeni magát, mint én. - Egyébként Timi vagyok - mutatkozom be az ismeretlennek.
Utoljára módosította:Ethan R. Saint-Venant, 2015. november 11. 20:04
Patakvölgyi Timea
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. november 8. 10:05 Ugrás a poszthoz

Tekintetemmel folyamatosan figyelem a papírrepülőket,miközben próbálok rájönni mit is tudnék csinálni velük. Nyilván a lebegtető bűbájjal itt nem sokra megyek. Nagy kár főleg,hogy most más nem igazán jutt az eszembe. Várjunk csak. Aha,tudok egy tűzzel kapcsolatosat is. Egy próbát megér és remélhetőleg nem lesz belőle nagy baj. Na lássuk a medvét.-Lacarnium Inflamare-bökök az egyik repülő felé. A pálcából apró kis gömb tör elő. A megcélzott darabot nem sikerül eltalálni. Az utolsó pillanatban arrébb repült,a mögötte lévő viszont meggyúllat. Hát végül is majdnem sikerült.
Patakvölgyi Timea
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. november 14. 12:40 Ugrás a poszthoz

-Szaffi,gyere-Már vagy egy órája keresem a cicám de még mindig nem találom. Pedig már mindenhol megnéztem. Elég ügyes,de kétlem,hogy egy ekkora épületben eltudna boldugulni. Azt pedig sosem bocsátanám meg magamnak ha valami baja esne. A lépcsőn lefelé rohanva sikeresen átugrom az utolsó három lépcsőfokot. A bejárati csarnok az egyetlen hely ahol még nem jártam. Talán éppen itt lesz. A nagy keresésben észre sem veszem az itt tartozkodó lányt és kishilyán fellököm-Bocsánat- mondom lihegve.- Nem láttál véletlenül egy sziámit?-fordulók vissza. Próba szerencse. Első évfolyamosnak tűnik tehát feltehetőleg nem rég érkezett. Hát talán nem túl jó ötlet leszólítani de jelenleg nem tudok mást tenni.
Patakvölgyi Timea
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. november 15. 14:45 Ugrás a poszthoz

-Timea vagyok-mutattkozom be a lánynak.-Ma reggel tűnt el-magyarázom. Jó tudni a nevét ha mér egyszer nekimentem. Szerencsére nem úgy néz ki mint aki nagyon haragszik. Talán egy kicsit fékeznem kéne magam,elvégre nem mindenki ilyen elnéző.Habár abba a házba amibe én járok elég sok kedves emberrel találkoztam. Tényleg,ha már itt tartunk vajon hova jár? Pillanatnyilag ötletem sincs,habár biztos nem Naives. Az előbbi kérdésére pedig inkább nem válaszolok. Gondolatimba merülve ácsorgok és és a szememmel pásztázom körbe a helyiséget.
Patakvölgyi Timea
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. november 16. 18:28 Ugrás a poszthoz

-Jó ötlet. Nem tudom miért,de valahogy autómatikusan is felvidulok. Kedves lánynak tűnik,de lehet.hogy csak éppen jókedvében találtam. Előfurdul,hogy az embernek egyszerűen csak olyan kedve van. Már csak az egy kérdés van még pedig az,hogy merre kéne keresni. Merthát én végigjártam a fél kastélyt,de azóta akárhol lehet. -Rendes tőled,hogy segítesz-mondom önkéntelenül. Végiggondolva ez a szituáció eléggé abszurd. Persze mivel mugli szülők neveltek számomra minden elég furcsa itt a Bagolykőben. Az elmúlt hetek nagy része azzal telt el,hogy igyekeztem nagyából mindent megérteni. Tulajdonképpen ezért is jó,hogy magammal hozhattam. A másik ok már ennél összetettebb. Nehéz lesz túljárni az eszén. Nem olyan régóta van nálunk de azt már ezerszer bebizonyitotta mennyire okos tud lenni.
Patakvölgyi Timea
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. november 19. 19:07 Ugrás a poszthoz

A lány szavaira önkéntelenül is elnevetem magam. -Igazad lehet.-ismerem be. Merhogy azért mégis csak egy macskáról beszélünk. Lassan elkezdem körbejárni a helyíséget miközben minden egyes résbe bekukkantok. Itt kell lennie valahol. A kérdés csak az,hogy hol. Szomurúan megrázom a fejem. Még alig vagyok itt pár hete,de máris elhagyom. Jellemző. Nagy nehezen előhalászok a zsebemből egy marék macskaeledelt és szólongatni kezdem.-Szaffi,Szaffi gyere-Semmi. Megismétlem még egy párszor. Még mindig semmi. Hát ez nem valami biztató.
Patakvölgyi Timea
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. november 21. 21:18 Ugrás a poszthoz

Érdeklődve figyelem a papírgombocot. Remélhetőleg ez beválik. A sarokbeli félhomályból lassan egy macska alakaja rajzolodik ki. Először a fülei majd az egész pofája látszik. Szinte azonnal lecsap a gombocra,én pedig hírtelen szólni sem tudok az örömtől. Egy ugrással már ott is termek Szaffi mellet. Nevetve simitom végig a hátát. Végre megvan. Mintha csak megérezte volna,hogy ott vagyok abbahaggya a játékot és hangos,vékony hangon nyávog.-Nahát köszönöm-fordulok a lányhoz-az adósod vagyok. A cica kiváncsian megszaglássza a zsebeimet és várakozva néz rám. Az étel kell neki. Mi más?
Patakvölgyi Timea
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. december 25. 16:18 Ugrás a poszthoz

Osszunk sütiket. Ez az első karácsonyom itt és úgy tűnik hála a Naives szellemnek nem fogok unatkozni. A feladat egyébbként egyszerű. Mézeskalácsot kell osztani. Némi latolgatás után úgy döntök megcélzom az első emeletett hátha ott sikerrel járok. A lépcsőn felérve azonnal elkezdek emberek után kutattni nem túl sok sikerrel. Éppen befordulnék a legközelebbi folyosóra amikor megbottlom és kis hílyán orra esem. Magamban szitkozodva haladok tovább miközben próbálok rájönni hol is vagyok tulajdonképpen. A falon rengetek festmény található és mivel varázslókat vagy boszorkányokat ábrázolnak így természetesen mindennyik mozog. Furcsa,de ezt sikerült a leghamarabb megszoknom. Szép hely csakhogy itt se látok embereket a képeket meg ugye mégse kínálhatom meg.
Patakvölgyi Timea
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2016. január 10. 13:23 Ugrás a poszthoz

Az idegen érkezésére azonnal felkapom a fejem. Szuper végre jár erre valaki,talán még sikerül is rásózni néhány sütit.-Szia-köszöntöm vidáman és lassan végignézek a mézeskalácsokon.-Hát ezt tényleg sok lesz-válaszolok tetett gondolkodással.-Nem kérsz?-nézek rá végül mint akinek fantasztikus ötlete támadt. Talán tiszteletlenség de pillanatnyilag nem nagyon érdekel. Mindenenesetre felkészülök a bocsánatkérésre ha esetleg megsértődne. Sokszor fordult már elő,hogy nem a megfelelő hangnemet ütöttem meg,ilyenkor csak tudni kell gyorsan helyrehozni a dolgokat.-Nagyon finomak ám-teszem hozzá ezúttal őszinte ~és kedvesnek szánt~ mosollyal.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Patakvölgyi Timea összes hozzászólása (16 darab)

Oldalak: [1] Fel